هدایت شده از سوادرسانه بدر
💢کنفرانس بررسی آموزش مجازی
👈به همراه پرسش و پاسخ
🗓پنج شنبه ۲۰ شهریور
🕰ساعت ۲۱
✨دوستان خود را به گروه بصیرت در رسانه دعوت بفرمایید
https://eitaa.com/joinchat/1082589243C010f2f6f64
@savad_k کانال کنفرانس ها
🔹 در جامعه امروز یک فضای دیگری به نهاد های تربیتی اضافه شده است که سایبری است و ضریب نفوذ آن از نهادهای دیگر به مراتب بیشتر است.
🔹فضای مجازی میتواند به عنوان یک ظرفیت ارزشمند در اختیار نهاد تعلیم و تربیت قرار بگیرد به شرطی که
🔺استلزامات و زیرساختها در تعلیم و تربیت شکل بگیرد، ما باید دنبال تربیت دینی در این فضا باشیم
🔺دانش آموزان در فضای فیزیکی مدرسه، خانه و جامعه و همچنین فضای ذهنی و خیالی سیر میکنند،
اما امروز فضای سوم در پیش روی دانشآموزان است که فضای مجازی است که شهر بی قانون است؛ این فضا خطرناک و غیرقابل کنترل است.
🔹 در کنار فرصت استفاده از فضای مجازی، تهدیداتی وجود دارد، اطلاعات بیکیفیت، غلط، پخش شایعات، کاهش ارتباطات واقعی، تعارضات ارزشها، ایجاد تداخلات در شخصیت بچهها، شبهه افکنی در حوزه اعتقادی و شکستن حریم شخصی، آسیبهای جسمی و روحی و روانی ،آسیبهای خیلی جدی در این زمینه هستند.
🔺 فضای مجازی سبک زندگی را تغییر داده و پرخاشگری را در خانواده شکل داده است.
🔺فضای مجازی در یادگیری دانش آموزان اختلال ایجاد کرده است
🔹 فضای مجازی پیامدهای اخلاقی و اعتقادی ایجاد کرده و فضای هرزه نگاری ایجاد شده است
🔹بسیاری از آسیبهای دانش آموزان ناشی از فقدان مهارتهاست
🔺 استفاده بی رویه دانش آموزان و جوانان از فضای مجازی منجر به انزوای آنان شده است.
🔹 دانش آموز در فضای مجازی بدون توجه به هویت سعی در ارائه افکار و علایق و اندیشه های خود دارد که این بسیار خطرناک است.
🔺پرسه زدن بی رویه دانش آموزان در فضای مجازی آفتی برای نظام آموزشی محسوب می شود
🔺فضای مجازی با عمق بسیار زیاد که ورود به آن آسان اما خارج شدن از آن گاه با ضربات روحی و جسمی همراه است، می تواند تا مدت ها بار ذهنی برای کاربران داشته باشد.
🔺تاثیرات پرسه زنی بی هدف در این فضا بر ذهن دانش آموزان بیشتر است که بی حوصلگی ، عدم تمرکز فکری ، افت تحصیلی و عدم موفقیت در تحصیل می تواند از تبعات آن باشد.
340.9K
افزایش سواد رسانه راه حل مقابله با آسیبها
🔹آفت های فضای مجازی در زمینه تحصیل دانش آموزان را می توان با هدف سازی و زمان بندی حضور آنان در این فضا، سم زدایی کرد.
🔹می توان با افزایش سواد رسانه ای و مدیریت صحیح آن ، فضا ی مجازی را به ابزاری برای مطالعه و پیشرفت علمی دانش آموزان و جوانان تبدیل کرد.
🔹فضای مجازی یک ابزار ارتباطی است که نیاز به بروشور و راهنمای استفاده دارد و در صورت بررسی تمام موارد مفید و مضر آن، می توان کارکردهای مثبت این فضا را برجسته کرد.
🔹کامنت گذاری و کوتاه خوانی یکی از آفت های این فضا برای دانش آموزان است زیرا توانمندی ذهنی دانش آموزان را کند می کند.
🔺حضور در فضای مجازی و تصمیم گیری در باره ادامه فعالیت در یک صفحه یا لایک کردن آن یا دنباله روی از یک صفحه یا کامنت گذاری و غیره، همه تصمیم های ناخودآگاهی است که به شدت خستگی ذهنی به دنبال دارد.
🔹 در فضای مجازی بدانید که تا ۲۰ دقیقه بعد از استفاده توانمندی ذهن پایین است.
🔹مقایسه کردن یکی دیگر آفت های فضای مجاز ی است
🔺مقایسه زندگی شخصی با ظاهر زندگی دیگران از دیگر آفت های فضای مجازی است.
🔺با ورود به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، افراد ناخودآگاه وارد میدان مقایسه ای می شوند که واقعیت زندگی خود و بطن آن را با ظاهر و ویترین زندگی دیگران مقایسه می کنند.
242.6K
🔹یادگیری دیداری بجای یادگیری شنیداری و مطالعه
🔹افسردگی و انزوا
🔹فضای مجازی یک جامعه ی بدون هنجار و بدون مسوولیت است و انسان ها در این فضا آرام آرام نسبت به مسوولیت هایی که پذیرفته اند و هنجارهایی که باید به آن پایبند باشند دلسرد می شوند به گونه ای که به مرور زمان، مسوولیت برایشان محدودیت می شود.
🔺دانش آموزی که به صورت افسارگسیخته ، بدون زمان و باز کردن هر صحفه ای از فضای مجازی دست می زند و این وضعیت برای او عادت می شود دیگر محدودیت ها در زندگی برایش معنایی ندارد.
🔹یادگیری دیداری دیگر آفت فضای مجازی است
🔺از بین رفتن روحیه مهارت آموزی شنیداری و جایگزین شدن یادگیری دیداری و موقت از دیگر آفت های حضور پررنگ نوجوانان و جوانان در فضای مجازی است که منجر به افت تحصیلی در دانش آموزان می شود.
🔺 حجم بسیاز زیادی از ذهن دانش آموزان با فیلم ها و تصویرهایی که در فضای مجازی می بینند پر می شود به همین دلیل این عادت به شدت توانمندی دریافت های مطالعاتی و شنیداری را دروی پایین می آورد.
🔹تخیل از دیگر آفت های فضای مجازی است
🔺زمانی که فرد به بعد از دنیای مجازی دنیای واقعی بر می گردد، متوجه فاصله زیاد خود با دنیای واقعی می شود که همین موضوع به شدت افسردگی و انزوا می آورد.
🔹آسیب جدی که باید بیش از گذشته مورد توجه باشد، نفوذ شبکه های اجتماعی خارجی مانند "اینستاگرام،تلگرام، واتس آپو.." در بین دانش آموزان است.
🔹 ورود بی رویه و گذاران اوقات فراغت دانش آموزان در فضای مجازی و اینترنت به دلیل اینکه استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی و ورود به فضای مجازی درجامعه ما به درستی تبیین وفرهنگ سازی نشده است و اغلب خانواده ها هم به دلیل ساختار سنتی چندان با این گونه فضا ها آشنایی ندارند، یک چالش جدی تربیتی است.
🔹 یکی از مشکلات اصلی این شبکه ها ضعف اخلاق است
🔺 استفاده کنندگان این شبکه ها جوانان هستند و الان والدین این وسایل را برای فرزندان تهیه می کنند لذا ضرورت دارد قبل از تهیه این ابزارها عنصر اساسی اخلاق را به فرزندان بیاموزند و با آموزش به آنها تفهیم کنند که نباید وارد حریم خصوصی دیگران شوند.نباید با هر کسی ارتباط داشت و..
🔹متاسفانه در سالهای اخیر مخصوصا بعد از کرونا دانش آموزان از فضای مجازی استفاده بیرویه می کنند و همین موضوع منجر به انزوای دانش آموزان شده است.
🔺 این هویت کاذب و زودگذر تصویری غیرواقعی برای افراد ایجاد می کند و منجر به این می شود که افراد دائما در تلاش و تکاپو برای حضور بیشتر در شبکه های اجتماعی همچون اینستا و… شوند
🔹والدین حضور دانش آموزان را در فضای مجازی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی مدیریت کنند.
🔺 والدین در کنار آموزش های مدرسه باید به فرزندانشان یاد دهند که هدفمند و در زمان تعیین شده از اینترنت و فضای مجازی استفاده کنند و در این فضا سرگردان نباشند.
🔺 حل آسیبهای اجتماعی فقط بر عهده آموزش و پرورش نیست و همه ارگانها و نهادها و به خصوص خانواده و والدین در تربیت درست و جلوگیری از دچار شدن دانش آموزان به آسیبهای اجتماعی مسئولت دارند
🔺والدین باید آگاه باشند دانشآموزی که در فضای مجازی غرق باشد ارتباطش در عالم واقعی ضعیفتر است و در بدترین و منفیترین شرایط هویت واقعی خود را از دست میدهد.
🔺فاصله گرفتن از هویت واقعی بیشترین آسیب فضای مجازی است که برای سنین دانشآموزی بسیار خطرناک است.
🔺 فضای مجازی دارای ویژگیهای مثبت نیز است که باید با مدیریت صحیح از آن استفاده شود و والدین باید در این زمینه مراقبت لازم را انجام دهند
🔺آنچه اکنون نوجوانان و جوانان را به سمت خود سوق میدهد بحث ناهنجاریها و آسیبهای این حوزه است.
🔺 افزایش سواد رسانهای به خصوص در حوزه فضای مجازی برای مراقبت بیشتر در بین دانشآموزان در بین والدین بسیار مهم و حائز اهمیت است،
🔺دانش آموزان باید آموزش ببینند که هدفمند و در زمان تعیینشده از اینترنت و فضای مجازی استفاده کنند
🔹 در مدارس و آموزش و پرورش باید رفتارهای پرخطر و آسیبهای دانشآموزی شناسایی و متناسب با آن برنامه مقابلهای در قالب خودباوری، بالا بردن قدرت نه گفتن، آموزش مراقب از خود، توانمندسازی در همه زمینهها، آموزشها پیشگیرانه، آموزش کارکنان آموزش و پرورش و... به هر شکلی برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی انجامبشه
🔹 بسیاری از اولیای دانش آموزان آگاهی سواد رسانهای لازم را در بخش فضای مجازی ندارند،
این تفاوت موجب شکاف بین والدین و دانش آموزان شده در حالی که آگاهیبخشی به دانشآموزان در کانون خانواده بیشترین اهمیت را دارد.
🔹بیتوجهی والدین به فرزندان سبب پناه بردن فرزندان به فضای مجازی و سرگرم کردن خود میشود لذا والدین باید وقت کافی برای فرزندان و توجه به آنان بگذارند تا دچار کمبود عاطفه یا مشکل روحی و روانی نشود که این خود عاملی مهم در سوق دادن فرزندان به سمت فضای مجازی محسوب می شود.
🔹 دانش آموزان هرگز فایلی را بدون هماهنگی با والدین خود بر روی رایانه دانلود نکنند و همواره مراقب باشند تا هیچگونه اطلاعاتی در مورد خود یا افراد خانواده خود را، هرگز بر روی اینترنت منتشر نکنند.
🔺 اگر دانش آموزان از پیامرسانی غیر از شاد استفاده میکنند باید از نام واقعی یا تلفن و یا ایمیل خود استفاده نکنند و نام های متفاوت بکار ببرند.
🔹 به منظور گسترش دامنه آگاهی بخشی به والدین و هوشیار کردن دانش آموزان نسبت به پیامدهای منفی فضای مجازی در کانون خانواده و اجتماع انتظار می رود رسانه ها هم به این موضوع مهم بیشتر توجه کنند.
هدایت شده از سوادرسانه بدر
🎥کنفرانس بررسی سینما هالیوود
🗓۲۲شهریور ،شنبه
🕰ساعت ۲۱
🔖جلسه 4⃣
✨دوستان خود را به مجموعه فرهنگی رسانه ای بدر (بصیرت در رسانه) دعوت بفرمایید✨
https://eitaa.com/joinchat/1082589243C010f2f6f64
@savad_k آرشیو کنفرانس
@savad_r
❌ #تذکرات مهم :
♻️1⃣♻️ : جلسات ما ترکیبی از #صوت ، #متن و #عکس هست و دوستان بدونن که فایل های صوتی ما چون که در خود پیامرسان #ایتا ضبط میشوند ، #حجمی بسیار ناچیز دارند . پس به هیچ عنوان #نگران نباشید که این صوت ها حجم بالایی دارند ، چرا که حجم هر ده دقیقه از این صوت ها ، حدود #یک_مگابایت است.
♻️2⃣♻️ : ان شاالله در پایان جلسه بنده دقایقی رو برای قسمت #پرسش و #پاسخ در خدمت خواهم بود ... پس بزرگواران نگران پرسش های خودشون نباشن .
♻️3⃣♻️ : مبحث ما از زیر شاخه های مسئله ی مهم #دشمن_شناسی میباسد و همچنین ارتباط خاصی با موضوع #سواد_رسانه ای هم دارد .
♻️4⃣♻️ : متن هایی که در این جلسه در خدمتتون هستیم ، #خلاصه و نصف شده ی یک مقاله ی کامل است و هر چند اندکی #طولانی به نظر میرسد ، ولی اگر میخواستیم خلاصه تر تقدیم کنیم ، حق مطلب #ضایع میشد . پس پیشاپیش عذرخواهی میکنیم بابت شرایط فعلی و #تشکر_میکنیم از دوستانی که وقت میگذارن و این مباحث رو دنبال میکنن .
800.3K
《صوت اول》
---------------🔰---------------
🔺 شروع جلسه ی چهارم 🔺
1⃣ مقدمه ی اول : 1⃣
🌀 مسئله ی #منجی_گرایی 🌀
و
😎#منجیسازی در هالیوود😎
---------------🔰---------------
🎞کانال هالیوود و پیامبران الهی
@hollywoodvapeyambaran
هدایت شده از هالیوود و پیامبران الهی🎥
813.8K
《صوت دوم》
---------------♻️---------------
2⃣ مقدمه ی دوم : 2⃣
💥 تخریب غیر مستقیم 💥
| |
🔴تاثیرگذاری #بیشتر🔵
🔵تحریکِ احساسات #کمتر🔴
---------------♻️---------------
🎞کانال هالیوود و پیامبران الهی
@hollywoodvapeyambaran
ادامهجلسهبهصورتمتنوعکس
👇👇👇👇👇👇