هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
▪️مژده مژده!
بالاخره یه چیزی پیدا کردیم که روش یه ردی از روحانی بود و ارزشش رفت بالا! 😉
این پراید ۱۶ میلیون بود، از وقتی عکس روحانی چسبید روش شد ۵۰ میلیون! 😐
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️علی علیزاده نوشت:
زمان این تصاویر صد سال پیش نیست. تیر ۱۳۹۷ است. یعنی نه ماه پیش.
مکان این تصاویر کشور جهان سومی و تحت تحریم ایران نیست. ژاپن است. کشوری که برای چند دهه دومین قدرت تکنولوژیک و اقتصادی جهان و متحد اصلی آمریکا بوده است.
در این طوفان دویست و بیست و پنج نفر کشته شدند و هزار و صد میلیارد دلار یعنی دلار معادل بیست سال صادرات نفت ایران به اقتصاد ژاپن خسارت آمد. ژاپنی که قرار است همه چیز را محاسبه کند و برابر قدرت طبیعت ضد ضربه باشد.
این چند روز به اسم نقد و اعتراض و تحلیل کارشناسانه عدهای ضربه بدتری از این سیل به هشتاد میلیون ایرانی زدند و انها را به همه بنیان های اجتماعی و سیاسی شان بدبین و بی اعتماد و منزجر کردند. باید یقه همه این کرکسهای وطن ستیز و قاتل امید و کاسب لایک را گرفت و مجبورشان کرد این تصاویر را ببینند.
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
▪️چون وضعیت اقتصادی مردم امسال خراب بود و همه نمیتونستن برن شمال، ما شمالو پخش کردیم تو همه شهرا😏
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 باز میشه این در، صبح میشه این شب
🔸️داستان اینطوریه که این دوتا عزیز با هم قرار میذارن که هفت فروردین تو آق قلا عروسی کنن داماد صبح روز اول فروردین پا میشه میبینه همه خونه زندگی خودش و همشهری هاش رفته زیر آب و طبعا عروسی و جشن و اینها میره برای خودش.
🔸️نمیدونم شاید اونموقع نشسته چهارتا فحش به بخت نامراد خودش داده و چندتا آی خدا دلگیرم ازت هم سروده و تا کمر رفته زیر آب ببینه چه خاکی به سر کنه.
🔸️نیروهای داوطلب مردمی که میان برا کمک متوجه میشن که ازدواج این دو عزیز بهم خورده، یه خانم مهربونی بانی میشه بقیه هم کمک میکنن آستان قدس هم جهزیه و هدیه و اینها رو هماهنگ میکنه و امروز جشنشون در سوله ورزشی روستای محمدآباد برگزار میشه.
🔸️لا به لای این همه خبر تلخ و سیاه همیشه یه چیزی هست که آدم براش خوشحال باشه، یه چیزی که باعث بشه بین این همه مصیبت، مردم سیلزده آققلا دور این عروس و داماد هلهله کنن.
🔸️همیشه یه دلیلی برای زندگی کردن وجود داره.
💬 امین سلیمی
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
▪️اکبر نبوی نوشت:
جلوه ای از شخصیت ایرانی
🔹این عکس لایه ای دیگر از شخصیت دوست داشتنی ما ایرانی ها را نشان می دهد.
🔹ما ایرانی ها، گاهی خیلی به خود بد میگوییم و #خودتخریبی یکی از صفات بد و مزمنی ست که همگان، بیش و کم به آن گرفتاریم. و در این خودتخریبی، فقط به لایه های منفی و ناپسند جامعه زیستی خویش ارجاع می دهیم و نتایج هولناک خویش را استخراج و ادراک می کنیم.
🔹اما ایرانی ها (مثل هر ملتی) شخصیتی چند لایه دارند. نابخردی ست که با روبرو شدن با لایه ی منفی، همه ی تبار شخصیتی خود را ناموجه بخوانیم و بی عقلی ست اگر با مشاهده ی لایه های مثبت و غرورانگیز، به خود بگوییم که هنر نزد ایرانیان است و بس.
🔹با این همه، تاریخ ثابت کرده که معدل شخصیت ایران و ایرانی، یکی از گوهرهای تابناک جوامع انسانی ست.
#سیل
#شیراز
#شخصیت_ایرانی
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
▪️مگه نمیبینید دور تا دور مردم قشم رو آب گرفته؟ اومدم اینا رو نجات بدم.
#سفر_فشرده_کاری
💬 #توئیت از: ریحانه عسگری
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
⚪ پویشجمعآوری کمکهای مردمی برای سیل زدگان شمال کشور
🔷 روش های مشارکت:
🔷 شماره گیری کد
*8877*99#
🔷 واریز به کارت
6037997900001000
🔷 دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد سراسر کشور
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
▪️هیچ چیزی تو این دنیا سر جای خودش نیست
اره برقی با بنزین کار میکنه
قهوه خونه ها قهوه ندارن
قنادی ها قند ندارن
3تار 4تار داره
مریم رجوی حمله تروریستی محکوم میکنه
اصن یه وضعی...
💬 رضا عیوضی
@tanzym_ir
✅ t.me/Drsalaam
✅ ble.im/Drsalaam
✅ eitaa.com/Drsalaam
✅ Gap.im/Drsalaam
✅ Sapp.ir/Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امدادرسانی نفربر ارتش به سیل زدگان شمال کشور
@Drsalaam
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
🔺سرپرست معاونت محرومیتزدایی آستان قدس: با دستور آیتالله رئیسی تولیت آستان قدس رضوی بخشهای مختلف آستان برای یاری رساندن به سیلزدگان شمال کشور بسیج شدهاند.
@Drsalaam
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️طبق قانون اساسی ۵۸، مرجعیت بالفعل، شرط لازم برای رهبری نبود/ آیتالله منتظری نیز هنگام انتخاب به رهبری آینده، مرجع تقلید نبود
1⃣بخش اول
🔹اصل ۱۰۷ قانون اساسی مصوب سال ۱۳۵۸، دو طریق برای شناسایی رهبر در نظام جمهوری اسلامی معین کرده بود. بر اساس طریقه نخست که به "صدر اصل ۱۰۷" مشهور شد، اگر فردی از سوی اکثریت مردم به مرجعیت و رهبری شناخته و پذیرفته میشد، مسئولیتهای ناشی از آن را به عهده میگرفت. در غیر این صورت، بر اساس طریقه دوم، که به "ذیل اصل ۱۰۷" شهرت یافت، مجلس خبرگان باید از میان کسانی که "صلاحیت" مرجعیت و رهبری داشتند، بررسی و مشورت کرده و رهبر را انتخاب میکرد.
🔹درباره اصل ۱۰۷، ابهاماتی وجود داشت. از جمله اینکه مرجع تشخیص اینکه فردی از سوی اکثریت مردم به رهبری و مرجعیت پذیرفته شده باشد، کجاست؟ یا اینکه منظور از عبارت "صلاحیت مرجعیت" در ذیل اصل چیست؟ آیا منظور، مرجعیت بالقوه است یا مرجعیت بالفعل؟
🔹مجلس خبرگان در سال ۱۳۶۳ کمیسیون اصل ۱۰۷ به ریاست آیتالله ابراهیم امینی را مامور تهیه طرحی ۲۰ مادهای برای رفع ابهامات این اصل کرد. این طرح با عنوان "فروع اصل ۱۰۷" در اجلاسیه تیرماه ۱۳۶۴ در دستور کار خبرگان قرار گرفت. کمیسیون تصویب کرده بود که مرجع تشخیص پذیرفته شدن فردی از سوی مردم به مرجعیت و رهبری، مجلس خبرگان باشد. درباره ابهام صلاحیت مرجعیت نیز کمیسیون مصوب کرده بود: "در مورد فقیهی که خبرگان به موجب اصل ۱۰۷ او را به عنوان رهبر معرفی میکنند، صلاحیت برای افتاء و مرجعیت کافی است و نیازی به مرجعیت بالفعل ندارد".
🔹با اینکه درباره همه مفاد پیش از این ماده، در صحن رای گیری شد، اما مطرح شدن آیتالله منتظری به عنوان رهبر آینده، ادامه بررسی طرح "فروع اصل ۱۰۷" را از دستور کار خبرگان خارج کرد و درباره ابهام "صلاحیت مرجعیت" رای گیری نشد.
🔹اما خبرگان در جریان انتخاب آیت الله منتظری به عنوان رهبری آینده، عملا به مصوبه کمیسیون عمل کرد و "مرجعیت بالقوه" را ملاک انتخاب قرار داد، چرا که آیتالله منتظری در آن زمان، مرجع تقلید نبود.
🔹آقای سید مهدی روحانی در جلسه بررسی انتخاب آیتالله منتظری به رهبری آینده گفت: " آیا آیت الله منتظری الان مرجع است یا مرجع نیست؟ محکم جواب این پرسش را باید بدهید". آقای امینی رئیس کمیسیون اصل ۱۰۷ در پاسخ به ایشان، گفتند در قانون اساسی نه مرجعیت بالفعل، که "صلاحیت مرجعیت" ملاک است و آقای منتظری این صلاحیت را برای مرجع شدن دارند. پس از مباحثه اعضا، نهایتا در فضای عمومی خبرگان این نظر غالب شد که مراد از صلاحیت مرجعیت در اصل ۱۰۷، مرجعیت بالقوه است نه بالفعل؛ یعنی نیازی به مرجع فعلی بودن نیست.
🔹درباره انتخاب آیتالله منتظری به رهبری آینده، خبرگان در دو نوبت تیرماه و آبانماه ۱۳۶۴ جلسه برگزار کرد. در جلسه تیرماه، آقای منتظری به عنوان مصداق ذیل اصل ۱۰۷ مطرح بود(یعنی انتخاب توسط خبرگان). اما در اجلاسیه آبانماه ۱۳۶۴ طرحی برای انتخاب ایشان به عنوان صدر اصل ۱۰۷ ارائه شد(یعنی پذیرفته شدن به مرجعیت و رهبری از سوی اکثریت مردم). در صدر اصل ۱۰۷، کلمه "صلاحیت" وجود نداشت و قانون، صراحتا مرجعیت بالفعل را لازم میدانست. در طرح نیز آمده بود که آقای منتظری "مورد پذیرش اکثریت قاطع مردم برای مرجعیت و رهبری آینده میباشد". این طرح رای آورد، اما اعضا اشکال کردند که آقای منتظری مرجع تقلید نیست و در صدر اصل ۱۰۷، مرجعیت شرط است. آقای هاشمی نائب رئیس خبرگان گفت: "آقای مومن یا بعضی دیگر از آقایان شبهه دارند که ظاهرا صدر اصل این است که 《به رهبریت و مرجعیت فعلی》...فعلیت مطرح است و می گویند چون ایشان به عنوان مرجع تقلید شناخته نشده، از تعبیر مرجع به کار بردن دریغ میکنند".
@syjebraily
🔸بخش دوم در لینک زیر:
https://eitaa.com/syjebraily/511
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
▪️یکی دیگه از خوبیهای فضای مجازی اینه که نشون میده یه نفری ممکنه توی فوتبال خیلی خوب دریبل بزنه، اما حتی سواد نوشتن یه جمله قابل خوندن و فهمیدن رو نداشته باشه! نیمکت نشین بایرن مونیخ بودی، ولی ظاهرا لازمه بیای نیمکت نشین نهضت سوادآموزی بشی!
#علی_کریمی
💬 #توئیت از: Ali Sadrinia
@Drsalaam
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاسر جبرائیلی تحلیلگر مسائل اقتصادی: قبل از تحریم سالهای ۹۰ و ۹۱ وزارت دفاع ۴ هزار قطعه مصرفی خود را از خارج وارد میکرد که بعد از تحریمها همه را خودش تولید کرد/ ما در قطعه سازی یکی از قدرتمندترین تولیدکنندگان دنیا هستیم/ خودروسازان ما برای تولید قطعات خود یک جلسه هم با مسئولان وزارت دفاع نگذاشتند و از آنها راهکار نخواستند
@BisimchiMedia
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️طبق قانون اساسی ۵۸، مرجعیت بالفعل، شرط لازم برای رهبری نبود/ آیتالله منتظری نیز هنگام انتخاب به رهبری آینده، مرجع تقلید نبود
2⃣بخش دوم
🔸بخش اول در لینک زیر:
https://eitaa.com/syjebraily/510
🔹اکثریت اعضا معتقد بودند که آیتالله منتظری مرجع تقلید نیست. لذا نهایتا با رای خبرگان، متن مصوبه درباره انتخاب آیتالله منتظری به رهبری آینده اصلاح، کلمه مرجعیت حذف و صرفا نوشته شد که آیت الله منتظری "مورد پذیرش اکثریت مردم به رهبری آینده میباشد".
🔹لذا باید گفت با اینکه شرط مرجعیت در بازنگری قانون اساسی حذف شد، اما پیش از بازنگری نیز طبق رویه خبرگان درباره آیتالله منتظری، مراد از "صلاحیت مرجعیت"، نه مرجعیت فعلی، بلکه مرجعیت بالقوه بود.
🔹در اجلاسیه چهاردهم خرداد ۱۳۶۸ و در جریان انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به رهبری نیز، خبرگان بر اساس ملاک "مرجعیت بالقوه" ایشان را انتخاب کردند و اینکه گفته میشود ایشان در خردادماه به صورت موقت انتخاب شدند تا شرط مرجعیت در بازنگری حذف شود، درست نیست.
🔹در ابتدای جلسه ۱۴ خرداد ۱۳۶۸، اعلام شد که با توجه به اینکه قانون اساسی در حال بازنگری است و طبق مصوبات کمیسیون مربوطه، شرایط رهبری تغییر خواهد کرد، هر تصمیمی گرفته شود، تا زمان نهایی شدن بازنگری است و پس از بازنگری، باید انطباق شرایط جدید با تصمیم ۱۴ خرداد بررسی شود. به تعبیر یکی از اعضای خبرگان، ظرف موقت بود نه مظروف. در اجلاسیه ۱۵ مرداد ۶۸، خبرگان به انطباق شرایط جدید رهبری در قانون اساسی بر حضرت آیت الله خامنهای رای دادند.
🔹در کتابی که به زودی از سوی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای منتشر خواهد شد، به تحقیق و بررسی پیرامون سه رویداد مرتبط با رهبری در تاریخ انقلاب اسلامی یعنی رهبری حضرت امام، مسئله آیتالله منتظری، و رهبری حضرت آیت الله خامنهای پرداختهایم که امیدوارم انشاءالله بتوانیم در نمایشگاه کتاب سال جاری، در اختیار خوانندگان قرار دهیم.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
در ۹ ماهه ۹۷، بدهیهای بانک گردشگری متعلق به برادر آقای جهانگیری و شرکاء، ۲۱۲ میلیارد تومان بیش از داراییهای این بانک شده است. یعنی اگر همین الان جلوی ادامه فعالیت اینک بانک گرفته شود باید علاوه بر کل داراییهایش(که مشخص نیست چقدر آن موهوم است)، ۲۱۲ میلیارد تومان دیگر برای بازپرداخت بدهیها تامین شود.
به گفته یکی از اعضای کمیسیون اصل ۹۰، تاسیس این بانک با تخلفات گستردهای همراه بوده و کمیسیون گزارشی در این باره آماده کرده است.
آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور چندی پیش ادغام بانکهای نیروهای مسلح را یک تصمیم انقلابی دانست. خوب است ایشان در یک تصمیم انقلابی، به فعالیت بانکهای خصوصی که منشاء اصلی بحران بانکی در کشور هستند، پایان دهند. از بانک گردشگری هم شروع کنند.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️کره جنوبی اگر راه پهلوی را میرفت، اکنون ویرانه بود
🔹اخیرا اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک، در مقالهای که برای هر انسان آگاهی سوگیریهای غیرعلمی آن هویداست، اقتصاد ایران در دوره پهلوی را مشابه اقتصاد کره جنوبی در آن دوره دانسته و نتیجه گرفته است که در دوره جمهوری اسلامی، کره پیش رفت و ایران عقب ماند.
🔹این ادبیات مقایسه ایران و کره جنوبی، که در طول ۴۰ سال گذشته علیه انقلاب اسلامی به کار گرفته شده، و متاسفانه جا افتاده، ناشی از کمکاری ما و حتی بیاعتناییمان به تاریخ اقتصاد سیاسی کره جنوبی است. غربیها نه در ایران بلکه در کل جهان، پیشرفت کره جنوبی را حاصل دوستی با آمریکا و پیروی از مکتب اقتصاد بازار تبلیغ کردهاند، که در حالی که واقعیت دقیقا عکس این است. امروز هم کارشان به جایی رسیده که عملکرد پهلوی را شبیه عملکرد دولت وقت کره میخوانند و میگویند "کره در دهه ۱۹۷۰ همانند ایران تلاش میکرد قدرت صنعتی شود"، اما نمیگویند کره با توان بومی صنعت ایجاد کرد، و پهلوی نفت فروخت و کارخانه وارد کرد!
🔹چندی است که روی چگونگی پیشرفت کره جنوبی متمرکز شدهام و نکات جالبی عایدم شده است. از جمله اینکه برنامههای ۵ ساله توسعه کره در دوره ژنرال پارک چانگ هی- که پدر پیشرفت این کشور است- به فارسی که هیچ، حتی به انگلیسی هم ترجمه نشده است و آنچه درباره پیشرفت این کشور گفته میشود، صرفا روایت مغشوش غرب است. معدودند کتابهایی انگلیسی که توسط خود کرهایها نوشته شده و واقعیات پیشرفت کشورشان در دوره پارک را روایت کرده باشند.
🔹یکی از کتابهای خوبی که در این زمینه نوشته شده، کار خوب خانم کیم هیونگ آ. با عنوان Korea's Development Under Park Chung Hee است. این کتاب محصول مطالعات کتابخانهای و همچنین مصاحبههای نویسنده با سیاستگذاران اصلی کره جنوبی در دوره پارک است. خانم کیم ویژگیهای دولت پارک را اینگونه جمعبندی کرده است:
- نفرت پارک از تکیه کره به کمک آمریکا
-مدل کرهای صنعتی شدن با هدایت دولت
-استراتژی پیشرفت سریع پارک
-نقش ویژه نخبگان حاکم و اراده سیاسی آنها برای پیشرفت
-برنامه هستهای پارک
- توسعه صنایع سنگین و شیمیایی در دهه ۱۹۷۰
🔹امشب در فصل هشتم این کتاب نکته جالبی دیدم که حیفم آمد آن را با شما به اشتراک نگذارم. از اوایل دهه ۱۹۷۰ پیرو تهدیدهای نظامی خارجی، پارک تصمیم به ایجاد کارخانههای اسلحهسازی میگیرد. اما برای تاسیس این کارخانهها سرمایه هنگفتی نیاز است. به هیئت برنامهریزی اقتصادی(EPB) ماموریت اخذ وام از منابع خارجی برای این منظور داده میشود، اما پس از ۱۵ ماه مذاکره با آمریکا، اروپا و ژاپن، دهم نوامبر ۱۹۷۱ هیئت اعلام میکند که کسی به کره وام نمیدهد. در این میان طرحی توسط یکی از مدیران دولتی ارائه میشود که این کارخانهها با استفاده از منابع و فناوریهای موجود در کره و بر مبنای یک تقسیم کار ملی با حمایت دولتی ایجاد شود. طرح آقای "او ونچ اول" روی میز پارک گذاشته میشود و رئیس جمهور میپذیرد. ایجاد صنایع سنگین و شیمیایی کره به عنوان اولین گام در توسعه صنایع نظامی این کشور آغاز میشود و با جزئیاتی که در کتاب تشریح شده، طرح به موفقیت میرسد. پیتر بی وون در مقاله خود با عنوان "صنعت دفاعی و تحول اقتصادی کره در دوره پارک"، نشان داده است که این زیرساختهای صنعتی که برای دفاع ایجاد شدند و فناوریهایی که در این مسیر حاصل شد، چگونه به سایر صنایع سرریز کرده و اقتصاد کره را متحول ساخت.
🔹امیدوارم نخبگان ما این کتاب و نظایر آن را مطالعه کنند تا با توجه به نقش ویژه "نخبگان حاکم" در پیشرفت یک کشور، تجربه تحریف شده کشورهایی نظیر کره که آمریکاییها روایت میکنند، ما را درباره مسیر پیشرفت به بیراهه نبرد.
@syjebraily
هدایت شده از همسرداری حرفهای
💠﷽💠
🔴 نقد #عصر_جدید
💠 #عصر_جدید، برنامه ایست که استعدادهای برتر رشتههای مختلف را کشف میکند و نمایش میدهد. اما بعد از دیدن چند برنامه، مخاطب، چه چیزهایی را به عنوان #استعداد خواهد شناخت؟ با نگاهی به برنامههای پخش شده، مواردی که بیشترین تکرار را داشتهاند میشماریم:
🔸تواناییهای #عجیب و غریب ذهنی (مثل محاسبات ریاضی، حافظه و...)
🔸تواناییهای خاص #جسمی و ورزشی (مثل حرکات رزمی، دوچرخه سواری و...)
🔸توانایی های خارقالعاده #خدادادی (مثل چسبیدن اشیاء به بدن)
🔸خوانندگی
🔸مجریگری
🔸بازیگری
🔸استندآپ کمدی
🔴 احتمالا چیز خیلی بیشتری نمیتوانید به این فهرست اضافه کنید. یک بار دیگر #فهرست را مرور کنید، به نظر شما کسی که طی دو سال گذشته مثلاً 10 #اختراع_علمی داشته است، صاحب استعداد نیست؟ یا کسی که توانسته با دست خالی 15 #شغل ایجاد کند، کارش کمتر از شکستن چوب با بدن است؟ توانایی #تدریس خوب به نحوی که دانش آموزان #شیفته درس و مدرسه شوند، چه نسبتی با استندآپ کمدی دارد؟
💠 میبینیم که عصر جدید به طور جدی #معنای کلمه «استعداد» را در یک مجرای مشخص قرار میدهد. بدیهی است که در برنامه، هرگز سایر انواع استعداد #نفی نمیشوند و چه بسا گاهی نیز مورد تأکید قرار میگیرند، اما در #رسانه چیزی که به آن پرداخته میشود، #مهم میشود و چیزی که به آن پرداخته نشود، از اهمیت میافتد.
💠 گویی عصر جدید، بیشتر به چیزی «استعداد» میگوید که برای #سیرک مناسب باشد! شاید این لفظ، #تند به نظر بیاید، اما احتمالا با مرور آنچه در برنامه میبینید و مقایسه آن با سیرکهایی که از تلویزیون دیدهاید، تصدیق خواهید کرد.
💠 اینجا خوب است برای مشخص شدن این مفهوم، یک #مقایسه دیگر را هم پیشنهاد دهم. به نظر شما تفاوت برنامه «عصر جدید» با «مسابقه محله» در چیست؟ #دکور فاخر؟ هزینه زیاد؟ مجریان و #داوران؟ آیا ذات این دو برنامه با هم تفاوتی دارد؟
💠 هر دو به نوعی «شیرین کاری»های مخاطبان را نمایش میدهند؛ حالا اگر یکیشان اسم «استعداد» بر این «شیرین کاریها» بگذارد، چیزی به #ارزشهایش اضافه نمی شود!
💠 مخاطبی که خوره عصر جدید باشد، حتماً یک #معیار ارزشدهی جدید در ذهنش (خودآگاه یا ناخودآگاه) شکل خواهد گرفت: و آن « #عجیب بودن ارزش است»
💠 شما تصور کنید که بلدید خیلی خوب و #عادی دوچرخه سواری کنید. حتما هر چهار ضربدر #قرمز شما با این استعداد شگرفتان روشن خواهد شد. کسانی #امتیاز میگیرند که بتوانند با دوچرخه پشتک بزنند. کار عادی اصلا #هنر نیست.
💠 ممکن است بگویید اساس برنامه بر نمایش کارهای #پیچیده و متفاوت است؛ و پاسخ بگیرید به همین دلیل، این برنامه «عادی بودن و #عالی بودن» را به تدریج از #ارزش میاندازد، و «عجیب بودن» را #معیار خوبی میکند.
💠 یکی از شرکت کنندگان مسابقه، با #حافظه عجیب خود اسم همه شهرهای هر استان را حفظ بود، عدد پی را تا دوهزار رقم #اعشار حفظ بود، جدول #مندلیف و چیزهای دیگری را هم از بر کرده بود. این مرد بزرگوار تلاش کرده بود چیزهایی حفظ کند که همه بگویند « #عجب چیزی حفظ کرده» ولو این که هزار و نهصد و هشتاد و پنجمین رقم عدد پی به درد هیچ درازگوشی نخورد، اما حفظش #خوب است، چون #عجیب است. اما حفظ #قرآن عجیب نیست، بنابراین اهمیتی هم به آن نداده است.
💠شما مخاطب گرامی هم نتیجه میگیرید که اگر #حافظه دارید با آن چیزی حفظ کنید که #تعجب بیافریند، اگر قدرت بدنی دارید، آن را در راهی خرج کنید که چشمهای دیگران را از #حدقه در بیاورد. استفاده از این استعدادها در راهی که #مفید است، مفید نیست!
🔴 با این حساب، چرا باید #موتورسوارانی را که در خیابان «تک چرخ» می زنند #سرزنش کنیم...
✍ علی اصغر جوشقاننژاد
متن کامل یادداشت را اینجا بخوانید👇
parhang.ir.domains.blog.ir/post/381
✅ #مدیر کانال همسرداری حرفهای میافزاید:
🔴 البته اینبرنامه #مزایای خوبی هم دارد که علیالحساب یکی از ویژگیهای درخور توجه آن را ذکر میکنیم.
💠 بنظر میرسد این برنامه میتواند #باور غلطِ #بیگانه پرستی و #غرب پسندی مُفرط را در بین نسل جوان ما سرکوب کند. و ذهنیت غلطِ #بیعرضگی ایرانی را مخدوش کند و روحیه "ما میتوانیم" و اتّکاء به استعداد و نیروهای #درون کشور را در نسل جوان ما زنده کند. و البته باید نواقص و معایب جدی این برنامه را دید و #گوشزد کرد.
🍃❤️ @zanashooi_amoozesh
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
♻️ نسبت سید احمد خمینی و هاشمی رفسنجانی
🔰 حمید رسایی: چهار روز پیش از درگذشت سید احمد خمینی (۲۱ اسفند) سخنان انتقادی تندی از او درباره اوضاع کشور در دولت هاشمی رفسنجانی در برخی از رسانه های آن ایام منتشر شد:
«الان داخل شانزدهمین سال از عمر انقلاب اسلامی هستیم و هنوز بعضی از مسئولین، حتی مسئولین نهادهایی که پس از انقلاب تاسیس شده اند، مشکلات مدیریتی و مسایل خود را به گردن رژیم گذشته می اندازند و ندانم کاری های خود را ناشی از مشکلات بجا مانده از رژیم طاغوت می دانند! ایضاً بعضیها همه نقاط ضعف و بیکفایتی خود را با هیاهو به گردن استکبار جهانی و آمریکا انداخته و از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند.
مشکلات و مسایل ما به کارشکنی آمریکا و ضدیت صهیونیستها برمیگردد شکی نیست، اما گسترش فساد اداری و رشوهخواری در ادارات و مؤسسات دولتی به خودمان برمیگردد. اتخاذ تصمیمات نابخردانه درباره ذخایر ارزی مملکت توسط خودمان بوده است.»
«آیا آمریکا به ما گفت که دور دنیا راه بیفتیم و از هر کشور و دولتی که سر راهمان بود چند صد میلیون و چندین میلیارد دلار وام بگیریم و مملکت را زیر بار استقراض خارجی ببریم؟ ... یک مدت ایام ماه عسل بود، آقایان از دردسر جنگ فراغت یافته و پولهای موجود را هزینه میکردند.
دوستان انقلاب و نظام مرتباً حرص میخوردند و مضرات دریافت وامهای سنگین خارجی را گوشزد میکردند، اما آقایان در مصاحبههای خود دریافت هرگونه وجهی را از کشورهای خارجی تکذیب کرده و با قاطعیت میگفتند: ما هیچگونه بدهی خارجی نداریم.
اما حالا اعلام میشود که صحبت از 35 تا 40 میلیارد دلار بدهی است و هر چند هفته یکبار اخبار مربوط به نحوه پرداخت بدهیها به آلمان، فرانسه، انگلیس، هلند، کره، ژاپن و بعضی ممالک دور و نزدیک در جراید چاپ میشود و یک نفر هم نیست که این روزنامهها را بردارد ببرد بگذارد جلوی برادر دکتر عادلی رئیس کل سابق بانک مرکزی و دکتر نوربخش وزیر سابق دارایی و از آقایان بپرسد که مگر شما نمیگفتید ما صَنّار به ممالک خارجی بدهکار نیستیم؟»
اما مهمترین بخش از سخنان حاج احمد خمینی به ماجرای افزایش یکباره قیمت دلار در آن زمان بازمی گردد که گفته بود:«بی سر و صدا 150 تومان به قیمت دلار اضافه کردند و کسی هم نفهمید. مگر رئیس کل بانک مرکزی قول نداده بود که قیمت دلار را در حدود 100 تومان ثابت نگه می دارد، پس چه شد؟ چرا همه مشکلات و نارسائیها را به گردن آمریکا و دیگران می اندازیم. آیا اختلاس از بیت المال نیز به آمریکا مربوط می شود؟»
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از وحید یامین پور
بهبهانه سیل اخیر در چند استان، سخنان ابلهانهای در فضای مجازی منتشر شده که برخی این رخدادهای تلخ را نتیجه شعار "مرگ بر آمریکا" دانسته اند!
🔻جز اولیاء الهی کسی نمی تواند ادعا کند دلیل فرازمینی یک بلا را میداند ولی می توان پرسید که از نظر قرآن آیا "مرگ" خواستن برای کسی جایز است؟ یا غلط است و مایهی نزول عذاب خواهد شد؟
🔸️خداوند خودش در قرآن بیش از ۲۰ بار منافقین و کافرین را لعن کرده و برای ظالمان شعار "مرگ" داده است.
از جمله آیات زیر:
۱.قُتِلَ أَصْحَابُ الْأُخْدُودِ (سوره بروج)
۲.قتل الخراصون (سوره الذاريات)
۳.فَقُتِلَ کَيْف قَدَّرَ(سوره مدثر)
۴.الذین كفروا فتعسا لهم(سوره محمد)
تعابیر "قُتل" و "تعسا لهم" در آیات فوق دقیقا به معنای "مرگ بر" استفاده شده. یعنی خداوند تندترین تعبیر را برای کفار و منافقین و مستکبرین بهکار برده.
اما مهمتر اینکه خداوند ترک کردن این خصلت، یعنی مقاومت در برابر مستکبرین و تمایل به آنها(بخوانید ترک کردن شعار مرگ بر آمریکا را) مایه نزول عذاب دانسته و نه برعکس.
مثلا در آیات ۱۱۲ و ۱۱۳ سوره هود آمده:
و لا ترکنوا الي الذين ظلموا فتمسكم النار
⛔بنا بر این آیات، حتی اگر سیل اخیر را نشانهی خشم الهی بدانیم، باید یکی از دلایل آنرا گزافه گوئیها از همین دست و تحقیر مقاومت مردم بدانیم و نه برعکس. که خداوند تقوای مردمان از جمله پایداری در برابر ظلم را علت ریزش رحمت دانسته نه نزول عذاب.
به هرحال بهتر است این سلبریتیهای زیادهگو بهجای ادعاهای گزاف غیر قابل اثبات اجازه دهند علل طبیعی و اشتباهات پیشین و راههای جبران آسیبها بررسی علمی شود.
#وحید_یامین_پور
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ پیش بینی سه سال قبل لاریجانی درباره خودش!
🔰 حمید رسایی: علی لاریجانی در آخرین گفتگوی رسانه ای اش به جای پاسخگویی در باره نقشی که در تحمیل برجام داشته است، یکبار دیگر پشت نام «کشور»، «نظام» و «رهبری» پنهان شد.
وی در این گفتگو می گوید: «ممكن است از نظر تاكتيكي برخي اشكالات نیز (در برجام) وجود داشته باشد؛ اين را هم نفي نميكنم، ولي در كل تصميم نظام درست بود؛ يعني در آن مقطع براي فضاي راحتتر اقتصادي و همچنين حل بعضي مشكلاتي كه در مسائل ديپلماتيك ايران ايجاد شده بود، ما درست عمل كرديم... درباره مسئله برجام، كليت كشور اين را با هر مكانيسمي كه بود، پذيرفت؛ پس ديگر بايد اختلاف را كنار بگذارند... بدانيد كه يك رهبري داهيانهاي در آن وجود دارد و رهبري واقعا وقوف دارند و فكرشده كار ميكنند و افرادي هم كه مشغول اين كارها هستند، دارند درست تدبير ميكنند.»
اولا تصمیم عالی ترین سطح نظام یعنی رهبر معظم انقلاب در خصوص مسیر بررسی و تصمیم گیری مراکز قانونی کشور در خصوص برجام، انتشار جزئیات مذاکرات (فکت شیت) و بررسی دقیق آن در مجلس بود که جناب روحانی و لاریجانی، هرگز به آن عمل نکردند.
نه تنها فکت شیت که حتی تا الان هم متن کامل برجام و ملحقات آن انتشار عمومی نیافته است. متن برجام بر خلاف نص صریح قانون اساسی هرگز در صحن علنی طرح نشد و حتی طرح برخی نمایندگان همسو با لاریجانی که مرتبط با برجام بود هم وقتی در صحن علنی مطرح شد، شخص لاریجانی بر خلاف آیین نامه داخلی مجلس، اجازه سخن گفتن به مخالفانش را نداد و در بیست دقیقه آن را تصویب کرد.
ثانیا علاوه بر این، آنچه اکنون به عنوان برجام در حال اجراست، مشروط نامه رهبر انقلاب و حتی مصوبه مجلس نیست بلکه اراده لاریجانی و روحانی است. آقایان در جلسات شورای عالی امنیت ملی و حتی در همان جلساتی که در حضور رهبر انقلاب تشکیل می شود، اعلام می کردند که «ما نمی توانیم» و چاره ای جز عبور از خطوط قرمز تعیین شده را نداریم.
سئوال این است که به نظر آقای لاریجانی، رهبر انقلاب با لشکر «ما نمی توانیم» چه میتواند بکند؟ علی (علیه السلام) با آن ابهت، در برابر چنین یارانی زمین گیر شد تا چه برسد به سیدعلی.
ثالثا چرا آقای لاریجانی که امروز باید پاسخگوی تصمیماتش باشد، پشت سر رهبری پنهان می شود. چرا روحانی و لاریجانی تلاش می کنند تا برجام را محصول تصمیمات رهبری معرفی کنند؟ البته این اولین بار نیست که لاریجانی چنین می کند. قبل از این نیز وقتی بعد از تصویب ۲۰ دقیقه ای طرح مرتبط با برجام در برابر سیل انتقادات قرار گرفت، در ادعایی عجیب گفت: «من در رسیدگی به پرونده هسته ای دخالتی ندارم. این پرونده، پرونده رهبر معظم انقلاب است.» (26 مهر ۹۴)
جالب اینجاست که همان ایام، وقتی منتقدان برجام با استناد به مکتوبات و سخنان صریح رهبر انقلاب، روحانی و لاریجانی را از تعجیل در تصویب این ننگنامه نهی می کردند، همین آقایان، منتقدان دلسوز را به پنهان شدن پشت رهبری متهم می کردند! تا جایی که لاریجانی در قم منتقدان برجام را با این چنین نواخت: «چرا خلاف واقع می گویید! اگر خودتان مشکل دارید، چرا پشت سر رهبری پنهان می شوید؟ رهبری صراحتا فرموده اند که حرف من در همه جا یکی است.» (12 تیر 94)
حالا کم کم مشخص شد که چه کسانی مشکل دارند و پشت سر رهبری پنهان شده اند و ناجوانمردانه به جای پذیرش مسئولیت اقدامات غلط خود، در حال فرار از این مسئولیت هستند؟!
سخنان سه سال قبل لاریجانی برای بار چندم در باره خودش مصداق پیدا کرد. در واقع لاریجانی سه سال قبل وضعیت امروزش را پیش بینی کرده بود.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از وحید یامین پور
💮بر اثر بارشهای بهاری بخشهای بزرگی از سرزمین تشنهی ما دوباره سیراب شده، در تالاب جازموریان دوباره آب موج میزند و قلب تفتیده کرمانیها و #سیستان_و_بلوچستان را شاد کرده است، تالاب گاو خونی مس از ۱۵ سال احیا شده، بر وسعت #دریاچه_ارومیه ۴۰ درصد افزوده شده و بسیاری رودخانهها پس از سالها خشکی دوباره جان گرفتهاند.
والله انزل من السماء ماءا فاحیا به الارض بعد موتها
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از هابیلیان
🔺تصویری جالب از شهر نبطیه در جنوب لبنان.
🔹روحانی شیعه بر جنازه یکی از فوت شدگان اهل سنت نماز میت می خواند در حالی که عده ای از ساکنان اهل سنت منطقه و سه نفر از شیعیان به او اقتدا می کنند.
🔻شیخ عبدالحسین صادق نوه امام شهر نبطیه و روحانی و شاعر و نویسنده قدیمی است که او هم مثل پدربزرگش امامت شهر نبطیه را بر عهده دارد.
#وحدت
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
⭕️ خبری از سلبریتیها نیست!
🔹شش روز از زمانی که مردم استان گلستان درگیر سیل و طوفان شدهاند می گذرد و روز به روز بر عمق فاجعه افزوده میشود اما در این میان از سلبریتیهایی که در رویدادها و حوادث ریز و درشت حضور فعال دارند، خبری نیست!
🔹با وجود این همه خسارت و آسیبی که به مردم وارد شد، اما مردم این منطقه حضور و حمایت سلبریتی هایشان را احساس نکرد و از این بابت دلخورند.
🔹شاید این سیل زمان بدی را برای پذیرایی از گلستانی ها انتخاب کرده و یا شاید هم در سیل نمیتوان سلفی گرفت!
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
📸 طلبه ای نان به دست، در میانه سیل، قدم بر لبه دیوار میگذارد، به سوی سگ گرسنه ای که در محاصره سیل به پشت بامی پناه آورده است میرود تا به او نان دهد.
پ.ن: کافی بود این اتفاق در خارج کشور و یا توسط یک سلیبریتی انجام می شد بعد صدها بار بازنشر می شد!
#زیبا
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
استوری عجیب مرتضی پور علی گنجی 😐
ژاپن و آمریکا مرگ بر چی میگن که توی سیل و طوفان مردمشون میمیرن 😒
شما برو عشق و حال تعطیلاتتو بکن عمویی ، اونایی که مرگ بر آمریکا میگن الان دارن به مردم سیل زده کمک میکنن
@Habiliyan
هدایت شده از هابیلیان
اقتصاد دست کیه؟
دولت
بی عملی مقابل اختلاس و قاچاق کار کیه؟
برجام کار کی بود؟
دولت
بیکاری و تجرد و تورم و رکود؟
دولت
امنیت و اقتدارمون از کیه؟
سپاه
سازندگی،پیشرفت،موشک،منطقه؟
سپاه
کمک ب زلزله سیل؟
سپاه
بودجه دولت؟ ۹۴٪ کل بودجه
بودجه سپاه؟ ۳.۶٪ کل بودجه
-حالا مشکلات تقصیر کیه؟
+سپاه و رهبری!!😐
منطق این روزهای برخی از افراد فامیل توی مهمونی
@Habiliyan