Doa27Sahifeh.mp3
35.19M
🔈 «دعای #بیست_هفتم صحیفه سجادیه ، دعای امام سجاد (علیهالسلام) برای #مرزداران »
👤حاج میثم #مطیعی
🏷 #طوفان_الأقصى #فلسطین #اسرائیل #غزه
🆔 @sahife2
📚 برشی از کتاب
حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف
بیانات مرحوم ایت الله بهجت ره
https://eitaa.com/sahife2/55633
#منتخب_کتاب
🆔 @sahife2
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 پیروز واقعی
🔻پیروزی را شمشیر نمی آورد، پیروزی را خون می آورد. از این سخنان قریب به ۴۰ سال می گذرد و ما هزاران بار تجربه کرده ایم،هواپیماهای فرانسوی سوپر اتاندارد، میراژ و موشکهای رولاند، حمایت های مالی،نظامی،اطلاعاتی آمریکا، بمب های شیمیایی اهدایی از آلمان بیمارستان ها خانه ها و خیابان ها را هدف قرار می داد. تعداد شهدای مان از دویست هزار نفر هم فراتر رفت.همان روزها کمیته روابط خارجی سنای آمریکا افشا کرد که هر گاه صدام ایرانیان بیشتری را می کشت، کمکها و حمایتهای مالی و سیاسی بیشتری از آمریکا دریافت می کرد، اما در نهایت مقاومت پیروز شد.
🏷 #طوفان_الأقصى #فلسطین #اسرائیل #غزه
🆔 @sahife2
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙تعیین سیر مطالعاتی برای ترویج #کتابخوانی
🎶📢#مقام_معظم_رهبری
#فرهنگ_کتاب_خوانی #کتابخوانی_رهبری
🆔 @sahife2
❇️ #تفسیر_خوانی قرآن کریم
هر روز یک آیه
تفسیر نور – استاد محسن قرائتی
سوره #انعام
#انعام_96
✳️ فَالِقُ الْإِصْبَاحِ وَجَعَلَ الَّيْلَ سَكَناً وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ حُسْبَاناً ذَلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِتُؤْفَكُونَ
(خداوند،) شكافنده ى سپیده دم است، و شب را مایه ى آرامش قرار داد و خورشید و ماه را اسباب شمارش (ایّام). این است اندازه گیرى خداوند قدرتمند دانا.
✍️ در آیه ى قبل #انعام_95، سه نشانه از قدرت خداوند در زمین مطرح شد، در این آیه نشانه هایى از قدرت الهى در آسمان ها آمده است.
#شب و #روز دو نشانه از قدرت الهى است كه به واسطه ى گردش منظّم خورشید و ماه پدید مى آیند.
شب، براى استراحت است و از كار و تلاش و سفر در شب، نكوهش شده است. ( از اینكه در این آیه، شب عامل سكون و آرامش شمرده شده، معلوم مى شود صبح براى كار و تلاش است.)
👈 با نصب نرم افزار زیر با ما در این دوره ی تفسیر خوانی همراه شوید 👇
https://cafebazaar.ir/app/com.ghadeer.tafsirnour
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
برنامه ی #نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه_خطبه_177
*️⃣ و مِنْ كَلَامٍ لَهُ عَلَيْهِ السَّلامُ في معنى الحكمين.
از سخنان امام عليه السلام در مورد حكمين.
👈 این خطبه نورانی در یک بخش می آید :
✳️ خیانت در #حکمیت
*️⃣ فأَجْمَعَ رَأْيُ مَلَئِكُمْ عَلَى أَنِ اخْتَارُوا رَجُلَيْنِ، فَأَخَذْنَا عَلَيْهِمَا أَنْ يُجَعْجِعَا عِنْدَ الْقُرْآنِ وَ لَا يُجَاوِزَاهُ وَ تَكُونَ أَلْسِنَتُهُمَا مَعَهُ وَ قُلُوبُهُمَا تَبَعَهُ، فَتَاهَا عَنْهُ وَ تَرَكَا الْحَقَّ وَ هُمَا يُبْصِرَانِهِ وَ كَانَ الْجَوْرُ هَوَاهُمَا وَ الِاعْوِجَاجُ [دَأْبَهُمَا] رَأْيَهُمَا، وَ قَدْ سَبَقَ اسْتِثْنَاؤُنَا عَلَيْهِمَا فِي الْحُكْمِ بِالْعَدْلِ وَ الْعَمَلِ بِالْحَقِّ سُوءَ رَأْيِهِمَا وَ جَوْرَ حُكْمِهِمَا، وَ الثِّقَةُ فِي أَيْدِينَا لِأَنْفُسِنَا حِينَ خَالَفَا سَبِيلَ الْحَقِّ وَ أَتَيَا بِمَا لَا يُعْرَفُ مِنْ مَعْكُوسِ الْحُكْمِ.
✳️ نكوهش از خيانت حكمين
*️⃣ رأى جمعيّت شما در صفّين يكى شد كه دو مرد را به داورى برگزينند (ابو موسى اشعرى، عمرو عاص) و از آن دو پيمان گرفتيم كه در برابر قرآن تسليم باشند، و از آن تجاوز نكنند و زبان آن دو با قرآن و قلب هايشان پيرو كتاب خدا باشد. امّا آنها از قرآن روى گردان شدند، حق را آشكارا مى ديدند و ترك گفتند، كه جور و ستم، خواسته دلشان، و كجى و انحراف در روش فكريشان بود. در صورتى كه پيش از صدور رأى زشت و حكم جائرانه، با آنها شرط كرده بوديم كه به عدل حكم كرده و به حق عمل كنند. ما به حقّانيت خود ايمان داريم در حالى كه آن دو از راه حق بيرون رفتند و حكمى بر خلاف حكم خدا صادر كردند.
http://farsi.balaghah.net/محمد-دشتی/ترجمه
* خطبه در يك نگاه :
مخاطبان امام عليه السلام در اين خطبه #خوارج اند كه در آغاز امام عليه السلام را تحت فشار قرار دادند كه حكميت و داورى را بپذيرد و امام عليه السلام با اين كه به هيچ وجه با اين كار موافقت نداشت براى جلوگيرى از جنگ و نزاع داخلى در ميان لشكر خود به ناچار آن را پذيرفت؛ ولى هنگامى كه نتيجه منفى حكميت آشكار شد و #ابوموسی_اشعری كه براى حكميت از سوى لشكر امام عليه السلام انتخاب شده بود خيانت كرد و تسليم نيرنگ هاى #عمرو_عاص كه نماينده لشكر شام بود گرديد، خدمت امام عليه السلام آمدند و زبان به اعتراض گشودند كه چرا شما حكميت را پذيرفتيد؟! امام عليه السلام در اين خطبه پاسخ دندان شكنى به آن ها مى دهد كه شما آغازگر اين فتنه بوديد و من به شما هشدار دادم، ولى نپذيرفتيد؛ اكنون كه آثار سوء انتخاب خود را مى بينيد زبان به اعتراض گشوديد؟! به علاوه حكميت آن ها مشروط بود نه مطلق؛ مشروط به اين كه از راه حق و داورى قرآن منحرف نشوند و شدند؛ بنابراين ايراد بر آن ها وارد است نه بر من.
👌 شرح فقرات نورانی فوق را " اینجا " بخوانید
* حکمين پشت به قرآن کردند!
👈 بیشتر بدانید : #نهج_البلاغه_خطبه_125 #نهج_البلاغه_خطبه_127
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_27
#دعای_بیست_هفتم_صحیفه_سجادیه
دعای سیدالساجدین (علیه السلام ) " برای #مرزداران و رزمندگان "
https://eitaa.com/sahife2/56389
#بیست_هفتم صحیفه سجادیه
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_27
#دعای_بیست_هفتم_صحیفه_سجادیه
#دعا_بیست_هفتم_4
وَ اجْعَلِ الْجَنَّةَ نَصْبَ أَعْيُنِهِمْ وَ لَوِّحْ مِنْهَا لِأَبْصَارِهِمْ مَا أَعْدَدْتَ فِيهَا مِنْ مَسَاكِنِ الْخُلْدِ وَ مَنَازِلِ الْكَرَامَةِ وَ الْحُورِ الْحِسَانِ وَ الْأَنْهَارِ الْمُطَّرِدَةِ بِأَنْوَاعِ الْأَشْرِبَةِ وَ الْأَشْجَارِ الْمُتَدَلِّيَةِ بِصُنُوفِ الثَّمَرِ حَتَّى لَا يَهُمَّ أَحَدٌ مِنْهُمْ بِالْإِدْبَارِ وَ لَا يُحَدِّثَ نَفْسَهُ عَنْ قِرْنِهِ بِفِرَارٍ
خدایا بهشت را برابر چشمشان قرار ده، و آنچه را در بهشت فراهم كرده اى؛ از مساكن ابدى و سراهاى ارجمند و حوريان زيباروى و نهرهاى روان شده، با آشاميدنى هاى رنگارنگ، و درختانى با شاخ و برگ آويخته، همراه با ميوه هاى گوناگون، در برابر ديدگانشان بنمايان، تا هيچ كدام از آنان آهنگ پشت كردن به دشمن نكند ، و فكر گريز از هماورد را به خاطرش نگذراند.
#بیست_هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_27
#دعای_بیست_هفتم_صحیفه_سجادیه
#دعا_بیست_هفتم_4
#بهشت_مرزداران 1
مناظر زيباى #بهشت
✳️ قرآن مجيد، سند تمام حقايق مُلكى و ملكوتى است، قرآن مجيد، كتابى است كه با دعوت جنّ و انس به معارضه با خود، حقّانيت وحى بودنش را اثبات مىكند.
قرآن، كتابى است كه در نقطه اى و حرفى و كلمه اى و آيه اى و سوره اى از آن شك و ترديد راه ندارد.
قرآن، ملاك حقّانيّت انبيا، و سند نبوت محمّد صلى الله عليه و آله و خزانه تمام واقعيّتهاى غيبى و شهودى است.
قرآن مجيد، در بسيارى از آياتش به عنوان اجر و پاداش مردم مؤمن و دارندگان عمل صالح و اخلاق حسنه، از بهشت و نعمتهاى بى پايانش سخن به ميان مىآورد، و با تجسّم آن جايگاه رفيع در چشم عقل و قلب، انسان مؤمن را از افتادن در چاه گناه و معصيت، و ضلالت و پستى و سستى از عبادات و طاعات، حفظ مىكند.
آن كه بر اثر صافى و پاكى درون، و اعتماد به قرآن مجيد، بهشت و نعمتهاى جاويدش را به باور دل داده، و دلداده آن واقعيّتهاى الهيّه و كرامات ربانيّه و فيوضات ملكوتيه شده، در راه خدا تن به هر سختى و بلا مىدهد، و براى حفظ دين و فرهنگ الهى از هيچ كوششى دريغ نمىورزد، و هيچ گونه سستى و كسالت در انجام فرائض حضرت حق به خود راه نمىدهد.
حضرت سجّاد عليه السلام تجسّم آن جايگاه عظيم و آن پايگاه كرامت و مناظر زيبا و نعمتهاى ارزندهاش را در ديد سنگرنشينان و #مرزداران از حضرت حق درخواست مىكند، تا با تماشاى بهشت عنبر سرشت، دنيا و مال و منال آن، و جاذبهها و كششهايش و نيروى دشمن و سختىها و رنجهاى جهاد در عرش قلبشان، كوچك و صغير و حقير گردد و بتوانند به پايدارى و پايمردى ادامه دهند و جز به حضرت ربّ العزّه چشم ندوزند.
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه، ج10، ص: 23
#بیست_هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2