eitaa logo
" سراج "
2.7هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
3.9هزار ویدیو
551 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️پول خرد باقی مانده از مشتری 🔷 سوال: من در پمپ بنزين کار می‌کنم، برای بازگرداندن بقیۀ پول مشتری مشکل دارم، به ناچار در پایان شیفت کاری مقدار کمی از پول مشتری نزد من باقی می‌ماند، تکلیف این پولها چیست؟ البته ظاهراً مشتری بقیه پول را می‌بخشد. ✅ جواب: اگر با رضایت مشتری باشد استفاده از پول باقیمانده برای شما اشکال ندارد، ولی اگر بدون رضایت مشتری باشد، باید به مشتری برگردانید و در صورتی که مأیوس از یافتن مشتری می باشید، از جانب او به فقیر صدقه بدهید. @seraj1397 .
‼️استفاده از برق شهری 🔷 سوال: اکثر هیئت‌های محلی که به مدت ده روز برگزار می‌شود، جهت چراغانی جلوی تکیه یا هیئت از برق اصلی شهر انشعاب گرفته و استفاده می‌کنند. حکم شرعی چیست؟  ✅ جواب: اگر با مجوز قانونی باشد اشکال ندارد؛ اما باید وجه برق را بپردازند. اما اگر بدون مجوز باشد، اصل کار خلاف است و موجب ضمان هم هست یعنی هزینه برق مصرفی را باید بپردازند. عزادار سید و سالار شهیدان به هر حال قانون نظام اسلامی را رعایت می‌کند و نسبت به این حقوق عمومی و بیت‌المال هم مواظبت دارد. 📕منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
‼️قطع رابطه به دلیل بدحجابی 🔷 سوال: اگر دختر محجبه‌ای یک دوست بدحجاب دارد و امر به معروف او اثر ندارد، آیا باید با او قطع رابطه کند؟ ✅ جواب: اگر ترک رابطه با او اثر داشته باشد به این معنا که اصلاح می‌شود و حجابش را مراعات می‌کند، بله واجب است. گاهی وقت‌ها نیز برعکس است یعنی گرم‌گرفتن و محبت‌کردن و بعد تذکردادن بیشتر اثر می‌کند و باید از این راه وارد شد. اما اگر قطع ارتباط اثر ندارد و این رابطه برای شما  مفسده‌ای ندارد رفت‌وآمد با او اشکالی ندارد. 📕منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ آیا کتک زدن دزدِ خانه جرم است؟ ✅ پاسخ: یکی از سوالاتی که ممکن است برایتان پیش بیاید این است که اگر دزدی را که وارد خانه‌مان شده کتک بزنیم آیا مرتکب جرم شده‌ایم؟ این مسئله ابعاد مختلفی دارد فرض کنید سارقی وارد منزل شما شده و شما با اطلاع از ورود او در جایی کمین کنید و غافلگیرانه با چوبی بر سر او بکوبید یا با سلاح دیگری او را هدف قرار دهید و موجب قتل وی شوید، در چنین موردی شما مسئول خواهید بود. قانون مجازات اسلامی در بحث دفاع مشروع، درباره این موضوع صحبت کرده است. در قانون مجازات اسلامی گفته شده اگر فردی برای دفاع از خود دیگری را کتک بزند یا مرتکب جرمی نسبت به او شود، به نوعی دفاع مشروع انجام داده و اقدامات او فاقد کیفر قانونی است؛ بنابراین دفاع از خود یا دیگران در مقابل سارق دارای شرایط خاصی است و در صورت وجود آن شرایط، قانونگذار از فردِ مدافع حمایت خواهد نمود. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⁉️ اگر در فضای مجازی عکس یا فیلم مستهجنی برای مزاحمت فرستاده شود، چه مجازاتی دارد؟ ✅ پاسخ: 🔸براساس ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه‌ای، «هر فردی به کمک سامانه‌های کامپیوتری یا مخابراتی یا حامل‌های داده محتویات مستهجن را منتشر، توزیع کند یا به قصد داد و ستد یا افساد تولید یا ذخیره کند، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر دوی مجازات محکوم می‌شود. 🔸انجام اعمال ذکر شده درخصوص محتویات مبتذل (محتویات دارای صحنه و صور قبیحه) باعث محکومیت به حداقل یکی از مجازات‌ها می‌شود.» همچنین، براساس ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه‌ای، «اگر محتویات مستهجن، افراد را تحریک، ترغیب، تهدید یا تطمیع کند یا گول زننده باشد یا شیوه دسترسی به آن‌ها را آسان کرده یا آموزش دهد، به حبس از ۹۱ روز تا ۱ سال یا جزای نقدی از۵ میلیون ریال تا ۲۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم است. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ⁉️ سوال: اگر زن از مرد خوشش نیاید ابراز کراهت کند و درخواست طلاق بدهد، آیا قاضی شوهر را به دادگاه میخواند؟ و در صورت نارضایتی شوهر از طلاق چه اتفاقاتی می‌افتد؟ پاسخ: بلـه زوج به دادگاه دعوت می‌شود. طلاق خلع به درخواست زوجه هست و همان طلاق توافقی هست و در مواردی که قاضی به حکم قانون تشخیص دهد زوج را اجبار به قبول طلاق می‌کند و حکم طلاق صادر می‌شود. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻 مــردان بداننــد... ❤️ در محبت كردن خلاق باشيد همسرتان را با چیزهای کوچک غافلگیر کنید: شام، هدیه، یک شاخه گل یا یک نوشته کوتاه 🌸 همسرتان باید حس کند که شما به او فکر می‌کنید و احساسش می‌کنید @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷 چه کشورهایی واکسن کـرونا ساختند؟ ❗️یک عمر با خودتحقیری، پیشرفت دیگر کشورها را بر سرمان کوبیدند.. تو را به عنوان جهان سوم تحقیر کردند.. کشوری که قبل از انقلاب، دکتر عمومی‌اش هندی و پاکستانی بود.. حالا در جمع ۱۱ کشور برتر پزشکی جهان ایستاده... @seraj1397 .
🔴 | برداشت دولت از صندوق توسعه ملی روحانی رسما اعلام کرد "صندوق توسعه ملی" را خالی تحویل میدهد! بماند هم نه تنها خالی است، بلکه همینجوری ۱۳٠٠ هزارمیلیارد تومان بدهکار است! @seraj1397 .
🔴 | رؤسای جمهور برای دولت‌های بعد چقدر بدهـی گذاشتند؟ ‼️ بنـده‌خدا آقـای رئیسـی... @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
؛ ❌ متن شبهه:👇👇 شما که مدعی هستید اسلام دینِ تمام قرن‌هاست و در عین حال کاملترین دین هم هست، آیا اسلام برای تـورّم که مشکل امروز بسیاری از جوامع است، برنامه‌ای دارد؟ پاسـخ:👇👇 بله. در موضوع تـورم که یکی از بیماری‌های مزمن اقتصادی است، بکار بستن و پیاده کردن دقیق دستورالعمل‌های اسلام در زمینه‌های اقتصادی می‌تواند هر جامعه ای را از تورم نجات دهد. بعنوان مثال، امروزه کارشناسان اقتصادی برخی از جدی‌ترین راهکارهای کنترل تورم را چند چیز می‌دانند: «تجمیع نشدن و عدم انباشت سرمایه و پول نقـد و نیز، هدایت ثروت به سمت تولید»، «توزیع صحیح درآمد و ثروت»، «پایین بودن نرخ تسهیلات بانکی» و… . حال با دقت در نظام اقتصادی اسلام، می‌بینیم که تاکیدات دینی، دقیقا همین مسائل را برای جلوگیری از برخی مشکلات اقتصادی مثل تورم، نشانه رفته است. مثلا: ✓ در جهت «عدم تجمیع و انباشت سرمایه» و «اهمیت کار و تولید»، روایات متعددی از سوی بزرگان اسلام وارد شده که تاکید به استحباب کار و تلاش و به کار اندازی سرمایه می‌نماید. علاوه بر آن در آیاتی مانند آیه ۲ سوره همزه و ۳۴ توبه، به مذمت «خوابِ سرمایه» پرداخته شده است. به عنوان مثال به این آیه توجه بفرمایید: «و آنها را كه طلا و نقره ـ و سرمایه ـ را گنجينه مى‏سازند، و در راه خدا انفاق نمی‌كنند، به مجازات دردناك بشارت ده». (توبه/۳۴) قطعا از مهمترین مصادیق «انفاق در راه خدا»، قرض الحسنه، مضاربه و به جریان انداختن سرمایه در مسیر صحیح است. ✓ اسلام برای «توزیع صحیح ثروت» هم، نسخه «تعاون» و «پرداخت زکات» را پیشنهاد می‌نماید. ✓ برای «پایین بودن نرخ تسهیلات بانکی» بهترین نسخه از سوی اسلام، «تحریم ربا» و «ارائه نسخه قرض الحسنه» است. با دقت در همین نکات و مسائل است که می‌گوییم، اگر دستورالعمل‌های اسلام در نظام اقتصادی بکار گرفته شود، نه تنها جامعه با رکود و تورم روبرو نمی‌شود، بلکه شاهد رشد و شکوفایی شاخص‌های اقتصادی و بهینه سازی کیفیت زندگی مردم خواهیم بود. باتوجه به اینکه اسلام تنها به بیان کلیات پرداخته و این ما هستیم که باید به فکر و تلاش در چهارچوب قوانین اسلامی راه حل مشکلات را پیدا کنیم، این وظیفه‌ی حکومت اسلامی (اعم از دولت و مجلس) است تا برای تحقق نکات پیش‌گفته به عنوان منویات اسلامی، قانونگذاری و برنامه ریزی کند و زمینه را برای تشکیل اقتصاد سالم فراهم سازد. 🔻پی‌نوشت: همانطور که قبلاً در مقاله ای گفته‌ام، اسلامی شدن علوم، به این معناست که بر اساس کلیات چهارچوب های شرعی، فروع و مسائل جدید بررسی شود (علینا القاء الاصول، و علیکم التفریع). بنابراین اسلامی کردن علوم نه به این معناست که جزئیات هر مسئله ای در قرآن و احادیث آمده و نه آنطور که برخی گمان کرده و منکر علوم اسلامی هستند. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
متن شبهه؛ 👇👇 عیسی به دین خود، موسی به دین خود، "رعایت قانون" هم به جای خود! ✅ پاســخ:👇👇 شاید شما هم این جمله را زیاد شنیده باشید که بهشت زورکی نیست، هرکس آزاده هرجور میخواد زندگی کنه، یا خلاصه عیسی به دین خود، موسی به دین خود. ❓آیا این حرفها یا این ضرب‌المثلِ معروف، اشتباه است؟ هرگـز، این حرفها مبانی عقلانی و قرآنی محکمی برخوردار است، اما در کنار این قاعده، اصل مهم دیگری هم وجود دارد که از اتفاق آن هم عقلانی و قرآنی است و آن است. قانـــون البتـه دو نوع داریم؛ ( الهــــی، بشـــری ) اما گاهی می‌شود که یک قانون الهی، بشری هم محسوب می‌شود و آن زمانی است که اکثریت مردم به قانونی الهی رأی داده باشند. قانون اساسی کشور ما که دو مرتبه با رأی اکثریت قاطع مردم تایید شده مبتنی بر آموزه‌های قرآنی و الهـی است و از این رو احترام به آن نه تنها بر مسلمانان، بلکه بر تمام آحاد جامعه لازم است. ❓از حجاب و حتی روزه مهمتر نماز است، اما هیچ کسی در این باره تفتیش و اجبار نمی‌شود، چرا؟ چون نماز یک رفتار اجتماعی محسوب نمی‌شود. حجاب و روزه‌داری، مقوله‌هایی صرفاً اعتقادی نیستند که کسی بخواهد آن را شخصی یا غیر قابل اجبار بخواند، بلکه به دلیل نمود اجتماعی آن، قوانینی دارد که باید رعایت شود. پس باید گفت: چه روزه می‌گیری و چه روزه نمی‌گیری، اما قانون را رعایت می‌کنی؛ دمت‌گرم! چه حجاب را قبول داری، چه نداری به با احترام به قانون، فرهنگ خود را نشان می‌دهی، دمت‌گرم! ✍ حجت‌الاسلام دکتر قربانی‌مقدم @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
متن شبهه:👇👇 علی خامنه‌ای، ۱ فروردین ۹۱: کشورهای غربی از لحاظ منابع نفتی دچار مشکل شده‌اند. نفت آمریکا تا سال ۲۰۲۱ یعنی تا ۹ سال دیگر تمام خواهد شد.پاســخ:👇👇 🔸اولا ایشان مطلب فوق را از قول کارشناسان ایرانی و جهانی بیان می‌کند. (برای نمونه شرکت "انی ایتالیا" در سال ۹۳ اعلام کرد: آمریکا نهایتاً ده سال دیگر نفت دارد؛ رجوع کنید به: 👇 https://b2n.ir/055229 ) ثانیاً خود ایشان در ادامه، تاریخ فوق (که طبیعتاً تاریخ تقریبی است) را تا ۱۵ سال افزایش داده و می‌فرمایند: ... آنها تا چهار سال دیگر، تا ده سال دیگر، تا پانزده سال دیگر نفتشان تمام میشود... ثالثا اینگونه آمار بر اساس ذخایر اثبات شده است و ممکن است با اکتشافات جدید تغییر کند. رابعاً مقام معظم رهبری در سخنان فوق در مقام بیان ظرفیت‌های ملی (از جمله نفت که طبق گزارش شرکت ایتالیایی فوق‌الذکر، تا ۱۳۵ سال دیگر در ذخایر ایران وجود دارد) و مقایسه ای میان داشته‌های ایران و رقیبان در منابع انرژی در وضعیت فعلی است که در سرمایه گذاری فعالان اقتصادی ملاک مهمی شمرده می‌شود. یعنی سرمایه‌گذار اقتصادی بر پایه منابع مسلم و کم ریسک تصمیم گیری میکند و قطعاً انتشار این آمار از سوی مسئول عالیرتبه کشور بر تصمیمات آنها موثر خواهد بود. @seraj1397 .