هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌷 بهار عبادت | توصیه معنوی پیرامون تعطیلی اعتکاف به دلیل شیوع کرونا
🔻نماز حضرت جعفر طیار بخوانید
🌔 کسانی که از عمل بافضیلت اعتکاف محروم ماندهاند، بهتر است در هر یک از این سه روز نماز حضرت جعفر طیار علیهالسلام بخوانند. ۹۸/۱۲/۱۸
@Khamenei_ir
May 11
هدایت شده از فرهنگی مدرسه صاحب الامر(عج)
🔴شیوه خواندن نماز جعفر طیار به ترتیب کتاب #زادالمعاد 🔻
(روش منقول در کتاب زادالمعاد، خصوصا #دعای_بعد_از_این_نماز که در آن کتاب ذکر شده است، مورد توصیه مکرر حضرت آیتالله #بهجت اعلیاللهمقامه بود.)
♦️نماز حضرت جعفر علیهالسلام، که به نماز حبوه و نماز تسبیح هم معروف است، چهار رکعت است (دو نماز دو رکعتی(؛ در رکعت نخست، پس از حمد، سورۀ «إذا زلزت الأرض»، در رکعت دوم پس از حمد، سورۀ «والعادیات»، در رکعت سوم پس از حمد سوره، «إذا جاء نصر الله» و در رکعت پایانی پس از حمد، سورۀ «قل هو الله» خوانده میشود. در این نماز، مجموعاً ۳۰۰ مرتبه تسبیحات اربعه «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ» گفته میشود به این صورت:
♦️در هر رکعت (بعد ازحمد و سوره مخصوص آن رکعت و) پیش از رکوع، پانزده مرتبه تسبیحات اربعه، در رکوع ده مرتبه، پس از بلند شدن از رکوع (و در حالت قیام بعد از رکوع) ده مرتبه، در سجدۀ اول ده مرتبه، پس از سر برداشتن از سجده ده مرتبه، در سجدۀ دوم ده مرتبه و پس از سر برداشتن از سجدۀ دوم نیز ده مرتبه ذکر تسبیحات اربعه خوانده میشود. پس از این برخاسته، بقیۀ رکعتها نیز به همین صورت خوانده میشود.
📚 بهجتالدعاء، ص ٣۶٨
#پی_نوشت:
💻 جهت مشاهده دعاهای #نماز_جعفر_طیار در کتاب #زادالمعاد به لینک زیر در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت(ره) مراجعه فرمایید:🔻
http://bahjat.ir/fa/content/919
✅ @bahjat_ir
هدایت شده از فرهنگی مدرسه صاحب الامر(عج)
دعای بعد از نماز حضرت جعفر طیار
(طبق نقل #زادالمعاد) صفحه ۱ از ۲
هدایت شده از فرهنگی مدرسه صاحب الامر(عج)
دعای بعد از نماز حضرت جعفر طیار
(طبق نقل #زادالمعاد) صفحه ۲
هدایت شده از آموزش مدرسه صاحبالامر عج(سطح۲و۳)
بسماللهالرحمنالرحیم
#اطلاعیه
#برگزاری_آفلاین_دروس_نیمه_رجب
#شنبه_دروس_آفلاین_است
جهت بهرهمندی حداکثری از فیوضات ایامالبیض ماه رجب و توفیق
✅#احیاء_شب_نیمه_رجب و انجام اعمال عبادی این شب و روز ممتاز، و با توجه به محرومیت از سنت اعتکاف، و با توجه به عنایت مدیریت محترم مدرسه، به اطلاع میرساند:
انشاءالله کلیه دروس روز نیمه رجب (شنبه ۹ اسفند۹۹) بهصورت ضبط شده (آفلاین) قابل استماع خواهد بود؛ و طلاب عزیز حداکثر تا یکشنبه فرصت خواهند داشت که نسبت به بهرهمندی از دروس اقدام کرده و گزارش استماع درس را به نمایندگان کلاسها ارائه کنند.
پیشاپیش از همه طلاب عزیز التماسدعا داشته و درخواست داریم در این شب و روز عزیز، در دعاهای خود تعجیل در فرج حضرت بقیة الله الاعظم ارواحنا فداه، سلامتی و عزت و عافیت نائب ایشان مقام معظم رهبری، توفیقات روزافزون معنوی و علمی یکدیگر و تمام مومنان و حوائج عموم شیعیان را از خداوند منان مسالت کنیم.
وفقنا الله و ایاکم لما یحب و یرضی
معاونت آموزش مدرسه حضرت صاحب الامر عج
۹۹/۱۲/۰۸
هدایت شده از اعترافات
💠اعتراف به قتل عام مردم بابل به خاطر سفر رضاخان
🔺 روزی رضاخان به مازندران مسافرت کرد، قرار شد یک روز در بابل توقف نماید، ولی در آنجا بسیاری از مردم به خاطر مصادره املاکشان توسط شاه به گدایی افتاده بودند، شهردار به خاطر اینکه رضاخان گدایان شهر را نبیند آنها را جمع کرد ودر حمام های عمومی شهر زندانی کرد تا رضاخان از شهر خارج شود، ولی به دلیل بارندگی شدید رضاخان 3 روز در شهر ماند، پس از رفتن رضاخان وقتی در حمام ها را باز کردند60_70نفر به دلیل نرسیدن غذا و نبود هوا از گرسنگی و خفگی مرده بودند.
📚تاریخ بیست ساله ایران/نوشته حسین مکی(نماینده مجلس در زمان پهلوی) /جلد6/صفحه101_102.
#اعترافات
@eterafat
هدایت شده از مرکز فقهی حضرت صاحب الامرعج(پذیرش)
با استعانت از درگاه خداوند متعال و در پرتو عنایت حضرت ولی عصر ارواحنا فداه مرکز فقهی و تربیتی حضرت صاحب الامر(عج) با مشارکت مرکز مدیریت حوزه های علمیه جهت پذیرش مقطع سطح سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ ثبت نام به عمل می آورد.
تاریخ ثبت نام:
۱۳۹۹/۱۲/۱۰ لغایت ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
محل ثبت نام:
مراجعه به سایت مرکز فقهی حضرت صاحب الامرعج به آدرس:
https://www.saheb-e-amr.ir/#
محل ثبت نام آزمون کتبی:
سامانه نجاح
جهت پاسخ به سئوالات احتمالی نسبت به موضوع پذیرش به شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
۰۲۵-۳۷۸۳۸۳۴۰ و ۰۹۹۱۲۰۵۵۱۹۹
در ساعات اداری و ایام غیر تعطیل
هدایت شده از زمانه
🔴 #تحلیل| ریل گذاری جدید و صحیح ایران در سیاست خارجی
🔻 #زمانه| بر طبق اعلان رسانه های خارجی معتبر ، ایران رسما درخواست حضور غیررسمی آمریکا در جلسه ۴+۱ در خصوص برجام را رد کرد . این پاسخ در واکنش به درخواست اروپا از آمریکا و موافقت ایالات متحده برای شرکت بدون لغو تحریم ها در این نشست است .
🔹 شواهد و قرائن نشان می دهد دولت بایدن از بدو روی کار آمدن ، به دنبال حفظ سرمایه به جای مانده از دولت ترامپ و بهره برداری حداکثری از تحریم های اقتصادی علیه جمهوری اسلامی و اثر منفی آن بر اقتصاد ایران است.
🔹به عبارت بهتر دولت دموکرات در تلاش است تا ساختار تحریم ها را برای فشار بر سایر مولفه های قدرت جمهوری اسلامی از جمله فناوری موشکی و منطقه ای حفظ کرده و همزمان مساعدت های قطره چکانی نسبت به اقتصاد ایران داشته باشد تا بتواند پیشروی های دیپلماتیک اش را استمرار بخشد .
🔹 اما غافل از این که ایران نیز خود را پیروز منازعه با ترامپ و سیاست فشار حداکثری او می داند و دیگر حاضر نیست در قبال اخذ ثمنی بخس ، اهرم های فشار خود را در زمینه هسته ای تقدیم طرف مقابل کند.
🔸️تهران نیک می داند که خود را با وضع کنونی وفق داده و اثر تحریم های اقتصادی آمریکا براقتصادش روز به روز کاهش می یابد و به همان نسبت و البته با شتاب بسیار زیاد برنامه هسته ای خود را توسعه خواهد داد.
🔸️ادامه این وضعیت برای غرب قابل پذیرش نیست و باید راه چاره بیاندیشد ؛ زیرا اولا آمریکا به دنبال حل مسئله با ایران و شیفت کردن به سمت چین است و نمی تواند همزمان در چند جبهه درگیر شود . دوم این که گزینه نظامی نیز به طور کامل کنار رفته است و حتی آمریکایی ها جرات ندارند از روی میز بودن همه گزینه ها صحبت کنند و مکررا بر حل مسئله از طریق دیپلماتیک اصرار دارند. و دلیل سوم اینست که غرب نمی تواند به هیچ عنوان هسته ای شدن ایران را بپذیرد .
🔸️پس باید یا از طریق وعده های زیبا و عمل نسیه به آن ، فعالیت های هسته ای ایران را فریز نماید یا این که واقعا حاضر باشد تحریم ها را عینا و بالمره لغو کند .
🔹روش اول دردوره اوباما به کار گرفته شد و در حال حاضر نیز دنبال می شود اما به نظر می رسد اجماعی درجریانات سیاسی درون نظام جمهوری اسلامی وجود دارد که دیگر جز در صورت لغو عملی تحریم ها ، ایران به برجام بازنخواهد گشت ؛ پس مسیر اول دیگر قابل ادامه نیست.
🔹اما روش دوم لغو عملی تحریم هاست که بی شک دست ایران را در ایجاد رفاه برای مردمش باز می کند، راهبرد مقاومت فعال را موفق نشان می دهد و مهم تر این که ثروتی کلان را در دستان دولت برخاسته از میان جریان ضد غرب که احتمالا درانتخابات ۱۴۰۰ پیروز خواهد شد ، قرار خواهد داد.
🔹در عدم تمایل آمریکا نسبت به گزینه دوم تردیدی وجود ندارد، لکن این مسیر برایش کم هزینه تر از جنگی است که می داند در آن نتیجه موثری نخواهد گرفت، زیرا فناوری اتمی در ایران بومی شده و حمله سخت حداکثر می تواند در روند آن اخلال چند ساله ایجاد نماید.
🔻بنابراین نگارنده باور دارد ایران در حال حاضر بهترین روش ممکن را در پیش گرفته و ریل گذاری صحیحی را در خصوص تعامل با غرب انجام داده است و تداوم چنین مسیری بی شک به کوتاه آمدن طرف مقابل خواهد انجامید.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا [ کارشناس زمانه ]
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🆔 | @zamanehh
#ایتا #سروش #تلگرام
هدایت شده از سطوح عالی حوزه علميه قم
💠 پذيرش مراكز و مدارس فقهی
سال تحصيلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰
جهت تحصيل در مقطع سطح ۲
⏰زمان ثبت نام
از تاريخ ۱۶ لغايت ۲۹ اسفندماه ۱۳۹۹
✍زمان آزمون
۱۹ فروردین ماه ۱۴۰۰
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت پذیرش حوزههای علمیه مراجعه کنید.
@sotohaali
هدایت شده از سطوح عالی حوزه علميه قم
دفترچه راهنمای آزمون مراکز فقهی.pdf
1M
📝دفترچه پذيرش مراكز فقهی
سال تحصيلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰
@sotohaali
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻واکنشی از استاد رشاد:
❗️جناب پاپ به سرزمین سوخته خوش آمدید!
♨️ سری هم به یمن بزنید
🔹 این سفر حاوی جهات و نکات مثبت گوناگونی است، چنان که می تواند این رخداد از بعضی حیثیات جای تامل نیز باشد.
◻️ به هر حال اینکه رهبر سریر مقدس و اسقف اعظم کاتولیک رم جناب آقای «خورخه ماریو برگولیو» ملقب به «فرانسیس» از میان حدود ۲۰۰ کشور رسمی جهان، برای سفر، عراق را برگزیده است میتواند جای سؤال و تامل باشد.
➖ جناب پاپ جزو اسقفهای تندرو علیه مسلمانها تلقی میشده و زمانی که ایشان بنا شد به عنوان پاپ انتخاب بشود این مطلب در فضای عمومی روابط بین الادیانی منعکس شد که ایشان با گفت و گوهای دینی موافق نیست.
❓ آیا بهتر نبود ایشان در زمانی که رئیس جمهور مسیحی امریکا که به بهانه واقعه یازده سپتامبر، مدعی بود به الهام الهی به کشورهای اسلامی منطقه لشگرکشی کرده است! بیایند.
◻️ اکنون بهتر نیست جناب پاپ فرانسیس در این میان، به یمن هم سری بزند و از آنجا به پشتیبانان رژیم سفاک و به ظاهر مسلمان و به باطن یهودکه همگی مسیحی و غالبا کاتولیکاند پیام بدهد که این منطقه را به بازار کاذب فروش سلاحهای مرگبار و آزمایشگاه تسلیحات کشار جمعی جدید خود بدل نکنید؟
❓ آیا آقای پاپ نمیداند که اگر دولتهای غرب مسیحی دست از پشتیبانی صهیونیستها و سعودیها در منطقه بردارند، جنگ تمام خواهدگشت و منطقه امن و آرام خواهدشدجناب فرانسس چه اقدامی در جهت رفع و دفع جنگ و جنایت در مناطق مختلف از جمله این منطقه کرده است؟
❓چرا ترور فرمانده نابودی داعش را محکوم نکردید؟
❓آقای پاپ چرا حالا؟ به تعبیر شاعر ایرانی که حالا که: «دارها برچیده خونها شسته اند»!
و جناب پاپ می خواهند قدم به سرزمین سوخته و ملت داغدیده عراق بگذارند، عراقی که هزاران یتیمی که بر اثر ظلم مدعیان مسیحیت والدین خود را از دست دادهاند!
◻️ما از حضور جناب پاپ از منطقه استقبال می کنیم ولی اینها پرسشهایی منطقی است که عرض می کنیم و توقع داریم ایشان نسبت به این پرسشهای اساسی پاسخ بدهند.
https://hawzahnews.com/xb4MV
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
هدایت شده از مرکز فقهی حضرت صاحب الامرعج(پذیرش)
✅ با استعانت از درگاه خداوند متعال و در پرتو عنایت حضرت ولیعصر ارواحنافداه،
مرکز فقهی_تربیتی حضرت صاحبالامر(عج) با مشارکت مرکز مدیریت حوزه های علمیه ،جهت پذیرش مقطع سطح، سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ ثبت نام به عمل می آورد.
محل ثبت نام:
مراجعه توامان به سایت مرکز فقهی حضرت صاحب الامر(عج)
https://www.saheb-e-amr.ir/
و سامانه نجاح
http://login.ismc.ir/
🔸مهلت مراجعه و تکمیل ثبت نام:
سایت مرکز فقهی صاحب الامرعج
۱۳۹۹/۱۲/۱۰ لغایت ۱۴۰۰/۰۱/۳۱
سامانه نجاح
۱۳۹۹/۱۲/۱۶ لغایت ۱۳۹۹/۱۲/۲۹
🔸جهت مراجعه به کانال اطلاع رسانی ایتا به پیوند زیر مراجعه فرمایید:
@paziresh_sahebeamr
🔸🔸تأکید می گردد طلاب محترم علاوه بر ثبت نام در سایت این مرکز، جهت ثبت نام آزمون کتبی و انتخاب مرکز فقهی صاحب الامرعج به پنل خود در سامانه نجاح مراجعه فرمایند.
🔸زمان آزمون شفاهی پس از اعلام نتایج آزمون کتبی و کسب امتیازات لازم، برای ثبت نام کنندگان متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
🔸آزمون کتبی و شفاهی به صورت غیر حضوری است.
🔸جهت پاسخ به سئوالات احتمالی نسبت به موضوعات پذیرشی می توانید در ساعات اداری و ایام غیر تعطیل به شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
۰۲۵-۳۷۸۳۸۳۴۰ و ۰۹۹۱۲۰۵۵۱۹۹
❇️مرکز فقهی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف❇️
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
🌀 برق از چشم همهی ما پرید!
📝 تعبیر حضرت امام: منتظری فاجر است
💠 خاطره حضرت آیتالله العظمی خامنهای دربارهی نامهی ششم فروردین ۱۳۶۸ حضرت امام خمینی خطاب به آیتالله منتظری
▪️ روز ششم فروردین آیتالله خامنهای [از مشهد] به تهران رسیده و مستقیماً به دفتر آقای هاشمی رفتند. ایشان میگویند:
🔹 «وقتی رفتم، ایشان بنا کرد گزارش این چند روز را دادن که این چند روزه چه گذشته؛ تماسهایی که گرفته شده بود. ایشان [آقای هاشمی رفسنجانی] احساس نگرانی میکرد. ایشان هم مثل من واقعاً احساسش همین احساس نگرانی بود. امام گفته بودند یکی از این سه چیز باید انجام بگیرد: یا ایشان [آقای منتظری] قول بدهد که اصلاح کند کارش را، بیتش را، حرفهایش را، اینها را درست کند؛ یا اینکه استعفا بدهد؛ یا اینکه مجلس خبرگان تشکیل بشود و تصمیمگیری کنند. معلوم بود که امام خیلی جدّی عازمِ این قضیّهاند.
🔹 در همین حین که ما صحبت میکردیم، حاج احمدآقا تلفن زد به آنجا و آقای هاشمی گفت که فلانی اینجا است. ایشان گفت پس فلانی هم بشنود؛ من هم رفتم پای تلفن. گفت امام این نامه را به آقای منتظری نوشته و شروع کرد نامه را خواندن؛ خب نام خیلی تکاندهنده بود برای ما.»
🔹 امام (قدّسسرّه) نامهای به این شرح خطاب به آیت الله منتظری نوشته بودند که حاج احمد برای آیتالله خامنهای و آقای هاشمی خواند:
«بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای منتظری
با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمه برایتان مینویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند [.... تا انتهای نامه که حضرت امام (ره) نوشته بودند:] از خدا میخواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ #خیانت دوستان را بیش از این نچشد...» (متن کامل نامه در کتاب «روایت رهبری» درج شده است)
🔹 حاج احمد همزمان اصل نامه را نیز به دفتر آقای هاشمی (رئیس وقت سازمان صدا و سیما) ارسال کرده بود. [....] آیتالله خامنهای میگویند : «خب نامه خیلی تکاندهنده بود برای ما. بعد هم ارتباط قطع شد، یعنی گوشی را گذاشتیم و گفتیم حالا چه کار کنیم؟ [....] آقای مشکینی و هیئت رئیسه خبرگان آمدند آنجا. وقتی که آمدند، قضیه را مطرح کردیم که یکچنین اتفاقی افتاده و امام یکچنین نامهای به آقای منتظری نوشتهاند. آنها هم مثل ما نگران شدند. مشورت کردیم که چه کنیم. به ذهنمان رسید که برویم با امام ملاقات کنیم و ایشان را از این کار منصرف کنیم.
🔹 [....] ما چهار نفر -من و آقای هاشمی و آقای مشکینی و آقای امینی- رفتیم بیت امام. [....]
دیر هم بود، ساعت حدود ۹ شب بود. اینکه امام این ساعت ملاقات بدهد خیلی چیز غیرمتعارفی بود. لکن خب ما رفتیم و به حاج احمد آقا گفتیم که ما آمدهایم با امام ملاقات کنیم. ایشان رفت داخل و آمد گفت -گمانم گفت امام میگویند- که نامه را برای آقایان هم بخوانید. آقای هاشمی نامه را از حاج احمد آقا گرفت و شروع کرد به خواندن برای آنها. بعد حاج احمد آقا آمد و گفت امام میگویند بیایید. رفتیم در همان اتاقِ امام و امام نشسته بودند و اخم کرده. [....]
♨️ وقتی نشستیم آقای هاشمی شروع کرد به صحبت و گفت که آمدهایم که یک فکر بکنیم برای این کار. تا این حرف از ایشان صادر شد، امام برگشتند گفتند: «چه فکری؟» یک تعبیر اینجوری. «آقای منتظری «...» و «...» و «فاجر» است.» این سه تعبیر را ایشان کردند. خب واقعاً برق از چشم همهی ما پرید. این تعبیر؟! امام در حرفزدن خیلی آدم مواظبی بود. یعنی حقیقتاً آدمی بود که من داستانها دارم از این که چیزی که میخواست نسبت به کسی مخصوصاً بیان کند، مواظبت میکرد که زیاد و کم نشود. [...]»
🔹 آیتالله خامنهای در ادامه فضای سنگین جلسه را چنین روایت میکند: «من نگاه میکردم به آقای مشکینی و آقای امینی که چرا شماها یک چیزی نمیگویید؟ ما همه آمدهایم که همکاری کنیم. اما آنها سکوت کرده بودند. اصلاً کأنّه جرأت نمیکردند حرف بزنند. هرکدام یک جملهی کوتاه گفتند. جلسه حدود سهربعِ ساعت یا شاید بیشتر طول کشید.
🔸 گفته شد پس اجازه بدهید این نامه در رادیو خوانده نشود.» ایشان کلام تعریضگونهی شدیدی نسبت به آقای منتظری گفتند. «بعد آقای هاشمی یک مقدار بیشتر اصرار کرد و تعبیرات دیگری گفت. امام دو بار به ایشان خطاب کردند. یک بار گفتند: «اگر تا صبح هم اینجا اصرار کنید فایده ندارد.» یک بار دیگر گفتند: «اگر خیلی اصرار کنید میگویم همین امشب نامه را بخوانند.» یعنی تهدید کردند.»
🔻 به نظر میرسد امام تا پایان جلسه متقاعد نشده بودند که این نامه از صداوسیما خوانده نشود؛ اما نگران تبعات آن بودند و پس از تأمّل مجدد، از خوانده شدن آن منصرف شدهاند.....»
📖 فصل دوّم کتاب «روایت رهبری»؛ صفحات ۲۴۰-۲۴۷
#منتظری
@Manahejj
هدایت شده از روزنه
پرونده ویژه روزنه پیرامون ماجرای پایان قائممقامی آقای منتظری
انتشار به مناسبت سالگرد نامه ۱/۶ امام به آقای منتظری
[صفحه ۱ از ۲]
#حافظه_تاریخی_حوزویان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️متن کامل نامه ۶۸/۱/۶ امام خطاب به آقای منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7579
▫️پایان قائممقامی منتظری؛ عزل یا استعفا؟
بازخوانی متن نامه منتظری به امام ۶۸/۱/۷:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7581
▫️متن کامل نامه دوم امام خمینی به منتظری(۶۸/۱/۸):
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7582
▫️تاکتیکهای سهگانه جریان منتظری در مواجهه با نامه ۱/۶ امام به منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7580
▫️ماجرای پایان قائممقامی منتظری به روایت آیتالله ابراهیم امینی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7563
▫️مروری بر مواجهه بی لکنت آقا سیداحمد خمینی با آقای منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7566
▫️متن کامل رنجنامه حاج سیداحمد خمینی خطاب به منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7567
▫️متن کامل رنجنامه آقایان سیدحمید روحانی، امام جمارانی و کروبی خطاب به آقای منتظری، یک هفته بعد از سخنرانی جنجالی او در ۲۲بهمن ۶۷:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7575
▫️متن کامل رنجنامه محمد جعفری گیلانی(رئیس هیئت امنای #دفتر_تبلیغات) خطاب به منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7576
▫️متن کامل نامه منتظری در حمایت از سازمان مجاهدین خلق در فروردین ۵۱:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7577
▫️سند زندانی شدن منتظری بخاطر حمایت از سازمان مجاهدین در عصر پهلوی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7578
▫️مخالفت امام با انتشار دروس نهجالبلاغه منتظری در یک مجله حوزوی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7565
▫️ماجرای پایان قائممقامی و مرور تناقضاتی بیپاسخ در اندیشه و کارنامه سیاسی منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7578
▫️سخنرانی سیاه منتظری در ۲۲بهمن ۶۷ سبب صدور منشور روحانیت امام:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7586
▫️سادهلوحی در سیاست؛ مروری بر سادهاندیشی های منتظری در عرصه سیاسی
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7588
▫️ارتباط اطرافیان #منتظری با BBC و تأثیرگذاری بر فرایند #عزل:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7589
▫️تناقضات منتظری از نگاه سیداحمد خمینی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7590
▫️فریب خوردن منتظری در ماجرای منافقین به روایت رازینی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7591
▫️موضع متصلبانه منتظری پیرامون کتاب شهید جاوید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7592
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
پرونده ویژه روزنه پیرامون ماجرای پایان قائممقامی آقای منتظری
انتشار به مناسبت سالگرد نامه ۱/۶ امام به آقای منتظری
[صفحه ۱ از ۲]
#حافظه_تاریخی_حوزویان
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️متن کامل نامه ۶۸/۱/۶ امام خطاب به آقای منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7579
▫️پایان قائممقامی منتظری؛ عزل یا استعفا؟
بازخوانی متن نامه منتظری به امام ۶۸/۱/۷:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7581
▫️متن کامل نامه دوم امام خمینی به منتظری(۶۸/۱/۸):
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7582
▫️تاکتیکهای سهگانه جریان منتظری در مواجهه با نامه ۱/۶ امام به منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7580
▫️ماجرای پایان قائممقامی منتظری به روایت آیتالله ابراهیم امینی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7563
▫️مروری بر مواجهه بی لکنت آقا سیداحمد خمینی با آقای منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7566
▫️متن کامل رنجنامه حاج سیداحمد خمینی خطاب به منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7567
▫️متن کامل رنجنامه آقایان سیدحمید روحانی، امام جمارانی و کروبی خطاب به آقای منتظری، یک هفته بعد از سخنرانی جنجالی او در ۲۲بهمن ۶۷:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7575
▫️متن کامل رنجنامه محمد جعفری گیلانی(رئیس هیئت امنای #دفتر_تبلیغات) خطاب به منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7576
▫️متن کامل نامه منتظری در حمایت از سازمان مجاهدین خلق در فروردین ۵۱:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7577
▫️سند زندانی شدن منتظری بخاطر حمایت از سازمان مجاهدین در عصر پهلوی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7578
▫️مخالفت امام با انتشار دروس نهجالبلاغه منتظری در یک مجله حوزوی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7565
▫️ماجرای پایان قائممقامی و مرور تناقضاتی بیپاسخ در اندیشه و کارنامه سیاسی منتظری:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7578
▫️سخنرانی سیاه منتظری در ۲۲بهمن ۶۷ سبب صدور منشور روحانیت امام:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7586
▫️سادهلوحی در سیاست؛ مروری بر سادهاندیشی های منتظری در عرصه سیاسی
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7588
▫️ارتباط اطرافیان #منتظری با BBC و تأثیرگذاری بر فرایند #عزل:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7589
▫️تناقضات منتظری از نگاه سیداحمد خمینی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7590
▫️فریب خوردن منتظری در ماجرای منافقین به روایت رازینی:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7591
▫️موضع متصلبانه منتظری پیرامون کتاب شهید جاوید:
https://eitaa.com/rozaneebefarda/7592
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | دعوت سیدحسن نصرالله از همه مسلمانان برای شرکت در برنامه دعای جمعی در شب #نیمه_شعبان
#مرا_دریاب | #اجتماع_قلوب | #همدلی_برای_ظهور | #عید_نو_عهد_نو
@sotohaali
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید | چیزی بهتر از این بلد نیستم!
🔺️سوال یکی از اساتید حوزه از آیت الله مصباح یزدی (قدسسره) در مسیر منزل ایشان
💻 @mesbahyazdi_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا می شود هر ۳۰-۴۰ سال یکبار، یک رفراندوم برای ادامه جمهوری اسلامی برگزار شود؟
استاد فرهیخته جناب حجت الاسلام والمسلمین #گرامی_پور زیدعزه
سانحه جانکاه و درگذشت ناگهانی ابوالزوجه محترم شما باعث اندوه و احساس همدردی علاقه مندان جنابعالی شد.
از خداوند منان، رحمت و رضوان و علو درجات برای آن مرحوم، و صبر و اجر فراوان برای شما و خانواده محترم مسالت میکنیم.
ما را در غم خود شریک بدانید.
طلاب و اساتید مدرسه حضرت صاحب الأمر عج
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 زمان امام(ره) هم برخی کاندیداهای ریاست جمهوری با ایشان مشورت میکردند. #مشورت مرسوم بوده. امام و رهبری در مقام مشورت، اگر کسی مشورت میخواست میگفتند که مختارید یا به صلاح نیست، اما به معنای امر و الزام نبود! سال۸۴ هم رهبری در پاسخ به مشورت خواهی مرحوم هاشمی گفتند به صلاح نیست، ولی آمد!
🔹برخی نامزدها هم اساساً مشورت نخواستند و وارد شدند.
🔹مشورت دادن مسئلهای است عادی و معمولی. جزو اختیارات یا مسئولیتها نیست و منافاتی با اختیارات مسئولین انتخابی و انتصابی نداره.
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از قم آنلاین
🛑 فتاوای جدید رهبر انقلاب منتشر شد
🔹همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان؛ رساله نماز و روزه حضرت آیت الله العظمی خامنهای منتشر شد
🔹"رساله نماز و روزه" مشتمل بر آخرین فتاوای ایشان در سه باب فقهی نماز، روزه و اعتکاف گردآوری شده و شامل ۱۰۰۸ مسئله شرعی است.
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین کانال استان قم🔺
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻آیتالله شبزندهدار در دیدار مدیرعامل بنیاد هدایت:
🔳 امامت جماعت شغل و حرفه نیست
◻️طلاب برای احیای کارکردهای مسجد وارد میدان شوند
◻️ سلف ما شاگردان خود را به گونهای تربیت میکردند که مردم از رفتار آنها حس نکنند که برای اقامه جماعت و منبر رفتن نگاه درآمدی دارند. اگر این نگاه به وجود آید دیگر آن آثار معنوی را نخواهد داشت و مردم در تعامل با چنین امامی مهذب نمیشوند.
◻️ یکی از عواملی که مردم به برخی مسائل اهمیت نمیدهند این است که مدعیان آن راه، نسبت به اموری که خود میگویند بیتفاوت هستند.
◻️ پیش از انقلاب مردم خودشان متکفل تأمین مالی امام بودند، اما پس از انقلاب با رونق بیشتر نهادهایی مانند دفتر تبلیغات، تصور این است که مبلغان متکفلهایی پیداکردهاند.
در گذشته مردم برای گسترش فرهنگ دینی خودشان دستبهکار میشدند، اما به محض اینکه یک ردیف بودجه دولتی معین شد، دست کشیدند.
هرچند که در بسیاری از موارد، بودجه تخصیص یافته کفاف کارهای آن مجموعه را نمیدهد.
نباید کاری کنیم که ارتباط مردم با روحانیون قطع شود و طلاب مهجور شوند.
◻️موفقیتهای امروز را مرهون اخلاص مردم و رهبری هستیم.
بارها از رهبر معظم انقلاب شنیدم که فرمودند در جریان مسجد ابوذر یقین پیدا کردم که رفتنی هستم و حس کردم که چیزی برای عرضه به درگاه خداوند ندارم؛ در آن حال تصمیم گرفتم که هیچ کاری نکنم مگر برای رضای خداوند. اگر امروز علیرغم همه مشکلات و دسیسهها این موفقیتها را میبینیم به دلیل همین نیات پاک رهبر و بسیاری از مردم است.
https://hawzahnews.com/xb76f
@HawzahNews| حوزهنیوز
هدایت شده از عالَم سیاست || داود مدرسی یان
🔴 اقتصاد به این بزرگی، معیشت مردم به تنگ آمده!
🔻حتماً بخوانید
🔹یکی از شاخصهای رتبه بندی اقتصاد کشورها، #تولید_ناخالص_داخلی GDP است. کوچکی و بزرگی اقتصادها با این شاخص توسط صندوق بینالمللی پول بررسی میشود. به عبارتی ما وقتی از GDP حرف میزنیم، میخواهیم بدانیم در طول یکسال، چند ریال یا چند تومان یا چند دلار در کل کشور، کالا و خدمت فروخته شده است.
🔸رتبه ایران در دولت #احمدینژاد از ۲۲ ام به ۱۷ ام رسید و در دولت روحانی با چندین پله سقوط به بالای ۲۵ و ۲۶ رسیده. برخی آمارها میگویند بدتر شده. اما فارغ از اختلافات آماری، چند نکته مطرح است:
🔹یکی از ابهامات جدی غربیها در اوایل تحریمها که میگفتند تحریمها ایران رامتوقف نمیکند همین رتبه GDP ایران بود. آنان میگفتند اقتصاد ایران جزو ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان است و میتواند با تولید داخل تحریمها را خنثی کند. یک دلیلِ تاکیدهای مکرر و هر سال رهبر انقلاب مبنی بر حمایت از تولید همین مسئله است.
🔸یکی از دلایل سقوط تقریباً ده پلهای ایران در دولت روحانی، تعطیلی مراکز تولیدی و تمرکز دولت روی برداشتن تحریمها از طریق دادن امتیاز به غربیها بود که در عمل اتفاق نیفتاد! دولت روحانی، کشور را ۸ سال معطل مذاکرات گذاشت ولی وضع روز به روز بدتر شد! عدم حمایت از تولید، کشور را حداقل ده پله عقب انداخت!
🔹با وجود همه این نقدها و اختلافات آماری، اما سوال جدی این است چگونه #اقتصاد_ایران جزو ۳۰ اقتصاد بزرگ دنیاست اما وضع معیشتی ملت این است؟ چگونه جزو اقتصادهای بزرگ جهان هستیم اما مشکل بیکاری و تورم و کمبود اقلام اساسی و گرانی مسکن داریم؟ پاسخش روشن است: چون ثروت و منابع کشور ناعادلانه توزیع شده؛ چون تبعیض نهادینه شده؛ چون اقتصاد کشور سرمایهداری است. چون اقتصاد کشور طبقاتی شده. برخی طبقات روز به روز ثروتمندتر و برخی فقیرتر شدهاند. چون ضریب جینی و اختلاف طبقاتی افزایش پیدا کرده است.
🔸نگاه به خیابانها و خانهها کنید. زرق و برق بیشتر شده! زرق و برق شهرها و خیابانها و خانهها بیشتر شده؛ ماشینهای گران قیمت روز به روز بیشتر میشوند، برجهای تجاری و مسکونی در گوشه کنار شهرها، نجومی رشد میکند، غذاهای رستورانهای غیرمتعارف روز به روز گرانتر میشود، اما عموم مردم، اقشار متوسط رو به ضعیف، بیشتر درد میکشند! علت چیست؟ علت تبعیض و عقبماندگی در #عدالت است!
🔹بر این مبنا میگوئیم رئیس جمهور آینده باید یک فرد عدالتخواه باشد تا با تغییر ریل کشور از سرمایهداری به عدالت، معیشت ملت را درست کند و وقتی معیشت درست شد مجدداً تولیدکنندههای خرد و کلان، احیا میشوند و باز تولید ناخالص داخلی افزایش پیدا میکند و در نتیجه رتبه اقتصاد کشور هم صعود میکند! با عدالت، پیشرفت واقعی صورت میگیرد.
❇️ برخی کارشناسان معتقدند چنانچه موانع تولید در کشور برداشته شود و همه ظرفیتهای اقتصادی کشور فعال شوند و عادلانه از همه مردم و همه استانها و شهرها حمایت شود تا وارد عرصه تولید شوند، اقتصاد ایران میتواند در یک بازه زمانی با برنامهریزی حتی جزو ۵ اقتصاد بزرگ جهان قرار بگیرد و آمریکاییها این را خوب فهمیدهاند که اگر ایران جزو ۵ اقتصاد جهان شود از یک قدرت منطقهای به یک ابرقدرت تبدیل میشود.
❇️ اگر این مطلب را مفید میدانید بازنشر کنید
✅ #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
هدایت شده از علیرضا پناهیان
21.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍊 دیپلماسی پرتقالی؛ یک ماجرای باورنکردنی!
👈🏻 روایت آقای ظریف از مهم ترین و الهام بخش ترین داستان زندگی اش
#دیپلماسی_پرتقالی #ظریف
@Panahian_ir
هدایت شده از رو به راه | رها عبداللهی
#خسارت_محض چگونه رقم خورد؟
«...شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛...»
#رها_عبداللهی
http://eitaa.com/joinchat/3364487185Ca303041715
هدایت شده از لفظ قلم | زهرا محسنیفر
🔴مجری، سیاستگذار یا مافیا؟!
🔹حسن روحانی گفتمان انتخاباتی خود را بر مذاکره گذاشت و رأی مردم را دشت کرد. رئیسجمهور خزانه خالی را نشان داد و استراتژی دولتش را بر مذاکره برای رفع تحریم گذاشت. رهبری مذاکره را بیفایده دانست. روحانی گیر سهپیچ داد و شاخ و شانه کشید. رهبری نصیحت کرد. روحانی فشار آورد و مجوز را گرفت. ظریف با کری قدم زد. روحانی کشور را در آمپاس نگه داشت. #ظریف به دیپلماسی بالکونی روی آورد. رهبری خطوط قرمز را ترسیم کرد. روحانی همهی مسئولیت مذاکره را پذیرفت. کمیسیون برجام مجلس وارد گود شد. ظریف خطوط قرمز را لایی کشید. لاریجانی مجلس را ٢٠ دقیقهای دور زد. زارعی گریه کرد. منتقدان در صدا و سیما سانسور شدند. ظریف با تام کاتن رفیق توئیتری شد. رهبری هشدار داد که خرشان از پل بگذرد، به ریش قشنگتان میخندند. روحانی گلواژه نثار کرد. وحدت عجیبی بین دولت و مجلس موگرینیپسند شکل گرفت. برجام متولد شد. مردم بیرون ریختند. فیروزآبادی تبریک گفت. رهبری به او تشر زد. ظریف در آسمانها سیر میکرد. سانتریفیوژها به سرعت جمع شدند. هستهای زیر ذرهبین نظارت پادگانی رفت. ١+۵ بشکن زد. اوباما تحریمها را با قدرت ادامه داد. اروپا سوت بلبلی زد. روحانی به روی مبارک نیاورد. رهبری هشدار داد. سوئیفت کار نکرد. سیف از «تقریبا هیچ» رونمایی کرد. ترامپ با لگد به برجام ورود کرد. رهبری ادامهی مسیر را خسارت محض دانست. دولت، برجام را تصمیم نظام معرفی کرد. رئیس شورای عالی امنیت ملی همچنان گلواژه تولید میکرد. ترامپ با خطخطی از برجام خارج شد. ظریف روی زمین برگشت. روحانی اسیر جوسازیها نشد. اروپا پوزخند زد. مجلس، ملنگ سلفی بود و خم به ابرو نیاورد. زنجیرهایها جا انداختند که برجام در هماهنگی کامل با رهبری امضا شده است. رهبری در مقابل این بهتان گفت خودتان چشم و عقل دارید و من چنین توافقی را نمیخواستم.
🔹حاج قاسم طومار داعش را در هم پیچید. ترامپ ایران را به مذاکره فراخواند و گوش به زنگ نشست. رهبری به شینزو آبه گفت که ترامپ لایق هیچ پیغام و پسغامی نیست. اروپا بازی اینستکس را شروع کرد. دولت مشغول بازی شد. رهبری نصیحت کرد که نگاهها به خارج نباشد. تحریمهای جدید آمد و روی قبلیها تلنبار شد. اروپا با آمریکا همراهی کرد. ایران تنها پایبند به توافق باقی ماند. روحانی همچنان از فتحالفتوح برجام میگفت. ناگهان میدان فدای دیپلماسی شد. حاج قاسم پر کشید. ترامپ پرچم آمریکا را توییت کرد. روحانی در تلهی تنش نیفتاد. ظریف دیپلماسی توئیتری را ادامه داد. در نطنز خرابکاری شد. دولت اسیر این صحنهآرایی خطرناک نشد و سکوت کرد. فخریزاده شهید شد. سکوت مرگبار ادامه یافت. مجلس دولت را موظف به خروج از پروتکل الحاقی کرد. روحانی رو ترش کرد. آژانس با صالحی به توافق رسید. ایران ضربالاجل داد. آمریکا خواستار مذاکره مستقیم شد. لیبرالها لهله زدند. رهبری قدغن کرد. گفتگوهای وین شروع شد. آمریکا در اتاق بغلی نشست. نطنز آتش گرفت. غنیسازی به ۶٠ درصد رسید. گفتگوها سرعت پیدا کرد. نوار ظریف لو داده شد. حاج قاسم دوباره شهید شد. بنسلمان با دمش گردو شکست. ظریف همه را حلال کرد! رهبری از #خطای_بزرگ ظریف ابراز تعجب و تاسف کرد. لیبرالها دوباره برجام را گردن رهبری انداختند.
🔻و این داستان ادامه دارد...
✍#زهرا_محسنی_فر
https://eitaa.com/joinchat/963837996C814ca55648
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
یک یا چند نامزد انتخابات؛
تجربیات گذشته چه می گوید؟
🔹نامزد جریان حزب اللهی و انقلابی در ایام ثبت نام، تبلیغات و مناظره های انتخاباتی، باید منحصر به یک نفر باشد یا چند نفر؟
♦️منطقا در پایان ماراتُن انتخابات و در روز رای گیری، تنها باید یک نامزد طیف نیروهای انقلابی در میدان رقابت باشد؛ اما این بدان معنا نیست که فقط یک نفر از میان نامزد های این طیف ثبت نام کند.
🔹تجربه انتخابات گذشته نشان می دهد، طیف مقابل با چند نامزد به میدان می آمد تا راحت تر بتواند فضا سازی کند، از چند جبهه تبلیغات (عملیات) کند و به جای پاسخگویی، طلبکار باشد. در همین انتخابات چهار سال قبل، جهانگیری به عنوان یار کمکی و نامزد پوششی نامزد شد.
♦️این کار البته اقدامی متقلبانه و نوعی دوپینگ غیر قانونی در خدمت رئیس دولت مستقر بود؛ اما به هر حال انجام شد و او جور حمله به دیگر نامزد ها به نیابت از روحانی را کشید و اذهان را منحرف کرد.
🔹از این جهت، جهانگیری غیر از مسئولیت های مستقیمش در ستاد اقتصادی دولت و عملکرد منفی آن، در ابقای روحانی با همه خسارت هایش هم مسئول است و نمی تواند شانه از بار کارنامه خراب دولت خالی کند.
♦️مطابق آنچه گفته شد، نامزد جریان حزب اللهی هنگام ثبت نام و مناظره ها باید بیش از یک نفر باشد تا بتوانند ضمن دفاع درست، مجال تبیین واقعیات و طرح مطالبات مردم را داشته باشند.
🔹بر خلاف برخی دغدغه ها درباره کثرت نامزد های منسب به جبهه انقلاب -که در جای خود دغدغه درستی است- معتقدم تعدد نامزد ها به شرط مدیریت شدن و هماهنگی و هم افزایی، فرصت است. این البته به معنای تکرار تشتّت سال 92 نیست؛ اختلاف و چند دستگی، عین خُسران است.
♦️انتخابات بر خلاف گذشته، یک امر ساده و خطی است و پیچیدگی های جدیدی را شاهد است. این پیچیدگی ها، همدلی و تعاون و انسجام بیشتر را طلب می کند.
🔹و سرانجام اینکه؛ از همین حالا باید برای "دولت جوان حزب اللهی" به عنوان یک تیم (و نه فقط شخص رئیس جمهور) تدارک کرد. بسیاری از نامزد های مطرح -صرف نظر از این که در تراز ریاست جمهوری باشند یا نباشند- می توانند جزو گزینه های قابل بررسی برای حضور در دولت آینده باشند.
♦️مهم تر از هر اتفاق دیگر در میدان انتخابات، و ارزشمند تر از هر رفتار دیگر، این همدلی و هم افزایی و طراحی مشترک است که می تواند حرکت ساز و برکت آفرین باشد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تغییر مواضع همتی درباره FATF
1️⃣ 8 خرداد 1400/ همتی در کلابهاوس:
مگر FATF چیست که نمیگذارند تصویب شد، دو سال معطل کردهاند؛ دیگه دارم خفه میشوم از دست اینها؛ همین آقایانند که بانی وضع موجودند؛ اینها و نهادهای دیگر در وضعیت امروز کشور شریک هستند، معطل کردن FATF اگر آسیب به کشور نیست، پس چیست؟
2️⃣ 20 بهمن 98/ همتی:
تصویب یا عدم تصویب FATF تاثیری بر بازار پول و ارز ندارد؛ سفتهبازان بازار ارز، اشتباه متوجه شدهاند؛ عمده خبرسازیها در این خصوص با انگیزه سودجویی و نوسانگیری در بازار ارز انجام میگیرد؛ مردم مراقبت نمایند که با شگرد جدید سودجویان، اینبار تحت عنوان «تأثیر FATF» داراییهای آنها در بازار ارز در معرض ریسک قرار نگیرد؛ به لیست سیاه FATF نمیرویم.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از مهدی جهانتیغی
⭕️ تفاوت دوران ریاست اژهای با دوران رئیسی
✍️ هشتاد روز از ریاست حجت الاسلام محسنی اژه ای بر قوه قضاییه می گذرد و می توان چشم اندازی برای دوران جدید قوه قضاییه و تفاوت آن با دوران قبل بیان کرد.
1️⃣ محسنی اژه ای درحالی به عنوان یک قاضی خوشنام ریاست قوه قضاییه را به عهده گرفت که آیت الله رئیسی با میزان بالایی از محبوبیت مردمی به قوه مجریه رفت. طبیعی است که این محبویت چشمگیر، سبب شد که افکار عمومی ناخواسته به خاطر علاقه خاص به آیت الله رئیسی، رئیس جدید را سخت تر قضاوت کند. از سوی دیگر این نگرانی ناخواسته در افکار عمومی ایجاد شده بود که قوه قضاییه پس از آیت الله رئیسی دچار عقبگرد یا حداقل کاهش کارآمدی رو به رو خواهد شد. اما پس از هشتاد روز این احساس منفی در افکار عمومی ایجاد نشده است. اژه ای برای فائق آمدن بر ایجاد چنین تصور منفی، دو برابر معمول باید از خود قابلیت نشان می داد که نشان هم داد.
2️⃣ گرچه طرح تحول قوه قضاییه از برکات ماندگار دوران کوتاه آیت الله رئیسی در قوه قضاییه هست ولی آنچه بیشتر در افکار عمومی دیده شد، دفاع ایشان از حقوق عامه و برخورد قاطع با مفسدین قدرتمندی بود که یک پا در قدرت سیاسی داشتند و یک پای دیگر در ثروت های کلان؛ اما پس از پایان پرتلاطم دولت روحانی، برخی بسترهای خاص فسادی که برای برخی گردن کلفت ها ایجاد شده بود نیز پایان یافته و این روزها درگیری اصلی قوه با مفسدین سرشناس کمتر است و به صورت طبیعی میزان توجه و اولویت های رسانه ای نیز با کاهش رو به رو شده است. اژه ای گرچه یکی از دلایل شهرتش در دو دهه اخیر مبارزه با مفسدین گردن کلفت سیاسی و اقتصادی بوده ولی اینک تمرکز ویژه اش، بهبود چرخه اداری و روند قضایی دستگاه عدلیه است. موضوعی که اهمیتش حتی بیشتر از قضاوت پرونده های سیاسی و اقتصادی پرسر و صدا هست ولی کمتر در افکار عمومی حق مطلب ادا می شود. هشتاد روز ریاست محسنی اژه ای بیشتر به بهبود مباحث تخصصی درونی قوه قضاییه گذشته است، که هم رسانه ها و هم افکار عمومی کمتر به آن توجه فراگیر دارد؛ این در حالیست که این اتفاقات در واقع بسیار بزرگ و مهم هستند. دوران اژه ای با این دست فرمان، دوران بهبود کارآمدی با خروجی مشخص و چابک سازی از طریق بهبود روندهای درون قوه قضاییه و تحول کمی و کیفی در نیروی انسانی است. به نظر می رسد او پس از چهل سال حل چند صورت مساله مشخص راهبردی مروبط به کارآمدی قوه قضاییه را مهمترین ماموریت خود تعریف کرده است.
3️⃣ برای درک ساده عملکرد مشخص اژه ای در هشتاد روز گذشته، مصادیق روشنی را می توان بیان کرد؛ بازدیدهای محسنی اژه ای نه تنها نظارت میدانی نیست؛ بلکه خروجی مشخص و گاه بسیار غیرقابل پیش بینی دارد. در این بازدیدهای میدانی، رئیس قوه به بررسی نزدیک صحنه کفایت نمی کند بلکه اظهارات و گفتگوهای خود محکومین نیز نقش تصمیم سازی پیدا کرده است! همچنانکه بهبود حقوق و شرایط متهمین و زندانیان به طرز چشمگیری در این هشتاد روز پیگیری شده است. کوتاه کردن فرآیندهای دادرسی از دیگر هدفگذاری های استراتژیکی است که اژه ای برای حل آن حرکت جدی عملیاتی آغاز کرده است. همچنین اژه ای در پرونده های کلان فساد اقتصادی که تعداد زیادی از مردم درگیر آن می شوند، قبل از مجازات محکوم، به دنبال فرآیندهایی است که ابتدا اموال مردم به خودشان برگردد و بعد روند طولانی محکومیت های قضایی آن آغاز شود. اژه ای کارنامه قوه را در تعداد موفقیت در جرم نگاری نه تنها نمی داند بلکه کاهش آن از طریق شورای حل اختلاف دنبال می کند. اینکه قوه قضاییه جدید هم تلاش دارد بین منافع مردم، دولت و قوه قضاییه، نقش منافع مردم را پررنگ تر ببنید بزرگترین اقدام هست. خلاصه آنکه مردم باید آسانتر، ارزان تر، عادلانه تر و با کمترین وقت ممکن در قوه قضاییه کار خود را پیش ببرند، موضوعی که در گفتار و عمل اژه ای تاکنون بروز حقیقی داشته است.
*مهدی جهان تیغی
ایتا:
http://eitaa.com/joinchat/3093233666C13840b79c5