هدایت شده از 🇵🇸دِمـــاٰءُالشُــــهَداءْ🇮🇷
48_aqayi_tahdir_fath_.mp3
1.28M
صوت تند خوانی سوره ی فتح
استاد معتز آقایی 🎤
┈┈•✾🌿🌸🌿✾•┈┈
دِماءُ الشُهَداءْ
🍃@demao_shohada🍃
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شرحی بر وضعیت اروپا در زمانه ترامپ
قارهای تاریک مردهای متحرک
حسین مهدیتبار: «برنامهریزی برای ناتوی پس از آمریکا»، نسخهای است که ادوارد استرینگر در فارن افرز برای اروپا تجویز میکند. او و بسیاری از کارشناسان معتقدند اروپا اینبار تحت حمله آمریکا در دوران ترامپ جان سالم به در نخواهد برد. هر چند پیشبینی انحلال ناتو یا خروج آمریکا از آن قطعی نیست اما به طور حتم این اتحاد نظامی با مشکلات عدیدهای روبهرو خواهد شد، البته این تنها مشکل اروپا در دوران ترامپ نیست. فردی که تهدید کرده بود «اجازه میدهد پوتین هر کاری که میخواهد با اروپا انجام دهد»، اکنون رئیسجمهور آمریکاست. ترامپ با شعار «اول آمریکا» به کاخسفید آمده و تلاش دارد آمریکا را به سیاست انزواگرایانهای بازگرداند؛ انزواگراییای که البته با آنچه در اوایل قرن بیستم مشاهده میشد تفاوتهایی دارد اما همین موضوع نگرانیهایی برای اروپاییها به همراه دارد. با پیچیدهتر شدن نظام بینالمللی، پیوستگیها و وابستگیهای میان ملل و از همه مهمتر جلوگیری از ظهور چین، ترامپ نمیتواند آمریکا را تنها به قاره آمریکا - طبق دکترین مونرو - محدود کند اما او تلاش خواهد کرد هر آنچه مغایر با اصل «اول آمریکا» است را از میان بردارد.
مواجهه ترامپ با اروپا، 3 بعد عمده دارد. ابتدا، جایگاه سیاسی اروپا که با روی کار آمدن ترامپ خدشهدار خواهد شد. اروپا در سالهای اخیر تلاش کرده بود، زیر سایه هژمونی ایالاتمتحده به عنوان یک واحد اثرگذار در نظام بینالملل حضور یابد. برای نمونه، طرف اروپایی، طرف قابلتوجه مذاکرات هستهای ایران بود، چرا که دموکراتها اروپاییها را در صحنه بینالمللی به بازی میگرفتند اما ترامپ معتقد است همکاری با اروپا و نه هیچ واحد دیگری در اولویت آمریکا نیست. او بر این باور است که آمریکا هژمون برتر جهانی است و میتواند مسائل جهانی را بهتنهایی حل و مدیریت کند. در ماجرای طرح صلح آبراهام، همچنین در توافق با کره شمالی، اروپا هیچ نقشی نداشت. در این رویکرد، ترامپ در دوره اول خود به طور مستقیم نشان داد سیاست خارجی آمریکا باید بیش از پیش بر اساس منافع ملی شکل گیرد و در دوره دوم نیز این روند تداوم خواهد یافت، چنان که در تبلیغات انتخاباتیاش نیز به وضوح به این نکته اشاره کرده بود. برای اروپا که طی ۷۵ سال گذشته رهبری سیاسی خود را به ایالات متحده واگذار کرده بود تا در کنار آن یک بازیگر مؤثر محسوب شود، این رویکرد بسیار گران تمام خواهد شد. مکرون چندی پیش درباره وابستگی اروپا به خارج گفته بود: «ما تمایل داریم ژئوپلیتیک خود را به ایالات متحده واگذار کنیم، مدل رشد اقتصادیمان را به مشتریان چینی و نوآوریهای فناورانهمان را به شرکتهای بزرگ آمریکایی. برای من این موضوع ساده است: جهان از گیاهخواران و گوشتخواران تشکیل شده است. اگر تصمیم بگیریم گیاهخوار باقی بمانیم، گوشتخواران پیروز خواهند شد و ما به بازاری برای آنها تبدیل خواهیم شد».
دومین مسالهای که مواجهه اروپا با ترامپ را دردناک میکند، موضوع اقتصادی است. ترامپ بارها اروپا را «ضرر مضاعف» خوانده است؛ قارهای که با ایالات متحده ۲۰۰ میلیارد دلار مازاد تجاری دارد؛ چیزی که به گزارش فارن پالیسی، «اروپا را در تیررس ترامپ قرار میدهد». ترامپ همچنین تهدید کرده در صورتی که اروپا انرژی و گاز مایع بیشتری از آمریکا نخرد، تعرفههای بیشتری اعمال خواهد کرد. او میتواند تعرفههای فولاد را بازگرداند و درباره صنعت خودروسازی نیز با اروپا وارد رقابت شود.
برای آنان که تاریخ را میشناسند، این موضوع بدیهی است که اروپا بدون حمایت آمریکا، قارهای صلحآمیز و دموکراتیک نمیبود. اروپا در طول تاریخ، از جنگهای صدساله تا جنگ دوم جهانی، قارهای متفرق با کشورهای جاهطلب و رقابتی بوده است. پس از پایان جنگ دوم جهانی، آمریکا با طرح مارشال این کشورها را تحت چتر حمایتی خود درآورد و اجازه داد تا اروپا پیشرفت کند. رهبری هژمونیک ایالاتمتحده موقعیتی برای اروپا فراهم کرد که بتواند به قارهای متحد تبدیل شود اما بدون حمایت آمریکا، اروپا احتمالاً مجدداً به شرایط آشوبناک بازخواهد گشت. این موضوع کاملاً با نظریههای رئالیستی روابط بینالملل همخوانی دارد که همکاری اتحادیه اروپایی را تنها تحت سایه رهبری آمریکا ممکن میداند. حضور آمریکا به متحدان اروپاییاش اجازه داد تا اختلافات خود را کنار بگذارند اما با پایان حمایت آمریکا، وضعیت چگونه خواهد بود؟ یک نمونه در دهه ۱۹۹۰، هنگامی که جنگهای بالکان رخ داد و آمریکا حمایت خود از اروپا را کنار گذاشت، نتیجه هرج و مرج در میان اروپاییها بود.
سومین و در واقع مساله اصلی که اروپا با آمدن ترامپ با آن مواجه خواهد شد، مسأله ناتو است.
این اتحادی از کشورهای اروپایی بود که ابتدا برای مقابله با تهدید شوروی شکل گرفت اما با عضویت آمریکا، تبدیل به یک چتر حمایتی نظامی برای اروپاییها شد. واشنگتن یکی از سنتهای اساسی دیپلماتیک خود - یعنی انزواگرایی - را کنار گذاشت تا از اروپا حمایت کند. آمریکا در واقع متعهد شد از اروپا در برابر هر تهدیدی دفاع کند؛ ماده ۵ ناتو اذعان دارد که حمله به هر عضو ناتو، حمله به همه اعضا است اما ونس، معاون ترامپ، گفته بود وقت آن رسیده که اروپا روی پای خود بایستد. ترامپ تهدید کرده حمایتهای آمریکا از اروپا را قطع کند و این تنها آغاز ماجراست. او اروپاییها را وادار میکند تا هزینههای دفاعی خود را به 5 درصد از ناخالص تولید داخلی برسانند. ترامپ مدتهاست که ارزش ناتو را زیر سوال برده و به عقیده بسیاری از تحلیلگران، عجیب نیست اگر آمریکا در تعهدات خود نسبت به ناتو تجدیدنظر کند. او ممکن است قدم در مسیر دوگل بگذارد و آمریکا را از بخش نظامی ناتو خارج کند (فرانسه سال ۱۹۶۶ از بخش نظامی ناتو خارج شد). ترامپ اروپا را نه متحدی بنیادین که رقیب اقتصادی میبیند.
این تغییرات احتمالی اروپا را با بحران رهبری امنیتی مواجه خواهد کرد. آلمان که قویترین اقتصاد اروپاست باید رهبری این بحران را برعهده بگیرد یا اینکه فرانسه و انگلیس که هر دو قدرت هستهای هستند؟ یک مقام انگلیسی در سال ۱۹۴9 گفته بود: «ناتو باعث میشود مشکلات قدیمی میان فرانسه و آلمان از بین برود». اما با پایان حمایت آمریکا، این مشکلات دوباره بازخواهند گشت و میتواند اروپا را وارد هرج و مرج کند؛ وضعیتی که مارک مازوور، مورخ اروپایی در شرح آن، اروپا را «قارهای تاریک» نامیده بود.
اروپا در دوران دوم ترامپ وضعیت پیچیدهای خواهد داشت و سناریوهای مختلفی برای آن قابل تصور است. هر چه باشد، بازگشت ترامپ به کاخ سفید، تغییرات عمدهای در اروپا بهوجود خواهد آورد و این مسائل باعث میشود تا اما اشفورد در فارن پالیسی بنویسد: «اروپا برای آمریکای نسخه دوم آماده نیست».
ارسال به دوستان
🅰️ تبیین و بررسی #مذاکره!
🔻بعضی میگویند: اگر مذاکره بد است، پس چرا مذاکرهٔ #حماس به عنوان پیروزی تبلیغ میشود؟
▪️پاسخ این است که:
❗️مذاکره ذاتا نه خوب است نه بد! تا مذاکره کننده که باشد! از مذاکره نمیترسیم بلکه از مذاکرهکننده میترسیم!
🔻مذاکره کننده «ابوذر» باشد، ترس ندارد اما اگر «ابولبابه» باشد ترس دارد!
🔻«مالک اشتر» باشد، «امیر» علیه السلام خندان است. «ابوموسی اشعری» باشد، «ولیّ» گریان است!
🔻«چمران» باشد مشکل نداریم اما اگر «ابراهیم یزدی» باشد مشکلساز میشود!
🔻«حسن آیت» باشد، مطمئن هستیم، «بهزادنبوی» باشد، مضطرب هستیم!
🔻«بهشتی» باشد، راحتیم اما «منتظری» باشد، راحتی نداریم!
🔻«مصباح» باشد، بیم نداریم، «هاشمی» باشد، بیمناکیم!
🔻 «جلیلی یا باقری» باشد، خوفی نداریم. «ظریف» که باشد، خائفیم!
و بالاخره، «میز» فرق نمیکند، «پشتِ میز» تفاوت دارد!
▪️«رئیسی» نشسته باشد، ثبات و قرارداریم و «پزشکیان» باشد، اضطراب داریم!
⭕️🎥 سخنان #ظریف در اجلاس #داووس :با اینکه #حجاب قانون است اما آقای #پزشکیان قول داده بود به قانون عمل نکند ، اگر در خیابان های تهران قدم بزنید #زنان بدون حجاب را می بینید،ما داریم در مسیر درست حرکت میکنیم!!
🔸 پی نوشت«لزومِ هوشیاری جریانِ انقلابی»
🔹ظریف هر چند معاونِ غیر قانونی #رئیس_جمهور می باشد ولی چنین به نظر می رسد که به وی مأموریت داده شده در یک اجتماع #بین_المللی گزارشِ کاری از حرکتِ موفقیت آمیزِ جریانِ حاکم بر #قوه_مجریه در مسیر اجرای طرحِ اندلسی کردن #ایران #اسلامی ارائه دهد.
🔸سخن از پذیرفتنِ گسترشِ بی حجابی با تصمیم سرانِ 3 قوه در حالی صورت می گیرد که #امام_خامنه_ای #رهبر_انقلاب اسلامی بی حجابی را «حرامِ شرعی و #سیاسی» دانستند و به عبارتی به کلیه مسئولین از صدر تا زیلِ نظام هشدار دادند از گسترش این حرام الهی جلوگیری نمایند .
🔹در خصوصِ موافقت سرانِ دو #قوه_مقننه و قضائیه در همراهی با رئیس قوه مجریه در اجرای طرحِ دشمن (بنا به گفته ظریف) به طور قطع و یقین باید آقایان #اژه_ای و #قالیباف پاسخگو باشند
🔸با این تفاسیر باید این سوال را مطرح نمود که ظریف چرا در یک اجتماع بین المللی چنین سخنانی را بر زبان جاری ساخته و چرا چون گذشته در جمع های خصوصی با نمایندگان #آمریکا و #رژیم_صهیونیستی این مطالب را بیان نکرده است؟!
🔹در پاسخ به این سوال می توان چنین گفت: هدفِ اصلی ظریف می تواند در راستای مشغول نمودن جریان انقلابی برای اجرای دو مأموریت دیگر باشد 1-تصویب لوایح باقیمانده از #FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام 2-شروع مجدد #مذاکره با آمریکا بر خلافِ تفکر امامین انقلاب
🌐 رسانه تحلیلی سیاسی روشنگری
⭕ کینه از جلیلی تمامی ندارد!
🔸 هر کسی که دو واحد اصول دیپلماسی خوانده باشد میداند که سیاست خارجی جای عقده گشایی های داخلی و تسویه حساب های جناحی نیست، اما جواد ظریفی که حامیانش او را خفن ترین دیپلمات کشور میدانند، این اصل بدیهی را بارها زیر پا گذاشته است.
🔸این جماعت وقاحت را به نقطه ای رسانده اند که در مقابل دشمنان این ملت رقیب انتخاباتی خود تخریب کرده و او را در مقابل دیدگان جهانیان جنگ طلب معرفی کنند! دقیقا در همان لحظاتی که جناب ظریف در حال سفیدشویی ترامپ بود و میگفت اسرائیلی ها ترامپ را مجبور کردند که از برجام خارج شود!
🔸برای این جماعت حتما ترامپ عزیزتر از یک هموطن خود است. هموطنی که در جنگی که آمریکایی ها پولش را تامین ميکردند پای خود را تقدیم اسلام و وطن کرد. اینان آنقدر از جلیلی کنایه دارند که روز خود را نمی توانند بدون تخریب و دروغ بافی علیه جلیلی شب کنند! جماعت شیادی که هرچیزی برایشان مقدم بر منافع ملی است.
علی_ریاحی_پور
دوقطبی سازی برای ایجاد اغتشاش و فتنه #کشف_حجاب 🚨
جنگبزرگداخلیباکمک تلگرامویزواتساپ #اینستاگرام
مکتب گرانکن بعد درباغ سبز #مذاکره نشان بده🚨
برجام منطقه ای همان هشدار حا
#داستان_امروز
《ذبح اسلام به نام انقلاب... 》
❌ سخنرانی ۲۶ آذر سال ۱۳۵۸ امام راحل در قم نشان میدهد که
از همان ابتدای انقلاب، عدهای تلاش داشتند به اسم انقلاب، اسلام را ذبح کنند
که اگر نبود تلاشهای انقلابیون دلبسته به اسلام، قطعا تا کنون به نتیجه رسیده بودند
و امروز به وضوح شاهدیم که عدهای به ظاهر دلسوز! مداوما عنوان میکنند: برای حفظ نظام! در برابر عبور از اصول و حدود اسلام سکوت کنید!
گویا فراموش کردهاند که هدف از انقلاب چه بوده ...
آقایان!
ما انقلاب کردیم برای جاری سازی اسلام
این نظامِ منهایِ حدودِ اسلام چیست که شما دنبال حفطش هستید؟!
مگر حکومت پهلوی همینی نبود که شما در مخیلهتان به دنبال حفظ و بهتر است بگویم به دنبال ایجادش هستید؟!
👈نظام اقتصادی منهای اسلام؛ یعنی رانت، رشوه، ربا، اختلاس و ...
👈نظام فرهنگی منهای اسلام؛ یعنی روابط نامشروع، اشاعه فحشا، بی عفتی، مصرف مسکرات دریده دهانی و ...
👈نظام سیاسی منهای اسلام؛ یعنی ترجیح روابط بر ضوابط یعنی استیلای زورمندان بر مستصعفین، یعنی وابستگی و زیر یوغ استعمار قرار گرفتن یعنی عدم عزت ملی و ...
👈نظام امنیتی منهای اسلام؛ یعنی دو زانو زدن مقابل دشمنان شیطان صفت و برده شدن برای خواستههای آنها و تقدیم هرآنچه داریم
👈 نظام اجتماعی منهای اسلام؛ یعنی نظام طبقاتی و کاستی
‼️غیر از این است؟!
🔻به این بخش خلاصه شده از بیانات حضرت آقاخوب دقت کنید:
《یک چالش بزرگی همواره بر سر راه حفظ هویت این نظام وجود داشته است؛... عبارت است از چالش بین وفاداری و حفظ خطوط اصلی، یعنی اصول و مبانی نظام از یک طرف، و دستاوردهای پیشرفت مادی و معنوی برای نظام از طرف دیگر.
این فکر گاهی اوقات پیش میآید؛ البته دلیل هم دارد که این فکر پیش میآید؛ چون آن هدفهای مترتب بر آن مبانی، اینجور نیست که هدفهای زودرسی باشد... وقتی که این اهداف در میانمدت یا در کوتاهمدت تحقق پیدا نکرد، این وسوسه به سراغ ... مسئولان میآید که نکند پایبندی ما به این اصول است که مانع میشود! ... این یک چالش بسیار مهمی است... یکی از مظاهر عظمت امام بزرگوار عبارت بود از صبر در این قضیه... ایشان پایهها را محکم چید. یکی از کارهای امام این بود که به خاطر مشکلاتی که احیاناً پیش میآمد - چه در زمینهی مسائل داخلی، چه در زمینهی چالشهای بینالمللی - ایشان از مبانی و اصول کوتاه نیامد؛ یعنی صبر کرد... در برابر فشارهائی که میآمد، که آقا اگر چنانچه این حکم را نکنید، اگر قضیهی سلمان رشدی را مطرح نکنید، اگر چه نشود، اگر چه نشود، ممکن است ما به این موفقیتها دست پیدا کنیم، ایشان تسلیم نشد؛ ایشان پافشاری کرد. این چالش تا امروز هم وجود دارد؛
... حفظ اصول و مبانی نظام و در واقع حفظ هویت نظام از یک طرف، و از طرف دیگر دست یافتن به آن اهدافی که نظام تعریف کرده است... #نمیتوانیم به آن اهداف برسیم، #مگر اینکه به این اصول پابند باشیم. یعنی به خاطر اینکه مشکلاتی در رسیدن به آن هدفها پیش میآید، از اصول دست برنداریم ...و بدانیم که اگر ما از اصول دست برداشتیم حتّی، هویت نظام که از بین خواهد رفت به آن هدفها هم نمیرسیم.》
◀️ شاید امروز بهتر درک کنیم چرا حضرت آقا انقدر تاکید دارند بر حرکتهای مطالبهگرانه و آرمانخواهانهی مردمی
که فرمودند:
《پرچم آرمانخواهی و مطالبهگری را زمین نگذارید؛ ...این بسیار چیز باارزشی است؛ این مطالبهگری را از دست ندهید..》
✍ #م_طالبی_دارستانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ کینه از جلیلی تمامی ندارد!
🔸 هر کسی که دو واحد اصول دیپلماسی خوانده باشد میداند که سیاست خارجی جای عقده گشایی های داخلی و تسویه حساب های جناحی نیست، اما جواد ظریفی که حامیانش او را خفن ترین دیپلمات کشور میدانند، این اصل بدیهی را بارها زیر پا گذاشته است.
🔸این جماعت وقاحت را به نقطه ای رسانده اند که در مقابل دشمنان این ملت رقیب انتخاباتی خود تخریب کرده و او را در مقابل دیدگان جهانیان جنگ طلب معرفی کنند! دقیقا در همان لحظاتی که جناب ظریف در حال سفیدشویی ترامپ بود و میگفت اسرائیلی ها ترامپ را مجبور کردند که از برجام خارج شود!
🔸برای این جماعت حتما ترامپ عزیزتر از یک هموطن خود است. هموطنی که در جنگی که آمریکایی ها پولش را تامین ميکردند پای خود را تقدیم اسلام و وطن کرد. اینان آنقدر از جلیلی کنایه دارند که روز خود را نمی توانند بدون تخریب و دروغ بافی علیه جلیلی شب کنند! جماعت شیادی که هرچیزی برایشان مقدم بر منافع ملی است.
علی_ریاحی_پور
دوقطبی سازی برای ایجاد اغتشاش و فتنه #کشف_حجاب 🚨
جنگبزرگداخلیباکمک تلگرامویزواتساپ #اینستاگرام
مکتب گرانکن بعد درباغ سبز #مذاکره نشان بده🚨
برجام منطقه ای همان هشدار حا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 کی گفته زمان شاه آزادی نبوده؟
بیا اینم سندش ...
❗اصن لفظ «آزادی» رو از رو اقدامات پهلوی ساختن!😉