🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌹السلام علیکم و رحمت الله و برکاته 🌹
🗓امروز جمعه...
۰۸ تیرماه ۱۴۰۳
۲۱ ذی الحجه ۱۴۴۵
۲۸ ژوئن ۲۰۲۴
🍁 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌹
✳️با ما همیشه در مزینان باشید.
(تلگرام/واتساپ/ایتا/سروش/روبیکا/بله/اینستاگرام )
📸 عکس؛ انتخابات در مزینان
#شاهدان_کویر_مزینان
https://eitaa.com/sh_mazinan
🌸پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند:
مَن وَلِیَ شَیئا مِن اُمورِ اُمَّتی فحَسُنَت سَریرَتُهُ لَهُم رَزَقَهُ اللّه تعالی الهَیبَةَ فی قُلوبِهِم، و مَن بَسَطَ کَفَّهُ لَهُم بِالمَعروفِ رُزِقَ المَحَبَّةَ مِنهُم، و مَن کَفَّ عَن أموالِهِم وَفَّرَ اللّه عَزَّ و جلَّ مالَهُ، و مَن أخَذَ لِلمَظلومِ مِن الظّالِمِ کانَ مَعی فی الجَنَّةِ مُصاحِبا، و مَن کَثُرَ عَفوُهُ مُدَّ فی عُمرِهِ، و مَن عَمَّ عَدلُهُ نُصِرَ علی عَدُوِّهِ.
🥀 هر کس عهده دار کاری از امور امّت من شود و نسبت به آنان حسن نیّت به خرج دهد، خداوند متعال هیبت در دل های آنان را روزی او فرماید و هر کس دست احسان خود را به روی آنان بگشاید، محبّت و دوستی ایشان را روزیش گرداند و هر کس از دست درازی به اموال آنان خویشتنداری کند، خداوند عزّ و جلّ دارایی او را زیاد کند و هر کس داد ستمدیده را از ستمگر بستاند، همنشین من در بهشت باشد و هر کس عفو و گذشتش زیاد باشد، عمرش دراز گردد و هر که عدالتش فراگیر باشد، در برابر دشمنش یاری گردد.
📚بحار الانوار،ج72،ص 359
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
هدایت شده از شاهدان کویر مزینان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤با نوای استاد فرهمند
#شاهدان_کویر_مزینان
https://t.me/shahedanemazinan
📚متن مسابقه بزرگ کتابخوانی غدیر در مزینان
✅جایگاه و اهمیت عید سعید غدیرخم ... بخش هفدهم؛ معرفی دائرة المعارف بزرگ شیعه(کتاب الغدیر )
🖌نویسنده و محقق؛ حاج علی اصغر تاج مزینانی
✍️بسم الله الرحمن الرحیم
الغدیر حاصل زحمات و تلاش طاقت فرسای شبانه روزی عالم بزرگ شیعه، علامه عبدالحسین امینی نجفی رحمت الله علیه مي باشد که دارای کلامی شیرین ، زیبا و دلنشین است. تحقیق یک بحث تاریخی و موضع گرفتن رسول خدا صلی اللهعلیهو آله و سلّم در سرزمین غدیر خم بعد از رجوع از مکه در آخرین سفر حج که گروه های مختلف مسلمانان در آنجا گرد آمده بودند، مقام و شخصیت علی بن ابیطالب علیه السلام را که به دست خود تربیت و ساخته است و دارای همه نوع فضایل که او را از سایرین متمایز میکند و سرآمد همگان، که او را لایق وصایت رسول خدا مي کند تا راهنمای مسلمانان باشد.
کتاب "الغدیر"در چنین زمینه ای نگارش یافته تا مردمان بی اطلاع را به این حادثه بزرگ تاریخی مطلع سازد چون این واقعه مهم تاریخی هرچند در کتاب ها ثبت است ولی به دست فراموشی سپرده شده و این کتاب الغدیر است که چهره این حادثه بزرگ را روشن ساخته ،آیات قرآن کریم را به صورت یکجا با سخنان پیامبر اکرم و راویان حدیث و مفسرین بزرگ نقل می کند و از سخنان ادیبان و شاعران و مورخین و ترجمه نویسان، تأیید می آورد.
"الغدیر " آنچه در قرون اولیه اسلام درباره این واقعه عظیم اسلامی رخ داده است را جمع نموده و حتی پا را از این فراتر نهاده، و به شرح احادیث و روایات علمای شیعه و اهل سنت پرداخته و تحقیقات را در همهی زمینه هایی که مربوط به واقعه مهم و تاریخی غدیر خم بوده کشانده است.
در حقیقت کتاب الغدیر، به تفصیل سخنان دوست و دشمن را ذکر کرده و محکم و متشابه را در کنار هم آورده و صحیح و ناصحیح را از هم باز شناخته، اعتقادات بی اساس و افکار انحرافی و باطل را از ساحت مقدس امیر المومنین علی بن ابیطالب علیه السلام دور نموده است ....
آیت الله شهید مرتضی مطهری می گوید: الغدیر ثابت می کند که پاره ای از اتهامات به شیعه که سبب فاصله گرفتن مسلمانان دیگر از شیعه شده ،به کلی بی اساس و دروغ است و ثالثا شخص شخیص امیرالمومنین علی(ع) را که مظلوم ترین و مجهول القدرترین شخصیت بزرگ اسلامی است و می تواند مقتدای عموم مسلمین واقع شود و همچنین ذریه اطهارش را به جهان اسلام معرفی می کند.
علامه مرتضی عسکری نیز معتقد است: شما هر چه تلاش و تحقیق کنید نخواهید توانست بیش از آنچه علامه امینی در الغدیر و میرحامد حسین در عبقات و ... انجام داده اند کاری عرضه کنید. ولی آنچه امروزه نیاز است عرضه درست این تحقیقات گران بها به مردم است، با زبانی که مردم ما بتوانند آن معارف را بفهمند.
ادامه دارد...
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
💢سوال شماره ۱۷ مسابقه بزرگ غدیر در مزینان
❓ کدام گزینه درباره کتاب الغدیر درست است؟
الف _ کتاب الغدیر اثر گرانبهای مرحوم علامه عبدالحسین امینی نجفی ره است.
ب_ کتاب الغدیر همه آیات قرآن و سخنان پیامبر در باره واقعه غدیر را جمع نموده است.
ج _ کتاب الغدیر اعتقادات بی اساس را از ساحت مقدس علی علیهالسّلام دور کرده است.
د_ همه موارد صحیح است.
🔹گزینه اصلی را همراه با نام و نام خانوادگی و شماره تماس و نام شهر و استان به شاهدان کویر مزینان ارسال بفرمایید.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتخابات پرشور
🎬تدوین؛ محسن مزینانی عسکری
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
📢 اطلاعیه شماره ۸ ستاد انتخابات کشور
👈 اسامی و کد نامزدهای انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری:
🔹آقای مسعود پزشکیان فرزند محمد علی- کد نامزد ۲۲
🔹آقای مصطفی پورمحمدی فرزند حسین- کد نامزد ۳۳
🔹آقای سعید جلیلی فرزند محمدحسن- کد نامزد ۴۴
🔹آقای محمدباقر قالیباف فرزند حسین- کد نامزد ۷۷
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
37.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گزارش_ویدیویی
🔹 شور انتخابات
مزینان ۷ تیر ماه، مصادف با چهلمین روز شهادت شهدای خدمت
🔹 باتشکر از پایگاه بسیج شهدای مزینان
🎧 خبرنگار:زهرا شاکری ، سوگند مزینانی
🔹رابط پیشتاز:جناب آقای دکتر سعادتی فر
#سازمان_دانش_آموزی_شهرستان_داورزن
#خبرگزاری_پانا
#شهرستان_داورزن
#معاونت_پرورشی
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
#شعر_امروز
🌴شرکت در انتخابات
روز جمعه حماسه می سازیم
بر چنین فخر و رأی می نازیم
ما همه با صلابت و پر شور
می کنیم فتنه را ز کشور دور
گر چه هر یک وظیفه ای داریم
طبع و ذوق و سلیقه ای داریم
ولی رأی با شناخت باید داد
من جمیع الجهات باید داد
وقت رأی است یا علی مددی
قهر ننگ است یا علی مددی
ما همه اهل خاک ایرانیم
شکر باید که ما مسلمانیم
گر که خواهی شوند شهیدان شاد
کشور خوبمان شود آباد
رأی و صندوق را غنیمت دان
آنچه را پیش روست فرصت دان
آنکه گفت رأی تو ندارد سود
فکر و ذکرش شده غبار آلود
دست ها بفشریم و با همت
در حماسه و رأی کنیم شرکت
رأی ما آرش است و تیر و کمان
یعنی آماج و قصد و گوی و نشان
رأی یعنی بشارتِ شادی
رأی یعنی امید به آبادی
رأی یعنی سرود ای ایران
همره و زیر پرچمِ شیران
رأی یعنی حماسه ی جاوید
رأی یعنی طلوعِ عشق و امید
روز جمعه و هشتم تیر ماه
انتخاب است بین راه و چاه
هم بده رأی و هم بکن ترویج
باش شور آفرین و کن تهییج
قطره را متصل به دریا کن
موج و جوش و خروش بر پاکن
رأی قاسم چو قطره و دریاست
قطره را بهره نیست گر تنهاست
🌹شاعر؛ قاسم بهمن آبادی (ملا)
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
#انتخابات_۱۴۰۳
📸رأی پیرغلام اهل بیت علیهم السلام حاج قربانعلی عسکری مزینانی در تهران
🔹عکس؛ حسین هیئتی
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
☑️ضمن عرض تسلیت خدمت مردم فهیم غنی آباد و خانواده محترم شادروان حاج امید غنی آبادی، مراسم تشییع پیکر آن مرحوم ساعت ۹:۳۰صبح روز شنبه نهم تیرماه از مقابل حسینیه علی بن موسی الرضا عليه السلام غنی آبادی ها واقع در تهران، یاخچی آیاد، بیست متری عباسی به سمت بهشت زهرا(س) برگزار و در قطعه ۳۰۷ردیف ردیف ۲۰۰ شماره ۴۰ به خاک سپرده می شود.
✔️شایان ذکر است مراسم سوم و هفتم این فقید سعید روز یکشنبه دهم تیرماه از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در حسینیه علی بن موسی الرضا عليه السلام غنی آبادی ها برگزار میشود.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
📸پوشش خبری و زنده تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری درحسینیه ارشاد با حضور و اجرای مجری توانا حسام مزینانی فرزند سرهنگ حاج محمد مزینانی دیمه
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴شیمیایی بودن
🖌دکتر سوسن شریعتی مزینانی
🔸انتشار به مناسبت هشتم تیرماه روز مبارزه با سلاح های شیمیایی و میکروبی با نگاهی به فیلم مستند «سپیده دمی که بوی لیمو میداد» به کارگردانی آزاده بیزارگیتی
هفتم تیرماه ۱۳۹۳ در آستانه سالروز بمباران شیمیایی سردشت، «کانون شهروندی زنان» با همکاری «گروه وکلای همکار» مراسمی را در تالار اقبال «کانون وکلای دادگستری» تدارک دیدند.
در این مراسم علاوه بر پخش مستند «سپیده دمی که بوی لیمو میداد»، مرضیه وفامهر (کارگردان، بازیگر و همسر ناصر تقوایی)، دکتر سوسن شریعتی مزینانی (پژوهشگر تاریخ) و ستار عزیزی (حقوقدان و استاد دانشگاه) سخنرانی کردند در ادامه متن سخنرانی فرزند سخنور دکترعلی شریعتی مزینانی تقدیم می شود
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
شاهدان کویر مزینان
🔴شیمیایی بودن 🖌دکتر سوسن شریعتی مزینانی 🔸انتشار به مناسبت هشتم تیرماه روز مبارزه با سلاح های شیمی
🔴شیمیایی بودن
🖌دکتر سوسن شریعتی مزینانی
✍️از روزی که مستند «سپیده دمی که بوی لیمو می داد» به دستم رسید، دیدنش را مدام به تاخیر می انداختم. عنوان دلهره آوری بود و معلوم بود قرار است «بوی لیمو» طعم تلخ جنگ باشد؛ مستندی که مخاطب فراموش کار را وادار خواهد کرد چشم در چشم فاجعه بدوزد و بفهمد تا کنون چه چیزهایی را نادیده گرفته و یا دوست داشته فراموش کند.« فقط اشک قادر است از جنگ صحبت کند» و ما می خواهیم روزگاران جنگ را سپری شده بپنداریم. یادآوری مدام فاجعه، زندگی را مصیبت بار می کند و تن دادن به منطقش را ناممکن می سازد. تاریخ جنگ، متولی دارد و عمدتاً درگیر خلق حماسه هاست و به روزمره جنگ خود را مشغول نمی کند؛ اینکه جنگ چه امروزی را رقم زده و چگونه نوعی زندگی را بدل به تقدیر آدم ها- زنان و مردان- کرده است.
«سپیده دمی که بوی لیمو می داد» مستندی است درباره زندگی پنج زن مصدوم شیمیایی در سردشت پس از بمباران این شهر توسط ارتش عراق در 8 تیر 1366، بیست و یک روز قبل از قطعنامه 598 ، قطعنامه ای که یک سال بعد-همچون نوشیدن زهر- توسط ایران پذیرفته شد و پایان جنگ را رسمی کرد. زنان امروز سردشت که در دیروز جنگ، کودکان 10-12 ساله بوده اند و پا به پای «شیمیایی بودن» نوجوانی و جوانی کرده اند و امروز شده اند همسر، مادر و زنان کار و کوشیده اند علی رغم نفرین جنگ، زندگی کنند. این مستند به خلق حماسه های جنگی نمی پردازد بلکه به سرنوشت آدم هایی می نگرد که در رقم زدن چگونگی و چرایی جنگ نقشی نداشته اند و به آن محکوم شده اند بی هیچ انتخابی. جذابیت این فیلم در همین است. نشان دادن زندگی به روایت زنان در همه جلوه هایش (کار، خانواده ، فرزند، شهروندی، فقر) در نسبت با میراثی که جنگ به جا گذاشته است : شیمیایی بودن و به این ترتیب توانسته است پرونده ای اجتماعی را با پرونده جنگ پیوند زده و امکان گفتگو میان جبهه های مختلف و قربانیان متعلق به جبهه های گوناگون را فراهم سازد.
1-زندگی پس از جنگ در تثلیث «زن- مادر- مصدوم شیمیایی»
موضوع این مستند جنگ نیست بلکه زندگی است پس از جنگ و از همین رو آزاده گیتی- کارگردان این مستند- نیازی نمی بیند که برای برافروختن احساسات و یا فعال کردن تخیل و حافظه مخاطب خود ، بر روی صحنه های تکان دهنده و خانمان برانداز تکیه کند. همه آن دیروز پر وحشت – بزرگترین بمباران شیمیایی در جهان بعد از جنگ جهانی اول- از خلال خاطرات کودکانی که زنان امروز سر دشت شده اند یادآوری می شود. لحظه ای که بیست و چند سال پیش در یک عصر تابستانی، آسمان آبی ناگهان می شود محشری پر دود و بویناک، گیرم بوی لیمو. بمباران شیمیایی یعنی چه؟ نمی بینیم اما باید تصور کنیم وقتی زنی از آن عصر تابستانی 1366« باران گنجشک های مرده» را به یاد می آورد و اینکه در یک لحظه به تعداد انگشتان دستانش، عزیزانی را از دست داده بی آنکه اجسادشان را دیده باشد و سال ها بی خواهر و مادر بزرگ شده و چشم به راه. این ها تنها تذکراتی اند برای درک ابعاد فاجعه ای به نام بمباران شیمیایی، چند روز قبل از صدور قطع نامه. قطع نامه ای که به قیمت کودکی و جوانی مردمان این شهر صادر شد و یک سال بعد توسط ایران پذیرفته شد.
این فیلم با تمرکز بر موقعیت زنان در نقش های مختلفی که زندگی بر دوششان گذاشته نشان می دهد که بیمار شیمیایی زن، در هر لحظه از زندگی باید با چه ابتلائاتی روبرو شود: در مقام همسر، از مردش شماتت بشنود چرا که فرزندان بیمار به دنیا آورده است. علی رغم بیماری و حضور همیشگی مرگ، همچون مادر به وظایف روزمره اش بپردازد، مادری کند، شادی بیاورد و غذا و آرامش و گرمای خانواده باشد. هر بار که بیماری سر بر داشت برای درمان تنها به شهر بزرگتر رود و دست آخر به خاطر فرزندانش، درمان را نیمه رها کند: «برای زن ها سخت تر است. مثل آدم های عادی و سالم از تو انتظار دارند.» سنت و فقر نیز هر دو به میدان می آیند تا زندگی «زن-مادر-بیمار شیمیایی» را بدل به یک رنج مکرر کنند. با پای شکسته و نفس گرفته به دنبال اطعام راه بیفتی، به خاطر تولد فرزندان بیمار
2- نسبت مرگ و زندگی
زندگی پا به پای مرگ، خصلت اساسی زیست زنان و مردان شیمیایی شده سردشت است و آزاده گیتی در چند نما و چند گفتگو این نوع بقا را به نمایش می گذارد. (مثلاً لاشه بمبی که سی سال بعد از جنگ جزو لاینفک زندگی کودکان امروز سردشت شده است.) یکی از مادران به این زندگی در دو قدمی مردن و اثراتی که در روح و روان فرزندش دارد اشاره می کند: «بچه ام می ترسه یه روزی برم و دیگه برنگردم و هر از چندی میآد به سراغم تا نمرده باشم.» اضطراب مرگ مادر، کودک را رها نمی کند و یا زنی که در تلاش برای تداوم زندگی خیاطی می کند و در فاصله میان دو لباس دوختن مجبور می شود به بیمارستان رود و برای چند روزی بستری شود.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan