شهید کُشتیگیر ابراهیم هادی:
هیچ وقت نگو: محیط خرابه منم خراب شدم✘ همان جور که هرچه هوا سردتر باشد لباست را بیشتر میکنی. پس هر چه جامعه فاسدتر شد تو لباس تقوایت را بیشتر کن👌
حقیقت ناب
https://eitaa.com/sajadi43
✨﷽✨
موضوع پوستر:👆👆
💠 معنای اقتصاد مقاومتی و چند مساله پیرامون آن
" به مناسبت روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی
☘️☘️☘️☘️☘️
#تحریم
#حماسه_اقتصادی
#اقتصاد_مقاومتی
#احکام_مالی
#احکام_حکومتی
📢📢📢📢📢
* #نفی_خواطر #برزخ #ذکر
🔻اگر كسى از قوه خيال در بيايد عذاب برزخ ندارد. عمده عذاب اهل برزخ از كانال خيال برايشان تزريق مى شود.
🔸قوه واهمه و خیال كنترل مى خواهد و قدم اول کنترل کردن آن توجه داشتن در اذكار است كه انسان خودش را حاضر كند. البته ممکن است ابزار تخصصى ديگری براى كنترل واهمه باشد ولى فعلا در اختيار ما نيست.
🔹انسان بايد براى اينكه قوه واهمه يك اسب بى صاحب نشود تا به هر طرف بخواهد بتازاند و انسان را همراه خودش ببرد، آرام آرام با آن ارتباط برقرار كند.
🔻از اينجا كليد کنترل قوه خیال شروع می شود كه مثلا ذهن شما و من مى خواهد برود به كارهاى شلوغ خودش برسد اما شما قوه خيال را با يك «لا اله الا اللّه» (با همين معنايى كه از لا اله الا اللّه برداشت مى شود) از ورود به قضاياى متشتت بر مى گردانيد و نگه مى داريد.
🔸اين قويترين ابزارى است كه فعلا دست ماهاست. اگر انسان از این مسیر برود، مسلط بر خودش مى شود. يعنى روح ايمان در فرد جلوه مى كند. اگر كسى همين مقدار سعى كند کم کم به نتیجه می رسد.
🔹ابتدا شايد اصلا نتواند اما با اين كار باید با قوه خیال كُشتى بگيرد و يك ثانيه آن را کنترل کند. بعد اگر توانست يك ثانيه دیگر نگهش دارد. اگر كسى توانست در هفته اي يك ثانيه بیشتر کنترلش کند بعد از شش ماه خيلى بهره مى برد.
🔸اصل و اساس ذكر گفتن همين است؛ اما ما توجه نمى كنيم. در گفتن اذكار تنها به الفاظ اكتفا مى كنيم آن وقت توجه حاصل نمى شود و بهره نمى بريم.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🖊 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
📌آیا #قیام علیه ظلم تنها خاسته امام #حسین(ع) بود؟
به مناسبت میلاد امام حسین در ماه شعبان مطالبی عرضه می گردد.
شدت #ظلم و ستم #امویان نسبت به جامعه #شیعه چنان بود که بعد از شهادت امام #حسن مجتبی(ع)، جَعْدَةَبْنِ هُبَيْرَةَ مَخْزُومِي(خواهرزاده امیرمؤمنان علی) با نگارش نامه ای از امام #حسین(ع) درخواست #جهاد با معاویه را دارد. وی به امام می نویسد:
«براستی کسانی از شیعیان که نزد ما هستند، نظرهای خود را به سوی شما متوجه نموده و احدی را در رتبه شما نمی دانند. آنان شما را اینگونه شناخته اند که نسبت به دوستان نرم و به #دشمنان سخت گیر هستی و در امر پروردگار با شدت عمل میکنی. پس اگر می خواهی حق خود را بازپس گیری، به سوی ما بیا که ما نیز آماده #شهادت در راه شما هستیم.»
📚احمدبن داود دينورى، الأخبار الطوال، ص222- 221.
📚📏📚📏📚
💢 #حدیثی
✅پرسش: چرا احمد لقب حضرت محمد (ص)شد ؟
✍️پاسخ: طبق برخی روایات نام حضرت پیامبر اسلام (ص) در آسمان ها احمد و در زمین محمد می باشد.
🔸در باب نامهای مبارك پیامبر از جنبههای مختلف سخن گفته شده است. برخی ، چهارصد اسم برای پیامبر- با توجه به آیات - شمردهاند.كه از آن میان دو اسم مبارك احمد و محمد(ص) است. اسم احمد در قرآن یك بار ذكر شده است، آن جا كه سخن حضرت عیسي(ع) را خطاب به بنی اسرائیل میخوانیم :
«و مبشّراً برسولٍ مِن بعدی اسمه أحمد؛به فرستادهای كه پس از من میآید و نام او احمد است بشارتگرم».
🔹احمد بر وزن افعل و الف آن برای تفضیل است كه دلالت بر فضیلت حضرت بر سایر انبیا میكند.
🔸 محمد بر وزن مفعّل و تشدید آن برای مبالغه است كه دلالت میكند بر این كه حضرت از سایر انبیا ستوده تر بوده است. اما به لحاظ روایی، در حدیثی نقل شده كه وقتی از رسول خدا(ص) سبب نامگذاری او را پرسیدند، حضرت در پاسخ فرمود: «أمّا محمّد فإنّی محمود فی الأرض و أمّا أحمد فإنّی محمود فی السماء».
🔹از امام باقر(ع) نقل شده است : به جهت كردار پسندیده پیامبر، خداوند از او در كتابهای انبیای پیشین به احمد یاد كرده است. به جهت آن كه خدا و فرشتگان و تمام انبیا و فرستادگان و همة امتهای انبیا حضرت را ستایش میكنند و بر او درود میفرستند، خداوند او را محمد نامیده است». 🌼حقیقت ناب
https://eitaa.com/sajadi43
🔰 دفتر پاسخکده دینی مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات(حوزه های علمیه) با مشارکت مرکز تخصصی مهدویت و پژوهشکده مهدویت و موعودگرایی برگزار می کند:
🌐 نشست علمی تخصصی: «تاریخ گذاری احادیث مهدوی؛ چیستی، چرایی و چگونگی»
🎙با حضور و ارائه :
▫️حجت الاسلام و المسلمین زهیر دهقانی آرانی
⏰ زمان : دوشنبه 1 اسفندماه ساعت 10 صبح
🏢 مکان برگزاری: قم؛ خیابان صفاییه، کوچه آمار، کوچه شهید علییان، مرکز تخصصی مهدویت
🍃 دنیا و آخرتم
دنیای بازی و سرگرمی، وقتی میشود همۀ دغدغۀ من، تو که دنیا و آخرتم باید باشی، میروی در حاشیههای زندگی. آن وقت من میمانم و خلوت نفس. در این خلوت جز تباهی چیزی نصیبم نمیشود و پناهی هم نیست که مرا از هلاکت نجات دهد. مرا با نفسم تنها نگذار که از هلاکت بیم دارم.
شبت بخیر دنیا و آخرتم!
#شب_بخیر
#بهانه_بودن
#محسن_عباسی_ولدی
ظهور کن نگار من بیا که از سر شعف
فدای قامتت کنم دو چشم اشک بار را
تمام لحظه های من فدای یک نگاه تو
بیا و پاک کن زدل حدیث انتظار را
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
🌹سلام بر یگانه حجت زمان
💐سلام بر منتظران مهدی فاطمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بزم حبیب و محبوب🔻
💥 ای پیامبر رحمت (ص)؛
1⃣ از هر که جز خداوند مهربان است، قطع امید کن و تنها دلت را در کمند لطف وی گرفتار ساز
2⃣ و زبان خویش را به گلواژه نامش عطرآگین کن
3⃣ پس بدین آهنگ، به سوی پروردگار خاور و باختر، رو آور و به راز و نیاز با همو - که جز او خدایی نیست - بپرداز؛ آنگاه محبوبت را به عنوان یگانه کارساز و نگهبان خویش، برگزین.
📚 (دلنوشته مضمونی بر اساس آیات ۸ و ۹ سوره مزمّل)
⭕️ پاسخ به یک شبهه
👈 پیامبر عزیز ما (ص) پیش از بعثت چه دینی داشتهاند؟
👈 آیا آن حضرت پیرو انبیای پیشین بودند یا خودشان مرتبتی از نبوت را حائز بوده و مستقیم با عالم غیب در ارتباط بودند؟
▪️مدتهاست که شبکههای ماهوارهای وابسته به جریان مسیحیت تبشیری وانمود میکنند که پیامبر شما پیرو دین ما بوده و مسیحی است. لذا شما هم باید مسیحی شوید! بدین گونه یک شبهه را به صورت گسترده در اذهان انداختهاند که در اینجا در پی پاسخ به آن هستیم. از اسناد و منابع دینی و تاریخی برمی آید که: پیامبر اکرم (ص)، تابع هیچ یک از شرایع گذشته پیش از اسلام نبوده، بلکه مستقیم به عالم غیب اتصال داشته و موید به روح القدس بودهاند. باری، این انبیای گذشته بودند که نبوتشان مرهون اقرار و دلدادگی نسبت به پیامبر اکرم (ص) بود و همه ادیان پیشدرآمدی برای دین خاتم، کامل و نهایی یعنی اسلام هستند.
💥در عین حال یک سیر مطالعاتی پیش روی شما قرار میدهیم که حاوی ۹ نظریه بین مسلمانان است و به لحاظ علمی و پژوهشی امکان دسترسی به اقوال دیگر را برای شما میسر میسازد. چنانکه خواهید دید، نتیجه هر چه باشد (ارتباط مستقیم با عالم غیب، پیروی از آیین حنیف و...)، پیغمبر اکرم صلوات الله علیه و آله قطعاً از امت حضرت مسیح علیهالسلام نبوده است.
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
📚 دین پیامبر پیش از بعثت چه بود؟
✍ دانلود بسته مطالعاتی
🔰🔰