فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊 بفرست برای عشق زندگیت
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️عاقبت به خيرى
🔶قال مولانا الامام المهدی (عج): «أَعُوذُ بِاللّهِ مِنَ الْعَمى بَعْدَ الْجَلاءِ، وَ مِنَ الضَّلالَةِ بَعْدَ الْهُدى، وَ مِنْ مُوبِقاتِ الاَْعْمالِ وَ مُرْدِياتِ الْفِتَنِ؛ از #نابينايى پس از بينايى، و از #گمراهى پس از هدايت، و از #رفتار_هلاكتبار و #فتنه هاى نابود كننده، به خدا پناه مى برم». [۱]
🔷اين عبارت، بخشى از توقيعى است كه #امام_زمان (عج) به نايب نخست و دوم خود، عثمان بن سعيد عمرى و فرزندش محمّد فرستاده است. حضرت بعد از سفارش به امورى در امر غيبت و تثبيت قلوب شيعيان در اين امر مهم، از چند چيز به خدا پناه مى برد كه هر كدام از آن ها براى ما درسى عظيم است:
1⃣ #امام_عصر (عج) از #ضلالت بعد از هدايت به خدا پناه مى برد؛ زيرا اگر كسى #هدايت شود و حقّ و حقيقت را درك كند، ولى پس از مدّتى دست از آن بردارد، #حجّت بر او تمام شده و قطعاً، خسارتى جبران ناپذير را متحمل مى شود. چنين كسى #سعادت_پايدار را پس از شناخت و معرفت، ترك كرده و #عذاب_جاويد را بر جان خود خريده است.
2⃣همچنين، حضرت از #اعمال_سيئهاى كه انسان را به #هلاكت و نيستى مى رساند، به خدا پناه مى برد؛ زيرا #انسان هميشه در خطر از دست دادن ايمان خويش است. هوا و #هوسها و #وسوسه_هاى_شيطان، انسان را تا دَم مرگ رها نمى كنند. از اين بخش، #اهمّيت و دشوارى ايمان را مى توان فهميد.
3⃣آن حضرت، به خداوند متعال، از #فتنههاى_خطرناك و #مهلك كه انسان را از اوج عزّت به #ذلّت مى كشانند، به خداوند پناه مى برد. طبق نصّ صريح قرآن، #انسان در معرض #امتحانهاى_دائمى است. خداوند متعال مى فرمايد: «أَحَسِبَ النّاسُ أَنْ يُتْرَكُوا أَنْ يَقُولُوا آمَنّا وَ هُمْ لا يُفْتَنُونَ؛ آیا #مردم گمان کرده اند، همین که بگویند: #ایمان_آوردیم، رها می شوند و آنان [به وسیله جان، مال، اولاد و حوادث] #مورد_آزمایش قرار نمی گیرند؟ - وَلَقَدْ فَتَنَّا الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۖ فَلَيَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِينَ صَدَقُوا وَلَيَعْلَمَنَّ الْكَاذِبِينَ؛ در حالی که یقیناً کسانی را که پیش از آنان بودند، #آزمایش کرده ایم [پس اینان هم بی تردید آزمایش می شوند]، و بی تردید خدا کسانی را که [در ادعای ایمان] راست گفته اند می شناسد، و قطعاً دروغگویان را نیز می شناسد». [۲]
🔷اين #امتحانها_گوناگوناند و شدّت و ضعف دارند. گاهى مربوط به بدن و مال و گاهى مربوط به دين است و... در همه ى اين #ابتلائات، چه كوچك و چه بزرگ، بايد به #خداوند #توكّل كرد و با سرافرازى بيرون آمدن را از او خواست.
پی نوشت ها
[۱] كمال الدين، ج ۲، ص ۵۱۱، ح ۴۲؛ الخرائج و الجرائح، ج ۳، ص ۱۱۱۰؛ بحارالأنوار، ج ۵۳، ص ۱۹۰ و ۱۹۱، ح ۱۹
[۲]سوره عنكبوت، آيات ۲ و ۳
📕شرح چهل حديث حضرت مهدی (عج)، علی اصغر رضوانی
منبع: وبسایت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم
#امام_زمان #امام_مهدی #هدايت #شیطان #گمراهی #ضلالت #فتنه #گناه #هلاکت #سعادت #امتحان #آزمایش #توکلد
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #ارزش_حجاب و علت برتری #چادر در حجاب (بخش نهم)
🔶باید توجه داشت كه همانطور كه بقیه واجبات داراى مراتب مختلفى مىباشند، #حجاب نیز داراى مراتب خوب، متوسط و خوبتر است و #چادر #حجاببرتر_بانوان محسوب مىگردد. در این جا چند نكته وجود دارد كه براى روشن شدن آنها باید دید اساسا #فلسفه_حجاب چیست؟
🔷انسان برخوردار از #حجاب، با دور نگهداشتن خود از دسترس دیگران، #سطح_ارزشمندی خود را ارتقا میبخشد، تا آنجا كه مرد، نیازمندانه به آستان وی روی میآورد. بیتردید اگر #زنان این مفهوم را به طور كامل درك كنند، به #پوشیده_داشتن و مخفی ساختن پیكر خویش بیشتر گرایش نشان میدهند [مسئله حجاب، مرتضی مطهری، صدرا]، و پی خواهند برد كه #راه_احساس_ارزشمندی، در دسترس و مقبول بودن لحظه به لحظه نیست. راسل میگوید: از لحاظ هنری، مایه تأسف است كه بتوان به آسانی به #زنان دست یافت. ویل دورانت نیز میگوید: آنچه میجوییم و نیابیم عزیز و گرانبها میگردد [نظام حقوق زن در اسلام، مرتضی مطهری، صدرا]
🔷ویلیام جیمز به صراحت توصیه میكند: #زنان عزّت و احترامشان به این است كه به دنبال مردان نروند، خود را مبتذل نكنند و خود را از دسترس مردان، دور نگهدارند. پس #حجاب #احساس_ارزشمندی است؛ كه #موقعیتی_بلندمرتبه برای #زنان پدید میآورد و #مردان را در #محدودیت فرو میبرد. اگر چه در بیان به زنان گفته میشود كه پوشیده بیرون آیید، ولی واقعیت آن است كه به مرد گفته میشود، بهره برداری جنسی در همه جا ممنوع؛ چون راه چشم را كه نافذترین كانال حسی مردان است، نمیتوان سد كرد. #ادامهدارد...
منبع: پرسمان / حقوق زن
#زن #زنان #بانوان #حجاب #حجاب_برتر #چادر #فلسفه_حجاب #آثار_حجاب د
کانالهای ایتا
https://chat.whatsapp.com/DBfOUQlaCEXKPQMYfQRhZa
http://eitaa.com/shahidmostafamousavi
@shahidmostafamousavi
کانال استیگر.عکس.شهدا
@shahidaghseyedmostafamousavi
گروه
https://eitaa.com/joinchat/2436431883C549b63c545
امروزفضیلت زنده نگهداشتن یادشهداکمترازشهادت نیست
مقام معظم رهبری
پدر شهید علی لندی وخانم موسوی مادر جوانترین شهید مدافع حرم سید مصطفی موسوی. کانالهای ایتا
https://chat.whatsapp.com/DBfOUQlaCEXKPQMYfQRhZa
http://eitaa.com/shahidmostafamousavi
@shahidmostafamousavi
کانال استیگر.عکس.شهدا
@shahidaghseyedmostafamousavi
گروه
https://eitaa.com/joinchat/2436431883C549b63c545
امروزفضیلت زنده نگهداشتن یادشهداکمترازشهادت نیست
مقام معظم رهبری
جایزه جوان نوآور ماندگار در نخستین سال برگزاری جریان ساز و حامی خلاقیت و نوآوری اجتماعی در راستای توسعه پایدار کشور است. و با شناسایی جوانان نوآور از تمامی اقشار جامعه به افزایش پویایی و ایجاد فرصتهای برابر در ابعاد پژوهش و فناوری، معنویت و اخلاق، استقلال و آزادی، اقتصاد، عزت ملی، ایثار و احیای سبک زندگی اسلامی ایران میپردازد. و ضمن باز اندیشی در مفهوم شهادت و ایثار، و اعتلای آرمان جوانان شهید، پاسدار بذرهای مستعد، بارور و خودشکوفا در دهه پنجم انقلاب خواهد بود.
این جایزه همسو با بیانات مقام معظم رهبری، تمدن سازی و جامعه پردازی را زیبندهی دختران و پسران دانا، مومن، کنش گر و با ارادهای دانسته که آرمانهای انقلاب را پر انگیزه و با قدرت حفظ کرده و از کرامات انسانی خویش و جامعه صیانت و حراست میورزند. و برای پویایی و سربلندی ایران اسلامی نوآورانه میکوشند.
این جایزه با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب و موسسه فرهنگی و هنری مطالعات جامع رستا و با حمایت دانشگاه آزاد استان تهران و دستگاههای دولتی و مسئولین لشکری برگزار میشود. جایزه جوان نوآور ماندگار، یادوارهای مزین به نشان شهید سید مصطفی موسوی، جوان ترین شهید مدافع حرم میباشد. نشان شهید موسوی، سزاوار جوانانی که با صراحت، اقتدار و توانمندی در راستای مسئولیت اجتماعی خویش نوآورانه گام برداشتهاند.
۱۶ آذر ۱۴۰۰
دکتر آقامیری در گرامیداشت سرو قامت ماندگار، در واحد تهران غرب گفت: شهید موسوی مکتب نرفته دانشمند شد/شهیدان عزیز شده خدا هستند و به فضل بزرگی دست یافتهاند
image_pdfimage_print
به گزارش روابط عمومی واحد تهران غرب، مراسم گرامیداشت «سرو قامت ماندگار» با تقدیم نشان عالی شهید «سیدمصطفی موسوی» به خانواده نوجوانان «شهید علی لندی» در سالن اجتماعات شهید موسوی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.
در این مراسم دکتر آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا گفت: از دو نوجوان یاد کنیم؛ یکی شهید سید مصطفی موسوی که این چندمین بار هست در مراسم ایشان شرکت میکنم و هر بار که آمده ام لذت بردم. یک منش و احساس بسیار خوبی در من ایجاد میشود. دیگری چهرهی زیبایی که احساس جدیدی را برای ما ایجاد کرد، شهید لندی می باشد. این شهدا در سنین کودکی بزرگ شدند. اجسام در طبیعت ما بعد دارند. خط راست یک بعد طول دارد، مستطیل دو بعد طول و عرض دارد. ما انسانها هم بعد داریم. اولین سوال که میپرسیم سن افراد است و این گذر عمر یک سیر طولی است. بعضی از انسانها ویژه هستند و طول عمرشان را میگیرند، اما یک عرضی هم به عمرشان میدهند یعنی به آخر خط نمی رسند و تمام نمیشوند. بعد زندگیشان را عوض میکنند مانند شهید سیدمصطفی موسوی، شهید علی لندی، سردار حاج قاسم سلیمانی، شهدای هستهای و دهها شهیدی که همه آشنا هستیم و دیدهایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران افزود: اینها در اصل در یک جا، مسیرشان را تغییر دادند و از بعد طولی خارج شدها
خارج شدهاند. ۱۱ سال از شهادت شهید شهریاری و ۶ سال از شهادت شهید موسوی گذشته و هنوز ما آنها را حس میکنیم و در کنار ما هستند. پس ما میتوانیم برای زندگیمان بُعد بیافرینیم و مسیر را تغییر بدهیم و همه ی اینها دست خودمان است. یکی با شهادت و یکی با روشهای دیگر جاودانه میشود. ما بزرگانی داریم که جاودانگیشان با شهادت نبوده ولی جاودانه شدهاند. هر کسی که از این مسیر ساده انسانی و در جهت مثبت خارج میشود جاودانه میشود.
دکتر سید آقامیری، در این برنامه خطاب به نوجوانان گفت: امروز دو مثال ساده داریم؛ شهید سید مصطفی موسوی که زود دانشمند شد و به مکتب نرفته دانشمند شد و دیگری شهید علی لندی که مورد توجه خدا قرار میگیرد و در مقابل همه عزیز و بزرگش میکند. در یک شهرستانی یک دفعه یک نوجوانی میشود نمونه و آن وقت است که بُعد پیدا میکند و امروز ما در تهران نشستهایم و از او یاد میکنیم. در سال صدها جوان و نوجوان از بین میروند و از این میان یک نفر، مرگش شهادت میشود. توصیه من به جوانان و نوجوانان و دانشجویان تغییر بُعد زندگی است و فقط یک بُعد و یک مسیر را نروید. شهادت یکی از راههای آن است و راههای زیادی برای بّعد دادن به مسیر زندگی وجود دارد.
وی ضمن تشکر از حضور دانشجویان شاهد و ایثارگر و نوجوانان در این مراسم افزود: من افتخار میکنم که امروز در خدمت خانوادههای این دو عزیز هستم. آمدن در این جلسات بیشتر برای درس گرفتن خودمان است. در برابر شهدا احساس خسران و زیان داریم. در این جلسات شرکت میکنیم که شاید آن اتفاق خوب هم برای ما بیفتد. شعر کوتاه در مورد تنگ و ماهیهایی که جایشان در تنگ نیست خوانده شده که آن را تقدیم میکنم به امثال سید مصطفی موسوی:
تنگکی گنجایش ماهی نداشت
ماهی از این مشکل آگاهی نداشت
گفته بودندش که این تنگ بلور
خوب جایی هست و آن کوتاهی نداشت
تنگ جای ماهیان خار بود
بر بزرگان خانه و جایی نداشت
بود آزاده، نه در قید سبب
فکر خام قدرت و شاهی نداشت
گر که ماهی کار را مردانه کرد
لیک دل بستی به یک کاهی نداشت
ماهی ما ماهی دلقک نبود
از بدیها چاره جز آهی نداشت
خواست با این تنگ لختی سر کند
جز نجات از تنگ او راهی نداشت
یافت آنگاه تنگ جای مرد نیست
بهره ماندن باوری واهی نداشت
انتهای هر بیایی رفتنیست
این قضا یک راه دلخواهی نداشت
میرود ماهی به دریا میرود
عادتی بر آب هر چاهی نداشت
رفت ماهی این وداع آخر است
مشت بر هر ناصح ناهی نداشت
مصطفی ماهی مثال خویش دید
چونکه راهی جز ره ماهی نداشت
امثال سید مصطفی و علی لندی یک دفعه احساس میکنند در این تنگ جایی ندارند و پرواز میکنند و میروند و ما چارهای نداریم جز اینکه از مسیری که رفتهاند درس بگیریم مخصوصاً نوجوانان و جوانان بدانند که همیشه راه بزرگ شدن در کوچکی وجود دارد.
در ادامه معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آئین گرامیداشت سرو قامت ماندگار بیان کرد: راه شهید فهمیده ها ادامه دارد. تلاش دشمنان برای شکست انقلاب اسلامی شکست خورده است. ۴۳ سال از انقلاب اسلامی می گذرد و این ماندگاری به برکت فرهنگ ایثار و شهادت بوده است.
سردار سلیمانی افزود: راه شهید فهمیده ها ادامه دارد. راه ۳۶ هزار شهید نوجوان که تقدیم ارزش های انقلاب اسلامی شدهاند، ادامه دارد.
سرتیپ دکتر سهرابی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز در آئین گرامیداشت سرو قامت ماندگار اظهار داشت: شهید علی لندی الگوی نسل جوان است. عاشورا صحنه ایثار و شهادت است که پیام آن در تاریخ می ماند.
وی ادامه داد: نمادسازی از شهدا وظیفه ما است و باید در این حوزه جدی کار کنیم. باید شهدا به جامعه و به ویژه نسل جوان با استفاده از تمام امکانات معرفی شوند. شهید علی لندی الگوی بسیار خوبی برای نوجوانان و جوانان است.
شهید سید مصطفی موسوی، جوانترین شهید مدافع حرم و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد واحد تهران غرب که ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۴ در حلب سوریه به شهادت رسید و شهید علی لندی نوجوان ۱۵ ساله ایذهای روز ۱۸ شهریورماه پس از وقوع آتش سوزی در خانه همسایه، با فداکاری تمام دو بانوی میانسال گرفتار در آتش را نجات داد و خود دچار ۹۱ درصد سوختگی شد و بر اثر شدت جراحات وارده روز جمعه ۲ مهرماه جان به جان آفرین تسلیم کرد.
گفتنی است در این مراسم که باحضور، دکتر سید محمودرضا آقا میری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، داوود نورچهای مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران، امیرسرتیپ سهرابی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، دکتر سید محمدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و فرمانده شهید سید مصطفی موسوی برگزارشد، نشان عالی شهید موسوی به خانواده شهید نوجوان ع
لی لندی تقدیم و همچنین دراین مراسم از سوی سردار سلیمانی، کتاب «اعلام شهدای دانشجو» به رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و رییس دانشگاه آزاد تهران غرب اهدا شد.
آیین گرامیداشت سرو قامت ماندگار با محور تقدیم نشان عالی شهید سیدمصطفی موسوی به خانواده نوجوانان شهید علی لندی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی واحد تهران به همت دبیرخانه جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، آیین گرامیداشت سروقامت ماندگار به منظور اهدا نشان عالی شهید سید مصطفی موسوی به خانواده شهید نوجوان علی لندی روز یکشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ و در آستانه روز دانشجو برگزار شد.
در این مراسم دکتر پروین داداندیش ضمن خیرمقدم به میهمانان گفت: خدمت خانواده های معظم شهدای جنگ تحمیلی، شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت و بطور اخص به خانواده شهید سید مصطفی و شهید علی لندی عرض ادب و تواضع دارم و مفتخریم که میزبان خانواده ی اسن شهدای معزز هستیم. همچنین عرض ادب و تواضع دارم خدمت دانشجویان شاهد و ایثارگر واحد تهران غرب که دعوت ما را پذیرفتند و در این مراسم شرکت نموده اند. جا دارد خیر مقدم ویژه به نوجوانان خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب عرض می کنم.
رئیس دبیرخانه جایزه جوان نوآور ماندگار ضمن اشاره به برگزاری نخستین دوره
☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️جایزه گفت: همانگونه که مستحضر هستید، جشنواره جوان نوآور ماندگار سال گذشته با هدف آشنایی جوانان و نوجوانان با فرهنگ و هویت ملی، دینی و انقلابی، ترویج و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت و مقاومت، ارزش آفرینی به فعالیتهای مبتنی بر انسان دوستی و شفقت، خودباوری، آزاد منشی، استقامت و نوع دوستی جوانان، جریان سازی نوآوری و شکوفایی اجتماعی و ایجاد انگیزه و امید به آینده در جامعه دختران و پسران ۱۸ تا ۳۵ سال برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب درخصوص برندگان اولین دوره جایزه جوان نوآورماندگار گفت: در این جایزه دو برنده رتبه سومی در بخش دانشجویی و آزاد داشتیم. یک برنده جوان بیست ساله داشتیم. سه نفر در هر بخش مورد تقدیر ویژه داوران قرار گرفتند. همینطور ۲۰ نفری که به مرحله نیمه نهایی این جایزه راه یافتند، با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری مورد تقدیر قرار گرفتند، در اکوسیستم نوآوری مرتبط در استانها و شهرستانهای مختلف مستقر شدند. از طرح چلچراغ که طرح برتر جوان بیست ساله بود، حمایت سخت افزاری شد و همکاری ویژه برای رفع مشکلات با ایشان صورت گرفت.
دکتر داداندیش افزود: ما امروز در بحث جریان سازی نوآوری و خلاقیت اجتماعی و تقدیر ویژه از نوجوان سرو قامت ماندگار شهید لندی در خدمت شما هستیم. نوجوانی که نوع دوستی و از خود گذشتگی را در مرحله اوج و اعلای خود یعنی شهادت به نمایش درآورد. ما در دبیرخانه تصمیم گرفتیم تا به مناسبت تولد و شهادت شهید سید مصطفی موسوی، نشان شهید را به پدر و مادر این نوجوان تقدیم کنیم. البته در این سال دو برنامه دیگر داریم؛ یکی همایش نوآوری اجتماعی و دیگری رویداد استارت آپ ویکند نوآوری در حل مسائل اجتماعی است. در جریان جایزه از استانهای مختلف کشور بیش از ۶۰ موضوع و مسئله به ما رسیده است. امیدواریم با کمک دانشجویان باهوش و نوآور راه حل های عملیاتی برای آنها پیدا کنیم تا در مسیر شتابدهی و اجرایی شدن قرار گیرند.
وی افزود: لازم می دانم نکاتی کوتاه در سه مفهوم مهم که از شاخصهای جایزه جوان نوآور ماندگار است، به زبان ساده خدمت شما نوجوانان و جوانان و میهمانان عرض کنم. مفهوم نخست، نوآوری و خلاقیت اجتماعی است؛ خلاقیت عنصر جوهری و ماهوی انسان، اجتماع و تمدن است و یکی از رموز توسعه و پیشرفت جوامع و اجتماعات انسانی است اما ما بیشتر با سطوحی از خلاقیت علمی و فناورانه و کسب و کاری آشنا هستیم و آن را توسعه داده ایم و آن بخش از خلاقیت که مورد غفلت جامعه و دانشگاه قرار گرفت، خلاقیت اجتماعی است. هر چند سطوح خلاقیت اجتماعی بیش از دیگر سطوح مهم است اما هر چند در طول تاریخ وجود داشته است، ناشناخته تر و کمتر دیده شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اشاره به چالشها و مسائل اجتماعی گفت: ما می توانیم با نوآوری و خلاقیت بسیاری از چالشها و مسائل اجتماعی خود را با راههای جدید، میانبر، کوتاهتر و کم هزینه تر حل کنیم و یا حداقل آثار آن را کم کنیم. برخی از این مشکلات ما در این حوزه ها مثل سلامت جسم و روان، اعتماد، روابط اجتماعی و موضوع شکاف بین نسلی و انتقال ارزشهای ملی و معنوی به نسل جوان می باشد. من فقط به برخی از آمار مربوط به آمایشهایی که در کشور در فاصله سالهای ۹۳-۹۷ انجام شده، اشاره می کنم تا اهمیت موضوع را فقط در موضوع اعتماد در روابط اجتماعی تاکید کنم. آمایشها نشان می دهد هرچند وضعیت ما در حوزه خانواده از کشورهای صنعتی بهتر است، اما با این وجود تعامل خانوادگی و ارتباطات درون خانوادگی از سال ۹۳ تا ۹۷ از ۸۷ درصد به ۷۶ درصد کاهش یافته (۱۱ درصد) همچنین تعامل با غیر اعضای خانواده و همسایه تعامل با غریبه بودن جوان و نوجوانان از ۱۱/۴ درصد به ۵/۹ درصد در سال ۹۷ رسیده است. بنابراین در حوزه تعامل اجتماعی گرفتار یک اتفاق بزرگیم که آینده ما را تهدید می کند.
دکتر داداندیش ضمن اشاره به آسیب های اجتماعی گفت: اگر این مسائل و دیگر مسائل اجتماعی را مثل اعتیاد، حاشیه نشینی و گرایش به سیگار در نوجوانان را داریم، می توانیم این مسائل را با روشهای خلاقانه حل کنیم و مراکز پشتیبانی سراهای نوآوری را به این موضوعات سوق دهیم. مفهوم دوم که در این رویداد پر اهمیت است، مفهوم جوان است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم انقلاب می فرمایند؛ برای خودسازی، جامعه سازی و تمدن سازی امیدشان به جوانان است. کلید واژه های فرد خلاق شامل هوش، انگیزه، ریسک پذیری، فکر سیار، اعتماد به نفس، پرسش گری و سلطه گری است. کانون این کلید واژه ها در وجود جوانان و نوجوانان است.
رئیس جایزه جوان نوآور ماندگار ضمن اشاره به زندگی شهیدان افزود: چند سالی است که ما زندگی شهیدان و خصوصاً جوانترین شهید مدافع حرم، سید مصطفی موسوی را بررسی کرده ایم، اوج این کلید واژه ها هوش، اعتماد به نفس، انگیزه، فکر سیار را در زندگی موتاه شهید موسوی و نوجوان سر
و قامت ماندگار شهید لندی ملاحظه کردیم و امیدواریم بتوانیم با کمک هنرمندان و نویسندگان این ویژگیهای ارزشمند از زندگی شهیدان جوان والامقام را هنرمندانه و اثرگذار به تصویر بکشیم. فیلم نامه بسیار زیبا و عرفانی توسط یکی از اساتید زبان ما نوشته شده است امیدواریم به تولید فیلم بلند تاثیرگذاری منجر شود. مفهوم سوم که مفهوم اکسیرشهادت و شهید است که بسیاری از شما مدعوین به واسطۀ همنشینی زندگی شهیدان و ایثارگران با جان و دلتان آن را لمس کرده اید. اگر ما در دانشگاه و اهالی علم و پژوهش بدنبال ایفای نقش خود در خودسازی، جامعه سازی، ساختن تمدن اسلامی ایرانی باشیم، هرمقدار بتوانیم عالمانه این اکسیر را به مخاطبان خود عرضه کنیم و فرصت دیده شدن و شنیده شدن زوایای روح بخش شهادت و ایثار ایجاد کنیم، مسیر پیش رو و آینده روشن تری را رقم خواهیم زد.
گفتنی است در این مراسم که باحضور، دکتر سید محمودرضا آقا میری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر پروین داداندیش، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، داوود نورچهای مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران، امیرسرتیپ سهرابی جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، دکتر سید محمدی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و فرمانده شهید سید مصطفی موسوی برگزارشد، نشان عالی شهید موسوی به خانواده شهید نوجوان علی لندی تقدیم و همچنین دراین مراسم از سوی سردار سلیمانی، کتاب «اعلام شهدای دانشجو» به رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و رییس دانشگاه آزاد تهران غرب اهدا شد.
کانالهای ایتا
https://chat.whatsapp.com/DBfOUQlaCEXKPQMYfQRhZa
http://eitaa.com/shahidmostafamousavi
@shahidmostafamousavi
کانال استیگر.عکس.شهدا
@shahidaghseyedmostafamousavi
گروه
https://eitaa.com/joinchat/2436431883C549b63c545
امروزفضیلت زنده نگهداشتن یادشهداکمترازشهادت نیست
مقام معظم رهبری
۱۶ آذر ۱۴۰۰
گزارش تصویری آیین گرامیداشت سرو قامت ماندگار
به همت دبیرخانه جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، آیین گرامیداشت سروقامت ماندگار به منظور اهدا نشان عالی شهید سید مصطفی موسوی به خانواده شهید نوجوان علی لندی روز یکشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۰ و...
کانالهای ایتا
http://eitaa.com/shahidmostafamousavi
@shahidmostafamousavi
کانال استیگر.عکس.شهدا
@shahidaghseyedmostafamousavi
گروه
https://eitaa.com/joinchat/2436431883C549b63c545
امروزفضیلت زنده نگهداشتن یادشهداکمترازشهادت نیست
مقام معظم رهبری👇👇👇👇👇👇👇👇👇