✳️دعا به #رزمندگان و مجاهدان اسلام
📜 محافظت از زمينههايى كه اسلام براى سعادت بشر تدارك ديده است، تنها در شرايط ويژه ممكن است. يعنى امّت اسلامى در نظام تربيتى و امنيّتى مىتوانند آيين مقدّس را پياده و عمل كرده و سپس به نسل بعد منتقل سازند.
از اين رو اسلام استعداد پذيرش و اجرايى و دفاعى از كيان خود را براى انسانها فراهم ديده است، پس رمز ماندگار بودن دين پس از هزار و اندى سال، وابسته به استعدادهاى اساسى است. يعنى در مرحله نخست، شريعت حق به وسيله انسانى شايسته و برتر به عنوان رسالت به سوى آدميان مىرود؛ سپس با نيروى ايمان مردمى نسل به نسل حركت مىكند و در مرحله آخر دفاع از آن در پوشش قدرت نظامى انجام مىشود. چنانچه در هر مرحله كاستى يا كوتاهى صورت بگيرد، آن شريعت به هدف نمىرسد و در بين راه فرو خواهد پاشيد و يا به دست فراموشى سپرده مىشود.
بيشترين كوشش و جانبازى رسول اكرم صلى الله عليه و آله و ائمه اطهار عليهم السلام و رزمندگان حق از صدر اسلام تا كنون صرف ماندگارى و نگهبانى از اصول دين بوده است تا پايههاى خيمه مكتب اسلام پابرجا بماند كه مهمترين آنها خداشناسى و عبادت مىباشد كه از نمادهاى بارز آيين حق است.
خداوند منّان هم به پاس اين تلاشهاى دشوار و خالصانه، دين خود را پاسدارى مىنمايد و آن امّت را از بركات و ارزشهاى معنوى بهرهمند مىسازد و مىفرمايد:
يأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ إِن تَنصُرُواْ اللَّهَ يَنصُرْكُمْ وَيُثَبّتْ أَقْدَامَكُمْ
اى مؤمنان! اگر خدا را يارى كنيد، خدا هم شما را يارى مىكند و گام هايتان را محكم و استوار مىسازد.
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله هرگاه در لباس رزمندگان به جنگ با كفّار مىرفت دعا مىخواند:
خدايا! تو پشتيبان و ياور منى، از تو نيرو مىگيرم و با يارى تو حمله مىبرم و با كمك تو مىجنگم.
حضرت على عليه السلام در هنگام رويارويى با سپاه معاويه در صفّين دعا نمود:
انْ اظْهَرْتَنا عَلى عَدُوِّنا فَجَنِّبْنَا الْبَغْىَ، وَ سَدِّدْنا لِلْحَقِّ وَ انْ اظْهَرْتَهُمْ عَلَيْنا فَارْزُقْنَا الشَّهادَةَ وَ اعْصِمْنا مِنَ الْفِتْنَةِ.
اگر ما را بر دشمن پيروزى دادى، از ستم بركنار دار و به راه حق مستقيم ساز و اگر دشمن را بر ما غلبه دادى شهادت را نصيب ما گردان و ما را از فتنه نگاه دار.
از آرزوهاى پيوسته و دعاهاى هميشگى معصومان عليهم السلام براى پيروزى پيكارگران در راه مكتب، به خوبى دريافت مىشود كه آنان حكومت الهى و اقتدار دولت اسلامى را حاكم بر تاريخ بشرى مىپسنديدند؛ زيرا پايدارى دين و موفّقيّت آن وابسته به پيشرفت حكومت اسلام و غلبه بر كافران است و هر گونه مسامحه با مهاجمان اسباب تعطيلى دين جاويد و گوشه نشين شدن دينداران خواهد شد.
بنابراين تجهيز كردن مجاهدى براى جانبازى و دفاع از جان و ناموس مسلمانان به دستور رسول اللّه صلى الله عليه و آله واجب است؛ زيرا اين حركت به منزله عملى كردن دعاست كه حضرت فرمود:
مَنْ جَبُنَ مِنَ الْجِهادِ فَلْيُجَهِّزْ بِالْمالِ رَجُلًا يُجاهِدُ فى سَبيلِ اللَّهِ وَ الْمُجاهِدُ فى سَبيلِ اللَّهِ إِنْ جُهِّزَ بِمالِ غَيْرِهِ فَلَهُ فَضْلُ الْجِهادِ وَ لِمَنْ جَهَّزَهُ فَضْلُ النَّفَقَةِ فى سَبيلِ اللَّهِ وَ كِلاهُما فَضْلٌ وَ الْجُودُ بِالنَّفْسِ أَفْضَلُ فى سَبِيلِ اللَّهِ مِنَ الْجُودِ بِالْمالِ.
هر كسى از جهاد بترسد بايد مردى را كه در راه خدا جهاد مىكند كمك مالى رساند، اگر مجاهد در راه خدا با مال ديگرى آماده شود، فضيلت جهاد از آن اوست و فضيلت و ثواب خرج كردن در راه خدا از آن كسى كه او را مجهّز كرده است. هر دو كار فضيلت و ثواب دارد. امّا جانبازى در راه خدا از صرف مال و پول در اين راه برتر است.
به هر حال، اگر يارى از راه امدادهاى غيبى باشد؛ دعا و مناجات به درگاه حق تعالى تنها به عنوان ارتباطى براى پيروزى حق بر باطل مىشود وگرنه اگر يارى حق به قدرت نظامى باشد، وظيفه رزمندگان، است كه با همان ابزارهاى جنگى پيكار كنند و دعاى آنان و ديگران در حق رزمندگان بهترين نيروى كمكى خواهد بود.
همانگونه كه پيامبر عزيز اسلام صلى الله عليه و آله فرمود:
از آزردن مجاهدان در راه خدا بپرهيزيد؛ زيرا خداوند به خاطر آنان به خشم مىآيد همچنان كه به خاطر پيامبران خشمناك گرديد؛ و دعاى آنان را بپذيرد همچنان كه دعاى پيامبران را پذيرفت
✍️استاد حسین #انصاریان
#بیست_هفتم #مرزداران
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
✳️ #فرهنگ_جبهه : متداول ترین دعایی که در جبهه ها خوانده می شد/ دعا و نیایش زیر آتش دشمن
📜 یکی دو ساعت مانده به صبح، حدود نیمه های شب و وقت خاص راز و نیاز، از چادر تبلیغات گردان خیلی ملایم و آرام به نحوی که فقط کسانی که هوشیار هستند بفهمند و بیدار شوند، طنین صوت قرآن منتظران را کنار منبع آب می کشاند و آنها را برای نماز و نیایش آماده می کرد. سپس مناجات حضرت امیر (ع) پخش می شد. به این ترتیب، اهل تهجد بر می خاستند و مناجات ادامه داشت تا اذان صبح که صدای بلندگو بلندتر می شد و بچه ها برای نماز صبح بیدار می شدند.
از نماز صبح تا طلوع آفتاب: فاصله بین الطلوعین را که علی (ع) در اهمیت آن فرموده «هرگز خورشید طلوع نکرد مگر این که پسر ابوطالب بیدار بود»، رزمندگان بیدار بودند و از آن ساعات طلایی استفاده می کردند. بعد از فراغت از نماز صبح و تعقیبات آن، بیش از همه خوانده زیارت عاشورا معمول بود. بعد از زیارت عاشورا که هر روز در جبهه خوانده می شد نوبت خواندن دعای صباح بود. این دعا بعد از قرائت قرآن در صبحگاه هم خوانده می شد.
غروب با آفتاب و خلوت با خدا: در غرب، بعد از عملیات و موقع غروب آفتاب روی صخره ها غوغای آدم بود. در قلاجه بچه های تخریب سنگ ها را می بوسیدند و می بوییدند، درست مثل کسی که در سرزمین مکه است. هنگام غروب هر جا را که نگاه می کردی ضبط صوت کوچک واحد تبلیغات بود و نوار زیارت عاشورا و دو سه نفری که سر در گریبان با چشمان خونبار زمزمه می کردند و بعد صرف چای و مرور خاطرات و خواب های شهدا؛ آن گاه قدم زنان قبل از اذان مغرب به محوطه اردوگاه بازمی گشتند.
از عادات بچه ها و از جمله آداب و سنت های دعا و مناجات در جبهه این بود که برای خواندن دعا در وقت مخصوص و با فضلیت خودش، هیچ کس منتظر دیگری نمی شد و نگاه به جمع و کمی یا زیادی عده حاظران در جلسه نمی کرد بلکه سر ساعت مقرر هر که اهل دعا بود و می توانست در آن جلسه شرکت کند، می آمد و خودش شروع می کرد به خواندن دعا.
رزمنده ها شأن و مقام دعا را بالاتر از آن می دانستند که بخواهند دنبال افراد بروند و چشم به راه حضور آنها در دعا باشند. رزمنده ها یکی یکی از راه می رسیدند و به جمع ملحق می شدند اگر چه کمتر کسی بود که بدون عذر، فرصت دعا را از دست بدهد. همیشه بنا بر این گذاشته می شد که سنت دعا خواندن حفظ بشود و هیچ بهانه ای موجب وقفه و ترک آن نشود. گذشته از این ادب، همه اهل مناجات بودند. این گونه نبود که همیشه یک نفر به عنوان مداح یا دعاخوان باشد و بقیه هم اگر خواستند گوش کنند و اگر نخواستند بروند بخوابند یا در عالم خودشان باشند.
برای ایجاد صمیمیت بیشتر و تحکیم روابط، رزمنده ها اکثرا دعای توسل شب های جمعه را به صورت نوبتی در چادرهای گروهان های مختلف برگزار می کردند. بچه ها از همه جا می آمدند و جمع می شدند و بعد از مراسم دعا به عزاداری و سینه زنی می پرداختند. رزمنده ها چه شب های چهارشنبه و چه شب های جمعه شام را بعد از مراسم دعای توسل و دعای کمیل می خوردند.
بارها پیش می آمد که زیر چهار، پنج ساعت آتش تهیه سنگین دشمن که عده ای تصور می کردند دشمن در آن منطقه عملیات کرده، بچه ها طبق معمول بعد از نماز و تعقیبات آن مشغول برگزاری دعا و راز و نیاز با خدا می شدند به نحوی که واقعا عاشورا تداعی می شد. حتی بر اثر اصابت گلوله و لرزش سنگر، فانوس بارها به زمین می افتاد اما بچه ها دست از توسل به ائمه برنمی داشتند.
در این میان تنها افسوس می خوردند که چرا در عملیات شرکت نداشته اند اما کمترین تزلزلی در دلشان راه نمی یافت و موجب نیمه کاره رها کردن دعا نمی شد. رزمنده ها آماده بودند که سنگر گور دسته جمعی آنها بشود چناچه در منطقه عملیاتی فاو و ادامه عملیات کربلای 5 این وضع پیش آمد.
بعد از تعقیبات نمازهای یومیه و پایان مراسم و جلسات، غیر از دعاهای رایج و زبانزد خاص و عام مثل «خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگه دار» و دعا برای پیروزی رزمندگان و آزادی اسرا، چند دعا بود که بیشتر بچه ها اصرار به خواندن آن به طور دسته جمعی داشتند. این دعاها عبارت بودند از: دعای فرج و دعای وحدت و از سوره های قرآن سوره «والعصر» که بیشتر در پایان جلسات خوانده می شد.
صلوات: چه به شوخی و چه به صورت جدی، متداول ترین دعایی که رزمنده ها همدیگر را به آن دعوت می کردند و اختصاص به شرایط خاصی نداشت صلوات بر محمد و آل محمد (ص) بود. صورت های دعوت به این دعا مختلف بود: «دم به دم، در همه دم بر گل رخسار محمد صلوات»، «برای سلامتی سپاه کوبنده، جهاد سازنده، بسیج توفنده، امام پاینده، صلوات»، «صلوات را خدا گفت، در شأن مصطفی گفت...».
#بیست_هفتم #مرزداران
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج منصور #ارضی
مناجات خوانی در بین رزمندگان اسلام
#بیست_هفتم #مرزداران
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
azan shahid ebrahim hadi .mp3
5.6M
👤صدای شهید ابراهیم #هادی
#اذان در بین رزمندگان اسلام
#بیست_هفتم #مرزداران
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
R hadi emam hosein .mp3
5.17M
👤صدای شهید ابراهیم #هادی
#روضه در بین رزمندگان اسلام
#بیست_هفتم #مرزداران
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
موانع استجابت دعا_4.mp3
11.12M
#موانع_استجابت_دعا ۴
تمام زندگی مجنون؛
به نشانیِ خانهی لیلی بند است...
همینکه بداند کجاست و چشمش به کدام سمت باید بهراه باشد؛ برایش کافیست.
دعا : نشانیِ خانه معشوق است ؛
برای عاشقی که قدّ دستانش به اِلهاش نمیرسد!
👤 استاد #شجاعی
🙏لطفا با ما شنونده ی این سلسله گفتگو ها باشید
☑️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
❇️ #محتواي_دعا
دعای #نوزدهم
هنگام درخواست باران پس از خشکسالي ميباشد
عنوان دعا چنين است:
و کان من دعائه عليهالسلام عند الاستسقاء بعد الجدب، از دعاهاي امام (ع) هنگام درخواست باران پس از خشکسالي ميباشد.
کلمهي «استسقاء» به معني درخواست آشاميدن آب است، و وقتي که نهرها خشک شوند و باران کم ببارد و آسمان به خاطر شيوع گناهان و کفران نعمتها و ندادن حقوق و کمفروشي و ظلم و حيلهکاري و ترک امر به معروف و نهي از منکر و جلوگيري از زکات و حکم نمودن به غير آنچه خدا نازل فرموده، و غير اينها از چيزهايي است که موجب خشم حضرت رحمان ميشود و موجب نيامدن باران ميگردد. کيفيت نماز استسقاء مانند نماز عيد فطر و قربان دو رکعت است و در جماعت و فرادي خواندن آن به قصد رجاء اشکال ندارد. و بهتر است که دعاي قنوت شامل طلب باران و بارش و طلب عطف و توجه حضرت رحمان باشد به اين که درهاي آسمان را به رحمت خود باز کند و باران را نازل کند. و قبل از دعا صلوات بر محمد و آل محمد (ع) بفرستد.
ابتدا امام (ع) در زمينهي نزول باران ميفرمايد:
اللهم اسقنا الغيث، و انشر علينا رحمتک بغيثک المغدق من السحاب المنساق لنبات ارضک المونق في جميع الافاق،
خدايا ما را به باران سيراب گردان، و رحمتت را به باران فراوان از ابري که براي رويانيدن گياه زيبا در اطراف زمينت روان است بر ما بگستران. سپس ضمن معرفي اثرات باران به پارهاي از نعمتهاي خدا که به بارش باران ارتباط دارد و از تاثيرات مستقيم و غيرمستقيم آن ميباشد اشاره ميفرمايد، از جمله:
1- روئيدن گياهان و زيبائي طبيعت
2- رسيدن ميوهها و شکفته شدن شکوفه و گل و گياه
3- توسعه و گسترش روزي
4- جاري شدن جويبارها
5- ارزان شدن نرخها
6- نشاط و زندگي بخشيدن به انسانها و موجودات ديگر
7- رويش کشت و زرع
8- افزايش توانايي بر توانائيهاي ما
سپس امام (ع) به نعمتهايي اشاره ميفرمايد که کمتر به آن توجه ميشود، مثل نعمت آب گوارا و شيرين، ابرهاي پربار و سايهگستر، هوايي متعادل، بارش باران به صورت طبيعي، نه به صورت دردناک و کشنده، اينها نعمتهايي است که خداوند به ما ارزاني داشته و انسانها و همه موجودات از آن استفاده ميکنند.
سپس امام در فراز آخر دعا بر محمد (ص) و آلش درود ميفرستد و از خداوند درخواست ميکند که برکات آسمانها و زمين را روزي گرداند.
#محتواي_دعا_نوزدهم
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
✳️ نشانی دادهاندت از خرابات
که « #التوحید اسقاط الاضافات»
◀️توضیح: چیزهای اضافی ، زندگی را سخت و عذاب آور می کند:
تفکر و أفکار زائد ، گفتار اضافی، کار زائد ، پرخوری ، شهوات زائد، پول اضافی، خانه اضافی ، ……
توحید یعنی مراقبه و در حضور بودن و چیزهای اضافی را دور ریختن.
#سحر و هنگام #نماز_شب ، بهترین وقت برای موحد شدن و اسقاط اضافات است....
✍ #گلشن_راز - شیخ محمود #شبستری
☑️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
هر شب اندیشه دیگر کنم و رای دگر
که من از دست تو فردا بروم جای دگر
بامدادان که برون مینهم از منزل پای
حسن عهدم نگذارد که نهم پای دگر
هر کسی را سر چیزی و تمنای کسیست
ما به غیر از تو نداریم تمنای دگر
✍ دیوان اشعار #سعدی
☑️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎵هر کسی را
سر چیزی
و تمنای کسیست
ما
به غیر از تو
نداریم
تمنای دگر
☑️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#انس_با_قرآن
⏪برنامه ی روزنامه ی
✅ #ختم_قرآن کریم
👈 روزی یک صفحه
#صفحه_470
🙏کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
❇️ اعمال روزها و شب های #هفته
🙏 آداب ، اعمال ، ادعیه ، استعاذه ، تسبیح و نماز روز #چهارشنبه
👉🏻 1da.ir/rqjEC
🙏کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
🔅دعای امام علی (علیه السلام) در روز #چهارشنبه
🙏 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي مَرْضَاتُهُ فِي الطَّلَبِ إِلَيْهِ
وَ الْتِمَاسِ مَا لَدَيْهِ وَ سَخَطُهُ فِي تَرْكِ الْإِلْحَاحِ فِي الْمَسْأَلَةِ عَلَيْهِ
وَ سُبْحَانَ اللَّهِ شَاهِدِ كُلِّ نَجْوَى بِعِلْمِهِ وَ مُبَايِنِ كُلِّ جِسْمٍ بِنَفْسِهِ
وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ الَّذِي لَا يُدْرَكُ بِالْعُيُونِ وَ الْأَبْصَارِ وَ لَا يُجْهَلُ بِالْعُقُولِ
وَ الْأَلْبَابِ وَ لَا يَخْلُو مِنَ الضَّمِيرِ وَ (يَعْلَمُ خائِنَةَ الْأَعْيُنِ وَ ما تُخْفِي الصُّدُورُ)
وَ اللَّهُ أَكْبَرُ الْمُتَجَلِّلُ عَنْ صِفَاتِ الْمَخْلُوقِينَ الْمُطَّلِعُ عَلَى مَا فِي قُلُوبِ الْخَلَائِقِ أَجْمَعِينَ
اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ سُؤَالَ مَنْ لَا يَمَلُّ دُعَاءَ رَبِّهِ
وَ أَتَضَرَّعُ إِلَيْكَ تَضَرُّعَ غَرِيقٍ يَرْجُو كَشْفَ كَرْبِهِ وَ أَبْتَهِلُ إِلَيْكَ ابْتِهَالَ تَائِبٍ مِنْ ذُنُوبِهِ
وَ أَنْتَ الرَّءُوفُ الَّذِي مَلَكْتَ الْخَلَائِقَ كُلَّهُمْ وَ فَطَّرْتَهُمْ أَجْنَاساً مُخْتَلِفَاتِ الْأَلْوَانِ
وَ الْأَقْدَارِ عَلَى مَشِيَّتِكَ قَدَّرْتَ آجَالَهُمْ وَ أَرْزَاقَهُمْ
فَلَمْ يَتَعَاظَمْكَ خَلْقُ خَلْقٍ حَتَّى كَوَّنْتَهُ كَمَا شِئْتَ مُخْتَلِفاً مِمَّا شِئْتَ فَتَعَالَيْتَ
وَ تَجَبَّرْتَ عَنِ اتِّخَاذِ وَزِيرٍ وَ تَعَزَّزْتَ مِنْ مُؤَامَرَةِ شَرِيكٍ وَ تَنَزَّهْتَ عَنِ اتِّخَاذِ الْأَبْنَاءِ
وَ تَقَدَّسْتَ عَنْ مُلَامَسَةِ النِّسَاءِ فَلَيْسَتِ الْأَبْصَارُ بِمُدْرِكَةٍ لَكَ
وَ لَا الْأَوْهَامُ وَاقِعَةٌ عَلَيْكَ وَ لَيْسَ لَكَ شَرِيكٌ وَ لَا نِدٌّ وَ لَا عَدِيلٌ
وَ لَا نَظِيرٌ أَنْتَ الْفَرْدُ الْوَاحِدُ الدَّائِمُ الْأَوَّلُ الْآخِرُ وَ الْعَالِمُ الْأَحَدُ الصَّمَدُ الْقَائِمُ
الَّذِي لَمْ تَلِدْ وَ لَمْ تُولَدْ وَ لَمْ يَكُنْ لَكَ كُفُواً أَحَدٌ لَا تُوصَفُ بِوَصْفٍ
وَ لَا تُدْرَكُ بِوَهْمٍ وَ لَا يُغَيِّرُكَ فِي مَرِّ الدُّهُورِ صَرْفٌ كُنْتَ أَزَلِيّاً لَمْ تَزَلْ وَ لَا تَزَالُ
وَ عِلْمُكَ بِالْأَشْيَاءِ فِي الْخَفَاءِ كَعِلْمِكَ بِهَا فِي الْإِجْهَارِ وَ الْإِعْلَانِ
فَيَا مَنْ ذَلَّ لِعَظَمَتِهِ الْعُظَمَاءُ وَ خَضَعَتْ لِعِزَّتِهِ الرُّؤَسَاءُ
وَ مَنْ كَلَّتْ عَنْ بُلُوغِ ذَاتِهِ أَلْسُنُ الْبُلَغَاءِ وَ مَنْ أَحْكَمَ تَدْبِيرَ الْأَشْيَاءِ
وَ اسْتَعْجَمَتْ عَنْ إِدْرَاكِهِ عِبَارَةُ عُلُومِ الْعُلَمَاءِ أَ تُعَذِّبُنِي بِالنَّارِ
وَ أَنْتَ أَمَلِي أَوْ تُسَلِّطُهَا عَلَيَّ بَعْدَ إِقْرَارِي لَكَ بِالتَّوْحِيدِ وَ خُضُوعِي وَ خُشُوعِي لَكَ بِالسُّجُودِ
أَوْ تَلَجْلُجِ لِسَانِي فِي الْمَوْقِفِ وَ قَدْ مَهَّدْتَ لِي بِمَنِّكَ سُبُلَ الْوُصُولِ
إِلَى التَّحْمِيدِ وَ التَّسْبِيحِ وَ التَّمْجِيدِ فَيَا غَايَةَ الطَّالِبِينَ وَ أَمْنَ الْخَائِفِينَ
وَ عِمَادَ الْمَلْهُوفِينَ وَ غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ وَ جَارَ الْمُسْتَجِيرِينَ وَ كَاشِفَ ضُرِّ الْمَكْرُوبِينَ
وَ رَبَّ الْعَالَمِينَ وَ أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تُبْ عَلَيَّ
وَ أَلْبِسْنِي الْعَافِيَةَ وَ ارْزُقْنِي مِنْ فَضْلِكَ رِزْقاً وَاسِعاً وَ اجْعَلْنِي مِنَ التَّوَّابِينَ
اللَّهُمَّ إِنْ كُنْتَ كَتَبْتَنِي شَقِيّاً عِنْدَكَ فَإِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ وَ بِالْكِبْرِيَاءِ
وَ الْعَظَمَةِ الَّتِي لَا يُقَاوِمُهَا مُتَكَبِّرٌ وَ لَا عَظِيمٌ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ أَنْ تُحَوِّلَنِي سَعِيداً فَإِنَّكَ تَجْرِي الْأُمُورُ عَلَى إِرَادَتِكَ وَ تُجِيرُ وَ لَا يُجَارُ عَلَيْكَ يَا قَدِيرُ
وَ أَنْتَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ وَ أَنْتَ الرَّءُوفُ الرَّحِيمُ الْخَبِيرُ
(تَعْلَمُ ما فِي نَفْسِي وَ لا أَعْلَمُ ما فِي نَفْسِكَ إِنَّكَ أَنْتَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ)
فَالْطُفْ بِي فَقَدِيماً لَطُفْتَ بِمُسْرِفٍ عَلَى نَفْسِهِ غَرِيقٍ فِي بُحُورِ خَطِيئَتِهِ أَسْلَمَتْهُ لِلْحُتُوفِ كَثْرَةُ زَلَلِهِ
وَ تَطَوَّلْ عَلَيَّ يَا مُتَطَوِّلًا عَلَى الْمُذْنِبِينَ بِالْعَفْوِ وَ الصَّفْحِ فَإِنَّكَ لَمْ تَزَلْ آخِذاً بِالْفَضْلِ
وَ الصَّفْحِ عَلَى الْعَاثِرِينَ وَ مَنْ وَجَبَ لَهُ بِاجْتِرَائِهِ عَلَى الْآثَامِ حُلُولُ دَارِ الْبَوَارِ
يَا عَالِمَ الْخَفِيَّاتِ وَ الْأَسْرَارِ يَا جَبَّارُ يَا قَهَّارُ وَ مَا أَلْزَمْتَنِيهِ مَوْلَايَ مِنْ فَرْضِ الْآبَاءِ
وَ الْأُمَّهَاتِ وَ وَاجِبِ حُقُوقِهِمْ مَعَ الْإِخْوَانِ وَ الْأَخَوَاتِ فَاحْتَمِلْ ذَلِكَ عَنِّي إِلَيْهِمْ
وَ أَدِّهِ يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ وَ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ (إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِير)
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
سلام کردن بلدی؟.mp3
7.67M
❤️سلام کردن بلدی؟
با همین "السلام علیک " ها،
با همین سلام و علیکهای ساده،
می توان با آسمان مَحـــرَم شد...
و آرامآرام مراتب سلامتیِ نَفْس را طی کرد!
👤 استاد #شجاعی
☑️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2