هدایت شده از حقیقت ناب
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
#تفسیر_سطح_متوسط
#تفسیر_سوره_انشقاق
#سوره_انشقاق
🔅🔅🔅
📌نگاشت۳:محتوی کلی سوره انشقاق
سوره انشقاق همانند دو سوره قبلیاش (تکویر و انفطار) و به طور کلی همانند سورههای مکی سخن اصلیاش درباره معاد است و حوادث آن و آخرت را به تصویر میکشد. از میان این حوادث، به شکافته شدن آسمان اشاره میکند و سپس به شرح حال دو گروه میپردازد:
▫ گروه نخست اصحاب یمیناند که نامه اعمالشان را به دست راستشان میدهند
▫ و دیگری اصحاب شمالاند که نامه اعمالشان را به پشت سرشان پرتاب میکنند.
🔅تفسیر و قرآن پژوهی
* #امام_حسین #آیت_الله_کشمیری
💠 دستور العملی برای دهه اول محرم
🔻توسّل به سالار شهیدان علیه السلام به ویژه در دهه ی اول ماه محرم از اهمیت بسیاری برخوردار است. مرحوم آیت الله کشمیری در این باره می فرمود:
سزاوار است انسان از اول محرم تا سیزدهم محرم در ساعت و مکان مشخص، زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام و دعای علقمه بخواند و آن را ترک نکند. اگر کسی در طول سال، بیش از این ایام را موفق به خواندن زیارت عاشورا شد، هنیئاً له (گوارایش باد) وگرنه حداقل این است که در هر سال، خواندن زیارت عاشورا در این ایام را از دست ندهد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🔰🔰🔰روز ششم محرم
✅امام حسن مجتبی(ع) حدود سال 50 به شهادت رسید و فرزندان او با سنین بالای ده سال در کربلا حضور داشتند.
✅سنّ دقیق آنها معلوم نیست و مطالبی که گفته میشود حدس و گمان است.
✅ اینکه در منابع از قاسم و عبدالله به «غلام» تعبیر شده است یعنی نوجوان.
قاسم، ابوبکر، عبدالله، حسن و عمرو فرزند امام حسن(ع) همراه عمویشان به کربلا آمدند،
سه نفر آنها شهید شدند و عمرو جزء اسیران بود
📚(کتاب تسمیة مَن قُتل مع الحسین ع، ص150 و دیگر منابع انساب و تاریخ). ✅حسن بن حسن مجروح شد و زنده ماند.
✅جزئیات شهادت ابوبکر که زودتر از برادرانش شهید شد، بیان نشده و این احتمال هم هست که ابوبکر کنیه عبدالله بوده و هر دو یکی هستند.
✅ اما درباره قاسم و عبدالله گزارشی جانسوز موجود است. هر چند بعدها دستخوش افزودگی و تحریف نیز شده است.
📚بنا به خبر ابومخنف از شاهدان واقعه کربلا، نوجوانی از سوی خیمههای حسین(ع) بیرون شد و شمشیری در دست داشت. پیراهن و شلوار پوشیده بود
✅و راوی دقیق ضبط کرده که گوید یادم هست بند کفش پای چپیش هم پاره شده بود. عمرو بن نُفَیل گفت به او حمله میکنم؛ راوی که در لشکر عمر سعد حضور داشته او را منع میکند اما قاتل به قاسم حمله میکند و به سر او ضربهای میزند که میافتد و صدای عمو میزند. امام حسین(ع) به سرعت بر بالین پسربرادر حاضر میشود و قاتل با یک ضربه امام فرار میکند و زیر دست و پای لشکر خود میافتد و میمیرد. غبار که مینشیند میبینند حسین(ع) بالای سر نوجوان نشسته و بچه در حال جان دادن پاهایش را روی زمین میکشد. امام میفرماید از رحمت خدا دور باشند گروهی که تو را کشتند و در قیامت خصم آنان پیامبر خواهد بود. چه سخت است بر عمویت که دراین لوغی دشمن نتواند پاسخ تو را بدهد... آنگاه او را بر سینه چسباند و پیش جنازه پسرش علی اکبر برد. هنگاه بردنش دیدم که پاهای او بر زمین کشیده میشد. پرسیدم این نوجوان که بود گفتند قاسم فرزند حسن بن علی(ع).
✅همین مقتلنویس معتبر درباره عبدالله هم مینویسد:
وقتی امام را محاصره کردند، نوجوانی از خانواده حسین(ع) سوی خیمهها آمد. زینب دست او را گرفت و امام به خواهر توصیه کرد او را نگه دارد، اما او از دست عمه گریخت و نزد عمو آمد. بحر بن کعب شمشیر را بالا برده بود تا به امام بزند، عبدالله دستش را جلو آورد و دستش به پوست آویزان شد. صدای مادر زد و عمو او را به سینه چسباند و فرمود صبر کن پسر برادر، اصبر على ما نزل بك، و احتسب في ذلك الخير، فان الله يلحقك بآبائك الصالحين، برسول الله و على بن ابى طالب و حمزه و جعفر و الحسن بن على، صلى الله عليهم اجمعين.
37.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴ماجرای شهادت حضرت قاسم ابنالحسن
به روایت رهبر انقلاب
📜مقاله دکتر جوزف درباره عزاداری
🖊آیت اللهالعظمی حاج سید احمد زنجانی در "الکلام یجر الکلام" مینویسد:
🔹... دكتر جوزف فرانسوى مقالهاى در اين باب نوشته كه آقا سيّد هبةالدين شهرستانى، آن را در مجله «العلم» درج نموده است. خلاصه مقاله وى اين است كه:
📃... وجه اين ترّقى ايشان [شیعیان]، همين عزادارى است كه تقريبا هر يك از ايشان را دعوتکننده بر اين مذهب قرار داده است. امروز محلّى پيدا نمىشود كه در آنجا، يك يا دو نفر از شيعه باشد، مگر اينكه در آن جا عزا برپا مىكنند.
▫️من در مارسى، يك نفر شيعه عربى را ديدم از اهالى بحرين كه او به تنهایی بر حسين (علیه السلام) عزادارى مىكرد. به منبر مىرفت و كتابى مىخواند و گريه مىكرد و بعد، طعامى به فقرا مىداد.
▫️مالهاى زياد در اين راه خرج مىكنند. بعضى از ايشان، از مال خالص خود در هر سال، به اندازه استطاعت خود خرج مىكنند. اين قسم، از دو ميليون فرنك بيشتر در هر سال خرج مىنمايند؛ و بعضى ديگر، از اوقافی كه براى اين موضوع تعيين گرديده صرف مىنمايند. خرج اينها، چندين برابر خرج قسم اوّل مىشود؛ و گويا همه فِرَق اسلاميّه بالاجتماع در راه مذهب خود، آن قدر بذل نمىكنند كه اين فرقه، به تنهایی بذل مىكند. موقوفات اين فرقه، دو سه برابر موقوفات همه فرق اسلاميّه است.
▫️و هر يك از اين فرقه، حقيقتاً داعى است بر مذهب خود، بى آن كه ساير فِرَق، ملتفت اين معنى باشند و بلكه خودشان نيز ملتفت نيستند بر اين فايدهای كه بر كار آنها مترتّب است و معلوم است مذهبى كه پنجاه شصت ميليون داعى داشته باشد، البتّه به تدريج ترقّى مىكند، به قدرى كه شأن آنها اقتضا مىكند و سعى فقرا و ضعفای ايشان در اقامه عزا، بيشتر از اكابر ايشان است؛ به جهت نفع دنيا و آخرتی كه در اين عمل مىبينند.
▫️پس اينها سعى مىكنند كه در مجالس عموميّه، عبادات مرغوب و پسنديده القاء نمايند و از مسائل دينيّه خودشان نيز طرح نمايند. در اثر اين، خطبای اين فرقه، بر ساير فِرق برترى يافته و اهالى اين فرقه به مسائل مذهبى خودشان، أعرف از ساير فِرَق مى باشند.
▫️شيعه، مذهب خودشان را به قوّت دعوت تأييد كرده اند كه از تيغ، برّندهتر است و خود اجتماع آنها كه براى عزادارى گرد هم آيند و در كوچه و برزن نوحه سرایى مىكنند، موجب ازدياد شوكت آنها است؛ زيرا كه اگر در يك شهر، ده هزار اشخاص متفرّق باشند و در يك جا، هزار نفر مجتمع باشند؛ شوكت اين هزار نفر، از ده هزار نفر متفرّق بيشتر مىشود. و علاوه از آن، هزار نفر اگر در يك جا مجتمع باشند، به مقدار آن هم از ديگران، به جهت تماشا يا ملاحظه رفاقت و يا اغراض ديگر، در دور و بر آنها جمع مىشوند و البتّه شوكت آنها در انظار، به جهت انضمام اينها بيشتر مىشود.
▫️و اساسا خود اظهار مظلوميّت، تأثيرش از امور فطريّه است؛ مثل اينكه هر كس بالطبع از مظلوم دست مىگيرد و دوست مى دارد كه ضعيف و مظلوم بر قوى و ظالم غلبه پيدا كند.
مصنّفین اروپا كه در كتابهاى خودشان، تفصيل مقاتله حسين (علیهالسلام) و اصحاب او را با شهادت ايشان ذكر كردهاند، با اينكه اعتقاد به ايشان ندارند، ولى ايشان را مظلوم مىدانند و اعتراف مىكنند به ظلم و تعدّى قاتلهاى ايشان و بىرحمى آنها؛ و ذكر نمىكنند نامهاى آنها را، مگر اينكه نفرت مى كنند از آنها،... .
-964485375_-210219.mp3
3.82M
🚩 نقش بانوان در کربلا
🎙 گفتاری از دکتر رجبی دوانی درباره زنان عاشورا
1⃣ بخش اول: فصل امتحان
💐 بانوان حاضر در کربلا حاضرند رنج سفر را به جان بخرند و امام زمان خود را رها نکنند. ولی میبینیم این بصیرت را برخی از خود خاندان بنیهاشم ندارند. محمد حنفیه به عنوان فرزند امیرالمومنین علیهالسلام و برادر امام حسن و امام حسین علیهمالسلام، عبداللهبنجعفر به عنوان پسر عموی امام و همسر حضرت زینب سلامالله، عمر که یکی از فرزندان امیرالمومنین علیهالسلام، عباس پسر عموی پیغمبر صلیالله علیه و آله و امیرالمومنین علیهالسلام است که حاضر به همراهی نشدند. اینها امام را دوست دارند، دلسوزی برای امام دارند، ولی مانند این بانوان، بصیر و ولایتمدار نیستند که امام را همراهی کنند. لذا از این جهت، این بانوان -که چه بسا خیلی از آنها برای ما شناختهشده هم نیستند- در اوج قرار دارند به سبب اینکه از زندگی خود دست برداشتهاند.
sokhanrani.mp3
13.39M
🏴 #فاتح_دنیایی_حسین
🔸#گزارش_صوتی| #سخنرانی
🎙حجت الاسلام و المسلمین دکتر خسروپناه
شب ششم #محرم1399
#هیأت_روضة_الزهراء_دزفول