فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اونایی که اسلامو مسخره میکنن
میدونن واژه "لوازم التحریر" از کجا اومده؟
✍ "علی درودی"
☫ادارهکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️بیراههای به نام صلح
صلح با اسرائیل، مسیر جدید یا تکرار تاریخ؟
📌 انگیزش های رای دهندگان
🔸دیدگاه ها و تحلیل ها درباره دلایل و زمینه های مشاركت مردم ایران در انتخابات ها پرشمار و گوناگون است. در این یادداشت به برخی انگیزش های رأی دهندگان در انتخابات ۴۰۲می پردازیم:
۱. برخی رأیدهندگان شرکت در انتخابات را در نظام جمهوری اسلامی تکلیف می دانند.
این طیف فارغ از هر وضعیتی در انتخابات شرکت می کنند.
۲. برخی رای دادن را حق می دانند. این طیف برای مطالبه حق خواهند آمد.
۳. در صورت دوقطبی شدن انتخابات، حضور برخی بر اساس برتری دادن قطب محبوبشان خواهد بود. محتملترین دوقطبی انتخابات پیشرو، حجاب و بی حجابی است.
جلوگیری نکردن از حضور مکشفه ها و احتمال پیروزی نامزد مورد نظر، به این تیپ افراد انگیزه شرکت خواهد داد.
۴. درانتخابات مجلس به ویژه شهرهای کوچک انگیزه برخی رقابت قومی و قبیله ای است.
۵. مطالبه تایید یا تغییر ریل گذاری برنامه های دولت انگیزش برخی برای شرکت در انتخابات پیشرو است. برنامه و شعارهای نامزدهای مجلس متغیر مهمی برای نوع رای دهندگان است.
۶. تحولات منطقه و جهان از جمله غزه و اوکراین نیز موثر در انگیزه بخشی برای شرکت در انتخابات است. رویکرد نامزدها و بیان سیاست اعلامی و حمایتی نیز می تواند برای برخی ایجاد انگیزه کند.
🔺یافتن و رصد انگیزش ها و تمرکز بیشتر و مخاطب شناسی جهادگران تبیین، به مشارکت قوی کمک شایان توجهی خواهد کرد.
#انتخابات۱۴۰۲
#انگیزشها
✍ #موسی_سلیمانی
✨﷽✨
#خودباختگی_فرهنگی
✍استاد شهید مطهری:
امثال من گاهی با سؤالاتی مواجه میشویم که با لحن تحقیر و مسخره آمیزی میپرسند: آقا سواره (ایستاده) غذا خوردن شرعاً چه صورتی دارد؟! با قاشق و چنگال خوردن چطور؟! آیا کلاه لگنی به سر گذاشتن حرام است؟! آیا استعمال لغت بیگانه حرام است؟! ...
🔹در جواب اینها میگوییم: اسلام دستور خاصی در این موارد نیاورده است. اسلام نه گفته با دست غذا بخور و نه گفته با قاشق بخور؛ گفته به هر حال نظافت را رعایت کن. از نظر کفش و کلاه و لباس نیز اسلام مد مخصوصی نیاورده است. از نظر اسلام زبان انگلیسی و ژاپنی و فارسی یکی است.
🔹اما اسلام یک چیز دیگر گفته است؛ گفته شخصیت باختن حرام است، مرعوب دیگران شدن حرام است، تقلید کورکورانه کردن حرام است، هضم شدن و محو شدن در دیگران حرام است، طفیلیگری حرام است، افسون شدن در مقابل بیگانه (مانند خرگوشی که در مقابل مار افسون میشود) حرام است، الاغ مرده بیگانه را قاطر پنداشتن حرام است، انحرافات و بدبختیهای آنها را به نام «پدیده قرن» جذب کردن حرام است، اعتقاد به اینکه ایرانی باید جسماً و روحاً و ظاهراً و باطناً فرنگی بشود حرام است، چهار صباح به پاریس رفتن و مخرج «را» را به مخرج «غین» تبدیل کردن و به جای «رفتم»، «غفتم» گفتن حرام است.
📙 استاد مطهری، نظام حقوق زن در اسلام، ص107
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خدا میخواهد مردم انتخاب کنند.
🎥 برشی متفاوت از مستند سینمایی #آن_زمستان را ببینید.
⬅️ #آن_زمستان؛ پرترهای متفاوتتر از آن چه که تا به حال از یک عالم دینی دیدهاید. روایتی بیواسطه از یک فصل از زندگی آیتالله مصباح یزدی
🔻 دانلود و تماشا:
#حکمرانی_مردمی
پاورپوینت تورم.pptx
921K
پاورپوینت علل تاثیرگذار بر ارزش پول ملی و تورم
دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️افشاگری الهام چرخنده در شبکه افق از فضای #ضد_حجاب و دیکتاتوری مخوف سینمای ایران:
📌بعداز انتخاب پوشش چادر، همکارانم در سینما بلاکم کردند!
📌سینما خانواده من است، دل آدم برای خانوادهاش تنگ میشود؛ ۱۰سال گذشت و میخواستم زنگ بزنم ازدواج و بچهدار شدنشان را تبریک بگویم، ولی بلاک بودم!
📌در این ۱۰سال، بین شَک و شوک بودم؛ آن وریها شوکه بودند و این وریها به من شک داشتند! آمدهام بگویم الهام چرخنده بعدی را دریابید؛ چرخش «چرخنده» یک شبه نبود.
متن مناظره شریعتمداری و هاشمی درباره شیوههای رقابتی شدن انتخابات | خبرگزاری فارس
👇👇👇
https://www.farsnews.ir/news/14021004000016/%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B4%DB%8C%D9%88%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA
#انتخابات_مجلس۱۴۰۲
♦️واکنش سخنگوی شورای نگهبان به ادعای نارضایتی رهبر انقلاب از ردصلاحیتها
هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان، درباره شایعاتی که پیرامون دیدار اعضای شورای نگهبان و رهبر معظم انقلاب مطرح میشود، گفت:
🔹ما در دیداری که با رهبر معظم انقلاب داشتیم در ابتدا ایشان در خصوص وظایف مختلفی که شورا دارد، صحبت و از زحمات شورای نگهبان تقدیر و تشکر کردند.
🔹مسائل گفته شده در برخی رسانهها در جلسهای که اعضای شورای نگهبان خدمت رهبرمعظم انقلاب بودهاند، به شکلی که نقل شده در جلسه طرح نشده است. اساسا برخی از اشخاصی که این روزها اسمشان مطرح میشود، در تمام ادواری که در انتخابات مجلس شرکت کردهاند، توسط شورای نگهبان تأیید صلاحیت شدهاند و بعضا الان هم نماینده مجلس هستند.
🔹نظر اخیری هم که نسبت به این افراد داده شده، نظر شورای نگهبان نبوده بلکه نظر هیاتهای اجرایی بوده است که در همان زمان هم ما خطاب به همه کسانی که صلاحیتشان تایید نشده بود، اعلام کردیم که فرصت اعتراض نسبت به نظر هیاتهای اجرایی دارند.
🔺دیشب هم محسن هاشمی رفسنجانی به این شبهه پرداخت و به آن استناد می کرد، در حالی که اصلاً چنین چیزی وجود نداشت.
#پاسخ_شبهات
در سالگرد دوم خرداد 76، مجله اندیشه پویا گفتگویی با برخی چهرههای اصلاحطلب داشته و از آنها درباره موضع مرحوم هاشمی در زمان دوم خرداد پرسیده است. یکی از این افراد عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب است که پیشتر نیز انتقاداتی به هاشمی رفسنجانی داشت. او نیز همان حرف موسوی خوئینیها را تکرار میکند "آقای هاشمی بهدنبال انتخابات با مشارکت مردمی بالا نبود، یک انتخابات هدایتشده و برنامهریزیشده را مدنظر داشت. بهنظرم این تفاوت آقای هاشمی با مقام معظم رهبری است. رهبری همیشه بهدنبال حداکثر مشارکت بودند ولی آقای هاشمی در عمل خواهان مشارکت محدود، برنامهریزیشده و کنترلشده بود که قاعدتاً نتیجه آن باید از قبل مشخص میبود".
مانند همین حرف را محمدعلی ابطحی رئیس دفتر دولت اصلاحات بهصورت ضمنی در گفتگو با همین مجله چنین میگوید "آقای هاشمی بعد از رحلت امام جناح چپ را نابود کرد و نقش محوری در حذف این جناح از کشور داشت. طبیعی بود که نگران باشد چپها به قدرت برسند و انتقام بگیرند. از ناطق نیز میترسید که بیاید و نقد سیاستهای دولت سازندگی را در دستور کار بگذارد، بنابراین مطلوبش این بود که یک انتخابات غیررقابتی برگزار شود و روحانی یا حبیبی رئیسجمهور شوند. هاشمی دوست داشت این موضوع را به گردن رهبری بگذارد اما ماجرا آنجور که باید پیش نرفت".
حال باید پرسید؛ چرا اصلاحطلبان که همواره نظام را متهم میکردند که مانع از برگزاری انتخابات آزاد میشود، سالها شخصیتی را مورد حمایت قرار دادند که اساساً اعتقادی به انتخابات آزاد نداشت و بهدنبال برگزاری کنترلشده و یا مهندسیشده انتخابات بود؟ و یا اینکه؛ چرا در زمان حیات آن مرحوم چنین نقدهایی را مطرح نمیکردند تا وی تغییری در دیدگاههای خود ارائه دهد؟
#اتتخابات_مجلس۱۴۰۲
#مکتب_هاشمی
✅بازگشت به سال 92؟
با روشن شدن اولین جرقههای انتخاباتی در اردوگاه اصلاحات حالا سطح استراتژی آنها از دوگانه کلی حضور یا عدم حضور به مختصاتی برای ابراز سیاسی رسیده و این مختصات میتواند نحوه عملیات سیاسی اصلاحطلبان در ماههای پیش رو باشد. مطلوب این طیف عملیات و روشی است که اصلاحطلبان را از انزوای سیاسی بیرون بکشد و راهکاری برای ایجاد قدرت در اضلاع چندگانه این طیف باشد.
تاکنون تئوریها و راهبردهای متفاوتی را از زبان شخصیتهای اصلاحطلب شاهد بودهایم و این تئوریها نقاط مشترکی را هم داشتهاند و برنامهریزی اصلاحطلبان برای کرسیهای تهران و همچنین احتمال ارائه لیست و ائتلاف را میتوان از نقطه اشتراک تئوریهای متفاوت اصلاحطلبانی دانست که تاکنون برای حضور در انتخابات ابراز آمادگی داشتهاند.
علیرغم اینکه رادیکالیسم در جبهه اصلاحات به دنبال حاشیهنشینی همه طیفهای اصلاحطلب بود؛ اما در این میان احزاب متعددی با دستفرمانهای سیاسی از مسیر این رادیکالیسم خروج کردهاند و در مقابل سیاست قهر با صندوق جبهه اصلاحات، استراتژی شرکت در انتخابات را در پیش گرفتهاند. استراتژی که نهایتا در قالب همکاری با اعتدالیون از کار درآمد و تاکنون جدیترین و محتملترین تئوری انتخاباتی پیش روی اصلاحطلبان بهشمار میرود.
#جریان_شناسی
✅ رنگ و بوی یک ائتلاف از جنس سال ۹۲
🔺ائتلاف اصلاحطلبان با اعتدالگرایان از سال ۹۲ شیوهای جدید را در اردوگاه اصلاحات به وجود آورد. تعامل و همکاری اعتدالگرایان و اصلاحطلبان که نقطه کلیدیاش در ماجرای حمایت از روحانی بود؛ البته حرف و حدیثهایی را هم به دنبال داشته و همواره طرفین این ائتلاف در دوران پساروحانی، طرف دیگر را غیرخودی مینامیدند و بهنوعی در یک تقسیم کار فرضی اصلاحات روحانی را گردن نمیگرفت و در ماههای اول تمام شدن دولت روحانی که صحبت از آسیبهای دولت او میشد، برخی اصلاحطلبان به هیچوجه تقصیرات و آسیبهای دولت روحانی را گردن نمیگرفتند.
با شنیدن صحبتهای نوبخت در خصوص احتمال ائتلاف اعتدالیون و اصلاحطلبان دوباره میتوان بر رخداد مجدد راهبرد موسوم به «رحم اجارهای» یا «نامزد نیابتی» گمان برد و این دقیقا همان موضوعی است که اصلاحطلبان در سالهای ۹۲ و ۹۴ پذیرفتند.اکنون هم با توجه به معادلات پیش رو برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۴۰۲ میتوان این برداشت را داشت که اگرچه اتحاد ملت و طیف رادیکال اصلاحطلبان با این رویکرد مخالف باشند؛ اما به نظر میرسد کارگزاران، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به این راهبرد و محور قرار دادن مجدد اعتدالیون تمایل دارند.
✅درخواست قابلتأمل هاشمی از روحانی
🔺در همینباره لازم است به جلسه اعضای کمیته سیاسی حزب کارگزاران در اوایل مهرماه سال جاری با حسن روحانی در دفتر وی، اشاره کنیم. سید افضل موسوی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران درباره جزئیات آن گفته بود که توصیه روحانی به مشارکت در انتخابات بود و مشخصا به آنها گفته است که «شرکت کردن بهتر از شرکت نکردن است.»
مجله آگاهی نو که مدیریت آن را محمد قوچانی، عضو شورای مرکزی کارگزاران برعهده دارد، در شماره جدید این مجله جزئیاتی از دیدار اخیر کارگزاران با روحانی را بازگو کرده است؛ در این دیدار محسن هاشمی، رئیس شورای مرکزی این حزب از روحانی خواسته که جبهه اصلاحات را از انفعال خارج کند.
محسن هاشمی با انتقاد از بزرگان جریان اصلاحطلبی به روحانی گفته است که فقط حلقه خاصی میان او، خاتمی، ناطق نوری و اسحاق جهانگیری برپا شده که خروجی خاصی ندارد. البته که پیش از انتشار این موضوعات هم گمانی قوی بر میل کارگزاران به این ائتلاف میرفت؛ اما اکنون و با توجه به جزئیات بالا میتوان با احتمال زیادی از این استراتژی کارگزاران سخن گفت.
البته که حزب کارگزاران سازندگی پیشتر هم از رفتارهای اصلاحطلبان رادیکال در انفعال انتخاباتی گلایه کرده بود و محمد قوچانی در توصیف عملکرد طیف رادیکال جبهه اصلاحات ایران که اعضای آن را عمدتا چهرههای حزب اتحاد ملت تشکیل میدهد، پیشتر نوشته بود که این افراد مانع از حمایت جبهه اصلاحات از کاندیداتوری عبدالناصر همتی در انتخابات ۱۴۰۰ شد؛ اما در کمال تعجب نهتنها برای شورای شهر تهران فهرست دادند بلکه نام و امضای سید محمد خاتمی را بهصراحت خرج آن فهرست کردند؛ چراکه گمان میکردند اکثریت کرسیهای آن شورا در اختیار حزب اتحاد ملت خواهد بود؛ زیرا اکثر افراد لیست تهران اصلاحطلبان را چهرههای اتحاد ملتی تشکیل میدادند، به تعبیر قوچانی؛ «پشتپرده این رادیکالیسم چپ نوعی اپورتونیسم قرار داشت!»
✅ موافقان و مخالفان ائتلاف با اعتدالیون
🔺حالا که بحث بر سر ائتلافهای احتمالی برای حضور جریانها در انتخابات اسفندماه است، هر روز در خبرها تحلیلهایی در این مورد میخوانیم؛ ولی در این بین باید به ائتلافی در جریان اصلاحات اشاره کنیم که بیش از سایر ائتلافها احتمال حضورش به چشم میخورد و آن هم اتحادی نیست جز ائتلاف طیف اعتدال و توسعه با اصلاحطلبان که البته این ائتلاف تازگی ندارد و در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر در سالهای ۹۶ و ۹۲ و همچنین انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در سال ۹۴ توانستند ائتلاف برنده را شکل دهند.
اکنون با اتمام مرحله ثبتنام برای انتخابات مجلس، فعالیت و جلسات احزاب و گروههای مختلف سیاسی برای حضور در این دوره از انتخابات انسجام بیشتری به خود گرفته است. در این میان اصلاحطلبان و جریان موسوم به اعتدال و توسعه، جلسات خود را با برنامه آغاز کردهاند. جلسات اصلاحطلبان و حامیان رئیسجمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم بهصورت منظم در حال برگزاری است. از طرفی طیفهای متفاوت اصلاحطلبان هم همان گفتمان محسن هاشمی را پیش میبرند و معتقدند که اصلاحطلبان دچار انفعال شدهاند و باید با رویکردی دستهجمعی از شر این انفعال خلاص شوند. در این روزها هم تمایل اعتدالیون و اصلاحطلبان برای رسیدن به لیست نهایی ائتلاف بیش از پیش ابراز میشود که این هشداری بزرگ برای اصولگرایان است.
✅میدانداری ضد ائتلافی اتحاد ملتیها
🔺از آنجا که جبهه اصلاحات، کاریزما ندارد و با توجه به ریزش هواداران جبهه اصلاحات که در سالهای اخیر رخ داده است، باید بگوییم اکنون نسبت به دهههای گذشته هواداران کمتری دارند، ازاینرو شرکت در انتخابات را بهنوعی در توان و وزن سیاسی خود نمیبینند و همین موضوع هم دلیل احتمالی مخالفت این طیف با محوریت «اتحاد ملتیها» با هر گونه ائتلافی است. از طرفی آرایش سایر نیروهای اصلاحطلب اینچنین نشان داده میشود که گویی از نوع نگاه رادیکال جبهه اصلاحات و نوع نگاه منصوری به ستوه آمدهاند و راهحل را نه در انفعال و نگاه به خیابان بلکه در کنش سیاسی و نگاه به صندوق رأی میبینند. احزابی نظیر کارگزاران، اعتماد ملی و ندای ایرانیان نمونههایی از این طیف هستند که در مجالهایی مجزا بارها مخالفتهای خود را با نوع نگاه انفعالی منصوری اعلام داشتهاند.
از طرفی این طیفها هم مشکلاتی عمده در راه ورود به بهارستان دارند و نمونههایی از آن را میتوان، عدم حضور چهرههای مردمی و فراگیر نام برد. در واقع برخی معتقدند که درصدی از تمایل کارگزاران برای ائتلاف با اعتدالیون و بازی دوباره در زمین روحانی به دلیل همین کمبود چهره موجه در اردوگاه کارگزاران است و همین موضوع هم زمینه حمایت مجدد کارگزارانیها از روحانی را فراهم کرده است.
#جریان_شناسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وظیفه شورای نگهبان شناساندن افراد به مردم است
👤 شریعتمداری:
🔹 کار شورای نگهبان کمک به مردم است. فردی در شمال کشور تایید صلاحیت شد ولی رای نیاورد بعد از مدتی به جرم قتل دستگیر شد زیرا از فردی پول زیادی برای تبلیغات انتخاباتی قرض کرده بود و چون فرد راضی نشده بود به تهدیداتش تن دهد وی را کشته بود.
🔹 اگر این جرثومه وارد مجلس میشد چه اتفاقی رخ میداد؟ مردم عادی چگونه میخواستند وی را بشناسند؟
🔹 شورای نگهبان افراد را به مردم میشناساند
✅ سر خوردگی و کم تحرکی خود را به نام نظام ننویسید!
💢جریان اصلاحات هرگاه بتواند پایگاه اجتماعی خود را برای حضور در انتخابات اقناع کند، از نظر آنها ، آن انتخابات می شود بهترین و دموکراتیک ترین انتخابات. چون هم پیروز انتخابات هستند و هم مشارکت بالا بوده است. اما وقتی نتوانند پایگاه اجتماعی خود را همراه کنند همه چیز را به زمین و زمان می دوزند تا خود را بی گناه و دیگران را عاصی جلوه دهند!
🔺البته این تاکتیک اتخاذ شده از سوی جریان اصلاحات مسبوق به سابقه است و چیز جدیدی نیست ، اما عنوان های آن به مرور زمان عوض شده است.
🔺این یادداشت روزنامه آرمان را بخوانید تا کاملا متوجه منظور بنده بشوید.
✍ سعید میرزایی
👇👇👇
دو راهی«جامعه محوری» و «صندوق محوری»
https://www.armanmeli.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-4/1085836-%D8%AF%D9%88-%D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1%DB%8C
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام رفقا براتون انگیزه بیدار شدن ۵ صبح آوردم که یعنی فقط ببینید خودتون 👌
⭕️ نقش دین در فلسطینستیزی و دروغ روشنفکران غربی
🔔 برخی از روشنفکران داخلی با ترجمه ناقص و جهتدار از روند مدرنیزاسیون در غرب، آن را نتیجه کنار زدن دین از ساحت جامعه میدانند؛ این در حالی است که در بزنگاههای تاریخی همچون جنگ غزه و اسرائیل، ما شاهد تصمیماتی خونبار و فاجعهآمیز از سوی آمریکا هستیم که دلیل آن آموزههای مسیحیت صهیونیست و آنجلیست دانسته میشود. پارادوکسی از بودن یا نبودن دین که دروغ بزرگ روشنفکران غربگرا را آشکار میکند.
🔹 سالهاست که مجامع غربی و نو اندیشان سکولار، با یک پمپاژ وسیع فکری به صورت مستمر در حال القای این هستند که با رشد عقلگرایی و پیشرفت منزلت انسانی با علم و تجربه، دیگر در ساحت بشری جایگاهی برای دینِ وحیمدار وجود ندارد.
👈 این جریان با یورش مدام به سنت و بنمایههای دینی همانند فقه و معرفت دینی در تلاش است که مکاتب تولید شده توسط بشر در طی چند قرن اخیر را یک نسخه نهایی و نجاتبخش معرفی کند. غرب به عنوان مهد و زادگاه این نگاه دینستیز، قبلهگاه روشنفکرانی است که با پیوستن به احزابی پنهان همچون فراماسونری به دنبال پروژه حذف دین هستند.
📎 #دین
📎 #روشنفکری
📎 #سیاسی
📎 #صهیونیست