🚦ضرورت تغییر در تیم رسانهای
📍دستگیری و پخش گریه #مائده_هژبری از تلویزیون بار دیگر ثابت کرده است قوه قضاییه، ناجا و صداوسیما، در ۳۰ سال قبل مانده اند، افکار عمومی، اولویت ها و زمان مناسب را نمی دانند.
🔸بی تردید مقابله با #مفسدان_اقتصادی و #مدیران_نالایق و #تجارت_آشکار_سکس در اینستاگرام بر دستگیری این دختر اولویت دارد.
🔸این نوع اقدامات حتی اگر شرعیو قانونی باشد، غیرحرفه ای و در زمان نامناسب صورت گرفت و با قاطعیت بازی در زمین دشمن است و ایران و اسلامهراسی را تقویت و خوراک مناسبی را برای رسانه های مغرض و دشمن آماده می کند.
🔹توصیه های اخیر مقاممعظم رهبری به قوه قضائیه را یادآوری و پیشنهاد می کنم اگر دوستان صدا و سیما خود را عقل کل و بی نیاز از نقد و تغییر می دانند حداقل قوه قضائیه و ناجا در تیمرسانه ای شان تجدید نظر کنند و قضات و فرماندهان پلیس هم خود را بی نیاز از فراگیری اصول و تاکتیک های رسانه ای ندانند.
✍ #دکتراکبرنصراللهی
📲 @savaderesanei
🚦اقتصاد ناپیدای تلویزیون
🎲 سیاستِ ارتباطی یا بختآزمایی عمومی؟
🔸از مدتها قبل، شکلی از قرعهکشی و #لاتاری به "شیوهای رایج" برای جلب مشارکت عمومی تبدیل شدهاست. این قرعهکشیها در قالب تبلیغات تلویزیونی هم عرضه شدهاست. پیشقراول این نوع جلب مشارکت، نهادهای اقتصادی و بخصوص بانکها بودهاند.
🔸 این موضوع حاکی از رسمیت یافتن و رواج «فرهنگ شانس» در قالب یک #راهبرد_ارتباطی در جامعه ماست.
🔸 #فرهنگ_شانس بنیان این قبیل نمایشهای تبلیغاتی است. تکیه بر عنصر شانس یا معادلهای دیرآشنای بومی آن یعنی اقبال، بخت، دولت و ... پیشران این نوع از سیاستهای ارتباطاتی بوده است که صد البته تلاش شده زیر پوششهایی مانند «خیر عمومی» مغفول بماند.
🔸از جمله تاثیرات کوتاه مدت این تبلیغات لجام گسیخته، سمج، مکرر و ملالآور که صورتی از تکدی پیدا کردهاست، خستگی از هجوم مزاحم و بیپروای رسانه، خشمی فروخورده، احساس ناکامی، و زدگی از #رسانه است و از زمره تاثیرات درازمدت نامحسوس این نوع تبلیغات تقویت فرهنگ اعتقاد به شانس است.
🔸اعتقاد به شانس یعنی هیچ چیز سر جای خودش نبوده، قاعدهای جز تصادف در جهان در کار نیست. معتقدان به شانس قاعدتا با این انگاره ذهنی به عالم خواهند نگریست که قواعد آن را نبینند. این گروه لاجرم آمادگی بیشتری برای شکستن و گریز از آنها خواهند داشت. در این فرهنگ خطا، مجازاتی، و نیکی هم ثوابی در پی نخواهد داشت.
🔸روی دیگر سکه اعتقاد به اقبال و بخت، باور به شوربختی و #بداقبالی و متضمن افسردگی تعمیم یافتهای است که هر رخدادی را جلوهای از بداقبالی معرفی میکند.
🔸یکی از این جوایزی که در بسیاری از این لاتاریها وعده داده میشود، #خودرو است. فحوای تشویق جوانان به شرکت در یک مسابقه #بخت_آزمایی که احتمالا به برنده شدن یک دستگاه خودرو میانجامد چیست؟ آیا کسی به این فکر کردهاست که در متنهای رسانهای که این بختآزماییها تولید میکنند، معرفی خودرو به مثابه غایت قُصوایی برای جوانان جامعه چه معنایی دارد؟ زندگی، یک ماشین، و دیگر هیچ؟!
🔸وضعیت اجتماعی میتواند منجر به تقویت فرهنگ شانس و باور به اقبال و بخت شود. زمانی که چیزی سر جای خود نباشد، زمانی که تصادف، قدرتی قاهره داشته باشد و بر ضوابط و هنجارهای #عقلانی حکم براند؛ یا زمانی که مردم راهی برای دستیابی به خواسته خود نداشته باشند اما ذوق موفقیت را در جان داشته باشند و در این هوا و هوس نفس بکشند، دست به دامن شانس و اقبال خواهند شد.
📍پخش مسابقههای پیامکی از تلویزیون در قالب تبلیغات سمج، ممکن است منافع کوتاه مدتی داشته باشد و مثلا، موجب تقویت برخی اپلیکیشنها، کدهای دستوری موبایلی، یا شبکههای اجتماعی داخلی شود، اما در درازمدت با تضعیف مبانیِ #عقلانیت، موجب تخریبِ فرهنگیِ عظیمی خواهد شد.
✍دکتر عبدالله گیویان
📲 @savaderesanei
🚦سانسور کامنت های رکیک در اینستاگرام
کاربران و علاقهمندان باید برای فعالسازی این قابلیت به تنظیمات اینستاگرام رفته و سپس گزینه Commentرا انتخاب کنید.
در بخش Custom Keywords شما قادر خواهید بود، هر لغتی را به زبانهای موردنظر خود ( اعم از فارسی، انگلیسی و فینگلیش) وارد کنید و با علامت ویرگول آنها را از هم جدا کنید.
بدین ترتیب هر کامنتی در اینستاگرام شامل این لغت باشد، برای سایرین نمایش داده نخواهد شد
#ایسنا
📲 @savaderesanei
🚦کودکانِ امروزی میتوانند از چهارماهگی منظماً از وسایل دیجیتال استفاده کنند. پدر و مادرها هم طبیعتاً از این بابت نگران و ناراحتاند؛ حق هم دارند، اما تهدید بزرگتر، نه اعتیاد کودکان به گوشیهای هوشمند، بلکه دلمشغولی پدر و مادرها به این وسایل است. بررسیها نشان میدهند هر چه استفادۀ والدین از گوشیها بیشتر میشود، به همان میزان، کودکانِ بیشتری راهیِ اورژانس بیمارستانها میشوند یا آسیبِ روحی و شناختی میبینند.
▫️ترجمان علوم انسانی
📲 @savaderesanei
🚦با رسانهها هوشمندانه برخورد کنیم!
🔸 #نگاه_انتقادی_به_رسانه_ها
📲 @savaderesanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦تیزر تبلیغاتی فوق العاده جذاب کمپانی نایک برای رونمایی از کفش جدیدش!
🔸 تکنیکهای اقناعی:
#گواهی_دادن (استفاده از ستارهها)
#تحریک_هیجانات
📲 @savaderesanei
🚦دروغ اگر دروغ باشد، فوراً در کنج ذهن شنونده جا خوش میکند. پس از چند لحظه، چند روز، یا حتی چند سال، نوبت به این میرسد که فرد بیچاره ترمزدستی را بکشد و دربارۀ درستی باور خود کمی بیندیشد. روانشناسانِ بسیاری در سالهای اخیر به این نتیجه رسیدهاند که احتمال این توقف و اندیشیدن خیلی کم است. کافی است دروغی بشنویم و رسانهها هم چندبار در گوشمان زمزمهاش کنند تا درعمل تمام راههای نجات از آن دروغ بر رویمان بسته شود.
▫️ترجمان علوم انسانی
🔸برای در امان ماندن از تاثیر سوء شایعات در فضای مجازی، باید با نگاه انتقادی با رسانهها و محتوای منتشر شده در آنها مواجه شد!
📲 @savaderesanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦تبلیغ جذاب و خلاقانه آئودی:
"فرار با تکنولوژی جدید آئودی!"
🔸امروزه در تبلیغات هزینههای سنگینی برای جلب توجه مخاطب صرف میشود که به راحتی میتواند نظر مخاطب را به خود جلب کند!
📲 @savaderesanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦تبلیغ جذاب iPhone X
🔸معرفی باز کردن قفل گوشی با تشخیص چهره
▫️امروزه در تبلیغات هزینه های سنگینی برای جلب توجه مخاطب صرف می شود!
📲 @savaderesanei
🚦حتماً گذرتان به آدمهایی افتاده که از نزدیک انگار آزارشان به مورچه هم نمیرسد، اما وقتی به حساب #توییترشان میروید میبینید گرگهای درندهای هستند که دائماً به دیگران پرخاش میکنند. واقعاً چه چیزی در اینترنت موجب اینهمه تغییر در رفتار آدمها میشود؟
🔸گایا وینس از کشفی ساده، اما بزرگ، میگوید: الماس و گرافیت هر دو از کربناند، اما فقط چینش عناصر شان فرق میکند: کافی است آدمهای مهربان را با یک چینش دیگر کنار هم بنشانید تا مثل آدمخوارها به جان هم بیفتند.
▫️ترجمان علوم انسانی
📲 @savaderesanei
🚦ما دوست داریم با افرادی معاشرت کنیم که شباهت بیشتری به خودمان دارند و درنتیجه نسبتبه کسانی که در این دایره قرار نمیگیرند حساسیت نشان نمیدهیم. حتی در شبکههای اجتماعی هم آن کسانی را دنبال میکنیم که بههرحال قرابتی با ما دارند. کسی چه میداند؟ شاید در این صورت زندگیِ همهمان آسودهتر سپری شود.
🔸 اما تحقیقات نشان میدهند این آسودگی به قیمت گزافی تمام میشود: محدودیت ارتباطهای ما نابرابری و اختلاف طبقاتی را در جامعه تشدید میکند.
▫️ترجمان علوم انسانی
📲 @savaderesanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦بعضی از تصاویر دوربین های مدار بسته بهتر از دهها تبلیغ می تواند قدرت یک محصول را به رخ بکشد. امنیت یک خودرو در یک ویدیوی عادی
▫️کافه بازاریابی
📲 @savaderesanei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚦طرح خلاقانه و جذاب تئاتری در اسپانیا که مجهز به لبخند شمار است و به ازای هر لبخند ۳۰ سنت از تماشاگران دریافت می کند!
📲 @savaderesanei
🚦مدیریت شبکههای اجتماعی به سبک اسرائیل!
🔸در جنگهای هشتگی در شبکههای اجتماعی همهی کاربران واقعی نیستند. در مورد هر هشتگ به سادگی میتوان باتهای متعددی را پیدا کرد. به این ترتیب آنچه بیشتر دیده میشود را دولتها میتوانند مدیریت کنند.
🔸ظاهرا این حد از کنترل برای اسرائیل کافی نبوده. آنها دست به توسعهی یک هوش مصنوعی برای پایش تمام پستهای توییتر و فیسبوک زدهاند. این سیستم تا 25 ژانویهی 2018 توان جداکردن روزانه 200,000 پست مشکوک با محتوای ضد اسرائیلی و جدا کردن 10,000 پست ضد اسرائیلی را داشته است. این اطلاعات برای تهیهی یک دید کلی به فعالیتهای ضد اسرائیلی مورد استفاده قرار میگیرند.
🔹این سیستم به دو صورت مورد استفاده قرار میگیرد.
1️⃣نخست با عمومی کردن نتایج (شاید بخشی از نتایج؟) برای «خجالت زده» کردن مردم تا بهتر رفتار کنند.
2️⃣دوم اطلاع دادن فعالیتهای ضد اسرائیلی به سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی محلی و شهرداریها برای مقابله با این فعالیتها.
▫️اوسینت
📲 @savaderesanei
سواد رسانهای
🚦با مشکلات مالی صداوسیما آشنا هستم ولی این حجم از تبلیغات واقعا آزاردهنده هست! 🔸به بینندگان این ب
🚦برندهای تبلیغاتی حاضر در دربی ۸۸
🔸تبلیغات دور زمین
رفاه
همراه اول
موسسه اعتباری ملل
کلوچه نادری
چای شهرزاد
شون
ایرانول
ستاره ۷۸۰
لنت پارس
بانک قرض الحسنه مهر ایران
فروشگاه اینترنتی داریس
مزمز
🔸لباس پرسپولیس:
ایرانسل
اسنپ
موسسه مالی اعتباری کوثر
فن آوا کارت
🔸تبلیعات لباس استقلال:
ایرانسل
اسنپ
موسسه مالی اعتباری کوثر
فن آوا کارت
🔸تبلیغ لباس داوران:
نامی نو
📲 @savaderesanei