🔴اگر بایدن پیروز انتخابات شود
به معرکه گیری سطحی اصلاحطلبان نگاه نکنید که سعی دارند بایدن را منجی خود معرفی کنند. حقیقت پیروزی بایدن بر ترامپ فراتر از معرکه گیری ذلیلانه مشتی بی وطن غربزده در ایران است . هنوز مانده تا خوشحالی اصلاحطلبان از پیروزی بایدن در انتخابات آمریکا به عزا تبدیل شود.
حقیقت پیروزی بایدن بر ترامپ و تک دوره ای شدن ریاست جمهوری ترامپ به معنای شکست فاحش سیاست های منطقه ای و بین المللی هیئت حاکمه آمریکاست . اقدامات نابخرادانه ترامپ در منطقه غرب آسیا مانند ترور سپهبد قاسم سلیمانی ،پایگاه آمریکا را در میان متحدانش در وضعیت بسیار متزلزلی قرار داد و حالا با شکست ترامپ آمریکامجبور به عقب نشینی از برخی مواضع خود در غرب آسیاست. این عقب نشینی به معنای گسترش حوزه نفوذ جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت است . قدرت نمایی موشکی سپاه در روز شمارش آرای انتخابات آمریکا حکایت از عزم جدی جبهه مقاومت برای عقب راندن آمریکاییها از منطقه را دارد.
عقب نشینی آمریکا از خاورمیانه به معنای افول قدرت آمریکاست و بیشترین ضربه را متحدین آمریکا در منطقه خواهند خورد . بزودی شاهد خواهیم بود که شادی جریان غربگرا در ایران تبدیل به عزا و یاس خواهد شد چرا که دیگر آمریکا آن توان و قدرت گذشته را نخواهد داشت که از مزدوران و کاسه لیسان خود در کشورهای منطقه حمایت کند.🇮🇷
هفته نامه عصر نوین.pdf
616K
📚 هفته نامه عصر نوین
📆 هفته سوم آبان ماه
سئوال
سلام
ما حرف مان سرسفره خالی مردم هست دراین ۴۱سال کارامدی که برای زندگی عادی مردم ایجاد شود ناکارامد بوداین نظام باید به صراط مستقیم برگردد وگرنه زمان ومردم وادارشان میکنند که به صراط مستقیم برگردند همان بهتر که خودشان یک باز نگری بکنند وراهی که شعار نباشد مسله گذشته پیدا کنند.
جواب.:
علیکم السّلام
در این گفتارِشما با شما موافقم فقط باید بدانیم که ناکارامدی ها مربوط به عدول ازآرمانها انقلاب و دستورات اسلام است مانند اشرافی گری و اقتصاد سرمایه داری و سازش و تسلیم در مقابل مستکبران و هر جا در مسیر قران و ارمانهای انقلاب بودیم مانند مشی ساده زیستی مسئولان، کار جهادی، توجه به محرومین و شناخت دشمن و استادگی در مقابل انان، نه تنها موفق و پیروز بودیم بلکه معجزه شده است مثل معجزهء پیروزی انقلاب، پیروزی در جنگ تحمیلی و صدها معجزهء دیگر، مواظب باشیم اگردرتشخیص علت مشکلات و پیروزی ها دچارمشکل شویم باز برای فرار از مشکل به علت مشکلات پناه میبریم همانگونه که در٨سال گذشته بردیم.
http://eitaa.com/joinchat/501809171Ca61147f977
hedayat_zanan 15-08-99.pdf
446.8K
🛑 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره 20
✅ اسکتبارستیزی ضامن تداوم انقلاب اسلامی
❇️ ويژه بسيج جامعه زنان
#نشستهای_بصیرتی
ضمن خدمت فرهنگیان .pdf
6.05M
✅ #پردهنگار
🌀موضوع: مذاکره یا رابطه با آمریکا؛ عامل پیشرفت یا فلاکت کشورها
💢نویسنده: دکتر ابوذر یاسری
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#مذاکره_آمریکا
✅ پرده ها کنار رفته اند
✅ لطفاً دیگر آمریکا را بزک نکنید
🔸انتخابات را دزدیده اند
🔸دموکرات های فاسد آرای شما را دزدیده اند
🔸 دادگاهی که قاضی اش یک دموکرات باشد نتیجه آن از قبل معلوم است
🔸 ترامپ مدام در حال دروغگویی است
🔸حمله طرفداران ترامپ به ایستگاه های رای گیری
🔸توئیتر توییت های ترامپ را به عنوان مطالب گمراهکننده نشان گذاری می کند
🔸 شبکه های تلویزیونی پخش مستقیم سخنرانی ترامپ را قطع کردند، چون دروغ میگفت
🔸 پس از گذشت چند روز از برگزاری انتخابات سیستم فوق پیشرفته آمریکا هنوز در حال شمارش آرا است.
اینها بخشی از اخبار منتشره پیرامون انتخابات آمریکا است
پس لطفاً دیگر آمریکا و دموکراسی غربی را برای ما بزک نکنید.
این قدرت شیطانی رو به افول است و پرده ها کنار رفته اند.
این ماهیت این سیستم است نه کله شقی یک نفر.
کسی فردا آدرس غلط ندهد که میتوان با مذاکره با آمریکا مشکلات داخلی را حل کرد.
آمریکا خود مشکل است نه راه حل مشکل
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#انتخابات_آمریکا
#دموکرات_فاسد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داشتن رهبر خوب یک طرف قضیه است...
#ثامن
💢 پیروزی جو بایدن مساوی است با تلاش حداکثری برای تجزیه خاورمیانه و زنده کردن داعش
👈 اتفاق خطرناکی زیر پوست فضای مجازی کشورمان در حال رخ دادن است و آن اتفاق تحریف حقایق است، هنوز چیزی نشده سلبریتی ها به خط شده و روزنامه های غربگرا به میدان آمده تا سیاست مداران پیر و خسته یک بار دیگر کشور را به بهانه مذاکره با آمریکا به سمت سازش پیش ببرند
در سال دو هزار و سه آمریکا به عراق حمله می کند. سه سال بعد ارتش آمریکا به طور کامل مانند "آهو" در "عسلِ" عراق گیر کرده و این سوال برایش پیش می آید که با عراق چه کنیم ؟ سه سال بعد یعنی در سال دو هزار و شش جو بایدن تجزیه عراق به سه اقلیم را به کنگره آمریکا پیشنهاد می دهد.
کمی بعد تر از رسمی شدنِ طرح جو بایدن، کاندولیزا رایس (وزیر امور خارجه امریکا) در یک مصاحبه (در دفاع از حمله آمریکا به افغانستان و عراق) می گوید : آنچه می بینید و میشنوید صدای جنگ نیست .این درد زایمان خاورمیانه است و به زودی خاورمیانه ای جدید را شاهد خواهیم بود.
سالها می گذرد و کمی بعد تر از حمله داعش به عراق )در تاریخ بهمن نود و چهار) یک خبر در رسانه ها منتشر میشود . این خبر افشا می کند که مسعود بارزانی در اردیبهشت سال نود و چهار به مدت هفت روز به آمریکا رفته ، با اوباما دیدار داشته و سپس به دیدار با بایدن فرستاده شده است .
بارزانی در دیدار با بایدن همین موضوع تجزیه را مطرح می کند .
بایدن البته معاویه تر از ان است که موضوع تجزیه را مطرح کند و می گوید : کرد ها به استقلال نیاز دارند (ممکن است کرد ها این مطلب را ببینند و بگویند : مگر استقلال بد است ؟ تجربه ثابت کرده که چیزی تحت عنوان استقلال وجود ندارد و یک کشور پس از تقسیم شدن به چند کشورِ کوچک تر (تمام کشور هایِ جدیدش) تحت قیمومیت یک کشور بزرگتر در می آید )
فارغ از تمام این بحث ها بعد از این جلسه مسعود بارزانی به دیدار کرد های ساکن آمریکا رفته و وعده استقلال (بخوانید تجزیه عراق) را نوید می دهد.
برای آنها که تاریخ خاورمیانه را خوانده اند ،بایدن یعنی تلاش برای تجزیه عراق و افغانستان....
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلام نورای امام خامنه ای عزیز مدظله که برای امروز کاربرد دارد.
پ ن: دل خوش کردن دوباره به مذاکره با گرگ؟!
#ثامن
تفاوت سگ زرد با شغال
تفاوت شمشیر عریان با خنجر پنهان
تفاوت مشت آهنین با روکش مخملین
ضربه از کسانی که با پنبه سرمی برند به کشور به مراتب بیشتر از جمهوری خواهان دیوانه نما بوده
#مک_فارلین
#تعلیق_غنی_سازی
#برجام
#ثامن
💢اگر فقط یکی از معاونان وزیر کار می کردند؟
نکته: دولت ما ۱۹ وزارت خانه دارد،اگر فقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی خوب کار کند ،اقتصاد ایران از هلند جلو می زند.
ما در اینجا وضعیت خود را با کشور هلند مقایسه می کنیم:
۱.هلند در پرورش و تجارتِ گُل مقام اول را در جهان داراست.دامداری و کشاورزی نیز از پایههای اقتصاد هلند محسوب میشود.
۲.دومین صادرکننده جهانی عمده کالاهای کشاورزی، بعد از آمریکا (البته مساحت آمریکا ۲۷۰برابر بزرگتر از هلند است)
۳.هلند دارای مساحتی کمتر از مساحت سه استان شمالی ماست و از نظر آب و هوایی نیز از شرایط آب و هوایی سه استان شمالی ما برخوردار نیست و همچنین جمعیت بیشتری را نیز دارا میباشد.
۴. کشور هلند با مساحت ۴۱۰۰۰ کیلومتر مربع دارای جمعیت ۱۷ میلیون نفر میباشد. اما سه استان شمالی کشور ما با جمعیت حدود ۷.۵میلیون نفر، مساحتی حدود ۵۷۰۰۰کیلومتر مربع دارا میباشند.
۵.اگر بخواهیم میانگین بارش را در استانهای شمالی به خصوص استان مازندران و گیلان حساب کنیم، مقدار آن چیزی در حدود ۷۰۰میلیمتر در سال میباشد که این مقدار برای کشور هلند چیزی در حدود ۶۰۰ میلیمتر خواهد بود.
۶. رقم کل صادرات کشاورزی ایران در حدود ۵میلیارد دلار است که ۱۲/۷ درصد از صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است، اما این رقم (صادرات کشاورزی) برای کشور گلها (هلند) در طول چند سال اخیر به طور میانگین ۹۰ میلیارد دلار بوده است.
۷. هلندتوانسته است که تا از طریق درآمد صادراتی از بخش کشاورزی، ۴ برابر درآمدهای نفتی ما در طول سال را به دست آورد.(درامد نفتی ایران از ۸.۵ تا ۲۰ میلیارد دلار اعلام شده)
۸. ما در دنیا مقام هفدهم تولید گل و گیاه را داریم ولی در صادرات آن در مقام ۱۰۷ قرار گرفتهایم و کشورمان در ۳ ماهه اول سال جاری اقدام به صادرات بیش از ۲ هزار و۳۵۶ تن گل و گیاه و انواع نباتات به ارزش ۵ میلیون و۳۳۳ هزار و۶۶۰ دلار به ۲۳ کشور جهان کرده است. این ظرفیت وجود دارد و دنیا هم خریدار گل ایرانی است.
🌱حال خودتان جواب بدهید
اگر فقط یکی از معاونان وزارت جهاد و کشاورزی کار می کرد آیا در انتظار نتیجه انتخابات آمریکا می ماندیم؟!
⁉️چه کسی نمی گذارد دولت کار کند؟
✍فرهاد مهدوی
✅🔰تحریف یعنی؛« بایدن» ناجی ملت ایران
رئیس اندیشکده غربشناسی بسیج اساتید دانشگاه آزاد: تحریف دقیقاً این است که از جو بایدن به عنوان تصمیمساز اصلی دولت اوباما که تحریمهای سختی را علیه ایران اعمال کرد و داعش را بوجود آورد، به عنوان ناجی ملت ایران یاد می شود.
پایگاه بصیرت
محمد پورقربان استاد دانشگاه و رئیس اندیشکده غربشناسی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی طی سخنانی در نشست تخصصی_تحلیلی «مناقشات ایران و آمریکا و آینده پیش رو» به بررسی اهمیت خاورمیانه برای ایالات متحده آمریکا و خصوصیات دو حزب دموکرات و جمهوریخواه پرداخت.
وی در این نشست که اساتید دانشگاه آزاد اسلامی هم به صورت مجازی در آن شرکت کردند، گفت: در خاورمیانه به علت وجود منابع سرشار از نفت و انرژی و همچنین وجود بازاری برای فروش محصولات به خصوص تسلیحات نظامی آمریکا و همچنین موقعیت ژئوپلتیک منطقه خاورمیانه از اهمیت بالایی برای دو حزب اصلی آمریکا دارد.
این استاد دانشگاه اضافه کرد: موقعیت ژئوپلتیک منطقه خاورمیانه سه قاره را به خودش متصل کرده و پنج دریای بزرگ در این منطقه واقع شده است، از طرفی کانالها و تنگههای مختلف در منطقه که محل عبور و مرور کشتیها هستند موجب شده تا دو حزب دموکرات و جمهوریخواه آمریکا به این منطقه اهمیت دهند و قطعاً این دو حزب از این منطقه نخواهند گذشت. البته ایران هم به عنوان کشور استراتژیک در منطقه از اهمیت بالایی برخوردار است.
پورقربان در ادامه نشست مناقشات ایران و امریکا را در آینده نزدیک و تا سال۲۰۳۰ مورد بررسی قرار داد و براساس نظریات مختلف سناریوهای محتمل در جریان مناقشات ایران و ایالات متحده آمریکا را در سه شاخه بررسی کرد.
وی در این باره گفت: اول تعارض یا رویارویی با یکدیگر، دوم رقابت با یکدیگر و سوم دوستی دو کشور و برقراری یک نظام امنیت دسته جمعی این شاخصهها است. تعارض یا رویارویی ایران و ایالات متحده آمریکا شامل موارد مختلفی از جمله ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران، سیاست تغییر رژیم و تحریمهای اقتصادی بر علیه جمهوری اسلامی ایران است که در همه دولتها در ایالات متحده آمریکا ادامه داشته است.
رئیس اندیشکده غربشناسی بسیج اساتید دانشگاه در ادامه درباره گزینه حمله نظامی هم گفت: ما در هشت سال دفاع مقدس این گزینه را تجربه کردیم و ما مدام در این دوران هم به صورت جنگهای نیابتی این موضوع در حال پیگیری است. نکته بعد از خروج از برجام و تلاش برای از بین بردن این توافق است که اینها همگی در قالب تعارض یا رویارویی قرار دارد.
پورقربان یادآور شد: گزینه بعدی رقابت سیاسی در منطقه خاورمیانه است، رقابت در عراق رقابت در روابط سیاسی در سوریه، رقابت در لبنان در بحرین در یمن و رقابت های پیچیده ای که در افغانستان پاکستان و کشورهای آسیای مرکزی وجود دارد.
وی گفت: نزدیکی بیش از گذشته ایران به چین و روسیه و نزدیکی گروههای مردمی منطقه به ایران مانند حشد شعبی، انصارالله، حزبالله، نیروهای مردمی سوریه اینها همگی باعث شده که رقابت شدیدی بین ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران در منطقه و در کشورهایی که منافع مشترک دارند رقم بخورد.
قربانپور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره جریان تحریف و جریان تحریم گفت: مقام معظم رهبری فرمودند «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم هم شکست خواهد خورد.» امروز تحریف دقیقاً این است که از جو بایدن، معاون رئیس جمهور آمریکا و تصمیم ساز اصلی در دولت اوباما که تحریمهای سختی را بر علیه ایران اعمال کرد، داعش را ایجاد و حمایت کرد، عامل بسیاری از نابسامانی ها در آن دوره در منطقه غرب آسیا و کل دنیا بود، امروز به عنوان ناجی ملت ایران یاد می شود.
این استاد دانشگاه افزود: مسلما بایدن هم مسیر گذشتگان خود را طی خواهد کرد و در دشمنی با جمهوری اسلامی ایران کوتاه نخواهد آمد.
وی اظهار داشت: تنها یک تفکر می تواند ناجی کشور باشد و آن تکیه بر توان داخلی و تحول در سیستم مدیریتی اجرایی در کشور است.
🇮🇷
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #روش_مواجهه_با_دشمن
💠 #امام_علی(ع) در نامه ۵۳ نهج البلاغه، خطاب به مالک اشتر میفرمایند:
🔹«هرگز پيشنهاد صلح از طرف دشمن را كه خشنودى خدا در آن است رد مكن، كه آسايش رزمندگان و آرامش فكرى تو و امنيّت كشور در صلح تأمين میگردد. لكن بر حذر باش از دشمنِ خود پس از آشتى كردن، زيرا گاهى #دشمن نزديک میشود تا #غافلگير كند. در اين زمينه محتاط باش و به راه خوش گمانى قدم مگذار (مبادا پیمانی را امضاء كنى كه در آن براى دغلكارى و فريب، راه هايى وجود دارد) و پس از محكم كارى و دقّت در قرارداد، دست از بهانه جويى بردار.»
🔹بنابراین، بايد پيوسته در برابر دشمن #هوشيار بود و هرگز دشمن را كوچک نشمرد و باید برای برخورد با دشمن راه های اصولی، منطقی و شفاف اتخاذ کرد. با این تفاسیر و توضیحات جامع، لازم است که مسئولین عزیز کشور، فرمایشات امیرالمؤمنین (ع) را سر لوحه کارهایشان قرار دهند.
.
🔴 جواب انتخابات آمریکا در کلام امام کاظم (سلام الله علیه)
❓نتیجه انتخاباتِ آمریکا چی میشه؟
😎خدا کنه "تِرامپ" رأی بیاره!
🤓خدا کنه "بایدِن" رأی بیاره!
👌بذارید یک داستان بَراتون بگم:
🔸در روایتی از "صَفوان جَمّال" كه از یاران امام كاظم (سلام الله علیه) بود، نقل شده كه میگوید: روزی امام کاظم مرا دیدند.
🔸امام فرمود: ای صفوان! همه كارهای تو خوب است، جز یك كار!
عرض كردم: فدایت شوم، چه كاری؟
امام فرمود: چرا شُترانِ خود را به هارون كرایه میدهی؟
عرض کردم: فقط برای سفرِ حج در اختیارِ هارون گذاشتم.
امام فرمود: آیا از او كرایه میگیری؟
عرض كردم: بله
امام فرمود: آیا دوست داری كه هارون زنده بماند و بر سَرِ كار باشد تا باقیمانده ی كرایه اَت را بپردازد؟
عرض کردم: بله
امام فرمود: كسی كه بَقایِ ظالم را دوست بدارد، از آنهاست و هر كسی كه از آنها باشد، در آتش جهنم خواهد بود.
صفوان میگوید: من نیز تمامِ شُترانم را فروختم.
✍️پس حتی برای لحظه ای به بَقایِ حکومتِ ظالمان راضی نباشید، حتی اگر در ظاهر به سودِ شما باشد.
منبع: کتاب وسایل الشیعه
4_5834456314176080214.pdf
2.81M
هفته نامه صبح صادق سپاه شماره 974
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش اول)
🔷پیشینه روابط ایران و آمریکا به دوران امیر کبیر و سیاستى که امیرکبیر در عرصه ارتباطات بین المللى اتخاذ کرده بود باز مى گردد. در آن مقطع تاریخى که البته به دلیل در پیش گرفتن سیاست انزوا از سوى #ایالات_متحده_آمریکا هنوز #ماهیت_استکبارى و #امپریالیستى آن آشکار نشده بود و با توجه به اینکه امیرکبیر نه به روسها اطمینان داشت نه به انگلیسىها اعتماد، و لذا به میرزا محمدخان، کارگزار ایران در استانبول نامه نوشت تا با نماینده سیاسى امریکا در آن شهر وارد گفتگو شده و قراردادى را منعقد نماید.
🔷حاصل این مذاکرات که در اکتبر ۱۸۵۱ برابر ذىالحجه ۱۲۶۷ به امضاء رسید پیمان دوستى و کشتیرانى ایران و آمریکا بود. این معاهده به آمریکا اجازه مىداد تا حضور رسمى خود در خلیج فارس را تثبیت و کنسولگرى خود را در بوشهر تاسیس نماید. امتیازى که پیش از این فقط انگلیسىها از آن بهرهمند بودند. اما با درگذشت امیرکبیر که یک ماه پس از امضاى این معاهده اتفاق افتاد، این قرارداد نیز به مرحله اجرا در نیامد. پس از درگذشت امیرکبیر و در زمان صدارت آقاخان نورى، انگلیسىها بار دیگر با تحمیل معاهده پاریس بخش دیگرى از خاک ایران یعنى افغانستان را جدا کردند.
🔷به همین منظور ناصرالدین شاه به دیپلماتهاى ایران مقیم اروپا، میرزا قاسم خان والى در پترزبورگ، میرزا احمدخان خویى در استانبول، و جان داوودخان در وین، دستور داد تا زمینههاى برقرار مجدد روابط با آمریکا را بررسى کرده و با ماموران سیاسى این کشور تماس حاصل نمایند. نتیجه این ملاقاتها این شد که دولت آمریکا درخواست دولت ایران را پذیرفته و معاهدهاى را جهت همکارى مشترک به امضاء رساندند، اما نه در وین یا استانبول، بلکه در پترزبورگ تا از چشمان انگلیس و فرانسه بدور بوده و خللى در مذاکرات ایجاد نشود. پس از امضاى همین معاهده بود که دولت ایران از دولت آمریکا خواست تا سفارت خود را در ایران افتتاح کند. (۱۸۵۶)
🔷هدف ایران حضور نمادین دولت آمریکا در ایران بود تا مثلا سدى در برابر مطامع روسى انگلیسى باشد. کنگره آمریکا نیز استقبال کرده مجوز افتتاح را صادر نمود. مورخان آغاز روابط رسمى دو کشور را به سال غریص مىدانند. غریص در ابجد یعنى سال ۱۳۰۰ هجرى قمرى و این همان سالى است که اولین سفیر آمریکایى پس از افتتاح سفارت این کشور در تهران وارد ایران شد. (خبرگزارى فارس مقاله ویژه سى سالگى تصرف لانه جاسوسى آمریکا نگاهى به تاریخچه روابط ایران و آمریکا)
🔷اما همانگونه که اشاره شد روابط دو کشور به دلیل در پیش گرفتن سیاست انزوا از سوى ایالات متحده آمریکا همچنان به عنوان روابط دو کشور عادى که دخالتى در امور یکدیگر ندارند، پیگیرى مى شد و جز موارد اندکى از برخى برخوردهایى که به ویژه در دوران رضاخان بین دو کشور به وجود آمد، نکته قابل توجهى در روابط دو کشور به چشم نمى خورد، اما #مهمترین_مقطعى که به آغاز #دخالت_آمریکا در امور داخلى ایران منجر شد، دوران #جنگ_جهانى_دوم بود که طى آن آمریکا نیز از سیاست انزواى خویش دست برداشته و سیاستى فعالانه در سطح جهان به منظور #استیلا_بر_کل_جهان و جایگزینى به جاى استعمارگران کهنه کارى همچون انگلیس و روسیه و سایر دول غربى اتخاذ نموده بود.
🔷در این مقطع تاریخى #آمریکا که به همراه متفقین پس از کنار زدن رضاشاه از قدرت از شاه جوان حمایت مى کرد به مرور پاى خویش را در #عرصه_تحولات_داخلى کشور ایران باز کرده و زمینه را براى انجام بزرگترین #کودتاى تاریخ ایران و بسط دیکتاتورى محمد رضا شاه فراهم نمود که نتیجه آن #استعمار_غیر_مستقیم کشور ایران به دنبال وقایع پس از کودتاى ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ توسط ایالات متحده #آمریکا بود که نقش این کشور در طراحى و اجراى این کودتا به قدرى واضح بود که حتى وزیر امور خارجه آمریکا مادلین آلبرایت حدود ۵۰ سال پس از کودتا رسما به دخالت دولت متبوعش در کودتا اعتراف کرده و اسنادى که پس از سالها توسط وزارت خارجه آمریکا و انگلیس از طبقه بندى سرى و فوق سرى خارج شده و انتشار عمومى یافته نیز موید همین مطلب مى باشد.