دروغ ۵۹ درصدی
✍️ محسن مهدیان:
ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه ۴۱ درصد شرکت کردند، پس ۵۹ درصد مقابل نظاماند."
☑️ این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار میکنند مختصری توضیح می دهیم:
1️⃣ یکم. با چی مقایسه میکنید؟
2️⃣ دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
3️⃣ سوم. آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔻بخوانید:
https://eitaa.com/joinchat/3621912738Cceffa384fd
چرا رای 25ملیون ایرانی را نمیبینید؟
انتظار این است که تحلیلگران اجتماعی که در جایگاه استادی و گاها به ادعا در صدر مجمع نواندیشی نشسته اند، در تحلیل وقایع اجتماعی جلودار تبیین واقعیت میدان باشند اما مع الاسف استادان!، تابع کانال های تلگرامی و پیج های بی نام و نشان شده اند و به جای تاثیر مثبت بر جامعه، تاثر منفی از فضای مجازی گرفته اند.
یادداشت روز صراط را 👈 اینجا بخوانید
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
پایگاه تحلیلی صراط
چرا رای 25ملیون ایرانی را نمیبینید؟ انتظار این است که تحلیلگران اجتماعی که در جایگاه استادی و گاها
✍️سعیدفتحی
چرا رای 25ملیون ایرانی را نمیبینید؟
🔹انتظار این است که تحلیلگران اجتماعی که در جایگاه استادی و گاها به ادعا در صدر مجمع نواندیشی نشسته اند، در تحلیل وقایع اجتماعی جلودار تبیین واقعیت میدان باشند اما مع الاسف استادان تابع کانال های تلگرامی و پیج های بی نام و نشان شده اند و به جای تاثیر مثبت بر جامعه، تاثر منفی از فضای مجازی گرفته اند.
🔸روایت واقعیت میدان مبتنی بر رویت دقیق است و رویت محتاج حضور! و تحلیلگری که در میان مردم نیست چگونه حال واقعی ایشان را روایت خواهد کرد؟
🔹ایران در دوسال گذشته درگیر حادترین مسائل اجتماعی بوده است. هجم وسیعی از حملات رسانه ای در دوسال گذشته با فتنه «زن زندگی آزادی» به پیوست وقایع ماقبل از جمله فتنه بنزینی حسن روحانی رخ داد و دشمن تمام تلاش خود را برای گسست اجتماعی و انشقاق بین حکومت و مردم و از بین بردن اعتماد مردم به فرایندها و مسئولین انجام داد. تحلیل رسانه های ضد انقلاب از خروجی عملیات رسانه ای خود علیه حکومت ایران، مشارکت زیر 20 درصد بود.
🔸اما آنچه در واقعیت رخ داد مشارکت 25 ملیون ایرانی واجد رای بود. این واقعیت را چگونه باید دید و چگونه روایتش کرد؟
در این میان چند نکته حایز اهمیت است:
🔻1- در هیچ انتخاباتی در عالم واقعیت صددرصد واجدین شرایط، در انتخابات مشارکت نمیکنند. در ایران نرمال مشارکت از حدود 55 درصد تا 60 درصد بوده است و گاهی بالا و پایین شده است. بنابراین کاهش مشارکت را باید نسبت به متوسط مشارکت حساب کرد و نه از صد درصد. در این صورت کاهش مشارکت در مجلس حدود 20 تا 25 درصد بوده است و نه حدود 60 درصد.
🔻2_استان تهران با حدود 10 ملیون نفر واجد شرایط دارای ضریب بیشتری در محاسبه معدل مشارکت در کل کشور است. مشارکت در اکثر استان ها حوالی 50 درصد و برخی استان ها 60درصد بوده است آیا مردم این استان ها جزو مردم ایران نیستند؟
🔻3_ هرکسی که به صندوق رای و نظر مردم ارزش و اعتبار قائل باشد طبیعتا افزایش مشارکت هدفش میشود و در این راه به هر میزانی که در وسع او باشد برای مشارکت تلاش میکند.
شاید بهتر باشد دلواپسان مشارکت از نقش خود در افزایش مشارکت در انتخابات بگویند.!
🔻4_ باید از این تحلیلگران پرسید آیا شما عاملی خارجی با هدف براندازی نظام اسلامی که با کنش های مجازی جنگ رسانه ای علیه انقلاب به راه انداخته است را قبول دارید و یا اینکه معتقدید هیچ کسی در دنیا به ما کاری ندارد و سخن از دشمن توهم توطئه است؟ اگر پاسختان مثبت است بفرمایید شما برای تبیین این جنگ رسانه ای چه کرده اید و اگر قبول ندارید واقعیت میدانی را که هزاران شبکه ماهواره ای و صفحات مجازی را شامل میشود چگونه تحلیل میکنید؟
🔹نکته پایانی اینکه باید دید این مشارکت بیست و پنج ملیونی در چه بستر و عرصه ای رخ داده است. و ضمن توجه و تبیین چرایی کاهش مشارکت قدردان چنین مشارکتی هم بود، چیزی که کمتر دیده میشود.
#یادداشت_روز
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمارهای جالب از انتخابات مجلس
🔸۱۰۳ نماینده مجلس یازدهم دوباره رای آوردهاند. ۱۴۲ منتخب هم برای اولینبار راهی مجلس میشوند.
🔹۲۱ درصد منتخبان ۳۰ تا ۴۵ ساله هستند، ۵۵ درصد ۴۵ تا ۶۰ ساله و ۲۴ درصد ۶۰ تا ۷۵ ساله.
🔸۳۷ درصد منتخبان دکترا دارند، ۵۸ درصد کارشناسی ارشد و ۵ درصد مدرک حوزوی.
🔹۴۸ درصدِ شرکتکنندگان در انتخابات خانمها هستند و ۵۲ درصد آقایان.
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 تشکر رهبر انقلاب از ملت ایران به خاطر حضور در پای صندوقهای رای و انجام یک جهاد بزرگ
🔹 رهبر انقلاب :میگوییم جهاد؛ چرا؟ چون در مقابل حدودا یک سال تبلیغات دشمنان بود.
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
17.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روحانیت را باید از بعد خدمت نگاه کنیم
ما روحانیت را هم طبقه با مردم میدانیم.
از دل خود مردم میدانیم.
برای مردم و اصلا جزئی از مردم میدانیم
🎙حجت الاسلام غفاری
🔹دومین همایش طلبه عصر انقلاب
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
چرا سید محمد خاتمی در انتخابات شرکت نکرد؟!
♨️ سید محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات روز گذشته در جمع مشاوران خود گفته است که آگاهانه در انتخابات روز جمعه یازدهم اسفند شرکت نکرده است و میخواسته همراه و همنوا با خیل ناراضیانی باشد که در عمق وجودشان بر این باورند که اگر راه نجاتی باشد راه اصلاح امور است.
باید به خاتمی چند نکته را گوشزد کرد:
1️⃣ شاید برای مردمی که برای مشارکت مردد بودند یعنی 30 درصد، دلایلی مثل گلایه از مسئولان و مشکلات اقتصادی و... حاکم باشد اما برای یک فعال سیاسی با سابقه ریاست جمهوری و رهبری یک جریان سیاسی این گزاره «آگاهانه رای ندادم» بیشتر مضحک به نظر میآید چرا که تنها راه اصلاح امور کشور از انتخابات می گذرد.
2️⃣ از جناب خاتمی باید پرسید که آیا ایشان سال گذشته هم، آگاهانه در مقابل مردم ایستاد و شعار تجزیه طلبان و جریان ضدایرانی با عنوان «زن زندگی آزادی» را تکرار کرد و آن را نویدبخش آینده روشن دانست؟
3️⃣ خاتمی که از سران فتنه صهیونیستی 88 شناخته می شود باید پاسخ دهد که در آن سال هم که مشارکت کم سابقه 85 درصدی مردم صورت گرفت و اختلاف بین نفر اول با دوم حدود 11 میلیون رای بود، باز هم آگاهانه با دروغ بزرگ تقلب همراهی کردند و باعث به آشوب کشیده شدن کشور و تحمیل تحریم های جدید علیه مردم شدند؟ البته خاتمی در جلسات غیررسمی موضوع تقلب را رد کرده اما در علن حاضر به بیان این موضوع نیست.
4️⃣ خاتمی احتمالا در خیالات خود اینگونه فکر کرده است با توجه به احتمال پایین رای آوری اصلاح طلبان و تثبیت مشارکت بر مدار 41 و 42 درصد، او می تواند از آب گل آلود ماهی بگیرد و خود را تریبون آن 60 درصد جا بزند!
5️⃣ این در حالیست که لطمه ای که مجلس دهم به اعتبار خانه ملت زد و همچنین خساراتی که در دولت های مورد حمایت خاتمی به کشور وارد کرد و آثار آن تا چندین سال هم قابل جبران نیست، بسیاری از مردم را در گروه ناراضیان قرار داد.
6️⃣ خاتمی بهتر می داند پس از ماجرای «تکرار می کنم» برای روحانی و لیست امید، اعتبار او به حداقل رسیده و برای زنده ماندن مجبور به تغییر تاکتیک شده است. نزول جایگاه او به مرتبه ای رسیده که حتی همراهان او و اصلاح طلبان شناسنامه دار در رسانه ها از او انتقاد می کنند و صریحا به خاتمی پیشنهاد کنارهگیری میدهند. /آنتی سکولار
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
📷 درخت زیتون، نهالی که رهبر انقلاب کاشتند؛
رهبر انقلاب: کاشت درخت زیتون، یک اقدام نمادین برای ابراز سلام به ملت مقاوم فلسطین بود
🔹️یکی از سهنهالی که بهمناسبت روز درختکاری توسط رهبر انقلاب اسلامی کاشته شد، نهال درخت زیتون بود.
🔻حضرت آیتالله خامنهای درباره این اتفاق فرمودند:
🔸 برای اعلام همبستگی و همدلی با مردم مظلوم و البته بسیار مقاوم فلسطین، یکی از درختهایی که امروز کاشته شد، درخت زیتون بود و این اقدام نمادین در واقع برای ابراز سلام به آنها بود و اینکه بگوییم همواره حتی در کاشت درخت نیز به یاد مردم فلسطین هستیم. ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
🔹️درخت زیتون؛ نمادی از مقاومت، تاریخچه مالکیت زمین و روحیه پایدار مردم فلسطین است. این درخت حتی در برابر خشکی و شرایط خاک نامناسب نیز توانایی بقا و رشد دارد و نمادی از اراده بینهایت فلسطینیهاست و با هویت فرهنگی و تاریخی این ملت نیز گره خورده است.
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
❇️ فتوای ۴ مرجع تقلید درباره حرمت استفاده از کالاهای صهیونیستی + سند
◽️آیات عظام مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و مظاهری پاسخ استفتاء مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزههای علمیه درباره خرید با واسطه یا بی واسطه و استفاده از کالاهای شرکتهای صهیونیستی را اعلام کردند.
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
📩 رهبر انقلاب: چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند و از کارایی بیاندازد، سخنان اختلافانگیز و ستیزهگریهای دشمنپسند است/ در برخوردها و دستهبندیهای سیاسی از محرمات شرعی اجتناب کنید
🔻رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹دربارهی مجلس شورا هم یک جملهای عرض کنم. خب هر مجلس جدیدی حامل امیدهای جدیدی است. وقتی یک مجلس تازهای تشکیل میشود، امیدهای تازهای هم با آن مجلس مطرح میشود و چشماندازهای جدیدی را میتوانند پیدا کنند. نمایندگان تازهای در مجلس جدید وارد میشوند، در کنار آنها نمایندگان مجربی هم از دورهی قبل یا دورههای قبل هستند، این یک ترکیب خیلی خوبی است، مجموعهی خیلی خوبی است. هم در آن ابتکار هست، هم در آن نوآوری هست، هم در آن تجربه هست. از تجربههای موفق قبلی استفاده میکنند، ابتکارات جدید هم میآورند. خب این یک سرمایهی باارزشی است.
🔸 تشکیل هر مجلس جدیدی برای کشور یک سرمایهی باارزش و مورد استفاده است. باید این را قدر دانست. مثل یک خونی در رگهای مجموعهی سیاسی کشور و اجتماعی کشور جاری میشود و انشاءاللّه اثر میکند. حادثهی شیرینی است. لکن این حادثهی شیرین را میشود تلخ کرد، مثل همهی حقایق شیرین عالم یک چیزهایی هم وجود دارد، عواملی هم وجود دارد که میتواند این شیرینی را از بین ببرد. آن چیزی که میتواند شیرینی مجلس جدید را نابود کند، سخنان اختلافانگیز و دعوا راه انداختنها و ستیزهگریهای دشمنپسند است. این شیرینی مجلس جدید را این جور چیزها از بین میبرد.
🔹اگر چنانچه این مراعات را نکنند اولین اثرش این است که کام ملت تلخ میشود، فضای سیاسی کشور فضای تلخی میشود در حالیکه فضای سیاسی با انتخابات و تشکیل مجلس جدید و آمدن افراد جدید و اینها یک فضای با طراوتی است قهراً، این از بین میرود.
اثر بعد هم این است که مجلس از کارایی میافتد یعنی وقتی که مجلس شورای اسلامی دچار دعوا و ستیزه و مقابله و جبههبندی گوناگون اینجوری شد از کار اصلی خودش باز میماند. بطور طبیعی دستهبندیها و کشمکشها مانع میشود از اینکه اینها به کارشان برسند.
🔸 یک شاخص عمدهی جمهوری اسلامی این است که؛ دستاندرکاران جمهوری اسلامی متشرع باشند، متشرع باشند مراعات حرام و حلال و دروغ و غیبت و تهمت این چیزها را بکنند ما همچنانی که در کارهای شخصی خودمان باید مراقبت بکنیم و تقوا پیشه کنیم از محرمات اجتناب بکنیم در محیط سیاسی و در کار سیاسی هم عیناً همین وجود دارد باید از محرمات اجتناب کرد، باید این را در رأس کارها باید قرار داد.
🔹در کارهای سیاسی، در برخوردهای سیاسی، در دستهبندیهای سیاسی که قهراً با اختلاف سلیقه نوعی دستهبندی وجود دارد باید مراعات تقوی کرد، باید مراعات اجتناب از محرمات شرعی را به جد انسان بایستی داشته باشد این اگر بود انشاءاللّه نتایج کار هم مطلوب خواهد بود خدای متعال هم به کار برکت خواهد داد. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
جهاد
بهترین واژه برای توصیف تمام اتفاقات یازدهم اسفند
✍️ سعید غفاری
🔹کسانی که طرف ۴۱درصد و یا ۵۹درصد انتخابات ایستادند نتوانستند ماجرا را روایت بکنند.
در خاطرم هست در ساعات پایانی انتخابات ریاست جمهوری سال۱۴۰۰ نذر و نیاز میکردم که مشارکت از ۵۰ درصد بالاتر باشد تا محاجه کنیم ۵۰ بعلاوه یک به نفع نظام و طرفدار نظام هستند.
🔻اما روایت حقیقی در سلوک دینی "روایت جهاد" است. قرآن حوادث و اتفاقات را با دشمن و در میدان نبرد مطرح میکند.
جهاد یعنی عملیات میدانی در مقابل دشمن
جهاد یعنی نبرد سیاسی، اجتماعی، نظامی مبتنی بر جهاد نفس و خودسازی
جهاد یعنی منت کشیدن برای حضور مردم،
جهاد یعنی تلاش در برابر خودکامگی حلقههای میانی و خواصی که فهم وخواسته خود را مهمتر از جمهور میدانند،
جهاد یعنی تلاش و تکیه بر قدرت خدا و نیروهای مردمی
🔸کسانی که تلاش میکنند ۵۹ درصد را قشر از دست رفته معرفی کند یا جاهل هستند و یا خائن وکسانی که ۴۱ درصد را مطلوب میدانند غافل هستند.
🔹اما روایتی که ۴۱ درصد را حاصل یک نبرد جدی تمدنی سیاسی و اجتماعی در برابر تمام هیمنه لیبرال دموکراسی میداند حکیمانه و مطابق با واقع است.
میتوان ۱۱ اسفند را تقابل تمام عیار" اسلام منهای مردم" و"مردم منهای اسلام" با جمهوری اسلامی دانست.
کسانی که قلم بر ضعف جمهوریت در نظام اسلامی و یا غفلت از جمهوریت میچرخانند بدانند که فرزندان انقلاب مبارزه خود را برای حضور اکثریت و غلبه خواستههای عموم مردم بر خمودگی و خستگی شما به کار خواهند برد
و ۱۱ اسفند روز فتح مجاهدین بر قاعدین بود و مبارزه همچنان ادامه دارد.
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1