یک فنجان کتاب☕📖
🔶️برشی از کتاب حوض خون،
روایت زنان اندیمشک از رختشویی در دفاع مقدس
💠 خاطرات زهرا ملکنژاد، قسمت پایانی:
به هرزحمتی بود پتویی از زیر آوار کشیدم بیرون. کاظم خلیلی رسید. به تل خاک نگاه میکرد و میزد توی سر خودش جنازهها را از زیر آجرها درآوردم و گذاشتم روی پتو، عین گوشت پخته بودند. مغز و گوشت سوخته میآمد توی دستم
و بویش میپیچید توی دماغم. دست معصومه را پیدا نکردم به آقای خلیلی گفتم: بگرد دست دخترت رو پیدا کن. داشت از ناراحتی سکته میکرد. روز بعد دست دخترش را توی مدرسه مدرس که پنجاه متر از خانه شان فاصله داشت پیدا کرد. جلوی چشم هایم سیاهی میرفت. جنازه ها را بردیم سردخانه بیمارستان شهید کلانتری، همه را کف زمین گذاشته بودند. روی هم سه تا بقچه از تکههای بدن شهدا گذاشتم گوشه سردخانه و از آنجا زدم بیرون.
چهل و شش سالم بود و زیاد شهید و مرده دیده بودم ولی این بار فرق میکرد. در بمباران ۴ آذر ۶۵* صدام اندیمشک را شخم زده بود، حالم خیلی بد بود. شروع کردم به استفراغ داشتم رودههایم را بالا میآوردم. بوی گوشت سوخته از توی سرم خالی نمیشد رفتم خانه دستهای خونیام را شستم و چند تکه سیر و پیاز خوردم ولی بی فایده بود.
روز بعد چکمه پوشیدم و رفتم توی سردخانه و جنازه ها را کفن کردم، وجودم داشت از ناراحتی آب میشد. موقع تشییع دختر عمه ام را از دست شوهرش گرفتم و گذاشتم توی قبر. همۀ مردم اندیمشک برای تشییع شهدا جمع شده بودند و شعار میدادند جنگ جنگ تا پیروزی. بعد از تشییع شهدا با همان حال زار رفتم رختشویی برای شستن پتو و ملافه، با یکجا نشستن و غصه خوردن چیزی درست نمیشد. خودم را جمع کردم و با ذکر صلوات و خواندن مداحی شروع کردم به شستن. روزها و ماهها بیوقفه در کنار بقیه خانمها رخت میشستم و دلم را از غصه ها پاک میکردم. رخت شوی خانه بار دیگر امید را در من زنده کرد. ولی داغ بدنهای تکه پاره و آویزان به درختها و زیر آوارمانده در دلم هرگز شسته نمیشد.
*روز ۴ آذر ۱۳۶۵، رژیم بعث عراق با پنجاه و چهار فروند هواپیما یک ساعت و چهل و پنج دقیقه اندیمشک را بمباران کرد این حمله هوایی طولانی ترین حمله هوایی بعد از جنگ جهانی دوم بود هدف اصلی رژیم بعث انهدام کامل اندیمشک به عنوان قرارگاه پشتیبانی دائمی جنگ بود اندیمشک که عقبه تمام نیروهای نظامی منطقه را از نظر ترابری و رساندن تجهیزات و ادوات و ماشین آلات به نیروها تأمین میکرد. از سویی شاهراه ورود به خوزستان و شریان اصلی جنگ بود و از سوی دیگر محل استقرار بیش از پنجاه قرارگاه و پادگان نظامی متنوع. زیرساختهای پشتیبانی جنگ از جمله راه آهن که نقش مهمی در جنگ داشت از اهداف مهم این حمله هوایی بود. از شهدا و مجروحان این بمباران آمار دقیقی در دست نیست اما بر اساس آمارهای موجود بیش از پانصد نفر مجروح و بیش از سیصد نفر شهید شدند
@setaregane_rah
هدایت شده از هیئت فاطمیون ورامین
💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼
🍃🌺🍂
🌿🍂
🌸
فرصت کم است
ایتام رو دریاب
به مولا تاسی کن
ارزش هر بسته حمایتی شب یلدا
۲۵۰ هزار تومانه
دستدست نکن❌
دل به سخاوت یکدله کن💯
کودک یتیمی منتظر قلب سخاوتمند توست💕
به نیت فرج امام زمان
5892107044869819بنام هیئت فاطمیون ورامین تکیهگاهامامزادهزیدابوالحسن 💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🌾🍃🌸🌿🍃💚 @fatemyounvaramin 💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🌾🍃🌸 https://eitaa.com/fatemyounvaramin/6488 💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🌾🍃🌸
هدایت شده از هیئت نامه فاطمیون
🏴 محفل روضه ماهیانه؛
یادبودشهیدوالامقام هستهای
حاج مصطفی احمدی روشن
باحضورخانواده محترمشهید
سخنران شیخ مهدی حسنی
مداحی؛
ستایشگران اهلبیت "ع"
پنجشنبه 6 دیماه ساعت 20
ورامینضلعشرقیمسجدجامع
آستان امامزاده زیدابوالحسن
برادرانخواهران
هیئت فاطمیون ورامین
لینک خبر در کانال هیئت فاطمیون ورامین ؛
https://eitaa.com/fatemyounvaramin/6594
جهت ترویج فرهنگ شهادت
حداقل برای یکنفر ارسال کنید
اجرکم عندالله تعالی .
_______
@fatemyun_heyatnameh
هدایت شده از هیئت فاطمیون ورامین
در آستانه سالروز شهادت دانشمند هسته ای شهید مصطفی احمدی روشن ، میزبان خانواده شهید در ورامین هستیم .
ضمن دعوت از شما جهت شرکت در مراسم بزرگداشت این شهید والا مقام با حضور پدر و مادر شهید توجه شما را به مختصری از زندگینامه پر برکت این شهید والا مقام جلب میکنیم.
زندگینامه شهید مصطفی احمدی روشن
شهید مصطفی احمدی روشن ۱۷ شهریور ۱۳۵۸ در روستای سنگستان استان همدان متولد گردید .
تحصیلات خود را در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی شریف بپایان رساند .
شهید احمدی روشن در سمت معاون بازرگانی سایت نطنز مشغول خدمت بود که در روز ۲۱ دی ماه ۱۳۹۰ توسط عوامل رژیم تروریستی صهیونیستی در خیابان گل نبی تهران توسط بمب مغانطیسی در خودرو خود در سن ۳۲ سالگی ترور و به درجه رفیع شهادت نایل شد .
شهیدی که شهادتش دل ما را سوزاند ، جمله ای است که مقام معظم رهبری در در مورد شهادت احمدی روشن فرمودند .
همچنین مقام معظم رهبری در پیام تسلیت شهادت ایشان فرمودند
رشد شتابندهی علمی و فتح قلههای دانش که با همت و عزم جوانان مؤمن و غیور و توانائی چون مصطفای شهید، رونق یافته امروز قائم به هیچ فردی نیست، این یک جنبش تاریخی و برخاسته از یک عزم خللناپذیر ملی است.
مادر بزرگوار شهید احمدی روشن در روز تشییع پیکر پاک شهید اعلام کردند که من علیرضای مصطفی(فرزند شهید احمدی روشن) را مثل مصطفی بزرگ میکنم .
جهت شرکت در مسابقه زندگینامه شهید احمدی روشن به کانال هیئت فاطمیون ورامین مراجعه نمایید
@fatemyounvaramin
روحش شاد و راهش پر رهرو