eitaa logo
*شهید جابر احمدمعظم*
78 دنبال‌کننده
3.9هزار عکس
3.5هزار ویدیو
109 فایل
روشنگری
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🖼 هم‌میهن: تحریم انتخابات اشتباه بود 🍃🌹🍃 🔻روزنامه هم‌میهن می‌گوید تحریم انتخابات از سر لجبازی، اقدامی بیهوده است. این روزنامه همچنین خاطر نشان کرد که کمترین نرخ مشارکت در انتخابات مجلس در تهران، مربوط به مجلس سوم در سال ۱۳۷۲ بوده است. 🔸هم‌میهن که خود از جمله نشریات منفی‌باف و یاس‌آفرین طی چند ماه گذشته بوده، پنج‌شنبه گذشته نوشت: روند نرخ مشارکت طی یازده دوره مجلس و پیمایش روند نرخ مشارکت تهران و مقایسه آن با نرخ مشارکت در کل کشور نشان می‌دهد نرخ میزان مشارکت در تهران فقط در دوره اول و دوم بیشتر از میزان نرخ مشارکت در کل کشور بوده است. 🔹️جالب‌تر اینکه نیروهای مدعی توسعه‌گرایی و ملی چنان دچار فراموشی تاریخی شده‌اند که ردصلاحیت‌ها و کشمکش‌های گذشته را فراموش کرده‌اند که انگار بار اول است چنین پدیده‌ای رخ می‌دهد که این‌بار، خودشان خودشان را ردصلاحیت کردند و اصلاً نامزدی برای ثبت‌نام معرفی نکردند. 🔺یادآور می‌شود در حالی که هم‌میهن روز چهارشنبه ادعا می‌کرد ۱۰۳ نامزد میانه‌رو در انتخابات مجلس رقابت می‌کنند، روزنامه‌های شرق و اعتماد، شمار نامزد‌های همسو با مدعیان اعتدال و اصلاحات را ۱۶۵ نفر اعلام کرد/کیهان
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 1⃣ با کسر ۷ میلیون نفر ایرانیان خارج از کشور جمعیت داخل کشور حدود ۷۸ میلیون نفر می‌شود. 2⃣ با کسر حدود ۲۶ میلیون نفر، جمعیت زیر ۱۸ سال که واجد شرایط رای دادن نیستند جمعیت واجد شرایط رای دادن حدود ۵۲ میلیون نفر می شود. 3⃣ نسبت ۲۵ میلیون رای دهنده در این انتخابات به ۵۲ میلیون نفر، حدود ۴۸ درصد می‌شود. یعنی درصد واقعی مشارکت در این انتخابات بیش از ۴۸ درصد است. |
🔸️انتخابات ۲۵ میلیونی در بی‌سابقه ترین کمپین تحریمی ۴۵ ساله 🔹️بالاخره انتظارها به سر رسید و انتخابات ۱۱ اسفند‌ماه برگزار شد. اطلاق لفظ حماسه برای این انتخابات کاملا تصديق می‌کند. چرا نگوییم حماسه وقتی که زمین و زمان دست به دست هم دادند تا رخداد ۱۱ اسفند شکل نگیرد. تفاوت مهم انتخابات روز گذشته با همه انتخابات‌های پیشین به زمانه و زمینه آن بازمی‌گردد. 🔹️توپخانه رسانه‌ای دشمن از سال گذشته تاکنون همه توان خود را بکار بست تا مردم از انتخابات روی بگردانند. اما این همه کوشش‌های آنان نبود. بلکه تلاش کردند تا با به راه انداختن اقدامات ناامن کننده و تداوم آنان، مردم را از حضور در پایگاه‌های اخذ رأی منصرف سازند. کافی است به کشفیات نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور در دوره اخیر نگاهی بیندازیم تا دریابیم برنامه و طراحی دشمنان با چه شدت و حدتی در دستور کار سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفته بود. دشمنان به خوبی معنای اتصال یک نظام سیاسی به ملت را می‌دانند. آن‌ها انتخابات کم رونق را بستری برای باج خواهی و امتیازگیری های بیشتر خود می‌دانند. لذا از مدت‌ها پیش با طراحی و اجرای جنگ ترکیبی سیاست بی‌اعتبار سازی مجلس و بی‌فایده بودن شرکت در انتخابات را در پیش گرفتند. 🔹️اما در این میانه نمی‌توان از نقش منفی و نفاق گونه بخش رادیکال جریان اصلاح‌طلب که از سال گذشته و همزمان با اغتشاشات ۱۴۰۱، به عنوان شبکه همکار جریان خارج از کشور عمل کردند غافل شد. این طیف تندرو هر کاری از دستش برمی‌آمد کرد تا پروژه "انتخابات ضعیف" رقم بخورد. فشارهای آنان بر عناصر مشارکت جوی اصلاحات، تا آنان را وادار به انصراف از مشارکت کنند قابل کتمان نیست. طیف رادیکال این جریان، سیاست بی‌اعتبارسازی دولت و مجلس انقلابی را به شکلی در پیش گرفتند که تا آن‌گونه که خود می‌گفتند انتخابات زیر ۲۰درصد تحقق یابد! 🔹️تاریخ ۴۵ ساله انقلاب اسلامی این حجم از طراحی‌های امنیتی و خرابکارانه و کمپین سیاسی و رسانه‌ای علیه یک انتخابات به مانند انتخابات ۱۱ اسفند به یاد ندارد. بنابراين نکته مهم در این‌جا آن است که با در نظر گرفتن طراحی‌های خارجی و گسترش ابعاد جنگ ترکیبی دشمن و نیز اقدامات منافقانه و تحریمی طیف رادیکال اصلاح‌طلب، سبب شده بود بسیاری از پیش‌بینی‌ها و نظرسنجی‌ها، از کاهش چشم‌گیر مشارکت مردم حکایت کند؛ با این حال اما مردم ایران سنگ تمام گذاشتند و ۲۵ میلیون رأی باارزش و پرمعنا را در چنین زمینه و زمانه ای حساس و سرنوشت‌ساز، به صندوق‌ها ریختند.
🔰تحلیل محتوایی ۶ رسانه مهم ضد انقلاب با موضوع انتخابات ◀️اگر چه در یک ماه اخیر تمام رسانه های ضد انقلاب کمپین بزرگی علیه انتخابات طراحی کرده بودند و تمامی فعالیتهایشان به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای دلسرد کردن مردم و کاهش حضور پای صندوقهای رای بود اما با یک بررسی دقیق میبینیم که درصد بالایی از فعالیتها مستقیم به انتخابات میپردازه ✅ این تحلیل صرفا به رصد و بررسی فضای اینستاگرام پرداخته و بقیه رسانه ها مانند ◀️ماهواره ◀️تلگرام ◀️توئیتر یا x نپرداخته ایم و نیاز به تحلیل و بررسی مستقل داره 🔹صفحه voa با ۲/۹۰۰/۰۰۰ مخاطب به طور میانگین روزی ۵۰ پست بارگزاری میکند در سه روز اخیر بیش از ۱۰۵ پست علیه انتخابات منتشر کرده یعنی روزی ۳۵ پست 🔹صفحه مسیح علی‌نژاد با ۸/۶۰۰/۰۰۰ مخاطب به طور میانگین در هر روز ۱۵ پست بارگزاری میکند در سه روز گذشته ۳۲ پست فقط بر علیه انتخابات منتشر کرده 🔹صفحه manoto با ۱۳/۵۰۰/۰۰۰ مخاطب در هر روز به طور متوسط ۷۵ پست بارگزاری میکند، در سه روز گذشته ۱۳۵ پست فقط بر علیه انتخابات منتشر کرده 🔹صفحه tavana با ۱۶۰۰/۰۰۰ مخاطب در هر روز به طور میانگین ۳۰ پست بارگزاری میکند که در سه روز اخیر ۵۳ پست بر علیه انتخابات منتشر کرده 🔹صفحه dw دویچه وله فارسی با ۲/۱۰۰/۰۰۰ مخاطب به طور میانگین ۳۵ پست بارگزاری میکند که در سه روز اخیر ۴۲ پست فقط بر علیه انتخابات بارگزاری کرده 🔹صفحه BBC فارسی با ۲۰/۰۰۰/۰۰۰ مخاطب در هر روز به طور میانگین ۸۰ پست بارگزاری. میکند که در سه روز گذشته با انتشار ۲۳ پست علیه انتخابات فعالیت میکند ✅ مهمترین محورهای فعالیت مستقیم علیه انتخابات ◀️تحریم انتخابات ◀️تمسخر انتخابات ◀️تخریب شورای نگهبان ◀️نمایشی خواندن انتخابات ◀️تشکیک در سلامتی انتخابات ◀️ترویج شایعاتی درباره رد صلاحیتها ◀️انتشار آمارهای دروغ از میزان مشارکت ◀️تحقیر افرادی که در انتخابات شرکت میکنند ◀️تبلیغ سلبریتی‌هایی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند ✅ محورهایی که غیر مستقیم به انتخابات پرداخته ◀️مشکلات اقتصادی ◀️نقد ساختارهای سیاسی نظام ◀️عملکرد سوء برخی از مسئولین ◀️مقایسه بعد از انقلاب با قبل از انقلاب ◀️تعریف از امکانات و آزادیهای غربی ⁉️نتیجه این همه فعالیتها چه شد؟ اگر چه این فعالیتها بی تاثیر نبوده و عده ای توسط همین هجمه ها دلسرد شده ، عده‌ای ناامید از اصلاح و... شده‌اند اما آنچه مهم است اینکه همه بنگاههای رسانه‌ای ضد انقلاب نتوانستند به اهدافشون برسند. چرا که امید داشتند با این حجم از فعالیت مشارکت به زیر ۲۰٪ برسه اما حضور پر شور بیش از ۴۰٪ مردم پای صندوقهای رای ضربه سنگینی به این رسانه‌ها وارد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نطق آیت‌الله امامی کاشانی در جلسه انتخاب رهبری مجلس خبرگان رهبری پس از ارتحال حضرت امام خمینی ☝این فیلم در مستند روایت رهبری منتشر شده است. 🔹 آیت‌الله امامی کاشانی شب گذشته دار فانی را وداع گفت. رهبر انقلاب در پیام تسلیت درگذشت وی، با اشاره به خدمات این عالم خدوم و متقی در طول سالهای متمادی، قبل و بعد از پیروزی انقلاب در مجموعه‌ی روحانیت مبارز، شورای نگهبان، مجلس خبرگان، امامت جمعه‌ی تهران، سازمان تبلیغات اسلامی، و مدرسه شهید مطهری، آن را منشاء خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی دانستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 هر قدمی که برمی دارید گوگل آن را ثبت می‌کند! 🍃🌹🍃 ❌ نفوذ عمیق به حریم خصوصی همه کاربران حتی در گوشی‌های بدون سیم کارت و در حالت پرواز!
🔰 مشارکت ۴۱ درصدی جای دفاع هم دارد؟ ✅ طبق آمار مسئولان برگزاری انتخابات، مشارکت در این دوره انتخابات نهایتا به حدود 41 درصد رسید و از مجموع 61 میلیون نفر، 25 میلیون آرای خود را به صندوق انداختند. ✅ چند نکته را باید متذکر شد: 1️⃣ بی سابقه ترین تحریم های انتخاباتی در کنار بزرگترین کمپین تحریم رای از چندماه پیش برای این انتخابات شکل گرفت. 2️⃣ مشکلات اقتصادی و معیشتی به ویژه در سفره و مسکن که بخشی مهمی از آنها ناشی از تحریم های اقتصادی است در این موضوع قطعا موثر بوده است. 3️⃣ بازی های امنیتی سیاسی با نرخ دلار و افزایش قیمت ها و در نتیجه بی ثباتی، قطعا تا حدی در افکار عمومی موثر بوده است. 4️⃣ تلقین دروغ «خالص سازی» و «نامزد نداریم» و «انتخابات بدون رقیب» صادره از اصلاح طلبان را نیز می توان تا حدی موثر دانست. 5️⃣ حاکمیت فضای سرد انتخاباتی در این دوره غیرقابل انکار است. موضوعی که تا سه روز مانده به انتخابات هم ادامه داشت و وقتی که یخ فضا در حال آب شدن بود مهلت تبلیغات به پایان رسید. 6️⃣ حملات شبانه روز به دولت و مجلس و القای حس ناکارآمدی به ویژه از مجلس یازدهم علی رغم دستاوردهای محسوس به نفع مردم و پرداختن به حواشی موجود پیرامون رئیس و برخی نمایندگان قطعا آثار خود را داشته است. 7️⃣ حس اشتباه عدم تفاوت در تغییر مجالس از دیگر موارد موثر است. رفتار خطای برخی نامزدها در ایام تبلیغات و ارائه وعده های ملموس اقتصادی در نهایت گروهی از افکار عمومی را در پایان دوره ها به این نتیجه می رساند که منتخبان وعده توخالی برای رای می دهند. 8️⃣ از سوی دیگر برای برخی از مردم اساسا کارکرد مجلس شبیه به دولت تعریف شده است در حالی که عمده دستاوردهای مجلس با ابزارهای نظارت و قانون گذاری بلندمدت است. 9️⃣ در عموم نظرسنجی ها این موضوع مشهود است که تقریبا 30 درصد مردم با انتخابات کاری ندارند و صریحا می گویند «هرگز در انتخابات شرکت نخواهیم کرد». از سوی دیگر بین 30 تا 40 درصد هم از رای قطعی خود سخن می گفتند. همه بحث 30 درصدی است که میزان مشارکت را اوج می دهند یا در حد همان 40 درصد نگاه می دارند. افرادی که جزو مرددین محسوب می شوند و تصمیم قطعی حضور یا عدم حضور ندارند اما موارد هشت گانه فوق بر تصمیم آنها موثر است. 🔟 از کنار این موضوع هم نباید گذشت که موارد یک تا هشت برای 41 درصدی هم که به پای صندوق آمده اند بوده است اما با همه توضیحات مذکور این 25 میلیون نفر که عدد بسیار قابل توجهی است و دشمن در ارزیابی خود نیم یا یک سوم آن را برای حضور تصور می کرد همه روز جمعه در انتخابات شرکت کردند.
⛔️دروغ 60 درصدی 📛ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه 41 درصد شرکت کردند، پس 59 درصد مقابل نظام اند." این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار می کنند مختصری توضیح می دهیم. 1⃣یکم. با چی مقایسه می کنید؟ معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد 100. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته57 درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا 50 درصد و در آمریکا زیر 50 درصد است. تفاوت نرخ مشارکت در انتخابات ها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمی آید. 🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ 96 درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به 52 درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟ سال 76 مشارکت ریاست جمهوری 80 درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به 67 درصد رسید. باید چی می گفتیم؟ 2⃣دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟ 🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند: 🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند. 🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد. 👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟ 🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟ 🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف می زنیم: بالاترین نرخ مشارکت در سال 88 و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت 85 درصد. فاصله این عدد با نرخ 66 درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ 22 درصد. 👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟ 🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمی رسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود 21 درصد است. این عدد از کجا آمده است؟ نزدیک ترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را 41 درصد پیش بینی کرد. حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را 29 درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما 28 درصد اعلام کرده بود. 👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟ 🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است. 3⃣سوم. و اما چرا رای غائب؟ آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟ 🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماه های گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانه ای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟ با جنگ رسانه ای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست. این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانه ها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر 20 درصد تخمین می زدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر 27 درصد پیشبینی کرد. 🔹و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد. اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم. و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقی ها در رقابت های ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردن ها و دروغ گفتن ها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است. ✅با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای 41 درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب می شود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند. خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه 25 میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
💢 ننگ مشارک ۴۰درصدی؟؟ 🔻 این روزها فیلمی از رهبری درحال انتشار است که مشارکت ۳۰-۴۰ درصدی مردم کشورهای غربی در انتخابات ریاست جمهوری را مایه ننگ میدانند. 🔹بله! مایه ننگ است! برای کشورهایی که پس از ۵۰۰ سال غارت منابع و استعمار و کشتار در کشورهای جهان‌سوم، مدعی رسیدن به اوج آرمان توسعه و رفاه و آزادی هستند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است! 🔸 برای کشورهایی که هیچ تحریم اقتصادی و تهدید نظامی و نفوذ امنیتی و تهاجم فرهنگی ندارند، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است! 🔹برای کشورهایی که ۳۰۰شبکه ماهواره‌ای و صدهاهزار صفحه مجازی به زبان مردم شان هرروز پمپاژ "احساس بدبختی و فلاکت" نمی‌کند و کمپین تحریم انتخابات راه نمی‌اندازد، مشارکت ۴۰درصدی مایه ننگ است! 🔸برای کشورهایی که حتی دلقک‌هایی مثل ریگان و ترامپ و زلنسکی با تخصص «بازیگری» می‌توانند مستقیما از پرده سینما بروند پشت میز ریاست جمهوری بنشینند، چنین مشارکتی مایه ننگ است! 🔻تصور کنید محمدرضا گلزار یا پرویز پرستویی در ایران وارد کارزار انتخابات ریاست جمهوری شوند.. 🔰 در جمهوری اسلامی چطور؟ بهتر است نه ماله‌به‌دست روی مشکلات سرپوش بگذاریم و نه کلنگ‌به‌دست بیفتیم به جان کشورمان.. 🔻 اسفند ۹۸ را با مشارکت ۴۲ درصدی به یاد بیاورید. از دلار ۱۴ تومانی و سکه ۶ میلیونی و پراید ۴۰ میلیونی 🔹 رسیده‌ایم به دلار ۵۸ تومانی و سکه ۳۴ میلیونی و پراید ۳۵۰ میلیونی!! 🔸از فاجعه بورس تا وضعیت خودرو تا جنگ تمام‌عیار شهری و رسانه‌ای پس از فوت مهسا امینی که همه باورشان شده بود دیگر کار نظام تمام است... 🔹 تا دولت و مجلسی که اقدامات گسترده و متنوّع و خرد و کلان خود را در راستای بهبود وضعیت اقتصادی، حتی به گوش حزب‌اللهی‌ها هم نتوانستند برسانند.. چه رسد به عموم مردم. 🔻اینها را ضمیمه کنید به خواصّی که از آزمون انتخابات امسال سربلند بیرون نیامدند و اکثر آن‌ها علی‌رغم اصرار و تاکید فراوان رهبری، برای فعالسازی مجموعه‌ها و دعوت مردم به انتخابات، به بهانه اینکه دم انتخابات اثر ندارد، اقدام چندانی نکردند! (عجیب‌تر آنکه دوسال است فرمان نیز نمیدانم به چه بهانه‌ای زمین مانده و تقلیل یافته به همان تبلیغ‌های موسمی وجدان‌خفه‌کن یا فعالیت‌های روزمره و مناسبتی و گزارشی) 🔹در چنین وضعیتی، مشارکت ۴۰.۶ درصدی در انتخابات امسال نه یک پیروزی، که یک معجزه باورنکردنی است! 🔻جمهوری اسلامی با وجود چنین مشکلاتی در این ۴ سال که هرکدام به‌تنهایی می‌تواند چند کشور را زمین بزند، هرچند با آرای باطله بیشتر اما مشارکت سال ۹۸ را حفظ کرد! 🔹 حفظ مواضع، در چنین جنگ تمدنی بزرگی، پیام‌های مهمی را به دنیا مخابره کرد. به دشمنی که خیلی بهتر از خود ما میداند چقدر نزدیک قله‌ایم! 🔻اما ای کاش مسئولین و خواص و امّت حزب‌الله که خود را گوش به فرمان رهبری می‌دانند، پیام‌های منفی این مشارکت را هم دریافت کرده باشند و دوباره همه چیز را تعطیل نکنند تا یک ماه به انتخابات بعدی که دوباره کارهایی که امسال نکردند، دفعه بعد هم انجام ندهند!! ⏳انتخابات بعدی نزدیک است.. ✍محمدحسین ابوطالبی
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 | شایعه رای به یک کاندیدای رد صلاحیت‌شده استان فارس بیش از منتخبین کذب است 🍃🌹🍃 🔻بعد از اتمام رأی‌گیری و شمارش آرا شایعه‌هایی مبنی بر رای بالا به یکی از نامزدها که توسط شورای نگهبان در مرودشت ردصلاحیت شده‌ بود، بر سر زبان‌ها افتاد. 🔸از تعداد ۱۲۶۴۳۷ رای مصرف شده ۱۲۶۱۴۱ رای به داخل صندوق‌ها انداخته شده است. 🔹این در حالیست که طبق اسناد منتشر شده استانداری، تعداد آرای باطله مأخوذه ۸۴۶۹ رأی و تعداد آرای باطله غیر مأخوذه ۱۴۱ رای غیر بوده است که این آرا متعلق به فرد رد صلاحیت شده نبوده‌ است. 🔺نفر اول این حوزه انتخابیه ۱۸۵۹۸ رای و نفر دوم ۱۴۵۳۰ رای کسب کرده‌اند.
کلام امیرالمؤمنین علیه السلام 🕌https://eitaa.com/peickesaba_ramsar
✍️ بدعت‌ها را کنار بگذارید 🔹فروشنده لوازم خانگی گفت: روزی در مغازه نشسته بودم که مردی به مغازه من آمده و چیز بی‌سابقه‌ای از من خواست. 🔸او گفت: برای یک هفته چند کارتن نو و خالی لوازم خانگی اجاره می‌خواهم. 🔹پرسیدم: برای چه؟! 🔸چشمانش پر از اشک شد و گفت: قول می‌دهید محرم اسرار من باشید؟ 🔹گفتم: بلی! حتماً. 🔸گفت: این هفته عروسی دخترم است. جهیزیه درست و حسابی نتوانستم بخرم. از صبح گریه می‌کند. مجبور شدم این نقشه را طرح کنم. کارتن خالی ببریم و داخلش آجر بگذاریم تا دیگران نگویند جهیزیه نداشت. 🔹اشک در چشمانم جمع شد و... 💢در دین اسلام بدعت‌گذاشتن امری حرام است. یکی از این بدعت‌های غلط، بازدید جهیزیه دختر است که باعث روشدن فقرِ فقرا می‌شود. 🔺کسی که بتواند این بدعت‌ها را به‌نوبه خود بشکند و در عروسی خود کسی را به دیدن جهاز خود دعوت نکند، یقین به‌عنوان مبارزه با بدعت، یک جهادگر است و طبق احادیث جایگاه معنوی بزرگی دارد. 🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 تشکر رهبر انقلاب از ملت ایران به خاطر حضور در پای صندوق‌های رای 🔹️حضرت آیت الله خامنه‌ای صبح امروز: حضور مردم در انتخابات ۱۱ اسفند یک جهاد بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: کمک‌های دولتی و غیردولتی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان ادامه پیدا کند / کسانی که توانایی امداد دارند، وارد شوند 🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز با اشاره به وقوع سیل در بخش‌های جنوبی استان سیستان و بلوچستان تاکید کردند: کمک‌ها و امدادهایی که از طرف بخش‌های دولتی و غیر دولتی در حال انجام است، ادامه پیدا کند و کسانی هم که توانایی ورود به امداد و کمک را دارند، برای کمک‌رسانی وارد شوند.
📢 رهبر انقلاب: حضور مردم در انتخابات ۱۴۰۲ یک وظیفه تمدنی و یک جهاد بود/ دشمنان ایران یک سال تلاش کردند انتخابات را از رونق بیندازند ✏️ رهبر انقلاب صبح امروز پس از کاشت نهال به متاسبت روز درختکاری: لازم میدانم اشاره کنم به موضوع مهم انتخابات و از ملت ایران تشکر کنم بخاطر حضورشان در پای صندوقهای رأی. هم یک وظیفه‌ی اجتماعی و تمدنی را ملت ایران با این حضور انجام دادند، هم یک جهاد انجام دادند. ✏️ میگوییم جهاد؛ چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. حدود یک سال تقریباً، دشمنان ملت ایران، دشمنان ایران اسلامی، دشمنان جمهوری اسلامی از اطراف دنیا تلاش کردند که مردم را منصرف کنند از انتخابات و انتخابات را از رونق بیندازند. ✏️ مردم با حضور خودشان در پای صندوقها، در مواجهه‌ی با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسه‌آمیزی را انجام دادند، بنابراین این یک جهاد بود. ✏️ از دست‌اندرکاران انتخابات هم تشکر میکنیم، از مسئولین برگزاری، از مسئولین تبلیغات، از مسئولین امنیت، از همه‌ی کسانی که به‌نحوی به برگزاری انتخابات کمک کردند. ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ 🖼
📢 رهبر انقلاب: سیل اخیر بلوچستان خسارت‌های زیادی وارد کرده/ گروه‌های امدادی مشغول تلاش و کمک هستند، دیگران هم به این کمک‌ها وارد بشوند ✏️ رهبر انقلاب صبح امروز پس از کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری: این سیلی که در ناحیه‌ی جنوبی استان سیستان و بلوچستان اتفاق افتاد خسارت‌هایی وارد کرده به مردم و خسارت‌های زیادی هم وارد کرده است. ✏️ حتماً امدادهایی که دارد انجام میگیرد بایستی ادامه پیدا کند. ✏️ بحمداللّه گروههای امدادی -چه از مسئولین دولتی و چه غیر آنها- مشغول کار هستند، تلاش میکنند، کمک میکنند، باید ادامه پیدا کند و دیگرانی که میخواهند، میتوانند، مشتاق به ورود در این کمکها هستند، آنها هم وارد بشوند و اضافه کنند بر این کمکها. ۱۴۰۲/۱۲/۱۵ 🖼️
موتور جان جوان‌ها را می‌گیرد! 🆔 @Masaf
وقتی فساد، سیستماتیک نیست! 🔹اگر در رسانه‌ها بخوانید که امروز فرزندان یک مقام ارشد قضایی در آمریکا محاکمه شدند حتما خوشتان می‌آید و می‌گویید ای کاش این کار در کشورمان هم انجام می‌شد. 💢باخبر باشید امروز دو فرزند معاون اول دستگاه قضایی ایران به اتهام پول‌شویی و اعمال نفوذ در پرونده‌ها محاکمه شدند! ✍ عباس کلاهدوز 🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 آخرین تحولات جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم 🍃🌹🍃 1⃣ بایدن: اگر تا در غزه آتش‌بس برقرار نشود اوضاع بسیار خطرناک خواهد شد. 2⃣ قطع سه کابل ارتباطی در زیر دریای سرخ: ۲۵ درصد از جریان تبادل اطلاعات عبوری از زیر دریا دچار اختلال شد. 3⃣ ‌عملیات استشهادی در جنوب تل‌آویو: بر اثر حمله با چاقو یک راننده اتوبوس در ریشون زخمی شد. 4⃣ بمباران شهرک کفرا در جنوب لبنان: ارتش رژیم صهیونیستی شهرک کفرا در جنوب لبنان را بمباران کرد. |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 اظهارات شنیدنی مایکل بریجنت، افسر سابق اطلاعاتی آمریکا: اگر روزی بخواهم وکیلی بگیرم از جنس جمهوری اسلامی خواهم گرفت! 🍃🌹🍃 🔹آمریکا از طرف تهران به گوشه‌ای رانده شده و تاکنون هیچ دست‌ آوردی نداشته است؛ ما در مقابل ایران ناکام بودیم! 🔸دلیل موفقیت ایرانی‌ها اینست که از زمان انقلاب تا الان طبق کتاب استراتژی خود عمل کردند و بر آن ثابت قدم بودند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 آیا خدا وجود دارد؟ 🍃🌹🍃 👌 کلیپی زیبا از باور دانشمندان غربی درباره وجود خدا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 ایران محموله نفتی آمریکا را توقیف کرد 🍃🌹🍃 🔻در پی تحریم‌‌های کشورهای غربی و به طور ویژه آمریکا که منجر به جلوگیری فروش داروهای مورد نیاز برای بیماران پروانه‌ای توسط یک شرکت سوئدی شده و صدمات شدید جسمانی و روحی را بر آنها وارد ساخته است، بیماران پروانه‌ای (EB) شکایتی را علیه ایالات متحده آمریکا در دادگاه حقوقی روابط بین‌الملل (شعبه ۵۵) تهران انجام دادند. 🔺بر همین اساس، با پیگیری‌های حقوقی انجام گرفته توسط وکیل پرونده، در نهایت دادگاه حکم توقیف محموله نفتی آمریکایی کشتی ADVANTAGE SWEET در را صادر کرده و محموله این کشتی توقیف شد.
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 بررسی آماری برندگان و بازندگان انتخابات در تهران؛ کدام لیست رای تهران را برد؟ 🍃🌹🍃 🔻اکنون که میزان دقیق آرای منتخبان مردم تهران در مجلس منتشر شده، بررسی آماری فهرست نمایندگان منتخب تهران، نشان می دهد که برخلاف جو سیاسی که در شبکه های اجتماعی و فضای رسانه ای شکل گرفته، برندگان و بازندگان این انتخابات در تهران نیز سایر نقاط کشور براساس فهرست ها، با تصور شکل گرفته و برساخته در فضای مجازی به خضوض شبکه ایکس (توییتر) متفاوت است. 🔺به عنوان نمونه هم اکنون تصور کاربران شبکه های اجتماعی و بخشی از افکار عمومی که اخبار انتخابات را دنبال می کنند این است که لیست صبح ایران که توسط موسسه مصاف (علی اکبر رائفی پور) ارائه شده برنده این انتخابات است، درحالی که آمار آرای منتخبان دور اول و نیز فهرست نامزدهای راه یافته به دور دوم نشان می دهد که این تصور کاملا غلط است و اساسا از فهرست مستقل مجموعه مصاف حتی یک نفر در میان منتخبان دور اول انتخابات تهران قرار ندارد. ✅ ادامه را اینجا بخوانید:👇👇 mshrgh.ir/1582346
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 استثمار و تحقیر زن از پادگان تا کارخانه 🍃🌹🍃 🔻یکی از اهداف فمینیسم در ایالات متحده، گرایش زنان برای حضور در ارتش و تامین نیروی انسانی مورد نیاز آن بود. در واقع آنچه در کنار فرهنگ‌سازی برابری مطلق زن و مرد، زنان را به عضویت در ارتش تشویق کرد، نیاز اقتصادی بود، زیرا حضور زنان در هر عرصه‌ای به عنوان نیمی از انسان‌های جامعه می‌تواند در کاهش هزینه‌ها مؤثر باشد. 🔹زنانی که با تبلیغات و فشار جامعه، حضور در ارتش را به عنوان شغل انتخاب کردند رنج‌های زیادی را روایت کرده‌اند. مثلا مارجوری کوهن در کتاب «ارتش علت مرگ زنان سرباز را پنهان می‌کند» می‌نویسد: «... ژنرال ریکاردو سانچز، فرمانده ارشد سابق ارتش آمریکا در عراق، دستور داد تا علت مرگ چند سرباز زن که در عراق خدمت می‌کردند، پنهان بماند. کارپینسکی شهادت داد که این زنان به دلیل کم آبی جان خود را از دست دادند. آن‌ها از نوشیدن مایعات در اواخر روز خودداری می‌کردند؛ زیرا می‌ترسیدند که مجبور شوند اواخر شب از توالت استفاده کنند. آن‌ها می‌ترسیدند اگر مجبور به استفاده از توالت -که دور از پادگان آن‌ها بود- شوند، مورد حمله و تجاوز سربازان مرد به خود بعد از تاریک شدن هوا قرار بگیرند».