وادی سلوک ما چه بوده است؟.mp3
6.67M
#صوت_کوتاه ۳
✳️ وادیِ سلوک ما چه بوده است؟
🎙 استاد علی صفایی حائری
▫️کی قرار است که پرواز کنیم؟!
▪️ خدایا! دستهای ما خالی است.
▫️بلاء!
13.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 کلیپ فاطمیه
◽️حجت الاسلام سید احمد موسوی
◽️شماره ۳
#السلامعلیکیاصاحبالزمان
#المستغاثبکیاصاحبالزمان
الحمدلله رب العالمین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ
صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة
وَ فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً
ًوَ ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ
أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا
#اللهم_عجل_لمولانا_الفرج
سلامتیوتعجیلدرأمرفرجمولانا
حضرتبقيةاللهالاعظم
روحیوأرواحالعالمینلتراب مقدمه الفداء
صلوات
حقیقت ناب
#تفسیر_قرآن #تفسیر_نور #قرائتی #تفسیر_سطح_متوسط #تفسیر_سوره_تکویر #سوره_انفطار #تکویر 🔅🔅🔅 نگاشت13:
#چشمه_حکمت
#تفسیر_قرآن
#تفسیر_سوره_تکویر
#سوره_تکویز #تکویر
🔅🔅🔅
نگاشت14: نکته های تفسیری آیات4 و 5 سوره تکویر
✳️و إِذَا الْعِشَارُ عُطِّلَتْ
۱ - قیامت، حادثه اى بزرگ که هنگام برپایى آن، شترداران با دل کندن از مرغوب ترین شتران خود، آنها را به حال خود رها خواهند کرد. (و إذا العشار عطّلت)
۲ - شترى که ده ماه از آبستنى آن گذشته، مرغوب ترین سرمایه عرب در عصر بعثت (و إذا العشار عطّلت) «عشار»، جمع «عُشَراء» است و «ناقه عُشراء» شترى است که ده ماه از آبستنى آن گذشته باشد. از دیدگاه شترداران، شتر در این دوران زیباترین حالت و مرغوب ترین وضعیت را دارد. (لسان العرب)
۳ - سرمایه هاى مادى در صحنه هولناک برپایى قیامت، جذابیت خود را از دست داده و مالکان ثروت، رغبتى به نگه دارى آن نخواهند داشت. (و إذا العشار عطّلت)
۴ - ثروت ها، هر چند گران بها و نفیس باشند، در برطرف ساختن خطرها و اضطراب انسان از حوادث آغازین قیامت، هیچ گونه کارآیى نخواهند داشت. (و إذا العشار عطّلت)
۵ - منقرض نشدن نسل شتر، تا زمان حوادث آغازین قیامت (و إذا العشار عطّلت)
🔅🔅🔅
✳️و إِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَتْ
۱ - حیوانات غیر اهلى با مشاهده حوادث برپایى قیامت، پناهگاه هاى خود را ترک کرده، گرد هم جمع خواهند شد. (و إذا الوحوش حشرت) «وحوش» جمع «وَحْش» است. به حیواناتى که در خشکى زندگى مى کنند و با یکدیگر الفت نمى گیرند، «وَحْش» و «وحشىّ» - که گویا حرف یاء در آن براى تأکید است - گفته مى شود (مصباح). «حشر»; یعنى، «جمع» (لسان العرب). راغب مى گوید: «حشر»; یعنى، بیرون آوردن گروهى از جایگاهشان و متوجّه ساختن آنان به جنگ و نظایر آن، بنابراین حشر حیوانات; یعنى، بیرون شدن آنها از پناهگاه خود و جمع گشتن آنها گرد یکدیگر.
۲ - شدت هول و هراس حیوانات از حوادث پایانى دنیا، جایى براى فکر تهاجم به یکدیگر در خیال آنان باقى نمى گذارد. (و إذا الوحوش حشرت) مراد از «حشر حیوانات» محشور شدن آنها در قیامت و یا اجتماعشان هنگام ترس از حوادث آغازین قیامت است. ذکر این حادثه در میان حوادث پایانى دنیا و تقارن آن با «رها شدن شتران آبستن» (و إذا العشار عطلّت)، شواهدى بر دومین احتمال است.
۳ - شرایط حیات در کره زمین - حتى براى جانداران بیابانى - تا زمان پیدایش نشانه هاى قیامت، همچنان باقى خواهد ماند. (و إذا الوحوش حشرت)
۴ - محشور شدن حیوانات در قیامت * (و إذا الوحوش حشرت) ممکن است مراد از «حشر»، زنده شدن دوباره و حضور در قیامت باشد.
👈🏾ادامه دارد...
💠 پرسش و پاسخ از حضرت آیت الله خوشوقت ره
🏴 داستان #پر_غصه شهادت #مظلومانه حضرت زهرا س (4)
❓ قضیه #غصب #فدک چه بود؟
✅ آن یک مسأله دیگری بود، اینها دیدند اگر بخواهد حضرت #پول در اختیارش باشد #میدهد_به_مردم و مردم دور او جمع میشوند #مشکلات پیش میآید، گفتند هر چه پول و پله است از او بگیریم که #بیپول باشد مردم سراغ او نروند، فدک را هم گفتند #پیغمبر_اکرم خرج #جنگ و #جهاد میکرد، حالا من #قائم_مقام او هستم من هم آنجا #خرج میکنم، این ملک شما نیست! لذا فرستاد آن را تصرّف کردند.
❓ #غصب_فدک چه موقع اتفاق افتاد؟
ج: تقریبا نزدیک همین مسائل بود، داشتند کارها را انجام میدادند، اولیاش این بود که از اینها #بیعت بگیرند، دومیاش هم پول و پله را از اینها جمع کنند که نتوانند به مردم بدهند مردم جمع شوند شروع شد این کارها.
خرافات زادیی.پخش کردن پیانها.m4a
6.97M
❓❓پرسش به حضرت محمد قسم متن را نخون اول یه آرزو کن
دختری در تهرانم، سرطان دارم. شبی خواب حضرت محمد را دیدم در گلوم آب ریخت و شفا پیدا کردم. ازم خواست اینو به دوازده نفر بگم.
این پیام دست کارمندی افتاد اعتقاد نداشت کارشو از دست داد. به دست دیگری افتاد عملی نکرد پسرشو از دست داد. یک نفر عمل کرد بیست ملیون بدست آورد. اگه به محمد اعتقاد داری به 12 نفر بفرست اگه تا دو روز دیگه معجزه نشد ...
👈((((سلام ببخشید این پیام ها الکیه یا واقعیت داره؟ #خرافات 🔰سجادی زاده https://eitaa.com/sajadi66🆔
🌲 مردگان به چه کسانی غبطه میخوردند؟ 🌲
🧡 #رسول_خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: هر شبى كه مىگذرد ملك الموت ندا مىدهد: اى مردگان امروز بر چه كسى غبطه مىخوريد، در صورتى كه شما ترس و وحشت عالم پس از مرگ را ديديد؟
🧡 مىگويند: غبطه ما بر اين است كه مؤمنين در مسجدهايشان #نماز مىخوانند و ما زنده نيستيم كه نماز بخوانيم
🧡 و زكات مىدهند و ما نمىتوانيم بدهيم و ماه رمضان را روزه مىگيرند و ما نمىتوانيم بگيريم
🧡 و ذكر خدا مىگويند و ما نمىتوانيم بگوييم، واى بر ما و آنچه در دنيا از دست داديم.
💚 ما مِنْ لَيْلَةٍ إِلَّا وَ مَلَكُ الْمَوْتِ يُنَادِي يَا أَهْلَ الْقُبُورِ لِمَنْ تَغْبِطُونَ الْيَوْمَ وَ قَدْ عَايَنْتُمْ هَوْلَ الْمُطَّلِعِ فَيَقُولُ الْمَوْتَى
💚 إنَّمَا نَغْبِطُ المؤمنون فِي مَسَاجِدِهِمْ لِأَنَّهُمْ يُصَلُّونَ وَ لَا نُصَلِّي وَ يُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَ لَا نُزَكِّي
💚 و يَصُومُونَ شَهْرَ رَمَضَانَ وَ لَا نَصُومُ وَ يَتَصَدَّقُونَ بِمَا فَضَلَ عَنْ عِيَالِهِمْ وَ نَحْنُ لَا نَتَصَدَّق.
📚 ارشاد القلوب، ج 1، ص 53.
#حدیث
🔎📖🔍 🔎📖🔍
✅پرسش:
چرا مردم با دیدن عدل و احسان پیامبر(صلی الله علیه و آله) با جانشینی علی(سلام الله علیه) مخالفت کردند؟
چرا با دیدن عدل و احسان علی(سلام الله علیه)، از حکومت امام مجتبی(سلام الله علیه) حمایت نکردند؟ براستی چرا پس از چشیدن طعم حکومت حق، باز هم مردم به حاکمان عادل خود خیانت میکنند؟
قسمت اول:
🌺 پاسخ:
در خصوص شرایط خاص تاریخی زمان پیامبر(صلی الله علیه و آله)، امام حسن(سلام الله علیه)، یعنی ملاک هایی که به طور مخصوص موجب رویگردانی مردم از حکومت حق در دوره این دو معصوم شد را اینجا مدنظر نداریم. چون شاید رویگردانی از حکم پیامبر(صلی الله علیه و آله) مبنی بر خلافت امیرالمومنین(سلام الله علیه) عواملی غیر از رویگردانی از حکومت امام حسن(سلام الله علیه) داشته باشد، اما به طور کلی و فارغ از بحث زمان، عوامل مختلفی را می توان دخیل در این امر دانست که به چند مورد اشاره می کنیم:
📌محبت دنیا:
همان طور که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرموده اند: «حُبُّ الدُّنْيَا رَأْسُ كُلِّ خَطِيئَة»؛ منشأ همه بدی ها و خطایا، محبت دنیاست.(1)
✍️این ملاک البته بیشتر در مورد سردمداران مطرح میشود، گاهی محب دنیا موجب میشود عده ای برای تصاحب قدرت وارد گود رقابت شوند، و خودش زمینه خروج حکومت از مدار حق خویش را فراهم میکند و خود مردم هم به خاطر همین محبت دنیاست که از این سردمداران باطل پیروی می کنند.
با این اوصاف به نظر می رسد این ملاک، ملاک عامی است که شاید بتوان بقیه ملاک ها را هم از زیر مجموعه های آن دانست.
📌تطمیع و تهدید:
رقبای سیاسی که به باطل به دنبال حکومت هستند برای رسیدن به حکومت باید عموم مردم را با خود همراه سازند لذا در این مسیر از عنصر تطمیع و تهدید بهره می برند، بسیاری از مردم به خاطر همین تهدیدها و یا تطمیع ها دست از حمایت از دولت حق بر میدارند.
✍️تاریخ همواره چنین تهدیدها و تطمیع هایی را از سوی سردمداران باطل به خود دیده است.
ادامه دارد...
پی نوشت:
1. کلینی، محمد، الکافی، ج2، ص131.
🔸 برداشت های نادرست از احکام 🔰🔰خدمت زن در منزل
⛔️در نظر بسیاری از مردم زن موظف است در خانه کار کند و طبق همین باور برخی از مردم همسر خود را با تندی و خشونت وادار به کار می کنند.
✅در حالی که طبق فتاوای مراجع معظم تقلید، مرد حق ندارد زن را به خدمت در خانه مجبور کند و اگر او را مجبور بر خدمت نماید، زن می تواند حق الزحمه ی خود را دریافت نماید.
📚توضیح المسائل مراجع، ج2، ص407، م2414