21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنقدر برای مادرش گریه کرد تا سوخت...
🎥 روضهخوانی شهید آیتالله رئیسی در عزای امالشهداء حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) + تصاویری از آخرین مراسم ایام فاطمیه با حضور شهید جمهور
@raisi_org
چند خط روضه #فاطمیه بشنوید از زبان شهید جمهور آیت الله دکتر سید ابراهیم #رئیسی ره
🆔@sajjadmirzaei_ir
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
۷. مازندران، آیتی دیگر بر سلامت انتخابات:
در انتخابات خبرگان این استان طی رقابتی که میان پنج چهره سرشناس مازندرانی شکل گرفت، نتیجه انتخابات برخلاف تحلیلها بود. آیت الله صادق آملی لاریجانی بعنوان شخصیت حوزوی با سوابق مسئولیتی در شورای نگهبان و قوه قضاییه و مجلس خبرگان و رئیس فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام که در انتخابات خبرگان پنجم در این استان اول شده بود، در این دوره در میان پنج نفر نفر پنجم شده از راهیابی به خبرگان بازماند. فارغ از تمامی تحلیلها که علت این اتفاق چه بوده و چقدرش به عملکرد شخص ایشان و چقدرش به فضاهای رسانه ای برمیگردد (و من بنای بر پرداختن به آن را ندارم)، این اتفاق نشانه ای از سلامت انتخابات است بدین معنا که نظام حاضر نیست انتخابات خبرگان را برای راهیابی یکی از مسئولین ارشد خود مهندسی کند. اگر هم آیت الله رئیسی در خراسان جنوبی مجددا رای آورد (و البته پیش از تحلیف به شهادت رسید) ، نه بدلیل ادعای مهندسی انتخابات بلکه بدلیل عملکردی است که منجر به افزایش رای ایشان شده و تخریبهای رسانه ای هم مانع دیده شدن این عملکرد نشده است.
در ایام بعد از انتخابات بود که جمعی از اساتید حوزه علمیه قم که سابقه شاگردی آیت الله صادق آملی لاریجانی را داشتند نامه ای خطاب به ایشان نگاشته و از ایشان تقدیر و تشکر کردند. اساتیدی همچون حجج اسلام و مسلمین حبیب الله بابایی، علی امینی نژاد، محمدرضا فلاح شیروانی، سیدعلی موسوی، ذبیح الله نعیمیان و...
mehrnews.com/x34vWH
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir
سلام خدا بر شهیدی که بنام دفاع از شهدا به او حمله کردند
آرمان علی وردی و سیدروحالله عجمیان به شهادت رسیدند، به نام دفاع از این دو شهید و به نام دفاع از حجاب، تا توانستند رئیسی را زدند.
سیدرضی موسوی شهید شد، باز هم رئیسی را زدند.
حادثه کرمان اتفاق افتاد، بازهم رئیسی را زدند.
حمله به کنسولگری اتفاق افتاد، باز هم رئیسی را زدند.
رئیسی را تشبیه به ابوموسی اشعری و جاهل متنسک کردند درحالیکه خودشان به این عنوان سزاوارتر بودند.
رئیسی را متهم به بی غیرتی و بی تفاوتی کردند حال آنکه خودشان نسبت به این نعمت مغتنم بی غیرتی و بی تفاوتی کردند.
تا اینکه رئیسی در حادثه پرواز اردیبهشت به شهادت رسید و شد سرپرست کاروان شهدای سال پرحادثه ۱۴۰۳
کاش دهها نفر از آنها را میتوانستیم بدهیم اما یک نفر مثل رئیسی که واقعا دغدغه رهبری و مردم را داشت زنده می ماند.
آنقدر انقلاب را انحصاری خود تصور کردند که شهید #رئیسی هم در آن جایی نداشت! من و امثال من که جای خود دارد.
کاش دیگر سخنرانی نکنند. کاش دیگر ننویسند. کاش کلا از سیاست استعفا بدهند. قبل از آنکه در ادامه زدن هایشان سراغ زدن #آقا هم بروند!
🆔@sajjadmirzaei_ir
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
۸. کهگیلویه و بوراحمد، رقابت سالم استاد و شاگرد:
در نتیجه اولیه تایید صلاحیت خبرگان این استان، فقط نام آیت الله سیدشرف الدین ملک حسینی به چشم میخورد. تا اینکه یک شاگرد، دوست و همکار قدیمی، حوزه انتخابیه خود را از تهران به این استان تغییر داد و رقابتی همراه با احترام خاص به آیت الله ملک حسینی و متقابل آن را رقم زد: حجت الاسلام محمدهادی رحیمی صادق از مسئولین حوزوی سابق کرمان و فارس و کهگیلویه و بویراحمد و رئیس فعلی مرکز مدیریت حوزه علمیه استان تهران. اگرچه نهایتا نتیجه انتخابات به نفع آیت الله ملک حسینی بود.
در جریان این انتخابات، حجت الاسلام رحیمی صادق از دایر کردن ستاد انتخاباتی هم خودداری کرده بود و در جریان همایش انتخاباتی با حضور دو نامزد، آیت الله ملک حسینی به تبلیغ رقیب خود پرداخت.
مستندات:
https://iran49.ir/news/p/07783
https://iran49.ir/news/p/10119
https://B2n.ir/MalekhosseiniRahimi
isna.ir/xdQHdC
https://B2n.ir/s35793
https://B2n.ir/g73280
https://B2n.ir/d95761
https://iqna.ir/00HdG0
https://B2n.ir/p79933
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir
من اینجا یک فهرستی از ظرفیّتهای کشور نوشتهام که بخواهم توضیح بدهم، شرح بدهم طولانی میشود. ما در این کشور خیلی امکانات داریم؛ البتّه بعضی از این امکانات طبیعی است، بعضی در این سالهای بعد از انقلاب به مرور به وجود آمده و تولید شده، لکن دولتها در استفادهی از این ظرفیّتها یک جور نبودند؛ بعضی از دولتها واقعاً از اینهمه ظرفیّت استفاده نکردند؛ بعضی از دولتها استفاده کردند، بعضی هم خوب استفاده کردند. این دولت سیزدهم از دولتهایی بود که از این ظرفیّتها خوب استفاده کرد. اگر این دولت ادامه پیدا میکرد، بنده احتمال زیاد میدهم که بسیاری از مشکلات کشور، عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.
مقام معظم رهبری
بیانات در دیدار مردمی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در سالروز عید غدیر
۱۴۰۳/۴/۵
https://khl.ink/f/56789
پ.ن: بروید ببینید چه کسانی تا وقتی شهید #رئیسی زنده بود او را متهم به ناکارآمدی می کردند و حتی برای اثبات مدعای خود از رهبری خرج می کردند و دنبال ایجاد تقابل ساختگی بین رهبری و شهید رئیسی بودند. بروید ببینید چه کسانی حتی بعد از واقعه شهادت، #رئیسی عزیز را شکست خورده و ناکارآمد می دانند و حتی براحتی این حرف خود را توجیه می کنند.
خواهشا این افراد نیایند نتیجه انتخابات امسال را تقصیر شهید #رئیسی بیاندازند. اتفاقا خودشان تقصیرکار هستند با ناشکری ها و تبلیغات منفی ای که علیه این شهید بزرگوار داشتند. بدانند پاگذاشتن روی خون شهید عاقبت ندارد...بروند کمی به فکر قبر و قیامت باشند...بگذریم...
🆔@sajjadmirzaei_ir
هدایت شده از مناهج 🇵🇸🇮🇷
32.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 مروری کوتاه بر مناهج در سالهایی که گذشت
🎥 از یادداشتهای تحلیلی تا ۲۴ میلیون بازدید برای پادپخشها!
🔹 چطور مناهج به یکی از قویترین رسانههای خودجوش حوزوی تبدیل شد؟!
❇️ بخشی از پیامهای مخاطبین پادپخشهای مناهج
📌 به لطف الهی، شش سال همراهی شما مخاطبان فرهیخته، مایهی دلگرمی و انگیزهای برای تلاش بیشتر و بهتر بوده است.
📌 سایت جامع #مناهج را ملاحظه بفرمایید👇
🌐 Manahej.ir
🆔 @Manahejj
انتظار١٤ - رواق اندیشه
🌀 مروری کوتاه بر مناهج در سالهایی که گذشت 🎥 از یادداشتهای تحلیلی تا ۲۴ میلیون بازدید برای پادپخش
این کانال یکی از بهترین کانالهای تبیینی در ایتا است و جدیدا موفق به تاسیس سایت اینترنتی خود شدند که محتواهای متعدد و متنوعی در موضوعات عمومی یا موضوعات مرتبط با طلاب را طبقه بندی کرده است. از پادپخش های با موضوعات تاریخ اسلام، علما و شهدا و... تا محتواهای مرتبط با فضای طلبگی.
گفتنی است که امروز این سایت با حضور آیت الله اعرافی ریاست محترم حوزه های علمیه کشور افتتاح شده و شخصیتهایی مثل آیت الله شعبانی امام جمعه همدان و آیت الله موسوی فرد امام جمعه اهواز برای تاسیس این سایت پیام تبریک ارسال کردند.
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
۹. گلستان، تجلی وحدت اسلامی:
آیت الله سیدکاظم نورمفیدی بعنوان تنها امام جمعه منصوب امام خمینی که هنوز در این سمت باقی است و نماینده ادوار پنجگانه خبرگان که البته در گرایش سیاسی در زمره اصلاح طلبان قرار میگیرد، در دوره ششم بدلیل کهولت سن ثبت نام نکرد. در کنار حضور آیت الله سیدمحسن طاهری گرگانی و آیت الله سیدعبدالهادی مرتضوی شاهرودی، برای اولین بار یکی از روحانیون ترکمن این استان(آخوند کمال غراوی) ثبت نام کرده و تایید صلاحیت شد. در نهایت آخوند غراوی و آیت الله طاهری نمایندگان گلستان در خبرگان ششم شدند و مراسمات مشترک پیروزی این دو نامزد و حضور مشترک در برنامه های بعدی، جلوه ای از وحدت اسلامی در این استان شد.
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir
شهید رئیسی ره و مکتب امام ره
هرچه بیشتر درباره شهید #رئیسی مطلب جمع میکنم و بیشتر تامل میکنم، حقیقتا احساس میکنم درحال غرق شدن در یک دریای عمیق هستم.
این است معجزه مکتب امام که هم خودش دریایی است و هم دریاها می سازد. هنر امام ره بود که نفس پاکش امثال شهید #رئیسی را در اوج نوجوانی وارد خط انقلابیگری کرد و ایشان هم جزو جوانترین افرادی بود که از شخص امام ره حکم دریافت کرد.
امامین انقلاب و علمای ربانی و شهدای شاخص، آیات الهی هستند. خدا میخواهد بگوید من میتوانم غیر معصوم را به چنین موقعیت و تأثیرگذاری ای برسانم که ببینید اگر غیرمعصوم این است پس امام معصوم دیگر چیست. آیاتی برای آنکه به بهانه غیبت امام زمان و دسترسی نداشتن به معصوم دچار قعود و رکود و سکوت و حیرت و.. نشویم و نگذاریم علم اسلام زمین بماند. بلکه اگر کسی شایسته ادعای زمینه سازی ظهور باشد همینها هستند نه عده ای مدعی پرسروصدا.
خدایا شکرت که مرا با این عبد صالح خدا شهید #رئیسی عزیز آشنا کردی و مرا از ظلم در حق او بازداشتی و او را جزوی جداناشدنی از هویتم کردی و به واسطه او مرا در خط ولایت فقیه که ولایت رسول الله است نگه داشتی.
🆔@sajjadmirzaei_ir
انتظار١٤ - رواق اندیشه
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
۱۰. سیستان و بلوچستان و کردستان، نقش اهل سنت در شکست پروژه تحریم انتخابات و تجزیه طلبی:
در حوادث فتنه ۱۴۰۱، تمرکز ایادی تکفیری و تجزیه طلب استکبار بین المللی بر روی دو استان مرزی و عمدتا سنی نشین ایران بود به امید تعبیر کردن خیال خام تفرقه مذهبی و تجزیه خاک ایران: کردستان و سیستان و بلوچستان.
ادامه متن:
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3848
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir
انتظار١٤ - رواق اندیشه
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
۱۰. سیستان و بلوچستان و کردستان، نقش اهل سنت در شکست پروژه تحریم انتخابات و تجزیه طلبی:
در حوادث فتنه ۱۴۰۱، تمرکز ایادی تکفیری و تجزیه طلب استکبار بین المللی بر روی دو استان مرزی و عمدتا سنی نشین ایران بود به امید تعبیر کردن خیال خام تفرقه مذهبی و تجزیه خاک ایران: کردستان و سیستان و بلوچستان.
در استان کردستان، سه تن از علمای اهل سنت کردستان همراه با یکی از روحانیون حوزه علمیه قم به رقابت پرداختند و در نهایت نام دو تن از نامزدهای اهل سنت یعنی ماموستا فایق رستمی(امام جمعه سنندج) و ماموستا اقبال بهمنی از صندوق رای بیرون آمد آنهم در کردستانی که در فتنه ۱۴۰۱ مورد طمع گروهکهای تجزیه طلب معلوم الحال قرار گرفته بود.
اما در سیستان و بلوچستان شرایط پیچیده تری بود. در شرایطی که جریان خاصی در این استان، تریبون نمازجمعه اهل سنت در زاهدان را از حادثه مهر ۱۴۰۱ به این طرف تبدیل به اینترنشنال داخلی کردند و نقشی پررنگ در کاهش مشارکت این استان در انتخابات ۱۴۰ص داشتند، انتخاب شدن دو نماینده اهل سنت در انتخابات خبرگان این استان از میان علمای اهل سنت این استان که حاضر به ورود به زمین بازی این جریان در تحریم انتخابات نشدند، نشانه ای بر شکست پروژه تحریم انتخابات این استان بود. پروژه ای که یک سرش جیش العدل بود و یک سرش هم پایگاه آن جریان خاص در دل زاهدان. این وضعیت قابل مقایسه است با وضعیت استان کردستان که شخصیتهای اهل سنت این استان درکنار نظام ایستادند و نمونه آن، نامه انتقادی ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج به رئیس این جریان خاص بود. امید است که تدابیر نظام اسلامی و نهادهای امنیتی و قضایی بتواند منجر به حل این معضل جدی این استان و خصوصا تعیین تکلیف و محاکمه عوامل پرونده جمعه زاهدان شود.
الغرض، در ابتدا صرفا مولوی نذیراحمد سلامی(استاد حوزه و دانشگاه در زاهدان) و مولوی عبدالرحمان عارفی(امام جمعه دشتیاری) تایید صلاحیت شدند و آیت الله احمد احمدی تبار(مشاور دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت) بدلیل سوابق ارتباطی با این استان و درخواست شیعیان این استان، حوزه انتخابیه خود را از استان مرکزی به این استان تغییر داد و تعداد نامزد به نصاب رسید و در نهایت مولوی سلامی و مولوی عارفی انتخاب شدند.
گفتنی است که مولوی عارفی بعد از انتخاب شدن و همزمانی این اتفاق با وقوع حادثه سیل سیستان و بلوچستان، نقشی پررنگ در کمکرسانی به آسیب دیدگان این سیل ایفا کرد و جزو استقبال کنندگان از ورود رئیس جمهور (شهید #رئیسی) به مناطق سیل زده بود.
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
مروری بر ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری و انتخابات آن همراه با ده روایت از این انتخابات و درآمدی بر ایده پردازی خبرگان
✍🏻سجاد میرزائی
🔻مدخل
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3752
🔻واپسین ایام خبرگان پنجم
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3767
🔻ثبت نام و تایید صلاحیت، از سوژه شدن خراسان جنوبی تا نقل و انتقالات منجر به شکلگیری رقابت
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3770
🔻صحنه کلی برگزاری انتخابات خبرگان ششم
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3785
🔻صحنه شروع این دوره از خبرگان
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3789
🔻۱. رییس جمهور در خراسان جنوبی
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3792
🔻۲. آذربایجان شرقی، رای تاریخی به امام جمعه مردمی
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3794
🔻۳. سمنان، تجلی منتهی الیه اخلاق انتخاباتی
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3796
🔻۴. گیلان، انصرافی معنادار
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3798
🔻۵. ائتلاف سه گانه در همدان
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3804
🔻۶. خراسان شمالی، مجتهد جوان دوشادوش فیلسوف برجسته:
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3821
🔻۷. مازندران، آیتی دیگر بر سلامت انتخابات
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3829
🔻۸. کهگیلویه و بویراحمد، رقابت سالم استاد و شاگرد:
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3834
🔻۹. گلستان، تجلی وحدت اسلامی
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3841
🔻 ۱۰. سیستان و بلوچستان و کردستان، نقش اهل سنت در شکست پروژه تحریم انتخابات و تجزیه طلبی:
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3847
🔻خاتمه
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3856
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir
🔰شهدای جامعه روحانیت مبارز
🔻شهید محمد مفتح
استاد حوزه و دانشگاه
(۱۳۰۷-۱۳۵۸)
🔻شهید سیدمحمد حسینی بهشتی
رییس دیوان عالی قضایی کشور و رییس شورای عالی قضایی کشور
(۱۳۰۷-۱۳۶۰)
🔻شهید محمدجواد باهنر
نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران در دولت شهید رجایی
(۱۳۱۲-۱۳۶۰)
🔻شهید مهدی شاه آبادی
نماینده تهران در دوره اول مجلس شورای اسلامی
(۱۳۰۹-۱۳۶۳)
🔻شهید فضل الله محلاتی
نماینده محلات و دلیجان در دوره اول مجلس شورای اسلامی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
(۱۳۰۹-۱۳۶۴)
🔻شهید سید ابراهیم #رئیسی
رئیس جمهور، نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری
(۱۳۳۹-۱۴۰۳)
🔻شهید سیدمحمدعلی #آل_هاشم
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، منتخب مجلس خبرگان رهبری
(۱۳۴۱-۱۴۰۳)
🆔@sajjadmirzaei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر معظم انقلاب درباره تحولات منطقه سخنرانی خواهند کرد
🔹️هزاران نفر از اقشار مختلف مردم چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار خواهند کرد.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار درباره تحولات اخیر منطقه به سخنرانی خواهند پرداخت.
💻 Farsi.Khamenei.ir
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
خاتمه
نیازمند مطالعات و تحقیقات جدی در خصوص مجلس خبرگان رهبری هستیم که برخی سرفصلهای پیشنهادی آن عبارتند از:
۱. جریان شناسی نامزدها، فهرست ها و منتخبان در ادوار مختلف خصوصا دو فهرست سنتی جامعه روحانیت و جامعه مدرسین و فهرستهایی که در برخی ادوار پیدا شدند.
۲. آمار و اطلاعات آراء نامزدها و منتخبان و میزان مشارکت انتخابات و مقایسه آن
۳. ایده پردازی جهت تامین حداکثری ثبت نام نامزدها در این انتخابات
۴. ایده پردازی تامین مشارکت حداکثری در انتخابات خبرگان و بررسی میزان اهمیت مشارکت در این انتخابات
۵. رفتارشناسی استانهای مختلف در انتخابات خبرگان در ارتباط با نامزدها و فهرستها
۶. بررسی تطبیقی مبانی شیعه و سنی در بحث خبرگان باعنایت به حضور همزمان شیعه و سنی در خبرگان(فقه مقارن حکومت و انتخابات)
۷. کارکرد سیاسی یا تخصصی خبرگان و همچنین کارکردهای دیگر بالقوه و بالفعل ازجمله کارکردهای ملی و محلی
۸. تحلیل و بررسی مدل مطلوب خبرگان با توجه به بیانات امامین انقلاب، قوانین موجود و طرفیتهای قانونی و دیدگاههای تحولی
۹. نقد و بررسی دیدگاههای تحولی درباره خبرگان
۱۰. نقد و بررسی دیدگاههای نامزدها و منتخبان خبرگان درباب خبرگان و کارکردهای آن
ادامه متن:
https://eitaa.com/sajjadmirzaei_ir/3857
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir
انتظار١٤ - رواق اندیشه
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو خاتمه نیازمند مطالعات و تحقیقات جدی در خصوص م
خبرگان ششم: از بحران کمبود نامزد تا تشکیل خبرگانی نو
خاتمه
نیازمند مطالعات و تحقیقات جدی در خصوص مجلس خبرگان رهبری هستیم که برخی سرفصلهای پیشنهادی آن عبارتند از:
۱. جریان شناسی نامزدها، فهرست ها و منتخبان در ادوار مختلف خصوصا دو فهرست سنتی جامعه روحانیت و جامعه مدرسین و فهرستهایی که در برخی ادوار پیدا شدند.
۲. آمار و اطلاعات آراء نامزدها و منتخبان و میزان مشارکت انتخابات و مقایسه آن
۳. ایده پردازی جهت تامین حداکثری ثبت نام نامزدها در این انتخابات
۴. ایده پردازی تامین مشارکت حداکثری در انتخابات خبرگان و بررسی میزان اهمیت مشارکت در این انتخابات
۵. رفتارشناسی استانهای مختلف در انتخابات خبرگان در ارتباط با نامزدها و فهرستها
۶. بررسی تطبیقی مبانی شیعه و سنی در بحث خبرگان باعنایت به حضور همزمان شیعه و سنی در خبرگان(فقه مقارن حکومت و انتخابات)
۷. کارکرد سیاسی یا تخصصی خبرگان و همچنین کارکردهای دیگر بالقوه و بالفعل ازجمله کارکردهای ملی و محلی
۸. تحلیل و بررسی مدل مطلوب خبرگان با توجه به بیانات امامین انقلاب، قوانین موجود و طرفیتهای قانونی و دیدگاههای تحولی
۹. نقد و بررسی دیدگاههای تحولی درباره خبرگان
۱۰. نقد و بررسی دیدگاههای نامزدها و منتخبان خبرگان درباب خبرگان و کارکردهای آن
۱۱. بررسی تحقق امر نمایندگی در خبرگان چه درباب مشارکت چه درباب تحقق کارکردهای ملی و محلی
۱۲. بررسی امر مطالبه گری ملی و محلی از جایگاه نمایندگی خبرگان
۱۳. یک دوره بررسی زندگینامه و سوابق و مسئولیت های نامزدها و منتخبان خبرگان در ادوار مختلف هم ناظر به جریان شناسی هم ناظر به شناخت ظرفیتهای خرد و کلان پرورنده یک نامزد خبرگان
۱۴. بررسی کارکردها و ظرفیتهای نهادهای جانبی خبرگان مانند دبیرخانه و مرکز تحقیقات و...
۱۵. امکان سنجی دسترسی به مذاکرات و نطق های مجلس خبرگان رهبری بجز مواردی که بدلیل اقتضای خاصشان محرمانه هستند.
۱۶. بررسی مسئله اجتهاد اعم از تام و متجزی و لوازم تحقق اجتهاد لازم برای نامزدی خبرگان و بررسی این مسئله که احراز صلاحیت خبرگان امری علمی است و در دست حوزه باید باشد یا امری سیاسی و علمی است و در دست فقهای شورای نگهبان باید باشد
۱۷. نقد و بررسی قوانین و آیین نامه های مجلس خبرگان رهبری
۱۸. کتابشناسی منابع راجع به مجلس خبرگان رهبری و مسائل مختلف آن و همچنین مسائل مربوط به امر رهبری و ولایت فقیه و حکومت اسلامی
۱۹. بررسی ظرفیتهای مردمی قابل استفاده در خبرگان یا در جایگاه نمایندگی خبرگان
۲۰. بررسی شاخص های انتخاب اصلح در انتخابات خبرگان
۲۱. نسبت خبرگان با مراحل پنجگانه انقلاب و گام دوم انقلاب
۲۲. و مسائلی دیگر که شما میتوانید به این موارد اضافه کنید...
#خبرگان
🆔@sajjadmirzaei_ir