#در_محضر_معصومین
🔰رسول خدا صلّی الله عليه وآله:
✍مَنْ تَقَدَّمَ عَلی قَوْمٍ مِنَ الْمُسْلِمینَ وَ هُوَ یَری أَنَّ فیهِمْ من هو افضل منه فقد خان اللَّه و رسوله و المسلمین.
🔴هر کس جلودار - امام - عده ای از مسلمانان گردد در حالی که می داند در بین مسلمین فردی بهتر از او وجود دارد پس خائن به خدا، رسولش و مسلمانان خواهد بود.
📚 الغدیر، ج ۸ ، ص ۲۹۱
#حدیث_روز
______________________
🔺 کلامی از علما
⭕️ حاج اسماعیل دولابی
⁉️ قیمت هر کسی به چه چیزی است؟
#کلام_علما
شست باران
همه کوچه ؛خیابان ها را ...
پس چرا مانده غمت بر دل بارانی من
#شهیداکبرآرامی
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 #فوری
🎥 پیام حاج قاسم سلیمانی در آستانه انتخابات ۱۴۰۰
⭕️ این کلیپ رو باید همه ۵۹ میلیونی که میخوان رای بدن ببینن ، لطفاپخش کنین تو واتس آپ تون ، قطعا باعث افزایش مشارکت خواهد شد.
#حاج_قاسم_سلیمانی🥀
#از_شهدا_بیاموزیم ❣❣❣❣❣
#
⭕️ شیوهی انتخاب نمایندگان مجلس توسط شاه!
💢 «احمد نفیسی» شهردار سابق تهران، با اذعان به تقلب گسترده در انتخابات دوران رژیم پهلوی، در خاطراتش مینویسد: «... روش و تصمیم شاه در مورد انتخاب نمایندگان چنین بود که فهرست همهی نامزدها را برای ساواک میفرستاد. ساواک فرمهای مخصوصی تهیه کرده بود که سوابق اشخاص در آن درج میشد... کلیهی گزارشات در حضور شاه خوانده میشد و شاه با استناد به گزارشهای ساواک، نظر نهایی را اعلام میکرد و سپس به وزارت کشور ابلاغ میشد و بقیهی کارها و مقدمات رایگیری فراهم میآمد!...»
📚منبع: کتاب گفتوگو با احمد نفیسی، تهران، صفحهی ۹۸
#واقعیت_های_عصر_پهلوی
✿ مهدی جان ✿
ای انبیا بـه درگـه شاهـانه ات مقیم
من سائل سرای شما هستم از قدیم
ما یک هزاره بی رخ ماه تو زنده ایم
شرمنده ایم که هنوزم همان بدیم😔
🌹اللهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرجْ🌹
@shahedaneosve
شاهدان اسوه، زندگینامه شهدای دفاع مقدس و مدافعان حرم