🔴 چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
💯 حتمـا بخوانیــد...
چند شب قبل در منزل داشتم شام میخوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دارد بود. رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد میزد: «مرگ بر دیکتاتور»
کمکم یکی دو نفر دیگر هم....
با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همهشان سکوت کردند!
طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور میکردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد...
لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رساتر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد اینبار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافـق» و....
چه اتفاقی افتاده بود؟ خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند...
احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزهای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند.
چـرا؟ چون به اشتباه فکر میکردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمیکند و در انـزوا هستند. اما وقتی میبینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراه هستند، ترس از انزوا از بین میرود و با خیال راحت حرفشان را میزنند.
لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند:) و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند...
👈 نظریه مارپیچ سکوت همین است؛
یعنی در برابر «جوّ به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید.
اتفاقا این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون براندازها که سواد و منطق زیادی ندارند، فقط توهمشان زیاد است و اتفاقا باید همین توهمشان را شکست.
شعار در برابر شعار...
تجمع در برابر تجمع...
این جماعت نه تشکیلاتیتر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال ۸۸ دارند، چندی بعد نیز افسردهتر و منزویتر خواهند شد. فقط چند روزی عِرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
✍ امیرحسین ثابتـی
@seraj1397
.
🔴 تــَه براندازیِ این جماعـت!
🔸هر جنبش براندازانهای که بخواهد یک نظام سیاسی را جایگزین نظام سیاسی دیگر کند، منطقا باید بتواند "فـردای بهتـر" و آنچه را که میخواهد جایگزین کند، نشان دهد تا موفق به همراهی تودههای مردم شود.
⁉️ در این چند روز اما چه چشماندازی از سوی براندازان ارائه شد؟
دروغ
فحش
کشتار
هرزگی
خشونت
لمپنیسم
رایکالیسم
دینستیزی
تجزیه ایران
و.....
🔸چنین جریانی با لیدرهایی مثل ۴ تا فوتبالیست و بازیگر و شومن و خواننده که هر کدامشان سطح زندگی لاکچری شان فرسخها با تودههای مردم فاصله دارد، نهایتا میتواند چند روز سطل آشغال آتش بزند، فحش بیشتر بدهد و دیوارنویسی کند.
جریانی که نهایتا نه به براندازی می رسد و نه کمکی به مردم عادی میکند. فقط یک "خودارضایی سیاسی" است برای آنهایی که در خارج از ایران بیزینس و کسب و کاری به نام "دشمنی با جمهوری اسلامی" راه انداختهاند.
🔸خلاصهترش میشود این؛ در داخل ایران شعار بدهید و سطل آشغال آتش بزنید، مصی علینژاد و علی کریمی و ۴ تا زبالـهٔ دیگر فالوور بگیرند و پولدارتر شوند؛ یک معادله ساده و بدون ابهام!
✍ امیرحسین ثابتـی
@seraj1397
.
🔴 بریـدن زنجیـره اغتشـاش
زنجیره اغتشاش در این جنگ ترکیبی به چه نحوی است و معمولا از کجا شکسته میشود؟
👈اول زنجیره را مرور کنیم:
1⃣ حلقه اول: بزرگنمایی مشکلات و از همه مهمتر تعمیم به راس نظام. تصویری که از حاکمیت باید ساخته شود یک هیولا است. هیولاسازی چه ثمری دارد؟ نقد را تبدیل به نفرت و خشم می کند.
این حلقه در تمام سالهای گذشته استمرار داشته است برای این روزها...
اغتشاش اول در ذهن است.
2⃣ حلقه دوم: حلقه دوم تحریک برای کنشگری است. کارکرد اسم رمز مهسا اینجاست. خودشان هم اعتراف کردند مهسا مهم نیست. اصل، نظام است. به همین دلیل شعار اصلاحی نمیدهند. اساسا اسمی هم از رئیس جمهور و روسای دیگر قوا نیست؛ فقط رهبرانقلاب به عنوان نماد حاکمیت.
مهسا نبود بهانه دیگر می ساختند؛ بازهم نبود، آدم می کشتند مثل کشته سازی این روزها...
3⃣ حلقه سوم: رویداد سازی است. طبیعی است که مردم ما معترض هستند اما اولا مدل اعتراض شان آدم کشی و آتش افکنی و فحاشی نیست و دوم اینکه اعتراض می کنند برای اصلاح نه عبور.
روش رویدادسازی نیز تجمعات پراکنده محلی با گروه های ده تا پانزده نفره در ساعات شلوغی و اماکن پرتردد است؛ مثل دوازده ظهر؛ بازار.
هدف نهائی اینست: رویدادمحلی و انعکاس جهانی. این هدف با تاکید بر زن و خشونت مهیا می شود.
4⃣ حلقه چهارم: انعکاس رسانه ای. رویداد می سازند تا باور بسازند. باور به چی؟ باور به همه گیری نفرت و اغتشاش. مخاطبی که در حلقه اول نفرت زده است اگر باور کند همه دچار نفرت اند و به خیابان ریختند، دچار "خطای تشخیص و برآورد" میشود.
اما برای تصویرسازی مستمر نیاز به ایده است. اساسا در جنگ های تلفیقی عصرپلتفرم، اغتشاشات راس ندارد و بلکه همه حول ایده ها جمع می شوند؛ ایده های تهییج کننده. مثل آهنگ برای... مثل قرمز کردن حوضچه پارکها... مثل دیوارنویسی... و...
✅ چـه بایـد کـرد؟
حلقه اول به حلقه چهارم متصل و زنجیره کامل است. این زنجیره تنها با اقتـدار ناجـا نمیشکند. تنها راه شکستن اثـر شبکـهایِ پلتفرمهاست.
👈 آقایان مسئول؛ راه همین است و لاغیر. در رفتارهای آشوب طلبانه نمانید؛ باید ذهن ها را از پیشروی دشمن آزاد کرد و نه صرفا خیابانها.
البته تدبیر باید جامع باشد؛ بستن پلتفرم ها و همزمان جایگزینی کامل آنها. آنهم نه بنحوی که با فیلترشکن باز شود... همزمان نیز جایگزینی بی عیب و نقص. اگر نداریم، بخریم. با کشورها و شرکت هایی که حاضرند در چارچوب قوانین ما کار کنند مذاکره کنیم.
📍ذهن است که رفتار میسازد....خیابان باز است اما ذهـنها در گـروگان...
✍ محسن مهدیان
@seraj1397
.
🔴 تحلیـل راهبـرد جدید دشمن در اغتشاشات اخیـر
🔸نتایج تجزیه و تحلیل تهاجم رسانهای در ۲۴ساعت اخیر نشان میدهد، حجم قابل توجهی از پستها، استوریها، برنامههای زنده و تحلیلهای شبکه های رسانه ای بی بی سی، منوتو، ایران اینترنشال، منافقین، پان عربسیم و ... نسبت به تحریک مردم بومی و کارگران صنعت پتروشیمی منطقه ویژه عسلویه، محتواهای تحریک آمیز تولید و منتشر نموده اند.
🔸بیبیسی هر ساعت بصورت میانگین یک خبر، تحلیل یا تصویر از نا آرامی های عسلویه منتشر می نماید و در بستر فضای مجازی خود حدود ۱۰ پست و خبر تحلیلی منتشر نموده که در مقایسه با سایر مناطق ناآرام کشور بی سابقه است.
🔸چرا توسعه چتر رسانهای تحریک و تهیج در مناطق صنعتی پتروشیمی مهم است؟
۱. خطرات عظیم و فوق تصور زیست محیطی و فاجعه انسانی در صورت خرابکاری و انفجار در مخازن پتروشیمی و پالایشگاه های گاز منطقه
۲. بهره گیری از زمینه های نارضایتی و تحریک پذیری زیاد برخی از اقوام ساکن در منطقه
۳. دسترسی گروهک های مسلح تجزیه طلب از طریق مرزهای آبی به منطقه
۴. امکان تحریک قوم عرب و لر خوزستان با کمک پروژه های کشته سازی توسط گروهک های مسلح
۵. تاثیرات کلان اقتصادی صنعت پتروشیمی در چرخه اقتصاد کشور به ویژه تولید خوراک برای صنایع پایین دستی
۶. تمرکز سرویس های جاسوسی به ویژه موساد روی مناطق ویژه پتروشیمی عسلویه و بندر ماهشهر
۷. تغییر موازنه سهم ایران از میادین مشترک انرژی
۸. تاثیر خرابکاری صنعتی در مذاکرات هسته ای و دیپلماسی بین المللی ایران
⏪ بهتر است مسئولین استانهای بوشهر و خوزستان با فوریت به این مساله رسیدگی و لیدرهای گروهکها شناسایی و دستگیر شوند.
✍ مجیـد قنـبری
@seraj1397
.
🔴 اروپـا مدافـع ایـران شد!!
پارلمان اروپا با توقف مذاکرات برجامی مخالفت کرد.
🔸«الدار مامدوف» که مشاور سیاسی سوسیال دموکراتها در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا است، از مخالف قاطع نمایندگان پارلمان اروپا با «تعلیق» مذاکرات برجامی اتحادیه اروپا با ایران خبر داد.
این دیپلمات سابق اهل کشور لتونی که سابقه کار در سفارت این کشور در آمریکا و اسپانیا را دارد، در پیامی توییتری خبر داد، «تلاشها برای استفاده از اعتراضات ایران برای به تعلیق درآوردن مذاکرات برجامی» در پارلمان اروپا ناکام ماند.
به گفته مشاور سیاسی سوسیال دموکراتها در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا، متممی که خواستار تعلیق مذاکرات برجامی شده بود با ۴۶۹ رای مخالف و ۸۸ رای موافق مواجه شد و تصویب نشد.
🔻دلایل مخالفت قاطع پارلمان اروپا با توقف مذاکرات عبارتنـد از:
1⃣ کشورهای اروپایی کاملاً به قوام و ثبات جمهوری اسلامی اشراف دارند.لذا اغتشاش های اخیر را بسیار ضعیف تر از اقتدار انقلاب اسلامی ایران که پشتوانه مردمی را نیز به همراه دارد،ارزیابی مینمایند.
2⃣ در شرایط کنونی جمهوری اسلامی توقفمذاکرات برجامی را حمایت آشکار و رسمی اروپا از اغتشاشگران قلمداد کرده،که این امر می تواند آسیب جدی به آینده روابط دو طرف وارد نماید.
3⃣ جنگ اوکراین و چالش سخت انرژی در قاره سبز و تصمیم اخیر اوپک پلاس در کاهش دومیلیون بشکه نفت در روز ،اروپا را در وضعیت نگران کنندهای قرار داده،که انرژی ایران جدیترین راه حل برای عبور اروپا از زمستان سرد است.
4⃣ استفاده از توان و نفوذ ایران ،برای حل مشکلات اساسی اروپا و آمریکا در منطقه غرب آسیا نیز از دیگر مشوق های پارلمان اروپا در مخالفت با قطع مذاکرات برجامی می باشد.
🔸نکته پایانی:با توجه به دلایل بیان شده،باید بدانیم ادامه مذاکرات برای اروپا و آمریکا در قیاس با ایران،بسیار مهمتر و امری حیاتی است.بنابراین آنان به دلایل واهی قصدی برای پیچیدهتر کردن شرایط نابسامان خود نخواهند داشت.
✍ مصطفی علیجانزاده
@seraj1397
.
🔴 نتوانستند، نمیتوانند، نخواهند توانست!
منافقین رو پشتیبانی کردند تا بیش از ۱۷ هزار نفر از ملت ایران از رئیسجمهور و نخست وزیر و نماینده مجلس گرفته تا مردم عادی رو ترور کنن و «نتوانستند».
صدام رو ۸ سال با پشتیبانی ۳۰ کشور به جنگ ایران فرستادن و باز «نتوانستند».
صدها رسانه بر علیه ایران فعال کردند و لشگر غربگراها رو تو کشور تقویت کردند و فتنه و آشوب و اغتشاش از ۷۸ تا ۹۸ به پا کردند و باز «نتوانستند».
سنگینترین تحریمهای تاریخ رو بر علیه ایران وضع کردند و باز «نتوانستند».
دور تا دور ایران رو دهها پایگاه نظامی زدند و گروهکهای تکفیری ایجاد کردند و آرکیو۱۷۰ و گلوبال هاوک فرستادن و ابراهام لینکلن و بمب افکن اتمی b52 چرخوندن و باز «نتوانستند».
گفتند حداقل با جونورای داعشی همپیمانان ما رو بزنن که باز «نتوانستند».
🔺هر غلطی کردند، #نتوانستند
🔺هر غلطی میکنند، #نمیتوانند
🔺هر غلطی بکنند، #نخواهند_توانست😉
👌 به قول شهید بهشتی: آمریکا از ما عصبانی باش و از این عصبانیت بمیـر!
✍ فریبرز حاجیوند
@seraj1397
.