هدایت شده از صالحی - ارتباط کاربران
نشر #جلد_دوم کتاب نفیس #ثمرات_حیات ، یادداشتهای جلسات اخلاقی-عرفانی علامه طباطبایی که توسط آیتالله سعادتپرور به رشته تحریر در آمده است.
با مراجعه به دو لینک زیر میتوانید این کتاب را به صورت آنلاین و با تخفیف خریداری کنید.
https://basalam.com/@rasmevafa/invite
http://Ketabrah24.ir
@rasmevafa
🔻 ناشر "موسسه فرهنگی اندیشه سعادت" قم؛ شهرک قدس، ولیعصر 31، پلاک 3 📞 02532852957 داخلی 4 📱09900857550
درخواست نمایندگی فروش: 09191717192
✅ eitaa.com/Nedaysaadat
⭕️ @Salehy
🔴 #ملت_مقاومت_علیه_شیطان_بزرگ
🇮🇷🇮🇶 حاج قاسم و ابومهدی عزیز، ببینید فتحالفتوح #شهادت_بزرگ و روح مقاومتتان را در پیکرهی ملتها علیه #شیطان_بزرگ
👊از #یوم_الله تشییع سردار سلیمانی در ملت ایران و ملت عراق (جمعه ۱۳ دی الی ۱۷ دی) و #یوم_الله انتقام سپاه عزیز از آمریکا در سیلی اول بر پایگاه عین الأسد (۱۸ دی) و #یوم_الله بزرگترین نمازجمعه ملت ایران به امامت رهبری (جمعه ۲۷ دی) ، تا به امروز (جمعه ۴ بهمن ۱۳۹۸) در #یوم_الله خشم و خروش ملت عراق بر علیه حضور آمریکا در عراق، و ادامهی این #یوم_الله ها در غرب آسیا و همراهی تمام آزادگان و ظلمستیزان در جهان با جبههی بزرگ مستضعفین مقاومت در #جنگ_اراده_ها برعلیه ارادهی مستکبرین
👌سیل خروشان #یوم_الله های منطقه ای و همراهی جهانی علیه شیطان بزرگ، پیش بسوی #یوم_الله_جهانی_ظهور با فرماندهی بزرگ #منجی_موعود است برای تطهیر تمام زمین از سلطهی مستکبرین👊
🇮🇶 #ثورة_العشرين_الثانية_2020
🇮🇷 #انتقام_سخت #سیلی_دوم
الشهید قاسم و الشهید ابومهدی، شهادتهما مقدمة لظهور مولاهما الإمام #ابوالقاسم_المهدی
🔴 @Salehy
هوالحکیم🌷محمّدحسین صالحی
🔴 #ملت_مقاومت_علیه_شیطان_بزرگ 🇮🇷🇮🇶 حاج قاسم و ابومهدی عزیز، ببینید فتحالفتوح #شهادت_بزرگ و روح مقاو
⭕️بيان المقاومة الإسلامية كتائب حزب الله*
*٢٤/١/٢٠٢٠*
بسمِ اللهِ الرحمنِ الرحيمِ
وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ
صدقَ اللهُ العليُّ العظيمُ
هذا يومٌ تاريخيٌّ مشرقٌ... يومٌ آخرُ من أيّام اللهِ... يومٌ قالَ فيه شعبُ العراقِ كلمتَه بصوتٍ مدوٍّ سمعَه العالمُ بأسره، وهو أن لا مكانَ للمحتلّين الغزاةِ على أرضِ الرافدين، وأنّ شعبَ العزّةِ والإباءِ لن يهدأَ له بالٌ، وسيواصلُ ثورةَ العشرينِ الثانيةِ الظافرةِ بعزيمةٍ وإصرارٍ حتّى إخراجِ القوّاتِ الأمريكيّةِ ليسَ منَ العراقِ فحسب؛ بل من منطقةِ غربِ آسيا برمّتِها.
لقد أثبتَت ملحمةُ الشرفِ الجماهيريّةِ المليونيّةِ التي طرّزت شوارعَ بغدادَ الحبيبةِ براياتِ الوطنِ الخفّاقةِ أنّ هذا الشعبَ بتلاحُمِه ووحدةِ أبنائِه بجميعِ أطيافهم قادرٌ على مواجهةِ الصَّلَفِ الأمريكيّ، وقادرٌ على قطعِ دابِرِ شَرّهِ من العراقِ، وأن كلمةَ الشعبِ بعدَ كلمةِ اللهِ هي العُليَا، وعلى مَن أصابَه الصَّمَمُ والعَمَى أن يسمَعَ ويَرَى، وأن لا يذهبَ بعيداً في غَيِّهِ وتَحَدّيهِ لإرادتِنا وكرامتِنا، فشعبُ العراقِ على أتمِّ الاستعدادِ والحماسِ إذا ما أصرّ المحتلّونَ الغزاةُ على العناد، لإخراجِهِم بالطريقةِ التي لا يفهمونَ سِواها على مَرّ التاريخِ.
إنّ هذه الثورةَ الجماهيريّةَ المليونيّةَ، رسالةٌ واضحةٌ وجليةٌ ينبغي أن يفهمها العقلاءُ؛ ولاسيّما في الولايات المتحدة الأمريكية، من أجل الضغطِ على إدارتهم الحمقاء بضرورةِ سحبِ قوّاتها العسكريّة، لحفظِ ما تبقّى من ماءِ وجهها، وأن تحترمَ إرادةَ الشعب العراقيّ التي مثّلتها هذه الجموعُ، وأن تعيَ أنها مهما تسلّحت وتحصّنت فلن تصمدَ أمام غضبة الله والمؤمنين.
الشكرُ كلُّ الشكرِ لِمَن صنعَ هذه الملحمةِ العظيمةِ وشاركَ فيها، من أبناء شعبنا الغالي بعشائرِهِ الأبيّة المقدامة، وفصائل المقاومة الإسلامية المُضحيّة، وجميع شرائح المجتمع الوطنيّة الواعية، وكلّنا أملٌ في أنّ هذه الثورة الخالدة ستستمر وتتواصل فعّاليّاتُها في جميع المجالات السياسيّة والإعلاميّة والاجتماعيّة والجماهيريّة، وستشكّلُ دافعاً لتعزيزِ قوّتنا ومقاومتنا في ساحاتِ الشرفِ والمواجهةِ حتّى يتمَّ تطهيرُ أرضنا المقدّسة من رجسِ الغُزاة والمحتلّين، وعلى الله فليتوكل المؤمنون.
🌐 https://t.me/online_alhashd/20197
بسم الله
#حکایت
#تشرف مشهور
#توسل به #امام_زمان (ارواحنا فداه) با #شفیع قراردادن مادرشان #حضرت_فاطمه (سلام الله علیها) و مولا امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) و جدشان رسول الله (صلی الله علیه و آله)
🔸
🔸 متن واقعه تشرفی به محضر مولا صاحب الزمان عج، از کتاب «حدیث خوبان: حکایت های اخلاقی و کرامات مشاهیر تخت فولاد اصفهان» (نشر سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان، ۱۳۸۹)، همراه با ویرایش و تکمیل از کتاب «خاطراتی از صالحان» (نشر مسجد مقدس جمکران، ۱۳۸۸)، و کتاب «دارالسلام» (نشر مسجد مقدس جمکران، ۱۳۸٣) :
⭕️ تشرّف در تخت فولاد
آية اللّه میر جهانی نقل می کردند: در کتاب دارالسلام جناب میثمی عراقی نقل نموده اند که خودشان به خط نگارش از "میرزا حسن شوکت" که از آخوند ملاقاسمعلی رشتی، واعظ تهرانی، که از علمای نامی تهران بود، بلا واسطه نقل و حکایت تشرفش را نمود.
در دوره فتحعلیشاه قاجار، نوشته بود: «برای اصلاح میان جنّت مکانان "حاجی محمّد ابراهیم کلباسی" و "آقا میر محمّد مهدی" بر سر مسجد حکیم - به مناسبت دوستی قدیم با مرحوم حاجی کلباسی - مأمور اصفهان شدم و در ورود به آن شهر به وسیله دو مجلس ملاقات با هر دو و تبلیغ پیغام های تهدیدآمیز پادشاهی قاجار، نزاع فیمابین آن دو بزرگوار به صلح انجامید و کدورت به صفا کشید. من هم منزلم خانه حاجی بود.»
بعد از آن که اختلاف آن دو عالم را برطرف کردند در روز سه شنبه برای زیارت اهل قبور به تخت فولاد رفتند. ایشان اهل کشیدن قلیان بودند و به همین جهت به مستخدم خودشان گفتند:
به قهوه خانه برو و یک قلیان بگیر
مستخدم رفت و پس از لحظاتی برگشت و گفت: قهوه خانه بسته است و فقط روزهای پنجشنبه و جمعه که مردم برای زیارت اهل قبور می آیند باز است. ملّا قاسمعلی از بس به قلیان علاقمند بود می خواست به منزل برگردد ولی با خودش مجاهده کرد و با خود گفت: نباید به خاطر یک قلیان از این همه فیوضات محروم شوم. به هر حال ایشان از قلیان صرفنظر کرد و در تکیه میر (محلی که قبر مرحوم میرمحمّدباقر داماد (اعلی اللَّه مقامه) است) وارد شد. در زاویه تکیه یک نفر به سیمای جهانگردان و سیّاحان نشسته بود. ملاّ قاسمعلی به آن شخص اعتنایی نکرد و کنار قبر میر محمدباقر داماد (ره) آمد و فاتحه خواند.
وقتی ملاّ قاسمعلی فاتحه را تمام کرد، آن شخص برخاست و آهسته آهسته به او نزدیک شد و گفت: «چرا شما اهل علم ادب ندارید؟»! ملاّ قاسمعلی یکه ای خورد و گفت «چه بی ادبی از من سر زده است؟» آن مرد گفت «تحیت اسلام سلام است، چرا وقتی وارد شدی به سنّت حضرت رسالت پناه (ارواح العالمین له الفداء) سلام نکردی؟» سلام تحیت اسلام است (و حضرت می فرماید:
در آخر الزمان سلام کردن ملغی می شود و فقط مردم اگر از کسی بترسند یا به او نیاز داشته باشند، سلام می کنند!
و الّا در موارد دیگر سلام کردن متروک است. امروز این پیشگویی به وقوع پیوسته است.).
ملاّ قاسمعلی دید مطلب عین واقعیت است و راست است بنابر این عذر آورد و گفت: متوجه نبودم!
آن شخص گفت: «نه! اینها بهانه است. شما ادب ندارید! شما ادب اسلامی ندارید» در اسلام فرموده اند که باید شخصی که وارد می شود به افرادی که در مجلس حضور دارند سلام کند باید سواره به پیاده و ایستاده به نشسته سلام کند.
وقتی در خانه وارد می شوند اگر هیچ کس در خانه نباشد، باید سلام کنند و داخل شوند (بگویند " السلام علینا من عند ربنا"). اینها از آداب اسلامی است.
ملاقاسمعلی از آن شخص هیبتی عظیم بر دلش نشست. پیش رفت و سلام کرد. جواب سلامش را دادند و پدر و مادر ملاقاسمعلی را اسم بردند که فلان و فلان بودند و فرمودند: چون اولاد ذکور از آنها نمی ماند پدرت نذر کرد اگر خداوند اولاد پسری به او عنایت فرماید او را اهل حدیث و خبر ائمه معصومین (علیهم السلام) قرار دهد و خداوند تو را به او کرامت فرمود. او هم به نذر خود وفا نمود.
ملاقاسمعلی عرض کرد: بلی این تفسیر را شنیده ام.
سپس آن شخص به ملاّ قاسمعلی فرمود: چنین می فهمم که قلیان می خواهی؟ ملّا قاسمعلی عرض کرد: بله قلیان می خواستم ولی اینجا پیدا نشد. آن شخص فرمود: در این چنته (کیسه چرمی) قلیان و تنباکو و سنگ چخماق و زغال هست. پنبه سوخته هم برای روشن کردن آتش هست. برو و قلیان درست کن.
ملّا قاسمعلی در ذهنش گذشت که به خادمم بگویم برود قلیان درست کند. به محض خطور این خیال، آن شخص گفت: نه خودت باید بسازی! ملّا قاسمعلی گفت: چشم.
آمد و در چنته نگاه کرد و دید فقط در این چنته یک قلیان با آب تازه و یک سر تنباکو و قدری زغال مو و پنبه سوخته و سنگ چخماق به قدر همان یک دفعه هست. قلیان را درست کرد و آورد و در خدمت آن شخص گذاشت. او فرمود: من نمی کِشم، برای خودت گفتم، خودت بِکش!
👇👇👇
ملّا قاسمعلی قلیان را کشید و حظ نفسش به عمل آمد. سپس آن شخص فرمود: خوب، حالا آتشهایش را بریز و قلیان را ببر و سر جایش بگذار. ملّا قاسمعلی قلیان را تمیز کرد و برد و در چنته گذاشت و بازگشت.
آن جناب فرمودند: چند روز است وارد این مکان شده ام و از اهل این شهر خوشم نمی آید و میل نکرده ام وارد شهر شوم. اکنون اراده مازندران کرده ام که به دیدن دوستی در آنجا بروم. فرمودند: در این قبرستان چند نبی مدفون می باشند و کسی نمی داند. بیا آنها را زیارت کنیم و برخاستند و چندتایی را به دست گرفته روانه شدند. رسیدیم به جایی، فرمودند: اینجاست قبر آن انبیا. و زیارتی خواندند که با آن عبارت در کتب ادعیه ندیده بودم. پس از آن قبور دور شدند و فرمودند: عازم مازندران هستم. از من چیزی به یادگار بخواه.
چون آن شخص پیش از این گفته بود: چنین می فهمم که قلیان می خواهی، ملّا قاسمعلی با خود اندیشید معلوم می شود او از مرتاضین و دارای علوم غریبه است بنابراین عرض کرد: «آقا! یک زاد المسافرینی به ما بدهید».
منظور او از «زادالمسافرین» علم کیمیا و طلاسازی بوده، آن شخص فرمود: «زاد المسافرین برای چه می خواهی ؟ دنیا ارزش این چیزها را ندارد».
اصرار کردم. گفتند رزق و روزی هر کسی مقدّر و معیّن شده و تا آخر عمرش رزقش به او میرسد.
گفتم: چه شود که با در به دری نرسد؟ فرمودند دنیا اینقدر قابل نیست. عرض کردم این استدعا نه از برای دنیادوستی است.
فرمودند: پس چرا از چیزهای منتخبه دنیا خواستی؟
باز استدعای خود را تکرار نمودم. فرمودند: " اگر مرا در مسجد سهله دیدی به تو می آموزم."
عرض کردم پس دعایی به من بیاموزید.
فرمودند: دو دعا می آموزم که از زاد المسافرین بهتر است؛ یکی مخصوص خودت، و یکی دیگر که نفعش عام باشد که اگر مؤمنی در بلایا افتد بخواند، مُجرّب است. هر دو دعا را قرائت فرمودند، در دعای دوم که برای عموم نافع بود فرمودند: بر این ذکر مداومت کن:
«یا محمّدُ! یا علیُّ! یا فاطمةُ! یا صاحبَ الزّمان اَدْرِکْنی وَ لا تُهْلِکْنِی».
(ای محمّد، ای علی، ای فاطمه (شفاعتم نمایید)، ای صاحب الزمان مرا دریاب و نجات بخش و به هلاکتم رهامکن).
ملّا قاسمعلی عرض کرد ای کاش قلم داشتم و این ذکر را می نوشتم تا فراموش نکنم.
فرمود: در چنته (همان چنته ای که در آن قلیان بود) قلم و کاغذ هست برو بیاور. ملّا قاسمعلی آمد و دید قلیان در چنته نیست! فقط قلمدانی با یک قلم و یک دوات و قطعه کاغذی به قدر نوشتن آن دعا. متأمل و متعجب شد. به او فرمودند: زود باش مرا معطل نکن که می خواهم بروم.
ملاقاسمعلی هم با اضطراب سر به زیر افکنده مهیای نوشتن شد. اوّل دعای مخصوص را املا کردند و نوشت. و به دعای دیگر رسیدند و املا فرمود و ملّا قاسمعلی می نوشت:
«یا محمّدُ! یا علیُّ! یا فاطمةُ! یا صاحبَ الزّمان اَدْرِکْنی وَ لا تُهْلِکْنِی»، وقتی به «ادرکنی» رسید ملّاقاسمعلی دست نگهداشت و ننوشت! آن جناب فرمود: چرا نمی نویسی؟ این عبارت را غلط می دانی؟!
ملاقاسمعلی عرض کرد: بلی! چون مخاطبین چهار نفر هستند: محمد، علی، فاطمه و صاحب الزمان پس «ادرکنی و لا تهلکنی» در اینجا غلط است و باید به صیغه جمع مذکر «ادرکونی و لا تهلکونی» گفته شود.
آن جناب فرمود: نه غلط نیست. چون ناظم کل حضرت صاحب الامر است و غیر او در عالم ملک او تصرفی نمیکند. در دعا آن سه بزرگوار یعنی حضرت محمّد، حضرت علی و حضرت فاطمه (علیهم السلام) را به شفاعت نزد امام عصر می خوانیم و شفیع قرار میدهیم و از امام زمان به تنهایی استمداد می کنیم. امر و تصرف با امام زمان است، آن معصومین هم که بخواهند کاری انجام دهند باز امر و تصرف با امام زمان است.
بنویس «ادرکنی و لا تهلکنی». ملّا قاسمعلی دید پاسخی متین و دقیق است و همانطور نوشت.
همین که تمام شد ملاقاسمعلی سر بلند نمود، به هر طرف نگریست ایشان را ندید. از خادمش پرسیدم او هم ندیده بود. حالی که در او ایجاد شده بود مثل آن در وجودش هرگز پیدا نشده بود. به شهر و به خانه حاج محمّد ابراهیم کلباسی از دوستانش برگشت. وی در کتابخانه بود. به ملاقاسمعلی گفت آخوند مگر تب کرده ای؟ گفت: نه. واقعه ای بر من گذشته. نشست و به ایشان حکایت را گفت.
وقتی ملّا قاسمعلی قضیه را تعریف کرد مرحوم کلباسی گفت: این دعا را آقای بیدآبادی به من آموخته اند و در پشت کتاب دعا نوشته ام. برخاستند کتاب مزبور را آوردند. «ادرکونی و لا تهلکونی» نوشته شده بود. او را پاک نمودند و هر دو را به فعل مفرد «ادرکنی و لا تهلکنی» اصلاح کردند.
بالاخره ملّاقاسمعلی از اصفهان خارج شد و به طرف تهران حرکت کرد و یک شب در کاشان ماند و در منزل آیت العظمی حاج سید محمدتقی پشت مشهدی میهمان شد.
👇👇👇
میگوید: "عصر پنجشنبه بود. رفتم به پشت مشهد و از ایشان دیدن کرده مجلس روضه خوانی داشتند. به من هم تکلیف کردند که به منبر بالا رو و حدیثی بخوان. اجابت نمودم و چون نزدیک غروب آفتاب شد خواستم به منزل بروم. نگاهم داشتند و بودیم تا وقت خواب شد."
آن عالم کاشانی پس از صرف شام دو رختخواب برای خودش و مهمانش در اتاق انداخت و چراغ را خاموش کرد و هر دو به رختخوابشان رفتند و در این هنگام آن عالم کاشانی صدا زد:
آخوند ملاّ قاسمعلی! اگر آن روز اصرار کرده بودی از زاد المسافرین هم محروم نمی ماندی!
ملاّ قاسمعلی گفت: بلی؟!
فرمودند: بخواب، من با ایشان دوستم. (هفته ای یک شب اینجا تشریف می آورند) و اگر تا من زنده ام این سخن از من بازگو نمایی، معفو نخواهی شد از من.
ملاقاسمعلی میگوید: مادام که جناب سید پشت مشهدی (رحمه الله) زنده بود و حیات داشت آن رازشان را به کسی ابراز نکردم.
مؤلف کتاب دارالسلام پس از نقل این تشرف، میگوید: از خود واقعه هم ظاهر است که آن بزرگوار خود آن حضرت بوده نه آنکه از اوتاد یا آنکه از ابدال، چنانچه بعضی گمان و خیال کرده اند، و شاهد بر این، قول آن بزرگوار است که فرمود: " اگر مرا در مسجد سهله دیدی به تو می آموزم."
زیرا که آن بزرگوار غالباً در آن مسجد دیده شده و هر کس اراده شرفیابی خدمت آن حضرت می نماید یک اربعین - یعنی چهل شب چهارشنبه - در آن مسجد بیتوته می نماید و می بیند؛ می شود که مراد آن حضرت از این عبارت افاده این باشد که من همان بزرگوارم که در مسجد سهله او را می جویند و می یابند؛ تا آنکه امر مشتبه نماند ونگویند که: او از مرتاضین یا آنکه از ابدال بود.
و از بیان مرحوم "حاج سید محمّد تقی" هم بوی این مطلب می آید. زیرا که کتمان رؤیت ابدال را باعثی به نظر نمی آید بلکه ایضاح از آن هم مانعی نداشت، در حالی که ایشان امر به کتمان نمود.
و امّا "آخوند ملّا قاسم" مزبور، پس او از معاریف و ثقات قوم است و حقیر هم او را در سال شصت و نه، بعد از هزار و دویست هجری در تهران ملاقات نمودم. از ائمه جماعت دار الخلافه بود و در مسجد "پای منار" در محله "عود لاجان" وارسته باب شمیران که واقع در جنب مدرسه "میرزا صالح" می باشد نماز می کرد و گاه گاه هم بر منبر، موعظه و روضه و ذکر احادیث می نمود و جناب "حاج محمّد تقی پشت مشهدی" را هم اگر چه حقیر ملاقات نکرده بودم لکن به علاوه علم و ورع و تقوی و طاعت و عبادت، معروف و مشهور بود.
(نقل با ویرایش بیان مرحوم آیت الله میرجهانی و متن کتاب "دار السلام" اثر مرحوم شیخ محمود میثمی عراقی از شاگردان مرحوم شیخ انصاری، صص 319 - 317)
🔸
👌این دستورالعمل به تجربه نیز رسیده است که مرحوم آیت الله نخودکی اصفهانی می گوید:
🔻برای حوائج به مدت یک هفته، و قبل از طلوع صبح به تعداد « ۷۱ مرتبه » بگو :
«یا محمّدُ یا علیُّ یا فاطمةُ یا صاحبَ الزّمان اَدْرِکْنی وَ لا تُهْلِکْنِی»
منبع : نامه ایشان (مرحوم نخودکی ) به یکی از علماء و سادات دزفول (نسخه خطی)، به نقل از کتاب "مجموعه اذکار و ادعیه" ص۴۱؛ نشر دیجیتالی: اصفهان: مرکز تحقیقات رایانه ای قائمیه اصفهان، ۱۳۹۳.
🔸
🌷صوت بیان این حکایت توسط آیتالله هاشمی نژاد👇
🌐 https://t.me/salehi786/4120
🌐 eitaa.com/salehi786/256 (۲۵۶:"نور")
🔸
✅ @Salehy
تشرف ملاقاسمعلی رشتی تهرانی شاگرد سیدعلی طباطبایی به محضر مولا صاحب الزمان عج- بیان استاد هاشمی نژاد .mp3
4.59M
🔸سخنرانی استاد هاشمی نژاد 👆
👌داستان #تشرف ملاقاسمعلی رشتی تهرانی شاگرد سیدعلی طباطبایی، به محضر مولا صاحب الزمان (ارواحنا فداه)
🌷 #توسل به #امام_زمان (ارواحنا فداه) با #شفیع قراردادن مادرشان #حضرت_فاطمه (سلام الله علیها) و مولا امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) و جدشان رسول الله (صلی الله علیه و آله) :
🙏 «یا محمّدُ یا علیُّ یا فاطمةُ یا صاحبَ الزّمان اَدْرِکْنی وَ لا تُهْلِکْنِی»
⭕️ شرح دقیق متن واقعه👇
🌐 eitaa.com/salehy/755
🌐 https://t.me/salehi786/4121
🔸 @Salehy
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
⭕️ مذاکره
✍️ محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نخستین مطلب صفحه اینستاگرامیش نوشت
instagram.com/p/B724YHtFaAm
🔹انتهای زمان خلافت امیرالمومنین، لشکر معاویه به فرماندهی بسر بن ارطاة به یمن حمله کرد. عبیداللهبن_عباس -که والی امیرالمومنین علیهالسلام در یمن بود- با شنیدن این خبر به جای مقابله، از ترس به کوفه فرار کرد. بُسرِ #جنایتکار که دستش به عبیدالله نرسیده بود، دو طفل بیگناه او را به طرز فجیعی کشت و سر برید؛ جوری که مادرشان از شدت غصه دیوانه شد! خبر این جنایت وحشیانه، همه جا پیچید و معاویه را بیش از پیش رسوا کرد.
🔹پس از شهادت امیرالمومنین، امام حسن او را به عنوان فرمانده لشکر خویش انتخاب کرد؛ چرا که گماشتن یک سردار داغدیده در رأس سپاهی که به جنگ قاتل فرزندانش میرفت، احتمال بروز کمترین ضعف و #سازشکاری را از بین میبرد.
🔹قاعدتاً باید از معاویه انتقام کشتارهای وی گرفته میشد، ولی معاویه به ترفند پیشنهاد #مذاکره و القای #تغییر_رفتار روی آورد. امواج تبلیغاتی معاویه، از همه طرف هجوم میآورد و برای شخص عبیدالله هم مرتب پیغام میآمد که: «شک نکن که حسن بهزودی مجبور به #صلح میشود؛ برایت بهتر است که پیشقدم باشی، نه تابع.»
🔹عبیدالله #مرعوب قدرت معاویه شد و تحلیلش این بود که مردم کوفه تاب #مقاومت در مقابل معاویه را ندارند. درست است که با معاویهی #قاتل و جنایتکار و #تروریست، نباید مذاکره کرد؛ ولی وقتی او تغییر رفتار داده و به مذاکره روی میآورد و #فشار_اقتصادی را بر میدارد و وعده گشایش و درهم و دینار میدهد، قتل فرزندان را هم میتوان نادیده گرفت و با او به مذاکره نشست.
🔹آخرش معاویه #جنگ_روانی را برد و دل فرمانده سپاه اسلام را خالی کرد! جوری که دیگر نه تنها دین و تعصب قبیلهای و پیمان او با رهبرش، بلکه حتی حس انتقامجویی از دشمن خونریز هم نتوانست او را از سقوط بازدارد. مذاکرات معاویه با عبیدالله به نتیجه رسید و او سپاه امام حسن را ترک کرد.
@Rasad_tahlil
هوالحکیم🌷محمّدحسین صالحی
🔸مرحوم آیت الله نخودکی اصفهانی (ره) میگوید: 👌برای حوائج به مدت یک هفته، و قبل از طلوع آفتاب، به تع
بسم الله
اهمیت #هفتاد_استغفار روزانه
دستور #هفتاد_و_یک استغفار برای طلب فرزند
🔸
🔸مولا امیرالمؤمنین علی(علیه السلام) در دستورالعملی #ذکر_استغفار را برای طلب فرزند میفرمایند، و ضمن استدلال به قرآن و بیان پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) برای هر بخش دستورشان، حتی تعداد استغفار را نیز طبق استدلال بر قرآن بیان میفرمایند که اینجا #هفتاد_و_یک مرتبه استغفار کنید.
🔻استدلال بر اساس بیان آیه ۸۰ توبه که خداوند متعال میفرماید: «إِن تَستَغفِر لَهُم سَبعِينَ مَرَّةً فَلَن يَغفِرَ اللهُ لَهُم»، ای پیامبر اگر #هفتاد_بار هم برای آن منافقین استغفار کنی خدا آنها را نمیآمرزد (چون آنها خودشان را از دامنهی ولایت الهی تو خارج نموده اند).
🔻 #اولاً اینکه ارزش #هفتاد_بار_استغفار معلوم میشود که دارای اثری عظیم است به تصریح تعدادش در آیه، برای توجه خاص به عدد ۷۰ آنهم در ذکر استغفار.
💫کما اینکه اشرف انبیاء و برترین بندهی خدا پیامبر اعظم(ص) هر روز حتما #۷۰_بار_استغفار میکردند بدون هیچ گناهی. «استغفار دفعی» تا کدورت عالم طبیعت قلبشان را حتی ذرهای غبارآلود نکند.
(بحار ج۲۵ص۲۰۵ و ج۷۰ص۳۱۶)
👌وقتی ایشان با آن کمال مقام بندگی #ملتزم_به_استغفار هستند، ما با اینهمه نقص در بندگی، باید چقدر ملتزم به استغفار باشیم!
💫امام صادق(علیه السلام): رسول الله هر روز به ۷۰ ذکر «أَستَغفِرُ الله» طلب مغفرت خدا، و به ۷۰ ذکر «أَتُوبُ إِلَی الله» توبه بسوی خدا مینمود (کافی ج۲ ص۵۰۵).
🔻 #ثانياً استدلال بر اینکه خدای سبحان حتی با ارزش این تعداد ۷۰ بار استغفار، وقتی برای منافقین معاند که خودشان نمیخواهند موثر نمیداند، اما اینجا هم اجابت یک مرتبه بیش از آن را نفی نفرمود، فلذا مولا امیرالمؤمنین(عليه السلام) امر فرمودند که برای این دستورالعمل خاص، یکی بر سبعین(۷۰) اضافه کنید و #هفتاد_و_یک_استغفار بگویید.👇
🔸صلاة طلب الولد
🌟عن امیرالمؤمنین(علیه السلام) قال:
💫إِذَا أَرَدتَ الوَلَدَ فَتَوَضَّأ وُضُوءاً سَابِغاً
💫وَ صَلِّ رَکعَتَینِ وَ حَسِّنهُمَا
💫وَ اسجُد بَعدَهُمَا سَجدَةً وَ قُل «أَستَغفِرُ اللَّهَ» إِحدَی وَ سَبعِینَ مَرَّةً،
💫ثُمَّ تَغشَی امرَأَتَکَ وَ قُل:
«اللَّهُمَّ إِن تَرزُقنِی وَلَداً لَأُسَمِّیَنَّهُ بِاسمِ نَبِیِّکَ (ص)»
💫فَإِنَّ اللَّهَ یَفعَلُ ذَلِکَ، و لا تَشُکَّ فی ذَلِکَ!
🔻فَإِنِّی أَمَرتُکَ بِالطَّهُورِ وَ قَالَ اللَّهُ تَعَالَی: «وَ یُحِبُّ المُتَطَهِّرِین»
🔻وَ أَمَرتُکَ بِالصَّلَاةِ وَ سَمِعتُ رَسُولَ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) یَقُولُ: «أَقرَبُ مَا یَکُونُ العَبدُ مِن رَبِّهِ إِذَا رَآهُ سَاجِداً وَ رَاکِعاً»
🔻وَ أَمَرتُکَ بِالاستِغفَارِ وَ قَالَ اللَّهُ تَعَالَی: «استَغفِرُوا رَبَّکُم إِنَّهُ کانَ غَفَّاراً * یُرسِلِ السَّماءَ عَلَیْکُم مِدراراً * وَ یُمدِدکُم بِأَموالٍ وَ بَنِین»
🔻وَ قَالَ اللَّهُ تَعَالَی لِنَبِیِّهِ (صلی الله علیه و آله): «إِن تَستَغفِر لَهُم سَبعِینَ مَرَّةً فَلَن یَغفِرَ اللَّهُ لَهُم» فَأَمَرتُکَ أَن تَزِیدَ عَلَی السَّبعِینَ 👌
🔸
[ترجمه]
🔸نماز برای خواستن فرزند: از امیر المؤمنین علی (علیه السلام) روایت شده که فرمود: اگر از خدا فرزند میخواهی وضوی کاملی بگیر و دو رکعت نماز خوب بخوان و بعد از آن به سجده برو و #هفتاد_و_یک بار بگو: «استغفر الله». بعد برو با همسرت آمیزش کن، و (قبلش) بگو: خداوندا اگر فرزندی به من بدهی نام پیامبر تو محمّد (صلی الله علیه و آله) را بر وی مینهم. خداوند همان را خواهد کرد، و در آن شک مکن.
🔻و در این دستورالعمل، من تو را امر کردم که وضو بگیری، چون که خداوند میفرماید: «و یُحِبُّ المُتَطَهِّرِین»، (بقره، ۲۲۲) "و خدا پاکان و طاهران را دوست دارد".
🔻و تو را به خواندن نماز امر کردم، چرا که از پیامبر (صلی الله علیه و آله) شنیدم که میفرمود: «نزدیکترین حالات بنده به خدا وقتی است که او را در رکوع و سجده ببیند».
🔻و تو را امر به استغفار کردم، چون که خداوند فرموده: «استَغفِرُوا رَبَّکُم إِنَّهُ کَانَ غَفَّارًا * یُرسِلِ السَّمَاء عَلَیکُم مِّدرَارًا * وَیُمدِدکُم بِأَموَالٍ وَبَنِین» (سوره نوح، آیات ۱۰ الی ۱۲)، { از پروردگارتان آمرزش بخواهید که او همواره آمرزنده است. [تا] بر شما از آسمان بارانِ پی در پی فرستد. و شما را به اموال و پسران، یاری کند.}
🔻و خداوند به پیامبرش (صلی الله علیه و آله) فرمود: «إِن تَستَغفِر لَهُم سَبعِینَ مَرَّةً فَلَن یَغفِرَ اللّهُ لَهُم» (توبه، ۸۰)، { اگر هفتاد بار هم برایشان آمرزش طلب کنی، خدا آنان را نخواهد آمرزید.}، پس به همین دلیل من تو را دستور دادم که (یکی) بر هفتاد بار استغفار اضافه نمایی (و #هفتاد_و_یکبار «استغفر الله» بگویی تا طلب مغفرتت مورد اجابت خدای رحمان قرار گیرد). 👌
🌐منبع: مکارم الاخلاق ص۳۸۹؛ بحارالانوار ج۸۸ ص۳۶۳
🔸
@Salehy