بسم الله الرحمن الرحیم
✅یادداشت روز به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو
🌸جنبش دانشجویی ،چالش های پیش رو 🌸
(قسمت اول )
(با تاکید بر سیاسی بودن دانشجویان از نگاه امام خامنه ای مدظله العالی)
👈مقدمه یادداشت
در میان ایام سال بی تردید ابان و آذرماه ،نقطه اوج فعالیت جنبش دانشجویی است.
۱۳ابان ۱۳۵۸ و تسخیر سفارت آمریکا بدست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام ره که حضرت امام خمینی ره از آن به عنوان «انقلاب دوم»یاد کردند گویای «استکبار ستیزی»جنبش دانشجویی است .
👈اما بی گمان «بیگانه ستیزی »توسط«نسل جوان»به عنوان یکی از دستاوردهای مهم این حرکت برای بسیاری از جوانان اقصی نقاط جهان به همراه داشته است و نیز در آذر ماه که دو حادثه بزرگ را در خود جای داده است.
👈۱۶ آذر مصادف است با به خاک و خون کشیدن سه تن از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران در اعتراض به سفر نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران و این حادثه گویای ماهیت «ضد استبدادی و استعماری»جنبش دانشجویی بود .و از سوی دیگر بیانگر ماهیت وابسته رژیم پهلوی به آمریکا که برای حفظ منافع اربابان و اثبات نوکری خود حاضر به هر جنایتی از جمله کشتن دانشجویان وطن می باشد.
👈و بالاخره ۲۷ آذر که روز وحدت حوزه و دانشگاه و نماد «بیدادگری و آگاهی بخشی » جنبش دانشجویی است.در ۲۷ آذر ۱۳۵۸ایت الله استاد دکتر مفتح استاد حوزه و دانشگاه توسط گروه منحرف «فرقان»به شهادت رسید.
به پاس نقش بزرگ این استاد در روشنگری نسل جوان و تلاش برای تحکیم پیوند حوزه های علوم دینی و دانشگاه ها آن را روز «وحدت حوزه و دانشگاه »نامگذاری کرده آند.
👈دانشگاه و دانشجو در هر جامعه ای کانون و مرکز تولید فکر ،علم و دانش و در جهان سوم هسته مبارزات ضد استبدادی و ضد استعماری محسوب می گردد.در ایران هم جنبش دانشجویی از این قاعده مستثنی نبوده است.
👈اما رویکرد جنبش دانشجویی در ایران پس از انقلاب با تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی «ماهیتی نو و جدید» یافت،دیگر دانشجو یک« منتقد »خارج از حاکمیت نبود بلکه با حفظ،حریت و استقلال و روحیه نقادی خود در صف مقدم نقش آفرینی برای پیشبرد انقلاب قرار گرفت .
انقلاب فرهنگی ،تشکیل نهادهای انقلابی بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاد سازندگی ،حضور در جنگ تحمیلی ،تسخیر لانه جاسوسی،سازندگی کشور و حضور موثر در عرصه های انتخابات از نمادهای برجسته جنبش دانشجویی و مطالبه گری از مسئولان در ایران پس از انقلاب اسلامی است .
✅ادامه در قسمت دوم.......
خلیلی
کارشناس مسائل سیاسی
۱۶ آذر ۱۴۰۰
بسم الله الرحمن الرحیم
✅افات و چالش های پیش روی جنبش دانشجویی(۲
۱_انحصار طلبی و تمامیت خواهی در برخی لایه ها و تشکل های دانشجویی
۲_تجدید نظر طلبی و افتادن در دام غرب زدگی یا همان که مرحوم جلال آل احمد از آن به عنوان « بیماری روشنفکری »یاد می کند.
۳_به خطر افتادن هویت مستقل دانشجویی بدلیل پیوند آنها با قدرت و حزب حاکم .
۴_افزایش شکاف و گسست میان دانشجویان دانشگاه ها و طلاب حوزه های علوم دینی.
۵_اتخاذ رویکرد مقابله با نظام و حاکمیت موجود به جای حمایت از آن در برخی تشکلها و گروههای تندرو و افراطی دانشجویی
۶_افزایش شکاف میان مطالبات جنبش دانشجویی با مطالبات حقیقی توده مردم .
۷_افول آرمان خواهی ،حق مداری و آزادی خواهی در میان جنبش دانشجویی
۸_از دست دادن روحیه کفر ستیزی و بیگانه ستیزی
۹_گریز از «سیاسی شدن »و گرایش به انزوا طلبی و حاشیه نشینی .
👈اما «گریز از سیاسی شدن»و «مقابله با نظام موجود »دو خطر جدی برای جنبش دانشجویی در شرائط کنونی است.
و باکمال تاسف بدلائل مختلف از جمله عملکرد برخی تشکلهای دانشجویی که خود را تنها نماینده فراگیر جنبش دانشجویی قلمداد کرده و میکنند و پیوند آنها با قدرت و حزب حاکم موجب شده که نسل دانشجوی کنونی هم دچار انفعال گردد هم بیگانگان بتوانند با تبلیغات سو آنان را مخاطبان خوب قرار دهند .و درست به همین دلیل است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بر این دو خطر در میان جنبش دانشجویی تاکید می ورزند :
«دانشگاه نظام جمهوری اسلامی باید کسانی را تربیت بکند که تکیه این نظام به آنها باشد ،یعنی این نظام از لحاظ علمی و مدیریت و گشودن گره های ریز و درشت بر سر راه زندگی این ملت به آنها تکیه کند»
یا در فرازی دیگر مقام معظم رهبری،بر «زدن نبض انقلاب در دانشگاه»تاکید فرموده و و دانشگاه اسلامی را دانشگاهی که دران «ارزش ها و انقلاب »پیوند خورده باشد ،می دانند:
«دانشگاه بیگانه از ارزشهای دینی، دانشگاه بی تفاوت و خونسرد نسبت به مفاهیم و جهت گیری های ان ،دانشگاهی که دران نبض انقلاب نزند ....دانشگاهی نیست که امید آینده و تضمین کننده آینده باشد .دانشگاهی نیست که امام ره چشم به ان داشت»
👈امام خامنه ای مدظله العالی در سالیان اخیر به کرات بر مشارکت سیاسی دانشجویان در همه مسائل خاصه سیاسی کشور تاکید کرده اند و از آنان خواسته آند که در مسائل مختلف سیاسی کشور مشارکت فعال داشته باشند.
امام خامنه ای مدظله العالی دراین باب می فرماید:
«فعالیت سیاسی ،برای پیدا شدن قدرت تحلیل در دانشجو است.این دانشجو اگر قدرت تحلیل سیاسی نداشته باشد فریب می خورد و فریب خوردن دانشجو درد بزرگی است که تحملش خیلی سخت است .بالاخره اگر دانشجویان بخواهند قدرت تحلیل پیدا کنند باید فعالیت سیاسی بکنند،باید سیاست را بخوانند ،بنویسند ،بگویند ،مذاکره و مباحثه کنند
👈مقام معظم رهبری دام ظله با بیان این نکته که فعالیت سیاسی معنایش معارضه با دولت و نظام نیست بلکه فعالیت سیاسی دانشجو لازمه آرمان گرایی اوست که او را منتقد بار می آورد اما این انتقاد باید منصفانه و غیر خصمانه باشد و در کنار جانبداری از حکومت و برای بهبود کارایی صورت پذیرد:
«حرکت سیاسی دانشجویی ،یعنی این که نسبت به دولت و مسئولان حالت جانبداری و تعصب داشته باشد و احیانا در مقابل مخالفین ،متعصبانه طرفداری کنند،اما همراه با انتقاد. اگر قرار باشد که انتقاد نباشد ،پس آرمانگرایی هم نیست.نباید هر کاری که دولت کرد ،بگویند نه.این درست نیست !اما این طور هم نباشد که هر کاری می کنند بگویند بله !
👈و بالاخره بحث «بی تفاوتی»دانشجو نسبت
به رخدادهای پیرامونش را رهبری مورد توجه قرار می دهد و از آن به عنوان یک خطر جدی یاد می کند و دانشجویان را از بی تفاوتی و بی اعتنایی بر حذر می دارد :
«اگر هدف دانشجو این باشد که درس بخوانم ،برای اینکه زندگی شخصی خودم را مثلا _اباد کنم بقیه هر چه شد،بشود !خطر خیلی بزرگی است .اگر جهت زندگی دانشجو این باشد که به همه مسائل جامعه و آنچه که می گذرد ،بی اهمیت ،بی اهتمام،،بی علاقه و بی مبالات باشد مصیبت خیلی بزرگ است.
فرض بفرمایید به دانشجو گفته می شود که بخشی از نیروهای کشور ،دچار آفات عقیدتی و فکریند،شانه بالا بیندازند و بگویند به من چه !همچنان که اگر بگویند بخشی از مردم در فلان جا دچار زلزله شدند واز بین رفتند ،شانه بالا بیندازند و بگویند به من چه!بخشی از مردم از لحاظ معیشتی دچار دشواری و مشکلند ،شانه بالا بیندازند و بگوید به من چه ! این حالت بی تفاوتی مصیبت خیلی بزرگی است .
👈امروز وظیفه جنبش دانشجویی است که با مطالعه گذشته به رسالت کنونی و افق آینده بنگرد چرا که «گذشته چراغ راه آینده است »و با رصد امور و مطالبه گری از مسئولان و تبعیت از رهبری و رفع نیازهای جامعه و تحقق خودکفایی در همه امور بتوانند به جامعه اسلامی مد نظر آقا عینیت ببخشند.
خلیلی
کارشناس مسائل سیاسی
🌐💢انديشههاي #مدرس را بهتر بشناسيم.
💠به بهانه 10 اذر سالگرد شهادت آيت الله #سيد_حسن_مدرس
🛑قسمت دوم:
👈 جایگاه #قوای_سه گانه در دیدگاه #شهید_مدرس.
↩الف. #قوه_مجریه
💢👈درباره قوه مجریه، مدرس عقیده دارد که وظیفه اساسی قوه مجریه، #اجرای_قوانین مصوبه قوه مقننه است; نه دخالت در قانون گذاری. (۱۱)
↩ب. #قوه_مقننه
💢👈در دیدگاه مدرس، قوه مقننه را #مردم انتخاب می کنند و کار قوه مقننه هم #تدوین_قوانین است; نه دخالت در حوزه های دیگر، البته قوانین وضع شده نباید تعارضی با قوانین شرع داشته باشند و ذکر این نکته هم خالی از فایده نیست که در دیدگاه شهید مدرس ، قدرت برتر در کشور مجلس می باشد و 👈 اعتقاد دارد که در مقابل #مجلس هیچ چیز نمی تواند بایستد. (۱۲)
↩ج. #قوه_قضائیه:
👈 مدرس بخاطر جلوگیری از تداخل وظایف قوا معتقد است که در کشور، علاوه بر قوای #مجریه و #مقننه، باید یک مرجع عالی و دادگاه مقتدری وجود داشته باشد که تمیز دهد که چه کسانی در مسائل مملکتی خطا کرده اند و چه کسانی خطا نکرده اند.
👈آری در اندیشه #شهید_مدرس استقلال #قوه_قضائیه تعبیه شده، که هر کس براحتی نمی تواند در استقلال آن و در حدوده وظایف آن دخالت کند و ما در بررسی آرا و اندیشه او پیرامون شان قاضی و مختصات عدلیه، چشم انداز روشنی را از اندیشه های او در باب مساله تفکیک قوا دیدیم.
استقلال قوه قضائیه و چگونگی تحصیل این استقلال و ... را در گفتار ایشان که در ذیل آمده، بخوبی می توان بافت:
💢👈«لیکن #عدلیه مایه و حقیقتش علم است. باید احکام شرعی و #حقوقی را بداند تا در عدلیه بنشیند.👈 بنده نمی گویم #مجتهد باشد; زیرا که مثلا قضاوت در کار نیست، عمل کردن به علم است، از باب امر به معروف و نهی از منکر. سابق بر این، یک حاکمی که یک سندی پیش او می بردند و می گفتندکه از فلان شخص طلب دارم، می فرستاد طرف را می آورد، به چوب می بست که فلان مبلغ را مطابق این سند باید بدهی، بعد که مشروطه شد،
🔻 آمدیم این مساله را اداری کردیم، گفتیم که یک محکمه ابتدایی و یک محکمه استینافی و یک (محکمه) تمیز باشد، که هفت نفر علم پیدا کنند که این شخص مدیون است و مثل سابق نباشد که به زور و قوت از او بگیرند...
قضاوت محتاج به شاهد است و وظیفه پیامبر و امام و مؤمن (امتحن الله) عمل به علم است و باید معلومات داشته باشد که هر مساله را بداند، یا اگر نداند، کتب فقه را باز کند، و بفهمد که این مساله حکمش چیست ».
(۱۱) محمد ترکمان، پیشین، جلد اول ، ص ۲۳۷، ۲۳۶،
۱۲) محمد ترکمان، همان، ص ۸۱ - ۸۰).
💫ادامه دارد
💻نقل از سايت باقرالعلوم
🌐💢انديشههاي #مدرس را بهتر بشناسيم.
💠به بهانه 10 اذر سالگرد شهادت آيت الله #سيد_حسن_مدرس
🛑قسمت سوم:
#مردم_و_مجلس_شورای_ملی
👈هنگامی که بحث تمدید دوره مجلس شورای ملی بود، شهید مدرس به جایگاه و نقش مردم اشاره کرده، می گوید:« بنده نمی توانم خودم را وکیل کنم، طریقه قانونی منحصر به #رای_اکثریت_ملت است » (۵)
🔻🔻سید پشتوانه مردمی را بسیار حائز اهمیت می داند و تصمیم گیری درست و صحیح #نمایندگان را اگر چه مخالف بزرگترین قدرت دنیا هم باشد، حتی مخالف با تمام قدرت های جهان باشد، در صورتی عملی می داند که نمایندگان مجلس #مردم را پشت سر خود داشته باشند و از یک پشتوانه مردمی قومی برخوردار باشند.
🔻 بر اساس این عقیده است که در سال ۱۳۰۳، در آن نطق مهمش می گوید:
#مجلس_شورای ملی که عبارت از صد وکیل اند، همه وطن خواه، همه صاحب عقیده محکم، همه اسلامی، همه سیاسی، ولی 👈 در صورتی مقاومت با دنیا می کنند که با بطیعه #ملت با آنها موافقت و پشتیبان آنها باشد.پس قوت با توجه به قلوب عامه است. (۶)
(۵) محمد ترکمان ، پیشین ، ج ۲، ص ۲۹۹.
۶) علی مدرسی، مرد روزگاران، ص ۲۱۶.)
💻نقل از سايت باقرالعلوم
#گزیده_نڪات_تفسیرے
#صفحه_101
❇️صفات #منافقان
💠الَّذِينَ يَتَرَبَّصُونَ بِكُمْ فَإِنْ كانَ لَكُمْ فَتْحٌ مِنَ اللَّـهِ قالُوا أَ لَمْ نَكُنْ مَعَكُمْ وَ إِنْ كانَ لِلْكافِرِينَ نَصِيبٌ قالُوا أَ لَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَيْكُمْ وَ نَمْنَعْكُمْ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ فَاللَّهُ يَحْكُمُ بَيْنَكُمْ يَوْمَ الْقِيامَةِ وَ لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرِينَ عَلَی الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلاً (۱۴۱/نساء)
🌱 منافقان همانها هستند كه پيوسته انتظار میكشند و مراقب شما هستند اگر فتح و پيروزی نصيب شما گردد میگويند آيا ما با شما نبوديم (پس ما نيز سهيم در افتخارات و غنائم هستيم!) و اگر بهرهای نصيب كافران گردد میگويند آيا ما شما را تشويق به مبارزه و عدم تسليم در برابر مومنان نمیكرديم؟ (پس با شما سهيم خواهيم بود!) خداوند در ميان شما در روز رستاخيز داوری میكند و هرگز برای كافران نسبت به مومنان راه تسلطی قرار نداده است.
🔷✨اين آيه و آيات بعد قسمتی ديگر از صفات منافقان و انديشههای پريشان آنها را بازگو ميكند، و ميگويد:" منافقان كسانی هستند كه هميشه ميخواهند از هر پيش آمدی به نفع خود بهرهبرداری كنند، اگر پيروزی نصيب شما شود فورا خود را در صف مومنان جا زده، ميگويند آيا ما با شما نبوديم و آيا كمكهای ارزنده ما موثر در غلبه و پيروزی شما نبود؟ بنا بر اين ما هم در تمام اين موفقيتها و نتائج معنوی و مادی آن شريك و سهيميم".
(الَّذِينَ يَتَرَبَّصُونَ بِكُمْ فَإِنْ كانَ لَكُمْ فَتْحٌ مِنَ اللَّـهِ قالُوا أَ لَمْ نَكُنْ مَعَكُمْ).
👈 اما اگر بهرهای از اين پيروزی نصيب دشمنان اسلام شود، فورا خود را به آنها نزديك كرده، مراتب رضامندی خويش را به آنها اعلام ميدارند و ميگويند:" اين ما بوديم كه شما را تشويق به مبارزه با مسلمانان و عدم تسليم در برابر آنها كرديم بنا بر اين ما هم در اين پيروزيها سهمی داريم"! (وَ إِنْ كانَ لِلْكافِرِينَ نَصِيبٌ قالُوا أَ لَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَيْكُمْ وَ نَمْنَعْكُمْ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ)۱.
به اين ترتيب اين دسته با فرصتطلبی مخصوص خود ميخواهند در صورت پيروزی مومنان در افتخارات و حتی در غنائم آنان شركت جويند و منتی هم بر آنها بگذارند، و در صورت پيروزی كفار خوشحالند و با مصمم ساختن آنها در كفرشان و جاسوسی به نفع آنان، مقدمات اين پيروزی را فراهم ميسازند، گاهی" رفيق قافله" اند و گاهی" شريك دزد" و عمری را با اين دودوزهبازی كردن ميگذرانند!.
ولی قرآن سرانجام آنها را با يك جمله كوتاه بيان ميكند و ميگويد:
بالآخره روزی فرا ميرسد كه پردهها بالا ميرود و نقاب از چهره زشت آنان برداشته ميشود، آری" در روز قيامت خداوند در ميان شما قضاوت ميكند".
📚تفسیر نمونه
༻🍃🌸🍃
وَ لا تَقْعُدُوا بِكُلِّ صِراطٍ تُوعِدُونَ وَ تَصُدُّونَ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ مَنْ آمَنَ بِهِ وَ تَبْغُونَها عِوَجاً «86اعراف»
و بر سر هر راهى منشينيد تا مؤمنان را تهديد كنيد و (آنان را) از راه خدا، كه #كج_جلوه مىدهيد، بازدارید
⚠️#دشمنان حقّ، براى #جلوگيرى از #راه_خدا، همه جا در #كمين هستند و از هر راه و شيوهاى استفاده مىكنند.
«وَ لا تَقْعُدُوا بِكُلِّ صِراطٍ»
⚠️ #دشمن مىكوشد تا #سيماى_دين را #تحريف كند و #بدجلوه دهد.
«تَبْغُونَها عِوَجاً»
#درسهای_قرآنی صفحه161
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
👇آیه 94 اَعراف
☄ #تلخىها و #ناملايمات، به عنوان يك #سنّت_الهى براى همهى #اقوام وجود دارد.
☄ #سختىها و #مشكلات، #عامل_سازندگى، #غفلتزدايى و #توجّه_به_خداوند است.
☄ #ناگوارىها هميشه #قهر_الهى نيست، گاهى #لطفى است كه به شكل #بلا جلوه مىكند.
«لَعَلَّهُمْ يَضَّرَّعُونَ»
🌙 (همانگونه كه گداختن آهن در كوره آتش، سبب #نرم_شدن و #شكلپذيرى آن است، حوادث و شدايد نيز #انسانها را #نرم و به #حالت_تضرّع و #نيازخواهى وامىدارد.)
#درسهای_قرآنی صفحه162
➖➖➖
🔸استاد قرائتی
به نقل از روابط عمومی سپاه فلاورجان، به مناسبت ولادت با سعادت عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) پیام آور کربلا و روز پرستار حجت الاسلام والمسلمین اسدی نمایندگی ولی فقیه در سپاه فلاورجان به همراه سرهنگ پاسدارجوادی زاده، دکتر امینی ریاست محترم اداره آموزش و پرورش با حضور در بیمارستان امام خمینی ( ره) روز پرستار را به پرستاران این بیمارستان تبریک گفتند.
⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️🌹⚡️
🌹
⭕️مؤمنین چه تکالیف و وظايفی نسبت به #امام_زمان (عج) بر عهده دارند؟ (بخش اول)
💠 #مؤمنین در مورد #امام_مهدى (عج) و موقعيت آن حضرت #وظايف_سنگينى بر عهده دارند که به برخى از آنها اشاره مى كنيم:
1⃣ايمان به #حتمى_بودن #خروج_امام_مهدی (عج)؛ در روايات اهل سنت مى خوانيم كه پيامبر اكرم (ص) فرمود: «مَنْ اَنْكَرَ خُرُوجَ الْمَهْدِىِّ فَقَدْ كَفَرَ بِمَا اُنْزِلَ عَلَى مُحَمَّدٍ؛ هر كس #منكر_خروج #مهدى (عج) شود به آنچه بر محمد (ص) نازل شده كفر ورزيده است». [۱]
2⃣صبورى و #تمسك به #دين_حق در فتنه ها؛ امام صادق (ع) فرمود: «طُوبَى لِمَنْ تَمَسَّكَ بِأَمْرِنَا فِي غَيْبَةِ قَائِمِنَا فَلَمْ يَزِغْ قَلْبُهُ بَعْدَ الْهِدَايَةِ؛ خوشا به حال كسى كه در #غيبت #قائم ما متمسك به امر ما شده و قلب او بعد از هدايت منحرف نشود». [۲]
3⃣ #تمسك به #ولايت_امام_غايب؛ امام باقر (ع) از رسول خدا (ص) نقل فرموده كه ایشان فرمود: «طُوبَى لِمَنْ أَدْرَكَ قَائِمَ أَهْلِ بَيْتِي وَ هُوَ يَأْتَمُّ بِهِ فِي غَيْبَتِهِ قَبْلَ قِيَامِهِ وَ ... ؛ خوشا به حال كسى كه #قائم اهل بيت مرا درك كند و در #غيبت او قبل از قيامش به او اقتدا كند و...». [۳]
4⃣ #طلب_معرفت #امام_زمان (عج) از خداوند متعال؛ شيخ كلينى (ره) به سند خود از ابو بصير نقل كرده كه امام باقر (ع) به من فرمود: «هَلْ عَرَفْتَ إِمَامَكَ؟ قَالَ قُلْتُ: إِي وَ اللَّهِ قَبْلَ أَنْ أَخْرُجَ مِنَ الْكُوفَةِ، فَقَالَ حَسْبُكَ إِذاً؛ آيا #امامت را شناخته اى؟ عرض كردم آرى به خدا سوگند قبل از آنكه از كوفه خارج شوم، فرمود: همین تو را بس است». [۴]
5⃣ #تجديد_بيعت و #ثبات_بر_اطاعت؛ در دعاى عهد از امام صادق (ع) مى خوانيم: «اللَّهُمَّ إِنِّي أُجَدِّدُ لَهُ فِي صَبِيحَةِ يَوْمِي هَذَا وَ مَا عِشْتُ مِنْ أَيَّامِي عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَيْعَةً لَهُ فِي عُنُقِي لَا أَحُولُ عَنْهَا وَ لَا أَزُولُ أَبَداً اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي مِنْ أَنْصَارِهِ وَ أَعْوَانِهِ وَ الذَّابِّينَ عَنْهُ... ؛ بار خدايا همانا من براى او [حضرت مهدى (عج)] در اين روزم عهد و پيمان و بيعتى را در گردنم تجديد مى كنم، بيعتى كه از آن بازنگشته و هرگز آن را زايل نمى سازم، بار خدايا مرا از ياران و كمك كاران و مدافعين از آن حضرت قرار بده» که در اين دعا سخن از #تجديد_عهد با امام خود در هر روز است.
6⃣ #مقابله_با_شبهات و اشكالات؛ امام صادق (ع) در حديثى فرمود: «فَإِيَّاكُمْ وَ الشَّكَّ وَ الِارْتِيَابَ انْفُوا عَنْ نُفُوسِكُمُ الشُّكُوكَ وَ قَدْ حُذِّرْتُمْ فَاحْذَرُوا وَ مِنَ اللَّهِ أَسْأَلُ تَوْفِيقَكُمْ وَ إِرْشَادَكُمْ؛ پس خود را از #شك و ترديد دور كنيد و از شك ها بپرهيزيد، شما بر حذر شديد پس حَذَر كنيد و من توفيق و ارشاد شما را از خداوند خواستارم». [۶]
پی نوشت:
[۱] فرائد السمطين في فضائل المرتضى و البتول و السبطين و الأئمة من ذريتهم (عليهم السلام)، ابراهيم بن سعد الدين شافعى، مؤسسة المحمود، بيروت، چ اوّل، ج ۲، ص ۳۳۴
[۲] كمال الدين و تمام النعمة، ابن بابويه، محقق / مصحح: غفارى، على اكبر، اسلاميه، تهران، چ دوم، ج ۲، ص ۳۵۸، باب ۳۳
[۳] كمال الدين و تمام النعمة، همان، ج ۱، ص ۲۸۶، باب ۲۵؛ بحار الأنوار، مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى، محقق / مصحح: جمعى از محققان، دار إحياء التراث العربي، بيروت، چ دوم، ج ۵۱، ص ۷۲، باب ۱
[۴] الكافي، كلينى، محقق / مصحح: غفارى، على اكبر و آخوندى، محمد، دارالكتب الإسلامية، تهران، چ چهارم، ج ۱، ص ۱۸۵
[۵] بحار الأنوار، همان، ج ۹۹، ص ۱۱۱، باب ۷؛ مصباح الزائر و جناح المسافر، أبي القاسم علي بن موسى بن طاوس الحسيني الحلي، تحقيق: مؤسسة آل البيت لإحياء التراث، مؤسسة آل البيت لإحياء التراث، قم، ۱۴۱۷ ق، ص ۲۳۵
[۶] بحار الأنوار، همان، ج ۵۱، ص ۱۴۷، باب ۶
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#اسلام #امام_زمان #امام_مهدی #مهدی #قائم #غیبت
🔴اقدام خطرناک یک خودروساز بزرگ کشور
🔹یکی از شرکتهای خودروسازی، کاتالیزور استانداردی که توسط یک شرکت دانش بنیان و با استفاده از فناوریهای بومی تولید میشد را کنار گذاشته و به جای آن به تولید کاتالیزور توسط یکی از شرکتهای زیر مجموعه خود با کیفیت پایینتر و قیمت بالاتر اقدام کرده است!
🔹به نظر میرسد تا زمانی که انحصار بازار خودرو ایران در دست دو شرکت سایپا و ایرانخودرو باشد نمیتوان انتظار افزایش کیفیت خودروها و کاهش سهم وسایل حمل و نقل در کاهش آلودگی کلانشهرها را داشت./ تسنیم
@Fetan2
جریان تحریف به نفع غرب بوده ایم. جریان تحریف در روزهای گذشته تمام توان خود را برای به بنبست کشاندن مذاکرات و تأثیرگذاری بر افکار عمومی به کار گرفته است.
جمهوری اسلامی ایران در کنار حضور منطقی و عزتمندانه در میدان مذاکرات باید خنثی سازی تلاش تحریفگران را با جدیت دنبال نماید و غفلت از این جنگ شناختی به تغییر میدان به نفع غرب خواهد انجامید. باید میز مذاکره علاوه بر وین در داخل نیز منتقل شده و خط اقناع افکار عمومی و شفاف سازی صحنه مذاکرات در دستور کار رسانه های انقلابی قرار گیرد. تردیدی نیست که تنها راه خنثی سازی تلاش های رسانه ای جریان تحریف است. اعتماد مردم به دولت سیزدهم برای مقابله به جریان تحریف یک فرصت طلایی محسوب میشود. در این صورت به رغم پیچیدگیها و موانع موجود میتوان به تحمیل خواسته های منطقی ایران به غرب پای میز مذاکره امیدوار بود.
🌺آدرس اینترنتی مقاله:👇
http://www.javann.ir/004Uu8
✴️چشم امید ترویکای اروپایی به جریان حریف
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ یکشنبه ۲۱ آذرماه ۱٤۰۰ بقلم سید عبداله متولیان
دور دوم مذاکرات اجرای سند برجام در وین در شرایطی در حال برگزاری است که جریان تحریف در داخل کشور با شدت در جهت فریب مردم، وارونه نمایی صحنه مذاکرات و منحرف کردن افکار عمومی از حقایق، واقعیتها و ظرفیتهای موجود تلاش میکند. غرب که برای اعمال فشار به ایران در صحنه مذاکرات دستش خالی است و در تله تیم مذاکره کننده ایران افتاده، به شبکه نفوذ، احزاب و جریانات سیاسی غربگرا، مراکز سایبری گروهکهای اپوزیسیون و... و ظرفیت عظیم شبکه های اجتماعی (توئیتر، اینستاگرام و...) برای تحریف حقایق و عوض کردن میدان بازی و انداختن توپ در زمین ایران دل بسته است. جمهوری اسلامی با طرحی منطقی در چارچوب برجام و با چهار خواسته پا در میدان مذاکرات گذاشته است و طرف اروپایی با هیچ حربه و روشی نمیتواند به صورت علنی با آن مخالفت کند.
طرف غربی اینک در صحنه مذاکره با ایران حداقل با شش مشکل اساسی مواجه است:
۱- گزینه نظامی از روی میز غرب برداشته شده و با تدابیر راهبردی جمهوری اسلامی، تهدید ایران به کاربرد گزینه نظامی بکلی بی اثر شده است.
۲- تشدید و طولانی کردن تحریمها از سوی غرب، یک اشتباه راهبردی بوده و سیاست تحریم در بلند مدت منجر به از دست رفتن آثار تحریمها و ترمیم نقاط آسیب پذیر اقتصاد ایران و نهایتا ناکارآمد شدن گزینه تحریم شده و همین موضوع دست برتر را برای ایران در مذاکرات فراهم آورده است.
۳- کنار رفتن غربگرایان از سپهر سیاسی ایران و روی کارآمدن دولت انقلابی با رویکرد مقاومت و تأکید بر سرعت بخشی به ایجاد اقتصاد مقاومتی، سیاست تشدید فشار همراه با سیاست هویج و چماق علیه ایران را بی اثر کرده است.
٤- پیوستن ایران به سازمان همکاریهای شانگهای و تقویت همکاریهای اقتصادی ایران با کشورهای آسیایی بویژه کشورهای همسایه بر سرعت بی اثر شدن تحریمها افزوده است.
۵- روحیه مردمی آیتالله رئیسی و افزایش اعتماد مردم به دولت سیزدهم امید مردم را به خنثی شدن تحریم زیاد کرده و بسیاری از مردم امیدوارند که تیم مذاکره کننده جدید، با دیپلماسی مقاومت، غرب را مجبور به تسلیم در برابر منطق ایران بنماید.
۶- با تشدید اختلافات بین آمریکا و اروپا با چین و روسیه، این دو کشور رفته رفته منافع خود را در همراهی با ایران و عدم همراهی با غرب جستجو کرده و در پی تدوین اسناد همکاریهای بلند مدت اقتصادی، امنیتی، علمی و... با ایران بوده و کشورهای دیگر آسیایی نیز از این قاعده تبعیت میکنند.
در کنار این شش مشکل، آمریکا هماکنون در داخل نیز از یک طرف با مشکلات و شکاف در سطوح تصمیم گیری مواجه بوده و از طرف دیگر شاهد افزایش شکاف بین تلآویو و واشنگتن هستیم و همین امر بر استیصال هیأت حاکمه افزوده است.
با توجه به مشکلات مذکور طرف غربی، بر استراتژی فشار از داخل امتیازگیری در پای میز مذاکره متمرکز شده است و بر این عقیده است که تعقیب سناریوهای زیر موفق به تغییر میدان بازی به نفع خود خواهد شد:
۱- تعقیب سناریوی هویج و چماق و ارائه بسته های تشویقی فریبنده با هدف دوقطبی سازی افکار عمومی مردم ایران و راه اندازی جنبش مطالبه گری مردمی. غرب امیدوار است با این انشقاق بتواند جمهوری اسلامی را توسط بخشی از مردم ایران برای قبول لغو تحریم با درصد کم بجای اصرار بر لغو کامل و یکجای تحریمها تحت فشار قرار دهد. بدیهی است چنانچه نظام اسلامی با فشار افکار عمومی به پیشنهاد آمریکا تن بدهد بیشک صحنه به نفع آمریکا تغییر وضعیت داده و ایران بدون اخذ هیچ نتیجه ای مجبور خواهد شد به خواسته های جدید غرب تن داده و برای موضوعاتی نظیر قدرت دفاعی و مسائل منطقه ای نیز تن به مذاکره بدهد.
۲- تلاش مضاعف برای از هم پاشیدگی اقتصاد ایران با پایین آوردن مصنوعی و روانی ارزش پول ملی و افزایش ارزش دلار.
۳- پروپاگاندا و فشار سنگین رسانه ای و ایجاد جو روانی و تبلیغاتی در داخل ایران و اعلام انسداد و شکست مذاکرات با معرفی کردن تیم مذاکره کننده ایران بهعنوان عامل اصلی شکست.
٤- اخذ تماس با روسیه و چین بمنظور قانع سازی و همراهی این دو کشور با غرب در فشار به ایران
۵- تلاش برای امنیتی کردن مطالبات مردمی و تحت فشار قراردادن نظام با راه اندازی تحرکات غیر قانونی و آشوبگرانه در سطح کشور.
غرب تکیه به ظرفیت جریان تحریف را بهعنوان نخ تسبیح ۵ طرح مذکور در دستور کار قرار داده و منحرف کردن افکار عمومی از واقعیات در یک جنگ شناختی را تنها راه تغییر میدان بازی به نفع خود میداند. وحدت سه قوه در کنار همگرایی و افزایش اعتماد مردم به دولت، مانع جدی اثربخشی پنج طرح غرب بوده و دست غرب را برای تحمیل اراده خود در مذاکرات بسته است. در چنین شرایطی تنها راه خروج از بنبست موجود برای غرب دل بستن به جریان تحریف است. پس از دور اول مذاکرات شاهد پروپاگاندای
⭕️ وقتی اروپاییها به آمریکای شمالی آمدند چیزی که درباره بومیان آمریکا گفتند این بود که؛ آنها چقدر عقب مانده اند چون برخی نیمه برهنه بودن در حالیکه زنان اروپایی سه لایه لباس می پوشیدند.
‼️حال ما برهنه راه می رویم و مسلمانان را عقب مانده می نامیم!
#سبک_زندگی
✍️بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹عالم عامل شهیدآیت الله دستغیب
♦️ خدا لعنت کند هر عمامه سری را که از رهبری اطاعت نکند.رهبر یکی است، امام یکی است و نائب امام هم یکی است.تا زمانی که حسن (ع) امام بود حسین(ع) امام نبودوای بر ملتی که از رهبر خود فاصله بگیرد.
♦️مواظب باشید گرگ ها شما را از رهبر الهی جدا نکنند.شما را گروه گروه نکنند.شما را طعمه خودشان قرار ندهند.وسیله پیشرفت دشمن نشوید.شما الان در جبهه جنگید.در جبهه جنگ دینی هستید.
🌹20 آذر سالروز شهادت
🕊شادی روح بلندشان صلوات
🛑فوری
اسامی افرادی که در بازار سرمایه قبل از ریزش بازار تمامی سهام های خود را فروخته اند فاش شد
👇اسامی و میزان ثروت بدست آمده از بورس در چهار ماه
علی انصاری بانک اینده
7000 هزار میلیارد تومان
---------------------------------------
آخوندی وزیر سابق مسکن
4300 میلیارد تومان
---------------------------------------
مرعشی برادر زن رفسنجانی
3800 میلیارد تومان
---------------------------------------
برادران مونسان خواهر زاده های روحانی
3500 میلیارد تومان
---------------------------------------
علی ربیعی سخنگوی دولت
3000 میلیارد تومان
---------------------------------------
یاسر رفسنجانی
3000 میلیارد تومان
---------------------------------------
نعمت زاده وزیر سابق صنعت
2900 میلیارد تومان
---------------------------------------
مهدی جهانگیری
2600 میلیارد تومان
---------------------------------------
سرافراز مدیر عامل کار گزاری آگاه
2900 میلیارد تومان
---------------------------------------
حمید و حسن آذرخش مدیر عاملان کارگزاری مفید
2750 میلیارد تومان
---------------------------------------
خواجه نصیر مدیر عامل صندوق تمدن
2200 میلیارد تومان
---------------------------------------
ریختگران صاحب پتروشیمی اصفهان و فولاد ماهان
2500 میلیارد تومان
---------------------------------------
برادران علیپور صاحب شرکت کروز
2300 میلیارد تومان
---------------------------------------
دیانی صاحب اسنوا
1400 میلیارد تومان
---------------------------------------
محمد و علی اصغر ولایتی پسران ولایتی
630 میلیارد تومان
---------------------------------------
جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد
420 میلیارد تومان
---------------------------------------
قالیباف رئیس سابق بورس
120 میلیارد تومان
👈 به زودی اسامی شرکت ها و نهاد های دولتی نیز منتشر خواهد شد .
حاکمان از یک طرف مردم رو تشویق به سرمایه گذاری در بورس می کردند واز طرف دیگر سیکنال خروج به وابستگان خودشان می دادند.
نشر حداکثری تا کسانی که با داشتن اطلاعات رانتی به پس انداز های کوچک مردم رحم نکردند و از جیب مردم دزدی کردند
😡😡😡😡😡😡😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی از وزیر چین سراغ پوتین را گرفت؟
خیلی ها دارن این کلیپ رو پخش میکنن تا رئیس جمهور کشورمون رو مسخره کنن ، لطفا حقیقت رو انتشار دهید
♦️رسانه باشید♦️
💬 #mohsen_ahmadi
🔏 *پانصد هزار تومان کسری بودجه ماهانه به ازای هر ایرانی*
✅ *پانصد هزار میلیارد تومان کسری بودجه سال ۱۴۰۰ می باشد این یعنی *به ازای هر ایرانی ماهانه ۴۹۹ هزار تومان و در سال ۵ میلیون ۸۸۲ هزار تومان کسری بودجه وجود دارد.*
✅این رقم یعنی *دولت به ازای هر خانواده چهار نفره ماهیانه قریب به دو میلیون تومان و سالانه بیش از ۲۳ و نیم میلیون تومان کسری بودجه دارد.*
✅ *یک عده ناآگاه و یک عده مزدور بدون توجه به این واقعیات دائم بر طبل مطالبات و افزایش حقوق میکوبند.*
🎩 *عدهای مامور بیگانه سعی میکنند درست همزمان با مذاکرات وین بر سر موضوع تحریمها اعتصاباتی برای افزایش حقوق راه بیاندازند.*
📚 *معلمان به هوش باشند و کسانی را که درست در این ایام تهدید به تعطیلی آموزش میکنند از خود طرد کنند و مطمئن باشند که سرنخ این تحرکات در دست بیگانگان است.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
📆 ۲۰ آذر ۱۴۰۰
📈 *بودجه ۱۴۰۱ به زبان ساده (به ازای هر ایرانی در هر ماه)*
💰 *در بودجه ۱۴۰۱ موارد زیر در نظر گرفته شده است:*
👥در محاسبات زیر جمعیت سال ۱۴۰۱ ۸۶ میلیون نفر در نظر گرفته شده است.
🔢 بودجه بر اساس نفر ماه تومان محاسبه شده است. یعنی بودجه برای فهم بهتر ابعاد بودجه به ازای هر ایرانی در هر ماه محاسبه گردیده از طریق تقسیم بودجه سالانه تقسیم بر ۸۶ میلیون جمعیت و سپس تقسیم بر ۱۲ ماه تا به ازای هر ایرانی در هر ماه بدست آید.
🛢 *صادرات روزانه نفت ۱.۲ میلیون بشکه در نظر گرفته شده است = *کمتر از ۴۲ صدم یک بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه* (کمتر از نیم بشکه در ماه).
🛢 قیمت نفت خام ۶۰ دلار در بشکه در نطر گرفته شده است که با توجه به صادرات کمتر از ۴۲ صدم یک بشکه به ازای هر ایرانی در هر ماه = *یعنی به ازای هر ایرانی در هر ماه ۲۵ دلار بابت صادرات نفت و میعانات گازی پیش بینی شده است*
💵دولت نرخ دلار را ۲۳ هزار تومان در نظر گرفته است.
⛽️ بخشی از درآمد نفت به شرکت نفت برای هزینهها و پروژهها، بخشی به صندوق توسعه ملی و ۳ درصد هم جدا از سایر بودجهها به مناطق نفتخیز و محروم اختصاص مییابد. الباقی در بودجه عمومی لحاظ میشود.
🛢 صادرات نفت و میعانات گازی ۳۰۷ هزار میلیارد تومان = ۲۹۷۴۸۰ تومان در هر ماه به ازای هر ایرانی
صادرات گاز هم ۳ میلیارد و ۸۵ میلیون دلار پیش بینی شده یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه کمتر از ۳ دلار.
🏭 *بودجه عمرانی ۱۶۰ هزار میلیارد تومان یعنی به ازای هر ایرانی ماهیانه ۱۵۵ هزار تومان پیشبینی شده است.*
farsnews.ir/news/14000920000559
👌 *پیشنهاد میشود سازمان مدیریت و برنامهریزی کل بودجه را برای فهم بهتر ابعاد آن به صورت نفر ماه تومان نیز منتشر کند.*
✅*متأسفانه تصور مردم از ابعاد بودجه و درآمدها، دهها، صدها و گاه هزاران برابر واقعیت است و همین تصور غلط موجب مطالبات و توقعاتی شده است که اصولا در توان اقتصاد کشور و بودجه دولت نیست.*
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
جنگ روایت ها را دست کم گرفته ایم!
رهبر انقلاب، در دیدار مدافعان سلامت:
🔸شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔸شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است.۱۴۰۰/۹/۲۱
✅در کتاب جنگ های شبکه ای اندیشکده رند سالها قبل آمده است: در جنگ های فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمب ها را دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
⭕️در عصر رسانه های هوشمند قرار داریم. در عصری که پلتفرم ومحتوا همپوشانی بسیار جدی با یکدیگر با فناوری هایی نظیر هوش مصنوعی و... دارند.
⭕️در این عصر جریانی در عرصه های شناختی، ادراکی و رسانه ای پیروز است که بتواند نخستین و دقیقترین روایت را از یک واقعه، حادثه، موضوع یا چالش بسازد، روایت را مدیریت کند یا روایت خود را در اذهان و قلوب مخاطب تثبیت کند.
⭕️در این عصر پیروزی با روایت غالب را پیروزی بدون جنگ و درگیری هم مینامند.
⭕️متاسفانه فرماندهی جنگ روایت ها در داخل کشورمان در فضای مجازی ول در دست غول های روایت ساز سایبری-شناختی نظیر شبکه های اجتماعی و پیام رسان های عمدتا غربی است که با تصویر سازی، بمباران اطلاعاتی، پمپاژ اخبار جعلی و منفی مشغول مهندسی اجتماعی و ذهنی جامعه هستند.
⭕️در این جنگ ابتدا کلان روایت توسط رسانه ها ساخته می شود، سپس پس از زمان مشخصی خرده روایت ها با ۲ عنصر قدرت برانگیختگی و قدرت توزیع شوندگی ساخته می شوند.
⭕️در این شرایط با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب باید هرچه سریعتر کلان روایت ها وخرده روایت ها را برای وقایع مهم انقلاب اسلامی بسازیم.
⭕️یادمان نرود اگر جنگ روایت ها را دست کم بگیریم، اذهان و قلوب مردم با روایت های ساخته شده توسط دشمن تسخیر خواهد شد و این تمام هدف استعمارگران با استعمار فرانو در عرصه های شناختی-سایبری در داخل کشور است.
✍️سید علیرضا آل داود
🇮🇷
کاش آن هشدار حکیمانه
۶ سال قبل شنیده می شد
🔹ارادتم نسبت به حضرت آیت الله جوادی آملی (حفظه الله تعالی) دو چندان شد، وقتی دیدم ایشان در دیدار وزیر خارجه گفته است:
🔻"مذاکره با جهان، یک فهم و سواد بالغ سیاسی بین المللی می خواهد. باید طرزی توافقات را نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند؛ اگر کشوری توانست یکطرفه و یکجانبه از توافق صورت گرفته خارج شود، یعنی این قرارداد عوامانه نوشته شده. یعنی آن تکیه گاهی که محل سوء استفاده دشمن قرار گرفته تا از توافق خارج شود، مورد غفلت قرار گرفته. یعنی در قرارداد دیده نشده که اگر یکی از طرفین به صورت یکجانبه از توافق خارج شود و آن را فسخ کند، چه عواقبی دارد؟ این یعنی همه جوانب کار دیده نشده است".
🔹همچنین در مرور برخی مواضع قبلی ایشان، نکات قابل توجهی دیده می شود:
🔻 ۲۲ آبان ۱۳۹۴: "اینکه ما در این مذاکرات امتیازاتی را از دست دادهایم و در عوض امتیازاتی گرفتهایم، در واقع درست نیست. من معتقدم ما در این مذاکرات هیچ چیز از دست ندادیم. طرف مقابل میخواست قدرت ساخت سلاح هستهای را از ما بگیرد، اما ما با آن که قدرت ساخت سلاح هستهای را داشتیم، هرگز به دنبال ساخت اینگونه سلاحها نبودیم.".
🔻۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در دیدار با محمد رضا عارف: "در فرهنگ قرآنی، غیرت را سه عنصر معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهند؛ غیرزدایی به این معنا است که اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی و یا سیاسی به روی کشور میگشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نیستند"
🔻۱۲ اسفند ۱۳۹۶ : "من چند سال قبل به مسئولان وزارت خارجه گفتم که آمریکا قابل اعتماد نیست و اگر به آنان دست دادید انگشتانتان را بشمارید. مبادا کم شده باشد؛ زیر آنان به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند. ما وقتی قطعنامه را پذیرفتیم، صدام ملعون به تحریک دشمنان دیگر ما زیر آن زدند و عملیات مرصاد را به راه انداختند در صورتی که جبهههای ما از نیرو خالی شده بود و خدا رحمت کند کسانی مانند صیاد شیرازی که مردانه ایستادند و دفاع کردند. آمریکا اعداء عدو ماست".
🔻۱۹ دی :۱۳۹۷: "کفاری که از دشمنی دست برنمیدارند، شما هم با آنها دشمن باشید، حواس تان جمع باشد. 5 سال قبل که مسؤولان امور خارجه آمده بودند به آقایان گفتم وقتی با آمریکاییها دست میدهید، انگشتانتان را بشمارید! آدم وقتی با کفار معامله میکند انگشتش را میشمارد ولی اگر خدای ناکرده فریب بخورد، دیگر تقصیر خودش است".
🔹مجموع بیانات آیت الله جوادی آملی (دام ظلّه) درباره برجام و مبتنی بر عبرت های آن، تاییدی بر این تاکید همیشگی رهبر حکیم انقلاب است که آمریکا، غیر قابل اعتماد است. این همان هشداری است که بارها به دولتمردان پیشین داده شد اما مورد اهتمام قرار نگرفت.
🔹بخشی از نامه 29 مهر 94 رهبر انقلاب خطاب به آقای روحانی:
🔻"جنابعالی با سابقهی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی، طبعا دانستهاید که دولت آمریکا، در قضیّهی هستهای و نه در هیچ مسئلهی دیگری، در برابر ایران رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته است و در آینده هم بعید است جز این روش عمل کند...
🔻بیشک حفظ هوشیاری نسبت به نیّات خصمانهی دولت آمریکا و ایستادگیهایی که بر اثر آن در طول مسیر مذاکرات از سوی مسئولان جمهوری اسلامی به کار رفت، توانست در موارد متعدّدی، از ورود زیانهای سنگین جلوگیری کند.
🔻با این حال، محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، می تواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آیندهی کشور منتهی شود".
✍ محمد ایمانی
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار پرستاران و خانوادههای شهدای سلامت ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
👈 محور اول: در مورد حضرت زینب (سلامالله علیها)
📣 زینب کبری (سلاماللّه علیها) توانست به همهی تاریخ و همهی جهان ظرفیّت روحی و عقلی عظیمِ جنس زن را نشان بدهد.
زینب کبری (سلاماللّه علیها) دو نکته را نشان داد:
🔔 اول اینکه زن میتواند اقیانوس عظیمی باشد از صبر و تحمّل؛
♦️صبر در برابر شهادتها
♦️صبر در برابر اهانتها
♦️صبر در برابر مسئولیّت سنگین جمعآوری فرزندان یتیم و زنهای داغدار
♦️صبر در مسئلهی پرستاری از حضرت سجّاد (سلاماللّه علیه)
🔔دوم اینکه زن میتواند قلّهی بلندی باشد از خردمندی و تدبیر
🔊 راه انداختن جهاد تبیین و جهاد روایت: زینب کبری کاری کرد که روایت او بر افکار عمومی غلبه پیدا کند که منتهی شد به ساقط شدن حکومت اموی
🎬 عقیدهی من این است که روی جزءجزء رفتار حضرت زینب در دوران اسارت بایستی ما مطالعه کنیم، تأمّل کنیم، بنویسیم، بگوییم، اثر هنری تولید کنیم.
✅ شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. شما اگر روایت نکنید، دشمن روایت میکند؛ دروغ میگوید [آن هم]۱۸۰ درجه خلاف واقع؛ جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
📛 شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید ــ که متأسّفانه نکردیم ــ دشمن روایت میکند و کرده؛با روایتهای دروغ. این وظیفهی جوانهای ما است.
👈 محور دوم: در مورد پرستاران
🪴 نگاهی به ارزشهای پرستاری
🤝 پرستار کسی است که کمک میکند به انسانی که در همهچیز محتاج کمک است.
✍️ یکی از دستورات اهل سلوک و اهل مسیر توحیدی کمک به نیازمندِ کمک است.
🌱 ارزش بعدی پرستاری این است که کار سختی است؛ کارهای سخت، اجر و ارزش بیشتری دارد.
🌾 نقطهی ارزشیِ دیگر اینکه این حرکت پرستاری مایهی امنیّت خاطر است.
🌴 یک ارزش مضاعف هم برای پرستاری در ایران اسلامی هست و آن، این است که مستکبرین عالم، از رنج ملّت ایران خوششان میآید! دلیلش بمبارانهای شیمیایی دوران دفاع مقدّس و تحریم دارویی است. خب شما که پرستار هستید، اگر بتوانید در یک چنین فضائی یک لبخندی بر لب بیمار و کسان بیمار بنشانید، در واقع یک مجاهدت در مقابل استکبار کردهاید.
📌 اگر چنانچه دانشمندان ما واکسن کرونا را تولید نکرده بودند، معلوم نبود این واکسن چه جوری به دست ملّت ایران و مسئولین میرسید.
🪴 طبیعت کار پرستاری، سختی و تلخی است. نمونههایی از سختیهای پرستاری:
💔 مشاهدهی رنج و درد کشیدن، نالهها و بیخوابیهای بیمار
❤️🔥در مواقعی این سختی چند برابر میشود، مثل دورهی کرونا
📝این سختیها را به نظر من بایستی ملّت ایران ببینند، بفهمند، ارزشگذاری کنند جامعهی پرستاری را.
❇️ خطابی به هنرمندانمان: ما یک کمبودی در زمینهی روایت هنری این حوادث داریم، از اینها برنامههای هنری جذاب به وجود بیاورید با انواع هنرها؛ چه هنرهای نمایشی، چه هنرهای تجسّمی، چه شعر، چه ادبیّات. اینها سرمایهی عظیم فرهنگی است.
🪴 مطالبات پرستاران: تقویت جامعهی پرستاری توسط مسئولان
1️⃣ تعرفهگذاریِ خدمات پرستاری
🔷 من اصرار دارم وزارت بهداشت همین مسئلهی تعرفه را به طور جدّی در این دولت دنبال کند. این یک درخواست مهمّ پرستاران است؛ یک مطالبهی واقعی است.
2️⃣موضوع کمبود پرستار
🔷 بایستی سرانهی پرستار نسبت به آنچه نیاز هست تکمیل بشود؛ خیلی پایین است.
3️⃣مسئلهی امنیّت شغلی
🔷به پرستار، نگاه کارگرِ فصلی نداشته باشید که امروز بیاوریم، فردا بگوییم لازم نیست، بروید!
👈 محور سوم: دو نکته مربوط به قضایای سلامت
1️⃣ بازسازی شبکهی بهداشت کشور و بیاعتنائی نکردن به پیشگیری از بیماری
2️⃣ توزیع عادلانهی پزشک
❗️ آنچه که بنده میدانم این است که توزیع پزشک عادلانه نیست. در یک نقاطی از کشور ــ در نقاط دوردست ــ کمبودهایی وجود دارد؛ به توزیع عادلانهی پزشک بایستی توجّه بشود.
✅ هر کسی به خدا توکّل کند، خدا او را کفایت میکند؛ این را بدانید. [البتّه] معنای توکّل به خدا این نیست که کار نکنیم؛ واضح است؛ یعنی با اعتماد به وعدهی الهی که فرموده اگر کار کنید برکت میدهم، کار کنیم؛ اعتماد کنیم به وعدهی الهی.