🔴 #تحلیل| رمز اختلافات سعودی و امارات در یمن
🔻 دولتهای حاشیه خلیج فارس بویژه عربستان و امارات اختلافات متعددی با هم دارند. درباره یمن، ابوظبی خواهان ایفای نقشی انحصاری در جنوب است و نفوذ ریاض در این منطقه را نگران کننده ارزیابی میکند.
🔹مرز طولانی عربستان با یمن و دغدغههای امنیتی ریاض باعث شده این کشور بیش از شریک اماراتی خود نگران پیامدهای تثبیت انقلاب در یمن باشد.
🔹دولتهای حاشیه جنوبی خلیج فارس هر کدام جداگانه با آمریکا پیمانهای امنیتی منعقد کردهاند و اتحاد آنها در قالب شورای همکاری، بدون پشتیبانی واشنگتن فاقد ضمانت امنیتی لازم است و از ظرفیت بالای واگرایی میان آنها حکایت دارد.
🔹اختلافات فزاینده میان نیروهای تحت حمایت سعودی و امارات با یکدیگر در جنگ یمن و درگیری خونین میان آنها، امید سعودیها برای دست یافتن به انسجام در جبهه مورد حمایت خود را از میان برده است.
🔹ناکامی ریاض در حفظ اتحاد میان گروههای ضد انقلاب یمن به خوبی مبین فقدان زمینههای لازم برای همگرایی میان دولتهای عربی خلیج فارس، حتی در شرایط بحرانی است.
🆔:@sgm_Ghaemon
🔴 #ضد_ولایت_فقیه از نظر رهبر انقلاب؟‼️
🔻رهبر معظم انقلاب:
✅ بعضی ها نظرات کارشناسی میدهند، با نظر رهبری مخالف است، میگویند آقا این ضد ولایت است. من به شما عرض بکنم؛ هیچ نظر کارشناسی ای که مخالف با نظر این حقیر باشد، مخالفت با ولایت نیست؛ دیگر از این #واضحتر؟! نظر کارشناسی، نظر کارشناسی است. کار کارشناسی، کار علمی، کار دقیق به هر نتیجهای که برسد، آن نتیجه برای کسی که آن کار علمی را قبول دارد، معتبر است؛ به هیچ وجه مخالفت با ولایت فقیه و نظام هم نیست.
به هر حال هیچگاه اعلام نظر کارشناسی و نظر علمی، معارضه و مبارزه و مخالفت و اعلام جدائی از رهبری و ولایت و این حرفها به حساب نمیآید و نباید بیاید.(۹۱/۵/۱۴)
✅ مراقب باشيد، مواظب باشيد، نمیشود هر كسی را به مجرد يك خطائی يا اشتباهی گفت #منافق؛ نميشود هر كسی را به مجرد اينكه يك كلمه حرفی برخلاف آنچه كه من و شما فكر ميكنيم، زد، بگوئيم آقا اين ضد ولايت فقيه است. در تشخيصها خيلی بايد مراقبت كنيد... در تشخيص ها و در مصداق های مختلف دقت بشود. بیدقتی در مصداق ها، گاهی اوقات ضررها و لطمات بزرگی خواهد زد. (۸۸/۹/۱۴)
✅ اين برادر عزيزمان ميگويد «ضد ولايت فقيه» را معرفی كنيد. خوب، «ضد» معلوم است معنايش چيست؛ ضديت، يعنی پنجه در افكندن، دشمنی كردن؛ نه معتقد نبودن. اگر بنده به شما معتقد نباشم، ضد شما نيستم؛ ممكن است كسی معتقد به كسی نيست. البته اين ضد ولايت فقيه كه در كلمات هست، آيه مُنزل از آسمان نيست كه بگوئيم بايد حدود اين كلمه را درست معين كرد؛ به هر حال يك عرفی است. اعتراض به سياستهاي اصل ۴۴، ضديت با ولايت فقيه نيست؛ اعتراض به نظرات خاص رهبری، ضديت با رهبری نيست. دشمنی، نبايد كرد. دو نفر طلبه كنار همديگر مينشينند؛ خيلی هم با هم رفيقند، خيلی هم با هم باصفايند، همدرس هستند، مباحثه ميكنند، حرف همديگر را رد ميكنند؛ اين حرف او را رد ميكند، آن حرف اين را رد ميكند. ردكردن حرف، به معنای مخالفت كردن، به معنای ضديت كردن نيست؛ اين مفاهيم را بايد از هم جدا كرد. (۸۶/۷/۱۷)
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ منطقه در یک نگاه | 29 فروردین 1400
1️⃣ روزنامه «فایننشال تایمز» گزارش داد ایران و عربستان برای بهبود روابط دو کشور در بغداد مذاکرات مستقیم برگزار کردند.
2️⃣ پارلمان سوریه موعد برگزاری انتخابات ریاستجمهوری را ۷ خرداد آتی اعلام کرد.
3️⃣ منابع آگاه از ورود شماری از تفنگداران نیروی دریایی آمریکا، به فرودگاهی در استان «المهره» در شرق یمن خبر دادند.
4️⃣ وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد بزرگترین توافق نظامی با یونان را به ارزش ۱.۶۵ میلیارد دلار امضاء کرده است.
5️⃣ وزیر خارجه پاکستان در گفتوگویی تلفنی با همتای افغان خود، تاکید کرد که کشورش از پیشرفت روند صلح افغانستان و نشست استانبول حمایت میکند.
6️⃣ بنا به خبر یک رسانه اسرائیلی، دولت آمریکا طی چند روز گذشته از تلآویو خواسته اظهارنظرهای منفی علیه ایران را به منظور جلوگیری از تاثیرگذاری بر مذاکرات وین متوقف کند.
7️⃣ منابع آگاه از پیشنهاد اروپا برای برگزاری انتخابات فلسطین در قدس اشغالی در کنسولگری کشورهای اروپایی بدون تضمین نامزدی ساکنان قدس خبر دادند.
#منطقه_در_یک_نگاه
🆔:@sgm_Ghaemon
♦️ تحریمهای جدید اتحادیه اروپا علیه ایران
#تحلیل_کوتاه
🔹 هفته گذشته اتحادیه اروپا در دور جدید تحریمها علیه ایران، فرمانده سپاه، رییس سازمان بسیج، فرمانده نیروی زمینی سپاه، فرمانده نیروی انتظامی، فرمانده یگانهای ویژه ناجا، فرمانده سپاه خوزستان و رییس سابق زندان اوین را در کنار سه زندان به اتهام آنچه «نقض حقوق بشر» خوانده، تحت تحریم قرار داد.
🔸 نکته مهم اینکه این اولین تحریم حقوقبشری اروپا علیه ایران از 2013 بدینسو است. نکته مهمتر اینکه بهانههای تحریم به حوادثی بازمیگردد که در دوران ترامپ رخ داده ولی اتحادیه اروپا در زمانه استقرار بایدن، تصمیم به افزایش تحریمهای حقوقبشری گرفته است.
🔸 دلیل اصلی عدم اعمال تحریمهای حقوقبشری علیه ایران در دوران ترامپ، انگیزه کشورهای اروپایی به حفظ برجام و جلب نظر ایران به عدم تخطی از تعهداتش در توافق هستهای بوده است.
🔸 استقرار دولت بایدن و انگیزههای مشترک آمریکا و اروپا در خصوص مقابله با مسائل حقوقبشری در روسیه که برای اروپا اهمیت بالایی دارد، همکاریهای دو سوی اقیانوس اطلس علیه به اصطلاح نقض حقوق بشر را در دیگر کشورها از جمله ایران افزایش داده است.
🔸 در عین حال شعارها و مواضع لفظی دولت بایدن در خصوص احیای برجام، اهمیت موضوع جلب نظر ایران را کاهش داده و به همین دلیل تصمیم به تداوم فشارها در پروندههای دیگر از جمله حقوق بشر علیه ایران گرفتهاند.
✅ با این روند، میتوان در انتظار بود که فشارهای توأم و مشترک آمریکا و اروپا در دیگر پروندهها از جمله مسائل منطقهای و برنامه موشکی نیز افزایش یابد. امری که واکنش قاطع ایران، از جنس قطع گفتگوهای حقوقبشری با اروپا پس از تحریمهای اخیر را میطلبد.
🆔:@sgm_Ghaemon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون تعارف با #سردار_حجازی جانشین #سپاه_قدس
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
•┈┈•✾•🌿🌺🌿•✾•┈┈•
✅ با ما همراه باشید..
کانال فعالان تربیتی، فرهنگی استان زنجان
🆔 @salehinzn
🆔:@sgm_Ghaemon
4_6035204124973205809.ogg
677.3K
نشست روشنگری با موضوع شعار سال توسط هادی محترم آقای جواد صفری
♦️ بحران آمریکا در افغانستان
#گزارش_کوتاه
🔹 نشریه «دیپلمات» در مقالهای در ارتباط با خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان طبق توافق با طالبان، نوشته است که اگر آمریکا بدون تضمین کافی برای آینده سیاسی افغانستان خارج شود، متحدانش در این کشور با خطر روبرو خواهند شد.
🔸 طبق این مقاله، تعداد بالایی از افغانستانیهای جوان پس از 11 سپتامبر متولد شده و تحت یک قانون اساسی نسبتاً دموکراتیک و فضای باز رسانهای رشد یافتهاند و تحصیل کردهاند. رهاسازی این اقشار تحت سلطه طالبان، نادرست است.
🔸 نویسنده معتقد است خروج نیروهای ناتو بدون یک توافق سیاسی در افغانستان، صرفاً به بازتولید خشونتها منجر خواهد شد. دشمنیهای تلخ گذشته بر مذاکرات کنونی سایه افکنده است.
🔸 طبق ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا، نیروهای نظامی افغانستان بدون پشتیبانی هوایی و لجستیکی آمریکا، مناطق تحت سلطه دولت مستقر در کابل را از دست خواهند داد، جنگ داخلی تشدید شده و موج مهاجرتها به ایران و پاکستان از سر گرفته خواهد شد.
🔸 ارزیابی پیامدهای انسانی خروج توسط آمریکا، اروپا و ناتو، اعطای تابعیت به افغانستانیهای دانشجو یا شاغل در سازمانهای دولتی در آمریکا، افزایش سهمیه مهاجرتی از افغانستان توسط دولت آمریکا و تسریع در اعطای ویزا به آنان از جمله پیشنهادهای این مقاله برای شرایط تشدید درگیریها در افغانستان است.
✅ با وجود تصمیم دولت آمریکا به خروج، حضور نیروهای نظامی در افغانستان به بحرانی برای دولت آمریکا در هفتههای اخیر بدل شده بود که نشان میدهد کاخ سفید فاقد ارزیابیهای دقیقی از تبعات این اشغالگری بوده و اکنون چه بماند و چه برود، هزینههای سنگین بر دوشش باقی خواهد ماند.
🆔:@sgm_Ghaemon
میزان تحقق شایسته سالاری در نظام اسلامی ۳ _ حجت الاسلام اکبری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه طارم .mp3
9.36M
نشست روشنگری با موضوع:
میزان تحقق شایسته سالاری در نظام اسلامی
تحلیلگر: حجت الاسلام اکبری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه طارم
۱۴۰۰/۰۱/۲۸
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مهم / چکیدهی اعترافات دکتر اسماعیل اکبری، مشاور عالی وزیر بهداشت در برنامهی تلویزیونی:
🚨🚨🚨 «ما (وزارت بهداشت) برای کاهش بیسابقه و شگفتانگیز جمعیت، (از سازمان بهداشت جهانی) جایزه گرفتیم و پُز دادیم که پدر مردم را درآوردهایم و افتخار هم کردیم!
دروغ گفتیم که بارداری زنان زیر بیست سال و بالای چهل سال، خطر دارد!
بارداری، امری الهی و طبیعی است و غربالگری و سونوگرافی مادران باردار، غلط است»‼️
🆔:@sgm_Ghaemon
#قائمون
📍چرارفع کل تحریم ها؟
🔹با بررسی اقدامات ایران پس از خرابکاری نطنز و نوع واکنش ها به این اقدامات مخصوصا اعلام رسمی غنی سازی ۶۰ درصد چند نکته حائز اهمیت است:
۱. قدرت اجماع آمریکا مانند سابق نیست و بهتره بگیم دیگه از دست رفته
۲. روسیه و چین از طرفی با تقابلی که با غرب پیدا کردند و از سویی با گره خوردن منافع راهبردیشان با ایران احتمال قطعنامه ذیل فصل ۷را به صفر رسانده اند.
۳. طرف غربی به این نتیجه رسیده است که بازی بیش از حد با برجام و امتیاز از تهدید، اثر خود را از دست داده است مخصوصا که دنباله داخلی آنها برای توجیه و پیاده سازی اقدامات و اهداف آنها به حداقل اقبال ممکن رسیده است.
۴. ایران در داخل و در منطقه به اندازه ای از بازدارندگی رسیده است که به موضع و اقدام خارج از مرز پاسخ قاطع و کوبنده می دهد چه خود و چه دوستان منطقه ای آن.
۵.واقعا به فرموده مقام معظم رهبری اوضاع[به نفع ما] تغییر کرده است.
۶. کاش مذاکره کنندگان این ها را بدانند و متناسب با اقتدار پیش آمده و در شان وضعیت موجود برخورد کنند و به کمتر از رفع تحریمها اکتفا نکنند که با محاسبات غربگرایانه خودشان هم دیگر آمریکا و ایادی غربی آن، دیگر آن آمریکای سابق نیست.
🔻پ ن:
برای انقلابی ها از اول هم آمریکا چیزی نبود از این منظر بود که امام دستور داد اولین ناو آمریکایی را بزنیم.
🆔:@sgm_Ghaemon
رئیسجمهور در ستاد ملی کرونا هر طور که بخواهد جمعبندی میکند!
رئیسجمهور در ستاد ملی کرونا هر طور که بخواهد جمعبندی میکند!
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: متأسفانه در ستاد ملی مقابله با کرونا، افراد اظهارنظر می کنند اما رأی گیری نمی شود بنابراین اینطور نیست افراد متخصص در ستاد کرونا بتوانند نظر خود را با رأی به نتیجه برسانند
به گزارش مشرق، حجتالاسلام حسین میرزایی، درباره برقراری تورهای گردشگری به کشورهایی چون ترکیه که منجر به موج چهارم کرونا در سطح کشور شد، اظهار کرد: سیاستها و تصمیمات دوگانهای که ستاد ملی کرونا داشته و دارد منجر به بی اعتمادی مردم نسبت به تصمیمات این ستاد میشود و پیامد خوبی برای جامعه ندارد؛ اگر ستاد کرونا اعتبار و اعتماد ملی نسبت به خود را در اثر سو تصمیم گیری هایی که دارد، از دست بدهد، تصمیمات خوبش هم مورد توجه قرار نخواهد گرفت.
وی ادامه داد: این در حالی است که معمولا تجربه ثابت کرده مجموعههای مذهبی و متدینین، پروتکلها و دستورات بهداشتی را بهتر رعایت می کنند با این وجود علت اینکه چرا ستاد کرونا تصمیمات دوگانه اخذ می کند یکی از سوالاتی است که برای ما به عنوان نمایندگان مجلس نیز مطرح است. علاوه بر این احساس می شود در برخی موارد، سلامت و بهداشت مردم با یکسری تصمیمات سیاسی و ملاحظات اقتصادی گره خورده است؛ به نام سلامت و بهداشت اما به کام اغراض سیاسی و انتخاباتی ۱۴۰۰ است که ستاد کرونا باید تکلیف آن را مشخص کند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که وضعیت عمده کشور ترکیه، قرمز است و منشأ شیوع کرونای انگلیسی بوده، رئیس جمهور اسم از عراق می آورد در حالی که مرزها به سمت عراق بسته است! به نظر می رسد این حرفهای دوگانه بیشتر کاربرد سیاسی برای ستاد کرونا و رئیس جمهور داشته باشد تا اینکه به فکر سلامت و بهداشت مردم کشور باشند.
وی گفت: متأسفانه در ستاد ملی کرونا افراد اظهارنظر می کنند اما رأی گیری نمی شود و رئیس جمهور، جمعبندی میکند بنابراین اینطور نیست افراد متخصص در ستاد کرونا بتوانند نظر خود را با رأی به نتیجه برسانند؛ رئیس جمهور هر طور که بخواهد جمع بندی می کند و گوش شنوایی هم به ویژه در ماه های پایانی فعالیت دولت، وجود ندارد بنابراین بعید است تجدیدنظری در نحوه تصمیم گیری درباره این موضوع صورت گیرد.
🆔:@sgm_Ghaemon
🇮🇷🌸
🍀
💠 یادداشت
💢 پاسخ معتبر و هزینهساز!
✍فتحالله پریشان
🍃🌻🍃
🔻مدتی است رژیم صهیونیستی در تقسیم کاری هماهنگ شده با آمریکا، مأمور بیثباتسازی در حوزه جغرافیای مقاومت شده است تا زمینه برای نتیجهبخشی مذاکره آمریکایی فراهم شود.
🔹اقدامات این رژیم غاصب سبب شده عطش انتقام و گوشمالی این زائده جهان اسلام از سوی جوانان و مردم ایران و عموم مردم مقاوم منطقه در صدر مطالبات جایابی شود.
🔸تحلیل کم و کیف و چگونگی سیاست «انتقام» از سوی جمهوری اسلامی و گروههای مقاومت هدف این نوشته است.
🌀نکات تحلیلی:
🔹1- ایران اسلامی هم توان انتقام گرفتن از اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی و هم اراده آن را دارد؛ اما این تعلل و تأخیر در تصمیم و عزم انتقام با هر عنوانی ازجمله بررسی و مطالعه جوانب امر، نباید محاسبه اشتباه در این دشمن مبنی بر ناتوانی ایران در پاسخ به این اقدامات افسارگسیخته ایجاد کند؛ زیرا این موضوع میتواند اعتمادبهنفس ملی را تحت تأثیر القائات دشمن بر افکار عمومی، کاهش دهد.
🔸 2- جنگ روانی معاندین و مخالفان را نباید جدی گرفت؛ البته باید به ابعاد و اهداف آن توجه داشت. به نظر میرسد عقبنشینی دیروز فردی همچون ایهود اولمرت به فاصله اندکی از سخنان قبلیاش مبنی بر پذیرش تلویحی خرابکاری در نطنز و مبرا ساختن رژیم صهیونیستی از آن نشان میدهد که آنها نگران واکنش انتقامی ایران هستند. فاکتور رژیم صهیونیستی سنگین شده است؛ از ترور شهید فخریزاده تا خرابکاری نطنز، ردپایی از تروریسم دولتی صهیونیستها دیده میشود؛ و ایران صبور چهبسا تصمیم بگیرد همه اینها را یکجا حساب کند!
🔹 3- این رژیم بهخوبی به توانمندی و نفوذ منطقهای ایران و نقش سازنده آن در ایجاد ثبات سیاسی در منطقه واقف است و به تعبیر دبیر کل حزبالله لبنان، کسی که در خانه عنکبوت نشسته باید خیلی با حزم و احتیاط رفتار نماید. اقدامات تهاجمی فوری همچون حمله نیروهای مخالف رژیم اشغالگر به پایگاه اطلاعاتی موساد در اربیل، حمله به کشتی صهیونیستی هیبرون و ... آنهم در هنگامهای که مسئولان این رژیم به همراه فرستاده ویژه آمریکا در سرزمینهای اشغالی به بررسی ابعاد این موضوع و گمانهزنی نحوه مواجهه با پاسخها به این تهاجمات میپرداختند، نشان داد آمریکا و زائده دستنشاندهاش امروز به شیر بییال و اشکمی تبدیل شدهاند که باید در رسانهها و محافل سیاسی به چرایی شروع این بازی خطرناک پاسخ دهند.
🔺نکته راهبردی: رژیم صهیونیستی در حملات آشکار و مستقیم علیه جبهه مقاومت در منطقه ناتوان و ناموفق است، اما نباید از یارگیریهای آن از داخل و جذب عناصر مزدور غفلت کرد. در این میان، آنچه بهمثابه پاسخ معتبر و هزینهساز از جهت بازدارندگی و پاسخ به حملات صهیونیستها اهمیت دارد، انجام اقدامات هزینهساز برای این رژیم از سوی نیروهای مقاومت در منطقه است.
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸