21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ
#مرکز_توحید
◀️ رهبر انقلاب:
مضجع علىّ بن موسى الرّضا (علیهالسلام) مطاف ملائکهى آسمانها و محلّ حضور توجّهات الهى است.
آنجا مرکز ذکر و مرکز توحید است و دلسپردگان به این خاندان مطهّر، در آنجا با دل مشتاق خود با خداى متعال حرف میزنند.
امیدواریم برکات توجّهات این بزرگوار شامل حال همهى ما و همهى مسلمانان عالم، و موجب ارتباط مستحکمتر مسلمین با یکدیگر باشد.
۱۳۹۳/۰۶/۱۶
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
✡ #یهود_و_بهائیت
#یهودیان_و_خاندان_باب
یهودیان؛ خاندان باب و تجارت جهانی تریاک
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/11705
◀️ قسمت هشتم؛
🔶🔸خاندان زن باب
موقرالدوله پدر حسن موقر بالیوزی است. حسن بالیوزی در ۱۶ شهریور ۱۲۸۷ ش./ ۷ سپتامبر ۱۹۰۸ م. در شیراز به دنیا آمد. مادرش، منور خانم، نیز از تبار میرزا ابوالقاسم سقاخانهای، برادر زن باب، بود. بالیوزی در سال ۱۳۰۰ ش.، پس از مرگ پدر، موقرالدوله لقب گرفت. تحصیلاتش را در بیروت و انگلستان به پایان برد و در بخش مهمی از عمر خود ساکن لندن و در سالهای ۱۹۳۷-۱۹۶۰ رئیس محفل ملّی روحانی بریتانیا بود. شوقی افندی رهبر بهائیان، اندکی پیش از مرگ در لندن (۱۹۵۷)، بالیوزی را، که خویشاوند نزدیکش بود، بهعنوان یکی از ایادی امرالله منصوب کرد. [۶۲]
بالیوزی سازماندهنده اوّلین کنگره جهانی بهائیان بود که در ۸ اردیبهشت ۱۳۴۲، با شرکت پانزده هزار نفر، در لندن برگزار شد. از ایران هزاران زن و مرد بهائی، با تسهیلات ویژهای که دولت امیر اسدالله علم فراهم آورد، به این کنگره اعزام شدند. این امر اعتراض شدید امام خمینی (ره) را برانگیخت. ایشان در نامههای خود (اردیبهشت ۱۳۴۲) به علمای یزد و همدان و کرمان و اردکان و سایر بلاد نوشتند:
از چیزهایی که سوء نیت دولت حاضر را اثبات میکند، تسهیلاتی است که برای مسافرت دو هزار نفر یا بیشتر از فرق ضاله قائل شده است و به هر یک پانصد دلار ارز دادهاند و قریب ۱۲۰۰ تومان تخفیف در بلیت هواپیما دادهاند، به مقصد آنکه این عده در محفلی که در لندن از آنها تشکیل میشود و صددرصد ضداسلامی است شرکت کنند. [۶۳]
حسن موقر بالیوزی بنیانگذار و اولین مدیر و گوینده بخش فارسی رادیو BBC است که در ۲۹ دسامبر ۱۹۴۰/ ۸ دیماه ۱۳۱۹ آغاز بهکار کرد. در همین زمان، یکی دیگر از اعضای خاندان افنان، بهنام نیر افنان، بخش فارسی رادیو اسرائیل را، که در آن زمان رادیو بیتالمقدس خوانده میشد، راهاندازی کرد. [۶۴]
حسن بالیوزی در ۲۳ بهمن ۱۳۵۹/ ۱۲ فوریه ۱۹۸۰ در لندن درگذشت. او مؤلف بیوگرافی عبدالبهاء به انگلیسی است و در اواخر عمر زندگی خدیجه بیگم، زن باب، را مینوشت که ناتمام ماند. پسرش، رابرت بالیوزی، در سال بعد این کتاب را تکمیل و با نام خدیجه بیگم، حرم حضرت اعلی منتشر کرد. [۶۵] فریدون آدمیت که بالیوزی را از نزدیک میشناخت، در دیدار ۱۴ دی ۱۳۷۴ به من چنین گفت:
بالیوزی شخصاً مرد خوبی بود ولی از مریدان سفت و سخت بهاءالله بود و در کتاب خود بهاء را در ردیف زرتشت و بودا و موسی و عیسی و محمد [ص] مطرح کرد و من علیه او مطلبی نوشتم.
زن باب، خدیجه بیگم، خواهری بهنام زهرا بیگم (متوفی ۱۳۰۷ ق.) داشت که با میرزا زینالعابدین، پسرعموی میرزا محمدرضا بزاز (پدر باب)، ازدواج کرد. آقا میرزا آقا افنان (متوفی ۱۳۲۱ ق.) حاصل این وصلت است. میرزا آقا از نزدیکان بهاء و عبدالبهاء بود. او به دستور عباس افندی (عبدالبهاء) در سال ۱۳۲۱ ق. بیت مبارک، یعنی خانه باب را بازسازی کرد و به زیارتگاه بدل نمود و خود و اعقابش متولی این خانه شدند. حبیبالله افنان اعلایی (متوفی ۱۳۳۰ ش. در شیراز)، نویسنده تاریخ امری شیراز، پسر اوست. [۶۶]
نویسنده: استاد عبدالله شهبازی
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
✡ #یهود_و_فرقهسازی
#پیامبران_دروغین_یهودی_و_دسیسههای_رازآمیز
✡ #شابتای_زوی؛
از ظهور تا فروپاشی عثمانی
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/11709
◀️ قسمت دوم؛
🔹بهنظر ما، تمامی ماجرا یک سناریوی از پیش طراحیشده بود.
میان شابتای و ناتان و سایر کارگردانان این نمایش از قبل رابطه وجود داشت و سرنخ آن در آمستردام بود.
🔹پس از اقناع شابتای، در ٣١ مه ١۶۶۵م - ۱۰۴۴ش، #ناتان_غزهای طی مراسمی ظهور مسیح بن داوود، پادشاه و ناجی اسرائیل را در غزه اعلام کرد و در سخنرانی خود به پیشگوییهای فراوان حاخامهای یهودی و رسالههای کابالایی استناد کرد.
🔹در این مراسم، تمامی #یهودیان_غزه و در رأس آنها حاخام یعقوب نجارا، به شابتای گرویدند.
#شابتای_زوی که اینک در مقام پادشاه بنیاسرائیل جای داشت، یعقوب نجارا را، در مقام “کاهن بزرگ” منصوب کرد و ناتان غزهای نیز در مقام “پیامبر” پادشاه بنیاسرائیل جای گرفت.
🔹شابتای به ازمیر بازگشت و یهودیان شهر در پیرامونش گردآمدند.
او در ازمیر نیز “ظهور” خود را اعلام کرد.
گفت “ناجی اسرائیل” است و بهزودی خروج خواهد کرد و تاج و تخت “سلطان ترک” را به دست خواهد گرفت.
🔹ناتان غزهای برای دور بودن از تیررس دولت عثمانی و ارتباط نزدیک با شمال آفریقا و جنوب اروپا، در بندر غزه ماند و همچنان به “مکاشفات” و پیشگوییهای “پیامبرانه” خود ادامه داد.
او این “مکاشفات” را طی نامههایی به شابتای زوی و حاخامهای هوادار او در تمامی مراکز محل زندگی یهودیان، در اروپا و شمال آفریقا و خاور نزدیک، اعلام میکرد.
🔹[در این دوران] دولت #عثمانی بهدلیل اصلاحات #محمد_کوپرولو وزیر اعظم، بر دوران طولانی “حکومت حرمسرا” و “آغاها”، که از زمان سلطان سلیم دوم آغاز شده بود، نقطهٔ پایان نهاده و مرحلهٔ نوینی از نوزایی سیاسی خود را آغاز کرده بود.
🔹روشن است که ماجرای شابتای توجه مقامات دولتی عثمانی را جلب میکرد و واکنش آنان را برمیانگیخت.
چنین نیز شد.
احمد فرزند و جانشین محمد کوپرولو دستور دستگیری شابتای را صادر کرد.
در فوریه ١۶۶۶م - ۱۰۴۵ش شابتای را به قسطنطنیه و نزد وزیر اعظم بردند.
🔹قطعاً #احمد_کوپرولو ماهیت سیاسیِ ماجرای #شابتای_زوی را درنیافت و آن را یک داعیهٔ دینیِ متعارف و احتمالاً ناشی از عدم تعادل روانی شابتای دانست.
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/11786
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee