🏴 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیتالله محمدتقی مصباح یزدی
🔰 بسم الله الرّحمن الرّحیم
با تأسف و تأثر فراوان خبر درگذشت عالم ربانی، فقیه و حکیم مجاهد، آیةالله آقای حاج شیخ محمدتقی مصباح یزدی را دریافت کردم. این، خسارتی برای حوزهی علمیه و حوزهی معارف اسلامی است. ایشان متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویائی در اظهار حق و پای با استقامتی در صراط مستقیم بودند. خدمات ایشان در تولید اندیشهی دینی و نگارش کتب راهگشا، و در تربيت شاگردان ممتاز اثرگذار، و در حضور انقلابي در همهی میدانهائی که احساس نیاز به حضور ایشان میشد، حقاً و انصافاً کمنظیر است. پارسائی و پرهیزگاری خصلت همیشگی ایشان از دوران جوانی تا آخر عمر بود و توفیق سلوک در طریق معرفت توحیدی، پاداش بزرگ الهی به این مجاهدت بلند مدت است.
اینجانب که خود سوگوار این برادر قدیمی و عزیز میباشم، به خاندان گرامی و فرزندان صالح و دیگر بازماندگان ایشان و نیز به شاگردان و ارادتمندان این معلّم بزرگ و به حوزهی علمیه تسلیت عرض میکنم و علوّ درجات ایشان و مغفرت و رحمت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۳ دی ماه ۱۳۹۹
⬛️انجمن سواد رسانه طلاب رحلت حضرت آیت الله مصباح یزدی (ره) را تسلیت عرض میکند.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
⬛️ سالگرد شهادت فرمانده جبهه مقاومت و سردار سپاه اسلام شهید حاج #قاسم_سلیمانی تسلیت و راهش پر رهرو باد.
💢ژنرال جنگ سخت؛ شاخص #قدرت_نرم ایران
💠واکاوی نقش #رسانه ها طی یک سال اخیر در پرداختن به شخصیت مکتب ساز #سردار_شهید_قاسم_سلیمانی
https://hawzahnews.com/x9XSf
@asrehooshmandi
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حاج_قاسم روایتگر #فاطمیه_امسال
💠روایت عنایت و توجهات خاصه #حضرت_زهرا (سلام الله علیها) به رزمندگان اسلام در دوران #دفاع_مقدس در بیان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
☘️در قالب انیمیشن شنی؛ اثری از استاد علی اصغر سعید پناه.
مجری طرح: معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 آغاز اکران یکی از #سیاسی ترین فیلمهای دهه نود از چهارشنبه
🔹 پس از یکسال توقیف، سرانجام #فیلم_سینمایی
«#دیدن_این_فیلم_جرم_است» از چهارشنبه ۱۷ دیماه روی پرده سینماها میرود.
♦️ این اثر به نویسندگی و کارگردانی رضا زهتابچیان و تهیه کنندگی محمد رضا شفا می باشد و با ماجرای ضربوشتم شدید یک زن در خیابانهای تهران آغاز میشود.
لیندا کیانی بازیگر فیلم قبلاً ابراز نگرانی کرد بود که ممکن است بهخاطر نقشآفرینی در این #فیلم جنجالی، از طرف اهالی #سینما تحریم و حذف شود.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔰آخرین آمار اپلیکیشن های موبایلی و شبکه های اجتماعی:
🔸استاتیستا یک پورتال آماری است که اطلاعات بیش از ۸۰،۰۰۰ موضوع از بیش از ۱۰،۰۰۰ منبع مختلف در آن فراهم میشود. طبق آمار وب سایت استاتیستا اپلیکیشن پیام رسان #واتساپ تا اکتبر سال ۲۰۲۰ با دو میلیارد کاربر ماهانه، محبوبترین اپلیکیشن پیام رسان جهان بوده است.
🔹رتبهبندی محبوبترین اپلیکیشنهای پیامرسان موبایلی تا اکتبر سال ۲۰۲۰ به این ترتیب است:
۱- واتساپ: دو میلیارد کاربر ماهانه
۲- مسنجر #فیس_بوک: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون کاربر ماهانه
۳- #وی_چت: یک میلیارد و ۲۰۶ میلیون کاربر ماهانه
۴- کیو کیو: ۶۴۸ میلیون کاربر ماهانه
۵- اسنپ چت: ۴۳۳ میلیون کاربر ماهانه
۶- تلگرام: ۴۰۰ میلیون کاربر ماهانه
🔻طبق آمار مرکز پژوهشی بتا با بررسی آمار کاربران ایرانی در شبکههای اجتماعی، همچنان #تلگرام با داشتن ۴۹ میلیون کاربر فعال ایرانی محبوبترین شبکه اجتماعی در بین ایرانیان است. این بستر در حال حاضر بیش از ۲ میلیون کانال دارد که در طول سال بیش از ۵۰۰ میلیون پست منتشر میکنند. این تعداد پست در مجموع بیش از ۱۰۰ میلیارد نمایش به خود اختصاص میدهد.
✅پس از تلگرام، #اینستاگرام دومین شبکه پراستفاده است. با بررسی مرکز پژوهشی بتا در مورد کاربران فارسی اینستاگرام مشخص شد که بیش از ۴۷ میلیون کاربر فارسی زبان در بستر اینستاگرام در حال فعالیت هستند.
این کاربران در طول یک سال بیش از یک میلیارد محتوا تولید میکنند. این بستر در جهان بیش از یک میلیارد و دویست میلیون کاربر دارد. نوع فعالیت در سطح بالای کاربری نشان میدهد که بیش از ۵۰ پیج با دنبال کننده بیش از ۳ میلیون کاربر دارد و بیش از ۶۰۰ پیج با دنبال کننده بیش از یک میلیون در این فضا وجود دارد.
▪️این بررسی همچنین نشان میدهد که #توییتر در جهان در حدود ۳۶۰ میلیون دنبال کننده دارد. در #ایران بیش از ۲ میلیون کاربر دارد در طول یک سال در حدود ۵۰۰ میلیون توییت منتشر میکنند که از این تعداد ۲۰۰ میلیون ریتوییت انجام میشود. همچنین کاربران بیش از ۱.۵میلیارد لایک نسبت به توییتهای هم انجام میدهند.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
#معرفی_کتاب:
📚بازی آغاز شده: روش های شناخت و تحلیل بازی های کامپیوتری
نویسنده : محمد حسن یادگاری
ناشر : سوره مهر - سال نشر : 1399
📖 در جهان اکنون ما بازی های کامپیوتری به یک نیروی مهم فرهنگی و اقتصادی تبدیل شده اند و به صورت گسترده ای در مجامع علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی مورد توجه قرار گرفته اند. کتاب حاضر با توجه به سه حوزه تشکیل دهنده هر چرخه رسانه ای - یعنی «متن پیام»، «مخاطب» و «سازمان صنعت رسانه»- به ارائه روش های تحقیق متناسب با این چرخه در حوزه مطالعات بازی میپردازد.
https://sooremehr.ir/book/4035
#بازی_های_رایانه_ای
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
⬛️ شهادت برترین بانوی عالم، حضرت فاطمة الزهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
اداره هنرهای ادبی، معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی تقدیم می کند:
🌹مجموعه رسانهای《سلام مادر》
عرض ارادت شاعران طلبه به ساحت مقدس حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها
تماشا و دریافت با مراجعه به اینستاگرام اشراق:
https://www.instagram.com/eshragh_dte/
آپارات اشراق:
https://www.aparat.com/Eshragh_Tv
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
#معرفی_کتاب:
📚«تأملاتی در دین و رسانه»
نویسنده: دکتر کمال اکبری
ناشر: ارمغان حیات
📖 کتاب حاضر مجموعه مقالاتی است که نویسنده محترم به تناسب شرایط زمانی تدوین کرده است و دربرگیرنده مقالههایی چون
«#فقه_ارتباطات و رسانه، تعریف و محدوده»،
«تبلیغ دینی در رسانههای جدید»،
«رسانهها غفلتزا یا آگاهی بخش»،
«فرم و قالب در انتقال مفاهیم دینی برنامههای تلویزیونی»،
«اهمیت نگاه دینی در برنامههای نمایشی»
و «#شبکههای_ماهوارهای و #تبلیغ علیه مبانی دینی» است.
🔹نویسنده کتاب معتقد است که رسانههای نوین در یک فرهنگ متفاوت از #فرهنگ_دینی پدید آمدهاند.
رسانههای سنتی مثل #منبر، نماز جماعت، هیئتهای مذهبی از بطن و بستر دین شکل گرفتهاند اما رسانههای نوین در بستر فرهنگ سرمایه داری و مصرفی غرب شکل گرفته است. از طرفی تفاوت ماهوی بسترهای شکلگیری این دو دسته #رسانه، استفاده از رسانههای نوین را در یک جامعه دینی با مشکلات عدیدهای روبرو میکند و از طرف دیگر استفاده نکردن از #رسانههای_نوین با توجه به کثرت استفاده از آن در جامعه امروز غیرممکن به نظر میرسد.
با توجه به بدیع بودن این موضوع در کشور ما، نویسنده در این #کتاب تلاش میکند تا ابعاد مختلف این تعامل را بازشناسی کند و بیانگر مسائلی باشد که حوزه دین؛ در ارتباط با رسانه، با آن مواجه است.
بعد از کتاب «درآمدی بر ارتباطات و اطلاعات در اسلام» و «تبلیغ بین المللی اسلام در بستر حقوق و ارتباطات بین الملل» این سومین اثر نویسنده در حوزه رسانه و ارتباطات است.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔰اعداد و ارقام نظرسنجیهای ملی چه تصویر کلانی از ذائقه فرهنگی و رسانهای ایرانیها ارائه میکنند؟
🎞 آمارها نشان میدهد مردم بهطور میانگین روزانه سهساعت تلویزیون ملی را تماشا میکنند. در نتایج آماری مربوط به #هنر، 70 درصد مردم اعلام کردند به #موسیقی گوش میدهند، 22 درصد #فیلم های ایرانی میبینند، 19.8 درصد مخاطب #سریالهای_نمایش_خانگی هستند، که البته این آمار درمورد #تلویزیونهای_اینترنتی 50 درصد است.
📱بهطور کلی از 80 میلیون جمعیت ایران بیش از 67 میلیون نفر مخاطب #اینترنت هستند.
📺اولین سوالی که از مخاطبان تلویزیون پرسیده شده این است که «آیا #تلویزیون ایران را تماشا میکنید؟» و پاسخها به این سوال شاید در نگاه اول برخلاف پیشزمینه ذهنی مخاطب باشد. 92.7 مردم تلویزیون تماشا میکنند؛ عددی که شاید خیلی بزرگ باشد، اما احتمالا این عدد باتوجه به مخاطبان سریالها، #اخبار و... بهدست آمده و باید به آن اعتماد کرد و این خروجی نظرات 15500 نفر بوده و ممکن است مخالفانی هم داشته باشد.
📺از کسانی که از تلویزیون ایران استفاده میکنند پرسیده شده که «چه کانالها یا شبکههای داخلی را بیشتر تماشا میکنید؟ بیشترین بیننده شبکه تلویزیونی هم در اولویت اول و هم دوم با 23.1 و 21.4 درصد مربوط میشود به #شبکه_سه و پس از آن #آیفیلم قرار دارد با 14.9 و12.7 درصد بیننده بهترتیب در اولویت اول و دوم. در اولویت اول پس از این دو شبکه، #شبکه_خبر با ۱۴ درصد، شبکه یک با 9.4 درصد، شبکههای استانی با 9.1 درصد، #نسیم با 8.8 درصد، #ورزش با 6درصد، شبکه دو با 3.5 درصد، نمایش با 3.1 درصد، تماشا با 2.5 درصد، #مستند با 1.9 درصد و #پویا و نهال با 1.4 درصد بیشترین بیننده را دارند.
📡درباره استفاده از #ماهواره، ۲۲ درصد گفتهاند که از شبکههای ماهوارهای استفاده میکنند. نکته دیگر آمار بخش ماهواره این است که نشان میدهد با افزایش سن، تحصیلات و پایگاه اقتصادی افراد، استفاده از شبکههای ماهوارهای نیز بیشتر میشود.
📽در بخش «استفاده از #سریالهای_خارجی» از افراد پرسیده شده که «آیا سریالهای خارجی (مانند گیمآوترونز، بریکینگبد و...) را تماشا میکنید؟» 5.1 درصد جمعیت نمونه پاسخ مثبت دادهاند.
📻«آیا به رادیوی ایران گوش میدهید؟» طبق جوابهای دادهشده: 29.7 درصد جمعیت به رادیوهای ایران گوش میدهند و کمی بیش از 70درصد پاسخشان منفی بوده است. همچنین مشخص شده که با افزایش سن، افراد زمان بیشتری به #رادیو گوش میدهند.
📖در بحث #کتاب طبق آمار به دست آمده، 3.53 درصد از این گروه آماری اصلا کتاب نمیخوانند و 46.7 درصد اهل مطالعه کتاب هستند. براساس این آمار از هر دونفر، یک نفر کتاب میخواند! #رمان و #داستان با ۲۵۷۴ نفر، #معارف_دینی با ۱۵۷۰ نفر، تخصصی با ۱۴۷۰ نفر، #روانشناسی و تربیتی با ۱۴۳۹ نفر و #تاریخی با ۱۳۹۵نفر، گزینههای اصلی خواندن کتاب برای آن 46درصد اهل #مطالعه هستند.
📑درباره #روزنامه، 28.3 درصد گفتهاند روزنامه و مجله میخوانند و71.3 درصد نیز آشکارا اعلام کردهاند که روزنامه و #مجله نمیخوانند. 43 درصد روزنامه و مجلهخوانها گفتهاند آن را بهصورت الکترونیکی نیز میخوانند.
http://fdn.ir/50576
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
هدایت شده از فکرت
1_783586013.pdf
13.11M
📍 #اختصاصی
📰 #نشریه
✅ پیشنهاد دانلود
♦️دیدهبان اندیشه (دو هفته نامه تخصصی رصد رویدادهای اندیشهای)
🔰موسسه فرهنگی ـ رسانهای شناخت/ گروه فلسفه و اندیشه
⏰ ویژهنامه رحلت آیت الله مصباح یزدی
🔻(شماره نوزدهم و بیستم)
🔹در این شماره از دیدهبان اندیشه، علاوه بر مرور زندگی پر خیر و برکت حضرت علامه مصباح یزدی و بازتاب اندیشهها در ایام رحلت ایشان، به پنج محور مهم و اساسی از اندیشههای آیتالله مصباح یزدی(ره) که اخیرا بیشتر مورد انتقاد و چالش از سوی روشنفکران و ژورنالیستهای علمی بوده است، پرداخته میشود.
این پنج محورعبارت است از:
1. نقد سکولاریسم در اندیشه آیتالله مصباح یزدی (ره)
2. اسلام ، خشونت و دموکراسی در اندیشه آیتالله مصباح یزدی(ره)
3. سیری در اندیشه ولایت فقیه
4. تبیین علم دینی
5. تعدد قرائت ها و پلورالیسم
📌کانال فکرت؛
🆔 @fekrat_net
🔰انتشار کتاب چکیده مقالات همایش سواد رسانهای و اطلاعاتی
📖 کتاب چکیده مقالات سومین همایش ملی سواد رسانهای و اطلاعاتی به اهتمام دکترعبدالکریم خیامی ـ دبیر شورای علمی این رویداد منتشر شد.
به گزارش کمیته رسانه و تبلیغات سومین همایش #سواد_رسانهای و اطلاعاتی، این کتاب شامل ۸۵ چکیده ارسالی است که بهصورت مشترک توسط دانشگاه امام صادق (ع) و مرکز توسعه #فرهنگ و #هنر در #فضای_مجازی منتشر شده است.
این کتاب بهصورت رایگان منتشر شده و از طریق آدرس ذیل قابل دریافت است:
http://www.milconf.ir/files_site/files/r_2_210123070709.pdf
کتاب مقالات این رویداد نیز بهزودی منتشر خواهد شد.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📽 جاذبیت سینما از جانبی به #داستان برمیگردد، از جانبی دیگر به #تصویر، از جانب سوم به این ملغمهای كه از تركیب داستان و تصویر پدید آمده و میتواند توهمی از واقعیت را ایجاد كند....
📖كتاب آينهي جادو، جلد اول، سيدمرتضي آويني.
#شهید_آوینی #سینما
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📽 اسامی فیلمهای نامزد سی و نهمین جشنواره فیلم فجر:
📣 داوران فیلمهای سینمایی خانم ساره بیات و آقایان محمد احسانی، مرتضی پورصمدی، بهرام توکلی، نیما جاویدی، سیدجمال ساداتیان و مصطفی کیایی پس از بازبینی 57 فیلم سینمایی، 16 فیلم را برای نامزدی در بخش #سودای_سیمرغ به شرح زیر اعلام کردند:
1-ابلق، کارگردان: نرگس آبیار، تهیهکننده: محمدحسین قاسمی
2- بیِ همه چیز، کارگردان: محسن قرایی، تهیهکننده: جواد نوروزبیگی
3- تک تیرانداز، کارگردان: علی غفاری ، تهیهکننده: ابراهیم اصغری
4- تی تی، کارگردان: آیدا پناهنده، تهیهکننده: آیدا پناهنده
5- خط فرضی، کارگردان: فرنوش صمدی، تهیهکننده: علی مصفا
6- رُمانتیسم عماد و طوبا، کارگردان: کاوه صباغزاده، تهیهکننده: مهدی صباغزاده
7- روزی روزگاری، آبادان، کارگردان: حمیدرضا آذرنگ، تهیهکنندگان: علی اوجی، عبداله اسکندری
8- روشن، کارگردان: سیدروحاله حجازی، تهیهکننده: سیدروحاله حجازی
9- زالاوا، کارگردان: ارسلان امیری، تهیهکنندگان: سمیرا برادری و روحاله برادری
10- ستاره بازی، کارگردان: هاتف علیمردانی، تهیهکننده: علی سرتیپی
11- شیشلیک، کارگردان: محمدحسین مهدویان، تهیهکننده: محمدرضا منصوری
12- گیجگاه، کارگردان: عادل تبریزی، تهیهکننده: میرولیاله مدنی
13- مامان، کارگردان: آرش انیسی، تهیهکننده: مجید برزگر
14- مصلحت، کارگردان: حسین دارابی، تهیهکننده: محمدرضا شفاه
15- منصور، کارگردان: سیاوش سرمدی، تهیهکننده: جلیل شعبانی
16- یدو، کارگردان: مهدی جعفری، تهیهکننده: محمدرضا مصباح
#سینما #جشنواره_فیلم_فجر
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔰ثبت نام دوره کوتاه مدت و مجازی ترم زمستان
معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی
🔸عناوین رشته های رسانه ای:
🔹روش نقد و تحلیل #انیمیشن:
دکتر محمد حسین فرج نژاد
استاد و مؤلف در موضوع سینما و انیمیشن
🔹#سواد_رسانهای و بحرانهای اجتماعی:
دکتر معصومه نصیری
استاد و مولف کتب سواد رسانه و قائم مقام سابق انجمن سواد رسانه ای ایران
🔹سواد #بازیهای_رایانهای:
مهندس مهدی حق وردی
استاد دوره های سواد بازی
🔹#تجربهنگاری_فرهنگی در حوزه رسانهها:
دکتر مجید مبینی
مدیر کارگروه تجربه نگاری فرهنگی پژوهشکده باقرالعلوم
🔹تحلیل و بررسی #سبک_زندگی در رسانهها:
حجت الاسلام و المسلمین علی قهرمانی
استاد و مؤلف در موضوع سبک زندگی
🔹اصول و کلیات سواد رسانهای: عباسعلی متولیان
مدرس سواد رسانه و دبیر انجمن سواد رسانه طلاب
ثبت نام: تا 15 بهمن در سایت
https://eshragh.ir/
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🔰قابل توجه علاقه مندان دوره های مجازی رسانه:
مهلت ثبت نام تا روز شنبه 18 بهمن ماه تمدید گردید.
🔹برای اطلاع از دوره ها و ثبت نام به آدرس ذیل مراجعه نمایید:
https://eshragh.ir/courses-%d8%b1%d8%b3%d8%a7%d9%86%d9%87/
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📣 دانشكده دين و رسانه در آستانه راه اندازی رشته #فلسفه_رسانه، برگزار می كند:
" نشست مجازی نقد و بررسی كتاب «بازخوانی فلسفه های معاصر رسانه با رويكرد اسلامی؛ تأليف محمود يوسف السماسيري» "
📌 با حضور:
- دكتر سيدحسن حسينی استاد تمام گروه فلسفه علم و معاون فرهنگی دانشگاه صنعتی شريف
- حجت الاسلام دكتر سيدحميد ميرخندان استاد دانشكده دين و رسانه دانشگاه صدا و سيما
دبير جلسه:
دكتر سيد علی محمد رضوی مدير گروه فرهنگ و ارتباطات اسلامی دانشكده دين و رسانه
⏰ زمان: دوشنبه 99/11/20 ؛ ساعت 10 تا 12
🔸 شركت در نشست مجازی از طريق لينك زير:
https://connect.iribu.ac.ir:443/rv82gfnkc6cu/?proto=true
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
🎬نامزدهای سی و نهمین جشنواره فیلم فجر به شرح زیر است:
نامزدهای بهترین نقش مکمل مرد
1- عرفان ابراهیمی برای فیلم مامان
2- پژمان جمشیدی برای فیلم شیشلیک
3- پوریا رحیمیسام برای فیلم زالاوا
4- وحید رهبانی برای فیلم مصلحت
5- پدرام شریفی برای فیلم بی همه چیز
نامزدهای بهترین نقش مکمل زن
1- آزیتا حاجیان برای فیلم خط فرضی
2- الهام شفیعی برای فیلم روزی روزگاری آبادان
3- گلاره عباسی برای فیلم ابلق
4- گیتی معینی برای فیلم ابلق
نامزدهای بهترین نقش اول مرد
1- پرویز پرستویی برای فیلم بی همه چیز
2- نوید پورفرج برای فیلم زالاوا
3- محسن تنابنده برای فیلم روزی روزگاری آبادان
4- میلاد صویلوی برای فیلم یدو
5- رضا عطاران برای فیلم روشن
6- امیر نوروزی برای فیلم مامان
نامزدهای بهترین نقش اول زن
1- رویا افشار برای فیلم مامان
2- ستاره پسیانی برای فیلم یدو
3- الناز حبیبی برای فیلم رمانتیسم عماد و طوبا
4- ملیسا ذاکری برای فیلم ستاره بازی
5- الناز شاکردوست برای فیلم ابلق
6- نازنین فراهانی برای فیلم مصلحت
نامزدهای بهترین فیلمنامه
1- ارسلان امیری، آیدا پناهنده، تهمینه بهرام برای فیلم زالاوا
2- آرش انیسی برای فیلم مامان
3- آیدا پناهنده، ارسلان امیری برای فیلم تیتی
نامزدهای بهترین کارگردانی
1- نرگس آبیار برای فیلم ابلق
2- ارسلان امیری برای فیلم زالاوا
3- مهدی جعفری برای فیلم یدو
4- محسن قرایی برای فیلم بی همه چیز
نامزدهای بهترین فیلم
1- ابلق به تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی
2- بی همه چیز به تهیهکنندگی جواد نوروزبیگی
3- زالاوا به تهیهکنندگی روحاله برادری و سمیرا برادری
4- یدو به تهیهکنندگی محمدرضا مصباح
نامزدهای کارگردان اول
1- حمیدرضا آذرنگ برای فیلم روزی روزگاری آبادان
2- ارسلان امیری برای فیلم زالاوا
3- آرش انیسی برای فیلم مامان
4- عادل تبریزی برای فیلم گیجگاه
5- حسین دارابی برای فیلم مصلحت
6- سیاوش سرمدی برای فیلم منصور
🎥📽
#سینما #جشنواره_فیلم_فجر
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
اسامی برگزیدگان سیونهمین جشنواره فیلم فجر
🔹بهترین فیلم: محمدرضا مصباح (یدو)
🔸بهترین فیلم از نگاه تماشاگران: نرگس آبیار (ابلق)
🔹بهترین فیلم از نگاه ملی: (تک تیرانداز)
🔸بهترین کارگردانی: مهدی جعفری (یدو)
🔹جایزه ویژه داوران: محسن قرائی (بی همه چیز)
🔸بهترین بازیگر نقش اول زن: رویا افشار (مامان)
🔹بهترین بازیگر نقش اول مرد: رضا عطاران (روشن)
🔸دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن: ستاره پسیانی (یدو)
🔹بهترین بازیگر مکمل زن: گلاره عباسی (ابلق)
🔸بهترین بازیگر مکمل مرد: پوریا رحیمیسام (زالاوا)
🔹بهترین فیلمنامه: آیدا پناهنده، ارسلان امیری و تهمینه بهرام (زالاوا)
🔸بهترین فیلمِ اول: ارسلان امیری (زالاوا)
🔹دیپلم افتخار فیلمِ اول: حسین دارابی (مصلحت)
🔸بهترین فیلمنامه اقتباسی: محسن قرائی و محمد داوودی (بی همه چیز)
🔹بهترین فیلمبرداری: مرتضی نجفی (روشن) و (یدو)
🔸بهترین تدوین: عماد خدابخش (بیهمه چیز)
🔹بهترین موسیقی متن: حامد ثابت (بیهمه چیز)
🔸بهترین صداگذاری: امیرحسین قاسمی (یدو)
🔹بهترین صدابرداری: رشید دانشمند (یدو)
🔸بهترین طراحی صحنه: سهیل دانشاشراقی (روزی روزگاری آبادان)
🔹بهترین طراحی لباس: مارال جیرانی (بیهمه چیز)
🔸بهترین چهره پردازی: ایمان امیدواری (ابلق)
🔹بهترین جلوههای ویژه بصری: فرید ناظرفصیحی (ابلق)
🔸بهترین جلوههای ویژه میدانی: ایمان کرمیان (تک تیرانداز)
🔹بهترین فیلم مستند: تقی امیرانی (کودتای ٥۳)
🔸بهترین فیلم کوتاه: مریم اسمیخانی (وضعیت اورژانسی)
🔹بهترین عکس: سحاب زریباف (خورشید)
🔸بهترین پوستر: وحید عبدالحسینی (هفت و نیم)
🔹بهترین تیزر: حمید نجفیراد (شنای پروانه)
منبع: تسنیم
🎥📽
#سینما #جشنواره_فیلم_فجر
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
#معرفی_کتاب
📚مینیمالیسم دیجیتال: یافتن زندگی متمرکز در یک جهان پر هیاهو
نویسنده: کال نیوپورت
سال نشر: 2019 - 1399
🔷کتاب مینیمالیسم دیجیتال: یافتن زندگی متمرکز در یک جهان پر هیاهو، یکی از پرفروشترین آثار نیویورک تایمز از حذف مسائل غیر ضروری و توجه به اموری که ضروری هستند، میگوید. نیوپورت که قبلا #کتاب پرفروش «کار عمیق» را نوشته، این بار فلسفهی نوینی را برای استفاده از فناوری معرفی میکند که زندگیهای بسیاری را بهبود بخشیده است.
🔹کال نیوپورت (Cal Newport) در سال 2016، مقالهای از اندرو سالیوان مفسر و وبلاگنویس مشهور با عنوان «من زمانی انسان بودم» در مجلهی #نیویورک_تایمز خواند. مقالهای که عنوان فرعیِ آن هشدار دهنده بود: «بمبارانِ بیپایانِ اخبار و شایعات و عکس از ما دیوانگانی معتاد به دریافت #اطلاعات ساخته. این اتفاق مرا نابود کرد و ممکن است با شما هم چنین کند.» این مقاله سبب شد تا نیوپورت به شکلی غیرمنتظره وارد دورهای فشرده برای مطالعه و تحقیق دربارهی مزایا و خطراتِ زندگیِ مدرن شود و این بار کتابی در خصوص تاثیر #تکنولوژی و شبکههای مجازی بر روند زندگی واقعی افراد بنویسد.
🔶بدون شک شما با وجود زندگی در دنیای مدرن و استفاده از #شبکههای_اجتماعی و برنامههایی با طراحیِهای اعتیادآورِ نیاز دارید تا با فلسفهی استفاده از این فناوریها آشنا شوید. هدفِ کتاب حاضر، شناساندن مینیمالیسمِ دیجیتال (digital minimalism: choosing a focused life in a noisy world) است که این شامل کاوشی دقیقتر دربارهی آنچه از شما میخواهد و علت نتیجه دهندگیِ آن است. در مرحلهی بعد در صورت پذیرش این فلسفه، نحوهی به کارگیریِ آن را به شما یاد میدهد.
🔸برای رسیدن به این هدف، کتاب به دو بخش تقسیم شده است. در بخش نخست فلسفهی زیربناییِ مینیمالیسمِ دیجیتال توضیح داده شده و بخش دومِ نگاهی دقیقتر به ایدههاییست که به شما در پیش گرفتنِ سبکِ زندگی ساده و مینیمالیستی کمک میکنند.
🔻در حقیقت کال نیوپورت با بررسی زندگیهای مختلف روشهای مرسوم مینیمالیستهای دیجیتال و ایدههای حمایت کنندهی آنها را کشف میکند. او نشان میدهد که آنها چطور با بازبینی شبکههای اجتماعی مجددا لذتهای دنیای برونخط را پیدا کرده و از راه دورههای منظم خلوتگزینی، دوباره ارتباط با خودِ درونیشان را میسازند. همچنین در آخر راهبردهایی را به شما آموزش میدهد تا بتوانید این روشها را در زندگی خود به کار برید.
🔺هدف نهایی نیوپورت در این کتاب گفتن این نکته است که #فناوری نه خوب است و نه بد، مهم این است که بتوانید از آن در راه اهداف و ارزشهایتان استفاده کنید و اجازه ندهید فناوری از شما استفاده کند.
◾️در نهایت میتوان گفت که اگر به دنبال نقشۀ راهی برای رها کردن خودتان از قید و بند #ایمیل، شبکههای اجتماعی، #گوشی_هوشمند و صفحه نمایش هستید و میخواهید به زندگی واقعی خود برگردید، تردید نکنید که خواندن این کتاب برای شما مفید خواهد بود.
▪️کال نیوپورت استاد علوم #کامپیوتر دانشگاه جورج تاون است. او در زمینه نظریه سیستمهای توزیع شده تحقیق و علاوه بر کارهای دانشگاهی، در زمینه تعامل و کنش بین #فرهنگ و تکنولوژی پژوهش میکند. همچنین او تاکنون 6 کتاب نوشته که معروفترین آنها کار عمیق است که از سال 2017 پیوسته مورد توجه و استقبال خوانندگان و منتقدان قرار گرفته است.
✅جوایز کتاب مینیمالیسم دیجیتال:
- پرفروشترین کتابهای فهرست نیویورک تایمز و ژورنال وال استریت
- پرفروشترین کتابهای ناشران هفتگی (Publishers Weekly) و آمریکای امروز (US Today)
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️به فضای مجازی به عنوان فضای دوم از زندگی واقعی توجه کنید
دکتر مظفری مدیر گروه علوم ارتباطات دانشگاه آزاد علوم تحقیقات در گفتگو با خبرفوری:
🔹رکن اساسی برای جلوگیری از تهدیدهای فضای مجازی #آموزش است.
🔹عدم برنامه ریزی صحیح و مدیریت زمان در استفاده از #فضای_مجازی موجب ایجاد تهدید میشود و فضای مجازی به فضایی#اعتیاد آور تبدیل میشود.
#سواد_رسانهای
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
درباره حکمرانی مجازی .MP3
24.76M
🎧 استاد میرباقری | الزامات مبارزه در دوران حکمرانی مجازی، ۹۹/۱۱/۱۰
💥 ما باید در مقیاس مدیریت و حکمرانیِ #فضای_مجازی در جهان حضور پیدا کنیم و فقط کاربران نباشیم. مبارزۀ در سطح کاربری خوب است ولی کافی نیست.
باید میدان درگیری خود را حکمرانی مجازی قرار دهیم و مسیر گسترش فضای مجازی در جهان و افق توسعۀ رسانه و استراتژی و سیاستگذاری در این عرصه را، نخبگان #انقلاب_اسلامی تعریف کنند.
💥 اگر در زمینِ #حکمرانی_مجازی غربی بازی کنید، بازندهاید؛ ولو گُل بزنید!
این حکمرانی را باید خودتان به دست بگیرید و جهتش را تغییر دهید.
💥 باید برای #استارتاپ ها و شتابدهندهها جایگزین طراحی کنید. شما به پلتفرمهای جدیدی نیاز دارید که جنس جدیدی از نیاز و ارضا را به هم گره بزند و سامان دهد و نیازمندیهای جامعه ایمانی را توسعه دهد.
💥 استراتژی شما در فضای مجازی، مبارزه با تحقیرشدگی در برابر غرب باشد. («تحقیر، فریفتگی انحلال»، طریق توسعۀ #فرهنگ_غرب است.)
💥 در مبارزۀ نرم و سخت در عرصه مجازی، اولویت در این است که پرچمداران دشمن را بزنید. اگر پرچمداران و محورها را بزنید، مابقی فرو میافتند. باید عمود خیمهشان را بکِشید.
💥 ادبیات اسلامِ ناب (در برابر #اسلام_آمریکایی) را احیا کنید.
💥 مواظب باشید که شهوتِ دیدهشدن و طرفدار جمع کردن در فضای مجازی، شما را زمینگیر نکند.
منبع: کانال استاد #میرباقری
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
♨️راهکارهای #مدیریت_رسانه در #خانواده
🔹#الگوسازی بر اساس سبک زندگی فردی موفق و مورد قبول، ساختاری برای زندگی خود و فرزندانمان بسازیم.
🔹#ایمن_سازی(سلامت جسم و روح)؛ در فضای رسانه، رعایت اصول ایمنی برای جسم و همینطور پرداختن به ایمنی روح حائز اهمیت است.
🔹#همراهی؛ به منظور تأمین آرامش روان فرزندان در دنیای رسانه، همراهی آگاهانه والدین و مربیان همواره ضروری است.
🔹تدریج و #استمرار؛ آهسته و پیوسته! پیادهسازی اصول و قواعد میبایست تدریجی و مداوم باشد تا مفید واقع شود.
🔹#جایگزین_سازی؛ درصدی از فعالیت های افراد در فضای رسانه باید با فعالیتهای فیزیکی و فکری جایگزین گردد.
🔹#مسئولیت_پذیری؛ والدین و فرزندان هر یک وظایف و تعهداتی مختص به خود را دارند که ملزم به انجام آنها هستند.
🔹حاکمیت #قانون (قانون خدا و قوانین رسانهای)؛ هر فرد از جانب خود موظف به رعایت قوانین شرع در خصوص استفاده از رسانه هاست.
🔹#مدیریت (زمان، مکان، محتوا و ابزار)؛ در فضای رسانه مدیریت زمان و مکان، محتوا و ابزار تماما نیازمند کوشش خود فرد است و نه کس دیگر.
🔹#آموزش و آگاه سازی (مربیان، والدین و فرزندان)؛ کاهش آسیب های ناشی از فضای رسانه تنها با آموزش و آگاهی والدین میسر خواهد بود.
🔹#مطالبه_گری هدفمند؛ برای مطالبات باید از مراجعی که میتوانند بر رسانه ی هدف تاثیر داشته باشند درخواست نمود.
@asrehooshmandi
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📱میزان استفاده از شبکه های اجتماعی در ایران:
🔶 73.6 درصد افراد بالای 18 سال کشور، درحال حاضر از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند/ پیام رسان واتس اپ در رتبه اول
🔷 73.6 درصد از افراد بالای 18 سال کل کشور اعلام کردند درحال حاضر از #شبکههای_اجتماعی مجازی استفاده می کنند.
🔷 نتایج نظرسنجی نشان می دهد، 64.1 درصد از افراد بالای 18 سال از پیام رسان #واتساپ استفاده می کنند. #اینستاگرام با 45.3 درصد در رتبه دوم و #تلگرام با 36.3 درصد در رتبه سوم قرار دارد.
🔷 نظرسنجی با جامعه آماری افراد بالای 18 سال کل کشور در تاریخ 25 تا 28 بهمن 1399 با اندازه نمونه 1583 به شیوه مصاحبه تلفنی توسط #ایسپا اجرا شده است.
📊 مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh
📚مجموعه «آشنایی با تکنیکها و شگردهای جنگ رسانهای» منتشر شد
🔸آشنایی با تکنیکها و شگردهای #جنگ_رسانهای از این رو دارای اهمیت است که «در جنگ رسانه ای جلب اعتماد مخاطبان از طریق ارائه گزارشهایی با بیان بخشی از واقعیت و استفاده از تصاویر غلط و ناکامل صورت میگیرد.
🔹در جنگ رسانه ای حقیقت را وارونه جلوه میدهند و سعی میکنند با نشان دادن بخشی از واقعیت، دیدگاه خود را در قالبی پوشیده و مستتر در درون گزارشها ارائه کنند. ازاینرو بردن ذهنِ افکار عمومی به دورترین نقطه از واقعیت و پررنگ نشان دادن اخبار در راستای گفتمان مورد نظر در کنار استفاده از تکنیکهای #عملیات_روانی همچون برجستهسازی حاشیهها و چشمپوشی از حقیقت، یکی از اصلیترین راهبردها در جنگ رسانه ای است.»
🔻فصل اول این مجموعه به «آشنایی با چیستی، کارکردها و انواع #رسانه»، «آشنایی با مختصات و میدان جنگ شناختی، رسانهای و هیبریدي»، «آشنایی با عملیات روانی، #اقناع و #تبلیغ»، «آشنایی با جنگ روایتها و نقشآفرینی جریان تحریف»، فصل دوم به «آشنایی با ۳۰ تکنیک و شگرد پرکاربرد در جنگ رسانهای+ نمونهها»، فصل سوم به «#سواد_رسانهای واکسن مقابله با جنگ رسانهای» و فصل چهارم به «آشنایی با برخی اندیشکده هاي فعال جنگ رسانهای علیه ایران» میپردازد.
🔻این مجموعه که به روح ملکوتی سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تقدیم شده است، به اهتمام محمودرضا کبیری یگانه و معصومه نصیری و حمایت رادیو گفتوگو منتشر شده است.
🔗برای دسترسی به کتاب به لینک http://seda.ir/sh/?2856169 مراجعه کنید.
#انجمن_سواد_رسانه_طلاب
✅ @savad_rasaneh