نقل است :
«وقتی اسرای كربلا نزدیك شهر دمشق رسیدند، حضرت ام كلثوم سلام الله علیها نزد شمر بن ذی الجوشن رفت و فرمود: ما را از دروازهای ببر كه تماشاچیان كمتر حضور داشته باشند و به سپاه بگو این سرها را از محلها دورتر ببرند تا نگاه مردم كمتر به ما بیفتد.
اما شمر در اثر خباثت و پلیدی كه داشت دستور داد سرها را بالای نیزهها زدند و در میان محملها قرار دادند و آنان را از میان تماشاچیان عبور دادند» 😭😭
📚 سید بن طاووس، لهوف، ترجمه عقیقی بخشایشی، قم، دفتر نشر نوید اسلام، ۱۳۸۱، چاپ دهم، ص ۲۰۷.
#لعن_الله_بنی_امیه_قاطبه
@shahid_sajad_zebarjady
♦️هزینه ویزای اربعین ۱۰۷ هزار تومان کاهش یافت
🔹رئیس کل بانک مرکزی طی نامهاي به رئیس جمهور با اشاره به اهمیت حماسه اربعین و حضور میلیونی اقشار مختلف مردم، پیشنهاد داد در محاسبه نرخ ارز زوار اربعین ۳۵ درصد تخفیف اعمال شود.
🔹رئیس جمهور نیز با تاکید بر اهمیت این سفر با پیشنهاد رئیس کل بانک مرکزی موافقت کرد.
🔹براین اساس هزینه ویزای زوار اربعین حدود ۱۰۷ هزار تومان کاهش پیدا میکند/ خبر آنلاین
@shahid_sajad_zebarjady
هدایت شده از KHAMENEI.IR
👈 برای حل مشکل نظام بانکی،نقدینگی، اشتغال و تورم تصمیمهای جدی بگیرید
📣 جلسه سران قوای سهگانه با موضوع مسائل اقتصادی شب گذشته به مدت دو ساعت و نیم در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار شد.
🔻 حضرت آیت الله خامنهی در این جلسه با تقدیر از اهتمام رؤسای قوا و اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی برای مشارکت فعال در جلسات و مباحث، وظیفه اصلی این شورا را تصمیمگیریهای کلان و راهگشا در عرصه اقتصاد خواندند و تأکید کردند: حل مشکلات جاری اقتصاد کشور و تأمین نیازهای عمومی مردم، نیازمند #کار_جهادی و تلاش فوق العاده است زیرا این مشکلات بویژه مشکل #گرانی و کاهش قدرت خرید، #معیشت بخش زیادی از مردم بویژه #طبقات_ضعیف را دچار تنگنا کرده است.
🔸️ رهبر انقلاب اسلامی، اعضای شورای عالی هماهنگی اقتصادی را به اتخاذ تصمیمهای قاطع و راهگشا در خصوص مسائل اصلی و چالشهای مهم اقتصاد کشور توصیه مؤکد کردند و گفتند: برای حل برخی مسائل کلیدیِ اقتصاد مانند مشکلات نظام بانکی، نقدینگی، اشتغال، تورم و فرایند بودجهریزی باید تصمیمهای جدی و عملیاتی بگیرید.
🔹️ ایشان قوای سهگانه بویژه دولت را به استفاده از نظرات و راهحلهای اقتصاددانان دلسوز و فعالان بخش خصوصی فراخواندند و گفتند: شرایط کنونی کشور موجب شده است نخبگان و فعالان دلسوز احساس مسئولیت مضاعف کنند و ظرفیتها و داشتههای علمی و تجربی خود را به مسئولان عرضه کنند، بنابراین قدر این فرصت را بدانید و از پیشنهادهای فعالان دانشگاهی و اقتصادی استفاده کامل کنید.
🔸️ حضرت آیت الله خامنهای با تقسیم مشکلات اقتصادی به «چالشهای درونی و ساختاری اقتصاد کشور» و «مسائل ناشی از تحریمهای ظالمانه آمریکا» افزودند: در مواجهه با هر یک از این دو بخش، راهحلهای خردمندانهای را به کار ببندید که نتیجه آن، گرهگشایی پایدار از #زندگی_مردم و ناامید شدن دشمن از اثرگذاریِ #حربه_تحریم باشد.
🔹️ حضرت آیت الله خامنهای با تأکید بر لزوم همافزایی هر سه قوه و دستگاههای مختلف کشور، خاطرنشان کردند: هیچ بنبست و مشکل غیرقابل حلی در کشور وجود ندارد و ما به فضل الهی و با عزم و اراده مردم و مسئولان، و با استفاده از ظرفیت بیبدیل #جوانان و نخبگان توانمند #ایران_عزیز و با فعال کردن ظرفیتها و منابع ممتاز کشور، یقیناً بر مشکلات درونی و تحمیلی فائق خواهیم آمد.
🔺️ در این جلسه که معاون اول رئیسجمهور و معاون اول رئیس قوهقضائیه نیز حضور داشتند، رئیسجمهور ضمن تشکر از همکاری و همراهی رؤسای مجلس و قوهقضائیه، گزارشی از جلسات شورای عالی هماهنگی اقتصادی و مصوبات آن برای حل مشکلات مردم بیان کرد. همچنین برخی از حاضران در جلسه نیز دیدگاهها و نظرات خود را بیان کردند.
💻 @Khamenei_ir
💢زیارت حسین(ع) مثل تجهیز ۱۰۰۰ #مجاهد به اسب جنگی!
امام صادق(ع): کسی که با معرفت به زیارت امام حسین(ع) برود خداوند برایش پاداش آزاد كردن هزار بنده را مینويسد و مانند كسى است كه هزار مجاهد را با اسبِ زين كرده و لگام زده تجهیز کند و به جنگ در راه خدا، روانه بدارد.
✅ شرح حدیث:
1⃣ اربعین اعلام آمادگی به امام حسین(ع) است. در این فراز عالی و کلیدی از زیارت اربعین، ۲۰ میلیون آدم میگویند: «من آمادۀ یاری شما هستم؛ نُصْرَتِي لَكُمْ مُعَدَّة» در طول پیادهروی #اربعین همین را به خودت یادآوری کن. فلسفۀ زیارت اربعین همین اعلام آمادگی است و اربعین رزمایش ۲۰ میلیونی است.
دیدهاید نظامیها میروند رزمایش؟ فلسفه رزمایش چیست ؟ اعلام آمادگی: «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّكُم»(انفال،۶۰) در پیادهروی اربعین در دل دشمن رعب می اندازی با اعلام آمادگی خودت.
2⃣ اینکه حضرت فرمودند ثواب آزاد کردن هزار برده، #شاید معنایش این است که با هر قدم ما در این مسیر و معرفی امام حسین(ع) به دنیا، هزاران اسیر جهالت و شهوت #آزاد می شوند. و با این اعلام آمادگی و رزمایش ما، زمینۀ آزادی بشر از دست #طاغوت و ظلم و جهالت فراهم میشود.
📚کافی، ج۴، ص۵۸۱
@shahid_sajad_zebarjady
آقــاسَـجّــادٌ
📚
#فتح_خون
#قسمت_پانزدهم
#راوی
آماده باشید که وقت رفتن است.
عقل می گوید بمان و عشق می گوید برو ... واین هر دو، عقل وعشق را، خداوند آفریده است تا وجود انسان در حیرت میان عقل و عشق معنا شود. در روز هشتم ذی الحجه، یوم الترویه، امام حسین آگاه شد که عمرو بن سعید بن عاص با سپاهی انبوه به مكه وارد شده است تا او را مخفیانه دستگیر کنند و
به شام برند و اگرنه... حرمت حرم امن را با خون او بشكنند.
آنان که رو به سوی قبله خویش نماز می گزارند معنای حرمت حرم امن را چه می دانند؟ کعبه آنان که درمكه نیست تا حرمت حرم مكه را پاس دارند؛ کعبه آنان قصر سبزی است در دمشق که چشم را
خیره می کند. آنجا بهشتی است که در زمین ساخته اند تا آنان را از بهشت آسمانی کفایت کند... و از آنجا شیطان بر قلمرو گناه حكم می راند، بر گمگشتگان برهوتِ وهم، بر خیال پرستانی که در جوار بهشت لایتناهی رضوان حق، سر به آخور غرایز حیوانی و دل به مرغزارهای سبزنمای حیات دنیا خوش داشته اند، حال آنكه این همه، سرابی است که از انعكاس نور در کویر مرده دل های قاسیه پیدا آمده است.
کعبه قبله احرار است. رستگان از بندگی غیر؛ اما اینان بت خویشتن را می پرستند. امام برای اعمال حج احرام بسته است و لكن اینان احرام بسته اند تا شمشیرهای آخته خویش را از چشم ها پنهان دارند... شكستن حرمت حرم خدا برای آنان که کعبه را نمی شناسند چندان عظیم نمی نماید و اگر با آنان بگویی که امام حسین(ع) برای پرهیز از این فاجعه مكه را ترك گفته است در شگفت خواهند آمد. اما آن که می داند حرم خدا نقطه پیوند زمین و آسمان است، درمی یابد که شكستن حرمت حرم آن همه عظیم است که چیزی را با آن قیاس نمی توان کرد.
بال در کمینِ نزول بود و ابرهای سیاه ازهمه سو، شتابان، بر آسمان دره تنگ مكه گرد می آمدند و فرشتگانِ همه آسمان ها در انتظار کلام "کُن" بیقرار بودند؛ و اذا قضی امرا فانما یقول له کن فیكون.
در میان "کُن" و "یكون" تنها همین "فا" (ف) فاصله است، و آن هم در کلام، نه در حقیقت. آیا امام که خود باطن کعبه است، اذن خواهد داد که این بدعت عظیم واقع شود و حرمت حرم باخون اوشكسته شود؟... خیر.
امام حج را با نیت عمره مفرده به پایان بردند و آنگاه عزم رحیل را با کاروانیان در میان نهادند:
"الحمدالله، ماشاءالله و لا قوه الا بالله و صلی الله علی رسوله... مرگ بر بنی آدم، چون گردن آویزی بر گردن دختری زیبا آویخته است، و چه بسیار است وَلَه و اشتیاق من به دیدار اسلافم، [چون] اشتیاق یعقوب به دیدار یوسف؛ و برای من قتلگاهی اختیار شده است که اکنون میبینمش. گویا می بینم که بند بند مرا گرگان بیابان، بین نواویس و کربلا از هم می درند و از من شكمبه های خالی و انبان های گرسنه خویش را پر می کنند."
📗 #کتاب_فتح_خون
🖊 #نویسنده_سیدمرتضی_آوینی
📄 #صفحه_پانزدهم
@shahid_sajad_zebarjady
Misaq-Haftegi970717[02].mp3
14.42M
🏴🏴🏴
🍂پشت دروازه ی ساعات معطل بودیم
🍂خوب آماده ی مهمانیمان میکردند...
🌴 زمزمه | عقیله کجا؟ اسیری کجا؟ ...
🎤حاج میثم مطیعی
@shahid_sajad_zebarjady
🍃 #اخلاق_اسلامی
🌺 #مردمداری
جوانی پریشان و گریان وارد مسجد شد، پیامبر(ص) #عبا و #عمامه را کنار گذاشت، سمت جوان دوید و به #آغوش کشید.
اصحاب بعدتر پرسیدند: چرا عبا و عمامه کنار گذاشتید؟
فرمود: نخواستم اُبهت من مانع از سخن گفتن آن جوان شود.
درهر مقام و هر جایگاهی #مردمدار باشیم.
@shahid_sajad_zebarjady
آقــاسَـجّــادٌ
📚
#فتح_خون
#قسمت_شانزدهم
"گریزگاهی نیست از آنچه بر قلم تقدیر رفته است. رضایت خدا، رضایت ما اهل بیت است؛ بر بالیش صبر می ورزیم و او نیز با ما در آنچه پاداش صابرین است وفا خواهد کرد. اگر پود از جامه جدا شود، اهل بیت نیز از رسول خدا جدا خواهند شد... آنان در حظیره القدس با او جمع خواهندآمد، چشمش بدانان روشن خواهد شد و بر وعده ای که بدانان داده است وفا خواهد کرد. اکنون آن که مشتاق است تا خون خویش را در راه ما بذل کند و نفس خود را برای لقای خدا آماده کرده است... پس همراه با عزم رحیل کند که من چون صبح شود به راه خواهم افتاد . ان شاءالله."
#راوی
صبح شد و بانگ الرحیل برخاست و قافله عشق عازم سفر تاریخ شد. خدایا، چگونه ممكن است که تو این باب رحمت خاص را تنها بر آنان گشوده باشی که در شب هشتم ذی الحجه سال شصتم هجری مخاطب امام بوده اند، و دیگران را از این دعوت محروم خواسته باشی؟ آنان را می گویم که عرصه حیاتشان عصری دیگر از تاریخ کره ارض است. هیهات ما ذلك الظن بك ـ ما را از فضل تو گمان دیگریاست. پس چه جای تردید؟ راهی که آن قافله عشق پای در آن نهاد راه تاریخ است و آن بانگ الرحیل هر صبح در همه جا بر می خیزد. واگر نه، این راحلان قافله عشق، بعد از هزار و سیصد چهل و چند سال به کدام دعوت است که لبیك گفته اند؟
الرحیل! الرحیل!
اکنون بنگر حیرت میان عقل و عشق را!
اکنون بنگر حیرت عقل و جرأت عشق را! بگذار عاقلان ما را به ماندن بخوانند... راحلان طریق عشق می دانند که ماندن نیز در رفتن است. جاودانه ماندن در جوار رفیق اعلی، و این اوست که ما را کشكشانه به خویش می خواند.
"ابوبكر عمر بن حارث"، "عبدالله بن عباس" که در تاریخ به "ابن عباس" مشهور است، عبدالله بن زبیر و عبدالله بن عمر و بالاخره محمد بن حنیفه، هر یك به زبانی با امام سخن از ماندن میگویند... و آن دیگری، عبدالله بن جعفر طیار، شوی زینب کبری، از "یحیی بن سعید"، حاکم مكه، برای او امان نامه می گیرد... اما پاسخ امام در جواب اینان پاسخی است که عشق به عقل می دهد؛ اگر چه عقل نیز اگر پیوند خویش را با سرچشمه عقل نبریده باشد، بی تردید عشق را تصدیق خواهد کرد.
محمد بن حنیفه که شنید امام به سوی عراق کوچ کرده است، با شتاب خود را به موکب عشق رساند و دهانه شتر را در دست گرفت و گفت: "یا حسین، مگر شب گذشته مرا وعده ندادی که بر پیشنهاد من بیندیشی؟"
محمد بن حنیفه، برادر امام، شب گذشته او را از پیمان شكنی مردم عراق بیم داده بود و از او خواسته بود تا جانب عراق را رها کند و به یمن بگریزد.
📗 #کتاب_فتح_خون
🖊 #نویسنده_سیدمرتضی_آوینی
📄 #صفحه_شانزدهم
@shahid_sajad_zebarjady