10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰اعدام جانی، انسانی است یا غیر انسانی؟
❗اصلاح قبل از جنایت است و اگر مجازات اعدام الغا شود، جنایت در جامعه رواج پیدا میکند...
🎞ببینید| پاسخ آیتالله شهید مطهری به جنجالهای(اعدام_نکنید)
🎬کاری از گروه رسانهای #صراط_زنجان
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۵ آذر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارتباط گرفتن با دانشجویان را بلد بود
۲۷ آذرماه، سالروز شهادت آیتالله دکتر محمد مفتح و روز #وحدت_حوزه_و_دانشگاه
🔻🔻🔻
روحانیت اصیل و انقلابی همچون شهید مفتح باید ملجأ و مَلاذ جوانان دانشجو باشند.
اگر این قشر از روحانیت جوانان را درنیابند، خطر این هست که "روحانیت سکولار" ، یک سراب از اسلام ناب را طبق قرائت خودشان از اسلام، به جوان دانشگاهی تبلیغ کنند.
#شهید_مفتح
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۷ آذر ۱۴۰۱
🔻انسیه ابوبصیر، عضو شورای اسلامی شهر زنجان دردیدار با رئیس قوه قضائیه:
مایه تاسف است که یکی از نمایندگان متخلف راست راست در شهر می گردد...
آقای اژه ای بجای مردم پا روی خرخره گردن کلفتان متخلف بگذارید./همدلی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۷ آذر ۱۴۰۱
فرزند حوزه و شهید دانشگاه
بمناسبت روز #وحدت_حوزه_دانشگاه
🔹محمد مفتح در سال ۱۳۰۷ش در همدان به دنیا آمد و در سال ۱۳۲۲ش بعد از چندسال تحصیل در حوزه همدان وارد حوزه علمیه قم شد.
پس از درک محضر اساتید وقت حوزه و کسب معارف اسلامی در سطوح عالی، بعد از اندک مدتی خود به تدریس کتاب منظومه» حاج ملا هادی سبزواری» پرداخت و در شرح و توضیح این اثر مطالبی را تحت عنوان «روش اندیشه» به رشته تحریر درآورد که در حوزه اشتهار یافت. و همچنان که در حوزه علمیه به درجه اجتهاد رسیده بود، در دانشگاه نیز موفق به دریافت درجه دکترا گردید.
🔸پس از گذراندن دوره دانشگاه، افزون بر تدریس در حوزه، به تدریس در دبیرستانهای قم پرداخت. از جمله آن دبیرستانها، دبیرستان دین و دانش بود. وی از ابتدای تدریس در دبیرستان دین و دانش قم به روشن نمودن اذهان دانشآموزان در خصوص مباحث دینی، سیاسی و اجتماعی پرداخت و با همکاری شهید دکتر بهشتی و حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت تقویت پیوند دانشآموزان، فرهنگیان و دانشجویان با روحانیون اقدام به تاسیس کانون اسلامی دانشآموزان و فرهنگیان در قم نمود.
🔹دبیرستان دین و دانش، پایگاه مهمی برای تلفیق دین و سیاست و نیز مرکزی برای انس دین و دانش بود تا از این رهگذر نسل جوان با معارف دینی آشنا شده و طلاب حوزه با مسائل روز ارتباط یابند و وحدت میان روحانیت و اقشار فرهنگی تحقق یابد...
📌ادامه مطلب
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
۲۷ آذر ۱۴۰۱
فرزند حوزه و شهید دانشگاه
صفحه 2 از 2
🔺به لحاظ مقبولیت و محبوبیتی که شهید مفتح بین طلاب و دانشآموزان کسب کرده بود «ساواک» به وحشت افتاد و برای خنثی کردن فعالیتهای وی ایشان را در سال ۱۳۴۷ از آموزش و پرورش اخراج و به نواحی بد آب و هوای جنوبی تبعید نمود. در سال ۱۳۴۸ که زمان تبعید آن شهید بزرگوار به سر رسید و باید به قم بازمیگشت از ورود نامبرده به این شهر مقدس جلوگیری کردند و او را ناگزیر به اقامت در تهران نمودند!
🔸ایشان عقیده داشت برای تحول در اندیشههای مردم، لازم است که آنان را از دره نادانی به قله آگاهی رسانید. به عقیده وی هر مسلمان علاقهمند و وظیفهشناس باید در دو جبهه مبارزه کند؛ در یک جبهه با دشمنان اسلام و در جبههای دیگر با جهل و خرافهپرستی، وی با این که یکی از برجستهترین اساتید حوزه و دانشگاه بود و در این دو پایگاه حساس و نیز در دبیرستانهای قم به تدریس مشغول بود به منظور آگاهی دادن به توده مردم و بیدارکردن و به حرکت درآوردن آنان تلاشهای وسیع داشت و به هیچ عنوان برنامههای تبلیغی خود را رها نمیکرد، خصوصاً در ایام ماه مبارک رمضان، محرم و صفر در نقاط مختلف کشور این فعالیت او مضاعف میگشت. در ایام تبعید که در زاهدان اقامت داشت از وعظ و ارشاد مردم غافل نبود.
🔹شهید مطهری و شهید مفتح که از شخصیتهای برجسته حوزه علمیه بودند به دانشگاه رفته و خواستند در دلها، انگیزهها و هدفهای دو قشر دانشگاهی و روحانی وحدت ایجاد کنند و یکی از بلندترین آرزوهای امام؛ یعنی پیوند این دو قشر را عملی سازند. شهید مفتح اقدام عملی در راه رسیدن به چنین وحدتی را تغییر نظام آموزشی دانشگاه میدانست و عقیده داشت دانشگاهی که هدف آن پرورش انسانهای دانشمند، دیندار، متعهد و نیکوکار است، باید علم و تخصص خود را در راه اعتلای کشور و تامین سعادت مردم بکار گیرد و در طریق استقلال، عزت و عظمت کشور از خود اهتمامی توام با صداقت و جدیت به خرج دهند. در برنامه چنین دانشگاهی باید عرصه بحث و تحقیق، علم و عمل توام با اخلاص مهیا گردد و به عقیده وی انس حوزه و دانشگاه با یکدیگر در رسیدن به چنین حالتی تاثیر بسزایی دارد.
🔘شهید مفتح ضمن پیگیری به وجود آوردن تحول در دانشگاه، از نظر خط فکری در زمینه مسائل عقیدتی با خطوط التقاطی سخت مخالفت داشت و در برابر احزاب و گروهکهایی که تفکر انحرافی داشتند لحظهای آرام نمیگرفت و در مواردی با آنان درگیر میشد و به سبب همین موضعگیری صریح بود که به ترور وی اقدام کردند. سرانجام در صبح روز ۲۷ آذر ۱۳۵۸ش. در جلو دانشگاه الهیات تهران، مارقین انقلاب یعنی گروهک منحرف و منافق "فرقان" ، آن متفکر وارسته را هدف چندین گلوله قرار دادند.
#وحدت_حوزه_دانشگاه
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_ir1
۲۷ آذر ۱۴۰۱
🔰اعتراف انگلیسیها؛ امنیت و آرامش بانوان در جام جهانی اسلامی
رسانه انگلیسی اعتراف کرد اقدام اسلامی قطر در جام جهانی باعث امنیت بانوان شده است.
از اقدامات منحصر به فرد دولت قطر به عنوان کشور اسلامی، ممنوعیت مشروبات الکلی در ورزشگاههای جام جهانی بود. قوانین اسلامی قطر در جام جهانی در ابتدا اعتراضات برخی از کشورهای اروپایی از جمله انگلیس را به همراه داشت.
اما آمار منتشر شده نشان می دهد که رسانه های انگلیس اعتراف کردند این ممنوعیت مشروبات الکلی نکات مثبت تاریخی در جام جهانی داشت.
شبکه «بی بی سی» انگلیس اعتراف کرد ممنوعیت استعمال مشروبات الکلی در مسابقات جام جهانی 2022 باعث شده تا تماشاگران زن با احساس امنیت بیشتری در ورزشگاه ها حاضر شوند و مشکلی برای آنها در قطر رخ ندهد.
پیش از این نشریه «دیلی میل» اعتراف کرده بود ممنوعیت مشروبات الکلی باعث شده تا برای اولین بار در تاریخ هواداران انگلیسی در جام جهانی به خاطر درگیری بازداشت نشدند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۷ آذر ۱۴۰۱
🔰مسجدیترین شخصیت انقلاب
❇️در جای جای حیات بابرکت شهید دکتر مفتح انس با مسجد دیده میشود و وی را میتوان بدون اغراق، مسجدیترین چهره انقلابی دانست. برخی از شخصیتهای انقلاب هستند که در یک مسجد، کارهای بزرگ کردند و برخی نیز بعد از مدتی، در پی فشارهای امنیتی و اطلاعاتی ساواک، ناگزیر از رها کردن مدیریت مسجد شدند و شماری نیز صرفا در قالب سخنران، در مساجد حاضر میشدند. در این میان اما، شهید مفتح را از هر مسجدی بیرون میکردند به مسجدی دیگر میرفت. از مسجد رضوی قم تا مسجد دانشگاه تهران؛ از مسجد جاوید تا مسجد قبا.
🕌مسجد رضوی در شهر مقدس قم از اولین مساجدی بود که مرکز فعالیتهای شهید مفتح شد. دکتر مفتح با همکاری شهید بهشتی فعالیت تحقیقی خوبی را در قم آغاز کرد و با ترتیب دادن جلسات سخنرانی در مسجد رضوی قم از اساتیدی چون شهید مطهری و مرحوم آیتالله محمدرضا مهدوی کنی و آیتالله سید عبدالکریم موسوی اردبیلی دعوت میکرد. در واقع شهید مفتح همهجا و در هر شهری علاقمند بود که ابتدا مسجد را مرکز مبارزه قرار دهد.
🔸محبوبيت و مقبوليت شهيد مفتح در ميان طلاب و دانشآموزان موجب شد كه وی را از آموزش و پرورش اخراج و در سال ۱۳۴۷، به نواحي بد آب و هواي جنوبي ايران تبعيد كنند و بعد از سپري شدن مدت تبعيد نيز از ورود ايشان به قم جلوگيری به عمل آمد و ایشان با اقامت در تهران به تدريس در دانشكده الهيات مشغول شد. وی به دعوت انجمن اسلامي دانشجويان امامت جماعت مسجد دانشگاه تهران را عهدهدار شد. سخنرانيهای دکتر مفتح در مسجد دانشگاه در ترغيب نسل روشنفكر و تحصيل كرده به اسلام، اثر بسزايي داشت.
🔹وی که بارها از سوی ساواک دستگیر شده و مورد اذیت و آزار قرار گرفت بعدها مسجد جاوید تهران را به مرکز بزرگ انقلابیون تبدیل کرد و آن را سنگری در راه دفاع از ارزشهای اسلامی و انقلابی قرار داد. در این زمان، شهید مفتح یک هسته مقاومت را متشکل نمود و مبارزان سرشناسی از قبیل حضرت آیت الله خامنهای، آیتالله شهید مرتضی مطهری و دکتر باهنر را برای سخنرانی به مسجد جاوید دعوت میکرد.
شهید دکتر مفتح هسته ديگری از دانشجويان و روشنفكران را به دور خود جمع نمود، اما در آذر ۱۳۵۳ مسجد جاويد مورد هجوم ساواک قرار گرفت و شهيد مفتح نيز دستگير و زندانی شد
🕌مسجد دیگری که نقش مهمی در زندگی انقلابی شهید مفتح داشت، مسجد قبا بود. تظاهرات ها از این مسجد با پیشآهنگی آیتالله مفتح آغاز میشد. در یکی از این تظاهراتها بعد از نماز عید سعید فطر، جمعیت از زمینهای قیطریه، راه افتادند و در امتداد خیابان شریعتی به توده گستردهای از مردم معترض به حاکمیت شاه تبدیل شدند. مسجد قبا در خیابان شریعتی تهران واقع شده است و از همان ابتدا به دلیل حضور آیتالله مفتح از پایگاههای مهم مبارزه علیه رژیم پهلوی بود. این مسجد در سالهای دهه ۵۰ توسط آیتالله محمد مفتح بنیانگذاری شد و امامت آن هم بر عهده ایشان بود. دکتر مفتح که از یاران و شاگردان حضرت امامخمینی(ره) بود، مسجد قبا را به مهمترین مرکز حضور گسترده تودههای انقلابی مبدل ساخت که در مناسبتهای دینی هزاران نفر از مردم تهران را گردهم میآورد و ضمن انجام فریضههای دینی، پیام امام(ره) و انقلاب اسلامی را در میان مردم منتشر میساخت.
🔺معمولا اولین اخبار از مواضع و اعلامیههای حضرت امام خمینی، جامعه روحانیت مبارز، دانشگاهها، حوزهها، بازار و... با محوریت شهید مفتح، در این مسجد به اطلاع مردم میرسید. مسجد قبا و شهید مفتح در آن دوره عملا رهبری فعالیتها و تحرکات مردمی را در سطح بسیار وسیعی از پایتخت به عهده داشتند.
🕌مسجد هدایت خیابان جمهوری اسلامی تهران از مساجد دیگری بود که شهید مفتح مرتبا در آن سخنرانی میکرد. آیتالله طالقانی امام جماعت مسجد هدایت بود و ایشان از منبریهای مشهور تهران برای سخنرانی در این مسجد دعوت میکرد که شهید مفتح از جمله آنها است.
🕌مسجد صاحبالزمان(عج) از دیگر کانونهایی بود که شهید مفتح طی سخنانی در آن به افشای حقایق و تنویر افکار جامعه پرداخت. در سلسله بحثهایی تحت عنوان «حکومت اسلامی» که در این مسجد صورت گرفت آیتالله مفتح با استناد به مباحث قرآنی و نکات تفسیری زمینههای نهضت اسلامی را تشریح و تأکید کرد نجات جامعه در پرتو اسلام با تمامی ابعادش به دست میآید.
↙️ایشان در قم بسیار اهل جنب و جوش بود؛ منظومه سبزواری را در صحن حرم حضرت فاطمه معصومه(س) تدریس میکرد. ایشان بسیار کم نظیر بود و روزی در حوزه، روز دیگری در آموزش و پرورش، روز بعد در دانشگاه و در همه حال، اهل مسجد بود.
#شهید_مفتح
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۷ آذر ۱۴۰۱
اقدام هوشمندانه قطر در اهدای جام قهرمانی به مسی با عبای عربی
این اقدام یک حرکت هوشمندانه و حاصل برنامه ریزی است. این حرکت یک تصویر نوستالوژیک از پوشش عربی برای میلیاردها مخاطب فوتبال می سازد. و ده ها سال کلیشه تمسخری که مدیا و سینمای هالیوود از پوشش اسلامی و عربی ارائه می کرد را به چالش کشید.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۷ آذر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 فرهنگ امروز جهان، هنوز هم مرد و زن را از لحاظ شخصیت و از لحاظ ارزش وجودی یکسان نمیداند
بیان دیدگاه #قرآن در کلام آیت الله مرحوم مصباح یزدی
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۸ آذر ۱۴۰۱
ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه
🔸رهبر معظم انقلاب از سالهای آغازین پیروزی انقلاب اسلامی نسبت به ضرورت و ملزومات وحدت حوزه و دانشگاه اشاره مستقیم داشته و این وحدت را برای رشد و شکوفایی این دو قطب علمی واجب قلمداد کردهاند.
✅مجموعه توصیه هایی از رهبر انقلاب برای حوزه و دانشگاه
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_ir1
۲۸ آذر ۱۴۰۱
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 ببینید | دادهها و ارادهها (۱)
🔶 جهت دهی افکار عمومی
🔺 دشمن چگونه با بمباران اطلاعاتی، ذهنیت ملتها را #جهت_دهی میکند؟
💠تبیین فوقالعاده حجتالاسلام استاد عابدینی از فضای رسانههای حاکم بر دنیا و تاثیر آن💠
#سواد_رسانه
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
۲۸ آذر ۱۴۰۱
۲۸ آذر ۱۴۰۱