هدایت شده از روزنه
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥لحظاتی قبل از شهادت برادران العلیاوی به دست اغتشاشگران عراقی
🔸فیلم منتشر شده مربوط به وسام العلیاوی (مدیر دفتر عصائب اهل حق در میسان) است که در اثر حمله افراد مسلح به دفتر زخمی شده و به آمبولانس منتقل شده ولی فتنهگرها جلوی آمبولانس را گرفته و پیاده اش کرده اند.
به گفته فعالان رسانهای تظاهرکنندهها بعد از پیاده کردن او از آمبولانس، وی را به شهادت رساندهاند.
#فتنه_عراق
@rozaneebefarda
هدایت شده از بیداری ملت
🔴مطلب ارسالی یک مخاطب از فتنه عراق
این چند سال که توفیق زیارت اربعین نصیبم شده و یا حضور زائران عزیز عراقی در ایران بیشتر شده تفاوت فرهنگی بین مردم دو کشور رو احساس میکردم. تفاوت در پوشش، حساسیتهای بهداشتی، خاکی بودن و . . . ولی هر سال هم که میگذشت تفاوت مردم عراق نسبت به سال قبل را هم بیشتر احساس میکردم. به بعضی از دوستان میگفتم «مردم عراق تقریبا در هر چیزی بیست سال از ما عقبتر هستند. مثلا حجاب خانمهاشون مثل حجاب بیست سال پیش خانمهای ایرانی است و احتمالا بیست سال دیگه خانمهاشون میرسند به جایی که دشمان امروز بعضی از زنهای ایرانی رو به اونجا رسوندن. . . »
علی القاعده باید در امتحانات اجتماعی و سیاسی هم حدود بیست سالی از ما عقبتر میبودند. مثلا مردم ایران حدود 30 سال بعد از سقوط دیکتاتور کشورشون – محمدرضا پهلوی – فتنه داخلی توسط نفوذی ها رو در قالب #فتنه88 تجربه کردند. و همین فتنه باعث شد کشور تا سالها بیمه بشه و پرده از چهره خیلیها بیفته. اگه قرار بود مردم عراق هم طبق همون روال – بیست سال بعد از ما – به اونجا برسند حداقل باید حدود 15 سال دیگه دچار فتنه داخلی میشدند. . . (حدود 15 سال از سقوط صدام میگذره.)
تا اینکه امروز تصاویر محاصره #الحشد_الشعبی توسط معترضین و جوانایی رو دیدم که احتمالا موقع سقوط دیکتاتور کشورشون – صدام – تو سن و سالی بودند که برای دستشویی رفتن هم نیاز به پدر و مادر داشتند! امروز فهمیدم قرار نیست مردم عراق در آبدیده شدن توسط فتنههای داخلی هم بیست سال از ما عقبتر باشند. . . گویا قراره این کشوری که جزء اصلیترین کشورها در صحنه ظهور است خیلی سریعتر از آنچه که ما و دشمنان تصور میکنند امتحانات خود را یکی پس از دیگری گذرانده و آماده ظهور شود. از فتنه اشغال کشورشان توسط آمریکا – که روزی آن را منجی خود میپنداشتند – تا فتنه داعش و امروز فتنه داخلی. . .
و این نیز بگذرد. . .
چقدر شعر اون پاسدار جوان در مراسم میثاق پاسداری زیبا بود:
یک یک زِ موانع همه در حال عبوریم
آنقدر جلو رفته، که نزدیک ظهوریم
🖋 س.ح.ح
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
سه دلیل ضدیت آمریکایی ها و سعودی ها با دولت عبدالمهدی؛
۱- موضع عبدالمهدی در قبال تحریمهای آمریکا علیه ایران(به نفع ایران)
۲- گسترش نفوذ «الحشد الشعبی» در داخل نهادهای حکومتی عراق
۳- بازگشایی گذرگاه مرزی «قائم-بوکمال» بین سوریه و عراق و اتصال پایتختهای «تهران-بغداد-دمشق-بیروت»
" امین اسدی"
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بیداری ملت
🔴کودتا در عراق در پوشش تظاهرات؛ طراحی در امارات، پول از عربستان
🔸 از زمانی که عبدالمهدی مأمور تشکیل کابینه در عراق شد، تلاشهایی برای بسترسازی سرنگونی آن صورت گرفت.
🔸 طرح کودتا در آمریکا، امارات و عربستان سعودی پایهریزی و امارات، مرکز ایدهپردازی شد.
🔸 هزینه مالی این کودتا که حدود ۱۵۰ میلیون دلار است، بر عهده عربستان سعودی قرار گرفت.
🔸 «ثامر السبهان» سفیر پیشین سعودی در عراق تابستان گذشته گفته بود اکتبر در عراق، با ماههای گذشته متفاوت خواهد بود.
🔸 عوامل بسیاری باعث شد که آمریکا تصمیم بگیرد دولت عبدالمهدی را مجازات کند.
🔸 نخست، موضع وی در قبال تحریمها علیه ایران؛ دوم، گسترش نفوذ الحشدالشعبی در نهادهای حکومتی و سوم، بازگشایی گذره مرزی «قائم-بوکمال» بین سوریه و عراق.
🔸 یک منبع امنیتی بلندپایه هم تأکید کرد، هدف از این تظاهرات، تحقق چهار هدف بود: ایجاد درگیری شیعی-شیعی، متزلزل کردن دولت، ایجاد چند جبهه در چند منطقه و مشخص نکردن رهبر این اعتراضات.
🔸 او میگوید طراحان این نقشه فکر میکردند که دولت فقط طی چند روز سرنگون خواهد شد، ولی این اتفاق رخ نداد.
🔸برای عبدالمهدی مبرهن شده است که برخی از افسران قصد دارند از اعتراضات بهرهبرداری کنند و دست به کودتا بزنند.
🔸آنها دو مسیر را در پیش گرفتند: شایعهپراکنی درباره اینکه الحشد، تظاهراتکنندگان را هدف قرار میدهد و تحریک عبدالمهدی برای وارد کردن الحشد در اعتراضات، به بهانه اینکه سرویسهای امنیتی نمیتوانند مردم را کنترل کنند./ روزنامه الاخبار لبنان
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻فرهیخته و روحانی عراقی در گفتوگو با حوزه مطرح کرد:
💎 نقش مهم توصیههای مرجعیت در هدایت تظاهرکنندگان عراقی
شیخ هاشم ابو خمسین گفت: در واقع نصایح مرجعیت و توصیههای آیت الله سیستانی موثر واقع شد تا آنجا که تظاهر کنندگان به ویژه جریان صدر در تظاهرات ورود پیدا کردند و ضد نیروهای بعثی و ارتش الکترونیکی آمریکا عمل کردند.
◽️ آمریکاییها به دنبال مجازات نخست وزیر عراق از طریق تظاهرات بودند
◽️دخالت آشکار سعودی در تظاهرات عراق
◽️نقش بیبدیل مرجعیت در هدایت تظاهرات عراق
◽️نصایح مرجعیت و توصیههای ایشان موثر واقع شد
مشروح گفتگو:
hawzahnews.com/news/869287
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🏴 در پیامی؛
رهبر انقلاب اسلامی درگذشت حجةالاسلام سیدجعفر مرتضی را تسلیت گفتند
▪️ بسم الله الرحمن الرحیم
خبر درگذشت عالم خدمتگزار و پر تلاش جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای سیدجعفر مرتضی در لبنان را با تأسف دریافت کردم. این عالم بزرگوار با تألیفات وزین و پر حجم و محققانهی خود در تاریخ صدر اسلام که از نگارشی شیوا و قلمی قدرتمند برخوردار است، خدمت بزرگی به دنیای اسلام تقدیم کرده و نیاز فرهنگی مهمّی را برآورده ساخته است. اینجانب به خاندان مکرّم و بازماندگان ایشان و به جامعهی علمی لبنان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی و حشر با اجداد طاهرین را برای وی مسألت مینمایم.
سیّد علی خامنهای
۵ آبان ماه ۱۳۹۸ مصادف با ۲۸ صفر ۱۴۴۱
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از حامیان سپاه قدس🇮🇷
🔻از انهدام تیم تروریستی حرم حضرت معصومه(س) تا رهایی ۴۶ گروگان
فرمانده یگانهای ویژه ناجا:
🔹در سال ٩٥ یک تیم تروریستی از داعش به کشور وارد شد، توانستیم مخفیگاه آنها را شناسایی و همه آنها را به هلاکت برساندیم.
🔹این تیم تروریستی سه نفره که به جلیقه انتحاری مجهز بودند برای انجام یک عملیات انتحاری در داخل حرم حضرت معصومه (س) در قم عازم کشور شده بودند. از سال ٩٣ به بعد، حدودا ٤٥ تا ٤٦ مورد گروگانگیری در کشور داشتیم؛ البته هیچکدام سیاسی نبود.
✅به سپاه قدس بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3631218690Ca928153b05
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 احیای عرفان عملی در حوزه
📝 مطالبات امام خامنهای از شورای عالی
🔻 عرفان نظری جایگاه کلیدی در تهذیب ندارد
🔹 «آنچه که طلبه را بالا میبرد، تزکیه میکند و معراج طلبه میشود، عرفان نظری نیست -اگرچه عرفان نظری هم ممکن است کمکهایی بکند- باید این عرفان عملی را، این حالت سلوک را در طلبه راه انداخت. ما همّت کنیم، طلبه را اهل نماز شب کنیم... اگر این شد، حوزه از جهت اخلاقی راه میافتد».
#سالگرد_سفر_رهبر
#عرفان_نظری
#مناهج
@Manahejj
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
🔺دادن نسبتهای خلاف واقع به نهادهای عالی کشور ظاهرا تمامی ندارد. آقای واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور مدعی شده است: "پالرمو مهلت یک سالهاش در مجمع تشخیص به پایان رسیده و براساس آئیننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام، پالرمو پس فرستاده میشود. با توجه به اینکه مجلس و شورای نگهبان پالرمو را تصویب کردند، پس رئیس محترم مجلس میتواند این را برای رئیس جمهور ارسال و رئیس جمهور هم برای اجرایی شدن ابلاغ کند".
🔸دو ادعای خلاف واقع در این چند خط وجود دارد. اولی درباره آئین نامه داخلی مجمع است. بر اساس ماده ۲۵ مکرر آئین نامه داخلی مجمع، اگر تا یک سال مجمع درباره اختلاف ارجاع مجلس و شورای نگهبان نظر نداد، نظر شورای نگهبان محکّم خواهد بود. لذا ادعای "پس فرستادن" بر اساس آئیننامه مجمع، کاملا خلاف واقع است.
🔹خلاف واقع دوم در سخنان آقای واعظی، تصویب پالرمو در شورای نگهبان است. طبق سند فوق، آقای کدخدایی قائم مقام دبیر شورا در تاریخ ۱۸ مهر ۹۷ رسما به رئیس مجلس اعلام کرده است که لایحه الحاق به پالرمو، مغایر قانون اساسی است. لذا ادعای تصویب در شورای نگهبان نیز خلاف واقع است.
🔻یک پرسش اساسی که چونان پتکی سهمگین بر فرق آدمی فرود میآید، این است که آیا میتوان سایر ادعاهای آقایان لااقل درباره FATF را صادقانه دانست؟ آیا فقط درباره نظر رهبر انقلاب و شورای نگهبان خلاف گفته میشود؟
https://b2n.ir/07105
@syjebraily
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
🔴تهران، دمشق، بیروت، بغداد
🔺پی نوشتی بر مستند #تهران_دمشق
🔹دیشب در دوره بصیرتی فعالان رسانه ای در #مشهد_مقدس، فیلم مستند بسیار خوب «تهران_دمشق» با حضور کارگردان آن، آقای علی صدری نیا اکران شد. تابحال این مستند را ندیده بودم و نکات بسیار مهم و خوبی در آن یافتم.
🔹یکی از نکاتی که برای من مهم بود و این روزها هم در تجمعات اعتراضی لبنان و عراق شاهدش هستیم، یک خط کاری مشترک در هدایت شعارهای تجمعات اعتراضی کشورهای محور مقاومت بود. چیزی که در تجمعات اعتراضی هیچ جای دیگر دنیا وجود ندارد!
🔹ده سال پیش در فتنه ۸۸ از شعار «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» رونمایی شد و در دی ماه ۹۶ تکرار گردید؛
سه سال بعد در سوریه شعار «لا ایران لا حزب الله» سر داده شد؛
در تجمعات این روزهای لبنان نیز عده ای شعار «لا ایران لا سوریه» می دهند و در عراق نیز «ارحل ارحل یا ایران»!
🔹مبدأ شعار کاملا آشکار است و خط کاری نیز مشخص؛ قدرت نرم مثلث عبری_عربی_غربی با استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی، این مطالبه ی بی اساس را در ذهن عده ای از مردم کشورهای مقاومت ایجاد می کند که ریشه ی مشکلات، کمک های این کشورها به یکدیگر است؛ با پروپاگاندای رسانه ای آن را مطالبه ی گسترده نشان می دهد؛ و از درونش ناامنی می آفریند! ناامنی گسترده برای برهم زدن «اتحاد قدرتمند محور مقاومت».
🔻پیام کلی مستند «تهران دمشق» این بود: تجربه ی سوریه در پیش چشم همه ی ماست. دوران شوم و خون آلود داعش، از دل غفلت و فریب خوردن مردم معترض به مشکلات معیشتی بیرون آمد. پذیرفتن این شعارهای بی اساس، کشیدن کبریت شعله ور شدن منطقه است که هیچ کس از آن رهایی نمی یابد!
📝 #رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
*جنگ پیچیده رسانهای در عراق بر علیه جریان مقاومت*
✳در حالی که با اتمام اربعین حسینی، خوش خیالانه گمان میکردیم که فتنه عراق به پایان رسیده و حداقل از فاز امنیتی خودش خارج شده است، با اعلام رسمی تظاهرات عمومی جمعه ۲۵ اکتبر ( اولین جمعه پس از اربعین)، عراق وارد یک طراحی پیچیده و حیرت انگیز رسانه ای شده که ابعاد وسیع آن حداقل برای بنده کم نظیر مینماید.
✳ فشار اجتماعی ایجاد شده در شبکههای اجتماعی بویژه فیسبوک، برای تظاهرات عمومی جمعه آنقدر بالا بود که از مرجعیت عراق تا سخنگویان رسمی برخی از احزاب موثر در حکومت فعلی عراق، اصل آن را پذیرفته و تنها تلاش کردند مردم را دعوت به برگزاری صلح طلبانه و بدون درگیری آن بنمایند.
همزمان، حجم وسیعی از قطعه کلیپهای تحلیلی نسبتا حرفهای در شبکههای اجتماعی با محوریت نقش ایران و نیروهای عراقی نزدیک به ایران در ایجاد فساد و ناامنی در منطقه و بویژه عراق تولید می شود که تنها در یک نمونه شبکه استپ نیوز تبدیل به یک رویه تولیدی روزانه شده است.
این مستندها از بررسی نقش حکومت ایران در کشتار کردهای ایرانی تا نقش قاسم سلیمانی در تخریب زیر ساختهای یمن و عراق و لبنان و سوریه تا معرفی هادی العامری به عنوان یک عراقی خائن و شکنجهگر اسرای عراقی تا بررسی ضررهایی که عراق از درگیری بین آمریکا-ایران دیده است را شامل میشود.
✳همزمان شبکههایی مثل الشرقیه و ان آر تی و العربیه و اورینت علاوه بر پیگیری سوژه اثر پررنگ ایران در فساد و فقر مسلط بر جامعه عراقی، طی مناظرات جذابی با نیروهای منتسب به ایران همچون مدیران سرایاخراسانی و عصائب و حشد الشعبی، مستقیم و غیر مستقیم، نیروهای ایرانی را طرف سوم عامل کشتار تظاهر کنندگان در هفتههای گذشته معرفی میکنند و طرف مقابل هم غالبا هیچ جواب قانع کنندهای جز این که این کشتارها توطئه آمریکایی هاست ندارد.
✳همزمان با این اتفاقات، استدلال آمریکایی بودن این اتفاقات به بهترین صورت در حال مسخره شدن است! و این انگاره که عملا آمریکا در عراق کارهای نیست و این ایرانیها هستند که بیش از نود درصد امورات عراق را پس از ٢٠٠٣ به عهده گرفتهاند بشدت تبلیغ می شود. این در حالی است که خبر کشتن شدن ابوبکر البغدادی توسط آمریکاییها بشدت توسط این شبکهها تبلیغ می شود که واضح است تلطیف تصور جامعه عراقی نسبت به آمریکاییها را هدف گرفته است.
✳عدد کشته شدگان و مجروحین مردمی تظاهرات در عراق بالاست و شبهات وسیع شبکههای اجتماعی؛ این حجم از کشتار را به همراه پانزده سال فقر و فساد جریان حاکم، به دوش ایران و نیروهای نزدیک به ایران انداخته، کار به جایی میرسد که مقر مبارزه با داعش گروه عصائب اهل الحق با بیش از هفتصد شهید در مبارزه با داعش در ميسان به آتش کشیده می شود و فرمانده اش با بدترین وجه به شهادت میرسد اما کمتر کسی حاضر میشود از این جنایت مشکوک، در شبکههای اجتماعی عراق، موجی بر علیه جریانات بعثی و وهابی بسازد.
✳در کارزار رسانه ای این روزهای عراق، واقعیات اصلا اهمیتی ندارند؛ جنگ روایتهاست که عملا دارد فرماندهی جنگ را علیه ایران و جبهه مقاوت راهبری میکند. در این میان بشدت خلا تولید محتوا حتی در دفاع از بدیهیترین حقایق موجود در باب جریان مقاومت حس می شود. تشکل های مردمی جهان اسلام اگر حقیقتا در ایران فعال بودند اینجاها باید به درد جبهه مقاومت میخوردند اما حیف و صد حیف ...
دکتر سعید شعرباف
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پاسخ عبدالمهدی به صدر؛ توافق بهتر از انتخابات زودهنگام است
🔹نخستوزیر عراق به دعوت مقتدی الصدر برای استعفا و سپس برگزاری انتخابات زودهنگام برای تغییر دولت پاسخ داد و به او گوشزد کرد «توافق سیاسی» راه کوتاهتری در مقایسه با انتخابات زودهنگام است و هر سیاستمداری نباید مدعی نمایندگی مردم شود.
🔹عبدالمهدی در نامهای به صدر، سرنوشت انتخابات زودهنگام را «نامعلوم» توصیف کرد و با اشاره به مشکلات و روند قانونی زمانبر آن گفت، اگر دنبال تغییر دولت هستید، راههای کوتاهتری نیز در دسترس است.
🔹مقصود عبدالمهدی از راههای کوتاهتر، «توافق صدر با هادی العامری» رهبران دو ائتلاف سیاسی سائرون و الفتح است که پس از آن عبدالمهدی استعفای خود را اعلام کند و دولت جدید طی چند روز کار خود را آغاز کند.
🔹عبدالمهدی نوشت: اگر یک نظام دموکراتیک برقرار است، صندوق رأی راهحل است. اینکه فردی یا حزبی بیاید و قدرت را قبضه و ارادهاش را بر مردم تحمیل کند یا افراد نقابدار بیایند و در دانشگاه را ببندند یا مدیر مدرسه را وادارند که دانشآموزان را به خیابان بریزد، این رفتاری قابل مؤاخذه است و نماینده نظر مردم نیست.
fna.ir/dd3r5k
@Farsna