🌹به بهانه سالگرد شهادت پنجمین شهید محراب انقلاب اسلامی
🌹حضرت آیت الله حاج شیخ عطاء الله اشرفی، نماینده امام راحل در استان و امام جمعه کرمانشاه، تسلیت باد.
🌹شهادت: ۲۳ مهر ۱۳۶۱ شمسی، توسط گروهک تروریستی آمریکایی منافقین (فرقه رجوی)
💠 امام خامنه ای(حفظه الله): شهید آیتالله اشرفی، عالمی ربانی، مجاهدی پارسا و عاشق حضرت امام (ره) بود و همواره از امام مدد میگرفت و من عمیقاً به ایشان ارادت می ورزیدم.
📷 ویژه:
تصویر سمت چپ،
مبارز فرهیخته انقلابی، مرحوم سید مرتضی پاک نژاد، از اقوام سببیِ مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) و نوه مشروعه خواه بنام کرمانشاه (آقا سید کوچک کرمانشاهی)، رئیس تشریفات مقام معظم رهبری در دوره ریاست جمهوری، در معیت شهید محراب آیت الله اشرفی/ سال ۱۳۵۸ش
📷 تصویر سمت راست: #شهدای_محراب انقلاب اسلامی
🌹 «رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات»
اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
✳️ @ShahidRabe
👆برنامه مراسم سوم ارتحال حجت الاسلام و المسلمین حاج سید کاظم ارفع، نویسنده، پژوهشگر و امام جماعت مسجد محمدیه(مسجد مرحوم آیت الله حاج آقا جمال نوری[۱]*)
🔳 پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجتالاسلام والمسلمین ارفع🔰
بسم الله الرّحمن الرّحیم
درگذشت عالم خدوم و پرهیزکار جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای سید کاظم ارفع رحمت الله علیه را به خاندان مکرّم و همهی بازماندگان تسلیت عرض میکنم و رحمت و مغفرت الهی را برای ایشان مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای ۱۴۰۲/۰۷/۲۰
✍ کانال تخصصی شهید رابع(ره)، نیز ارتحال این عالم خدوم را به خانواده مکرم ایشان و اهالی مسجد، تسلیت عرض مینماید.
🌹جهت شادی روحشان،
«رحم الله من یقرأ الفاتحة مع الصلوات» اللّهُمَّ صَلّ عَلَی محَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجّل فَرَجَهُم
[۱]* عالم مجاهد آیت الله حاج آقا جمال نوری(ره) از خویشان نزدیک مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) بودند و مسجد کهنسال محمدیه واقع در محله سنگلج، که سالیان متمادی در آن اقامه نماز میفرمودند، مسجد پدری ایشان بوده است. اطلاعات کاملتر در🔰
https://eitaa.com/shahidrabe/7258
✳️ @ShahidRabe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 بیان نکته ای معنوی از مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم ارفع(ره)
✍ مرحوم ارفع بعد از یک دوره بیماری در چهارشنبه ۱۹ مهر ماه، دار فانی را وداع گفت. وی محقق نهج البلاغه بود و تحصیلات مقدماتی را در تهران گذراند و از محضر آیتالله احمد مجتهدی تهرانی بهمدت چهار سال کسب فیض کرد. پس از آن در سال ۱۳۴۲ به شهر قم مهاجرت کرد و از محضر اساتیدی چون آیتالله محمد فاضل لنکرانی، آیتالله سیدمحمدباقر سلطانی، آیتالله حسین نوری همدانی و شهید دکتر مفتح بهره برد. پس از چندی به دلیل فوت پدر و مسئولیتهای خانوادگی بهناچار به تهران بازگشت. این بار از محضر اساتیدی چون آیتالله حاج میرزا علی فلسفی در مسجد لرزاده و آیتالله میرزا باقر آشتیانی در مدرسه مروی کسب فیض کرد. ایشان مدتی عهده دار امام جماعتی مسجد پدری(مسجد شارعی واقع در خیابان وحدت اسلامی) بود و سپس با ارادتی که نسبت به مرحوم حاج آقا جمال داشت، عهده دار امام جماعتی مسجد محل زندگی خویش یعنی مسجد محمدیه(مسجد آیت الله حاج آقا جمال نوری) شد و تا شدت بیماری، بر آن استمرار داشت. ایشان در طول زندگی خویش، همواره نسبت به وعظ و تبلیغ، تعهد و تعلق خاطری خاص داشت. مرحوم ارفع، صاحب بیش از پنجاه اثر، اعم از تألیف و ترجمه است. از جمله ترجمهها، میتوانبهترجمه قرآنکریم، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه اشاره نمود.
سر انجام پیکر ایشان در امامزاده ابوالحسن شهر ری (از نوادگان امام صادق، علیه السلام واقع در شهید رجایی بعد از میدان ۱۳ آبان قبل از بیمارستان هفتم تیر) آرام گرفت. روحش شاد و قرین رحمت الهی باد🌹
✳️ @ShahidRabe
📷 #نگارخانه
✍ و تصاویری از مراسم تشییع پیکر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید محمد کاظم ارفع، از مسجد محمدیه(مسجد مرحوم آیت الله حاج آقا جمال نوری)
✳️ @ShahidRabe
🔴 قسمتهای ۳۱/ اولین دوره مجلس شوارای مشروطه!
📷 تصاویر سید عبدالله بهبهانی و سید محمد طباطبایی در بالای پوستر نمایندگان این دوره!
📕 کتاب فاجعه قرن، تألیف پژوهشگر فقید، استاد جواد بهمنی
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری
آغاز هفته #تربیت_بدنی
همه ساله از ۲۶ مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج #ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به #ورزش_های_همگانی برگزار می شود.
همانطور که می دانیم، مراقبت و تربیت جسم در دین بزرگ اسلام سفارش شده و بزرگان دین از جمله برخی مراجع معظم تقلید شیعه، با کلام و عمل خویش، ورزش را در میان آحاد جامعه نهادینه نمودند.
در اینجا به نمونه ای اشاره می کنیم که مربوط به بیش از یک قرن پیش است.
🔻🔺برداشتی بر مبنای مستندات، از سیره مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره)
شیخ فضل الله نوری(ره)، مجتهد طراز اول ایران (در عصر قاجار و مشروطه) هنگام تردد در تهران با اینکه می توانست مسافت های طولانی را از درشکه استفاده نماید، ولی ترجیح می داد حتی الامکان با پای پیاده این مسیر ها را طی نماید! وقتی از ایشان علت را جویا می شدند،
می فرمود:
«خداوند این پاهارا به ما داده که راه برویم. تا جایی که قدرت استفاده از آن باشد و تا جایی که پاها، صحیح و سالم باشد و یاری کنند، باید از این موهبت به نحو احسن استفاده کنیم. جسم و روح ما با #پیاده_روی طراوت و تعادل و قدرت می یابد و به تبع آن، فکر و ذهن ما، متعالی می گردد»
ایشان به #پیاده_روی، #کوه_نوردی و #اسب_سواری علاقه و اهتمام داشت، ضمن اینکه به عنوان اهل خطه شمال، #شنا (به شیوه های رایج قدیم) را هم می دانست.
نقل از: یکی از منابر مرحوم جعفر شجونی از وعاظ مبارز تهران (ارسالی مخاطبین)
✳️ @ShahidRabe
🗓 #گذری_در_تاریخ
⁉️ به چه منظور یکی از شاگردان خاص مرجع شهید علامه شیخ فضل الله نوری(ره) در آغاز ماه #ربیع_الثانی سال ۱۳۵۴ قمری، از مشهد به تهران هجرت کرد؟!👇
https://eitaa.com/shahidrabe/6544
✳️ @ShahidRabe
هدایت شده از کانال تخصصی شهید رابع علامه شیخ فضل الله نوری