باید بگویم در غرب قوانین سخت پوشش برای مردان اجرا می گردد و برای زنان آزادی پوشش در نظر گرفته می شود. لذا در همین غرب برابر برای زن و مرد، مردان پوشش های سخت تر و متمدن تری نسبت به زنی که در ردههای بالای اجتماعی است دارند، حال سوال این است که باید زنان کشف حجاب کرده از خود بپرسند، چرا مردان غربی قوانین پوشش سخت خود را همیشه و همه وقت رعایت می کنند اما به ما آزادی پوشش را دیکته می کنند؟ نکته دوم چقدر بستن یقه توسط مردان مذهبی ما توسط سلبریتی ها در سریالهای مختلف به مسخره و لودگی کشیده می شود اما همین ها بستن یقه و کراوات غربی ها را نماد متمدن بودن می دانند؟
(عالیه سادات)
افراد زیر ۱۳ سال در آمریکا از فعالیت شبکههای اجتماعی منع میشوند، گروهی از سناتورهای دموکرات و جمهوریخواه آمریکا لایحه جدیدی را با هدف محافظت از افراد کم سن در مقابل جنبههای از شبکه های اجتماعی که باعث بحران سلامت روان در جوانان شده به کنگره ارائه کردند. لایحه محافظت از کودکان در رسانههای اجتماعی حداقل سن کاربران این رسانهها را ۱۳ ساله تعریف می کنند. برای نوجوانان بین ۱۳ تا۱۸ سال رضایت والدین نیاز است و پلتفرمها از استفاده از الگوریتم ها برای توصیه محتوا به این کاربران منع می شوند.
نشانه های مداخله امنیتی غربیها در امر اجتماعی حجاب
پرداختی ساعتی ۳ تا ۵ دلار برای هنجارشکنی زنان اجیر شده!
در کنار اقدامات سیاسی و امنیتی معمول، یکی از پروژههای معمول دشمن ،عرفی سازی بی حجابی از طریق استخدام و جذب کردن افرادی است که با پوشش های عجیب و غریب و تابوشکنانه در خیابانها تردد میکنند تانوع خاصی از پوشش مغایر با هنجارهای جامعه ایرانی عادی سازی شود. خود بحث میزان حجابی که افراد در جامعه دارند، یک مسئله اجتماعی و فرهنگی است و این اصلی ترین و فراگیرترین نکته درباره حجاب است اما مداخله ای که به صورت هدفمند در نرم ها و وهنجارها میشود باید در نظر گرفت. و برخی مراجع انتظامی و امنیتی حاکی است که اخیراً چندین فرد دستگیر شدند که به گفته خودشان صرفاً ماموریت داشتند و با دریافت دستمزد با نوع پوشش به خصوصی که با هنجارهای ایرانی همخوانی ندارد در خیابانها تردد کنند یکی از این خانم ها که بازداشت شده، در این باره گفته است:" برای هر ساعت تردد با وضعیت تابو شکنانه در تهران به ما گفته بودند که مبلغ ۳ الی۵ دلار به ما پرداخت میکند"
*⛳️ #امیرالمؤمنین علی علیه السلام : *
🥎 أَ وَ لَيْسَ لَكُمْ فِي آثَارِ الْأَوَّلِينَ مُزْدَجَرٌ وَ فِي آبَائِكُمُ الْمَاضِينَ تَبْصِرَةٌ وَ مُعْتَبَرٌ إِنْ كُنْتُمْ تَعْقِلُونَ أَ وَ لَمْ تَرَوْا إِلَي الْمَاضِينَ مِنْكُمْ لَا يَرْجِعُونَ وَ إِلَي الْخَلَفِ الْبَاقِينَ لَا يَبْقَوْنَ أَ وَ لَسْتُمْ تَرَوْنَ أَهْلَ الدُّنْيَا يُصْبِحُونَ وَ يُمْسُونَ عَلَي أَحْوَالٍ شَتَّي فَمَيِّتٌ يُبْكَي وَ آخَرُ يُعَزَّي وَ صَرِيعٌ مُبْتَلًي وَ عَائِدٌ يَعُودُ وَ آخَرُ بِنَفْسِهِ يَجُودُ وَ طَالِبٌ لِلدُّنْيَا وَ الْمَوْتُ يَطْلُبُهُ وَ غَافِلٌ وَ لَيْسَ بِمَغْفُولٍ عَنْهُ وَ عَلَي أَثَرِ الْمَاضِي مَا يَمْضِي الْبَاقِي
*🌸 عبرت آموزی :*
اگر خردمندید!! آیا در زندگانی پدران شما آگاهی و عبرت آموزی نیست؟ مگر نمی بینید كه گذشتگان شما باز نمی گردند؟ و فرزندان شما باقی نمی مانند؟ مگر مردم دنیا را نمی نگرید كه در گذشت شب و روز حالات گوناگونی دارند؟ یكی می میرد و بر او می گریند، و دیگری باقیمانده به او تسلیت می گویند، یكی دیگر بر بستر بیماری افتاده دیگری به عیادت او می آید، و دیگری در حال جان كندن است و دنیاطلبی در جستجوی دنیاست كه مرگ او را درمی یابد، و غفلت زده ای كه مرگ او را فراموش نكرده است، و آیندگان نیز راه گذشتگان را می پویند.
*📚 #نهج_البلاغه ، #خطبه ۹۹
°•کپی با ذکر #صلوات آزاد است•°
کانال رسمی 📚 نــَهْـ ْـج البَلاغه 📚
🍯 @Nahjolbalaghe_ir*
هدایت شده از بصیرت
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرکوب معترضان به قتل جوان سیاه پوست در آمریکا
🔹پلیس نیویورک، معترضان به قتل جوان بی خانمان سیاه پوست به دست یک عضور ارتش امریکا را سرکوب کرد. جردن نیلی، هفته قبل در متروی نیویورک به قتل رسید.
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از 💯 جنایات غرب
✅😱تخمین هوش مصنوعی
بیش از ۱۰۰تریلیون دلار درآمد انگلیس فقط حاصل غارت هند
از هوش مصنوعی پرسیدیم درآمد حاصل از استعمار هند رو تخمین بزن جواب تکاندهنده هوش مصنوعی:
بیش از دو قرن استعمارگری انگلیس در هند و آفریقا، به عنوان دو منطقه با بالاترین نرخ استعمار در جهان، به طور چشمگیری به توسعه اقتصادی و صنعتی انگلستان کمک کرد.
در هند، برای مثال، بسیاری از منابع مالی و معدنی به سود انگلستان بهره برداری شد. همچنین، انگلستان تجارت خود را با هند گسترش داد و صادرات خود را به آنجا افزایش داد. همچنین، در طول قرن های ۱۸ و ۱۹، بسیاری از هندوستانی ها به عنوان برده به فروپاشی سامرایان هند مبتلا شدند و در شرایط بسیار سخت و تحت فشار قرار گرفتند.
با توجه به اینکه دقیقاً چقدر ثروت از هند به انگلستان منتقل شده است، تخمین دادن بسیار سخت است. با این حال، برخی منابع تخمین میزنند که در طول دوره استعمار، هند بیش از ۱۰۰ تریلیون دلار به انگلستان پرداخت کرده است.
باز هم، تخمین دقیق ثروت حاصل از استعمارگری و برده داری در آفریقا نیز بسیار پیچیده است. برخی منابع تخمین میزنند که در طول قرن ۱۹ و ۲۰، ثروت حاصل از استعمارگری و برده داری در آفریقا به ملاحظات مالیات، بهای محصولات صادر شده و سایر روشهای خودکفایی انگلستان در این منطقه، بسیار بالا بوده.
با وجود اینکه تخمین دقیق ثروت حاصل از استعمارگری و برده داری در هند و آفریقا بسیار سخت است، اما مشخص است که این دو منطقه به طور قابل توجهی به توسعه اقتصادی و صنعتی انگلستان کمک کردهاند.
💯 @jenayaat
مشت بردهان دشمنان روحانیت
در این سالها در همه عرصه هایی که ملت ایران نیاز به کمک داشتند، مجاهدانه در میان میدان حاضر بودند و برادرانه در خدمت مردم شریف ایران قدم برداشتند. شاید برخیها فراموش کردند یا که احتمالاً در پروپاگاندای رسانهای دشمن علیه روحانیت از یاد برده اند که در مواجهه با اموات کرونایی که حتی خانواده هایشان نیز از غسل و تجهیز دفن میت خودداری میکردند، این طلبه ها بودند که پادرمیانه میدان گذاشتن و جان خود را کف دست گرفته اند،هنوز گریه های روحانی جوان در بیرون یکی از بیمارستانهای قم را فراموش نکرده ایم که از فقدان همسر جوانش گریه می کرد و بعد از قدری آرام شدن به داخل بیمارستان رفت و خدمت بیماران ممنوع الملاقات کرونا را از سر می گرفت.آری حافظه تاریخی ماقدری ضعیف شده است، صدای قدم های طلاب جهادی در مناطق محروم را کمتر می شنویم. سرو صدای ایران اینترنشنال و بی بی سی باعث میشود تا خدمت در سکوت طلاب در سیل و زلزله شمال و جنوب ایران را نبینیم و نشنویم. اما بدانیم طلبهها عهدی بستن که همواره به آن پایبند هستند و آن هم خدمت بی منت برای تحقق جامعه جامعه آرمانی و رسیدن به موعود به همراه انقلاب اسلامی ایران است. نفرت پراکنی علیه روحانیت در این روزها سبب ادراک سازی منفی برخی از هموطنان شده است و این فجایع و چندحمله به طلبه ها را در پی داشته است. دشمن هدفی جز ایجاد بلواوآشوب ندارد و این ما هستیم که باید مراقب باشیم تا آب به آسیاب دشمن نریزیم.
برخی چهره ها و بعضی از هم لباس های قدیم و... با سخنان و من های کوتاه بلندشان، آب به آسیاب دشمن ریختندوخواسته یا ناخواسته همان هدفی را دنبال میکند که رسانههای بیگانه به دنبال آن هستند اما واقعیت جامعه چیست؟ تشییع پیکر شهید آیت الله سلیمانی در شهرهای مختلف و حضور مردم در حرم حضرت معصومه و وداع با روحانی آزاده خود دلیل و برهان محکم است برای همراهی مردم و روحانیت طلاب از جنس مردم هستند، همانقدر ساده صمیمی همانقدر مظلوم و البته همان قدرمقتدر.
اهداف حجرت پیامبراکر(ص)از مکه به مدینه
بخش نخستین
یکی از اهداف پیامبر علیه السلام این بود که پیامبر آزادی انسان و پیام بیداری انسان پیام خوشبختی انسان و همه دل ها برسد. این جز با ایجاد یک نظام نمونه و الگو امکان پذیر نیست؛ لذا پیغمبر به مدینه آمد برای اینکه این نظام نمونه را به وجود بیاورند، حالا چقدر بتوانند بعدی ها آن را ادامه بدهند چقدر بتوانند خودشان را به آن نزدیک کنند، این دیگر بسته به همت آنهاست پیغمبر نمونه را می سازد و ارائه می کند و همه بشریت و همه تاریخ، این نظامی که پیغمبر ساخت، شاخص های گوناگونی دارد هفت شاخص در بین شاخص ها از همه مهم تر و برجسته تر است.
اول شاخص ایمان و معنویت، انگیزه حقیقی، موتور پیشبرنده حقیقی در نظام نبوی، آن ایمان است که از سرچشمه دل مردم و فکر مردم می جوشد و دست و بازو و پا وجود آنها را در جهت صحیح به حرکت در می آورد. پس شاخص اول،شاخص تقویت ایمان، دمیدن روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد درست و اندیشه درست افراد است، که این را از مکه پیغمبر شروع کرد، در مدینه پرچمش را با قدرت بالا برد.
شاخص دوم قسط وعدل است.اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حق به حقدار است، بدون هیچ ملاحظه.
ادامه دارد...
منبع: ک-انسان ۲۵۰ساله- ص،۳۶
اهداف هجرت پیامبر اکرم(ص)
بخش دوم
شاخص سوم ، علم ومعرفت است.
در نظام نبوی، پایه همه چیز، دانستن، شناختن، آگاهی و بیداری است. کورکورانه کسی را به سمتی حرکت نمی دهند؛ مردم را با آگاهی و معرفت با قدرت تشخیص، به نیروی فعال- نه نیروی منفعل- بدل می کند شاخص چهارم صفا و اخوت است. درگیریهای برخاسته از انگیزه های خرافی، شخصی،سود طلبی، منفعت طلبی در نظام نبوی مبغوض است؛ با آن مبارزه می شود. فضا، فضای صفا و صمیمیت و اخوت و برادری و همدلی است .
شاخص پنجم صلاح اخلاقی و رفتاری است. انسان ها را تزکیه میکند، از مفاسد اخلاقی و رذائل اخلاقی آنها را پیراسته میکند، پاک میکند، انسان با اخلاق مزکی می سازد.
"و یزکیهم و یعلمهم الکتاب والحکمه" تزکیه، یکی از پایههای اصلی است؛ یعنی روی یکایک افراد، پیغمبر کار تربیتی به انسان سازی میکند.
شاخص ششم اقتدار و عزت است. جامعه نبوی و نظام نبوی، توسری خور، وابسته، دنباله رو ، دست حاجت به سوی این وآن دراز کن نیست؛ عزیز است، مقتدراست، تصمیم گیری است صلاح خود را که شناخت، برای تامین صلاح خود تلاش می کند، کار میکند پیش میبرد.
شاخص هفتم، کار و حرکت و پیشرفت دائمی است، توقف در نظام نبوی نیست؛
به طور مرتب حرکت است ،کار است ، پیشرفت است، اتفاق نمیافتاد که زمانی بگویند خب دیگر تمام شد؛حالا بنشینیم بیکاری بگو بیکاری کنیم! این وجود ندارد. البته این کار، لذت آور و شادی بخش است؛ کار خستگی آور نیست؛ کار کسل کننده و ملول کننده وبه تعب آورنده نیست؛ کاری است که نشاط میدهد، نیرو میدهد، شوق میدهد، دائم مشغول کار، این شاخص های نظام نبوی است.
منبع:ک- انسان ۲۵۰ساله-ص،۳۶