💢عبدالله صلواتی در نخستین همایش بین المللی و دومین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید گفت بنیاد این همایش بر هویت و امید پایهریزی شد. دو مولفهای که برای ادامه حیات و دستیابی به حیات طیبه ضرورت راهبردی است.
🟢دنیای امروز دنیای پیشرفت در تکنولوژی و فناوری ولی دنیای پسرفت در روابط انسانی و انسانیت است. ما امروز شاهد نهایت جنایتها در غزه و لبنان هستیم.
🟣این همایش امروز تمام نمیشود بلکه کمیته کاربست دستاوردهای همایش تشکیل خواهد شد و با هماندیشی مولفان مقالات منتخب، یافتهها و راهکارهای عملیاتی پژوهشها، عملیاتی خواهند شد.
🟡در همایش تربیت در زیستبوم جدید از ۲۰ مولف پژوهشهای برتر تربیتی تقدیر شد.
خبرگزاری پانا
سوم آبان 1403
https://www.pana.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%B4-52/1512301-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D9%88%D9%85-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%85%D9%88%D9%84%D9%81-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D8%AA%D9%82%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF
https://eitaa.com/salavati_hekmatha
تصاویر اختتامیه اولین همایش بینالمللی و دومین همایش ملی تربیت در زیست بوم جدید با تاکید بر هویت و امید
خبرگزاری پانا
https://khabarpu.com/b.htm?u=%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A8%DB%8C%D9%86%E2%80%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84%D9%84%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%D8%A8%D9%88%D9%85-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF_cGFuYS5pci9mYS90aW55L25ld3MtMTUxMjM1MQ==_2b7Yp9mG2Kc=
هدایت شده از دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
🔴 اختتامیه همایش تربیت در زیست بوم جدید برگزار شد.
🔹به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، مراسم اختتامیه اولین همایش بینالمللی و دومین همایش ملی تربیت در زیستبوم جدید (با تاکید بر هویت و امید) عصر روز پنجشنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، دکتر مجتبی قربانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، و دکتر عبدالله صلواتی، دبیر علمی همایش، در مدرسه دارالفنون برگزار شد.
🔹 مشاهده متن کامل خبر در سایت دانشگاه:
https://www.sru.ac.ir/?p=135915
@sruinfo
💢خیال به مثابة ساحت وجودی و فضای مجازی عبدالله صلواتی 🔸شانزدهمین پیش نشست علمی همایش تنظیمگری فضای مجازی
🔰 مرکز مطالعات فضای مجازی و اندیشکده حکمرانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی برگزار میکند:
🎙 با حضور:
▪️ عبدالله صلواتی
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید رجایی
▪️ ابراهیم معظمی گودرزی
کارشناس ارشد فرهنگی
✍️ دبیر علمی:
#محمد_محمدینیا
عضو هیأت علمی گروه غرب شناسی پژوهشگاه
📅 چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳، ساعت ۸:۳۰
🏢 تهران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی(همراه با پرسش و پاسخ):
🌐 skyroom.online/ch/iict/cyber
🔍 مشروح خبر👇
🌐 iict.ac.ir/tanzimgari-16
#نشست
#تنظیم_گری
#فضای_مجازی
سایت I ایتا I بله I آپارات I اینستاگرام
🆔 @iictchannel
💢مدیریت فضای مجازی، نیازمند دانش فلسفه است
عبدالله صلواتی
خبرگزاری شبستان
۱۴۰۳/۸/۹
🟣بسیاری از باورها و اداراکات و طرحوارهها و استعارههای مفهومی در منطقه خیال خیمه زدند و علیالقاعده فضای مجازی با نشانه رفتن این منطقه بخش عظیمی از ساحت انسانی را نشانه رفته و با آن کار دارد و طبیعتا مدیریت خیال، مدیریت بخش عظیمی از فضای مجازی و حکمرانی در فضای مجازی است.
🔵 اگر کاربر در فضای مجازی از خویش مراقبت نکند انگارهها و استعارههای مفهومی و به تعبیر پدیدارشناسانه نوئماهای متفاوتی در کاربر شکل می گیرد و تمام شبکه معرفتی و زندگی کاربر بر اساس احکام آن نوئما شکل گرفته و کاربر از منطقه واقعیت نقل مکان کرده و به منطقه نوئمای زندگی خودش رفته و همه چیز را بر اساس آن نوئماهای ذهنی ارزیابی میکند و مداوم دچار اشتباه محاسباتی در خصوص واقعیت میشود.
🟢بیشتر افرادی که در حوزه مدیریت و حکمرانی فضای مجازی زحمت میکشند کسانی هستند که یا از اهالی فلسفه نیستند و یا خیلی با نظریه و دیدگاههای اختصاصی ملاصدرا آشنایی ندارند یا اینکه این آشنایی و حضور هست اما خروجی و برونداد از این تفکر صدرایی را در مدیریت آنها مشاهده نمیکنید.
برای آگاهی تفصیلی از این سخنرانی👇
https://www.shabestan.news/news/1788157/
https://eitaa.com/salavati_hekmatha
💢یحیی سنوار؛ بهشتی که شیفته کربلا بود
عبدالله صلواتی
خبرگزاری فارس
یازدهم آبان ۱۴۰۳
https://farsnews.ir/Mohsensolgi/1730467345617622175
#یحیی_سنوار
#کربلا
#بهشت
#شهید
https://eitaa.com/salavati_hekmatha
86.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢امکان این سینا برای انسان معاصر
عبدالله صلواتی
اصفهان، سمینار بزرگداشت ابن سینا
دوم شهریور ۱۴۰۳
🟣ابن سینا دروازه ورود به حکمت اشراق و حکمت متعالیه است. در عین حال او فیلسوف مستقل است و با آمدن سهروردی و ملاصدرا هنوز زنده و اثرگذار است و حرفها برای شنیدن و امکانات برای استنباط دارد. افزون برآن ابن سینا برای انسان امروز و مناسبات او امکانات متعدد و قدرتمندی دارد. در این سخنرانی به برخی از این امکانات اشاره میشود
#سمینار_بزرگداشت_ابن_سینا
#ابن_سینا
#انسان_معاصر
#انجمن_حکمت_اصفهان
#عبدالله_صلواتی
https://eitaa.com/salavati_hekmatha
💢پدیدارشناسی بهشت
قسمت بیست و یک. تلطیف سر
(به مناسبت روز مازندران)
🟣مازندران خاستگاه فکر اصیل، انگاره های قدرتمند و ریشه های فرهنگ است و توجه به مازندران توجه به فرهنگ اصیل و التفات به زیبایی های ناب و تجربه های وجودی تعالی بخش است.
🟢آواها و نواهای مازندرانی مشحون از شور و سرزندگی و طراوت است. ترانه ها و سروده های مازندرانی برآمده از طبیعت ناب و یکی از عوامل قدرتمند پیوند ما با طبیعت است.
🔵 سرزندگی و حس سرشاری از وجود و گفت و شرح وجود که در مازندران پمپاژ می شود معنای اصیل و ریشه داری از وجود را طرح افکنی می کند و اصالت را هایلایت می کند.
🟣برای برکشیدن از ماده به جهان تعالی به سنخیت نیاز داریم. با این توضیح که جهان تعالی، جهان لطافت است و جان هم برای هم افق شدن با جهان لطافت خود باید لطیف باشد.
🔵طبیعت مازندران و مناظر باشکوه و اتمسفر لطیفش و سخنان حکیمانش، و ابیات، ترانه های فوق العاده زیبایش، و الحان خوش ملکوتی اش، مدام در حال تلطیف سِر انسان های آزاده است و بهشت طالب تلطیف سر است.
🟢فرهنگ و میراث غنی مازنی و کتاب وجودش یکی از منابع ارزشمند در بازتولید معنا و خروج از نهیلیسم است و به انسان معاصر کمک می کند تا زلف روزگارش را به زلف تعالی گره زند. نهیلیسم جهنم سوزان دوره ماست. در مقابل، جایی که معنا هست و نشاط هست تعالی هست بهشت هست.
عبدالله صلواتی
(استاد دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران)
۱۶ آبان ۱۴۰۳
برابر با ۱۷ تیرما ۱۵۳۶ تقویم تبری
#یادداشت
#بهشت
#پدیدارشناسی
#پدیدارشناسی_بهشت
#تلطیف_سر
#مازندران
#عبدالله_صلواتی
https://eitaa.com/salavati_hekmatha
💢لازمه پاسخ به پرسش های مدرن، زمان اندیش کردن فلسفه اسلامی است
عبدالله صلواتی
خبرگزاری مهر
۲۰ آبان ۱۴۰۳
https://www.mehrnews.com/news/6244680/
#گفتگو
#علم_افسرده
#فلسفه_اسلامی
#عبدالله_صلواتی
https://eitaa.com/salavati_hekmatha
❇️گروه فلسفه دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا به مناسبت بزرگداشت علامه طباطبایی با همکاری انجمن علمی دانشجویی فلسفه برگزارمیکند:
🔸نشست تخصصی
تفسیر المیزان و بصیرتی متحول کننده
🌺مدرس: اسداله رحمان زاده
استاد کالج کانتراکاستای آمریکا
🗓چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳
ساعت: ۱۸:۳۰ الی ۲۰
لینک ثبت نام:
https://theology.alzahra.ac.ir/R-WHRIYlT
📎لینک سامانه مجازی:
https://meeting.alzahra.ac.ir/elahiat
💢انجمن علمی دانشجویی فلسفه و حکمت اسلامی دانشگاه الزهراء (س) و گروه فلسفه برگزار می کند
نشست علمی با موضوع
زیست نوع های انسانی و "دیگری"
✅این نشست، درصدد است تا گفت و گویی میان صدرالدین شیرازی، فیلسوف بزرگ جهان اسلام و فیلسوف فرانسوی با نام ایمانوئل لویناس برقرار کند. زیست نوع های انسانی، مفهوم سازی دکتر عبدالله صلواتی است از انسان سیال ملاصدرا و «دیگری» یکی از مهمترین دلشوره های لویناس است.
✳️«دیگری» لویناس نه یک شخص و نه یک چهره که نامتناهی است و کارت دعوتی است برای خروج از خود؛ زیست نوع های انسانی صدرایی نیز بیانگر عدم ایستایی «من» و «دیگری» است و بیان گر بنیانی وجودی برای تنوع دیگری.
❇️در این وبینار در پرتو گفت و گوی میان این دو فیلسوف، امکانات درونی خاصی در دو فلسفه هایلایت می شود؛ در طرف فلسفة صدرایی، زیست نوع های انسانی ناظر به «دیگری» لویناس، بازطراحی می شوند و از سوی فلسفة لویناس، «دیگری» ناظر به تفکر صدرایی، بنیاد وجودی تازه ای پیدا می کند و نشان داده می شود که جست و جوی حقیقت، قدرت «نفی» دیگری یا «قصد نفی» دیگری را ندارد.
با حضور دکتر عبدالله صلواتی
عضو هیات علمی دانشگاه شهید رجایی تهران
شنبه ۱۰ آذر۱۴۰۳
ساعت ۱۸:۳۰ الی ۱۹:۳۰
لینک نشست
https://www.skyroom.online/ch/alzahrafarhangi/fa4
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☫بِسْـــــمِالـلَّـهِالرَّحْـمَنِالرَّحِیـــــمِ☫
عظمت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها✨
یازده حجّت خدا از فاطمه هستند؛اینهمه سادات از فاطمه هستند اینهمه؛شجره ی طیّبه طوبی ست؛اینم تازه نه حرف مثل بنده یا مثل شیخ اکبرمحی الدین عربی در فتوحات! ایشون که کوثر را به طوبی معنا می کند می گوید: تمثّل او،تحقّق او،ظهور او،بیان او،نمایش او که اگر بخواهیم حضرت صدّیقه طاهره را به همه نشانش بدهیم که کیه؛می شود شجره طیّبه طوبی وشجره طیّبه طوبی که هر خانه ای که اهل ولایتند شاخه ای از آن درخت آویخته است به اون خانه.
عـــــلامه ذوفنـــون
ســــالک توحیــــدی
عــــــالـــم ربــــّـانی
نــــــــــــادرۀ دوران
حـضــرت آیــتالله
حســـن زاده آمــلی
رفـــع الله درجـاته
📚متن دروس و شرح دستورالعملهای عرفانی و اخلاقیِ سیر و سلوک علامه ذوفنون 🖌
┏┄┅═ ••••••••••••• ═┅┄┓
@Allamehzolfonoun
┗┄┅═🔍°•🖋•°🔎═┅┄┛