هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️کدام گفتمان میتواند پیروز انتخابات ۱۴۰۰ شود؟
▪️در برخی اذهان درباره گفتمان پیروز در انتخابات این تصور غلط وجود دارد که اگر ما فیالمثل شعار کار، مسکن، معیشت، اشتغال و... را مطرح کنیم، میتوانیم پیروز شویم. سوال این است که مگر جریان لیبرال شعارش بیکار کردن جوانان، خراب کردن خانهها، کوچککردن سفرهها و تعطیلی دولت است که آن شعارها در مقابل این شعارها اعتبار پیدا کرده و نظر مردم را جلب کنند؟! همه میگویند میخواهیم این مسائل را حل کنیم. اما گفتمانی پیروز میشود که آن مسیری که برای حل مسئله معرفی میکند، اولا نسبتی با آزردگی مردم از مهمترین شاخصه وضع موجود برقرار کند، ثانیا حرف زدن از آن مسیر با شخصیت کاندیدایی که شعارش را میدهد، نسبتی داشته باشد.
▪️در دوره مرحوم هاشمی، مردم در عین حال که گرفتار تنگی و سختی معیشت بودند، از خفقان سیاسی هم رنج میبردند. آقای خاتمی روی موج این خفقان سیاسی سوار شد و شعار آزادی سیاسی داد. گفت اگر میخواهیم به توسعه اقتصادی برسیم، مقدمهاش توسعه سیاسی است. رقیب اصلیاش آقای ناطق اما شعارش ادامه راه آقای هاشمی بود. حرف توسعه سیاسی هم با شخصیت آقای خاتمی تناسب داشت.
▪️آقای احمدی نژاد روی موج تبعیض و بیعدالتی و اشرافیتی که از دوره آقای هاشمی شروع شد و در دوره آقای خاتمی هم ادامه یافت، سوار شد و شعار عدالت و سادهزیستی داد. رقیبش آقای هاشمی خیال میکرد اگر مانند سال ۷۶ آقای خاتمی شعار توسعه سیاسی بدهد رای میآورد! حرف از عدالت و سادهزیستی هم با شخصیت آقای احمدینژاد تناسب داشت.
▪️آقای روحانی روی موج تحریمهایی که مسببش فتنه ۸۸ بود سوار شد و شعار مذاکره برای رفع تحریم داد. رقبایش یا اساسا ایدهای نداشتند، یا حرفهایی فضایی میزدند که مردم راه حل مسائل خود را در آنها نمیدیدند. شعار مذاکره نیز با شخصیت آقای روحانی تناسب داشت؛ و رای آورد.
معتقدم تنها گفتمانی که میتواند در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شود، گفتمان دولت جوان حزبالهی است. دولت مستقر دو ویژگی دارد؛ یکی پیری و خستگی و یکی لیبرالیسم که از تبعات آن تسلیم و ارعاب و انفعال در برابر جنگ اقتصادی دشمن است.
▪️جنگ اقتصادی رزمندگان جوان و مبتکر و شجاع و با همت میخواهد. دولت جوان حزبالهی گفتمانی است که مردم قطعا برای پیروزی در این جنگ اقتصادی به آن اقبال خواهند داشت. ترجیح این است که رئیس این دولت نیز یک جوان باشد؛ اما اگر شرایط مهیا نبود، فردی باید بیاید که تشکیل #دولت_جوان_حزبالهی با شخصیتش تناسب داشته باشد.
▫️گزیده ای از سخنرانی در همایش گفتمانسازی بیانیه گام دوم/بوشهر
@syjebraily
تلخیص کتاب صعود چهل ساله .pdf
682.2K
✅تلخیص عالی از کتاب صعود چهل ساله
✅در ۵ دقیقه خلاصه این کتاب ۳۲۰ صفحه ای را در ۶ صفحه بخوانید.
🔸۱۷ هزار ساعت کار پژوهشی برای جمع آوری پیشرفت های کشور از منابع و مراجع علمی، رسمی و معتبر خارجی دنیا که توسط تعدادی از طلبه های جوان انقلابی انجام شده است.
▫️امام خامنه ای حفظه الله:
"اگر دیدید که همسرتان یک نقطه عیبی دارد ـ هیچ انسانی بیعیب نیست ـ و مجبورید او را تحمل کنید، تحمّل کنید، که او هم همزمان، دارد یک عیبی را از شما تحمّل میکند. آدم عیب خودش را که نمیفهمد، عیب دیگری را میفهمد. پس بنا بگذارید بر تحمّل.اگر چنانچه قابل اصلاح است، #اصلاحش کنید. اگر دیدید کاری نمیشود کرد، با او #بسازید."
خطبه عقد ۷۸/۴/۹
@Seyed_mohammad_reza_hosseini
هدایت شده از ■ توحید تشیع ■
علل سنگینی روح و دل
یکی از علّتهایی که ما توفیق سحرخیزی نداریم و در وقت آن سنگین هستیم و گویا گوشهایمان صدای مَلَک منادی را که همهی اولیاءالله را بیدار میکند، نمیشود، این است که روح و قلب ما به خاطر دو مسأله سنگین میشود و مثل گنجشکی که به دو پایش وزنه آویختهاند، به وقت سحر نمیتواند برخیزد و به ملاقات یار پر بزند؛ و یا در عبادات خود، روح بالا نمیرود و لذّت عبادت را نمیچشد؛ یکی از آن دو عامل، لغو و لهو و زیاد حرف زدن است؛ و دیگری که خیلی انسان را سنگین میکند، غیبت کردن است. من عیناً دیدم که غیبت شب، توفیق سحرخیزی را از انسان سلب میکند.
مرحوم کربلایی احمد #تهرانی
پندهای آسمانی: صفحه 188
برگرفته از تذکرةالاولیاء (@tezkar)
♦️ «توحید تشیّع» را دنبال کنید؛
ایتا | تلگرام | سروش | اینستگرام | توییتر
#متفرقه #دیگر_اساتید
هدایت شده از علیرضا پناهیان
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اثرات ویژه نماز جعفر طیار در زندگی روزمره ما
➕سخنان آیت الله بهجت(ره)
#تصویری
@Panahian_ir
🔰 مراسم قرائت دعای ام داوود
▫️ قرائت دعا و سخنرانی:
▪️ حجت الاسلام والمسلمین #سیدمحمدرضاحسینی
⏰ شنبه۹ اسفند ماه ، راس ساعت ۱۷
🏠 با توجه به ظرفیت جلسه ، در صورت تمایل داشتن برای حضور در مراسم ، برای گرفتن آدرس پیوی بنده تشریف بیارید🙏
🚩 #هیأت_یامهدی (عج) شهرستان شاهرود
🆔 @Yamahdi_Shahrood
🆔 http://Instagram.com/yamahdi_shahrood
هدایت شده از 🍒شکوفه های درخت گیلاس🍒
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
🔴 روش کاشت نهال
🌳 حضرت عیسی علیه السلام، از شهری عبور می کرد که میوه ها و ثمر درختان آن شهر را کرم ها فاسد می کردند.
🌳 مردم آن شهر به آن حضرت شکایت کردند و برای دفع و رفع آن جانوران و سلامتی میوه ها، دستور و دارویی تقاضا نمودند.
🌳 حضرت فرمود: دوای آن با خود شماست و علت فاسد شدن ميوه های شما آن است كه هنگام نشاء كردن و كاشتن درخت ( بعد از کندن چاله )، در چاله اول نهال را می گذارید، اول خاک می ریزید و بعد آب.
🌳 ولی باید، اول آب بریزید و بعد خاک ( یعنی بعد از گذاشتن نهال، باید چاله را پر از آب کنید تا کامل روی ریشه را آب بگیرد و ریشه هوا نبیند، سپس چاله را با خاک پر کنید. ) تا این که میوه های درختان شما دچار آفت نشوند.
🌳 مردم آن منطقه این فرمان حضرت عیسی علیه السلام را به اجرا گذارده و در نتیجه، میوه های آنان از آفت محفوظ ماند.
📚 علل الشرایع، ج ۲، ص۴۷۵
درخت_میوه_بکاریم.
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
هدایت شده از نوشته ها 》》》
بسم الله الرحمن الرحيم
امروز 13 اسفند 97 با جمعي از طلاب موسسه عالي فقه و علوم اسلامي ديداري خصوصي با اقايمان ، امام خامنه اي داشتيم. اين نوشته مضمون برخي از مطالب ايشان در جلسه است.
تذکر مهم اينکه اين مطالب برداشت نويسنده از بيانات ايشان است و ممکن است با اصل مطالب ايشان متفاوت باشد. هر چند نويسنده تمام تلاش خود را بکار برده تا دقيقا مراد ايشان ذکر شود. همچنين نوشته زير فقط بخشي از مطالب معظم له ميباشد.
1 . ايشان با توجه به گزارشي که مديريت مدرسه مطرح کردند که برخي طلاب کوشا از 6 صبح تا 9 شب در مدرسه مشغول فعاليت هستند فرمودند : بنده با اين کار مخالفم. همه مسائل خانواده مسائل عقلاني نيست بلکه برخي مسائل جنبه عاطفي و واقعي دارد. لازم است مرد ساعت هايي در کنار خانواده باشد. البته خود بنده در برهه اي از زمان همين طور زندگي ميکردم . صبح وقتي از خانه خارج ميشدم بچه ها خواب بودند و وقتي بر ميگشتم هم بچه خواب بودم. اما در ان زمان چاره اي جز ان نبود. اما امروز شما استقرار داريد و شرايط ان روز ما را نداريد.
2 . درباره ضرورت فلسفه و نقش ان استنباط احکام فرمودند : بنده مخالف فلسفه خواندن نيستم بلکه انرا خوب بلکه لازم ميدانم. اما فلسفه نظري ما چون تبديل به حکمت عملي نشده ظهور وبروزي در جامعه ندارد هر چند غربي ها اين کار را کردند و فلسفه نظري خود را به حکمت عملي تبديل کردند اما اين کار در مورد مثلا فلسفه صدرايي انجام نشده هر چند که ظرفيت ان وجود دارد و نياز به کار هست. بنابراين انچه که امروز عملا در جامعه کار ميکند و اداره جامعه را به عهده دارد فقه است و بايد به ان پرداخته شود.
3 . با توجه به اينکه گفته شد درس خارج اصول در حوزه به طور متوسط 15 سال طول ميکشد فرمودند: اين اصلا خبر خوبي نيست. بنده شنيده ام که خارج اصول ايشان 5 سال طول ميکشيد . اصولي تر از محقق خويي کيست ؟ اين فقيه اصولي کجاي اصول را در درس خود از قلم ميانداختند ؟ بنابراين اصول را بايد مضيق تر خواند. البته اين مساله درباره فقه مطرح نيست و عرصه کار در ان باز است.
4 . با توجه به درخواست طلاب درباره مطالعه تفسير و حديث فرمودند : بنده برنامه درسي شما را نميدانم اما شما هرگز خود را از تفسير قران جدا نکنيد. همين تفسير مجمع البيان تفسير خوبيست که مولف ان طبرسي ، در ضمن برخي ايات ملايي خود را نشان داده است.
5 . فرمودند : بنده قبلا به مديران حوزه هم گفته ام که کسي که درس ميخواند نياز به يک مدرک و گواهي دارد. مثلا کسي که سه سال درس خارج عمومي ميگذراند بايد معلوم باشد که کيست. اشتباه بزرگ اين بود که ابتدا مدارک حوزوي را با مدارک دانشگاهي مقايسه کردند و بعد هم بحث معادل سازي مطرح شد که مثلا فلان اگر درس بخوانيد معادل کارشناسي ارشد است. درحالي که اين اشتباه است زيرا سبک کار در حوزه با سبک کار در دانشگاه متفاوت است. شما نياز به يک گواه و شهادت داريد. سابق اجازه اجتهاد مطرح بود که کسي که درس ميخواند به او اجازه اجتهاد ميدادند.
6 . درباره اينکه روش برخي موسسات اين است که درس توسط خود طلاب ارائه ميشود و استاد نظارت دارند فرمودند : درس هايي که توسط طلاب ارائه ميشود استاد نبايد در حاشيه قرار گيرد.
7 . کار بطيء و متقن بهتر از کار سريع و سست است.
8 . به دنبال اساتيد خود حرکت کنيد.
9 . بدون توسل نماز شب و تضرع نميشود به جايي رسيد. گاهي انسان از کساني سخني هم ميشنود اما به دل انسان نمينشيند. دعا و توسل باعث انفتاح دل و معنويت ميشود . مخصوصا نماز شب که اگر هم موفق به ان نشديد قضاي ان را به جا اوريد .
10 . اين مطلب را شايد بتوان مهمترين قسمت فرمايشات ايشان دانست که فرمودند : هيچ يک از مسائل مدرسه نبايد وجهه انقلابي بودن را تحت الشعاع قرار دهد . طلبه و ملا و استاد و مرجعي که انقلابي نباشد بدرد اين کشور ( يا بدرد اين انقلاب ) نميخورد. امروز بسياري از افراد در کشورهاي ديگر از مکتب هاي غلط غربي سرخورده اند و هيچ ملجا و پناهي ندارند و فقط نگاهشان به جمهوري اسلاميست.
تلک عشرة کامله . و الحمد لله رب العالمين
محمد مظفري / 13 اسفند 97 / قم المقدسه
@neveshte
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
کاش یه بخشنامه و یا مرام نامه ای برای انتخابات مینوشتن که بچه حزب الهی:
۱. اجازه نداشته باشد کاندیدای مطلوبش را با اهل بیت مقایسه کرده و عدم توجه به آن کاندید را با عدم استقبال از امام علی و امام حسین مقایسه کند!!
۲. اگر مردم و حتی حزب الهی ها به کاندید مورد علاقه اش استقبال نشان ندادند، نشان آخر الزمان و بی بصیرت شدن مردم نداند!!
۳. اگر کسی نظر او را نپسندید و حمایت نکرد، ضرورتا لیبرال و ضد انقلاب نشده!
۴. کسی را در گردنگیری نیندازند و با تماس و مراجعه مکرر، مجبور به اعلام موضع و حمایت از کسی نکنند.
۵. معلوم نیست کسی را که آنها معرفی میکنند تنها مسیر آرامش و سعادت ملت باشد. اینقدر مطمئن و همه چیز تمام نشان ندهند که اگر فلانی آمد، همه چی حل میشه!
👈 ضمنا دیگه این حرفها خیلی ضایع هست و نخ نما شده که بگیم «این انتخابات اینقدر حساسه که اومدن ریشه اسلام و انقلاب را بزنن و اگه فرصت دستشون بیفته، کار را یه سره خواهند کرد!»
کی قراره ریشه بزنه و قطع کنه؟
آدمایی که شورای نگهبان تعیین کرده قراره ریشه اسلام و انقلاب را بزنن؟!
حالت خوبه اخوی؟
چرا این حرفها را هر بار تکرار میکنین؟
بس نیست؟
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
هدایت شده از خبرگزاری فارس
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از مستند شبکه سیبیاس درباره حمله موشکی ایران به عینالاسد با تصاویری جدید
🔹کاری از دست کسی برنمیآمد فقط فرار میکردیم/ این حمله شبیه آنچه دیده بودیم نبود.
@Farsna
هدایت شده از آستان مقدس امامزاده محمد(ع)
دیزج شاهرود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️توصیه آیت الله آقا #مجتبی_تهرانی
🌙 به استغفار در #ماه_رجب
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
📡حداقل برای ☝️نفر ارسال کنید.
🍂🌱🍃💠🍃🌱🍂
🆔@emamzademohamddizj