معرفی منابع و ابزارهای مفید
#کتاب | #سبک_زندگی فرهنگ سخنان حضرت فاطمه (س) اثر مرحوم محمد دشتی نهج الحیاة، فرهنگ سخنان حضرت فاطم
#کتاب
فرهنگ سخنان حضرت فاطمه (س)
#باز_نشر به مناسبت ایام #فاطمیه
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کانال
این سخنان آقا رو بشنوید ...
خیلی زیباست!
در بیان مقام حضرت فاطمه (س)
درباره منبع:
این #کلیپ از کانال رسانه امین گرقته شده است، محلی برای نشر تولیدات رسانهای مردمی درباره رهبر انقلاب👇
@resane_amin
(۵۳۲) #رهبر_انقلاب
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
هشدار رهبر حکیم انقلاب به اسد:
مراقب نقشه جدید غرب برای سوریه باشید!
#رهبر_انقلاب در دیدار ۶ ماه پیش با بشار اسد که در پی شهادت آقای رئیسی به تهران آمده بود:
غربیها و دنبالههای آنها در منطقه ... قصد دارند با شیوههای دیگر و از جمله وعدههایی که هیچگاه به آنها عمل نخواهند کرد، سوریه را از معادلات منطقه خارج کنند!
پینوشت:
خبر تاملبرانگیز و مرتبط از خبرگزاری رویترز
(۵۳۳) #سیاست_و_تاریخ
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تایملپسِ
نقشۀ اشغال سوریه از ۲۰۱۱ تا امروز
منبع: @Farsna
(۵۳۴) #سیاست_و_تاریخ
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
تیتر عجیب روزنامه اعتماد
در میانه جنگ تاریخی سرنوشتساز با اسراییل!
علی عبدی (با اندکی تغییر)
روزنامه الیاس حضرتی،
رییس شورای اطلاعرسانی دولت جمهوری اسلامی!!، درست یک روز پس از سقوط سوریه و شکستن ستون فقرات محور مقاومت، و پیروزی راهبردی اسراییل، با دسته گل به استقبال گروههای تروریستی رفته است!
شبیه اینکه فردای سقوط فاو یک سخنگوی دولت در روزنامهاش پیام تبریک عمومی بدهد! بنیصدر هم به گمانم چنین نبود! جالب است، یک تیتر هم زده: خاورمیانه در مسیر پوستاندازی!
پینوشت
بدون شک، مواضع رسمی و غیر رسمی دولت جمهوری اسلامی و نوع رفتار و تفکر حاکم بر آن، در تحولات اخیر منطقه بسیار موثر بوده و خواهد بود. نکتهای که شهید سیدحسن نصرالله چند روز قبل از انتخابات ریاستجمهوری ایران، درباره آن هشدار داده بود! 👇👇
منبع: @lezzat_danaee
(۵۳۵) #مقاومت #سواد_رسانه
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدگاه
شهید سید حسن نصرلله قبل از انتخابات به مردم ایران هشدار داده بود
که انتخاب آنها میتواند کل منطقه را تحت تاثیر خود قرار دهد!
(۵۳۶) #سیاست_و_تاریخ
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#ابزار
موتور جستجوی هوشمند پرپلکسیتی
بخش اول
پرپلکسیتی (Perplexity) یک موتور جستجوی هوشمند با قابلیت مکالمه به زبان طبیعی است که معمولا نسبت به موتورهای جستجوی سنتی، کاربر را سریعتر به پاسخ مورد نظر میرساند.
در یک تعریف ساده میتوان این ابزار را ترکیبی از دو فناوری مهم یعنی موتور جستجو و هوش مصنوعی مولد (نظیر ChatGPT) در نظر گرفت.
در حقیقت این ابزار بر خلاف جستجوگران سنتی مانند گوگل، به جای ارائه فهرستی از صفحات وب درباره موضوع مورد نظر، آن صفحات را بررسی کرده و مطالب آنها را به صورت خلاصه، جمعبندیشده و یکجا به کاربر خود تحویل میدهد. زحمتی که در روش جستجوی سنتی بر عهده خود کاربر است و معمولا انرژی زیادی از او میگیرد!
برای استفاده از آن کافی است با استفاده از مرورگر وارد وبگاه perplexity.ai شده و از امکانات آن استفاده کنیم. و یا اینکه برای سهولت بیشتر برنامه کاربردی آن را از کافهبازار بر روی گوشی خود نصب کنیم. خبر خوب دیگر اینکه این ابزار در حال حاضر بدون نیاز به تحریمشکن در دسترس است.
انشالله در مطالب بعدی بیشتر درباره آن خواهم نوشت ...
(۵۳۷) #هوش_مصنوعی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدگاه
پیشبینی چهل سال پیش #امام (ره) درباره اسرائیل!
اسرائیل به جایی که هست، قناعت نمیکند! امروز لبنان است، فردا خدای نخواسته سوریه، و پسفردا عراق!
پینوشت
آنچه آن عارف الهی و رهبر مردمی سالها قبل در خشتخام میدید و عدهای متاسفانه هنوز در آینه نمیبینند!
منبع: @lezzat_danaee
(۵۳۸) #سیاست_و_تاریخ
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#ابزار
ساخت خودکار پادکست با استفاده از NotebookLM
با ورود به وبگاه این ابزار یک یا چند فایل متنی (در قالب pdf و ...) را بارگذاری کنید تا این ابزار
▪️محتوای آن را برای شما خلاصه کند.
▪️به پرسشهای شما در رابطه با آن محتوا پاسخ دهد و حتی در ارائه این پاسخها، به محتوای متنی متناظر ارجاع دهد.
▪️و از همه جالبتر اینکه از روی محتوای متنی، برای شما یک پادکست بسازد!
در این پادکست دو نفر به صورت خودکار درباره متن شما به صورت صوتی و با لحن بسیار طبیعی با هم گفتگو میکنند! و شما میتوانید با گوش دادن به سخنان آنها در وقت استراحت، مطالب موجود در فایلهای متنی خود را به صورت صوتی و با کمترین زحمت ممکن یاد بگیرید.
نکات مهم
برای استفاده از این ابزار باید از تحریمشکن استفاده کنیم. ضمن اینکه، ظاهرا این ابزار در حال حاضر قادر به تولید پادکست فارسی نیست.
(۵۳۹) #هوش_مصنوعی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
50.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سخنرانی
فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب
در دیدار اقشار مختلف مردم
درباره تحولات منطقه، ۱۴۰۳/۹/۲۱
و به مدت ۵۰ دقیقه
(۵۴۰) #رهبر_انقلاب
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#یادداشت
در دفاع از سخن درست پزشکیان
امیرحسین ثابتی
رئیسجمهور دیروز با انتشار فیلمی خطاب به مردم ایران، از همه خواست تا با مدیریت بهتر انرژی، کاری کنند که ذخیره سوخت کشور حفظ شود تا بتوانیم در فصل سرما به همه مردم گاز بدهیم.
واقعیت ماجرا این است که جدای از کمکاریهایی که دو وزارتخانه نفت و نیرو انجام دادند تا امسال ذخیره سوخت کمتری داشته باشیم، ما مردم ایران بسیار راحت و مفت انرژی را هدر میدهیم و به زبان ساده تر خیلی راحت اسراف میکنیم و هیچ توجهی نداریم که همین گاز و برقی که به راحتی و به ارزانی در دسترس ماست، چقدر ارزشمند، استراتژیک و حیاتی است تا جایی که بسیاری از جنگها و اختلافات بزرگ بین کشورها دقیقا بر سر همین انرژی و چیزی است که ما به راحتی آن را هدر میدهیم!
یک مثال ساده همین است که بارها دیدهایم: ابتدا به صورت بی رویه انرژی مصرف میکنیم تا اتاق گرم شود و بعد که زیادی گرم شد، لای پنجره را باز میکنیم تا اتاق کمی خنک شود!
دو ماه قبل که برای اجلاس IPU به عنوان هیات پارلمانی ایران به سوئیس رفته بودم، بعد از خارج شدن از فرودگاه و ورود به خیابانهای ژنو، اولین چیزی که خیلی به چشمم آمد، تاریکی بیش از حد بزرگراهها و خیابانها بود. تقریبا یا چراغی برای روشن کردن خیابانها و بزرگراهها وجود نداشت یا بسیار بسیار کم بود! انگار در شهر ارواح بودم و تاریکی بیش از حد خیابانها بسیار غافلگیرم کرد، آن هم در یکی از مرفهترین و ثروتمندترین کشورهای اروپا که هیچ تحریم و فشار خارجی هم بر علیه آن وجود ندارد و یک سوم برقش اتمی است!
جالبتر اینکه وقتی وارد هتلی شدیم که بسیاری از مسئولان و مقامات ارشد سیاسی کشورهای دیگر هم در همانجا اقامت داشتند، با غافلگیری دوم مواجه شدم. دمای اتاق تقریبا سرد بود و وقتی پیگیر شدم تا از طریق سیستم گرمایشی، دمای اتاق را گرمتر کنم متوجه شدم که از درجه ۲۳ به بالا امکانپذیر نیست! چون انرژی در آنجا آنقدر مفت نیست که حتی در هتلهایش هم خیلی راحت مصرف شود! در حالی که در مسافرخانههای درجه چندم تهران و مشهد و اصفهان و... هرچقدر بخواهید میتوانید اتاقتان را گرم و یا سرد کنید!
همه اینها را نوشتم تا یک نتیجه بگیرم؛ پیشرفت ایران لزوما با سرمایهگذاری خارجی و شعار و... پیش نمیرود! ما مردم ایران با همه اختلاف سلیقهها باید بپذیریم که بسیاری از موفقیتهایمان بستگی به حرکتهای جمعی بزرگ دارد که یک مثالش همین مصرف انرژی است.
لذا از رئیس جمهوری که حتی به او رای ندادم هم تشکر میکنم که برای فرهنگسازی در این زمینه پیشقدم شد و خودم نیز همه توانم را برای مدیریت مصرف انرژی در خانه، محیط کار و... به کار میبندم. همه ما در یک کشتی نشستهایم و باید این مشکلات را با کمک یکدیگر حل کنیم.
منبع: @Sabety_ir
(۵۴۱) #سبک_زندگی #اقتصاد
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
35.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ابزار
موتور جستجوی هوشمند پرپلکسیتی
بخش دوم
قبلا در اینجا با ابزار پرپلکسیتی (Perplexity) آشنا شدهایم.
اکنون برای کسب اطلاعات بیشتر توصیه میکنم ویدئوی کوتاه بالا رو هم ببینید. جزئیات قابل توجهی از نحوه کار با این ابزار مفید پژوهشی در آن توضیح داده شده است.
منبع: نگره
(۵۴۲) #هوش_مصنوعی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#ترفند
نحوه تغییر زبان در ابزارهای هوشمند
از جمله ویژگیهای بسیار مهم ابزارهای جدید هوش مصتوعی (که بر پایه مدلهای زبانی استوارند)، ارتباط با آنها از طریق زبان طبیعی است!
آنها نه تنها قادر به پاسخگویی به سوالات از طریق زبان طبیعی هستند، بلکه معمولا از توانمندی ویژهای به نام پیروی از دستور (Instructuon Following) برخوردارند: کاربر دستوراتی را به زبان طبیعی به آنها صادر نموده و مدل هم معمولا از آن دستورات تبعیت میکند!
به این ترتیب، یک مدل واحد عملا قادر به انجام تعداد زیادی از وظایف مختلف (نظیر ترجمه، حل مسئله ریاضی، تصویرسازی و ...) خواهد یود!
مثلا اگر با مدلی مواجهیم که در حال مکالمه به زبان اتگلیسی است، اما میخواهیم با او به زبان فارسی صحبت کنیم، لازم نیست به دنبال منوی تنظیمات بگردیم! میتوانیم به زبان جاری (مثلا انگلیسی) از او بخواهیم که به یک زبان دیگر (مثلا فارسی) با ما صحبت کند. مثلا با این جمله:
I want to speak in Persain
و معمولا مدل از این دستور پیروی نموده و زبان خود را مطابق نظر ما تغییر میدهد!
(۵۴۳) #هوش_مصنوعی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#مقاله
چالش تمدنی جمهوری اسلامی ایران و امریکا با تاکید بر نظریات کیسینجر، هانتینگتون و فوکویاما
امیرحسین ثابتی، موسی نجفی، ۱۳۹۹
چالشهای بین ایران و آمریکا ابعاد گوناگونی دارد که عمدتاً از منظر سیاسی تحلیل میشود. اما در نگرش غالب متفکرین غربی، این چالشها ریشه عمیقتری دارند. این مقاله با بهره گیری از روشی توصیفی تحلیلی و با تأکید بر افکار سه نظریهپرداز مشهور آمریکایی (کیسینجر، هانتینگتون، و فوکویاما)، به این پرسش پاسخ میدهد که چرا نگاه امریکا به چالش با جمهوری اسلامی صرفاً سیاسی نیست و ریشههای عمیقتری دارد؟
یافته ها نشان میدهد که تقابل ایران و آمریکا دارای ابعادی فراتر از یک چالش سیاسی است و محور اصلی آن بر سر نظم جهانی و قدرت تمدن سازی است. برای دریافت رایگان مقاله به اینجا مراجعه کنید.
#باز_نشر
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
37.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مستند
جاذبه (نسخه کامل)
به مدت ۲۸ دقیقه
گوشههایی از دیدارهای متعدد رهبر انقلاب با خانوادههای معزز شهدای مدافع حرم
جاذبه تازهترین شماره از مجموعه مستند این ستارهها است. پیش از این، دو مستند دیگر از این مجموعه با عنوان لشکر زینبی و آرمان روحالله منتشر شده است.
(۵۴۴) #رهبر_انقلاب #شهدا
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#وبگاه
پرتال جامع علوم انسانی
وابسته به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
مجموعه کمنظیری از بیش از ۳۰۰ هزار مقاله منتشر شده در بیش از ۱۲۵۰ نشریه داخلی در حوزههای مختلف #علوم_انسانی که به همراه یک موتور جستجوی قدرتمند مبتنی بر درخت موضوعات، امکان دسترسی و دانلود کامل و رایگان مقالات! را در اختیار عموم علاقهمندان قرار داده است.
همچنین با استفاده از این سامانه و درخت موضوعات تخصصی آن میتوان با انواع:
▪️زمینههای پژوهشی در علوم انسانی
▪️نام ناشران، و مجلات فعال
▪️و نام پژوهشگران مربوطه آشنا شد.
برای بازدید از این وبگاه به اینجا مراجعه کنید.
#باز_نشر
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
animation.gif
5.08M
#ابزار
چارچوب برنامهنویسی Streamlit
برنامهنویسان وب به صورت معمول به دو گروه تقسیم میشوند:
برنامهنویسان سمت مشتری (مرورگر) که عمدتا از زبانهای جاوااسکریپت، اچتیامال و سیاساس استفاده نموده،
و برنامهنویسان سمت کارگزار (سرور) که کدهای خود را به زبانهای متفاوتی نظیر پایتون، جاوا، سیشارپ و ... مینویسند.
از این رو برای ایجاد یک برنامه تحت وب، عملا باید با هر دو نوع مهارت بالا آشنا بود. این در حالی است که بسیاری از پژوهشگران، علاقهای به یادگیری زبانهای مختلف ندارند و ترجیح میدهند که به جای درگیر شدن با جزئیات برنامهنویسی، بر موضوعات پژوهشی خود (مثلا در زمینه علوم داده) متمرکز شوند.
خوشبختاته اخیرا راهحلهای تکزبانهای برای ایجاد برنامههای کامل تحت وب ایجاد شده که یکی از بهترین و سادهترین آنها چارچوب پایتونی Streamlit است.
به این ترتیب پژوهشگر نیازی به یادگیری هیچ زبانی به غیر از پایتون ندارد و تنها با یادگیری یک سبک برنامهنویسی ساده از پایتون، همه نیازهای خود را رفع میکند. یک نمونه از برنامههای ایجاد شده با استفاده از استریملیت را در بالا مشاهده میکنید👆
اطلاعات دقیقتر را در اینجا مشاهده کنید.
(۵۴۵) #فناوری_اطلاعات
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیدگاه
واقعیت نسل z
دکتر امیرحسین ثابتی
#فعال رسانهای و نماینده تهران
تجربه حضورم در نزدیک به ۷۰ مدرسه نشان میدهد که اصطلاح نسل z مبالغه است.
کسانی که با نسل جدید حرف نمیزنند و آنها را سرکوب میکنند، به آنها برچسب نسل گودزیلا و نسل z میزنند!
مهمتر از پاسخ دادن به سوالات دانشآموزان، گوش کردن به حرف آنها و شخصیت دادن به آنهاست.
پینوشت
▪️گزارش تصویری
▪️تجربه حضور ایشان در جمع دانشآموزان تهرانی منجر به #کتاب بدون روتوش با دهه هشتادیها شده و این حضور، حتی در دوره نمایندگی ایشان در مجلس همچنان ادامه دارد!
منبع: @sabety_ir
(۵۴۶) #تعلیم_و_تربیت
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا