eitaa logo
حقیقت ناب
1.1هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5هزار ویدیو
454 فایل
سوالات دینی خود در جنبه های مختلف دینی. یافتن پاسخ سوالات فقهی طبق نظرمراجع تقلید، انتقادات و پیشنهادات سازنده ی خود در مورد مطالب کانال، ومطالب زیبا و آموزنده تان، با آیدی زیر👇 @Sajadi82 درارتباط باشید.
مشاهده در ایتا
دانلود
💐 رهبر انقلاب: قضیه‌ی در یک نقطه وسیله‌ی اجتماع امت اسلامی است و او شخصیت (علیه‌السلام) است. 🏷 🌸 Farsi.Khamenei.ir
معرفی کتاب ولایت در قرآن برگرفته از آثار آیت الله العظمی جوادی آملی: ولایت، گاهی رتبۀ وجودی اولیای الهی را نشان ‌‌‌‌‌‌می‌دهد و زمانی سمت اعتباری والیان جامعه را بازگو ‌‌‌‌‌‌می‌کند، ولایت اولیای الهی با انشا و اعتبار بشری وضع نشده و با تهاجم از بین نمی‌رود و با نقض بشری زایل نمی‌گردد. این کتاب شامل فصول زیر ‌‌‌‌‌‌می‌باشد: ١. مباحث ماهیت و حقیقت ولایت ٢. تحقیق ولایت در خارج ٣. عوامل و موجبات تحقق ولایت ۴. ولایت تکوینی و تشریعی
🔆برتری عید غدیر بر عید فطر •┈┈•••✾•🌹🍂☘️🍂🌹•✾•••┈┈•
غدير در پرتو قرآن و سنت.pdf
761.3K
💠 دانلود کتاب 🌺 غدیر در پرتو قرآن و سنت ❇️ تألیف: دکتر مجید معارف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسبت: شب عید سعید غدیر موضوع: شب هیجدهم ذی‌الحجه، شب عید غدیر و شب با شرافتى است که سیّد در اقبال دوازده ركعت نماز به یك سلام آورده که هر دو رکعت یک تشهد دارد و در پایان رکعت دوازدهم باید سلام داد؛ و در هر رکعت، بعد از سوره حمد، سوره توحید را ده بار و آیةالکرسی یک بار خوانده می‌شود؛ و در رکعت دوازدهم باید هر یک از حمد و سوره را هفت بار خواند و این ذکر را ده بار در قنوت تکرار کرد: «لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ لَهُ الْملْکُ وَ لَهُ الحَمْدُ یُحْیِی وَ یُمِیتُ وَ هُوَ حَیٌّ لَا یَمُوتُ بِیَدِهِ الخَیْرُ وَ هُوَ عَلی کُلِّ شَیْءٍ قَدِیر» در دو سجده رکعت آخر نیز، این ذکر ده بار خوانده می‌شود: «سُبْحانَ مَنْ أَحْصی کُلَّ شَیْ‏ءٍ عِلْمُهُ، سُبْحانَ مَنْ لا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ الّا لَهُ، سُبْحانَ ذِی الْمَنِّ وَ النِّعَمِ، سُبْحانَ ذِی الْفَضْلِ وَ الطَّوْلِ، سُبْحانَ ذِی‏ الْعِزَّةِ وَ الْکَرَمِ. أسْأَلُکَ بِمَعاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِکَ، وَ مُنْتَهیَ الرَّحْمَةِ مِنْ کِتابِکَ، وَ بِالاسْمِ الاعْظَمِ وَ کَلِماتِکَ التّامَّةِ انْ تُصَلِّیَ عَلی‏ مُحَمَّدٍ رَسُولِکَ وَ اهْلِ بَیْتِهِ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ وَ انْ تَفْعَلَ بِی کَذا وَ کَذا(بجای کذا حوائج خود را از خدا بخواهد)، انَّکَ سَمِیعٌ مُجِیبٌ» (التهذیب، ج ٣، ص ١۴٣) ✅ همچنین «روزه» روز عید سعید غدیر بسیار فضیلت دارد و در روایات آمده که کفّاره شصت سال گناه است و در برابر روزه تمامی عمر دنیا و معادل با صد حج و صد عمره است.
🍃ولیّ مطلق از مستی غدیر زیاد شنیده بودم ولی هیچ گاه آن را نچشیده بودم. غدیر عید ولایت بود و هست ولی کسی که غرق ولایت نیست مگر می‌داند عید ولایت چیست؟ من که از ولایت جز واژه، چیز دیگری نمی‌دانم بهره‌ام از عید ولایت هم جز واژه‌ها چیز دیگری نیست ولی امسال فرق می‌کند با سال‌های قبل. تو دوستی را نشانم داده‌ای که غرق در ولایت توست. مستی غدیر را دارم می‌بینم هم در رفتار و هم گفتارش. او همیشه وقتی «علی» می‌گفت کامم را شیرین می‌کرد. من خودم اگر هزار بار علی بگویم به اندازۀ یک بار علی گفتن او کامم شیرین نمی‌شود. امّا امشب علی گفتن‌های او فقط طعم عسل ندارد، مزۀ شراب می‌دهد این علی گفتن‌ها. تا وقتی که علی علی گفتن‌های او را در شب غدیر نشنیده‌ بودم نمی‌دانستم مستی با نام علی یعنی چه. امشب باید خودم را نگه دارم تا در کشاکش این مستی حرفی که بوی کفر بدهد نگویم. برایم عجیب است که او خودش چطور این همه مستی را تاب می‌آورد و کفر آمیز سخن نمی‌گوید. این، خودش از عجایب ولایت است. زندگی با مستی غدیر طعم دیگری دارد. حالا کمی می‌فهمم که چرا باید برای نگه داشتن غدیر کربلایی به پا شود و حسینی فدا شود. زنده ماندن غدیر، یعنی پابرجا بودن زندگی. در کویر بی‌ولایتی دارم تکه تکه جان می‌دهم مرا هم غرق دریای ولایت کن! شبت بخیر ولیّ مطلق!
عیدتان مبارک مهربان پدر ... 🏝امروز شکوفه‌های سلام و تیریک را بر بال‌های نازک شاپرک‌های دلتنگی می‌نشانیم و به امید رسیدنشان به خانه‌ی پدری، روانه‌ی آسمان می‌کنیم ... ... می‌دانیم که شما یگانه صاحب غدیر ، سلام فرزندان دلتنگتان را بی‌پاسخ نمی‌گذارید ... ... سرانجام از کرانه‌ی روشن و امیدآفرین همان برکه‌ی خوشبخت ، طلوع می‌کنید وطعم دلنشین غدیری بودن را در کام جان جهانیان می‌نشانید 🏝
🔆 اعمال روز عید سعید غدیر □ روز هیجدهم ذی‌الحجه، روز عید غدیر و عید اللّٰه الأکبر و عید آل محمّد(علیهم‌السلام) و عظیم‌ترین عید است و حق‌تعالی هیچ پیامبری را مبعوث نفرموده جز آنکه این روز را عید کرده و حرمت آن را دانسته، نام این روز در آسمان روز «عهد معهود» و در زمین روز «میثاق مأخوذ» و «جمع مشهود» است.
21.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞فتوکلیپ| جدید ترین اثر: 💠گروه تواشیح نوجوانان بین المللی تسنیم💠 📌همخوانی عربی فارسی منظوم از سخنان مهم پیامبر اکرم در حجة الوداع 🎉به مناسبت عید سعید غدیرخم ⭕️الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ⭕️ 📺مشاهده و دریافت نسخه باکیفیت: 🌐 aparat.com/v/KfWD7
🔺مینیاتور غدیر خم | شاهکار استاد فرشچیان r
🔴 روز غدیر، روز صلوات و لعن (تولّی و تبرّی) 🔻قَالَ الْحَسَنُ بْنُ رَاشِدٍ: قُلْتُ لِمَوْلانَا أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام: جُعِلْتُ فِدَاكَ، وَ مَا يَنْبَغِي أَنْ نَصْنَعَ فِيهِ؟ قَالَ: تَصُومُهُ وَ تُكْثِرُ الصَّلاةَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ، وَ تَبَرَّأُ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ مِمَّنْ ظَلَمَهُمْ حَقَّهُمْ. ▪️حسن بن راشد گفت: به مولایم حضرت صادق علیه السلام عرض کردم: فدایت شوم، شایسته است که در روز غدیر چه عملی انجام دهیم؟ فرمود: روز غدیر، را روزه بگیر، و بر محمّد و اهل بیت او، صلوات فرستاده و از کسانی که در حقّ ایشان ظلم کردند، برائت بجوی. 📚 بحارالأنوار، ج37، ص171-172 به نقل از کافی 🔻قَالَ الرِّضَا علیه السلام: هُوَ يَوْمُ إكْثَارِ الصَّلاةِ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ. ▪️حضرت رضا علیه السلام فرمود: روز غدیر، روزی است که باید بر محمّد و آل محمّد، بسیار صلوات فرستاد. 📚 اقبال الأعمال، ص778 به نقل از کتاب النّشر و الطّی
🍃مولای من ولایت نه شعر است و نه شعاری تو خالی ولایت، متن و جان و روح زندگی است. در بارۀ زندگی می‌شود شعر سرود ولی با شعر نمی‌شود زندگی کرد. در بارۀ زندگی می‌شود شعار داد ولی با شعار نمی‌شود زندگی کرد. با ولایت باید زندگی کرد چه شعری در باره‌اش بسراییم یا نه و چه شعاری برایش سر بدهیم یا نه. ما ولایت را در شعر و شعار خلاصه کردیم که این قدر راحت داد ولایت سر می‌دهیم. اگر بنا باشد با ولایت زندگی کنیم حتّی از آوردن نامش هم اِبا خواهیم کرد. عید غدیر است و من امسال غرق در شرمم حتّی بیشتر از آن که احساس شادی کنم. دوستم به من فهماند که بیش از آن که در بند ولایت باشم ولایت را در بند خواسته‌هایم کرده بودم. طوری آن را معنا می‌کردم که توجیه‌گر زندگی‌ام باشد ولی دوستم طوری زندگی می‌کند که تو می‌خواهی و این، همان معنای با ولایت زندگی کردن است: امر آنچه تو فرمایی، حکم آنچه تو بنمایی. خوش به حال کسانی که در عید غدیر هم جشن ولایت علی علیه السلام را می‌گیرند و هم در شادی ولایتمداری خویش غرق‌اند! اگر غدیر دیگری آمد و من هم زنده بودم کمکم کن که تا جشن ولایتمداری‌ام را بگیرم. شبت بخیر مولای من!
🏝تو یادگار غدیری، همان‌که پیامبر (ص) در سکوت عطشناک صحرای جحفه، نام بلندت را بارها و بارها تکرار کرد... ما ایمان داریم که پس از قرن‌ها غربت خونبار غدیر، تو از کرانه‌ی همان برکه‌ی خوشبخت، طلوع می‌کنی و جهان را از عدالت علوی و اقتدار حیدری پر می‌کنی... به همین زودی... به همین نزدیکی...🏝 https://chat.whatsapp.com/CxYejuQ2zn42cPl3qjfytY
16.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 💧 🎤مفسر:حجت‌الاسلام‌والمسلمین 📖سوره‌ی مبارکه 🌸آیات ١ تا ۶ ⏱زمان: ١٠ دقیقه و ۴۶ ثانیه
💠 بیانات مرحوم حضرت آیت اللَّه‏ خوشوقت ره 📖 وَ أَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتي‏ وَ رَضيتُ لَكُمُ الْإِسْلامَ ديناً ⬅️ چه کار کرد؟! را به عنوان معرفی کرد. فرمود: سمت من منتقل به این شد. او، اطاعت از او، است. امیرالمؤمنین هم بعد از خودش به و ... تا آخر. این شدند. 📌پس سه دسته امر و نهی اطاعت آن برما به عنوان ورود به واجب است، اول در قرآن، دوم گرامی در بیانات خودشان، سوم که جانشین به حق خاتم انبیاء هستند. اطاعت این سه تا فرمان کلید ورود به صراط مستقیم است، تخلف یعنی بیرون رفتن از صراط مستقیم، الیمین و الشمال مضلّة، راست بروی گمراه هستی، چپ بروی گمراه، فقط وسط؛ صراط مستقیم؛ خط هدایت است.
✳️تبریک گویی خلفا اهل تسنن به امیرالمومنین در روز غدیر خم ❇️حدیث غدیر از روایاتی است که در منابع فریقین گزارش شده است. 👌برخی از اهل سنت در مورد دلالت این حدیث بر ولایت امیرالمومنین علیه السلام اختلاف نظر با شیعیان دارند. 👌 یکی از قرائنی که می توان از آن لفظ مولی را به معنای امامت تفسیر کرد، تبریک گفتن خلفاء اهل سنت به خصوص عمر بن خطاب است. 🖊طبری می‌ نویسد: ابو بکر و عمر و عثمان و طلحه و زبیر نخستین کسانی بودند به پیامبر صلی الله علیه و آله و امام علی تبریک گفتند. .(1) 🖊 اِبْن عُقْده (2) ، ابن حجر (3) و مُناوی (4) از دیگر کسانی هستند که تبریک گویی خلفا را گزارش کرده اند 🖊همچنین خطیب بغدادی، (5) حاکم حسکانی، (6) احمد بن حنبل، (7) ابن ابی شیبه، (8) قندوزی، (9) فخر رازی (10) ذهبی،(11) ابن عساکر، (12) ابن کثیر،(13) ابوبکر باقلانی، (14) محمد بن أحمد دمشقی(15) و ... نیز با عبارت های مختلف تبریک و تهنیت خلفا را در کتاب های خود بیان کرده اند. ❇️عبارت های 👈«أمْسَيْتَ يَا ابْن أبي طَالِبٍ مَوْلَيَ كُلِّ مُؤْمِنٍ وَ مُؤْمِنَهٍ، 👈 «بَخْ بَخْ لَكَ يَا ابْن أبي طَالِب أَصْبَحْتَ مَوْلَايَ وَ مَوْلَى كُلِّ مُؤْمِنٍ ٍ وَ مُؤْمِنَة»، 👈«هَنيئاً لَکَ يَا بْنَ أَبي طالِبٍ أَصْبَحْتَ مَوْلاى و مولی كُلِّ مُؤمِنٍ وَ مُؤمِنَةٍ» و... در این منابع به عنوان سخن عمر بن خطاب در روز غدیر بیان شده است. ┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄ 📚 1. الغدیر، ص 271-270. 2. الولایه، ص 155. 3. الصواعق المحرقه على أهل الرفض والضلال والزندقه، ج 1، ص 110. 4. فیض القدیر شرح الجامع الصغیر، ج 6، ص 282. 5. تاریخ بغداد، ج 8، ص 248. 6. شواهد التنزیل لقواعد التفضیل، ج 1 ص 203. 7. مسند احمد، ج 4 ، ص 281. 8. مصنف ابن ابی شیبه، تحقیق، ج 7، ص 503. 9. ینابیع الموده لذوی القربى، ص 220 – 224 . 10. التفسیر الکبیر، ج 12، ص 50. 11. سیر أعلام النبلاء، ج 19 ص 328 ؛ 12. تاریخ مدینه دمشق، ج 42 ص 221 و 233. 13. البدایه والنهایه. ج 7 ص 386؛ ج 5، ص 229. 14. تمهید الأوائل وتلخیص الدلائل، ص 453. 15. جواهر المطالب فی مناقب الإمام علی (علیه السلام)، ج 1، ص 296 .
موارد صدور حدیث منزلت👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼 أَنْتَ مِنِّی بِمَنْزِلَهِ هَارُونَ مِنْ مُوسَى إِلَّا أَنَّهُ لَا نَبِیَّ بَعْدِی
🍃امام تنها می‌ترسم از روزی که پس از عمری بفهمم، تو را طوری تفسیر کردم که مثل من باشی،‌ بی آن که نیازی باشد تغییری کنم. این هم خیانت به توست و هم خیانت به خودم. خدا نکند روزی بیاید که شیطان مرا در این دام بیندازد. که اگر در این دام بیفتم، از فریادهای تو فقط آنهایی را می‌شنوم که مرا تأیید می‌کنند. چه روزگاری بدی می‌شود وقتی بفهمی عمری خیال می‌کردی مأمومی غافل از این که خودت را امام کرده‌ای و امام خویش را مأموم. التماست می‌کنم مرا به این عاقبت مبتلا نکن! شبت بخیر امام تنها!
اَلمِنَّةُ‌لِلّه ڪہ‌درِمیڪده‌بازست زان‌روکه‌مرا‌بردرِاوروےنیازست خُم‌هاهمه‌درجوش‌وخُروشندزِمستے وآن‌مِی‌که‌درآنجاست‌حقیقت‌نه‌مَجاز ست "حافظ شیرازے" 🏝هنوز خیمه، گسترده است و پیامبر، استوار و آرام، بر فراز غدیر، حدیث بلند ولایت را تکرار می‌کند و پژواک صدایش جهان را در می‌نوردد... غدیر تا بی نهایت جاریست و ما بر عهدمان بر ولایت سبز تو پایدار خواهیم ماند ... که امروز تو یگانه وارث غدیری...🏝 https://chat.whatsapp.com/CxYejuQ2zn42cPl3qjfytY
❓❓❓پرسش سلام آیا دست گذاشتن روی چشم در هنگام قرایت ایه الکرسی سند تاریخی دارد؟ ✳️✳️پاسخ ✳️از امیرالمومنین(ع) روایت شده است که فرمودند: ”وقتی کسی ناراحتی چشم داشت، آیه الکرسی را به نیت بهبودی بخواند که ان شاء الله عافیت می یابد.” (الخصال، ص۶۱۶) ❇️ از این دست روایات در خواص و فضیلت آیت الکرسی فراوان وجود دارد ❌ولی روایتی یا سند معتبری برای دست گذاشتن روی چشم در هنگام خواندن آیت الکرسی در منابع روایی نیافتیم. ✳️ولی از سید بن طاووس در کتاب مهج الدعوات و منهج العبادات چنین نقل شده است: «نور چشم شخصى ضعیف شد. در خواب، شخصی را دید که به او می‌گوید این کلمات را بخوان: «أُعِیذُ نُورَ بَصَرِی بِنُورِ اللَّهِ الَّذِی لَا یُطْفَى ؛ پناه می‌دهم روشنى چشم خود را به نور خدا که خاموش نمی‌شود» 👈 سپس دست‌هاى خود را بر چشمان خود بمال و به دنبال آن آیة الکرسى را بخوان. راوى گوید: پس، آن مرد چنان کرد، چشم‌هایش خوب شد و به دفعات، دیگران نیز این را تجربه کرده و از آن نتیجه گرفتند».(1) ✳️همچنین از حضرت آیه الله بهجت (رحمت الله علیه) نقل شده است که هر کس بعد از نماز آیه الکرسی بخواند، آنگاه دستش را روی چشمانش قرار دهد و بگوید”اللهم احفظ حدقتی بحق حدقتی امیرالمومنین علی بن ابی طالب”، ناراحتی بینایی پیدا نمی کند. ✳️در حاشیه مفاتیح الجنان، باب سوم در ادعیه، بخش عوزات چشم نیز ادعیه هایی از جمله آیت الکرسی، معوذتین و ... برای ضعف و درد چشم بیان شده است 👈و در آن ها اشاره به دست گذاشتن روی چشم ندارد. 👈بنابر این از روایات مربوط به فضیلت ها و خواص نورانی آیت الکرسی به دست می آید این است که همزمانی خواندن آیة الکرسی و دست بر روی چشم نهادن استنباط نمی‌شود، 👈ولی بهر حال خواندن آیة الکرسی با این کیفیت و به قصد رجاء و امید ثواب و اثر وضعی آن، اشکالی ندارد. 📖پی نوشت: (1) ابن طاووس، علی بن موسی، مهج الدعوات و منهج العبادات، محقق، کرمانی، ابوطالب، محرر، محمد حسن، ص 325، قم، دار الذخائر، چاپ اول، 1411ق؛ کفعمی، ابراهیم بن علی، المصباح(جنة الأمان الواقیة و جنة الإیمان الباقیة)، ص 176، قم، دار الرضی (زاهدی)، چاپ دوم، 1405ق.
*❇️ درسی از مکتب امام کاظم علیه السلام* *♦️اکثریت ، معیار حقیقت نیست* *✅ قرآن [معيار قرار دادن‏] كثرت را مذمّت مى‏كند و مى‏گويد كثرت ، معيار - حقیقت - نيست.* *✅ امام کاظم عليه السلام در حدیثی - خطاب به هشام - مى‏فرمايد:* *قرآن كثرت را مذمت كرده است آنجا كه مى‏فرمايد:* *🔸«وَ إِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِي الْأَرْضِ يُضِلُّوكَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ إِنْ يَتَّبِعُونَ إِلَّا الظَّنَّ وَ إِنْ هُمْ إِلَّا يَخْرُصُونَ»(انعام/ 116)* *: اگر اكثر مردم را پيروى كنى تو را گمراه مى‏كنند؛ چون اكثر مردم تابع عقل نيستند، تابع گمان و تخمين‏اند، همين كه چيزى در خيالشان پيدا مى‏شود دنبالش مى‏روند.* *✅ چون اكثر اين‏جور هستند، پس به اكثر اعتماد نكن.* *🔹اين هم خودش نوعى ديگر استقلال بخشيدن به عقل است و دعوت به اينكه عقل بايد معيار باشد.* *✅ امام علیه السلام در ادامه- خطاب به هشام - مى‏فرمايد كه:* *هشام! به حرف مردم اعتنا نكن، به تشخيص مردم اعتنا نكن؛ تشخيص، تشخيص خودت باشد.* *✅ اى هشام! اگر در دست تو يك گردو باشد و هركس به تو برسد بگويد: به به! چه گوهر عاليى! در هيچ خزانه‏اى پيدا نمى‏شود، تو كه مى‏بينى گوهر نيست نبايد گول آنها را بخورى.* *✅ نقطه مقابلش: و اگر در دست تو گوهرى باشد و هركس به تو برسد بگويد: اين گردو را از كجا آورده‏اى؟ تو نبايد اعتنا كنى.* *اگر همه مردم به اين گوهر گفتند گردو، تو تابع تشخيص و عقل و فكر خودت باش و عقل را راهنماى خود قرار بده.* *▪️مجموعه آثار استاد شهيد مطهرى (تعليم و تربيت در اسلام)، ج‏22، ص: 867- 866- با تلخیص و ویرایش جزئی-*
🍃مالک دل ها وقتی دل خانۀ تو نباشد، پایه‌هایش سست می‌شود و می‌لرزد. هر لحظه ممکن است بنای دل فرو بریزد و با خاک یکسان شود. دل وقتی آفریده شد، سندش را به نام تو زدند و مقامِ فهمیدن را به او عطا کردند. وقتی آدمی دلش را به نام کسی غیر از تو می‌زند، دلش می‌فهمد که باید فرو بریزد. فرو ریختن دل، لطف خداست تا به هوش بیاییم و برگردیم. بیچاره کسی که روی مخروبۀ دلش زندگی می‌کند و خانۀ غصب شده را به صاحبش بر نمی‌گرداند. آقا! خانۀ دلم ویران است و من دیگر تاب زندگی روی این مخروبه را ندارم. می‌خواهم خانۀ غصب شده را به صاحبش برگردانم. دلم را بگیر و آبادم کن. شبت بخیر مالک دل‌ها!
❤️ 💚 ☘️الحمدلله رب العالمین 🌻اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍃🌼اللّٰهـمَ ڪُـڹ لـولیـڪَ الحُجَّـــة بـْـن الـحَسڹ 💫🍃صلواٰتڪ علیہِ و علےٰ آبائٖہ فےٖ هذہ السّاعة 🍃🌼و فـےٖ ڪُلّ ســٰاعة ولیّاً وحافــظاً و قائــداً 💫🍃و ناصِــراً وَ دَلیــلـاً وَ عَیــناً حتـے تُســڪِنہُ 🍃🌼أرضَـڪ طوْعـــاً و تُمتِّـــعَہُ فیٖـــھٰا طویــلـٰا 🌱 🎋🌹سلامتی‌وتعجیل‌درأمرفرج‌مولانا حضرت‌بقية‌الله‌الاعظم‌ روحی‌وأرواح‌العالمین‌لتراب مقدمه الفداء صلوات🎋🌹 🍃🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺🍃
💝 سلام امام زمانم 💝 گاهی چنان بدم که مبادا ببینی‌ام آقا 😔💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🌤 ا┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 💧 🎤مفسر:حجت‌الاسلام‌والمسلمین 📖سوره‌ی مبارکه 🌸آیات ٧ تا ١١ ⏱زمان: ٨ دقیقه و ٢۴ ثانیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻«رنج گنج آمد که رحمت‌ها در اوست» 🖊احمدحسین شریفی ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ تجربه نشان داده است که مصيبت‌ها و سختي‌ها بيش از هر چيز ديگري مي‌تواند استعدادهاي نهفته در وجود انسان را نمايان کند. در بلاها و مصيبت‌هاي سخت و طاقت‌فرسا است که به تعبير (ع) فضيلت و بزرگواري آشکار مي‌شود: «عِنْدَ تَعَاقُبِ الشَّدَائِدِ تَظْهَرُ فَضَائِلُ الْإِنْسَانِ؛ به هنگام سختي‌هاي متراکم است که فضيلت‌هاي انسان آشکار مي‌شود.» و يا در حديثي ديگر فرمودند: «عِنْدَ الْحِيْرَةِ تَنْكَشِفُ عُقُولُ الرِّجَالِ؛ به هنگام حيرت و سرگرداني است که عقول آدميان آشکار مي‌شود» و پرده از چهرة توانايي‌هاي عقل کنار مي‌رود. و يا در حديثي ديگر مي‌فرمايند: «فِي تَصَارِيفِ الْأَحْوَالِ تُعْرَفُ جَوَاهِرُ الرِّجَالِ؛ در دگرگوني‌هاي حالات است که گوهرهاي آدميان شناخته مي‌شود.» چوب عود زماني مي‌تواند آن بوي مطبوع خود را ظاهر سازد که آتش بگيرد. تا اين سوزش نباشد، چنان عطري هم در فضا پراکنده نمي‌شود و تا سوز درون نباشد، سخن مطبوع و دلنشين هم شنيده نخواهد شد. به قول : قول مطبوع از درون سوزناک آيد که عود چون همي سوزد جهان از وي معطر مي‌شود چقدر زيبا آن روي ديگر سکة رنج‌ و سختي‌ و بلا را بيان مي‌کند: رنج گنج آمد که رحمت‌ها در او است مغز تازه شد چو بخراشيد پوست اي برادر موضع تاريک و سرد صبر کردن بر غم و سستي و درد چشمة حيوان و جام مستي است کان بلندي‌ها همه در پستي است آن بهاران مضمر است اندر خزان در بهار است آن خزان مگريز از آن همره غم باش و با وحشت بساز مي‌طلب در مرگ خود عمر دراز 🌹
🌺ویژه بزرگداشت 🌸 فضایل حضرت علی علیه‌السلام حق است اما گفتنی نیست! ✅حضرت آیت‌الله بهجت قدس‌سره: ✨ فضایل علی علیه‌السلام گفتنی نیست؛ حق است اما گفتنی نیست! زیرا ما ضعیفُ‌العقل‌والایمان هستیم و ظرفیت نداریم. 🔸اگر بیان می‌کرد، بسیاری از مردم کافر می‌شدند و عده‌ای معدود ایمان می‌آوردند، همچنان که درباره حضرت عیسی مسیح علیه‌السلام چنین اتفاق افتاد. 📚در محضر بهجت، ج۱، ص۷۵