eitaa logo
گروه آموزشی-پژوهشی سپیدار
551 دنبال‌کننده
158 عکس
11 ویدیو
0 فایل
ارتباط با کارشناس @SepidaarAdmin
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نهمین هفته سه شنبه سپیداری مون با ادامه مبحث کارگردان زندگی خودمون باشیم با برنامه ریزی گذشت 😎 قدم اول نوشتن استعداد بود 🦾 بعد تجمعیش با هم و نوشتن اهداف کوتاه مدت میان مدت بلند مدت و این وسط یه سری ریزکاریای دیگه هست که خب باید بدونیم وانجام بدیم که تو کارگاها گفته شد 🥰 شما برنامه روتین روزانه هفتگی ماهانه دارین؟ مثلا به عنوان راهنمایی میشه سه شنبه های سپیداری جزوی از روتین های هفتگیتون باشه 😉 📲آدرس كانال هاى سپيدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"انواع مختلفی از سوالات پژوهشی وجود دارد که می توانید قبل از شروع تحقیق خود از آنها استفاده کنید. نوع سوالی که انتخاب می کنید به عوامل مختلفی از جمله موضوع تحقیق، نوع مطالعه ای که انجام می دهید و منابع در دسترس شما بستگی دارد." 👈🏼سوالات علمی-پژوهشی را می‌توان بر اساس هدف، رویکرد و روش پژوهش به انواع مختلفی تقسیم کرد. برخی از متداول‌ترین انواع سوالات علمی-پژوهشی عبارتند از: برخی از متداول ترین انواع سوالات پژوهشی: 🌱سوالات اکتشافی: این سوالات برای کاوش در یک موضوع و کسب اطلاعات بیشتر در مورد آن طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه" یا "چگونه" شروع می شوند. 🌱سوالات توصیفی: این سوالات برای توصیف یک پدیده یا گروه خاصی از مردم طراحی شده اند. آنها معمولاً با کلماتی مانند "چه کسی" یا "چه چیزی" شروع می شوند. 🌱سوالات توضیحی: این سوالات برای توضیح چرایی وقوع یک پدیده طراحی شده اند. آنها اغلب پیچیده تر از سوالات اکتشافی یا توصیفی هستند و ممکن است نیاز به جمع آوری و تجزیه و تحلیل داده های بیشتری داشته باشند. 🌱سوالات پیش بینی کننده: این سوالات برای پیش بینی وقوع چیزی در آینده طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس روندها یا الگوهای مشاهده شده در داده های گذشته هستند. 🌱سوالات تجویزی: این سوالات برای یافتن بهترین راه حل برای یک مشکل طراحی شده اند. آنها اغلب بر اساس تحقیقات قبلی و قضاوت متخصصان در این زمینه هستند 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام به دوستداران علم و پژوهش در دهمین سه شنبه سپیداری با موضوع " مقاله ات را قورت بده ‼️ " به صورت حضوری، آنلاین و آفلاین پذیرای شما هستیم. ▫️با حضور استاد گرامی زهرا قاسمیان 📌دانشجو دکتری فقه مقارن و حقوق اسلامی 📌"مشاور مجرب در زمینه مقالات متعدد و رساله های گوناگون با موضوعات مختلف " ✨اگر شما هم درگیر نوشتن مقاله هستین 📢 يا دوست دارین یاد بگیرین و بنویسین در آینده✔️ این کارگاه برای خود شماست 💯 ✨ کلی نکات ریز و کاربردی و فوت و فن های مقاله قراره گفته بشه ✅ ‼️ رایگان ‼️ به صرف یادگیری نوشتن مقاله 😉 مکان:قم،مرکز نوآوری های اجتماعی مبتدا 📍موقعیت ثبت نام👉🏼 (روی لینک ثبت نام کلیک کنید) 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌱منتورینگ چه مزایایی داراست؟ ۱_ موفقیت شغلی: سازمان‌ها و شرکت‌هایی که با کمک نیروهای باسابقهٔ خود برای تازه‌واردها برنامه‌های منتورینگ رسمی در نظر می‌گیرند، می‌توانند اعتماد داشته باشند که افراد جدید در کوتاه‌ترین زمان ممکن با ارزش‌های سازمان آشنا شده و می‌توانند در همان راستا گام بردارند (به این نوع منتورها Organizational Mentor گفته می‌شود که در ادامه بیشتر در این خصوص صحبت خواهیم کرد.) از سوی دیگر، اگر به شکلی غیررسمی به مقولهٔ منتورینگ نگاه کنیم بدین صورت که اگر یک فریلنسر هستیم و برای ارتقاء دانش خود در زمینهٔ خاصی شخصاً اقدام به کمک گرفتن از یک منتور کنیم، می‌توانیم این تضمین را داشته باشیم که علیرغم عدم حضور در فضای کسب‌وکار رسمی همچون به استخدام یک شرکت درآمدن، خواهیم فهمید که روال انجام کارها در شرکت‌ها به چه شکل است و چگونه می‌توانیم از غافلهٔ افراد حرفه‌ای عقب نمانیم. 📲آدرس کانال‌های سپیدار: https://zil.ink/sepidaarcenter .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا