#خواستهها و #انتظارات همسر 1
یکی از عوامل موثر در موفقیت یا شکست رابطه زوجین، شیوه پاسخ دادن به خواستهها و انتظارات طرف مقابل است. پژوهش نشان می دهد معمولا زوجها در برابر خواسته ها و انتظارات یکدیگر برای برقراری رابطه به یکی از این روشها عمل می کنند که هر کدام پیامد خاص خود را دارد.
▶️برآورده ساختن
▶️بی اعتنایی، ندیده یا نشنیده گرفتن
▶️درگیر شدن
▶️برآورده ساختن از یک طرف و بی اعتنایی یا درگیر شدن از طرف دیگر
استاد #ترکاشوند
مشاوره #خانواده
@mmhozehh
ج ۱ تلاش و نشاط استاد فرهوش_01.mp3
32.7M
🔊 بشنویم
1⃣ جلسه اول #کارگاه #تلاش_و_نشاط
👤 استاد #فرهوش
🌧 دختران رحمت اند
🌸پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : هيچ خانه اى نيست كه در آن دخترانى باشند ، مگر آن كه هر روز از آسمان بر آن خانه ، دوازده بركت و رحمت فرود مى آيد و ديدار فرشتگان از آن خانه قطع نمى شود،[ضمن آن که] براى پدر آنان ، در هر شبانه روز ، عبادت يك سال را مى نويسند .
جامع الاخبار،ص۱۰۶
#روز_دختر_مبارک🌹
❣@khamenei_reyhaneh
مرکز مشاوره حوزه های علمیه
@mmhozehh
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#معرفی #کتاب
📹 قدرت و شکوه زن
👈 قدرتها و ویژگیهایی که برخی از بانوان از آن بیخبرند ...
#تصویری
📚 کتاب قدرت و شکوه زن شامل ناشنیده هایی است از بیانات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری با مقدمهای از علیرضا پناهیان درباره ویژگیها، امتیازات و توانمندیهای منحصربه فرد زنان.
🔰دریافت نسخه الکترونیک کتاب
📎 taaghche.ir/book/52556
🔰خرید اینترنتی:
📎 bookroom.ir/book/74006
@mmhozehh
#کودک_نوجوان
#بازی رایانه ای
🔻هشت ميليون کودک زير 12 سال ایرانی به بازیهای رایانهای مشغول هستند. بطور متوسط آنها در روز 90 دقيقه بازی رایانهای انجام ميدهند. اين یعنی روزی 12 ميليون ساعت!
آيا ما اين بازیها را میشناسیم آيا با محتوای اين بازیها آشنایی داريم؟ آيا میدانیم فرزندان ما در اين فضا حقيقتا به چه کاری مشغول هستند؟ آيا نظام رده بندی بازیهای رایانهای را میشناسیم آيا با آثار و پیامدهای اين بازیها آشنایی داريم؟ آيا واقعا اينها بازی هستند؟
@mmhozehh 🌷🌸🌷
مشاوره #تحصیلی
✅نکاتی در باره #مطالعه❗️
دکتر فیل ریس در کتاب «۵۰۰ نکته درباره مطالعه» و دکتر عین الله خادمى در کتاب «مطالعه روشمند» آورده اند:
▶️۱.برخى افراد ترجیح مى دهند در سکوت مطالعه کنند و برخى در سروصدا. بعضى صندلى راحتى را مى پسندند و بعضى دراز کشیدن یا نشستن رسمى را. اصلاً وسواس به خرج ندهید و در هر حالتى که راحت تر هستید مطالعه خود را آغاز کنید.
▶️۲.اگر مکان مطالعه شما کمى آشفته و به هم ریخته است مرتب کردن آن را به نیم ساعت پس از مطالعه موکول کنید؛ چرا که در این صورت در حین مرتب کردن اتاق به مطالبى که مطالعه کرده اید فکر خواهید کرد و زمان مفیدى را از دست نخواهید داد.
▶️۳.اگر امکان داشته باشد موضوع مورد مطالعه شما با مکانى که انتخاب مى کنید هماهنگى و سنخیت داشته باشد، به افزایش بهره ورى شما کمک بسیار مى کند. این هماهنگى همچنین شامل وجود ابزار و لوازم مورد نیاز نیز مى شود.
▶️۴.در مکان مطالعه شما راهى براى خیره شدن به دور دست وجود داشته باشد؛ چرا که توقف در مطالعه و چشم دوختن به بى نهایت در افزایش کارآیى مطالعه بسیار سودمند است. حداقل گاه گاهى به سقف اتاق خیره شوید.البته این کار اگر خیلی زیاد انجام شود ممکن حواس پرتی شود .فقط گاهی مثلا در حین حل یک تست خیلی سخت به یک جا خیره شود و فکر کنید.
▶️۵.هیچگاه مطالعه خود را به حضور در مکان خاصى مشروط نکنید؛ زیرا در این صورت بهانه اى مى یابید که در سایر مکانها از مطالعه بگریزید. به یاد داشته باشید که در حقیقت مکان مطالعه جایى است که شما هستید.
▶️۶.دقت کنید میزان نور، دماى محیط، فرم صندلى و سایر شرایط در مکان مطالعه شما به گونه اى نباشد که شما را خواب آلوده کند.حتی الامکان از مطالعه در اتاق خواب خودداری کنید و یا اینکه وسایلی مانند تخت و دیگر چیزها که شما را به یاد خواب می آورد پرهیز کنید.
▶️۷.تهویه خوب و هواى پراکسیژن در مکان مطالعه شرطى حیاتى است.
استاد حسنی نژاد
🌷مرکز مشاوره حوزه های علمیه🌷
@mmhozehh