🔺ترامپ که در حال حاضر در یک لایو در "کیک" حضور دارد، لحظاتی پیش گفت که شنیده است امشب قرار است به اسراییل حمله شود!
🌐 Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
▫️این پرچم فلسطین، در چشمهای موسی
▫️یعنی ز قوم فرعون، هنگام انتقام است!
🆔 @sedayehowzeh
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 وقتی "حقِ دفاع ایران" سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا را بههم ریخت!
▫️در نشست خبری وزارت خارجۀ آمریکا، یک خبرنگار از سخنگو پرسید «شما ایرانیها را ترغیب میکنید که به نفعشان نیست که پاسخ بدهند. اما آیا آنها حق پاسخ دارند؟»
🔹میلر گفت که «حق یک چیز است و برداشتن گامهایی که سازنده و برای منافع مردمشان و منطقه مناسب است، مسئله دیگری است» و سپس مدعی شد «بههیچوجه یک اقدام تلافیجویانه از سوی ایران به نفع منطقه نخواهد بود».
▫️خبرنگار سپس گفت که «و این دقیقا چیزی است دارم میپرسم چون شما از کلمۀ حق استفاده کردید، پس تصدیق میکنید که آنها حق پاسخ دارند».
🔹میلر سپس درحالیکه مستاصل بهنظر میرسید، گفت که آنچه تایید کرده سوال بوده.
▫️در این لحظه خبرنگار پرسید اگر اتفاق مشابهی در یکی از پایتختهای غربی افتاده بود «آنها ملزم به پاسخ نبودند؟»
🔹میلر اینبار گفت نمیخواهد به یک موضوع فرضی بپردازد.
▫️خبرنگار گفت پس بگذارید به یک چیز واقعی بپردازیم. هفتۀ گذشته یک موشک اشتباه یا شاید عمدی به شهر کوچک مجدل شمس اصابت کرد و شما گفتید اسرائیل حق دفاع از خود را دارد. چند روز بعد به محل اقامت مهمان رسمی ایران حمله شده، چطور آنجا اسرائیل حق دفاع از خودش را دارد اما اینجا ایران حق ندارد؟
🔹سخنگوی وزارت خارجۀ آمریکا در پاسخ با بیان این که «منظور سوال شما را میفهمم»، بازهم بر ادعای مفیدنبودن پاسخ ایران تاکید کرد./ فارس
🆔 @sedayehowzeh
🔺 مهمترین کار روحانیت را، مسجد داری می دانم / ۲۳ هزار طلبه در پردیسان ساکن هستند
دیروز سومین نشست مشترک ائمه جماعات و ستاد راهبری مساجد با حضور حجج اسلام ملکی قائم مقام محترم حوزه علمیه و حامدی امام جمعه محترم پردیسان، روانبخش نماینده مردم قم در مجلس و برخی اعضای شورای شهر قم این بار در شهرک پردیسان به میزبانی مسجد امام سجاد(ع) (خیابان استقلال کوچه یک) برگزار شد.
حجتالاسلام ملکی قائم مقام مدیریت حوزه علمیه قم:
▫️بنده مهم ترین کار روحانیت را مسجد داری میدانم و یکی از معضلات ماخالی بودن مساجد است ولی در شهرک پردیسان الحمدلله بخاطر وجود ظرفیت های این منطقه وضعیت خوب بوده است و فعالیت ها و پیگیری های خوبی که در راستای حمایت و توسعه مساجد در این شهرک وجود داشته موجب شکوفایی روزافزون این مساجد شده است و همه ائمه جماعات هم دغدغه مند هستند؛ مسئولان باید در راستای برطرف کردن معضلات متعدد از ظرفیت مسجد استفاده کنند.
حجتالاسلام حامدی امام جمعه پردیسان:
🔹یکسری کم توجهی نسبت به منطقه ۸ وجود دارد در تقسیمات شهرداری و در واقع ظرفیت های موجود در این منطقه به چشم نمی آیند و از سوی مسئولین کم توجهی شده؛ فلذا شهرکی با این ظرفیت بزرگ با جمعیت قریب به ۳۰۰ هزار نفر باید توجه ویژه ای برای آن صورت گیرد؛ در واقع ظرفیت شهرک بیش از چند منطقه می باشد هم از جهت جمعیت و هم ظرفیت های حضور طلاب و علما در این منطقه با حدود ۲۳ هزار طلبه که مطالبه توجه به این منطقه را از دستگاه ها و مسئولین خواستاریم.
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
30.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #معیشت_طلاب به روایت آیت الله قرهی
🔺آیتالله روحالله قرهی، مدیر حوزه علمیه امام مهدی (ع) طی گفتگویی با پایگاه خبری دیدبان ایران نکاتی قابل تأمل را مطرح کرده است که از نظر می گذرانیم.
🔹گفتنی است وی علاوه بر تحصیلات حوزوی، فارغالتحصیل رشته فلسفه غرب از دانشگاه هامبورگ است و سابقه عضویت در مجلس خبرگان رهبری را نیز دارد؛ انعکاس مواضع وی در برهه هایی در دستور کار رسانه هایی مانند خبرگزاری فارس قرار گرفت اما مدتهاست خبری خاصی از وی منتشر نشده بود.
▫️در حوزه هیچ خبری نیست. بعضیها آمدند و فکر کردند در حوزه که میآیی، همه چیز هست، ولی دیدند که نه، خبری نیست.
🔸ضعیفترین قشر از نظر اقتصادی قشر طلبهها هستند و حقوقی ندارند.
▫️شما بروید در حوزه علمیه قم، خانههای طلبهها را ببینید که مستاجر هستند و حتی بعضا با موتور تردد میکنند.
🔸در این دو سه سال اخیر، میزان ورود طلبههای جدید به حوزهها حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
▫️من هم عملا شهید شدم و تمام شد! فردایش بنده را برای این که به تهران و برای پدر و مادرمان بفرستند، مُشما هم کرده بودند که ما آنجا مجدد زنده شدیم!
🔸یک مقداری بنیاد مستمری میدهد، ولی عمده هزینههای زندگی ما برعهده همسرم است؛ ایشان پزشک است و بنده خدا زحمت میکشد...
مطالعه مشروح گفتگو + مسائل انتخاباتی و گشت ارشاد و ...:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=45079
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
📽 #معیشت_طلاب به روایت آیت الله قرهی 🔺آیتالله روحالله قرهی، مدیر حوزه علمیه امام مهدی (ع) طی گفتگ
🔺#معیشت_طلاب به روایت آیت الله قرهی
حضرتعالی به عنوان مدیر حوزه علمیه، وضعیت اقتصادی روحانیت را چگونه ارزیابی میکنید؟
▫️من خواهشی که دارم، یک مرتبه شما بروید به عنوان یک کار تحقیقاتی و پژوهشی با تعدادی از خبرنگاران در حوزههای علمیه در قم و در جاهای دیگر وارد شوید و ببینید چرا الان طلبه نمیآید و کم شده است؛ علتش مسائل اقتصادی است، چون در حوزه هیچ خبری نیست. بعضیها آمدند و فکر کردند در حوزه که میآیی، همه چیز هست، ولی دیدند که نه، خبری نیست.
مگر نباید دلیل حضور طلبهها در حوزه علمیه اعتقادی باشد؟
🔹بله، آن کسانی که در حوزه باقی میمانند، دلیلشان اعتقادی است. چون متوجه میشوند که در این حوزه، مساله اقتصادی جایگاهی ندارد، یعنی خلاف آن چیزی که مردم تصور میکنند؛ مردم مثلا دو تا روحانی میبینند که مسئول هستند و فکر میکنند همهجا روحانیت همینطوری هستند، در حالی که به جرات عرض میکنیم، نه از باب این که خودمان روحانی هستیم، خدا شاهد است که نه؛ ضعیفترین قشر از نظر اقتصادی قشر طلبهها هستند و حقوقی ندارند.
چرا تا الان کاری برای طلبهها انجام نشده است؟
🔸یک جهتش هم که البته من خیلی نتوانستم توجیه شوم، این است که گفتند باید حوزهها حالت مستقل داشته باشد و با حاکمیت نباشد و از طریق وجوهات خمس و غیره اداره شود و فقط گاهی یک کمکهایی شود.../ در حوزهها چیزی نیست و دولتها هم به هیچ عنوان کمک آنچنانی نمیکنند و شما بروید در حوزه علمیه قم، خانههای طلبهها را ببینید که مستاجر هستند و حتی بعضا با موتور تردد میکنند. خیلی از این روحانیون اگر بخواهید حساب کنید، بدون تعارف میگویم، مثلا در ادبیات اینها میتوانند فوق لیسانس دانشگاه داشته باشند، در فقه همینطور، حتی بعضیها تا دکترا پیش بروند، ولی زندگیشان ساده و فقیرانه است که البته این خیلی خوب است.
شما گفتید که حضور طلبهها در حوزههای علمیه کم شده است؛ یک آماری میتوانید به ما بدهید که چقدر کم شده است؟
▫️خیلی کم شده و میتوان گفت تقریبا در این دو سه سال اخیر، میزان ورود طلبههای جدید به حوزهها حدود ۵۰ درصد کاهش پیدا کرده است.
خود حضرتعالی یک حوزه علمیه را اداره میکنید؛ جسارتا هزینههای حوزه شما از کجا تامین میشود؟
🔹از کمکهای مردمی. برای همین اصلا نتوانستیم حوزه را کامل بسازیم. البته بحث شهریه جدا است، شهریه را مراجع به طلبهها میدهند. بالاترین شهریهای که برای بعضیها که درس خارج میخوانند، ماهانه فقط حدود دو میلیون تومان است.
این مبلغ کفاف میدهد؟
▫️نه، به نظر شما کفاف میدهد؟ خیلیها دنبال نماز استیجاری و روزه استیجاری هستند و با اینها زندگی خود را میگذرانند. البته بعضی از طلبهها کار هم میکنند. شاید یک کسی بگوید خب طلبهها بروند و کار کنند. بله، خیلی از طلبهها کار هم میکنند، ولی اگر کسی محقق است، بخواهد تحقیق کند و خوب درس بخواند، اگر قرار باشد برود کار کند، چی؟ با این حال بسیاری از طلبهها کار میکنند. شما میدانید طلبهها داریم که در تاکسیهای اینترنتی کار میکنند. شما میدانید ما طلبه داریم که جوشکاری میکنند.
🔹طلبههایی داریم که کاشیکاری میکنند. یعنی معمم است و منبر هم خوب میرود و تقریبا خوب هم وارد است و کاشیکاری هم میکند و از روحانیون خود ما است؛ در حالی که لیسانس حقوق هم دارد، فوق لیسانس ارتباطات خبری هم دارد، ولی کاشیکاری هم میکند. اصلا باور میکنید که اینطوری است؟
مشاهده متن کامل مصاحبه:
🌐 https://v-o-h.ir/?p=45079
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
🔺یحیی السنوار، جانشین هنیه شد
▫️جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که یحیی السنوار به عنوان جانشین شهید اسماعیل هینه رئیس دفتر سیاسی این جنبش انتخاب شده است.
✍ بابت جانشینی خالد مشعل نگرانی هایی وجود داشت که حالا با این خبر میتوان به ادامه مسیر حماس حتی با قدرتی افزون تر امیدوارتر بود.
🆔 @sedayehowzeh
mazaheri-shia.mp3
4.8M
▫️درس اخلاق با موضوع "شیعه کیست؟"
🎙آیتالله مظاهری
🆔 @sedayehowzeh
19.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناس عراقی مطرح کرد؛
📽 هدف اصلی ترور در عراق کیست؟
➕ https://eitaa.com/sedayehowzeh/40174
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
🔺در انتظار انصاف!
▫️روزنامه سازندگی در شماره امروزش تیتر یک خود را به موضوع رسانهها و روزنامهنگاران اختصاص داده و با عنوان «در انتظار امید» نوشته است: «آیا دولت پزشکیان میتواند سالهای سختی که دولت رئیسی بر روزنامه نگاران تحمیل کرد را تغییر دهد و وضعیت رسانهها را بهبود بخشد؟»
بخشی از این نوشته سراسر ناامیدی و سیاه نمایی را بخوانید:
🔸تا چهار صبح که نتایج انتخابات تا حد زیادی مشخص شد، بیدار بودم، همهمان بیدار بودیم؛ منتظر اینکه به روزهای تاریکتر سلام کنیم، یا اینکه فقط امیدوار باشیم باز هم چراغهای روزنامهمان روشن میماند، حتی با همین ۸ صفحه. در نهایت با امیدواری هرچه تمام، کار رسانه در دولت چهاردهم را آغاز کردیم، هرچند هنوز وزیر ارشاد دولت متبوع ننشسته و همچنان ما تحت تاثیر سه سال سخت مطبوعات هستیم؛ از بازداشت حدود ۱۵۰ خبرنگار تا تعطیلی مطبوعات، فیلترینگ رسانهها تا توقیف روزنامهها...
این در حالیست که چندی پیش احمد زیدآبادی یکی از همقطاران این روزنامه به آزادی مطبوعات در دولت شهید رئیسی اشاره کرده بود:
🔹اگر این را بگویم خیلی فحش میخورم ولی به جهنم؛ بگذار بگویم. در تمام این دورانها اولین دورهای است که ما در روزنامه مینشینیم و مطلب انتقادی مینویسیم و هر طور دلمان میخواهد همه سیاستها را نقد میکنیم و منتظر نیستیم یک فکس بیاید و روزنامه تعطیل شود. یعنی دولت دارد از خودش تحمل نشان میدهد. چرا نباید این را ببینیم و همهاش تبلیغ کنیم که یک اختناق توتالیتاریستی الان حاکم شده است؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh