فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 عملیات والفجر ۱۰ - منطقه عمومی حلبچه عراق
📆 ۲۵ تا ۲۹ اسفندماه ۱۳۶۶
🎥 فیلم | روایت شهید آوینی از روزهای سخت والفجر ده
💠 جدال رزمندگان با کوه و برف و بذر حیاتی که در دل دانههای برف است❄️
🇮🇷 کانال دفاع مقدس
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 روایت فتح | در اطراف پل | ساختن جاده و پل تدارکاتی در عملیات والفجر ۱۰
دوران جنگ تحمیلی
🇮🇷 کانال دفاع مقدس
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت فتح | در اطراف پل | ساختن جاده و پل تدارکاتی در عملیات والفجر۱۰
@sangareshohadababol
36.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژگی های عملیات والفجر ۱۰ از نظر فرمانده هان عملیات
۲۴ اسفند ۱۳۶۶ -- سالروز عملیات والفجر ۱۰ (حلبچه)
🇮🇷 کانال دفاع مقدس
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حماسه سازان لشکر ۳۳ المهدی (عج ) -- شیار زلم
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید
🌷شهید حاج احمد کاظمی
فرمانده لشکر ۸ نجف
منطقه عملیاتی والفجر ۱۰
#احمد_کاظمی
#عملیات_والفجر۱۰
🇮🇷 کانال دفاع مقدس
@sangareshohadababol
39.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطِ حد لشکر ۸ نجفاشرف در جریان عملیات والفجر ۱۰ -- اسفند ماه ۶۶
دوران جنگ تحمیلی
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 حضور آیتالله خامنهای در منطقه #عملیات_والفجر_10
🎥 #فیلم | دامنه ارتفاعات شیندِروِی، ناحیه مرزی بین استان کرمانشاه و منطقه حلبچه عراق
🎞 #محسن_رضایی ، فرمانده وقت سپاه در حال ارائه توضیحات و توجیه نقشه
🇮🇷 کانال دفاع مقدس
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عملیات والفجر ۱۰ — (که در زمستانی سخت در ۲۴ اسفند ۱۳۶۶ در منطقه حلبچه و دشت خرمال عراق انجام شد)
ا▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
🎙 شرح سختی ها و دشواری های طاقت فرسای رزمندگان اسلام در عملیات والفجر ده، به روایت سید مرتضی آوینی:
راه حق ، محفوف در بلایا و دشواریهاست و اگر نه اینچنین بود ، کربلا را ، کرب و بلا ، نام نمی نهادند.
آن که با پای اختیار ، قدم در طریق کربلا نهاده است ، میداند که اسرار ، جز بر سرهای بریده ،
فاش نخواهد شد.
آنکه با پای اختیار ، قدم در طریق بلا نهاده است می داند که خون ، حرمِ سرِّ سیّدالشّهداست ...
واین نه رازی است که بر اغیار فاش شود....
🌴 دفاع مقدس
❄️ عملیات والفجر ۱۰
🌿 رزمندگان اسلام
🌷نام شهدا فراموش ناشدنیست
ا🌱🌷🌱🌷🌱🌷🌱
-------------------------------------------
🔵 کانال دفاع مقدس
🌱 نشر مطالب، صدقه جاریه است🌱
@sangareshohadababol
⚪️ سالروز عملیات والفجر ۱۰
(عملیات حلبچه)
تمرکز و هوشیاری دشمن در منطقه عملیاتی "بیت المقدس 2" و مشکلات طبیعی از جمله طغیان رودخانه ها باعث شد که طراحان جنگ ادامه کار در آن محور را رهاکرده و به عملیاتی دیگر در منطقه "حلبچه" و "سددربندیخان" بیندیشند. در میان رزمندگان اسلام اینگونه شایع شده بود که "والفجر 10" می تواندآخرین تلاش برای نیل به پیروزی باشد و پس از انجام آن جنگ به پایان خواهد رسید. گرچه والفجر 10 آخرین عملیات ایران نبود، اما جزو آخرین و بزرگترین عملیات های نظامی بود که دستاوردهای فراوانی به دنبال داشت.
منطقه عمومی حلبچه - غیر از غرب و شمال که دریاچه دربندیخان درآن واقع شده - در محاصره ارتفاعات صعب العبور و مرتفعی قرار گرفته که هر کدام دارای نقشی حساس در اشراف به محورهای نظامی می باشند. سد دربندیخان از عمده ترین تاسیسات اقتصادی این منطقه است که علاوه بر کشاورزی و پروش ماهی، در تامین برق قسمت وسیعی از عراق نقش دارد. تاسیسات نظامی منطقه عبارت بودند از: پادگان حلبچه، پادگان لشگر 27 ارتش عراق در کانیمانگا و چندین پایگاه دیگر. این منطقه حساس دارای چندین پل و جاده ارتباطی نیز هست که شهرهای حلبچه، خرمال، سیدصادق، طویله و نوسود را به هم وصل می کند. منطقه مزبور پیش از آن هم مورد توجه طراحان جنگ قرار گرفته بود، اما هربار مسائل مختلفی مانع از انجام عملیاتی موثر در این منطقه می شد و نهایتا در روزهای پایانی سال 1366 این امکان فراهم گردید.
عملیات والفجر 10 در ساعت 22 و 23 دقیقه 25 اسفند ماه سال 1366 با رمز "یا رسول الله (صل الله علیه واله)" آغازشد. والفجر 10 دارای مراحل مختلفی بود که در چند شبانه روز متوالی دنبال شد. از جمله پیامدهای این عملیات، آغاز مجدد جنگ شهرها بود. برای نخستین بار در آن روزها تهران به طور پی درپی مورد حملات موشکی عراق واقع شد.اهمیت عمده حمله موشکی عراق به تهران، علاوه بر موقعیت زمانی این اقدام و اهداف رژیم بعث، دستیابی عراق به موشکهای دور برد بود.عراق با اطمینان از حمایت های جهانی، روش دیگری را برای مقابله با ایران برگزید. بمباران شیمیایی مردم عراق در حلبچه کشتاری وحشتناک بود که در نیم روز 26 اسفند ماه 1366 صورت گرفت. در حالی که انبوه مردم حلبچه خانه و کاشانه خود را به قصد ایران ترک می کردند، نیروی هوایی عراق به دستور حکومت این کشور، مردم منطقه خصوصا روستای "انب" را هدف بمباران شیمیایی قرار داد که بر اثر آن حدود5000 تن از کردهای عراق مسموم شده و جان خود را در اندک دقایقی از دست دادند.
در جریان عملیات والفجر 10 شهرهای حلبچه، خرمال، دوجیله، بیاره و طویله و بیش از 100 روستای منطقه و ارتفاعات سورن، 2200، 2300، 1058، ریشن و گوزیل به دست رزمندگان اسلام آزاد شد. همچنین شهر نوسود که بیش از 7 سال در اشغال دشمن بود، دوباره به خاک ایران ملحق شد. در این عملیات 10 فروند هواپیما، یک فروند چرخبال، 450 دستگاه تانک و نفربر، صدها دستگاه خودرو، ده ها قبضه انواع توپ و خمپاره انداز و تعداد زیادی تجهیزات و سلاح های سبک و نیمه سنگین دشمن منهدم شد. همچنین یک لشگر، قریب به 7 تیپ و 10 گردان مستقل عراق از میان برداشته شد.در این عملیات تعداد کشته و زخمی ها و اسرای دشمن به 15400 نفر رسید. غنائم این عملیات عبارت بودند از:
- 250دستگاه تانک و نفربر.
- صدها دستگاه خودرو نظامی.
- 70 قبضه توپ و کاتیوشا.
- ده ها دستگاه خودرو مهندسی.
- ده ها قبضه خمپاره انداز.
- تعداد زیادی تجهیزات انفرادی.
- تعداد زیادی سلاح سبک و نیمه سنگین.
✅ @sangareshohadababol
#عملیات_والفجر۱۰
در ساعت ۲ بامداد ۲٤ اسفند ۱۳٦٦ با رمز مبارك «یا محمدبن عبدالله ﷺ» در منطقه عمومی حلبچه با هدف آزادسازی شهر حلبچه و دسترسی به دریاچه دربندیخان به فرماندهی سپاه پاسداران آغاز شد و تا روز ۲۹ اسفند ادامه داشت. رزمندگان اسلام پس از عبور از موانع سخت و ایذایی دشمن منطقهای به وسعت ۱۲۰۰ کیلومترمربع شامل شهرهای حلبچه ، خرمال ، بیاره ، طویله و همچنین نوسود از شهرهای ایـران را به تصرف خود درآوردند ، تعداد ۵۴۴۰ نفر از نیروهای عراقی را اسیر کردند و مقدار قابل توجهی از سلاح های سبک و سنگین دشمن را منهدم یا به غنیمت گرفتند.
واکنش عراق به شکست در این عملیات بمباران شیمیایی شهر حلبچه بود که در این عمل ناجوانمردانه بیش از ۵۰۰۰ نفر از سکنه شهر و روستاهای اطراف آن کشته و هزاران نفر مجروح شدند.
@sangareshohadababol
#خاطرات_امدادگران_جبهه
📝 راوی: سهراب یوسفی چوبینی
⚪️ در عملیات «والفجر ۱۰» به عنوان نیروی بهداری و اورژانس صحرایی چند روزی در منطقهی عملیاتی حضور داشتیم. تا اینکه در بیست و سوم اسفندماه سال۱۳۶۶ عملیات شروع شد. بچههای رزمندهی گردانها وارد منطقهی عملیاتی شدند و درگیری شدیدی رخ داد. ما در اورژانس نزدیک خط مستقر بودیم و آتش بار شدید دشمن و پاسخ رزمندگان را میدیدیم ولی مشخص نبود که چه اتفاقاتی در شب افتاده است. با روشن شدن ِ هوا مجروحان را به اورژانس منتقل کردند و بعد از اعمال کارهای مقدماتی و اورژانس به عقب اعزام نمودند. هواپیماهای دشمن بعثی هم به محض روشنی هوا شروع به بمباران منطقه کردند و کارکردن را برای همه دشوار کردند.
تعداد زیادی از مجروحان که از بچههای تیپ ۴۴ قمر بنی هاشم«ع» بودند و تعدادی هم از یگانهای دیگر، به اورژانس بهداری منتقل شدند. یکی از آنان حاج «محمد کیانی» (فرمانده گردان امام سجاد-ع ---- تیپ ۴۴ قمر) بود که به شدت مجروح شده و خون زیادی از بدنش رفته بود. در حین انتقال ایشان به داخل اورژانس، هواپیماهای بعثی حاضر شدند و محل را با «راکت» مورد حمله قرار دادند. ما به همراه چند تن از دوستان بهداری که مشغول انتقال حاجی به داخل آمبولانس بودیم، ناخودآگاه حاجی را رها کردیم و در داخل سنگر اورژانس پناه گرفتیم. بعد از اتمام حملهی هوایی، حاجی را به داخل اورژانس بردیم. نکتهی جالب این بود که ایشان با توجه به مسئولیت مهمی که در منطقه و یگان داشتند و یکی از فرماندهان عملیات بودند هیچ گونه عکس العملی از خودشان نشان ندادند مثلا فریاد بزنند چرا مرا رها کردید و به داخل سنگر بهداری دویدید. با آن ایمان قوی و شجاعتی که داشتند همان طور آسوده بر روی «برانکارد» قرار گرفته بودند و بمباران دشمن را شاهد بودند.
راوی: سهراب یوسفی چوبینی
کانال دفاع مقدس
@sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #والفجر_۱۰
📽 تصاویری زیبا و خاطره برانگیز از منطقه عملیاتی #حلبچه و حال و هوای رزمندگان اسلام در عملیات #والفجر_ده
🌸 یاد باد آن روزگاران یاد باد
🇮🇷 عملیات والفجر ۱۰ در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۶۶ به منظور تصرف شهر حلبچه و بخشهایی از خاک عراق طراحی و اجرا شد و در تاریخ ۲۹ اسفند ۱۳۶۶ با تصرف منطقهای به وسعت ۱٫۲۰۰ کیلومتر مربع شامل شهرهای حلبچه ، خرمال ، بیاره و طویله از سوی نیروهای ایرانی ، پایان پذیرفت.
#دفاع_مقدس
#عملیات_والفجر۱۰
@sangareshohadababol
📅 منطقه عملیاتی والفجر ۱۰
🔹دشت حلبچه، خرمال ...
🔸 ارتفاع شیندِروِی عراق و آنسوتر ارتفاعات مرزی بین ایران و عراق
@sangareshohadababol
🌿 نجات جان رزمنده ها
⚪️ عملیات حلبچه بود (والفجر 10 - زمستان 66) - نیروهای عباس دلیر (که از مخابرات سپاه در قرارگاه خاتم - جنوب آمده بودند) در محور مریوان بودند و بچه های مخابرات شاهد غرب نیز در محور پاوه، نوسود، بیاره ..
در بالای ارتفاع شیندروی هم که مشرف به منطقه بود، دستگاه رادیوماکس داشتیم. در کنار ما بچه های نیروی هوایی ارتش بودند و خط HOT LINE یا FX شان از همین سایت تأمین می شد. آنها با استفاده از این تلفن راه دور با پایگاه شهید نوژه همدان تماس داشتند و درخواست و هماهنگی پرواز را انجام می دادند. در آن روز، دستگاه ایراد پیدا کرد و ارتباط ماکس قطع شد. در پی آن بود که هواپیماهای عراقی در آسمان پیدا شدند و با غرش ناگهانی محل تجمع نیروها و تردد خودروها را بمباران کردند و تعدادی تلفات از ما گرفتند.
در این جور مواقع نماینده ارتش با پایگاه تماس می گرفت و هماهنگی پرواز را انجام می داد و به محض حضور جنگنده های ما، عراقی ها به سرعت آسمان منطقه را ترک می کردند. از بد حادثه آن روز دستگاه ما خراب شد
به دنبال ترکاشوند گشتیم، او را پیدا کرده و به او گفتیم سریع بیاید سایت شیندروی. او هم بدون فوت وقت خودش را با آن بالا رساند. امیدمان به آقا الیاس بود تا بلکه بتواند دستگاه را تا صبح نشده راه بیاندازد. او هم کار را شروع کرد؛ یونیت های دستگاه را در آورد و تمام قسمت های آن را جزء به جزء چک و آزمایش کرد. این کار تا نزدیکی های صبح طول کشید تا بالاخره مهندس توانست دستگاه را راه بیاندازد. آفتاب نزده بوق سالم را تحویل نماینده نیروی هوایی دادیم. آنها از همان لحظه، آنلاین با پایگاه شهید نوژه در تماس بودند. آن روز دیگر آسمان منطقه در چتر حمایتی جت های خودمان بود.
🌗 آن "شب بیداری" عزیزمون ترکاشوند جواب داد و موجب نجات جان رزمنده ها در فردای آن روز شد
(راوی: #ادمین )
ا┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
ایتا http://eitaa.com/DefaeMoqaddas
🆔 @sangareshohadababol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالروز حماسه سازی نیرو های اطلاعات عملیات لشکر امیرالمؤمنین(ع) ایلام --- و پرپر شدن جمعی از آنها در ارتفاع سوق الجیشی «شاخ شمیران»
والفجر۱۰
دوران جنگ تحمیلی
@sangareshohadababol
نسلکشی مردم کُردستان شهر حلبچه در جمعه خونین
🔹اين هديه بهاري صدام براي مردم كشورش در آستانه بهار ۱۳۶۷ هزاران كشته و مجروح بر جاي گذاشت كه آثار و عواقب آن از جمله انواع سرطانها و بيماريهاي ريوي پس از گذشت سالها از آن حادثه دهشتناك، همچنان بر روي مردم اين شهر مشهود است.
🔸وحشيانهترين مورد استفاده عراق در ۲۵ اسفند ۱۳۶۶ در حلبچه بود كه وسيعترين مورد استفاده از جنگ افزارهاي شيميايي از آن زمان جنگ جهاني اول تاكنون به شمار ميرود كه حداقل پنج هزار تن از مردم كرد و مسلمان اين شهر را بكام مرگ فرستاد و هفت هزار تن ديگر را مجروح كرد. نيروهاي عراقي با استفاده از گاز خردل، اعصاب و سيافوژن به طور مجزا و با فاصله كوتاه به صورتي كه مانند كوكتل بسيار سمي در آيند حلبچه را بمباران كردند.
@sangareshohadababol
🌹 #شهید_حاج_عباس_کریمی_قهرودی سال ۱۳۳۶ هجری شمسی در «قهرود» کاشان چشم به جهان گشود. دوران ابتدایی را در این روستا به پایان رسانید و وارد هنرستان شد. بعد از اخذ دیپلم در رشته نساجی، به سربازی رفت.
🔹دوران خدمت وظیفه او با مبارزات انقلابی امت اسلامی ایران همزمان بود. با وجود خفقان شدید حاکم بر مراکز نظامی، اعلامیههای حضرت امام خمینی(ره) را مخفیانه به «پادگان عباسآباد» تهران منتقل و آنها را پخش میکرد. پس از فرمان حضرت امام خمینی(ره)، خدمت سربازی خود را رها کرد و با پیوستن به صف مبارزین در راه پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی فعالیت کرد و در جریان تشریف فرمایی حضرت امام(ره) نیز جزو نیروهای انتظامی کمیته استقبال بود.
🔹در بهار سال ۱۳۵۸ به هنگام تأسیس سپاه پاسداران کاشان با احساس تکلیف، به عضویت سپاه درآمد و در قسمت اطلاعات مشغول به خدمت شد. در تابستان سال ۱۳۵۹ داوطلبانه برای مبارزه با ضدانقلاب عازم کردستان شد و در سپاه پیرانشهر با واحد اطلاعات – عملیات همکاری کرد.
🌹سرانجام روز 23 اسفند ماه ۱۳۶۳ در چهارمین روز عملیات «بدر» در منطقه عملیاتی شرق رودخانه «دجله» بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ به پشت سرش شربت شهادت نوشید. شهید کریمی را طبق وصیت خودش در بهشت زهرای تهران قطعه ۲۴ در جوار مزار شهید دکتر مصطفی چمران دفن کردند.
✅ @sangareshohadababol
🌹تصویری دیده نشده از شیخ حسین انصاریان و مرحوم حاج بخشی در تشییع پیکر شهید حاج عباس کریمی(۲۴اسفند سال۶۳) از فرماندهان لشکر ۲۷ محمدرسول الله
♦️ایشان در روز ۲۴ اسفند ماه ۱۳۶۳ در چهارمین روز عملیات «بدر» در منطقه عملیاتی شرق رودخانه «دجله» بر اثر اصابت ترکش گلوله توپ به پشت سرش شربت شهادت نوشید. پیکر غرق در خون شهید به تهران منتقل شد که تنها چند روز از اولین سالگرد شهادت فرمانده پیشین لشکر محمد رسول الله (ص) «حاج محمد ابراهیم همت» میگذشت.
♦️شهید کریمی را طبق وصیت خودش در بهشت زهرای تهران قطعه ۲۴ در جوار مزار شهید دکتر مصطفی چمران دفن کردند.
🌹گرامی باد یاد و خاطره #حماسه_سازان دفاع مقدس
🕊شادی روح بلندش صلوات
@sangareshohadababol
#خاطرات_شهید
🌺اصلا تاكتيك عباس در واحد اطلاعات و عمليات،ملاقات با سران گروهكها بود وبيشتر وقتش صرف رفت و آمدميان آنها ميشد.غالبا هم تنها ميرفت و بدون اسلحه.مثلا يك گردن كلفتي به اسم علي مريوان دارو دسته مسلح سي _ چهل نفري راه انداخته بود.عباس تصميم گرفت كه علي مريوان را وادار به تسليم كند.
اراده كردو رفت پيش شان.اميدوار نبوديم زنده برگردد،جلويش را هم نميتوانستيم بگيريم.تصميم كه ميگرفت ديگرتمام بود.هرچه ميگفتيم بابا! اينها كه آدم نيستند، ميروي،سرت را برايمان ميفرستند،عين خيالش نبود.
مدتي با آنها رفت و آمد ميكرد،با آنها غذا ميخورد،حتي كنارشان ميخوابيد! اينها عباس را ميشناختندكه كيست و چكاره است ولي بهش تو نميگفتند.بالاخره علي مريوان و دارو دستهاش داوطلبانه تسليم شدند.
دفترچه خاطره علي مريوان كه دست بچهها افتاد ديدنديكجا درباره عباس نوشته:چند بار تصميم گرفتم او را از بين ببرم،ولي ديدم اينكار ناجوانمردانهاي است. عباس بدون اسلحه و آدم ميآيد. اينها همه حسن نيت او را نشان ميدهد.كار درستي نيست كه به او صدمه بزنم....
#شهید_عباس_کریمی
#سالروز_شهادت
@sangareshohadababol
🌷فرازی از زندگینامه شهید عباس کریمی🌷
🌺🌹روستای قهرود از توابع شهرستان #کاشان در سال 1336 پذیرای کودکی شد که پدرش جهت سالم ماندن او به آستان با کرامت حضرت عباس نذر کرد و مادر، اسم او را عباس نهاد. او در محیط ساده و باصفای روستا و جو مذهبی خانواده رشد کرد. پس از اتمام تحصیلات ابتدایی در زادگاهش برای ادامه تحصیل راهی تهران شد. در آغاز سال سوم دبیرستان مجدداً به کاشان بازگشت و موفق به اخذ دیپلم در رشته نساجی گردید. دوران سربازی خود را در پادگان #عباسآباد که در آن زمان فرماندهی #حکومت_نظامی تهران بود، گذراند.
عباس از طریق ارتباط با برخی دوستان #روحانی_مبارز، با پخش اعلامیه و نوارهای سخنرانی امام فعالیت خود علیه رژیم پهلوی را آغاز کرد و در همین دوران #توسط_ساواک دستگیر و مورد شکنجه قرار گرفت. تا اینکه در پی فرمان امام خمینی (ره) او نیز از پادگان گریخت و در جمع مردم به مبارزات خود ادامه داد. هنگام ورود امام در کمیته استقبال، مسئولیت حفاظت و حراست از ایشان را به عهده گرفته در تصرف و خلع سلاح #پادگان_عباسآباد در 21 و 22 بهمن نقش مؤثری داشت. با پیروزی انقلاب اسلامی در راهاندازی سپاه پاسداران #کاشان پیشقدم شد و در اوایل سال 1358 به عضویت این نهاد مقدس درآمد. در فاصله کوتاهی مأمور به #حفاظت از بیت امام در قم گردید و هنوز این مأموریت به پایان نرسیده بود که مسأله اغتشاش در #ایرانشهر مطرح شد و در پی آن غائله کردستان او را با چهر ه واقعی جنگ آشنا کرد.
🌹عباس با استعفا از مسئولیتش در سپاه کاشان راهی #کردستان شد و پس از مدتی سمت مسئول اطلاعات و عملیات #پیرانشهر منصوب گردید. حاج عباس که لیاقت نظامی خود را به فرماندهان از جمله حاج احمد #متوسلیان نشان داده بود پس از شکلگیری تیپ 27 محمد رسول الله (ص) راهی جنوب شد و به سمت عنوان مسئول اطلاعات- عملیات تیپ انتخاب گردید. او در عملیات ظفرآفرین #فتحالمبین از ناحیه پا به شدت مجروح گشت و در خرداد ماه سال 1361 زمانیکه حملات اسرائیل به #لبنان اوج گرفت، همراه سایر دوستان برای حمایت به کشورهای سوریه و لبنان عزیمت کرد و پس از بازگشت به وطن در مهرماه همان سال به سنت نبوی جامه عمل پوشاند و ازدواج کرد که حاصل آن یادگاری به نام داوود است. در تمامی صحنههای نبرد، سربازی لایق بود و پس از #عملیات_خیبر (شهادت حاج همت) به فرماندهی لشگر 27 محمد رسول الله منصوب شد. سرانجام در روز 1363/12/24 بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سرش با #آب_دجله_وضو ساخت و نماز عشق را به #قدقامت_شهادت ایستاد.
روحش شاد با صلوات 🌺
🌺
🍃🌸
🌼🍃🌼
🍃🌺🍃🌺
@sangareshohadababol