26.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘صدقه برای امام زمان در شب عاشورا
▪️سخنران استاد دانشمند
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
21.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی |#پارت_دهم
💢 "بازخوانی پیام های عاشورا از قاب رسانه"
🔻بخش دهم: "تولید ادبیات عاشورایی ورسالت رسانه"
🎙️حجت الاسلام دکتر علیرضا محمدلو
🔗نسخه با کیفیت
#امام_حسین_(ع)
#عاشورا
#رسانه
#سواد_رسانه
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
🆔@savad_rasaneh
May 11
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘درس اصلی و بزرگ عاشورا
▪️«کُلُّیَومٍعاشوراوکُلُّأرضٍکَربَلا» یعنی...
🎙بهروایت امام خمینی(ره)
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
12.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش سوم
▫️کودک بلاگری
▪️ مدل نوینی از استفاده والدین از فرزندان به نام «کودک بلاگری» در جامعه امروز بوجود آمده که در ظاهر به نمایش گذاشتن عکسها، تفریحات و انواع فعالیت های جذاب کودکانه است اما در باطن این کودکان نوع دیگری از کودکان کار هستند که پدر و مادرها فارغ از آسیبهای روحی و روانی وارده فرزندان به بهرهکشی از آنها میپردازند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘چگونه از حریم خصوصی فرزندان در دنیای دیجیتال محافظت کنیم(بخش اول)
▪️صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به آسیبهایی که ممکن است به دلیل اشتراک گذاری تصاویر کودکان در فضای مجازی متوجه آنان شود، پرداخته و راهکارهایی را برای آگاهی و ارتقای مهارت والدین و مراقبان کودکان ارایه کرده است.
▪️برای به اشتراک گذاشتن محتوا در مورد فرزندانمان باید به دو موضوع اساسی فکر کنیم؛ نخستین مورد، آسیب ملموسی است که بچهها میتوانند در هنگام اشتراک گذاری آنلاین والدین تجربه کنند. برای مثال، بزرگسالانی هستند که ممکن است بخواهند به دلیل محتوایی که به صورت آنلاین دیدهاند، با فرزندان شما ارتباط برقرار کنند یا به آنها آسیب برسانند.
▪️در برخی از کشورها، کارشناسان بازاریابی اطلاعات نیز وجود دارند که بر اساس اطلاعاتی که ما به اشتراک میگذاریم، پروندههای دیجیتالی را در مورد فرزندانمان ایجاد میکنند، ممکن است پیش بینیهایی در مورد آنچه که فرزندان ما می گویند یا انجام میدهند یا مشکلات سلامتی که فرزندان ما در آینده ممکن است داشته باشند را بر اساس اطلاعاتی که ما به آنها می دهیم و به اشتراک می گذاریم، پیش بینی کنند
▪️تصاویر جعلی نیز بسیار نگرانکننده هستند. تهدید به تغییر کاربری تصاویر فرزندان ما به روشی غیرقانونی یا مخرب که میتواند باعث آسیب شود یا احتمال ایجاد متنها، نوشته ها و جوک های ناشایست و خجالتآوری که میتواند فرزند ما را در یک موقعیت منفی نشان دهد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘ناسور؛ عاشورا را از زبان عبیدالله بن حر جعفی
▪️ناسور انیمیشن ایرانی است که در سی و چهارمین جشنواره فجر اکران شد. این اثر دومین کار "کیانوش دالوند" است که انیمیشن برگزیده نجف نیز شده است. داستان ناسور درباره "عبیدالله بن حر جعفی" است که که همراه باقی کوفیان به امام حسین علیه السلام نامه نوشتند. اما عبیدالله پس از شنیدن نزدیک شدن امام به کوفه از شهر خارجشده تا با او روبهرونشود.
▪️ناسور زاویه نگاه جدیدی نسبت به حادثه عاشورا از دید جاماندگان و پشیمانان است و میتواند برای نوجوانان جذاب باشد. نکته قابل توجه این است که تمامی شخصیتها بدون صورت هستند و مخاطب باید از روی تناژ رنگ، صدا و شمایل از هم تشخیصشان بدهد.
▪️بخش قابل توجهی از انیمیشن صحنههای حماسی عاشورا است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#نقد_فیلم | #اختصاصی
🔘 خانواده، قربانی قابهای روشنفکری
▪️کارگردان افعی تهران؛ شخصی کنجکاو برای ساخت فیلمی از روی یک داستان حقیقی و جنایی است. شخصی که دست بر قضا منتقد سینما و کارگردان بوده و تلاش دارد تا اولین فیلم خود را بر این اساس بسازد.
▫️در ابتدای سریال، کارگردان نشان میدهد که کاملاً همراه با قهرمان خود است؛نماهای دوربین کاملا شاهد بر این مدعاست؛ در ادامه میبینیم این فرد مشکلات عدیدهای از لحاظ شخصی و خانوادگی دارد. از پدر خود متنفر است و ما این مسئله را به وضوح در بی احترامی به جسد پدرش، و خنده دوستانش حین مراسم تدفین، میبینیم.
▪️پاسخ عدهای از مخاطبان به این گستاخیها بعضا این است که فیلم در جایگاه نقد یک جریان برآمده و سعی دارد با نشان دادن انحطاط اخلاقی و عدم اهمیت این افراد نسبت به نهاد خانواده، آنان را معرفی نماید؛ که البته با این توجیه و قرائت نیز نمیتوان این مسئله را پذیرفت.
▫️نماهای سریال و قابهای آن کاملاً نقش اول را مسلط بر انجام رفتارهای غیر اخلاقی خود نشان داده و دوربین نیز با او همراهی میکند. پر واضح است کارگردان نیز برای این امر توجیهاتی اعم از شخصیت سازی و کاراکترسازی و نشان دادن عمق نفرت شخصیت اول نسبت به پدرش را خواهد داشت و آن را به مسئله فیلمنامه گره خواهد زد؛ اما مسئله این است که کارگردان تصمیم گرفته زحمت زیادی برای اهمیت قائل شدن به نهاد خانواده متحمل نشود و در یک قاب حمایت کننده، این بی احترامی به پدر را به این شکل به تصویر بکشد.
▪️هرچند در قسمتهای پایانی خواهیم دید، شخصیت اول متوجه این مسئله میشود که پدرش نیز یک قربانی بوده؛ قربانی خواستههای مادرش؛ اما این موضوع هم برای انتخاب این نما در انظار مخاطب، نمیتواند دلیل خوبی باشد. به طور کلی این موضوع در یک دهه اخیر سینمای ایران، تبدیل به یک اپیدمی در سینمای روشنفکران شده که برای رسیدن به اهداف موضوعی خود، به نهاد خانواده و به ساحت پدر و مادر رحم نمیکنند.
▫️در واقع روشن فکران سینمای ایران سعی دارند تا با تقدس زدایی از پدر و مادر، این مسئله را در چشم مخاطب عادی سازی کنند که به طور قطع در تقابل با اصول یک خانواده ایرانی قرار خواهند گرفت.
✍️نویسنده: محمدرضا نصیری(لیسانس ارتباطات)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
8.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم | #باز_نشر
🔘مستند «رد پای دیجیتال»: بخش چهارم
▫️اینفلوئنسرهای کودک
▪️ اینفلوئنسرهای کودک، کودکانی هستند که زندگی و تجربیات خود را با مخاطبان خود به اشتراک میگذارند؛ این کودکان یا مهارت خاصی در یک زمینه مانند ورزش و یا موسیقی داشته و یا روزمرگیها و زندگی معمولشان از سوی والدین به تصویر کشیده می شود.
▪️نکته مهمی که در این رابطه وجود دارد، این است که استفاده ابزاری از کودکان در فضای مجازی با عنوان بلاگری به شخصیت کودکان آسیبهای فراوانی وارد میکند و مسیر رشد طبیعی کودکان را دچار اختلال جبران ناپذیری میکند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام