🔰 سه بیت، سه نگاه و سه برداشت
🔻موسی خطاب به خداوند در کوه طور میگوید: أرنی (خود را به من نشان بده.)
و خداوند میفرماید: لن ترانی (هرگز مرا نخواهی دید.)
🔹برداشت سعدی: نگاه عاقلانه
چو رسی به کوه سینا، أرنی مگو و بگذر
که نیرزد این تمنا به جواب لن ترانی
🔸برداشت حافظ: نگاه عاشقانه
چو رسی به طور سينا أرنی بگو و بگذر
تو صدای دوست بشنو، نه جواب لن ترانی
🔹برداشت مولوی: نگاه عارفانه
أرنی کسی بگوید که ترا ندیده باشد
تو که با منی همیشه، چه تری چه لن ترانی
@serat_zanjan
⭕️ بای ذنب قتلت؟!
#افغانستان
اللهم عجل لولیک الفرج
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
#خبر_تحلیلی
⭕ «خطای نابخشودنی» این واکنش الیاس قالیباف به سفر ترکیهی خواهرش بوده و نوشته که «حتما غلط» و در این شرایط اقتصادی «یقینا اشتباه» است
وی نوشت؛ «آنچه این خطا را نابخشودنی تر می کند آن است که به امید و اعتماد مردم ضربه می زند و زبان ضد انقلاب و بدخواهان را دراز می کند. این رفتار حتما مخالف نظر و مشی و مرام پدرم است. آنان که می خواهند»
🔸ماجرا از آنجا مطرح شد که چند عکس از فرودگاه امام خمینی منتشر و گفته شد که برخی اعضای خانواده قالیباف برای خرید سیسمونی به ترکیه رفتهاند؛ البته الیاس قالیباف با تایید این سفر گفته که موضوع سیسمونی نبوده اما انجام آن باعث میشود «همه تهمتهایی که به پدر و خود آنها زده شده» صحیح جلوه داده شود.
پسر قالیباف با عذرخواهی از مردم، خطاب به «آنهایی که میخواهند خطای فرزند را به پای پدر بنویسند» نوشته این کار «از قبل مورد مخالفت او قرار داشته و نادیده گرفته شده»
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
⭕حمله سایبری به رژیمصهیونیستی در ساعت ۱:۲۰
#خبر_تحلیلی
🔹یک رسانه عراقی: گروهی با نام الطاهره پایگاههای اینترنتی و سرورهای رژیم صهیونیستی را از خاک عراق در ساعت ۱:۲۰ بامداد هدف حمله سایبری قرار دادند./فارس
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
⭕پست اینستاگرامی استاد حاج ابوالقاسم دولابی در واکنش به تحریف سخنانش در رسانه های ضدانقلاب؛
🔻🔻🔻
✍️ حاج ابوالقاسم؛
🔹رسانه های شیطانی را بشناسید. رسانه هایی که آشکارا تحریف میکنند و دروغ میگویند، رسانه های شیطانی هستند.
اینجانب در سخنرانی تفسیری خود، در حرم حضرت معصومه (س) گفتم : « دل سپردن و دل دادن به رسانه هایی که مروج سبک زندگی غربی و دشمن اخلاق انسانی و اسلامی هستند، عبادت شیطان است»
🔸در این عبارت دو نکته مهم است.
اولا: دل دادن به معنای استماع با علاقه و اشتیاق است.
ثانیا: این سخن در مورد هر شبکه و یا رسانه ای نیست. بلکه در مورد رسانه های خاصی است که دشمن اخلاق انسانی و اسلامی هستند و آشکارا دروغ میگویند.
اما برخی از همین رسانه های شیطانی، سخن بنده را تحریف کردند و به نقل از بنده نوشتند: «عضویت در شبکه های مجازی بندگی شیطان است.»
🔹اولا بنده خودم در فضای مجازی فعال هستم.
ثانیا: این رسانه ها با این اقدام خیانت بار خود و این تحریف آشکارشان نشان دادند که حقیقتا رسانه های شیطان هستند.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
⭕مجلس از معرکه گریخت؟!
فرار مجلس از موقعیّت «تعارض منافع»
✍️مهدی جمشیدی
[1].رهبری در دیدار نمایندگان مجلس در تاریخ 22/4/1399 گفتند:
«اولویت» را به «مسائل کلیدی» بدهید؛ مسئلۀ «مدیریت فضای مجازی»، جزو مسائل مهم ما است که این مسئله، مسئلۀ بلندمدت هم نیست؛ مسئلۀ «کوتاهمدت» و «میانمدت» و جزو مسائل نزدیک ما است.
این سخن بدان معنی بود که: اولا، مدیریت فضای مجازی، از جمله «مسائل کلیدی و دارای اولویّت» است؛ ثانیا، در «کوتاهمدت» باید چارهای برای آن اندیشید؛ ثالثا، این تکلیف بر عهدۀ «مجلس» است. بااینحال، پس از گذشت نزدیک به دو سال از این تأکید، طرحی که در مجلس نگاشته شد، چندین بار ویرایش شد و با مخالفتهای درونی از سوی خود نمایندگان مواجه گردید و به سرانجام نرسید.
[2].رهبری در دیدار مسئولان در تاریخ 23/1/1401 نیز در لفافه، به این تعللِ غیراخلاقی انتقاد کردند و گفتند:
در مجلس کلمۀ «تعارض منافع»، مدام تکرار میشود. تعارض منافع، فقط در اقتصاد نیست؛ بلکه در بخشهای دیگر هم تعارض منافع هست. اگر من و شما در «توجه مردم به ما»، یک منفعتی داریم، یک منفعت هم «منفعت عمومی کشور» است، اینجا تعارض منافع است؛ کدام را «مقدم» خواهیم کرد؟ اگر ما «آبرو و توجّه مردم به خودمان» را مقدم دانستیم بر آنچه «نفع کشور» در آن است، این مصداقِ تعارض منافع است؛ باید «خدا» را در نظر داشته باشیم.
رهبر انقلاب در این تذکّرِ اخلاقیِ پنهان، دوگانۀ «آبرو و توجّه مردم به خودمان/ منفعت عمومی کشور» را به صورت تلویحی بر اتّفاقی در مجلس تطبیق داد که گویا مصداقی جز «مدیریّت فضای مجازی» ندارد؛ چراکه..
+ ادامه مطلب
.
پایگاه تحلیلی صراط
⭕مجلس از معرکه گریخت؟! فرار مجلس از موقعیّت «تعارض منافع» ✍️مهدی جمشیدی [1].رهبری در دیدار نمایند
🔻مجلس از معرکه گریخت؟!
صفحه 2 از 2
چراکه هیچ مسألهای در مجلس به اندازۀ این طرح، به مایۀ «تعارض منافع» تبدیل نشد. بنابراین، هرچند شاید این گفته، مصداقهای دیگری نیز داشته باشد، امّا به نظر میرسد که مدیریّت فضای مجازی، نمونۀ تمامعیار آن باشد.
[3]. چند روز بیش از این گفتۀ آیتالله خامنهای نگذشته که امروز در خبرها خواندیم رئیس مجلس، طی نامهای طرح را به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده و از رئیس آن درخواست کرده که سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی، نگاشته شود. امّا اوّلاً، آیا مجلس پس از چند سال دریافته که ما نیازمند «سیاستهای کلّی در زمینۀ فضای مجازی» هستیم و طرحی که در مجلس نوشته میشود باید در چهارچوبِ سیاستهای کلّی باشد؟! ثانیاً، چرا رهبر انقلاب به این ملاحظه توجّه نداشته و خواستار پرداختن «مجلس» به فضای مجازی، آن هم در کوتاهمدّت، شده بود؟! ثالثاً، آیا مسألۀ امروز و فوری ما، سیاستهای کلّیِ فضای مجازی است؟! رابعاً، میدانیم که نگارش و تصویب چنین سیاستهایی، بسیار طول خواهد کشید و در این مدّت، دچار خسارتهای جبرانناپذیرِ بسیار بیشتری خواهیم شد.
[4]. مجلسیان، زیرکانه جای خالی دادند و از معرکه گریختند تا «هزینۀ موضعگیری» را نپردازند. مجلس، نه شهامتِ «تأیید علنیِ» طرح را داشت و نه شهامتِ «ردِ علنیِ» آن را. در موقعیّتِ «تعارض منافع»، باید از میدان گریخت و انتخاب نکرد. در اینجا، بهترین انتخاب، «انتخابنکردن» است. ازاینرو، رئیس مجلس، راهی جز این ندیده که طرح را به بهانۀ تعریف سیاستهای کلّیِ فضای مجازی، به شورای عالی فضای مجازی ارجاع دهد تا از «هزینۀ اجتماعیِ طرح» بگریزد یا دستکم، هزینۀ آن را میان مجلس و شورای عالی فضای مجازی، توزیع کند. قصّۀ انداختن توپ به زمینِ بیصاحبِ شورای عالی فضای مجازی در میان است.حججی برای انقلاب، «سر» میدهد، ولی اینان حاضر نیستند حتّی اندکی، «اعتبار و منزلتِ اجتماعی»شان گزند ببیند. گویا درس اخلاقِ اخیرِ رهبر انقلاب نیز بر اینان مؤثّر نیفتاد. ایشان در آن سخنرانیِ آغشته به موعظه و حکمت، از «استغفار نسبت به گناهِ ترکِ فعل» گفت و اینان در اوّلین فعلِ خویش پس از آن محفل، «ترک فعل» را برگزیدند. خصوصیّتِ تعلّقاتِ دنیایی، همین است که بضاعتِ «فاعلیّت» را از انسان میستاند تا مبادا منافع مادّی، در خطر افتند. «محافظهکاران»، نهفقط کربلایی نیستند، بلکه حتّی حسین را نیز به «نرفتن» – یا همان «ترک فعل» – فرامیخوانند. قافلۀ حسین، در دریایی از خون، غوطهور خواهد شد و این دیندارانِ عافیتطلب، در مردابِ منافعِ خویش. این است هویّتِ اخلاقیِ شبهاصولگرایان ...
🔶حاشیه
۱. ادبیات متن مربوط به نویسنده است و بازنشر آن لزوما به معنای تأیید کامل محتوا و ادبیات آن نیست.
۲. دغدغه دقیق نویسنده قابل تقدیر است و امید است موجب توجه و تلنگر گردد.
۳. #تجربه_تاریخی ما نشان داده که هرگاه به هر بهانهای امر ولایت بر زمین بماند، متولیان امر سیلی خواهند خورد.
خداوند نسبت به آبروی ولی حق غیور است.
۴. مقام معظم رهبری سالهاست نسبت به فضای مجازی هشدار دادهاند اما کو گوش شنوا! زهی تأسف!/روزنه
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
May 11
⭕ افشاگری یا شفافیت؟
✍️پرویز امینی جامعه شناس و استاد دانشگاه:
🔹در ماجرای سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه و طرح سیسمونی گیت، بار دیگر جامعه ما را در برابر یک دو راهی برای مواجهه با خطاهای حکمرانی قرار داد.
یک راه، قوی کردن «شفافیت» و قرار دادن سازمان حکمرانی در همه وجوهش اعم از تصمیمات و سیاست ها و منابع مالی و دستاوردها و... در یک اتاق شیشه ای و قابل دسترس برای همه بعلاوه قوی کردن رسانه ها با دفاع از آزادی بیان و پس از بیان است. راه دوم «افشاگری» است که همانند راه شفافیت، خطاهای حکمرانی را به سطح افکار عمومی می اورد.
🔹تفاوت این دو راهبرد در مواجهه با خطاهای حکمرانی در فرایند و سازوکار و لوازم پیش برنده آن در جامعه است که البته در نتایج نیز تغییراتی بین این دو وجود دارد. راهبرد شفافیت ناشی از نیرومند سازی جامعه مدنی، قوی کردن آزادی رسانه ها، گسترش دسترسی عمومی به مسائل حکمرانی و مواجهه بدون گزینش با همه خطاهاست و علاوه بر مجازات اجتماعی خطاکاران، توان پیشگیری ازخطاهای احتمالی آینده و توانمند کردن رویه های اصلاح طلبانه حکمرانی را دارد.
اما راهبرد افشاگری بیش از همه متکی به اطلاعاتی است که در اختیار همگان نیست. به جای قوت جامعه مدنی و حوزه عمومی، نتیجه قوت و قدرت نهادهای بهره مند از اطلاعات است و درز اطلاعات نیز به جای در نظر گرفتند نفع عمومی، عمدتا ناشی از اهداف پشت صحنه این نهادها برای پیروزی در کشمکش های قدرت طلبانه و به جای مواجهه جامع با همه خطاکاران و همه خطاهای حکمرانی، به شکل گزینشی اهداف یا به قول معروف طعمه های افشاگرانه خود را انتخاب میکند.
🔸راهبرد افشاگری به جای قوی سازی مردم و نهادهای مدنی، نهادهای برخوردار از اطلاعات را قوی میکند و افشاگری به جای تقویت روندهای اصلاحگری، پروژه های تسویه حساب بخشهای مختلف قدرت علیه یکدیگر را توسعه می دهد. مثل زمانی که گروهی از فیش های نجومی پرده برداری کردند و گروه مقابل نیز املاک نجومی را افشاگری کردند.
وجود راهبرد شفافیت بعلاوه آزادی بیان و پس از بیان در مواجهه با خطاهای حکمرانی، نشانه مردم سالارانه بودن سازمان حکمرانی و عامل تقویت آن است و راهبرد افشاگری نشانه ضعف مردم سالاری و پرکشمکش بودن بخش های مختلف قدرت است./کانال محرمانه
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
⭕افشاگری یا شفافیت؟ #روشنگری 🔸در ماجرای سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه و طرح سیسمونی گیت، بار دیگر
⭕️ بيزارم، از اين نيرنگ بازيها
#یادداشت
✍️حسین رحمتی
🔰ماجرای سفر پر حاشیه خانواده قالیباف به ترکیه واکنش های زیادی در پی داشت.
🔺اگرچه این سفر برای خانواده یک مسئول بلندپایه کشور اشتباه و خطاست اما اتفاق جالبی که بلافاصله بعد از رسانه ای شدن این سفر افتاد، اعلام خطا بودن این سفر و عذرخواهی الیاس قالیباف پسر آقای قالیباف از مردم بود.
🔹اما در این میان بازخوردها و واکنش ها و مطالبه های برخی افراد قابل توجه بود. آنها که سیاسی کاری و جناح گرایی شان مقدم بر عدالت خواهی و مردم گرایی شان بوده است.
♨️امثال عباس عبدی و رحمت اله بیگدلی که خود با حمایت تمام قد از دولت حسن روحانی، از مسببان وضعیت موجود کشور هستند، بدون عذرخواهی از ملت بخاطر روی کار آوردن فشل ترین دولت بعد از انقلاب و بدون اینکه از بانیان وضع موجود بخواهند که از ملت عذرخواهی کنند، حال با پررویی تمام فرار رو به جلو کرده و درخواست استعفا و عذرخواهی قالیباف را کرده اند.
🔸بله خطای خانواده قالیباف نباید مغفول واقع شود و خود آقای قالیباف باید برای مردم توضیح داده و از ملت عذرخواهی کند.
‼️اما این حجم از پررویی و طلبکاری از مسببان وضع موجود و ایجاد طرح سیسمونی گیت توسط عده ای مشهور به عدالتخواه، بیشتر به شیوَنی برای سیاسی کاری شبیه است تا گریه بر عدالت!
❗️عذرخواهی از خطا مطلوب و بجاست اما کاش این زبان درازان پررو که همواره طلبکار هستند و کارهای سیاسی شان چندان عایدی برای ملت ندارد، هم کمی عذرخواهی بلد بودند.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
پایگاه تحلیلی صراط
⭕افشاگری یا شفافیت؟ #روشنگری 🔸در ماجرای سفر خانواده رییس مجلس به ترکیه و طرح سیسمونی گیت، بار دیگر
⭕اندر حکایت سیسمونی
#استوری
✍️یحیی جهانگیری
🔻 اگر شفافیت بود، افشاگری نمی شد.
🔹افشاگری:
1. مبتنی بر اطلاعات خاص 2. موجب مافیای اطلاعاتی 3. دارای پیامد سیاه نمایی 4. نتایج غیر اخلاقی 5. نوشدارو تا پیش گیرانه
🔸شفافیت:
1. مبتنی بر اطلاعات عموم 2. بهره مندی همگانی از اطلاعات و فساد 3. دارای پیامد روشنگرانه 4. موجبات عدم دروغ و نااخلاقی 5. پیشگیرانه تا نوشدارو
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
🛑انفجار در مسجد شیعیان مزار شریف
🔹لحظاتی پیش هنگام اقامه نماز یک انفجار در یکی از بزرگترین و قدیمیترین مساجد شیعیان مزار شریف (سه دکان) رخ داده است. بیمارستان مزارشریف اعلام کرده که انفجار تاکنون ۲ شهید و بیش از ۲۵ زخمی داشته است.
🖤 تصاویر دلخراش از تعداد بالای کشته ها و زخمی ها حکایت دارد.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
⭕صلح در منطقه تنها با رفع اشغال فلسطین میسر است.
#خبر_تحلیلی
🔹وزیر خارجه در نامهای به دبیرکل سازمان ملل، دبیرکل سازمان همکاری اسلامی و وزرای خارجه کشورهای اسلامی:
رویکرد دوگانه و سکوت برخی دولتها و مجامع بینالمللی در قبال فلسطین عامل تشجیع رژیم آپارتاید اسرائیل برای تشدید نقض حقوق بشر علیه مردم فلسطین است.
🔹هر گونه تعرض و هتک حرمت نسبت به اماکن مقدس مورد احترام مسلمانان و جریحه دار کردن احساسات امت اسلامی و کشورهای مسلمان را مطرود و غیر قابل تحمل است.
🔹استقرار صلح پایدار و عادلانه در منطقه تنها با رفع کامل اشغال فلسطین و در نهایت تشکیل دولت مستقل و یکپارچه فلسطین بر مبنای طرح سیاسی ثبت شده ایران نزد دبیرخانه سازمان ملل، میسر است.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
💢 عملیات تروریستی کابل ریشه آمریکایی صهیونیستی دارد.
#خبر_تحلیلی
✅ حجت الاسلام لیالی عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در گفتوگو با رسا:
🔹 هدف ایجاد اختلاف و مشغول شدن جهان اسلام و ملت های اسلامی است که متوجه سیاست های کلان پروژه دولت های استکباری نشوند.
#عملیات_تروریستی
#افغانستان
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیه حجت الاسلام فاطمی نیا برای شبهای قدر
قرائت سوره واقعه،۱بار
قرائت سوره توحید،۱بار
یا الله، ۷بار
بعد دعا هایتان راانجام بدید
ایشان را هم دعا کنید.
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan
🔰 تمام زندگی یک شب است.
✍️استاد طاهرزاده؛
🔸شب قدر، شبي است كه بايد به فجر سالم برسد و توحید به معنی «وحدت در عین کثرت و کثرت در عین وحدت» تحقق یابد، كل زندگي يك شب است، برعکس قيامت که روز است.
قرآن مي گويد: «يومُ القيامة» ولی در مورد دنيا مي گويند «وَ الَّيْلِ إذَا عَسْعَس»سوگند به شبی که ناپايدار است، دائماً مي رود. ولی در مورد صبح، حرفی از رفتن نزد، فرمود: «وَ الصُّبْحِ إذَا تَنَفَّس» يعني آنگاه كه صبح شروع مي شود. چون ديگر شب تمام است، فقط روز است.
🔹كل زندگي يك شب است؛ اگر كسي توانست از اين شب با جمع حقایق به صورت اجمال، به توحید برسد، در انتها که فجر محقق می شود با حقایق به شکل تفصیل روبه رو می گردد که همان بهشت است. بعضی ها به هیچ صبحی نمي رسند؛ دنيا آن ها را مي ربايد، در قيامت هم كه آن ها را مي آورند با ظلمتِ زندگي در دنيا به قيامت مي آيند چون در شب قدر ملائکه و روحی بر آن ها نازل نشد تا به توحید برسند، به توحید نظر نداشتند تا حقایق عالم غیب به صورت جامع در جان آن ها تجلی کند.
انسانی که در اين شب به حقیقتِ صبح مي رسد و آن شب برای او «سَلامٌ» است، امام زمان(عج) می باشند، ایشان صاحب اصلی شب قدراند، چون حضرت در دنیا تحت تأثير دنيا نيستند، آماده ی تجلی انوار ملائکه و روح می باشند و همچنان خود را در حالت پاكي و عصمت نگه مي دارند.
🔴 بخوانید؛
https://eitaa.com/serat_zanjan/2671
`
🔻تمام زندگی یک شب است.
صفحه2 از 2
🔸رسول خدا(ص) از اصحاب شان پرسيدند: آيا بعد از من هم ماه رمضاني هست؟ عرض کردند: بله يا رسول الله. پرسیدند: با توجه به این که شب قدر در ماه رمضان است و در شب قدر قرآن نازل می شود، آن قرآن بر چه کسی نازل می شود؟
وقتی كل قرآن در شب قدر نازل مي شود بايد قلبي باشد كه ظرفيت كل قرآن را داشته باشد و چنين كسي همان حجت خدا است که در مقام عصمت قرار دارد. معصوم كسي است كه هيچ نقص عقلی و عملی ندارد تا استعداد کسب همه ی حقيقت قرآن را داشته باشد.
🔹من اگر - بر فرض - نصف قرآن را بگيرم هنوز ناقصم، پس معصوم نيستم. رسول خدا(ص) پرسیدند در شب قدر قرآن بر چه کسی نازل می شود؟ عرض کردند: خدا و رسول خدا(ص) داناترند. اميرالمؤمنين«روحي له الفدا» آن جا تشريف داشتند، پيامبر دست شان را بر روي سر حضرت علي(ع) گذاشتند و فرمودند: بعد از من بر ايشان و اولاد ایشان نازل مي شود.
فرمودند: «آمِنُوا بِلَيْلَةِ الْقَدْرِ فَإِنَّهُ يَنْزِلُ فِيهِ أَمْرُ السَّنَةِ وَ إِنَّ لِذَلِكَ وُلَاةً مِنْ بَعْدِي عَلِيَّ بْنَ أَبِي طَالِبٍ وَ أَحَدَ عَشَرَ مِنْ وُلْدِه »(210) به شب قدر ايمان بياوريد كه در آن شب، كارهای سال مقدر می شود و همانا برای خلافتِ پس از من علی بن ابی طالب و يازده تن از نسل او خواهند بود.
🔸در همین رابطه امیرالمؤمنین(ع) به ابن عباس فرمودند: «إِنَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ فِي كُلِ سَنَةٍ وَ إِنَّهُ يَنْزِلُ فِي تِلْكَ اللَّيْلَةِ أَمْرُ السَّنَةِ وَ لِذَلِكَ الْأَمْرِ وُلَاةٌ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ(ص) فَقَالَ ابْنُ عَبَّاسٍ مَنْ هُمْ قَالَ أَنَا وَ أَحَدَ عَشَرَ مِنْ صُلْبِي أَئِمَّةٌ مُحَدَّثُونَ» همانا شب قدر در هر سالی هست و در آن شب امر آن سال فرود می آيد و برای آن امر بعد از رسول خدا(ص) سرپرستانی است. ابن عباس گفت: آن ها كيانند؟ فرمود: من هستم و يازده تن از فرزندان صلبی من كه امامان محدَّث باشند، یعنی کسانی که با عالم غیب مرتبط اند.
صاحب شب قدر امام زمان(عج) هستند و شب قدر براي ايشان «سلام» است و ايشان زندگي را بدون هیچ نقصی به صبح مي رسانند، برای این که ما نیز شب قدرِ زندگی را به سلامت به صبح برسانیم امامی معصوم نیاز داریم، بدون امام چنین سیری ممکن نیست، با نظر و توجه به امام و توسل به آن حضرت و اطاعت از او و امید به مدد آن حضرت، شب قدر به سلامت به طلوع فجر می رسد.
🔹خودِ امام عصر(ع) می فرمایند: «إِنَّا غَيْرُ مُهْمِلِينَ لِمُرَاعَاتِكُمْ وَ لَا نَاسِينَ لِذِكْرِكُمْ وَ لَوْ لَا ذَلِكَ لَنَزَلَ بِكُمُ اللَّأْوَاءُ وَ اصْطَلَمَكُمُ الْأَعْدَاء» ما در رعايت حال شما كوتاهی نمی كنيم و ياد شما را از خاطر نبرده ايم و اگر جز اين بود از هر سو گرفتاری به شما رومی آورد و دشمنانتان، شما را از ميان می بردند. معلوم می شود از طرف امام هیچ گونه کوتاهی نیست ما باید خود را آماده کنیم. به ما خبرداده اند امام پشت ابرِ غیبت هم كه باشند نورشان به ما مي رسد، ایشان بيشتر از آنچه ما آن حضرت را بخواهیم ما را مي خواهند، ما هم كه رسيده ايم به اين كه روزه ی بي امام، روزه نيست. زیرا قلب امام همه ی توحيد است و هر قلبی به اندازه ای که از شرک فاصله دارد و به توحید نزدیک است، عباداتش مورد قبول است.
🔰 پس فقط روزة امام اصل و امامِ روزه ها است، هر «جزئی» اگر به «كل» نرسد، نابود می شود، همان طور که رطوبت ها و نم ها به آب برمي گردند، روزه ی ما به اندازه ی نظرکردن به قلب امام زمان(عج) روزه است؛ پس باید از امام بخواهیم که كمك كنند و قلم مبارک خود را بر لوح دل ما بنگارند. امام صاحب قلب اند و هرکس به اندازه ای که در اعمال خود حضور قلب داشت به قلب امام رجوع کرده است زیرا قلب، آینه ی اسم جامع الهی است، کافی است فعّال شود به گفته ی امام خمینی(رض) «وقتی قلب الهی شد، همه چیز انسان الهی می شود»
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
🔵 دکور هیئت عبدالرضا هلالی برای شبهای قدر 🤔😊
♦«مکتب آقا مرتضی علی یعنی محمودرضا خاوری نباشیم» این بنر به همراه نامهای از خاوری زمانی که مدیر عامل بانک ملی بود، در مراسم شب اول قدر هیأت رضا هلالی خود نمایی میکرد.
♦خاوری در این نامه خطاب به همکاران خواسته تا کتابی تحت عنوان «سرطان اجتماعی فساد» را بخوانند و مبارزه با فساد را وظیفه شرعی و اجتماعی مدیران دانسته !!!
🔻عضو صراط شوید.
https://eitaa.com/serat_zanjan