📝 ربات دندانپزشک اولین انسان را درمان کرد
در یک لحظه تاریخی برای حرفه دندانپزشکی، یک #ربات کاملا مستقل با کنترل هوش مصنوعی برای اولین بار یک #جراحی کامل را بر روی یک بیمار انسانی انجام داده که تقریبا هشت برابر سریعتر از یک #دندانپزشک معمولی است.
این سیستم که توسط شرکت پرسپتیو(Perceptive) بوستون ساخته شده است از یک اسکنر حجمی سه بعدی دستی استفاده میکند که با استفاده از مقطعنگاری همدوسی اپتیکی یا OCT یک مدل سه بعدی دقیق از دهان شامل دندانها، لثهها و حتی اعصاب زیر سطح دندان میسازد.
این امر تشعشعات مضر اشعهایکس را از کل فرآیند حذف میکند، زیرا OCT تنها از پرتوهای نور مرئی برای ساخت مدلهای حجمی خود استفاده میکند که با وضوح بالا بیرون میآیند و پوسیدگیها به طور خودکار با دقت حدود ۹۰ درصد شناسایی میشوند.
در این مرحله، دندانپزشک انسانی و بیمار میتوانند درباره آنچه باید انجام دهند صحبت کنند و هنگامی که این تصمیمها گرفته شد، جراح دندانپزشک رباتیک مسئولیت را بر عهده میگیرد. این جراحی را برنامهریزی میکند، سپس به خوبی پیش میرود و آن را انجام میدهد.
اولین تخصص این دستگاه، آماده کردن دندان برای روکش دندان است. شرکت پرسپتیو ادعا میکند که این معمولا یک جراحی دو ساعته است که دندانپزشکان معمولا آن را به دو ویزیت تقسیم میکنند اما دندانپزشک رباتیک آن را در کمتر از ۱۵ دقیقه انجام میدهد.
#هوش_مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
یک مدل open source (فقط در یکی از نسخهها) به اسم Flux اومده که حجمش 4 برابر بهترین #مدلهای مرسومه.
اما از نظر کیفیت بهش لقب Midjourney Killer دادن!
پ.ن: نسخه پایه با 12 گیگ VRAM هم به سختی و کند کار میکنه، برای نسخه بهینه باید لایسنس خرید.
#هوش_مصنوعی
https://github.com/black-forest-labs/flux
https://huggingface.co/spaces/black-forest-labs/FLUX.1-schnell
🌐https://eitaa.com/science_ai
📝 #سناتورهای آمریکایی لایحهای را برای مقابله با #دیپفیکهای #هوش_مصنوعی پیشنهاد کردند
گروهی از سناتورها قانونی باعنوان «NO FAKES Act» را معرفی کردهاند که ساخت بدون اجازه نسخههای #دیجیتالی از صدا یا چهره افراد با کمک هوش مصنوعی را غیرقانونی میکند.
زمانی که قانون NO FAKES تصویب شود، افرادی که بدون اجازه صدا، صورت یا بدن آنها توسط هوشمصنوعی بازسازی شده است، میتوانند بهدنبال دریافت خسارت باشند. همچنین افراد و شرکتها در قبال تولید یا اشتراکگذاری نسخههای دیجیتالی غیرمجاز مسئول خواهند بود، از جمله مواردی که توسط هوشمصنوعی تولید شدهاند.
سناتور «کریس کونز» که یکی از پیشنهادکنندگان این قانون است، با اشاره به «تیلور سوییفت»، خواننده مشهور آمریکایی که نسخههای دیجیتالی او در سایتها بسیار زیادی ساخته شده است:
«مهم نیست که تیلور سویفت باشد یا هر کس دیگری، همه این حق را دارند که از صدا و ظاهر خود محافظت کنند. هوش مصنوعی میتواند بهعنوان ابزاری برای پرورش #خلاقیت مورد استفاده قرار بگیرد، اما نمیتواند بهرهبرداری غیرمجاز از صدا یا ظاهر کسی را همراه داشته باشد.»
🌐https://eitaa.com/science_ai
ابزار قدرتمند تولید #ویدیو مبتنی بر #هوش_مصنوعی، Kling AI، به صورت عمومی در دسترس قرار گرفت
ویژگیهای کلیدی Kling AI:
🔘تولید ویدیوهای با کیفیت بالا: Kling AI قادر است ویدیوهایی با طول حداکثر ۲ دقیقه، کیفیت Full HD و نرخ فریم ۳۰ فریم بر ثانیه تولید کند.
🔘تنوع در خروجی: #کاربران میتوانند نسبت ابعاد ویدیو را به دلخواه تنظیم کرده و خروجیهای متنوعی تولید کنند.
🔘رابط کاربری آسان: محیط کاربری ساده و شهودی Kling AI، امکان ایجاد ویدیو را برای همه کاربران، صرفنظر از سطح دانش فنی آنها فراهم میکند.
🔘خلاقیت نامحدود: با استفاده از توصیفات دقیق، کاربران میتوانند ویدیوهایی با سبکها و موضوعات مختلف ایجاد کنند.
🔘استفاده از تصاویر موجود: علاوه بر توصیفات متنی، امکان استفاده از تصاویر موجود برای ایجاد ویدیو نیز فراهم شده است.
چگونه از Kling AI استفاده کنیم؟
برای استفاده از Kling AI، تنها کافی است یک حساب کاربری رایگان ایجاد کرده و به بخش تولید ویدیو مراجعه کنید. سپس با وارد کردن توصیف مورد نظر و تنظیم پارامترهای مختلف، میتوانید ویدیوی خود را ایجاد کنید.
محدودیتهای نسخه رایگان:
در نسخه رایگان Kling AI، روزانه ۶۶ اعتبار در اختیار کاربران قرار میگیرد. برای تولید هر ویدیو، ۱۰ اعتبار نیاز است.
🔗https://klingai.com/
🌐https://eitaa.com/science_ai
اعطای #تسهیلات ۴ میلیارد تومانی ویژه #هوشمندسازی در صنایع بالغ
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوریهای نوظهور دیجیتال با اعلام اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی با توجه به اهمیت ویژه حوزه #هوش_مصنوعی، بسته حمایتی ویژهای را در نظر گرفته است، گفت: این تسهیلات با عاملیت صندوق #پژوهش و #فناوری اقتصاد #دیجیتال به دانشبنیانهای این حوزه پرداخت میشود.
دکتر محمد موسیزاده موسوی با اعلام اینکه یکی از نیازهای اصلی شرکتهای دانشبنیان حوزه هوش مصنوعی، توسعه بازار بهویژه در صنایع بالغ و راهبردی کشور است، حمایت از شرکتهای حوزه #اقتصاد #دیجیتال را زمینهساز تحول دیجیتال و ارتقای بهرهوری در این صنایع برشمرد.
به نقل از صندوق نوآوری، وی تصریح کرد: در این خط اعتباری ویژه که به عاملیت صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی فناوریهای نوظهور دیجیتال اعطا خواهد شد، شرکتهای دانشبنیان دارای قرارداد با صنایع بالغ مانند بخش معدن، نفت، گاز و پتروشیمی و سایر حوزههای راهبردی کشور به شرط محوریت موضوع هوشمندسازی و هوش مصنوعی میتوانند تا سقف ۴ میلیارد تومان از تسهیلات سرمایه در گردش بهرهمند شوند.
#هوش_مصنوعی
🌐https://eitaa.com/science_ai
#هوش_مصنوعی به کمک #طراحان_لباس در یزد میآید.
معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان #یزد از برگزاری کارگاه تخصصی با موضوع هوش مصنوعی در #طراحی_لباس با روش جهانی در یزد خبر داد.
«سید عباس دهقان» این دوره آموزشی با همافزایی و همکاری چند مجموعه فعال در حوزه طراحی لباس و هدف گسترش سطح کیفی طراحی لباس با بهرهمندی از پدیده نوظهور هوش مصنوعی برنامه ریزی شده که با حضور «مریم منتظری» مدرس طراحی لباس برگزار خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در استان یزد، هشت موسسه فعال در حوزه مد و لباس مشغول به فعالیت هستند که اکثریت آنها مقوله آموزشهای کاربردی را در برنامه های سالانه خود جای دادهاند.
🌐https://eitaa.com/science_ai
مجموعه از #هوش_مصنوعی هارو همزمان باهم داشته باشید👍👍
بهترین #مدل ها همزمان باهم در اختیار شماست
https://app.chathub.gg/
🌐https://eitaa.com/science_ai
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایران جزو ده کشور پیشرو در صنعت هوش مصنوعی قرار میگیرد
محمد سعید سرافراز، رئیس سازمان ملی هوش مصنوعی در گفتگوی ویژه شبکه خبر به تشریح جزئیات سازمان مذکور پرداخت. وی از تصویب سند ملی هوش مصنوعی به عنوان اهم اقدامات توسعه صنعت هوش مصنوعی کشور، نام برد و قرارگیری در ده کشور پیشرو در این صنعت را به عنوان هدف اصلی این سازمان بیان کرد.
همچنین لازم به ذکر است سازمان ملی هوش مصنوعی، نوزندهم تیر ماه با حضور سرپرست ریاست جمهوری و جمعی از وزرا و شخصیتهای لشگری و کشوری افتتاح شد که وزرای محترم اطلاعات و دفاع و پشتیبانی نیز از میهمانان این برنامه بودند.
لینک مشاهده کامل این گفتگو:
https://telewebion.com/live/irinn?e=0xdfaa11d
🌐https://eitaa.com/science_ai