🗓روزبانکداریاسلامی بدونربا/۱
💠امام خمینی
‼️مسئله بانک از مسائل مهمی است که چنانچه ربا از بانک حذف نشود، مشمول آیه شریفه و روایات کثیره میشویم که آیه شریفه میفرماید کسانی که ربا میخورند اینها اعلام جنگ با خدا و پیغمبر میکنند. این تعبیر در کم جایی واقع شده است که اعلان جنگ است بین کسانی که میخواهند ربا بخورند با خدا و پیغمبر. روایات بسیار ما داریم که هیچ جای شبهه در این روایات نیست که در بعضی از آنها تعبیری شده است که شاید برای هیچ چیز نشده است که یک درهم ربا شدتش بیشتر است از اینکه هفتاد زنا بکند کسی با محرم خودش، با عمه خودش، با خاله خودش، با خواهر خودش. و اگر چنانچه ربا در یک کشوری مثل کشور ما خدای نخواسته، باز در بانکش، در تجارتش، در بین مردمش باشد، ما نمیتوانیم بگوییم که ما جمهوریمان جمهوری اسلامی است، محتوای جمهوری، اسلامی است. از این جهت باید کارشناسان، علما در این مسئله بسیار فعالیت کنند، دقت کنند که ما را از این گرفتاری نجات بدهند! ۶۳/۲/۲۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
♨️کروناهراسی افراطی و واکسیناسیون اجباری با واکسنهای مشکوک خارجی، ادامهی سناریوی کنترل جمعیت و عقیمسازی؟
📍ملکزاده، وزیر بهداشت دولت انقلابی هاشمی ۱۳۶۹:
امتیازات دولتی و کوپن به فرزندان چهارم به بعد تعلق نخواهد گرفت!
📍عیناللهی، وزیر بهداشت دولت انقلابی رئیسی ۱۴۰۰:
واکسن بزنید؛ کارت واکسن شرط سفر و ارائه خدمات بانکی!
✍رهبر انقلاب درباره تاریخچه و علت پذیرفتن سیاست کنترل جمعیت: «اول کار از سال ۶۶ شروع شد؛ پیش من آمدند و تصویر #هولناکی را ارائه کردند و ما معتقد شدیم که باید کنترل کرد» ۱۳۹۱/۴/۲۷
✍عبرت از تاریخ؛ ناگفتههایی از پروژهی آمریکایی تحدید نسل و عقیمسازی میلیونها ایرانی👇
rajanews.com/node/248134
📸 دشمنی با ایرانیان در ترجمه قرآن
📌 ترجمه اسپانیایی قرآن که در عربستان سعودی چاپ شده، در معنی غیر المغضوب علیهم والضالین آورده:
نه راه کسانی که در مسیر ایرانیها(irani) هستند!
#دشمنـشناسی
✌️دفتر فرهنگی۵۷:
https://eitaa.com/joinchat/1642528771Cd4c62ac002
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگر بجای کاشت #درختان غیر مثمر در پیاده رو ها و فضاهای سبز، درختان میوه کشت می شد، شاهد این صحنه های زیبا در اقصی نقاط ایران بودیم.
🆔 @setad_ehya_teb_eslami
✍قيلَ لِلْحُسَيْنِ بن علىّ(عليه السلام): مَنْ أعْظَمُ النّاسِ قَدْراً؟
قالَ: مَنْ لَمْ يُبالِ الدُّنْيا فى يَدَيْ مَنْ كانَتْ.
از حضرت امام حسین (علیه السلام) سؤال شد:
با شخصيّت ترين افراد چه كسى است؟
در جواب فرمود: آن كسى است كه اهميّت ندهد كه دنيا در دست چه كسى مى باشد.
📚تنبيه الخواطر، ص 348
🆔 eitaa.com/namazii_313
#مبلغ_مجازی
استاد پناهیان :
بنده سالهاست به هر جوانی که بخواهد دین خودش را بشناسد و به هر طلبهای که خصوصاً بخواهد کار تبلیغی بکند، دورۀ «معارف قرآن» حضرت علامۀ مصباح(ره) را معرفی میکنم. و این دورۀ معارف قرآن علامۀ مصباح(ره) برای هر کسی که میخواهد اسلام را درست بشناسد و یک دینشناسی جامع پیدا کند، ضروری است. و «لیسَ لَهُ نظیر».
همایش عمارانقلاب۱۴۰۰/۰۴/۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عااااالی
حتما ببینید
حتما
🔴با ضایعاتی ازدواج میکنی؟
با فلافل فروش چی؟ با بنا چطور؟
راننده وانت یا دستفروش چی؟
یه جوابی دادن که همشون پشیمون شدن!
@asre_enghelab110
💎 كسى كه مجردى را تزويج كند و امكان ازدواج او را فراهم نمايد از كسانى است كه در قيامت خداوند به آنان نظر لطف میكند.
👈 #حدیث امام صادق (ع) | وسائل الشيعه، ج۲۰، ص۴۵
#واسطه_گری_ازدواج
#نعمت_ازدواج
✌️جنبش مردمی حلالزادهها
#مؤسسه_حیات_حسنی
#اقامه_خانواده_توحیدی
@hhosna_ir
آدرس پایگاه اطلاع رسانی:
hhosna.ir
instagram.com/hhosna.ir
T.me/hhosna_ir
eitaa.com/hhosna_ir
Sapp.ir/hhosna_ir
⭕️کدام تفکر از عبادت یکسال بالاتر است؟
✅ روزی آقای بهجت می فرمود: یکی از علمای بزرگ نجف اشرف هنگام سحر و وقت نماز شب پسر نوجوانش را که در اطاق آقا خوابیده بود صدا زد و گفت:
برخیز و چند رکعت نماز شب بخوان.
پسر پاسخ داد: چشم.
🔅آقا مشغول نماز شد و چند رکعت نماز خواند. ولی آقا زاده بر نخاست.
مجدداً آقا او را صدا زد که: پسرم، پا شو چند رکعت نماز بخوان. باز پسر گفت: چشم.
🔅آقا مشغول نماز شد ولی دید فرزندش از رختخواب بر نمی خیزد، برای بار سوم او را صدا زد.
🔹پسر گفت: حاج آقا، من دارم فکر می کنم، همان فکری که درباره آن در روایت آمده است که: امام صادق علیه السلام می فرماید:
« تفکر ساعة خیر من عباده سنه: یک ساعت تفکر بهتر از یک سال عبادت است.
✨آیت الله العظمی بهجت فرمودند: آقا پرخاش کرد و فرمود: ... و خود آیت الله بهجت کلمه را بر زبان جاری نکرد، ولی ما همه فهمیدیم که آن بزرگ مرد فرموده بود:
♻️ پدر سوخته، آن فکری از عبادت یک یا شصت سال بهتر است که انسان را به خواندن نماز شب وادارد، نه اینکه انسان وقت نماز شب دراز بکشد و فکر بکند و به این بهانه از خواندن آن شانه خالی کند.❗️»
📙منابع:
رضا باقی زاده، برگی از دفتر آفتاب: شرح حال شیخ السالکین حضرت آیت الله العظمی بهجت
سید مهدی ساعی، به سوی محبوب: دستورالعملها و رهنمودهایی از شیخ الفقها والمجتهدین،ایت الله بهجت
🔶 طریقیت علوم حوزوی برای فهم معارف وحی
🔸علامه حسن زاده آملی
تمام این رشته های علوم حوزه، عنوان طریقیت دارند. یعنی ما زبان عربی را که فرا می گیریم، نحو و صرف می خوانیم، و با خواندن فقه واصول و فلسفه و عرفان و کتابهای دیگر و فنون دیگر و حتی آن کسانی که توفیق یافتند در علوم اصیل غریبه اگر کسی از ما سئوال کند که اینها را برای چه می خوانید؟ ما درازای تمام این حرفها یک جمله حرف داریم :[الاعتلاءالی فهم الخطاب المحمدی] صلی الله علیه و آله و سلم و خطاب محمدی که از آن عارفان اسلامی، تعبیر می کنند به[ کشف تام محمدی]، صلی الله علیه و آله و سلم، قرآن فرقان است، تمام این علوم همه برای اعتلای به فهم خطاب محمددی است . و ما می خواهیم به منطق وحی آشنا بشویم، چون قرآن، صورت کتبیه انسان کامل است،این قرآنی که در دست داریم حکایت از صورت عینیه نظام هستی می کند که صورت عینیه نظام هستی، صورت عینیه انسان کامل است و خود قرآن مکتوب، صورت کتبیه انسان کامل است . و همانطور که به عرض رساندم، جوامع روائی ما مرتبه نازله قرآن هستند و به حکم محکم خود قرآن حکیم که :[ قل کل یعمل علی شاکلته] هر کسی مطابق آنچه را که دارد, آن قدر که هست،اثراو نمودار دارائی اوست . قرآن نمودار دارائی خاتم و نمودار دارائی حقیقت عالم حق سبحانه می باشد. یعنی همانطوری که خداوند غیر متناهی است، صمداست و غیرمتناهی است که[ لاجوف له]، کتابش هم صمداست[ لاجوف له] . و خاتم انبیاء, در نبوت صمداست[ لاجوف له]، یعنی دیگر جالی خالی ندارد که کسی بیاید نبوتش را پرکند.انبیای قبلی نبوت صمدانی نداشتند, کتاب ایشان کتاب صمدانی نبود که پر بوده باشد.
در نبوت، حضر ت خاتم انبیاء,[ صمد]است . دیگر جای خالی ندارد که کسی نبوتش را پر کند قرآن[ صمد]است و نبوت خاتم انبیاء,[ صمد]است و آن طور که حق[ سبحان] صمداست، قرآن هم[ صمد]است .[ قل کل یعمل علی شاکلته] و قرآن، نمودار دارائی گوینده اش است . لذا آن را نهایتی نیست . و مااین همه را می خوانیم تا به مطالب شامخه معارف انسانی یعنی کتاب و سنت، آگاه شویم .اگر عارفی، حکیمی، عالمی،اهل قلمی، فرمایشاتی دارد, حقیقتش این است که :
هر بوی که از مشک و قرنفل شنوی
از دولت آن زلف چوسنبل شنوی
!گر نغمه بلبل از پی گل شنوی
گفته بود,گر چه زبلبل شنوی
اگر دیگران حرفی - به نظام و نثر - دارند,ازاین منطق وحق منشعب شده است واگر طلبه بخواهد درسش، طوری باشد باشد که عوامل لفظی و معنوی را یاد بگیرد واز قرآن و روایات، بی خبر بوده باشد که عوامل لفظی و معنوی را یاد بگیرد واز قرآن و روایات، بی خبر بوده باشد, پس برای چه دارد درس می خواند؟ در راه تکامل خودش، به کجا می خواهد برسد؟ و هدف چیست ؟
مطلب دیگر,انس طلبه با، ادعیه است . ما در گفته ها و نوشته هایمان به عرض رساندیم که همانطوری که بحمدالله این رشته های علوم و فنون در حوزه های علمی است، چه خوبست که یک رشته و شعبه ای هم در فهمیدن زبان دعا, در فهمیدن زبان مناجات واذکار و شیرین زبانی های عاشقان و عارفان بالله بالله بوده باشد مثلا آن مناجات خمسه عشر حضرت امام سیدالساجدین علیه السلام، که جناب شیخ حر عاملی نقل کرده است - رضوان الله علیه - و خود صحیفه کامله، صحیفه مهدویه، خود نهج البلاغه و کتابهای دیگر ...
بنده فکر می کنم که اگر کلمات حضرت امام هفتم - سلام الله علیه - جمع آوری بشود (که عمده اش در[ بلدالامین] جناب کفعمی است ), کمتراز صحیفه کامله سجادیه نیست .استدعا کردیم که آقایان محصلین در حوزه های علمی، وقتی به زبان عربی آشنا شدند, دوره هایی را گذراندند, یک مقدار بالا آمدند و بال و پری در آوردند, چه خوب است که به فهمیدن زبان ادعیه واوراد واذکار و مناجات وسائط فیض الهی، هم آشنایی پیدا کنند.
حالا بنده روی بینش خودم گفتم چه خوب است به این ترتیب باشد:
اولین کتاب، کتاب[ مفتاح الفلاح] شیخ بهائی باشد, و پیش استاد زبان فهم بخوانند. بعداز آن کتاب[ عده الداعی] ابن فهد باشد که بسیار کتاب عظیم الشان است چنانکه خودابن فهد هم مرحوم استاد[ علامه طباطبائی] می فرمود که جناب ابن فهمد و سیدبحرالعلوم و سید بن طاووس، از کملین اند. بعداز آن[ قوت القلوب] ابوطالب مکی باشد. بعداز آن [ اقبال] سید بن طاوس باشد و بعداز آن[ صحیفه سجادیه] . که آن اسرار و لطائفی که درادعیه، در مناجات و دراذکارائمه پیدا می شود, در روایات پیدا نمی شود و جهتش را هم به عرض رساندیم که در روایات نوعا مخاطبشان اکثری مردم هستند و در آنجا محکوم هستند به : [کلم الناس علی قدر عقولهم]، لذا به فراخور فهم مردم با آنها صحبت کردنداما درادعیه، دراذکار, دراوراد, نه خیر آنجا در خلوت خانه عشقشان، در آن شبهای تارشان، با محبوب و معشوق حقیقیشان، آنچه که در نهانخانه سرشان و ذاتشان داشتند, شیرین زبانی کردند و پیاده کردند. آن لطائفی که در کتب ادعیه استفاده می شود, در روایات نمی شود.
ما ذخائر داریم، ما کتاب داریم،
در تمام فنون کتاب داریم، در تمام فنون روایات داریم و حیف است که ماازاین ذخائر وسائط فیض خودمان بی بهره بوده باشیم .
جناب سیدعلی خان مدنی - رضوان الله تعالی علیه ایشان، صحفیه سجادیه را به نام[ ریاض السالکین] شرح کرده اند. جناب شیخ بهائی بر صحیفه حواشی و تعلیقات دارند. مرحوم فیض هم همینطور. مرحوم سیدجزایری همینطور, و در زمان ما مرحوم استاد, آقای قمشه ای ترجمه کرد و جناب استاد, آقای شعرانی ترجمه کرد, با آن حواشی عجیب و سنگینی که بر صحیفه سجادیه دارد.
کتابهای بسیاری که ازائمه اطهار ما روایات عدیده و رسائل گوناگون،اینهمه فیض ها و برکات از آن وسائط فیض الهی به ما رسیده است . طلبه هدفش باید قرآن باشد و روایت باشد. بنده خودم یکی از توفیقاتی که بحمدالله تعالی در محضر شریف دو تن ازاساتیدم داشتم، در خدمت روایت بودم . یکی وافی بود که در محضراستاد بزرگوارم جناب آقای شعرانی بودم که ایشان در آن وقت وافی را تحشیه می فرمود. بنده در خدمت ایشان بودم مقداری من می خواندم وایشان گوش می کردند و گاهی ایشان می خوانند و من گوش می کردم و حواشی را هم که می فرمودند, می نوشتند. می فرمودند که آقا, آدم به عیب نوشته خودش پی نمی برد.اما دیگری که می خواند, یا می شنود, متوجه عبارات و نشیب و فراز آن می شود و مثلا یک مقداراگر حرفی پیش می آید, مفهوم می شود, مشخص می شود. ما از وافی در خدمت ایشان خیلی خیلی بهره بردیم برکتی ازاین جامع عظیم الشان روائی در محضر شریفشان بهره ما شده است و بعداز آن در محضر مبارک حضرت علامه طباطبائی - رضوان الله علیه - که بنده با جمعی از آقایان، آنجا در خدمت آقای شعرانی تنها بودم،امااینجا در محضر آقایان دیگر, دوستان دانشمند فاضل ما, آقایانی بودند که ما چندین کتاب بحار را در محضر شریف ایشان از بود تا ختم، خواندیم (بنده همه را در دفتر خاطراتم یادداشت کرده دارم، که مثلا معاد بحار را کی شروع کردیم و کی تمام، و توحید بحار را در محضر مبارکشان کی شروع کردیم، کی تمام شد
اصل قرآن و سنت است، و تمام این علوم و فنون، آن فلسفه که عقل و استدلال و برهان و منطق است، برای این است که آن خطبه های توحیدی حضرت وصی علیه السلام را آن خطبه های عرشی حضرت سیدالساجدین و زین العابدین، و دیگر فرموده های ائمه اطهار ما را و آیات قرآنی راادراک کنیم . اگر برهان واستدلال نبوده باشد,اگر علم عرفان نبوده باشد, عرفان نظری نباشد,اگر فلسفه الهی نباشد, چه کسی باید به این حرفها برسد؟ و چگونه می توانداینها را حل بکند؟اینها, تمام این علوم و فنون، برای این است که به آن مقام برسیم یعنی به منطق وحی آشنا بشویم . باز به عرض می رسانم که:[ لاعتلاءالی فهم الخطاب المحمدی]
📚مجله حوزه مهر و آبان 1366، شماره 22
مصاحبه بااستاد, آیت الله حسن زاده آملی; قسمت دوم
🏠https://eitaa.com/deraiat
🔰 امام صادق عليه السلام:
✨ آفَةُ الدِّینِ الحَسَدُ وَ العُجبُ وَ الفَخرُ؛
▫️ آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
📚 کافی(ط-الاسلامیه)،ج2،ص307
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
◻️ حضرت آیتالله شیخ محمدتقی آملی(رحمة الله علیه) می فرمود که من در بحث فقه آیتالله سید علیآقا قاضی، شرکت می کردم. روزی از ایشان سؤال کردم (آن روز هوا بسیار سرد بود): «با خواندن قرآن کریم آفاق برای عده ای باز می شود و غیب و اسرار برای آن ها تجلّی می کند؛ در حالی که ما قرآن می خوانیم و چنین اثری نمی بینیم!» مرحوم قاضی مدت کوتاهی به چهرۀ من نظر کرد و سپس فرمود: «بلی؛ آن ها قرآن کریم را تلاوت می کنند و با شرایط ویژه، رو به قبله می ایستند، سرشان پوشیده نیست، کلامالله را با هر دو دست شان بلند می کنند و با تمام وجود به آن چه تلاوت می کنند توجه دارند و می فهمند جلوی چه کسی ایستاده اند؛ امّا تو قرآن را قرائت می کنی، در حالی که تا چانه ات زیر کرسی رفته ای و قرآن را روی زمین می گذاری!»
▫️آیتالله شیخ محمدتقی آملی(رحمة الله علیه) می گفت: «بلی؛ من همین طور قرآن می خواندم و زیاد به قرائت آن می پرداختم؛ مثل این که مرحوم قاضی با من و مراقب و ناظر وقت قرائتم بوده است. بعد از این ماجرا با تمام وجود به سویش شتافتم و ملازم جلسه هایش شدم.
📚 اسوۀ عارفان، صادق حسن زاده، ص ۲۶ ـ ۲۵
کانال اطلاع رسانی مدرسه علمیه معصومیه:
@masoumieh_ir
هدایت شده از مداحی سرای طلبگی تا اجتهاد
30.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی زیبای برادر محمد رضا نظری با عنوان آقا سلام برای جاماندگان اربعین...
@ttej_madh
بیان یک کرامت از حضرت شمس الشموس امام رضا علیه السلام درباره حضرت #علامه_حسن_زاده_املی از لسان جناب استاد عبداللهی گیلانی :
علامه حسن زاده فرمودند سالهای سال از درد چشم رنج می بردم و باید به چشمم آب نمی زدم
تا اینکه شبی امام رضا علیه السلام امدند و فرمودند:
حسن زاده چشمانت را ضمانت کردیم یعنی خوب شده ولی ترا کم می بینیم
فهمیدم مدت هاست در منزل نشسته ام و مشغول نوشتن ...
از فردا هر روز حرم حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها می رفتم و بعد به منزل آمده به کارهایم رسیدگی می کردم.
⚫️کانال فخر پارسایان
🔷 @FAKHRETEHRANI
30.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆🎥این مستند را به دقت نگاه کنید و ببینید که چه کسانی جزو عوامل اصلی قتل عزیزان و هم وطنان شما هستند...
هر جا سخن از خیانت و جنایت است، نام مدعیان اصلاحات و غرب باوری می درخشد: مصطفی معین(وزیر علوم هاشمی و خاتمی) و رضا ملک زاده(معاون مستعفی وزیر بهداشت روحانی)
☝️🎥مستند جنجالی داروی معجزه آسای کرونای ایرانی که حتی یک مرگ و میر نداشته است...
❗️این دارو رو بدحال ترین بیماران کرونا مصرف کردند و همه ان ها در سریع ترین زمان ممکن بهبود پیدا کردند...
‼️اما معاون سابق وزارت بهداشت جلوی محققان کشور رو گرفت...
@BisimchiMedia
@MMChannel
🔴 *حتما تا آخر بخوانید:*
*اطلاعاتی مفید در خصوص جنگ نرم :*
💢جنگ نرم حداقل در شش سطح بررسی می شود:
1️⃣- *ویژگی های جنگ نرم:*
۱-پیچیده بودن
۲-آرام و بی صدا
۳-غافلگیر کننده
۴-پیشرفته
۵-هنرمندانه
۶-سازماندهی شده
۷-سریع و پرشتاب
۸-دقیق نبودن مرزهای خودی و غیر خودی.
2️⃣- *روش های اعمال جنگ:*
۱-فریب مردم
۲-شایعه پراکنی
۳-شبهه افکنی در جامعه
۴-کارشکنی در برنامه ها
۵-نفوذ (نفوذ در اشخاص- نفوذ در ارکان- نفوذ در برنامه ها و تصمیمات).
۶-برخی اغتشاشات صنفی
3️⃣- *ابزارهای جنگ نرم:*
۱-رسانه؛ به عنوان مهمترین ابزار جنگ نرم شامل : ماهواره، اینترنت، فضای مجازی
۲-سلبریتی ها از هر قشری (هنرمند، ورزشکار، شاعر، خواننده و...)
4️⃣- *اهداف جنگ نرم:*
۱-تغییر باورها و اعتقادات
۲-تغییر افکار و اندیشه ها
۳-تغییر رفتار
۴-تغییر ساختار(هدف غایی)
5️⃣- *پیامدهای جنگ نرم:*
۱-سست کردن مقاومت ملی
۲-از بین بردن وحدت و انسجام
۳-به هم ریختن آرامش روانی جامعه
۴-ایجاد دوقطبی های کاذب و عمیق کردن برخی شکاف های سطحی و جزئی موجود
۵- تقویت گرایشات به خارج از مرزها
۶-تغییر سبک زندگی از شیوه بومی، سنتی و اسلامی به لوکس گرایی و مصرف زدگی
۷-تغییر نگاه طهارتی مردم به برداشت صرفا بهداشتی (سگ چون واکسن زده و با شامپوی لوکس شستشو می شود پس نگهداریش در منزل بلا اشکال است!)
۸-ترویج بی تفاوتی نسبت به محیط اطراف و اطرافیان، چه این اطراف، همسایه یا شهر دیگری باشد یا کشوری دیگر.
و...
6️⃣- *راههای مقابله با جنگ نرم:*
۱-تکیه به خداوند و رعایت تقوا و تعبد
۲-بصیرت افزایی
۳-نیکوکاری
۴-تقویت همبستگی
۵-خدمت به مردم
۶-شایسته گزینی
۷-مبارزه با فساد
۸-صداقت با مردم
۹-حضور در مراسم
۱۰-تقویت روحیه ایثار
۱۱-تقویت امید در جامعه
۱۲-باور به نقش جوانان
۱۳-توجه جدی به پرورش کودکان و دانش آموزان
۱۴-تسهیل ازدواج
۱۵-توجه به معیشت مردم
۱۶-اعتقاد به اصل "ما می توانیم"
۱۷-ساده زیستی و پرهیز از اسراف
۱۸ -مصرف کالای داخلی
۱۹-تلاش در جهت رفع محرومیت
۲۰-کاهش فاصله های غیر ضروری و غیر لازم میان مردم و مسئولین.
|📡| *جنگ امروز امتداد جنگ هشت ساله دیروز است، اما به مراتب سخت تر و پیچیده تر...*
*پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد*
🇮🇷 *افسران جوان جنگ نرم در فضای مجازی باشید*
https://eitaa.com/joinchat/3344760855C17713c4a73
🔴عامل بدبختی دولت ها چهار چیزست
♦️قال الامام علي (علیه السلام): يستَدَلَّ عَلَي ادبارِ الدُّوَلِ بِاَربَعٍ: تَضييعِ الاُصولِ وَ التَّمَسُّکِ بِالفُرُوعِ وَ َتقديمِ الاَراذِلِ وَ تَاخيرِ الاَفاضِلِ.
♦️امام علي (علیه السلام) فرمودند: چهار چيز باعث شکست دولت ها مي شود: ضايع کردن اصول (مسائل مهم) و سرگرم شدن به فروع (امور کم اهميت) و و به کار گماردن آدم هاي پست و کنار گذاردن انسان هاي فاضل.
📚غرر الحکم، ص 342
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
علامه طباطبایی(ره) :
حکمت عبارت است از گزاره های حقّ و مطابق واقع از آن جهت که با سعادت انسان ارتباط پیدا میکند؛ مانند معارف حقّۀ الهی در مورد مبدأ و معاد.
(المیزان فی تفسیر القرآن، ج۲، ص۳۹۵)
#حکمت
☳☳☳☳☳☳☳☳☳
🆔 @merajosaadh
🔴علیرضا قزوه از شاعران کشورمان شعری را در رثای قهرمان و شهید وطن «علی لندی» نوجوان فداکار ۱۵ ساله سرود.
ریزعلی پیراهن از تن کند و تو تن را ز تن
آفرین بادت «علی لندی»! لر پاک وطن!
«لر» خدای مهر و عشق و غیرت و مردانگی ست
در شجاعت نیست چندان فرق بین مرد و زن
«حاج قاسم» افتخارش بوسه بر دست تو بود
گر چه خود لر بود «قیصر» نیز لر بوده ست و من؛
«لر» نیام اما دلی لر دارم از جنس خدا
دوست میدارم لران را مثل خاک این وطن
در همین ایذه شکست رومیان را زد رقم
«آریوبرزن» همان گرد دلیر صفشکن
لنگی تیمور و زخم شانه دانی از کجاست؟
از همین شیراوژنان قوم «رومشگان» من
گر عقابی بگذرد از آسمانش بیگمان
باج خواهد داد پر را؛ وای بر زاغ و زغن
از «علی مردان» و «بی بی مریم»اش کم گفتهاند
شاعران و قصهپردازان و اصحاب سخن
«دایه دایه وقت جنگ» آمد بیا یادی کنیم
زآن همه گلگون قبا و زین همه خونین کفن
ای خوش آن مرگی که میسوزی و سر تا پای تو
یاد زهرا(ع) و علی(ع) یاد حسین(ع) است و حسن (ع)
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🌍 sapp.ir/ebratha.org سروش
پزشکان آمریکایی در صف اول مخالفت با واکسیناسیون
دکتر Simone Gold :
بیش از ۷۰ هزار نفر از کادر درمان و پزشکان در نیویورک ترجیح میدهند اخراج شوند ولی واکسن نزنند .
منبع :
https://twitter.com/drsimonegold/status/1442984736092270593
📜 امیرالمومنین عليه السلام فرمود:
خَيْرُ الْمَعْروفِ ما لَمْ يَتَقَدَّمْهُ الْمَطَلُ وَ لَمْ يَتَعَقَّبْهُ الْمَنُّ.
بهترين نيكى آن است كه سريع انجام گيرد و منّتى به دنبالش نباشد.
📓غرر الحكم، ح۴۹۹۹
☳☳☳☳☳☳☳☳☳
🆔@merajosaadh
انا لله و انا الیه راجعون
دکتر محمد حسن طریقت منفرد از پزشکان و مدیران مخلص، پاکدست، مجاهد و معتقد به علم دینی و از احیاگران طب اسلامی، ایرانی به ملکوت اعلی پیوست.
📌جهانِ پساکرونا 👇
🌐 @jahanepasakorona