شهیدان قصه پر سوز عشقند
شهیدان شمع عالم سوز عشقند
شهیدان راهیان کوی یارند
شهیدان عاشق و خونین تبارند
از سمت راست :
1-🌷شهید محمد اسفندیاری
2-آقای محسن رجبعلیان
3-آقای خلیل احمدنتاج
4-آقای سعید خانپور
5-آقای علی اصغر حسن نیا
6-🌷شهید حسن ( حمید ) رسولی
7-🌷شهید علی مدد قلی زاده
سال 1362 روستای رمنت بابل
#شهدای عزیزمان را یاد کنیم با ذکر معطر صلوات🌺
🆔 @sangareshohadababol
یاد مردانی که چون شیران روز
حمله فتح و ظفر کرده بخیر
یاد آن شورآفرینان نبرد
یاد حمله ها در آن شبهای سرد
به نام خدا ، صبحتون زیبا ، یادکنیم از شهدا🌹
🌷عکس از مراسم تشییع پیکر پاک و مطهر شهید رضا رجبی #سالگردشهادت از شهدای روستای هلیدشت بابل که در تاریخ 1364/8/19 در منطقه عملیاتی سومار به فیض شهادت نائل شد .
روحش شاد ، و یاد و نامش گرامی باد❤️
دوشنبه 19 آبان 1399 .
#شهدای عزیزمان را یاد کنیم با ذکر معطر صلوات🌺
🆔 @sangareshohadababol
💐------✿ ﷽ ✿-----💐
💐پیامبراکرم(ص)؛
🍃هرکسی به عنوانی، #سبب_گرانی در بازار مسلمانان گردد، بر خداوند لازم است او را در بزرگترین جایگاه جهنم سرنگون سازد.
📕ترغیبوترهیب/ج۲/ص۲۶۵
🆔 @sangareshohadababol
1️⃣سالروزعروج ملکوتی
شهید رضا رجبی
نام پدر : جبرئیل
نام مادر: فاطمه گرجی زاده
تاریخ تولد :1342/06/14
تاریخ شهادت : 1364/08/19
محل شهادت : تپه کالیز(سومار)
گلزار : سیدجلال هلیدشت
🌺پدر و مادر جان! هم اکنون که بنده در بهترین لحظه های حساس زندگی قرار گرفتم و راه خود را در مسیر الله انتخاب کردم، اگر در این راه لیاقت شهادت را داشتم و شهات نصیبم شد، در شهادت من گریه و شیون سر مدهید چون شیر سینه سپر کرده و اجازه ندهید کسی به شما تسلیت بگوید، بلکه باید به شما تبریک بگویند. چون تسلیت را برای کسی می گویند که مصیبتی دیده باشند. حال آنکه فرزندتان را که یک امانت از پروردگارتان بود سالم برای او (خدا) تسلیم کردید و در راه او جنگید و شهادت را با آغوش باز پذیرفت، پس شهادت من افتخار شما می باشد.
🌹از همۀ دوستان و آشنایان و فامیلان می خواهم که مرا حلال کنند. برادرانم و خواهرانم در شهادت من لباسهای سیاه بر تن نکنید و هرگز با صدای بلند برای من گریه و شیون سر مدهید که اینکار باعث عذاب روح می شود و مسلمآً در روز قیامت خدا و رسول خدا از شما راضی نیستند و نزد امام حسین (ع) و زینب (س) خجالت زده می شوید.
@sangareshohadababol
2️⃣سالروز عروج ملکوتی
شهید علی اصغر علیپور
نام پدر : علی اکبر
نام مادر : طوبی صفا
تاریخ تولد :1347/06/28
تاریخ شهادت : 1364/08/19
محل شهادت : اندیمشک
نحوه شهادت : جراحات ناشی از تصادف
گلزار : چناربن
@sangareshohadababol
السلام علیک یا اولیاء الله
می گفت: آدمی که ساکن نجف شده نمی تواند جای دیگری برود.
شما نمی دانید زندگی در کنار مولا چه لذتی دارد.
شیخ هادی به مدت سه سال جهت ادامه ی تحصیلات حوزوی در شهر نجف اشرف سکونت داشت.
از زمانی که ساکن نجف شد، به اعمال و رفتارش خیلی دقت می کرد.
مراقب بود که کارهای مکروه انجام ندهد. هادی آن قدر زندگی در نجف را دوست داشت که می گفت: بیایید همه برویم آنجا زندگی کنیم.
آنجا به آدم آرامش واقعی می دهد.
می گفت قلب آدم در نجف یک جور دیگر می شود.
#شهید #محمد_هادی_ذوالفقاری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#یا_امیرالمؤمنین_مدد
#پسرک_فلافل_فروش
@sangareshohadababol
شیخی به طوطی اش "لا اله الا الله" آموخته بود!
طوطی شب و روز "لا اله الا الله" می گفت!
روزی طوطی به دست گربه کشته شد!
شیخ به شدت می گریست!
علت بی تابی را از او پرسیدند پاسخ داد:
وقتی گربه به طوطی حمله کرد طوطی آن قدر فریاد زد تا مرد!
"لا اله الا الله" را فراموش کرد!
زیرا او عمری با زبان گفت و دلش آن را یاد نگرفته و نفهمیده بود!
سپس شیخ گفت: می ترسم من هم مثل این طوطی باشم، تمام عمر با زبان "لا اله الا الله" بگویم، و هنگام مرگ فراموش کنم!
@sangareshohadababol
🌹ای که به قم قدر و بها داده ای
کشور ما را تو صفا داده ای
🌹نام تو برقلب صفا می دهد
روضه تو بوی رضا(ع) می دهد
🌺۲۳ربیع الاول، سالروز ورود
حضرت معصومه(س) به شهر
مقدس قم تبریک و تهنیت باد.🌺
@sangareshohadababol
🌹علت ورود حضرت معصومه (س) به ایران چه بوده است؟
♦️حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ به شوق دیدار برادر و امام زمان خود در سال ۲۰۱ هـ با گروهی از اطرافیان خود از مدینه حرکت کرد و وقتی به ساوه رسید مریض شد. سؤال فرمود: تا قم چقدر راه است؟ گفتند: ده فرسخ، فرمود مرا به قم برسانید. او را به قم رسانیدند.
🌺 بیست و سوم ربیع الاول، سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها به قم است که در این مطلب به سؤالی پیرامون علت ورود حضرت به ایران پاسخ خواهیم داد:
♦️علت ورود حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ، به مسئله مهاجرت برادر بزرگوارش حضرت امام رضا ـ علیه السّلام ـ به ایران مربوط است. یعنی در راستای سفر آنحضرت انجام گرفته.
♦️مأمون در سال ۲۰۰ هـ. ق امام رضا ـ علیه السّلام ـ را به مرو فرا خواند و بنا به نقلی بعد از استقرار آن حضرت در ایران نامهای خطاب به خواهر گرامیاش حضرت فاطمه معصومه ـ سلام الله علیها ـ مرقوم فرمودند و آن را توسط یکی از غلامانش به مدینه منوره ارسال فرموده است. امام ـ علیه السّلام ـ به غلامش دستور داد که در هیچ منزلی توقف نکند تا در اندک زمان ممکن آن نوشته را به مدینه برساند. غلام خود را به مدینه منوره رسانید و نامه امام هشتم را به خدمت حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ تسلیم نمود. و آن حضرت به مجرد رسیدن نامه برادرش خود را آماده سفر نمود. این روایت در کتابهای دست اول و قدیمی ذکر نشده است. [۱]
♦️بنا به نقل دیگر حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ بعد از یک سال از ورود حضرت رضا ـ علیه السّلام ـ به سرزمین خراسان به قصد زیارت و دیدار با برادر خود از مدینه به قصد خراسان حرکت کرد. این روایت معتبر تر است. [۲]
♦️طبق این دو نقل حضرت معصومه ـ سلام الله علیها ـ به شوق دیدار برادر و امام زمان خود در سال ۲۰۱ هـ با گروهی از اطرافیان خود از مدینه حرکت کرد و وقتی به ساوه رسید مریض شد. سؤال فرمود: تا قم چقدر راه است؟ گفتند: ده فرسخ، فرمود مرا به قم برسانید. او را به قم رسانیدند. [۳] بنا به نقل دیگر وقتی آن حضرت به ساوه رسیدند عدهای از دشمنان اهل بیت ـ علیهم السلام ـ با اشاره مأمون عباسی راه را بر آنان بستند و در یک درگیری نابرابر، همه برادران و اکثر همراهان مرد آن حضرت را به شهادت رساندند و حضرت معصومه از شدت تأثر و تألمات به سختی بیمار گشتند به نحوی که ادامه سفر برایشان ناممکن گردید. [۴]
♦️اگرچه برخی نقلهای ضعیف این جریان را نقل میکنند ولی این مطالب در منابع معتبری به چشم نمیخورد و هیچ یک از منابع معتبر تاریخی چنین درگیری را گزارش نکردند و همچنین این مطالب با توجه به موقعیت امام رضا ـ علیه السّلام ـ در آن موقع بعید به نظر میرسد.
♦️حال این سؤال مطرح میشود که آیا مردم قم از آمدن حضرت معصومه به ساوه اطلاع یافته و به استقبال آن حضرت رفتهاند و با تجلیل و احترام به قم آوردند، یا خود او به طرف قم حرکت کرده است؟ طبق نقل کتاب معتبر تاریخ قم، روایت صحیح این است که چون خبر به آل سعد رسید با هم اتفاق کردند که از آن حضرت درخواست کنند به قم بیاید و موسی بن خزرج بن سعد اشعری بیرون آمد و چون به شرف ملازمت حضرت فاطمه رسید زمام ناقه او بگرفت و به جانب شهر بکشید و به در سرای خود فرود آورد. محل و سرای موسی بن خزرج و حجرهای که حضرت معصومه در آن به عبادت پرداخته، اکنون مشخص و زیارتگاه است. [۵]
♦️بنابراین آنچه از منابع معتبر بر می آید اینست که حضرت معصومه برای دیدن برادر خود به طرف ایران حرکت کرده است. شاید وضع نامطلوب مدینه برای زندگی (از جهت آزار و اذیت علویان توسط حکومت) و محدودیتهای آن در مصمم شدن حضرت معصومه تاثیر داشته باشد. همچنین در طول مسیر ایشان به تبلیغ امامت و تشیع نیز پر داخته باشد. ولی عمده دلیل مسافرت حضرت معصومه، زیارت برادر بوده است.
📚۱. حضرت معصومه فاطمه دوم، نویسنده: محمد محمدی اشتهاری.
۲. تاریخ قم، نویسنده حسن بن محمد قمی.
۳. فروغی از کوثر، نویسنده الیاس محمد بیگی.
۴. کریمه اهل بیت، نویسنده علی اکبر مهدی پور.
@sangareshohadababol
💠اولین شهید زن در کرمانشاه
درهمان روز شهادتش روزنامه اطلاعات تیتر میزند:
🌷(طیبه زمانی نماینده امام درطبس، به گلوله بسته شد). پدرش نماینده امام خمینی (ره) درکنگاوربود به خاطرهمین هم برخی ازنشریات تیترزدند:(دختر نماینده امام درکنگاورشهیدشد). طیبه اولین شهیدزن درکرمانشاه بود.
شهیده طیبه السادات زمانی در 19 آبان سال 1334 در خانواده ای روحانی در روستای گودین شهرستان کنگاور دیده به جهان گشود.
🌹شهید طیبهالسادات زمانی موسوی یکی از منادیان واقعی حیا وحجاب بود که در روز ۱۷ دیماه سال ۱۳۵۷ الله اکبر گویان به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
دوستانش یک روزبعدازشهادت وی دست به کارشدند و نمایشگاه عکسی را که طیبه سادات میخواست برپاکند ولی قبل از آن به شهادت رسید، به راه انداختند. عکسهایی از ظلم طاغوت و شهدا که طیبه سادات گرفته بود و قصد داشت به دیدعموم بگذارد!
در سردرنمایشگاه هم قبل از عکس سایرشهدا عکس طیبه سادات را گذاشتند واین گفته اش را که:
(مگر نه این است که می میریم؛ پس بگذارمرگی را انتخاب کنیم که زندگی هارا باورکند...)
#طیبه_سادات_زمانی_موسوی
#سالروز_ولادت 🌷
@sangareshohadababol