فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
‼️ ببینید چگونه یک صدا را با نرمافزار تغییر میدن و به طور مکرر پخش میکنند. اینطوری هم میخوان بگن بیشمارن!!! هم بر علیه نیروهای امنیتی جوسازی کنند!
@seraj1397
.
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
❌ شبهه:
اغتشاشگرا از خودشونن! خودشون آتش میزنند تا اعتراضا را سرکوب کنند!!
✅ پاسخ را در این کلیپ بشنوید
@seraj1397
.
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
⁉️ به بچههامون چی بگیـم؟
اگه گفتن این اعتراضا و اغتشاشا درسته؟
@seraj1397
.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاسخ_به_شبهه؛
🔴 پاسـخ به شایعـه در رابطه بـا حجتالاسلام علمالهدی امامجمعه مشهـد
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی؛
🔴 حکم استفاده از فیلتـرشکن
⁉️ سؤال: استفاده از فیلترشکن چه حکمی دارد؟
✅ جواب: تابع قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی است و تخلّف از مقررات جایز نیست./ استفتائات مقام معظم رهبری
📌حالا باید به این سوال پاسخ داده شود که تکلیف قانونی استفاده از فیلترشکنها چیست؟!
🔸در ماده ۲۵ قانون جرایم رایانهای، "تولید یا انتشار یا توزیع و در دسترس قرار دادن یا معامله دادهها یا نرمافزارها یا هر نوع ابزار الکترونیکی که صرفاً به منظور ارتکاب جرائم رایانهای به کار میرود" جـرم محسوب گردیده است. ولی در همین قانون اشارهای به بهرهگیری و استفاده از این مدل نرمافزارها نشده است.
🔸بنابراین، کاربران VPN و نرمافزارهای تغییر IP ، مجرم شناخته نمیشوند. در قانون جرایم رایانهای هم جرمانگاری دقیقی در برابر این موضوع مطرح نگردیده است.
🔻ادامه دارد...
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی
🔴 جرم استفاده از محتوای فیلتر شده
🔸بر اساس ماده ۲۱ قانون جرایم رایانهای مجرمانه: «ارائه دهندگان خدمات دسترسی موظفاند طبق ضوابط فنی و فهرست مقرر از سوی کمیته تعیین مصادیق موضوع ماده ذیل محتوای مجرمانه اعم از محتوای ناشی از جرایم رایانهای و محتوایی که برای ارتکاب جرایم رایانهای بکار میرود را پالایش کنند.
در صورتیکه عمداً از پالایش محتوای مجرمانه خودداری کنند، منحل خواهند شد و چنانچه از روی بیاحتیاطی و بیمبالاتی زمینه دسترسی به محتوای غیرقانونی را فراهم آورند، در مرتبه نخست به جزای نقدی از بیست تا یکصد میلیون ریال و در مرتبه دوم به جزای نقدی از یکصد میلیون تا یک میلیارد ریال و در مرتبه سوم به یک تا سه سال تعطیلی موقت محکوم خواهند شد.»
🔻ادامه دارد...
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی؛
🔴 بالاخره تکلیف ما چیـه؟!
🔸بر اساس ماده ۷۲۹ قانون جرایم رایانهای، «هرکس بطور غیرمجاز به دادهها یا سامانههای رایانهای یا مخابراتی که بوسیله تدابیر امنیتی حفاظت شده است دسترسی یابد، به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»
🔸بنابراین به موجب مفاد این ماده نیز، بهرهگیری و دسترسی غیرمجاز به محتواهای فیلتر شده مشمول پیگیری و مجازات میگردد.
ولی بهرهگیری از فیلترشکن در شرایط کلی قابل شکایت نبوده و جرم بهرهگیری از فیلترشکن احراز نگردیده است.
🔻ادامه دارد...
@seraj1397
.
#دانش_حقوقی؛
🔴 حالا بفرمایید آیا استفاده از توییتر جـرم است؟
🔸همانگونه که میدانیم توئیتر از پلتفرمهایی میباشد که در ایران فعالیتشان محدود و فیلتر گردیده است. لیکن فعالیت ایرانیان در توئیتر ممنوع نبوده و ایرانیها قادرند با بهرهگیری از فیلترشکن از توئیتر استفاده نمایند.
🔸لازم به ذکر است که اغلب اشخاص معروف و حتی رؤسای قوای مختلف هم از این فضا به منظور اطلاعرسانی و ارتباط با مردم بهرهگیری میکنند. بنابراین استفاده از توئیتر (ولو از سوی مراجع ذیصلاح فیلتر شده است) جـرم محسوب نمیشود؛ همانطور که جـرمِ بهرهگیری از فیلترشکن در هیچ کجا مشخص نگردیده است!
🔸"فیلترینگ" صرفاً از جمله راهکارهایی میباشد که شورایعالی فضای مجازی برای اپلیکیشنها و سایتها در نظر گرفته است. استفاده صِرف از فیلترشکن جرم به حساب نمـیآید.
بنظر میرسد شورایعالی فضای مجازی میبایستی یکبار برای همیشه یک تصمیم درست، قاطع و صریح بگیرد و مجلس شورای اسلامی نیز پس از تصویب نهایی، آنرا از طریق رسانههای جمعی به تمامی دستگاهها و نهادها ابلاغ نماید./
@seraj1397
.
27.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 #مستند |«بیـــراهـه»
🔸دانشجویی که باید الان پشت میز دانشگاه مینشست، با وسوسههای پر زرق و برق لیدرهای آشوب، پشت میز ندامت نشسته است...!
@seraj1397
.