33.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ته مانده آب ( خطبه 25 )
وَ تَمَثَّلَ بِقَوْلِ الشَّاعِرِ:
لعَمْرُ أَبِیکَ إِنَّنِی علی وَضَرٍ مِنْ ذَا الْإِنَاءِ قَلِیلِ
در اینجا حضرت این بیت شاعر را مثال می زند که
سوگند به جان پدرت من از این ظرف آب تنها آنچه که ظرف را خیس کرده برایم مانده است، کنایه از اینکه از کل جهان اسلام آنچه در دست من است همین کوفه است که نسبت به محدوده بزرگ جهان اسلام اندازه بسیار کوچکی است.
اما چون وظیفه دارد با شر مطلق روزگار خود که جریان معاویه است مبارزه کند کمی سپاه را بهانه نمی کند و همچنان به جنگ ادامه می دهد تا شهید می شود
33.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نشانه های پیروزی معاویه در بی غیرتی طرفداران علی ( خطبه 25 )
ثُمَّ قَالَ عَلَیْهِ السَّلاَمُ:
أُنْبِئْتُ بُسْراً قَدِ اطَّلَعَ الْیَمَنَ وَ إِنِّی وَ اللَّهِ لَأَظُنُّ أَنَّ هَؤُلاَءِ الْقَوْمَ سَیُدَالُونَ مِنْکُمْ.
بعد از آوردن بیت شعری بعنوان مثال، می گوید: اُنبئت بسرا، یعنی به من خبر رسیده که بسر، اطلع یعنی مشرف شده سیدالون یعنی به زودی غلبه می کنند یا دولت تشکیل می دهند.
پس میشود من خبر رسیده است که بسر بر یمن مشرف شده و من گمان میکنم یعنی احتمال قوی میدهم یا حتی مطمئن هستم که این قوم یعنی طرفداران معاویه بر شما غلبه میکنند و دولت یمن را تشکیل میدهند یا دولت یمن به دست آنها میافتد.
لینک کانال نهج البلاغه ومعارف اسلامی سید عطا اله افتخاری👇👇👇
https://eitaa.com/sata4020
35.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت وحدت ( خطبه 25 )
بِاجْتِمَاعِهِمْ عَلَی بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِکُمْ عَنْ حَقِّکُمْ
میفرماید به خاطر اینکه طرفداران معاویه با هم وحدت دارند گرچه باطل هستند اما سپاه علی و طرفداران علی گرچه بر حق هستند اما وحدت ندارند
حضرت نتیجه میگیرد که گروه معاویه برنده این جنگ هستند پس معلوم میشود که وحدت اهمیتی بیش است حق بودن دارد البته در پیروزی در جنگ. همدلی و وحدت انسانها را به هدف خود نزدیک میکند حال چه این هدف مقدس باشد و چه پلید.
39.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت اطاعت از امام ورهبری ( خطبه 25 )
وَ بِمَعْصِیَتِکُمْ إِمَامَکُمْ فِی الْحَقِّ وَ طَاعَتِهِمْ إِمَامَهُمْ فِی الْبَاطِلِ.
خیلی های شیطان را ببین، اینجا که امام برحق است مردم تبعیت نمی کنند ولی در طایفه معاویه که امام و راه باطل است مردم تبعیت می کنند. هم آن نافرمانی از علی گمراهی را افزایش می دهد و هم این اطاعت از معاویه جهنم را نزدیکتر می کند.
از عوامل مهم پیروزی و شکست در جریان یک جنگ و درگیری میزان اطاعت از فرمانده و رهبری است.
40.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت امانت داری در پیروزی ( خطبه 25 )
وَ بِأَدَائِهِمُ الْأَمَانَةَ إِلَی صَاحِبِهِمْ وَ خِیَانَتِکُمْ
عامل دیگر پیروزی امانتداری است و از طرف مقابل خیانت عامل شکست است. در اینجا امانت داری بیشتر ممکن است مربوط شود به مسئولیتهایی که افراد به عهده دارند یعنی رهبر جامعه امام جامعه امانتی را و مسئولی میسپارد اگر آن مسئول به آن مسئولیت خوب آگاهانه و متعهدانه عمل کند امانت داری کرده است اما مسئولی که به دنبال منافع شخصی است و از جایگاه حکومتی برای امیال شخصی خود و خانواده و فامیل و باند و قبیله استفاده میکند خیانت کرده است و خیانت عامل شکست است.
58.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهمیت آبادانی کشور ( خطبه 25 )
وَ بِصَلاَحِهِمْ فِی بِلاَدِهِمْ وَ فَسَادِکُمْ
اینها در کشورشان اصلاح میکنند و شما در کشورتان فساد میکنید این اصلاح ممکن است همان وحدت و امانتداری و فرمانبری از رهبری باشد و به هر حال یکی از مهمترین محورهای اصلاح نظم در امور است و البته آبادانی هم میتواند باشد و در مقابل آن فساد است.
لینک کانال نهج البلاغه ومعارف اسلامی سید عطا اله افتخاری👇👇👇
https://eitaa.com/sata4020
37.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حدود امانت داری؟( خطبه 25 )
فَلَوِ ائْتَمَنْتُ أَحَدَکُمْ عَلَی قَعْبٍ لَخَشِیتُ أَنْ یَذْهَبَ بِعِلاَقَتِهِ
اگر به یکی از شما یک قعب( ظرف چوبی بی ارزش) امانت بدهم میترسم که همان ظرف چوبی را ببرد با یک بندی یا طنابی که به عنوان دسته به آن آویزان است
اینگونه سخن گفتن مثل یک ضرب المثل است که بفرماید اگر من یک ظرف هم بدم دستت بر میداری و میروی یعنی اینکه به کم ارزشترین چیز هم رحم نمیکنید و امانتخواری میکنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرا رسیدن ایام فاطمیه، ایام سوگواری بی بی دوعالم، حضرت فاطمه زهرا (س) تسلیت باد.
🖤🖤🖤
34.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک مقایسه گویا( خطبه 25 )
اللَّهُمَّ إِنِّی قَدْ مَلِلْتُهُمْ وَ مَلُّونِی وَ سَئِمْتُهُمْ وَ سَئِمُونِی فَأَبْدِلْنِی بِهِمْ خَیْراً مِنْهُمْ وَ أَبْدِلْهُمْ بِی شَرّاً مِنِّی،
مل به تشدید لامیعنی دلتنگ کرد، و سئم یعنی خسته کرد،
خدایا دلم گرفته و از دست این مردم به تنگ آمدهام چون آنها را به دفاع از حق فرا میخوانم و آنها هم از دست من دلشان تنگ شده و مرا نمیخواهند زیرا حاضر نیستند از خود بگذرند و راه انقلابی مبارزه را در پیش بگیرند.
و من آنها را خسته کردهام و آنها هم مرا خسته و از دست من سطوح آمدهاند به همان دلیل فوق
خدایا برای من از اینها بهتر نصیب فرما و برای اینها از من بدتر نصیب فرما
در واقع همینطور هم شد و حضرت علی در جایگاهی قرار گرفت که گفت فزت و رب الکعبه اما مردم تحت حکومت معاویه و یزید و حکومت منطقهای حجاج خونخوار خونریز قرار گرفتهاند.
🎥 در سوگ مادر
حضرت فاطمه (س)؛
"خداوند امر به معروف را برای اصلاح توده مردم، واجب ساخت."
✔️ موکب فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان به مناسبت شهادت حضرت زهرا سلام علیها
◾️شیعیان و شیفتگان حریم امامت و ولایت هر ساله به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) در شهر یاسوج، با برگزاری برنامه حرم تا حرم، از حرم امام زاده عبدالله (ع) تا حرم امامزاده مختار را پیاده روی می کنند.
◾️سیل علاقه مندان به آستان کبریایی معصومین علیه السلام در این مسیر، ضمن پیاده روی به نوحه سرایی و عزاداری در سوگ صدیقه زهرا سلام الله علیها می پردازند.
✔️ به همت امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان، ایستگاه صلواتی در این مسیر دائر شده و از زائرین و دلباختگان اهل بیت پذیرایی شد.
امام خامنهای:
بنظر من دانشجوی موفق کسی است که:
خوب درس بخواند،
خوب تهذیب اخلاق بکند،
وخوب ورزش بکند
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
۱۶ آذر ماه روز دانشجو مبارک
یاد همه شهدا گرامی وراهشان پررهرو
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
34.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غیرت و تعصب جوانمردانه؟( خطبه 25 )
اللَّهُمَّ مِثْ قُلُوبَهُمْ کَمَا یُمَاثُ الْمِلْحُ فِی الْمَاءِ، أَمَا وَ اللَّهِ لَوَدِدْتُ أَنَّ لِی بِکُمْ أَلْفَ فَارِسٍ مِنْ بَنِی فِرَاسِ بْنِ غَنْمٍ.
هُنَالِکَ لَوْ دَعَوْتَ أَتَاکَ مِنْهُمْ فَوَارِسُ مِثْلُ أَرْمِیَةِ الْحَمِیمِ
مث یعنی حل کن و ذوب کن، فارس یعنی قهرمان، پهلوان و اسب سوار قاهر، البته به معنی ایرانی هم هست.
خدایا دلهایشان را ذوب کن و آنها را مجازات کن ، همانگونه که نمک در آب حل می شود و ناپدید می گردد.
به خدا سوگند دوست دارم که به جای شما که لشکریان یک کشور بزرگ هستید فقط هزار مرد رزمنده از قبیله بنی فراس را همراه داشتم. آنها چنان آماده و شجاع و غیورند که چون فرا شان بخوانی همچون ابر تابستانی سریع و بی درنگ حاضر می شوند.
هدایت شده از A. S
🎥آزار و اذیت تروریست های تکفیری در عتبه مقدسه سوریه!/ جمع آوری مهر و پرچم از حرم حضرت رقیه!
🔺پس از هتک حرمت دو روز گذشته تروریست های تکفیری در حرم های مطهر حضرت رقیه و حضرت زینب با ورود بی ادبانه و مسلحانه به صحن مقدس هر دو حرم امروز در دستوری عجیب از سوی تروریست های تکفیری حرم مطهر حضرت رقیه مجبور به جمع آوری تمامی ادعیه، مهرها و پرچم های مزین به نام اهل بیت شدند!
🔺پیش از این نیز عبدالله نظام، مسئول طایفه شیعه در سوریه گفته بود: پس از مشاهده برخی تهدیدها و آزارها علیه شیعیان، نمیتوانم امنیت کامل را تضمین کنم.
آمریکا آمد و سوریه را آزاد کرد
♦️ اردوغان:
🔹 اگر منطقه پس از جنگ جهانی دوم تقسیم نمیشد، شهرهای حلب، شام، حماه و حمص همانند غازی عنتب و استانبول به عنوان شهرهای ترکیه باقی مانده بودند
🔹 میدانید چرا ترکیه در سوریه است و چرا این مواضع را داشت؟ بشار اسد در حال حاضر کجاست؟ مخالفانی که ما از آنها حمایت کردیم، کجا هستند؟
🔹 قرن دوم ترکیه آغاز شده؛ البته، همه چیز گل و بلبل نیست، هنوز مشکلاتی برای حل کردن داریم و موانعی وجود دارد
❤️ @akhbare_fouri_ir
34.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انذار و هشدار( خطبه 26 )
إِنَّ اللَّهَ بَعَثَ مُحَمَّداً صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ نَذِیراً لِلْعَالَمِینَ وَ أَمِیناً عَلَی التَّنْزِیلِ
خداوند حضرت رسول اکرم را مبعوث کرد برای اینکه به مردم هشدار دهد و البته او امین خدا بود در مورد آیاتی که نازل شده است
از اینکه فرموده نذیراً و بشیراً نیاورده میتوانیم احتمال بدهیم که با توجه به شرایط مردم در زمان قبل از بعثت و یا حتی زمانی که حضرت برای آنها خطبه میخواند در هر دو حالت نیاز روحی مردم به هشدار بیش از نیاز آنها به بشارت است
اما آنچه که فرموده امینا علی التنزیل نشان دهنده این است که آیاتی که نازل شده و قرآن کاملاً از جانب خداست هم از نظر معنا و هم از نظر لفظ و این گونه نیست که ساخته ذهن حضرت رسول اکرم باشد.
34.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنگ سخت و مار کر( خطبه 26 )
وَ أَنْتُمْ مَعْشَرَ الْعَرَبِ عَلَی شَرِّ دِینٍ وَ فِی شَرِّ دَارٍ مُنِیخُونَ بَیْنَ حِجَارَةٍ خُشْنٍ وَ حَیَّاتٍ صُمٍّ
ای مردم عرب شما بر بدترین دین بودید و در بدترین جایگاه . چرا ؟ زیرا عربها بتپرست بودند یعنی مهمترین و مقدسترین موجود در نزد آنها سنگهایی بود که تراشیده بودند و در واقع هیچ ارزشی نداشت.
و در بدترین مکان بودید، و بدترین خانه .چرا؟ برای اینکه محل عربها در آن زمان عربستان بود ه واقعاً پر بود از سنگهای خشن و زمین زراعی خرم چندانی وجود نداشت و از طرفی آب و هوای خشن باعث میشد که مارهای آنجا هم بسیار سمی باشند و هم نترس که از هیچ فریادی عقب نشینی نمیکنند ، گویی کر هستند و صدا نمیشنوند.
انتقاد شدید آیت الله سیستانی از توقیت و تطبیق برای ظهور امام زمان(عج)
حضرت آیت الله سیستانی از مراجع تقلید عراق نسبت به برخی مستندات و حرف های انحرافی در زمینه نزدیک بودن ظهور به شدت انتقاد کرد.
به گزارش مرکز خبر حوزه، یکی از اساتید حوزه علمیه قم با اشاره به سفر اخیرش به عتبات عالیات و دیدار با برخی مراجع عظام عراق، از ابراز نگرانی حضرت آیت الله سیستانی، درباره پخش برخی مسایل انحرافی مبنی بر تطبیق اشخاص و تعیین وقت برای ظهور حضرت حجت(عج) خبر داد.
حجت الاسلام نجم الدین طبسی در این باره گفت: ابراز نگرانی حضرت آیت الله سیستانی درباره پخش برخی مستندات و حرف های انحرافی در زمینه نزدیک بودن ظهور بسیار محسوس بود؛ ایشان جریانات انحرافی تعیین وقت و تطبیق اشخاص در نزدیک بودن ظهور حضرت حجت(عج) و دست های پشت پرده این جریانات را نگران کننده توصیف کرده و تصریح داشتند: «توقیت ها و تطبیق ها برای نزدیک بودن ظهور حضرت حجت(عج) بسیار نگران کننده است و این مطالب عقاید مردم را هدف گرفته و باعث تضعیف اعتقادات جامعه می شود».
ایشان تاکید کردند: «چنین جریاناتی نباید در کشوری مانند ایران شکل بگیرد، یک روز شعیب بن صالح رابه یک فرد و بار دیگر به فرد دیگری تطبیق می کنند، این مسائل نگران کننده است».
دو مسئله توقیت و تطبیق مهمترین انتقاداتی بود که این مرجع عالیقدر شیعه درباره پخش برخی مستندات در زمینه نزدیک بودن ظهور داشتند و تاکید می کردند: «مردم از این جریانات پرهیز کنند و مراقب باشند، چون این مطالب با عقاید آنها بازی می کند و باعث تضعیف معتقداتشان می شود». مشروح خبر//مشروح خبر
فرهاد قنبری
تحریم اقتصادی صورت دیگر بمب اتم
«تحریم اقتصادی» در جهان امروز شکل تغییریافتهٔ و جدید «محاصرهٔ شهرها» در جهان ماقبل مدرن است.
در جهان ماقبل مدرن و در عصری که هنوز بشر هوش و استعداد ساختِ جت جنگی و موشک و سلاحهای کشتار جمعی را نداشت، جنگها عموماً به درون شهرها کشیده میشد و محاصرهٔ اقتصادی امری شایع بهشمار میرفت.
محاصرهٔ اقتصادی اینگونه بود که قوم مغلوب به درون شهر خود عقب مینشست و دروازههای شهر را به روی دشمن میبست و دشمن هم در پشت دروازههای شهر خیمه میزد و به امید روزی که قحطی و گرسنگی ساکنان شهر را از پا درآورد میماند. این شیوهٔ محاصره تا آنجایی ادامه پیدا میکرد که ساکنان شهر به دریوزگی و فلاکت افتاده (قحطی اصفهان در محاصرهٔ این شهر توسط محمود افغان در عصر صفوی را بنگریم) و بهناچار دروازههای شهر را بازمیکردند و زمینهٔ غارت و تجاوز و به آتشکشیدهشدن شهر فراهم میشد. (از گشودهشدن دروازههای تروآ تا سقوط اصفهان و کرمان در عصر صفوی و زند صفحات تاریخ پر از این داستانهای غمبار پرتکرار است).
حالا امروزه جهان و مناسبات جنگی آن تغییر کردهاست و قدرتهای جهانی از «تحریم اقتصادی» بهجای «محاصرهٔ نظامی» کشورهای مختلف استفاده میکنند. آنها در این مسیر، فشار اقتصادی خود را تا آنجا ادامه میدهند که ساکنان سرزمین و کشورِ هدف به گدایی و دریوزگی و فلاکت کامل بیفتند و پس از ایجاد چنین شرایطی در نهایت ضربهٔ نهایی را برای فروپاشی آن جامعه فرود میآورند.
تحریم اقتصادی شکل و صورت دیگری از حملهٔ اتمی و استفاده از سلاحهای کشتار جمعی است و علیه هر شهر و کشوری که استفاده شود یک معنا بیشتر ندارد و آن جنایت علیه بشریت است و هر کسی در هر جایگاهی از آن حمایت کند شریک در این جنایت انسانی است.
فارغ از اینکه در ایران [یا هر کشوری] چه نظام سیاسی و چه شخصی حکومت میکند و این نظام و فرد مشروعیت دارد یا ندارد، آمریکا و هیچ کشوری حق ندارد که دهها میلیون جمعیت ساکن آن کشور را تحریم اقتصادی کند. تحریم یک ملت، نسلکشی سیستماتیک فقیرترین اقشار آن جامعه است.
مهمترین نتیجهٔ تحریم اقتصادی فروپاشی اجتماعی و گسترش بزهکاری و از همگسیختگی خانوادههاست. در تحریم اقتصادی بهمانند محاصرهٔ نظامی بیشترین آسیب به ضعیفترین اقشار جامعه وارد میشود.
تحریم اقتصادی بیرحمانهتر از حملهٔ نظامی است. در حملهٔ نظامی مردم توپ و تانک و سربازان دشمن را مشاهده میکنند و همین باعث همدلی و وفاق اجتماعی و نزدیکی و اتحاد بیشتر مردم برای ایستادگی در برابر دشمن متجاوز میشود، اما در تحریم اقتصادی، سلاح و سرباز دشمن قابل مشاهده نیست و سقوط اقتصادی باعث به جانهمافتادن مردم و دزدیدن لقمهٔ یکدیگر و فروپاشی اجتماعی میشود.
تحریم اقتصادی نه تنها «نعمت» نیست بلکه بدترین نوع تهاجم است. کسی که تحریم اقتصادی را نعمت میداند یا بهکل از معادلات جهانی پرت است و یا خواسته و ناخواسته در خدمت دستگاه تبلیغاتی دشمن است و یا از این وضعیت منفعت میبرد. کسی که تحریم اقتصادی را نعمت میخواند بهمثابهٔ این است که دشمن پشت دروازهٔ شهر و خانهاش خیمه زدهاست و او آن را نعمت قلمداد مینماید!
در سوی دیگر هر کنشگری که در مقام انتقاد از وضع موجود برآمد و مدام به دنبال مقایسه ایران با عربستان و دوبی و قطر و دیگران رفت و متلکگویی به کشور و نظام سیاسی را به جای کنش انتقادی جا زد، اما یکبار به نقش ویرانگر غرب و آمریکا و تحریم اقتصادی کشور اشاره نکرد، یا انسان به شدت جاهلی است که مقهور رسانههای غربی است و یا فردی به غایت مزور و حیلهگر است که آگاهانه از این شرایط به دنبال کاسبی و استفاده شخصی است.
@Kharmagaas
35.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنگ سخت و مار کر( خطبه 26 )
وَ أَنْتُمْ مَعْشَرَ الْعَرَبِ عَلَی شَرِّ دِینٍ وَ فِی شَرِّ دَارٍ مُنِیخُونَ بَیْنَ حِجَارَةٍ خُشْنٍ وَ حَیَّاتٍ صُمٍّ
ای مردم عرب شما بر بدترین دین بودید و در بدترین جایگاه . چرا ؟ زیرا عربها بتپرست بودند یعنی مهمترین و مقدسترین موجود در نزد آنها سنگهایی بود که تراشیده بودند و در واقع هیچ ارزشی نداشت.
و در بدترین مکان بودید، و بدترین خانه .چرا؟ برای اینکه محل عربها در آن زمان عربستان بود ه واقعاً پر بود از سنگهای خشن و زمین زراعی خرم چندانی وجود نداشت و از طرفی آب و هوای خشن باعث میشد که مارهای آنجا هم بسیار سمی باشند و هم نترس که از هیچ فریادی عقب نشینی نمیکنند ، گویی کر هستند و صدا نمیشنوند.
34.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آب کدر( خطبه 26 )
تَشْرَبُونَ الْکَدِرَ وَ تَأْکُلُونَ الْجَشِبَ
آبتان که مینوشیدید کدر بود یعنی گل آلود چرا؟زیرا باید از آب مانده باران مینوشیدند
و غذایتان خشن بود و سخت. از نان و پنیر و ماست و غذاهای خوب در آن جامعه پیش از اسلام خبری نبود
و حالا زندگی آنها تغییر کرده بود و این طبیعت بشر است که گذشته را فراموش میکند و در نعمت ناشکری میکند و باز هم بیشتر میخواهد
35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونریزی وندیدن فامیل( خطبه 26 )
وَ تَسْفِکُونَ دِمَاءَکُمْ وَ تَقْطَعُونَ أَرْحَامَکُمْ
قبایل مختلف در عهد جاهلی جنگ های طولانی حتی تا 40 ساله داشتند، آن هم بر سر هیچ. گاه برای یک کلمه حرف یک نفر کشته می شد و این شروع جنگی بود که سالانه تکرار می شد و به خویشاوند بی توجهی می کردند.
آیا الان هم بشریت به عهد جاهلی باز نگشته اند؟ جنگ ها را ببینید و رابطه با فامیل را.
32.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در آمیختن با بت و گناه( خطبه 26)
الْأَصْنَامُ فِیکُمْ مَنْصُوبَةٌ وَ الْآثَامُ بِکُمْ مَعْصُوبَةٌ.
صنم یعنی بت، بت ها در میان شما برپا است، همه جا و همه جا بت. و این بت ها را شریک خدا می دانستند. در میان گناهان از نظر خداوند بدترینشان بت پرستی است.
منصوب یعنی عصب شده یا به گوشت و استخوان چسبیده. گناهان به همه وجودتان چسبیده بود.
هدایت شده از سعید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 شگفتانه محسن چاوشی خواننده کشورمان در وصف حاج قاسم سلیمانی
#سردار_دلها
65.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غربت و بی کسی( خطبه 26)
فَنَظَرْتُ فَإِذَا لَیْسَ لِی مُعِینٌ إِلاَّ أَهْلُ بَیْتِی فَضَنِنْتُ بِهِمْ عَنِ الْمَوْتِ وَ أَغْضَیْتُ عَلَی الْقَذَی وَ شَرِبْتُ عَلَی الشَّجا
در میان عرب ها که اسلام نجات بخششان بوده است مواجه شدم با شرایط بی کسی. دیدم جز خانواده ام کسی را ندارم . بله، کسانی و جامعه ای که علی و خاندان او آنها را از حضیض بدبختی نجات داده است، اکنون علی را رها کرده اند. به رفاه و دنیا و آرامش و انتخاب های قبیله ای روی آورده اند و علی که معیار و علم عدالت و اسلام و توحید است ، غریب و بی کس مانده. پس نخواستم که آنها را بی حاصل به کام مرگ بفرستم و خار در چشم و استخوان در گلو صبر کردم.