🔸مولود انقلاب
🔹سن و سالی از انقلاب چهل ساله ی امروز نگذشته بود. هنوز در گیر و دار پالایش خود بود که از زمین و زمان تیر و ترکش و خمپاره روی سر کشور هوار شد. جنگ بود و فلسفه ی خودش که خراب می کرد و ویرانی به بار می آورد. جنگ بود و عقیده های سیاسی اش که توی بمباران دنبالش می گشت. روی سر این همه خرابی ساختن ، راحت نبود. چون اصلا مشخص نمی کرد که کی قرار است زحمت چندساله ای یک شبه دود شود و در گرد و غبار جنگ اثری از آن باقی نماند.
🔹کمی دورتر از دغدغه های جنگی که کل کشور را درگیر کرده بود در جنوب زرین شهر و شرق شهر مبارکه ی نصف جهان اتفاقی در حال رخ دادن بود به همان زرینی و به همان مبارکی که حالا می بینیم. فولاد در بحران جنگ کلنگ خورد و در دی ماه 1371 نتیجه ی سنگر جهاد را به چرخهای خسته ی صنعت و اقتصاد داد.
🔹سربازان بعد از سنگرهای خاکی به خانه هایشان باز می گشتند و حالا باید جبهه ی اقتصاد کشور را حفظ می کردند. خط مقدم اشتغال که زیر بال و پر خیلی از کارخانجات بزرگ را گرفته بود نفس خسته ی کشور را چاق می کرد تا خوش باشی باشد برای آنانی که روزی مشق انقلاب را نوشتند و روزی سرنوشت جنگ را تعیین کردند.
🔹حالا اثر خرابی و ترکشهای سالهای دفاع مقدس روی تن کشور شهادت می داد که باید کمر همت را محکم بست. اراده ای که نیازش بیش از هر زمانی دیگری در کشور باید احساس می شد و احساس شد در دامنه ی شرقی کوههای زاگرس. فولاد مبارکه خیلی زود به آنچه که نیاز واقعی کشور در اقتصاد بود پی برد و فرماندهی عملیات اقتصادی را به دست مدیرانی داد که همه ی آنها در این موفقیت ایفای نقش کردند تا سیمرغ همت و تلاش در سایه ی مردانی کوشش گر به دست اهلش برسد.
🔹در شرایطی که هزینه ی بالای ایجاد اشتغال بسیاری از مراکز تولیدی را با خطر تعدیل نیرو روبرو کرده است ایجاد مستقیم و غیر مستقیم قریب به 36 هزار شغل حرکتی قابل تحسین است که با تمام فراز و فرودهای داخلی و بین المللی علاوه بر حفظ ظرفیتهای موجود موفق به گسترش واحدهای تولیدی و ارتقای دانش فنی در کارگروه خود شد.
🔹وابستگی بیش از 3000 واحد تولیدی به فولاد مبارکه بیانگر درک درست اتاق فکر این شرکت از حوزه ها ی مختلف تجاری و نیاز کشور به بالندگی صنایع بالادستی دارد. نقش مهم فولاد در پیشبرد اهداف استراتژیک اقتصادی همانند بسیار از صنایع مولد مانند پتروشیمی در خور تأمل و ارزیابی است. موفقیت فولادیها در اجرای برنامه های طولانی مدت سبب شد تا امروز به چشم انداز اولیه این شرکت در سالهای ابتدایی تولید و صادرات برسند. ارز آوری فولاد برای کشور همزمان با ظرفیت صادرات به بیش از 38 کشور دنیا در حساسترین شرایط اقتصادی بعد از انقلاب نشان می دهد مولود انقلاب فرزند خلفی برای کشور بوده و هست.
🔹بزرگترین واحد صنعتی کشور در حالی در 18 ماه گذشته بیش از 200 درصد سود عاید سهامداران عمده اش کرده که نمودار اقتصادی کشور متأسفانه یو شکل است اما نقطه ی بیداری این اقتصاد می تواند حرکت در مسیری باشد که فولادیها از ابتدای کار تا به اینجا طی کرده اند و امروز موفق شده اند در کنار آمار خوب صادرات به ظرفیت تولید بیش از 10 میلیون تن برسند.
🔹با آنچه که حالا فولاد را در صنعت و اقتصاد آبدیده کرده به یقین می توانیم بگوئیم که موفقیت حتی در شرایط بحرانی اتفاقی نیست. نگاهی به تالار افتخارات فولاد کاملاً مؤید همین موضوع است ، کسب عنوان برترین شرکت دانشی کشور و راهیافته به جایزه مدیریت دانش (MAKE) آسیا در سالهای ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۵نشان می دهد هدف فولاد بالاتر از بازارهای داخلی و ظرفیتهای بومی است و با توان افزایی به دنبال فتح بازارهای جهانی می گردد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 پیام جالب یک دختر دهه هشتادی به زبان انگلیسی به ترامپ، بولتون و پمپئو!
#ترک_نماز
#حتما_بخوانید
💢کدام #گناه بالاتر است: ترک نماز یا #شهوت_رانی ؟
شاید در درجه اول فکر کنیم، #شهوت و #ارضای_جنسی از طریق حرام اما...
✅از امام صادق(ع) سوالکردند بعضی از گناهان جنسی که از سر #لذت انجام میشود، حکمش #اعدام است ولی به او #کافر نمیگویید، ولی طرف #نماز نمیخواند به او کافر میگوید، حضرت فرمود:«او تحت فشار شهوت گناه کرده ولی کسی که نماز نمیخواند، به خدا تکبر کرده است. این خیلی بدتر است! ؛ ... سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع وَ سُئِلَ مَا بَالُ الزَّانِي لَا تُسَمِّيهِ كَافِراً وَ تَارِكُ الصَّلَاةِ قَدْ تُسَمِّيهِ كَافِراً ...»
📚علل الشرائع، ج2، ص339
✅اینکه میبینید یک آدم #شراب خوار و دارای رفتارهای بسیار زننده، یک دفعه آدم خوبی میشود برای این است که #گناهانی که با انگیزههای #لذت بری، این قدر فرد را خراب نمیکند که دیگر قابل برگشت نباشد، اما شما به این سادگی نمیتوانید پیدا کنید، کسی #متکبر باشد بعداً خوب شود.
✅ما به شدت در معرض #تکبر هستیم، برای همین دین به ما میگوید:«روزی 5 مرتبه نماز بخوان.» چرا که #نماز، فلسفه اصلیاش تکبرزدایی است: فَرَضَ اللَّهُ الصَّلَاةَ تَنْزِيهاً عَنِ الْكِبْرِ
📚نهج البلاغه،حکمت252
🌺🇮🇷 @shabnamshabna
#جابرسلام دلنوشته زیبای یک جانباز ۷۵% برای نسل های بعد...
جنگ آمد برادرم ...
میدانی چه میگویم؟ آری جنگ آمد
ما بدنبال جنگ نرفته بودیم او آمد
تعدادی از ما جنگیدیم رزمنده شدیم
عده ای رنگ رزمنده گرفتند
عده ای نیز رنگ رزمندگی بخود پاشیدند
تعدادی نیز رنگ جبهه را ندیدند و راوی جنگ شدند ...
عده ای رفتند عده ای ماندند اما یا زخم بر تن یا داغ بر دل عده ای نیز داغ بر پیشانی زدند
عده ای مفقود عده ای مظلوم عده ای مغموم عده ای مذموم
تعدادی آمده بودند تا بروند
قرار را بر رفتن گذاشته بودند
عده ای نیز آمده بودند تا بمانند چاره ای نبود شهیدی گفته بود : از یکطرف باید بمیریم تا آینده شهید نشود و از طرفی باید شهید شویم تا آینده زنده بماند ...
راستی چه باید میکردیم ؟؟؟
عده ای آمده بودند تا از خود حساب بکشند عده ای تا حساب های خود را تسویه کنند عده ای آمده بودند تا آدم حسابی شوند عده ای نیز حساب باز کردند عده ای نیز آمده بودند تا حسابی آدم شوند ...
عده ای آمدند تا بی پیکر شوند
عده ای نیز پیکر تراش عده ای نیز پیکرهٔ یک"بت" عده ای ویلچری تعدادی ویلایی عده ای حاضر ... تعدادی ناظر ... قومی نیز غافل
و اما برادرم ..
دیوانگی "جوانی" ما با جنگ مصادف شد در ما میل به زیستن زنده بود حس عاشقی و معشوقی نیز جریان داشت اما جنگ آمده بود چه باید میکردیم ؟؟ آیا جز جنگیدن چاره ای داشتیم؟؟
ما هم آینده را برای خود ترسیم کرده بودیم ... اما جنگ نزدیکتر از دور بود
جنگ بود باید این نزدیک را پاسخ میدادیم و نزدیکمان دور شد و دور و دور و دور به ساعات ۸ سال باید میرفتیم بدنبال این قافله مگر چاره ای جز جنگیدن داشتیم ؟؟
برای ما هم جان عزیز بود از توپ و تفنگ و ترکش میترسیدیم باید جرأت مییافتیم و جنگ بود مگر چاره ای جز جنگیدن داشتیم ؟؟
عشق و عاشقی و معشوقه را به امید دفاع از تمامی عاشقان و معشوقانی مانند شما رها کردیم و رفتیم ...
چه باید میکردیم ؟؟
ما بدنبال حاکم شدن نرفتیم خواستیم محکوم تاریخ آینده نشویم خواستیم فردا از نگاه تیز و شماتت بار شما فرار نکنیم ... پس چه باید میکردیم ؟؟
ما خونخواری نیاموخته بودیم
باور کن از رنگ خون میترسیدیم ما به خونخواهی رفتیم خونخواهی سرهای به ناحق بریده شده ...
مگر چه باید میکردیم؟؟؟
از جنگ به بعد شکل عاشقی ما نیز تغییر کرد .. عاشقی ما با دلتنگی و دلبستگی به محبوبه های شب محبوبه های شب عملیات محبوبه های جا مانده در ارتفاعات "ماووت" و جاماندگان زیر خاکریزهای "مجنون" رفیقان رفته تا دهانه خلیج ...
باور کنید قطار قطار رفتیم واگن واگن برگشتیم جوان جوان رفتیم پیر پیر برگشتیم راست راست رفتیم شکسته شکسته بر گشتیم گروه گروه رفتیم ، دسته دسته برگشتیم دسته دسته رفتیم ، و تنهای تنها برگشتیم .... اما برادرم ایستادیم ....
آری منوتو حق داریم همدیگر را نشناسیم از دو نسل متفاوت دوستان ما آنسوی دردها و رنج ها به ساحل و ما این سمت ، چشم دوخته به افق های نامعلوم ...
راستی اگر نمیرفتیم چه باید میکردیم ؟؟
باور کنید ما هم دل داشتیم با دل رفتیم بی دل برگشتیم
با "یار" رفتیم با "بار" بر گشتیم
با "پا" رفتیم "بی پا" بر گشتیم
با "عزم" رفتیم ، با "زخم"برگشتیم
پر "شور"رفتیم ، پر"سوز" برگشتیم
عزیزان ما "پریشانیم اما "پشیمان نیستیم
شکسته ایم اما نشسته نیستیم
دلخسته ایم ،اما دست بسته نیستیم
اما ...
و ما همان سربازان پیاده ایم ... سواری نیاموخته ایم ، سوای شما نیز نیستیم ...
ما همان دیروزی هستیم ..
تعداد ما میدانید در جنگ ۸ ساله چه تعداد بود ؟؟
3/5 % از جمعیت ایران ... اما مردم تنهایمان نگذاشتند
آری همه ما ۸ سال بودیم با هم در کنار هم تو هم بودی!! آری همه بودند نگاه محبت آمیز آن دوران بما ...
هدایای مادران و پدران شما به جبهه ...
گذشتن از شام شب و هدیه به جبهه
گذشتن از فرزند واعزام فرزند دیگر.
تحمل بمباران ..
تشییع رفیقان ما ..
دیدار و عیادت و دلجویی از جانبازان ما ..
آری مردم بودند !! ایستادند مقاومت کردند تلخی چشیدند اما به رخ ما نکشیدند ...
ما هنوز مدیون لقمه های سفره های شما هستیم که بیدریغ به سنگرهای ما هدیه کردید ما هنوز به آنسو و اینسو بدهکاریم طلبی نداریم ...
اما بدانید قرار "دیروز " آنچنان بود از امروز شرمنده ایم ...
ما غارت را آموزش ندیده بودیم غیرت را تجربه کردیم ..
اینها از ما نیستند ولله اینها از ما نیستند .. اینها گرگهایی هستند که صد پیراهن یوسفان را دریده اند .. ولله از ما نیستند آی چه صفایی دارد خشاب گذاری ....!!!!!
دوستان از امروز شرمنده ایم...
#جابر_اردستانی رزمنده و جانباز 75%
"انا لله و انا الیه راجعون"
🏴«و هر از گاه در گذر زمان در گذر بی صدای ثانیه های دنیای فانی، جرس کاروان از رحیل مسافری خبر می دهد که در سکونی، آغازی بی پایان را می سراید»
جناب آقای قنبر قنبری #دادستان_عمومی و انقلاب #شهرستان_نور ؛
درگذشت #مادر مهربانتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانیم.
◾️مد
🌹 شبنم 🌹
🔸 لوح| جوانِ پیشرو؛ دلیلِ امید
🔹 «اعتقاد به جوانان» و استفاده از «نیروی جوان باانگیزه» به عنوان «موتور پیشران حرکت کشور» هموار از نکات مورد اعتقاد و تأکید حضرت آیتالله خامنهای از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز در طول مدت مسئولیت ایشان در مناصب مختلف بوده است.
🔹 همچنین، یکی از مسائل مهمی که رهبر انقلاب اسلامی همواره در جلسات کاری و دیدارهای مختلفی که با مسئولان کشوری و لشگری برگزار میکنند بر آن تأکید دارند، مسألهی «خودباوری» و «اعتقاد به وجود راه حل مشکلات در دورن کشور» است.
🔹 از این رو، حضرت آیتالله خامنهای اخیراً در نشست غیررسمی با جمعی از جوانان به این مسأله اشاره کردند و وجود جوانان را «استدلال» گفتهها و ادعای خود دانستند.
🔸متن کامل بیانیه رهبر انقلاب اسلامی با عنوان «گام دوم انقلاب» خطاب به ملّت ایران صادر شد
🔹در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رهبر انقلاب با صدور «بیانیه گام دوم انقلاب» و برای ادامه این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دهه گذشته پرداخته و توصیههایی اساسی بهمنظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرمودهاند.
🔹بیانیه «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان که بهمثابه منشوری برای «دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد.
🔹این گام دوم، انقلاب را به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور است نزدیک خواهد کرد.
🔸بیانیه گام دوم انقلاب خطاب به ملّت ایران به ویژه جوانان
🔹نگاهی کلی به بیانیهای که از سوی حضرت آیتالله خامنهای بهمناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی صادر شد:
🔸جمهوری اسلامی ویژگی هایی دارد از جمله:
۱-برای همه چیز میتوان طول عمر مفید و تاریخ مصرف فرض کرد، امّا شعارهای جهانی این انقلاب دینی از این قاعده مستثنا است چون ویژگیهایی مثل آزادی، اخلاق، معنویت، عدالت، استقلال، عزّت، عقلانیّت، برادری در فطرت بشر است.
۲- به نقدها حسّاسیّت مثبت نشان میدهد. ولی از ارزشهایش فاصله نمیگیرد.
۳- انعطافپذیر و آمادهی تصحیح خطاهای خویش است. اما تجدیدنظرپذیر و اهل انفعال نیست.
۴- پس از نظام سازی، به رکود و خموشی دچار نشده است. متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست.
۵-به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است. مرتکب افراطها و چپرویهایی که مایهی ننگ بسیاری از قیامها و جنبشها است، نشده است.
۶- این انقلاب از آغاز تا امروز نه بیرحم و خونریز بوده و نه منفعل و مردّد. در هیچ معرکهای گلولهی اوّل را شلیک نکرده است، ولی پس از حملهی دشمن از خود دفاع کرده و ضربت متقابل را محکم فرود آورده است.
۷- از مظلومان و مستضعفان دفاع کرده است و با صراحت و شجاعت در برابر زورگویان ایستاده است
🔸درس هایی که رهبرانقلاب به عنوان نسل اول انقلاب برای جوانان گفتند:
🔹 همه چیز علیه ما بود، چه رژیم فاسد طاغوت که علاوه بر وابستگی و فساد و استبداد و کودتایی و چه آمریکا و قدرت های شرق و غرب.
🔹 هیچ تجربهی پیشینی و راه طی شدهای در برابر ما وجود نداشت. اما گام های بزرگی را طی کرد.
🔸ثمرات و نتایج گام اول انقلاب:
۱- ثبات و امنیّت کشور و تمامیّت ارضی و حفاظت از مرزها.
۲- موتور پیشران کشور در عرصهی علم و فنّاوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی.
۳- مشارکت مردمی را در مسائل سیاسی مانند انتخابات، مقابله با فتنههای داخلی، حضور در صحنههای ملّی و استکبارستیزی به اوج رسانید.
۴-بینش سیاسی آحاد مردم و نگاه آنان به مسائل بینالمللی را به گونهی شگفتآوری ارتقاء داد.
۵-کفّهی عدالت را در تقسیم امکانات عمومی کشور سنگین کرد.
۶- عیار معنویّت و اخلاق را در فضای عمومی جامعه بگونهای چشمگیر افزایش داد.
۷- تبدیل شدن به نماد پر ابّهت و با شکوه و افتخارآمیز ایستادگی در برابر قلدران و زورگویان.
🔸 ماموریت های نسل جوان برای گام دوم انقلاب:
۱- علم و پژوهش: دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است... ما هنوز از قلّههای دانش جهان بسیار عقبیم؛ باید به قلّهها دست یابیم.
۲- معنویّت و اخلاق: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای اخلاق به معنی رعایت فضلیتهای اخلاقی
۳- اقتصاد: جوان و دانا و مؤمن و مسلّط بر دانستههای اقتصادی در درون دولت اقتصاد مقاومتی را اجرا کنند.
۴-عدالت و مبارزه با فساد: مّا تبعیض در توزیع منابع عمومی و میدان دادن به ویژهخواری و مدارا با فریبگران اقتصادی که همه به بیعدالتی میانجامد، بشدّت ممنوع است؛ همچنین غفلت از قشرهای نیازمند حمایت، به هیچ رو مورد قبول نیست.
۵- استقلال و آزادی: استقلال ملّی به معنی آزادی ملّت و حکومت از تحمیل و زورگویی قدرتهای سلطهگر جهان است. و آزادی اجتماعی به معنای حقّ تصمیمگیری و عمل کردن و اندیشیدن برای همهی افراد جامعه است.
۶-عزّت ملّی، روابط خارجی، مرزبندی با دشمن: این هر سه، شاخههایی از اصلِ «عزّت، حکمت، و مصلحت» در روابط بینالمللیاند.
۷-سبک زندگی: تلاش غرب در ترویج سبک زندگی غربی در ایران، زیانهای بیجبران اخلاقی و اقتصادی و دینی و سیاسی به کشور و ملّت ما زده است؛ مقابله با آن، جهادی همهجانبه و هوشمندانه میطلبد که باز چشم امید در آن به شما جوانها است.
4_5990268978826577287.pdf
332.7K
🔸نسخه PDF بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملّت ایران به ویژه جوانان
🔸رهبر انقلاب در بیانیه #گام_دوم_انقلاب:
"جوانان عزیز در سراسر کشور بدانند که همهی راهحلها در داخل کشور است. اینکه کسی گمان کند که «مشکلات اقتصادی صرفاً ناشی از تحریم است و علّت تحریم هم مقاومت ضدّ استکباری و تسلیم نشدن در برابر دشمن است؛ پس راهحل، زانو زدن در برابر دشمن و بوسهزدن بر پنجهی گرگ است» خطایی نابخشودنی است؛ باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت."
🌹 شبنم 🌹
🔸آمادگی برای ظهور و تمدنسازی؛ آرمان بزرگ انقلاب اسلامی است
رهبرانقلاب، در بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان:
🔹عزیزان! دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هر چه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید. برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت
🌹 شبنم 🌹
🔸رهبرانقلاب، در بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملت ایران به ویژه جوانان:
عزیزان! دهههای آینده دهههای شما است و شمایید که باید کارآزموده و پُرانگیزه از انقلاب خود حراست کنید و آن را هر چه بیشتر به آرمان بزرگش که ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمیٰ (ارواحنافداه) است، نزدیک کنید. برای برداشتن گامهای استوار در آینده، باید گذشته را درست شناخت و از تجربهها درس گرفت؛ اگر از این راهبرد غفلت شود، دروغها به جای حقیقت خواهند نشست و آینده مورد تهدیدهای ناشناخته قرار خواهد گرفت.