eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.2هزار دنبال‌کننده
730 عکس
385 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
. کودک سالاری امروز ، سلب آرامش و آسایش فردا برای خانواده ها را بدنبال دارد. سبک زندگی طوری شده که دو نفر که پدر و مادر هستند برای یک یا دو نفر که فرزند هستند ، شبانه روز دارند وقت میزارن ، آنها همه امکانات را در اختیار فرزندان خود قرار میدن ، آخر الامر ما می بینیم این فرزندان ، شخصیت توقع طلب ، وابسته ، کودک صفت بار می آیند ، و این شیوه چیزی نیست جز نتیجه سبک زندگی جدید که والدین فکر می کنند با فراهم کردن امکانات می توانند زندگی فرزندان را تامین کنن و آنها را به آرامش و سعادت واقعی رساند، این در حالی است که فرزندان برای رشد فردی(توسعه فردی) اجتماعی ،اعتقادی و ... نیازمند به بینش و بصیرت صحیح هستند و این موضوع اگه در تربیت نادیده گرفته شود یکی از بزرگترین و مهمترین اصل در تربیت نادیده شده است . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کودکان به ملکوت نزدیکترند 😘 والدین ، مربیان ، معلمان لطف کنید اگر خطایی از کودک دیدید با او گفتمان کنید و علت خطا را از او جویا شوید ، شاید میزان درک او از اون کار بیشتر از این نبوده . 🤔 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط مؤثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت اول) برای انتخاب همسر لازم است، دختر و پسر به این نکات دقت کنند. نکته اول : بهتره آغاز آشنایی دختر و پسر عاقلانه باشه ، و تدوامش عاشقانه.نه اینکه اول عاشقانه بعد عاقلانه باشه نکته دوم: برای انتخاب همسر، چهارگروه نظر می دهند. گروه اول: خود دختر و پسر گروه دوم : خانواده های دختر و پسر گروه سوم : همسایگان و آشنایان محلِ زندگی دختر و پسر گروه چهارم : مشاور گروه اول: در اینجا شناختی که دختر و پسر از همدیگر پیدا مي کنند ، شناخت به برخی از رفتارهای یکدیگر است، این شناخت یک شناختِ عمیق نیست، غالباً شناخت ظاهری و سطحی است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. او می آید او خواهد آمد او ظهور کرده ، ما در غفلت و غیبت کبری هستیم. اربعین ، حماسه حسینی است برای رسید به حماسه مهدوی 🌘🌗🌔🌖🌕 .
﷽ . مهارت‌هایِ ارتباط موثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت دوم) 🔷 گروه دوم : خانواده ها هستند، در این نوع شناخت، خانواده ها یک شناختِ اجمالی از هم پیدا می کنند، مواردی مثل سِن، شغل، مسکن، عدم اعتیاد بررسی می شود، که این شناخت نیز یک شناخت اجمالی است. گروه سوم : گروهی هستند که برای تحقیق به مکان زندگی دختر و پسر می روند ، این افراد اطلاعات از همسایه و آشنایان می گیرند ،🌱 اطلاعاتی مثل این موارد که ما تا حالا از اینها بدی دیدیم یا ندیدم، اینها از نظر ما خوب هستند یا بد هستند، دراین نوع شناخت ما خواهیم به این نتیجه برسیم که خانواده های این دختر و پسر، در این محله به خوبی مشهور هستند یا نه ممکنه اطلاعاتی که برخی از همسایگان به ما می دهند مغرضانه باشه‌. اطلاعات و شناختی که این سه گروه به ماه می دهند، اطلاعاتِ ناقصی هستند که پازل شناختِ دختر و پسر را کامل نمی کند. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. مهارت‌هایِ ارتباط موثر رابطه با دیگران (انتخاب همسر) (قسمت سوم) گروه چهارم : مشاور است ، این گروه شناختِ شخصیت را بصورت کاربردی و تخصصی بررسی می کنند، گروه چهارم اگردر مسیر صحیح و کاربردی مدیریت شود ، پازلِ شناخت تقریبا تکمیل می شود ، دختر و پسر با یک شناخت نسبی معقول و با یک اعتماد به نفس بیشتری ، زیریک سقف قرارمی گیرند. با توجه به نکاتی که گفته شد، دختر و پسری که برای ازدواج اقدام می کنند، لازم است در موارد زیر یک تفاهم نسبی با یکدیگر داشته باشند، این موارد : ۱_اعتقادات ۲_سلیقه ها ۳_سِن ۴_تحصیلات ۵_تیپ و ظاهر ۶_خانواده ها ۷_فرزند ۸_اقتصاد ۹_ شغل ۱۰_ مکان زندگی ۱۱_تیپ های شخصیتی ۱۲_ مِزاج ۱۳_ فرهنگ و آداب و رسوم ۱۴_ هیجانات ۱۵_خُلق (میزان انرژی روانی) ۱۶_دورنگرا و برونگرا بودن لازم است هر کدامیک از این موارد به صورت کاربری و تخصصی و از طریق مشاوره بین دختر و پسر بررسی می شود. 🎯 منتطر دوره مهارت‌های قبل از ازدواج در همین کانال باشید . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ▪️ ویدیوی بسیار ارزشمند از آقای کریستوفر که کتابی در مورد حضرت زینب سلام الله علیها تالیف کرده اند، پیشنهاد می شود به هیچ وجه این ویدیو رو از دست ندهید .
ذهن ( ذهن پاک) با خود ( مدیریت افکار ) ما هر جایی که هستیم هر جایی که می خواهیم برویم هر وقت می خواهیم بخوابیم هر وقت می خواهیم غذا بخوریم هر وقت که می خواهیم مطالعه کنیم هر وقت می خواهیم به آینه نگاه کنیم هر وقت می خواهیم مهمانی برویم هر وقت می خواهیم حرف بزنیم یک قدرتی هست که یا ما را به انجام آن کار تشویق می کند یا ما را نسبت به انجام ندادن آن کار تنبل یا تحقیر می کند ، آن قدرت افکار ما هستند ، افکار ما از یک طرف می توانند به منزله یِ قاصدک های دانایی و امید‌ برای ما باشند ، از طرف دیگر می توانند به منزله یِ موریانه هایی باشند که هر لحظه چارچوب روح و جسم ما را می خورند و بعد از مدتی ما را از لحاظ روحی و جسمی از پا می اندازند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ . فضای مجازی و خطر تبدیل شدن فرزندان به یک رُبات انسانی 😶 که از اجتماع ، خانواده فاصله گرفته و خالی از احساس، گرمی و عاطفه هستند .🥶 خانواده ها دقت کنند ، کودک و نوجوان خود را با موبایل، لب تاب، فضای مجازی رها نکنند ، زیرا آنها بعد از چند سال به این فضا اعتیاد پیدا می کنند ، بدنبال آن ، آنها با اجتماع و محیط پیرامون خود بسختی برخورد میکنند ، آنها حتی به سختی با اعضای خانواده ارتباط برقرار می کنند ، این افراد ممکنه به جایی برسند که مسائل و مشکلات پیرامون خود را نتوانند بخوبی درک کنند ، احساس همدلی و همدردی با خانواده و فامیل ندارند و یجورهایی بی تفاوت عمل می کنند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بشنو حال دلت خوب میشه خوش دارم که زائر حضرت رضا علیه السلام هستم .🤚 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. لطف کنید با دقت گوش دهید.🤔 👈 نکته مهمی که در کارتون پینوکیو بود و خیلی از ماها بهش توجه کافی نکردیم . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
والدین سَمی در تحصیل کودک ☠ ❌ والدین بخصوص مادران ، دقت کنند ، هر جمله ای که آنها در مورد درس خواندنِ کودک خود بر زبان جاری می کنند ، در ناخودآگاه کودک تأثیر می گذارد ، در اینجا اثر برخی از جملات ، در پرانتز بیان می شود ، جملاتی مانند : 👇👇 ⬅️ امشب که بابات آمد ، میگم‌ درس خواندن تو را خودش حل کنه . (القایِ ترس از درس خواندن ) ⬅️ چقدر تو خِنگی ؟ (القایِ نفهم بودن و نفهمیدن ) ⬅️ خدا را شکر ، که تو خانواده ما کسی خِنگ نیست . ( تقویت تلقین به نفهم بودن و نفهمیدن ) ⬅️ تو خِنگی به بابات و خوانده اش رفتی (تقویت تلقین به نفهم بودن و نفهمیدن ) ⬅️ خوب دیگه بنویس ، این چه خطی که داری ، تو گرما بزاری راه میفته . (تلقین به دلزدگی از درس خواندن به خاطر بد نوشتن ) ⬅️ الان زنگ می زنم به معلمت ، بش میگم تو چقدر اذیت می کنی . ( تلقین به ترس و اضطراب از کسی که علم به او می آموزد ، یعنی معلم ) ⬅️ به خانم معلم الان زنگ می زنم که فردا رفتی مدرسه دعوات کنه ، ( تلقین به دشمنی و نفرت از کسی که علم به کودک یاد می دهد ، یعنی معلم ) ⬅️ اگه درس نخوندی ، مثل من بدبخت می شوی ، حالا من تمام همکلاسی‌های که داشتم وآن موقع ، سر کلاس تنبل بودند ، حالا برو ببین با چه ناز و عشوه ای پشت میز نشسته اند ، فکر کنم با این حواست آخرش مثل خودم می شوی . (تلقین به این که هیچ فایده ای درس خواندن تو نداره ، زیرا آخَرش مثل خودم می شوی ، که به جایی نرسیدم ) تمام این جملات بالا ، ممکن است یک جا گفته نشود ، ولی اگر در فاصله شش ماه ، این جملات بصورت پراکنده و در موقعیت های مختلف به ذهن ناخودآگاه کودک وارد شوند ، همه یِ آنها وقتی بعد از شش ماه ، یک جا جمع شدند ، اَثَر خودشان را نشان می دهند ، به عبارتی بهتر قطره قطره این جملات در مورد مدرسه و معلم گفته شود ، وانگهی از درس دلزده شود . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. سلام عید شما مبارک 👏 لطف کنید نظر خود را در مورد کانال و موضوعات آن بیان بفرمایید ، در آخر به قید قرعه به سه نفر از بزرگواران مبلغ 50 هزار تومان عیدی پرداخت خواهد شد .🎊 آیدی من 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad .
. نتیجه قرعه کشی برای عیدی، بخاطر ولادت پیامبر و امام جعفر صادق علیهم‌السلام - خانم طاهری - خانم ده‌شیخ -خانم زنگی آبادی .
والدین سَمی در تحصیل کودک ☠ قسمت دوم👇 ✅ والدین دقت کنند که لذتِ علم و دانش ، را از همان آغاز تحصیل ، در ذهنِ کودک خود ایجاد کنند ، مراقب باشید هر جمله ای که در مورد تحصیل به کودک خود می گویید ، در ذهنِ ناخودآگاه کود‌ک ثَبت و ضَبط می شود ، ❌ در پائین، ادامه ی نمونه هایی ، که شما ممکن است در موقع درس خواندن به کودک خود بگویید ، آورده شده و اثر آن جمله در ذهن کودک ، در پرانتز بیان شده. جملاتی مانند : 👇👇 ⬅️ مادر به دخترش می گوید : بابات نگذاشت که من دانشگاه بروم ، ( ناراحتی از پدر ، القای بهانه برای درس نخواندن) ⬅️ چرا حواست نیست؟ (برچسب زدن به بی توجه بودن ، القای بی توجه بودن ، در کودک) ⬅️ چند مرتبه تکرار کنم . (القای حوصله نداشتن و نفهمیدن در موقع درس خواندن ) ⬅️ دیگه از درس خواندنت خسته شدم (القای خستگی از درس خواندن) پس بنابراین والدین دقت کنید هر جمله ای که به کودک و نوجوان خود در امر تحصیل و استعدادش بیان می شود اثر بسیار زیادی در انگیزه 😇و عدم انگیزه ی 😒او در امر تحصیل دارد . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. جوانان مبارز خانواده های خودشونو داغدار کردند که پرچم دشمن در مرزهای این کشور برافراشته نشود . ملت ایران نمی تونه قبول کنه که پرچم دشمن بخاطر یه سری افراد نفوذی و فریب خورده در داخل، برافراشته شود . .