🚨 خبر جالب رسانه باکو از حملات حزبالله به رژیم صهیونیستی!!
🔻 در این خبر ینیمساوات برخلاف رویه همیشگی خود از انگهایی نظیر "گروهک تروریستی" برای حزبالله لبنان استفاده نکرد! آیا کمکم باکو نیز پی میبرد که رژیم جعلی و منحوس صهیونیستی به پایان عمر خود نزدیک شده است؟! و باکو دیگر نباید نعل به نعل به دنبال این رژیم در حال فروپاشی حرکت کند!
🔸 خبر ینیمساوات:
همانطور که خبر دادهایم، جنبش "حزبالله" لبنان به اراضی اسرائیل موشک شلیک کرد. سایت «مساوات» با استناد به کانالهای تلگرامی گزارش داده است که در حال حاضر صدای انفجارهای قوی در اطراف پایگاه «رامات داوود» اسرائیل شنیده میشود. خاطرنشان شد که حسن نصرالله رهبر جنبش حزبالله دقایقی پیش شخصاً دستور حمله به حیفا را صادر کرد. «حزبالله» برای اولینبار از موشکهای «فجر-۵» علیه اسرائیل استفاده کرد. بر اساس گزارشهای اخیر، دولت اردن از شهروندان خود خواسته است که هر چه سریعتر لبنان را ترک کنند. رسانههای عربی از آمادگی نیروهای دفاعی اردن و عربستان سعودی برای دفع حملات احتمالی یمن به اسرائیل خبر دادند. کانالهای تلگرامی ایران مدعی هستند که بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل در یک پناهگاه زیرزمینی است."
🔗 مرجع
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 پاسخ غیرمستقیم و دیرهنگام الهام علیاف به رجب اردوغان!!
🔻 الهام علیاف، رئیسجمهوری آذربایجان در مراسم گشایش دانشگاه خانکندی پس از اخراج دستهجمعی ارامنه قراباغ کوهستانی، در جمع دانشجویان ثبتنام شده در این دانشگاه، بهطور تلویحی و غیرمستقیم به رجب اردوغان جواب داد که گفته بود ترکیه قراباغ را از ارامنه بازپس گرفت!!
🔸 الهام علی اف گفت: "خداوند همه شهدای ما را بیامرزد. بیش از ۳۲۰۰ شهید دلاور ما در جنگ میهنی و عملیات ضدتروریستی به قله رفیع شهادت رسیدند. شجاعت و میهنپرستی آنها و سایر سربازان قهرمان ما از عوامل اصلی پیروزی است. بیش از ۹۰ هزار جوان آذربایجانی در جنگ دوم قراباغ برای وطن شرکت کردند. ۴۴ روز ارتش سرافراز ما هر روز جلو میرفت، شهرکها هر روز از دست متجاوزان آزاد میشد و در تاریخ نظامی جهان چنین عملیات نظامی سابقه نداشت."
🔗 مرجع
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 تأکید رسانه باکو بر طمعورزی ژئوپلتیک به جنوب ارمنستان و تدارک حمله نظامی به استان سیونیک در جوار ایران
🔻 ینیمساوات امروز در مقالهای به قلم الشاد پاشاسوی از روزنامهنگاران پانترکیست تابلودار در مقالهای با عنوان "هدفمان آذربایجانغربی است - پاشینیان ما را به رفتن به زنگزور با تانکها وادار میکند "آشکارا مطامع ارضی باکو به خاک ارمنستان و بهخصوص منطقه ژئواستراتژیک سیونیک در جنوب ارمنستان در جوار ایران و طرحریزی حمله نظامی به این منطقه را تبیین کرده و در پایان مقاله با نقل سخنان علنی الهام علیاف در بیان آشکار طمع ارضی باکو به این منطقه نوشته است: «به یاد بیاوریم که رئیسجمهوری الهام علیاف در زمان گشایش دفتر "جامعه آذربایجانغربی" چه گفتند: "یک بار دیگر باید بگویم که این مکان تصادفی برای "جامعه آذربایجانغربی" انتخاب نشده است، انتخاب این مکان بهعنوان دفتر این جامعه معنایی نمادین دارد. قراباغیهایی که در این ساختمان مستقر شده بودند یا به قراباغ بازگشتهاند یا در حال آماده شدن برای بازگشت هستند. امیدوارم آذربایجانغربیهای ساکن اینجا (باکو - جمهوری آذربایجان) هم برگردند. و... اکنون برنامه بازگشت بزرگ برای قراباغ در حال اجراست. امیدوارم زمانی برسد که ما روی دومین برنامه بازگشت بزرگ کار کنیم."
🔹 ینیمساوات در پایان این مقاله با گستاخی تمام، طمع ارضی باکو به اراضی ارمنستان را آشکارا تکرار کرده و افزوده است: "هدف ما آذربایجانغربی است!"
🔗 مرجع
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حادثه اندوهبار معدن طبس
↩️ برای کاهش ابعاد این مصیبت هر اقدام لازم را انجام دهید
🔹 در پی حادثه اندوهبار انفجار معدن در طبس و جان باختن شماری از کارگران، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت به خانوادههای داغدار، بر لزوم بیشترین تلاش برای امدادرسانی به کارگران تاکید کردند.
📝 متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حادثهی تلخ و اندوهبار، در معدن ذغال سنگ در طبس را که در آن تعدادی از کارگران قربانی یا مصدوم شدند، به خانوادههای این عزیزان و مردم آن منطقه تسلیت عرض میکنم. به مجموعهی امداد که از سوی مقامات دولتی برای کمک به محل حادثه رفتهاند تاکید میکنم که بیشترین تلاش خود را مصروف نجات آنان کنند و برای کاهش ابعاد این مصیبت هر اقدام لازم را انجام دهند. رسیدگی فوری به وضع مصدومان نیز باید مورد اهتمام قرار گیرد.
سیدعلی خامنهای
اول مهر ۱۴۰۳
#ایران_تسلیت
#طبس_تسلیت
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
هدایت شده از استیکر و لوگوی مذهبی - مناسبتی
🚨آخرین آمار معدن طبس، ۵۱ فوتی...
🖤 ۵۱ کارگر
🖤 ۵۱ نانآور
🖤 ۵۱ پدر
🖤 ۵۱ خانهٔ بیسرپرست
فاجعه جانباختن ۵۱ معدنچی در معدن طبس را خدمت خانوادههای داغدار و هموطنان عزیز تسلیت عرض میکنیم.
#ایران_تسلیت
#طبس_تسلیت
🚨 نام کدام کشورها با پیجرها و بیسیمهای انفجاری پیوند خورده است؟
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 انهدام شبکۀ همکار رژیم صهیونیستی توسط سپاه
🔻 سپاه پاسداران: در پی شکست و ناکامی مفتضحانه رژیم صهیونیستی و حامیان غربی و اروپایی آن بهویژه آمریکا در دستیابی به اهداف شوم و اهریمنی علیه مردم غزه و لبنان، سردمداران جنایتکار این رژیم جعلی و نژادپرست برای فرار از مخمصه راهبردی این روزها، در تلاش برای سرایت بحران به داخل خاک جمهوری اسلامی ایران، برآمده و طراحی سلسله اقدامات ضدّ امنیتی در کشورمان را در دستور کار خود قرار داده بود.
🔹در راستای مقابله با این توطئه سربازان گمنام امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) در سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با استعانت از خداوند متعال و هوشیاری، هوشمندی، اشراف اطلاعاتی و میدانی و تلاش جهادی و انقلابی، شبکهای متشکل از ۱۲ تن از عناصر مزدور و همکار این رژیم که قصد انجام اقدامات ضدّ امنیتی علیه مردم را داشتند، در ۶ استان شناسایی و تحت ضربه قاطع اطلاعاتی قرار گرفتند.
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۳۵۸
↩️ شامل آیات ۵۹ تا ۶۱ سوره مبارکه #نور
🔻امام صادق (علیهالسلام) میفرمایند:
«یَنبَغی لِلمُؤمِنِ اَن لا یَموتَ، حَتّی یَتَعَلَّمَ القُرآنَ، اَو یَکونَ فی تَعلیمِهِ»؛
شایسته است که مؤمن از دنیا نرود، مگر آن که قرآن را فرا گیرد و یا در حال آموختن آن باشد.
📚 (اصول کافی ۲/۶۰۷)
🎙 استاد پرهیزگار
🏷 #قرآن #ترتیل #قرآن_کریم #تلاوت #شهریار_پرهیزگار #سوره_نور
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 #فرزانگان_قفقاز - [۷۷] - بخش چهارم
🔻 اسدالله سيفالدينی لنكرانی (۱۲۸۷ - ۱۳۷۵ق)
سالخوردگان و فرزندان و نوادگان شیخ، او را با چنین اوصافی یاد میکنند: شیخ عالمی پرهیزگار و باتقوی بود و به دقت تمام، از اعمال و رفتار خود مواظبت میکرد، مردی شبزندهدار و عابد بود و بسیار گریه میکرد دوست میداشت که با افرادی زیاد و یا مهمانان سرسفره بنشیند در راه خدا از چیزی نمیهراسید بهرغم فشارهای موجود از هر وسیله و در هر فرصتی برای تبلیغ دین استفاده میکرد، روزی شیخ در خانه شخصی از اهالی ماساللی به نام جبرائیل مهمان بود. شیخ که برای چندمینبار در خانه فرد مذکور دعوت شده بود، همان افراد قبلی را بهعنوان مدعو در آنجا دید، صاحبخانه را صدا زد و از او پرسید: که چرا افراد دیگر را به خانه خود دعوت نمیکنی؟ جبرائیل به شیخ پاسخ داد: برای آنکه آنان به واجبات دینی خود عمل نمیکنند و اهل نماز و روزه نیستند و بعضی از آنها شرابخوارند، شیخ میفرمود: من همانها را میخواهم این افراد متدین که بدون من هم به واجبات خود عمل میکنند من باید کاری کنم که آنهایی که اهل نماز و روزه نیستند نماز بخوانند و روزه بگیرند. شیخ ایمانی راسخ و توکلی استوار داشت، فردی خیر و درعینحال بسیار دل رحم و مهربان بود.
نقل شده در زمانی که در روستای کاظمآباد ساکن بود روزی در مجلسی حضور داشت ناگهان مردی در حالی که دست دختر و پسر کوچکی را گرفته بود وارد مجلس شد و رو به شیخ کرد و گفت: این دو کودک پدر و مادرشان را از دست دادهاند حال چه کنند؟ شیخ فرمود: پدر و مادرشان را از دست دادهاند خدای ایشان را که از دست ندادهاند، سپس سرپرستی کودکان یتیم را با کمک معتمدین مردم به عهده گرفت و آنها را بزرگ کرد و تربیت نمود تا به سروسامان رسیدند، مرحوم حاج امیراصلان نوه مرحوم شیخ اسدالله برای نگارنده (عادل مولایی) نقل کرد:
ادامه دارد...
📘 منبع: فرزانگان قفقاز، عادل مولایی، ص ۹۸ و ۹۹.
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫
🚨 شهید لاجوردی و خطر منافقان انقلاب - ۷
↩️ از حذف سیاسی به حذف فیزیکی
🖊 #مهدی_جمشیدی
۱۰. لاجوردی، چالش اصلی را در درونِ خودِ حاکمیّت تعریف میکند و معتقد است که نظام در حال ضربهخوردن از سوی کسانی است که نیروهای حاکمیّتی شمرده میشوند. دیگریهای سالهای آغازین انقلاب، به حاشیه رفتهاند و اینک همان کسانیکه «خودی» به شمار میآمدند، «غیرخودی» شدهاند. آنچه که قرار بود به دست نیروهای معارض پدید آید، اینک به دست نیروهای سیاسیِ بهظاهر خودی، در حال انجام است. «چپ مذهبی»، همان لایۀ سیاسی است که به باور لاجوردی، اینک نقش معارض را ایفا میکند و در پی استحالۀ انقلاب است، اما آنچنان «نامحسوس» و «در لفافه» عمل میکند که همه، بیحس شدهاند. چپ مذهبی که در آن دورۀ تاریخی، در قالب سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی صورتبندی شده بود، همان جریانی است که به درون قدرت سیاسی راه یافته، اما در جهت مخالف با غایات انقلاب حرکت میکند. لاجوردی در آن زمان، شواهد زیادی در اختیار نداشت و چهبسا چندان نمیتوانست تحلیل خود را به دیگران اثبات کند، اما گذشت دههها و ظهورات ضدانقلابیِ چپ مذهبی، واقعیّتهای مکتوم و مخفی را عیان کرد و پرده از چهرۀ چپ مذهبی فروافتاد. در این دههها، هر جا «جامعه» برانگیخته شده و دست به عصیان و آشوب زده، پای جریان چپ مذهبی در میان بوده است. جامعه به طور طبیعی، آرام و ملایم است و راه خویش را میرود، اما اینان از درون قدرت، تهییج و تحریک میکنند و جامعه را در برابر حاکمیّت مینشانند. حضور اینان در ساخت قدرت، یک بازی خطرناک و چالشبرانگیز است که اگر به استحالۀ انقلاب نینجامد، دستکم باید گفت «اعتبار اجتماعیِ نظام» را تخریب میکند و در جامعه، شکاف و بحران میآفریند.
۱۱. همچنان که در تحلیل لاجوردی آمده، مسألۀ اینان در «ریشههای فکری»شان است و نباید سطح منازعه را به سیاست محدود کرد. واقعیّت این است که جریان اصلاحات نسبت به اصالتهای انقلاب، دچار چرخش و زاویۀ جدّی است و بههیچرو، صلاحیّت حضور در حاکمیّت را ندارد. اگر این انقلاب، یک عالَم فکری و هویّتیِ جدید پدید آورد که در برابر غرب قرار دارد، نباید از نیروهایی در ساخت رسمیِ قدرت بهره گرفت که امتداد تفکّرِ تجدّدی به شمار میآیند و در نقطۀ مقابل تفکّر اصیلِ انقلابی قرار دارند. «التقاط»، تعبیری است که لاجوردی در مقام توصیف ماهیّت معرفتیِ اینان به کار میبرد و به این واسطه نشان میدهد که چالش، چه اندازه مهلک و ویرانگر است. نفوذ نیروهای التقاطی در درون قدرت سیاسی، انقلاب را دچار تلاطمها و انحطاطهای فکری و هویّتی میکند و این لطمه و صدمه، به جامعه نیز سرایت میکند و جامعه نیز گرفتار دگردیسی و واگرایی میشود. در عمل نیز چنین شد و تحوّلات ایدئولوژیک اینان - که بر لیبرالیسمِ شبهمذهبی دلالت داشت - به بخشهای مهمی از جامعه نیز راه یافت و چرخشها و پیچشهای اجتماعی آفرید. از طرف دیگر، حضور و فعالیّت مستمر این جریان در قدرت سیاسی، این تهدید را بازتولید و تکثیر کرد و در سیری فزاینده، انقلاب با چالشهای هویّتی در عرصۀ اجتماعی روبرو شد. روشن است که تداوم حیات اینان در ساخت رسمی، به معنی قفلشدگیِ هرچه بیشتر انقلاب به دست خویش است و بهتدریج، راههای گذار و ایجاد تحوّل انقلابی نیز تنگتر و دشوارتر خواهند. این نتیجۀ گشادهدستی نهادهای نظارتی نسبت به کسانی است که حداقلهای هویّتی را نیز برای حضور در حاکمیّت دینی دارا نیستند، اما به بهانۀ مشارکت حداکثری، وجهِ «دینی» - یا همان اسلامِ انقلابی - به فراموشی سپرده میشود و «مردمسالاری»، اصل و اساس انگاشته میشود.
۱۲. مطالعۀ تاریخ دهۀ شصت نشان میدهد که لاجوردی، از فهم بسیار متمایز و خاصی برخوردار بوده که توانسته این اندازه پیشتر از زمان، حقایق مکتوم را دریابد و ماهیّت نیروهای چپ مذهبی را دریابد. او به دلیل همین درک سیاسیِ و تشخیصِ معرفتیِ پیشدستانه، تنها ماند و از ساختار سیاسی، کنار زده شد. لاجوردی، به عنوان یک مغز متفکّر که توان تحلیلیِ بینظیری داشت و در اثر تجربههای عینی و مستقیم، جزئیّات و دقایق نیروها و جریانهای سیاسی را میشناخت، یک سرمایۀ انسانیِ منحصربهفرد بود که دو بار از قدرت سیاسی کنار گذاشته شد. نهادهای نظام نسبت به او، وفادار و قدردان نبودند و در نهایت، «منافقان انقلاب»، او را به کام «منافقان خَلق» سوق دادند تا تیرهای کینههای قدیمی، بدنِ درهمشکستهاش را بشکافد. کدام نظام سیاسی، کسی همچون لاجوردی را بر صدر نمینشاند و او را به روسریفروشی در بازار تهران روانه میکند؟! بی او، بازار حضور منافقانِ انقلاب در دولتهای التقاطی، پُررونق شد.
ادامه دارد...
👇
🆔 ☫ @sardabir313 ☫