📆 ۷ تیر سال ۱۳۶۰ / شهادت آیتالله بهشتی
💠رهبرانقلاب:
‼️از مشخصههای مهم نهضت اسلامی تعامل دو خط "مقاومت اسلامی" و "روشنگری اسلامی" بود، کسانی درخط مقاومت بودند ولی از تفکراسلامی برخوردار نبودند و متحجر شدند، کسانی هم خط روشنگری را پیش گرفتند اما درخط مقاومت حرکت نمیکردند، درآغاز نهضت درسال۴۲ خط مقاومت علیه حکومت برجستگی داشت پس از آن نهضت به سمت روشنگری اسلامی پیش رفت و متحجران عقب ماندند، سال ۴۵و۴۶ دشوارترین سال نهضت بود چراکه شاه گروههای مقاومت را قلع و قمع کرد لذا بسیاری بخط روشنگری دینی پرداختند، اینان کسانی بودند که هم درآغاز و هم درپایان در خط اول مقاومت هم بودند اما در سال۴۵و۴۶ درخط دوم یعنی روشنگری بودند از جمله آنان شهیدان بهشتی و مطهری و باهنر بودند؛ برای ثبت درتاریخ میگویم من از اندک افرادی بودم که هردو خط "مقاومت" و "روشنگری" را درآمیختم و درتمام زندگی مبارزاتی هردو خط را باهم ادامه دادم!
خون دلی که لعل شد، ص۵۶ @Jahade_tabeini
@seraj1397
.
🔴 چند نکتـه در مورد واکسـن کرونـای رهبـری
1️⃣ رهبری علیرغم در دسترس بودن واکسنهای خارجی، اصرار بر تزریق واکسن داخلی داشتند. این به معنای حمایت واقعی و تا پای جان از تولید داخلی هست.
2️⃣ ایشان با وجود سن بیش از ۸۰ سال، زمانی واکسن را دریافت نمودند که اکثر جامعه ۷۰سال هم واکسن خود را کامل دریافت نمودهاند، که نمونهای دیگر از اولویت داشتن تودههای مردم در قاموس فکری و عملی رهبری است.
3️⃣ دریافت واکسن داخلی توسط رهبری، باعث تشویق و افزایش انگیزههای دانشمندان و متخصصان و تولیدکنندگان داخلی میشود.
4️⃣ اعتماد مردم برای استفاده از واکسن داخلی بسیار افزایش پیدا خواهد کرد.
5️⃣ بازارهای بینالمللی تمایل بیشتری برای خرید واکسنهای تولید ایران پیدا خواهند کرد.
6️⃣ تشکر ویژه رهبری از آقایان سجادی و مرندی، خط بطلانی بر تخریب و تهمتهای ناروا به جناب آقای دکتر مرندی بود.
7️⃣ حمایت رهبری از علم، دانش و تکنولوژی در برابر افراد علم ستیز بار دیگر اثبات شد.
8️⃣ این رویداد حاوی پیام مهمی برای برخی از دلسوزان رهبری بود، که با منطقی عوامانه و ضعیف، معظمله را از دریافت واکسن بر حذر میداشتند.
9️⃣ البته باید منتظر جریان تحریف در رسانههای معاند نیز باشیم، که سعی خواهند نمود تزریق واکسن داخلی توسط امام خامنه ای را دچار خدشه و شبهه نمایند.
✅ رهبر حکیم و فرزانه با اشراف کامل به امور کشور در همهی ابعاد، انقلاب اسلامی را به بهترین شکل هدایت مینمایند.
👈 پس تلاش کنیم به دور از شعار و در عمل، جلو یا عقبتر از رهبری حرکت نکنیم.
#واکسن_ملی
✍️ مصطفی علیجانزاده
@seraj1397
.
🔴 مـــرتـــد سیـــاســی‼️
🔸اکنون که در آستانه نوسازی جدی "قوه مجریه" هستیم و امید برونرفت از وضعیت نابسامان معیشتی و اصلاح وضع مدیریتی در جامعه ایجاد شده، حاشیه سازیهای جدید سیاسی از سوی دوجبهه فتنه و انحراف شدت گرفته که عمده جهتگیری آنها به سمت مقام معظم رهبری است.
🔸در این میان برخی افرادی که تمام نام و نشان خود را مدیون انقلاب بوده و از مسیر ساختار نظام اسلامی برای خود سرمایهای در افکار عمومی اندوختهاند با شدت بیشتری علیه نظام اسلامی موضع گیری کرده و رندانه در بطن مواضع خود (که بانام و بینام منتشر میکنند) مقام معظم رهبری را هدف قرار میدهند.
🔸این افراد که مرتد سیاسی هستند، نمیتوانند پایههای مستحکم نظام را دچار آسیب کنند، اما در مسیر انحرافی خود باعث تشویش اذهان عمومی شده و به فضای خدمت و امید به آینده آسیب میزنند، لذا ضروری است از بازنشر مطالب بیسند و تنشزای آنها جداً پرهیز شود.
@seraj1397
.
🔴 اصلاحطلبی در دوراهی رادیکالیسم یا عقلانیت!
🔸یک تحلیل نسبتاً قوی پیش از انتخابات وجود داشت که کنشگری برخی از عناصر و گروههای تأثیرگذار جریان اصلاحطلب، معطوف به انتخابات ۱۴٠٠ نیست، بلکه آنها به دنبال به پیش بردن پروژهای هستند که ضرورتاً معطوف به انتخابات- نه انتخابات ریاست جمهوری ۲۸خرداد و نه هیچ انتخابات دیگری- نیست.
🔻نکـات تحلیلـی:
🔸سعید حجاریان در سال۹۹ در گفتگو با سایت مشقنو مدعی میشود: «تاکتیک اصلی اصلاحات، سازماندهی نیروها از پایین است. این روش در گسترش احزاب، سازمان آهنین، بسیج تودهای و انواع سازمانهای مردمنهاد متجلی میشود و حتی بعضی مواقع میتوان به نافرمانی مدنی فکر کرد. اساساً معتقدم فشار از پایین با انتخابات پدید نمیآید. پس باید گفت، پروژه اصلاحات به انتخابات گره نخورده است؛ زیرا انتخابات به معنای کنونی آن، مصداق گدایی قدرت است. اصلاحات صدقه بگیر نیست و اگر مکنت دارد، باید با اتکا بر آن به بازار سیاست برود».
🔸این نگاه حجاریان را اضافه کنید به نظر اخیر وی که مدعی شد، اصلاحات صندوقمحور مرد! معنای آن دیدگاه حجاریان و نظر اخیر وی آن است که هسته سخت جریان اصلاحطلب از مدتها پیش کنشگری خود را برای اعمال تغییرات از دریچه انتخابات پی نمیگیرد، بلکه نافرمانی مدنی و بینظمی اجتماعی و سیاسی از منظر آنها بستری برای ایجاد ترتیبات و علایق مدنظرشان میباشد.
🔸آنها معتقدند که انتخابات گدایی قدرت است و رویکردهای اعتراضی و نارضایتیهای اقتصادی جامعه برای آنها مکنت بهحساب میآید.
این را باید با برنامه راهبردی حزب اتحاد ملت برای انتخابات ۱۴٠٠ که تفسیر و روایتی از سیاست خارجی و سیاست داخلی ارائه کرده که نسبتی با سیاستهای اصولی نظام جمهوری اسلامی ندارد، در نظر گرفت.
این البته دیدگاه همه بخشها و عناصر اصلاحطلبی نیست، بلکه در این کشاکش برخی نیز به دنبال کنشگری در چارچوب نظام هستند. البته نظام جمهوری اسلامی در طول حیات خود همه تفکرات و اندیشههای درون نظام را به رسمیت شناخته است.
🔸اینکه رهبر حکیم انقلاب فرمودند اگر امروز یک جریان چپی در کشور وجود نداشت، من لازم میدانستم یک جریان چپ به وجود بیاورم، گویای آن است که ایشان به سیاست ورزی در چارچوب نظام، اعتقادی جدی دارند. اما در همان سخنرانی، رهبر انقلاب اضافه میکنند، تفکری که امروز در امتداد چپ دیروز، خود را تعریف میکند، به انحراف رفته است.
🔸جمهوری اسلامی در مقطع جدید، بیش از هر زمانی به وفاق ملی نیاز دارد. در پیش گرفتن وفاق ملی یقیناً به معنای یکدستسازی گروهها و افکار سیاسی نیست. بلکه مقصود آن است که همه سلایق با حفظ اصول، فعالیتهای سیاسی خود را پی بگیرند.
✍️ عزیـز غضنفـری
@seraj1397
.
🔴 ادب مرد به ز دولت او‼️
🔸ملت ایران در مناظرات سال ۹۶ و ۱۴۰۰ دو زبان متفاوت را مشاهده کردند، یکی زبان گزنده همراه با توهین و افترا، یکی هم زبان همراه با ادب و اصول اخلاقی.
🔸زبان اول در دولت فعلی ادامه یافت و نه تنها مشکلی از جامعه را حل نکرد بلکه فضای تفرق و تقابل را تشدید کرد.
🔸اما زبان دوم که در دولت آتی از سوی رئیس آن تداوم خواهد یافت، فضای تفاهم را جایگزین فضای تقابل خواهد نمود و قطعا اغلب مشکلات در چنین فضایی کاهش خواهد یافت، لذا اگر دیدید موضوعاتی مانند فیلترینگ، fatf و موضوعات سیاسی و اجتماعی دیگر حل شد، تعجب نکنید چرا که در فضای تفاهم داخلی همه چیز قابل حل است.
🔸فقط باید مراقب "افـراد احساساتی" بود که فضای تفاهـم را به سمت فضای تقابـل نکشانند.
@seraj1397
.
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تــــورّم‼️
❌ تاحالا شنیدین دولت دست بکنـه تو جیـب بانک مرکزی؟! 🤔 میدونین نتیجش چی میشه...‼️
@seraj1397
.